אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי כונן קשיח של 160G. כונן זה מחולק לשתי מחיצות D ו-E. האם יש אפשרות לאחד שתי מחיצות אלו לכונן אחד גדול (ז"א לבטל את המחיצות על הדיסק הקשיח)? אני משתמש בוונדוס 7 64 ביט. בנוסף אין בעיית פרמוט, שתי המחיצות מפורמטות וריקות.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחר הקנת הגרסא החדשה של ssd tool box הוא מציג לי את נתוני הSMART בצורה לא טובה כמו בתמונה המצורפת, אשמח לדעת אם מדובר בבאג או שככה זה צריך להיות, ואם זה תקין אז איך קוראים את הנתונים האלו?, האם עוד מישהוא נתפל בתופעה עם הגרסא החדשה?
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
אז ככה קניתי הארדיסק נייד של acomdata 160G עכשיו חיפשתי גם באתר וגם בmanual ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי האם מותר להשאיר את הארדיסק דולק כל הזמן? כמה זמן מקסימום מותר לו להיות דלוק? מי שמוכן לעזור לי לבדוק באתר שלהם אני ישמח : http://www.acomdata.com/hdp/fs.html מי שיש לו הארדיסק נייד כזה או אחר ויודע את התשובות לשאלות האלה אצלו זה יכול לעזור גם כן תודה רבה רבה רבה
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני ממש לא מבין בRAID 0,איך מקבלים אותו,איך צריך לחבר וכו...המעט שאני כן יודע זה שצריך 2 הארדיסקים באותו נפח מאותו יצרן(לא יודע גם אם מאותו דגם) יש לי WD 250G wd2500ks זה ההארדיסק החדש יותר שרכשתי..ויש לי ישן יותר Maxtor 120G 6y12060 מה שאני שואל או יותר נכון מבקש שתסבירו לי מה אני צריך לקנות/לשדרג כדי להגיע למצב של מקסימום ביצועים(הבנתי שרק עם RAID 0) מבחינת מערכת ההפעלה(אני מתכנן להתקין VISTA 64BIT ULTIMATE) ומאד חשובים לי ביצועי המחשב והיכולת שלו לשלוף נתונים במהירות מקסימלית מההארדיסק וגם מהירות העתקת/העברת קבצים.האם אני צריך 3 הארדיסקים(אחד נפח קטן אבל 10000 RPM ושניים זהים לדוגמא WD 250G יש לי כבר אחד אז להוסיף עוד אחד),אין לי מושג אני זורק נתונים מהמיד…
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
חברה בשם Liqid מנצלת שמונה בקרים עדכניים מבית Phison בכדי לספק לנו מוצר המסוגל להגיע למהירויות של 24 ג'יגה-בייט בשנייה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני חייב לקנות צורב אבל אין לי הרבה כסף, ראיתי באתר של זיגזג את הצורב SAMSUNG CDRW (SW - 232) - 40x32x10 ב464 שח שזה ממש זול כדאי לקנות או שזה זבל?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
תודה לכל העוזר... תגידו לי בבקשה מה זה משנה איזה חיבור יש לך? ומה טוב בכל אחד מהחיבורים האלה?
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שני כוננים אופטיים: Sony CDRW 52x24x52- צריבת דסקים רגילים וקריאה של דיסקים; נקנה לפני שנה וחצי בערך NEC 3500A- צריבת DVD (צרבתי שני דיסקים עד עכשיו) וקריאת DVD (קרא בערך 3 פעמים); נקנה לפני חודשים ספורים מע' הפעלה-Windows Xp pro באנגלית לעניין- לאחרונה נתקלתי בתופעה שלאחר שאני מכניס דיסק לאחד הכוננים ולאחר מכן מוציא אותו המחשב מראה את אותו מידע של הדיסק- גם אם מכניסים דיסק אחר. כלומר נגיד והכנסתי דיסק מוסיקה הכל עובד בסדר, והיה והוצאתי אותו והכנסתי דיסק מידע- המחשב מציג את אותו מידע של דיסק המוסיקה (כמובן שאי אפשר להפעיל את המידע של דיסק המוסיקה ובטח שלא את זה של דיסק המידע, שכן המחשב לא מזהה אותו) לפעמים מתאפשרת קריאת הדיסק לאחר הוצאה והכנס מספר פעמים …
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
היי, הוספתי למחשב הנייד שלי של ASUS G750JW כונן SSD חדש Samsung 850 EVO 250GB לפני ה SSD היה לי כונן 1 של 750GB המחולק לשניים C ו D על כונן C אין כלום חוץ מאנטי וירוס, מערכת הפעלה וכמה תוכנות חשובות. ועל D כל הקבצים שלי התקנתי את הכונן SSD דרך התוכנה Samsung Magician ודרך Data Migration העברתי את הקבצים שעל C (הכונן הראשי שלי) הבעיה שאני לא יודע איך להגדיר את ה SSD שיהיה הכונן הראשי ואת C לאתחל ולהחזיר לכונן אחד ביחד עם D
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום!!! :bash: האם ניתן לצרוב על מדיית CD המיועדת לצריבה בעזרת צורב DVD? כמו כן, האם על מדיית DVD ניתן לצרוב כל סוג של קובץ (לאו דווקא וידאו)? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
היי, חיברתי מגש USB ובו כונן קשיח מסוג WD. מערכת ההפעלה מסוג win2003 Server זיהתה את החומרה החדשה והתקינה + זיהתה את הכונן. למרות זאת, ולמרות הפעלה מחדש של המחשב, אני לא מוצא את אות הכונן. יש לכם איזה שהיא עצה? תודה, שלומי
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
איזה הארדיסק טוב יותר? maxtor 40GB 7200/133 שהוא 133 ? או (W.D 40 GB 7200 ATA-100 (8MB שהוא 8 באפר אבל 100 ? שאלה נוספת מה זה בכלל ה ATA מה תפקידו בבקשה עיזרו ופרטו תשובותיכם תודה
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן בגודל של 80GB . אני לא יודע באיזה חברה לבחור ומה נתונים כמו ATA ו- BUFFER אומרים. אשמח אם תסבירו לי את המושגים ותמליצו על כונן טוב. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הDVD של הTOSHIBA לAOPEN איזה כדאי? ואולי כדאי אחר? ???(חיפוש בפורום הזה לא עזר :-X)' תודה לעזרה :-*
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה אתם חושבים על הקשיח הזה מבחינת ביצועים וגם מבחינת מחיר, 179 דולר נשמע שווה לא? http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=A5907566&dgc=SS&cid=251522&lid=4399086&acd=12309157445274932 תודה
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MotherBoard&model_id=37765 ואני חייב עוד דיסק קשיח להוסיף בנוסף למה שיש לי ומתאים ללוח הזה ... ,האתר הזה תותחים תודה מראש........
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
הי, אני מחפש כונן חיצוני מהיר וקטן. אני חושב על PXPH250USוPlextor או על WDXMS2500וWestern Digital נראה שלפלקסטור יש גם כניסת esata הבעיה היא שאני לא מכיר בכלל את החברה הזאת מישהו יכול להגיד יל זה משהו חכם? תודה!
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
היי היי, יש לי הארדיסק אחד שמוגדר כדינאמיק, אז חשבתי שאולי תוכלו להגיד לי במה זה שונה מהFAT או הNTFS הרגילים, איך זה קרה ואיך משנים לפאט. גם רציתי לדעת איך לינוכס מגיב להארדיסק שמוגדר כדינאמיק ואיך עושים לו מאונט ללינוכס (אם אפשר). תודה על עזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום רב אני משתמש ב ghost כדי לשמור גיבויים על דיסק מערכת ההפעלה שלי(win2k), ככה שמדי פעם כשקורה משהו למחשב אני מוריד את ה Image התקין ל partition C. אתמול בטעות גמורה שפכתי את ה Image לתוך קונן G, שהכיל מידע קריטי ביותר!!! כמה עובדות : 1.ה Image היה בגודל של 3GB., והוא נוצר על קונן C שנפחו הכולל הוא 20GB. 2.קונן G(הקונן שדפקתי) הוא בגודל של 45GB. 3. אני חושב שהדריסה של הקונן היא לא ביט ביט על כול הקונן אלא רק 3GB הראשונים בדיסק.(לדעתי) האם יש דרך כול שהי לשחזר את המידע שהיה בקונן G???? תודה רבה לכם.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
ברור שהביצועים יסורסו אבל השאלה אם זה יעבוד בכלל
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
-
הורדתי משחק ISO וישנם 2 קבצים אחד עם סיומת BIN ואחד CUE כיצד אני צורב אותם על דיסק? ???
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
מה יותר טובPIONEER 111D או 112D מה יותר טוב לדעתכם?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
בעיה HD 40 GB IBM מזוהה ב-WINXP כ-UDMA-3 במקום UDMA-4 שבו הלוח שלי תומך אותה בעיה בהאדיסק שמוגדר MASTER על ה-SECONDARY WD 20GB גם מזוהה כ-UDMA-3 כשמעלים את המחשב בחלון של הפירוט שניהם מזוהים כ-ATA66
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא את סדרת הSM951 בתצורת M.2 בטכנולוגיית NVMe (לא AHCI האיטי יותר). אני מעוניין לקנות אחד כזה של 256GB. http://www.anandtech.com/show/9396/samsung-sm951-nvme-256gb-pcie-ssd-review
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-