אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
אהלן. כרגע יש לי 250GB של WD ועוד כונן ישן יותר של 200GB גם כן של WD, סך הכול 450GB, וזה כבר לא ממש מספיק לי.. אני מעיניין לקנות חדש בקרוב ואני לא יודע על מה כדאי ללכת? על כונן 500GB או בכלל על 500GB X2 ולעשות להם RAID 0.. אני מעוניין להגדיל את הקיבולת בלפחות 500GB אבל גם להוריד עד כמה שניתן את הצואר בקבוק של הכוננים... האם המערך יניב שיפור מורגש? או שאני יכול ללכת על 500GB יחיד.. ועוד שאלה... איזה כונן (בקיבולת) נותן את היחס הכי טוב למחיר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי צורב דיודי של asus X16. כשאני צורב בנרו, ה- used read buffer מתחיל ב-100 אחוז, ומדי פעם צונח ל-0, ואז שוב פעם בחזרה ל- 100. זה תקין, או שהוא אמור להישאר כל הזמן על 100? ומה זה בכלל אומר המדד הזה? תודה
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, וכשניסיתי לצרוב עם נרו 5.5 הוא הציג לי את ההודעה Power cablibration error, ומיד סיים תא תהליך הצריבה. מה אני אמור לעשות? תודה מראש, Viper2K2
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק דווקא די חדש של סאמסונג 160 ג'יגה 8 מגה בופר אבל PATA הכל היה בסדר כבר כמה חודשים, בכונן E היה לי 110 ג'יגה ורציתי עוד 10 כי הייתי זקוק כי הוא היה עושד מעט מתמלא, לכן בלילה דרך תוכנה: Norton Partition Magic 8 עשיתי "ריסייז" לכונן והעברתי מכונן C שהיה בו 35 פנוי ג'יגה לכונן E 10 ג'גיה... המשחב עשה רסטרט והיה מסך שחור וראיתי שהארד דיסק פעל... אז עשיתי רסטרט חשבתי הוא נתקע (כן כן הייתי טיפש ולא חיכיתי) ואז שוב פעם זה היה ועשיתי שוב רסטרט עד שחיכיתי חצי שעה וזה הסתדר והמשחב עלה והכל טוב... אני מפעיל משחק והוא לא עובד.. נפתח חלון שחור קטן ל 3 שניות ומתכבה... אז יוצא עכישו מצב ששום משחק לא עולה, כל המוזיקה של (40 ג'יגה) כשאני פותח את כל התיקייה מסתבר א…
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אהלן ראיתי תאשכול למעלה אבל אני מחפש יותר אנשים עם ניסיון אישי....איזה צורב אתם ממליצים לי (ide ) ? תודה
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שבוע הזמנתי דרך האינטרנט צורב LG GSAH62N לאחר קריאת ההמלצה בסטיקי. את מול קיבלתי את הכונן והסתבר לי ששלחו לי את הדגם LG-GH22NS30 22x לא היתעצלתי וחיפשתי ביקורת ב cdrinfo הנה הלינק: http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=25053&PageId=0 לפי מה שראיתי שם, הצורב טוב בלקרוא דיסקים ודיסקים פגומים ולא ממש טוב בצריבה (אני צודק?) השאלה אם שווה לי להתחיל איתם מלחמה או שהצורב הזה גם בסדר. ועוד שאלה, את המבחנים ב cdr info עושים על דגמים מסויימים של מדיות. פה בארץ ניסיתי לחפש דיסקים לפי דגם המדיה אבל כנראה שהנושא מוזנח מחוסר עניין לציבור. הייתי רוצה לקנות מדיות שעברו את המבחן בצורה טובה, האם יש חניות שמוכרות מדיות לפי דגם ולא סתם "דיסקים …
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הדיסק קשיח הבא : MAXTOR DIAMONDMAX 10 250GB 16MB SATA2 3.0 7200 RPM - 6V250F0 - NCQ - ATA 150 - RoHS http://iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1108&Pname=MAXTOR עכשיו... אני מעוניין לעשות RAID 0 בשביל ביצועים. התקציב מאפשר אז למה לא? OK אז מה צריך בדיוק? לוח אם עם רייד יש (P5B אני יקח כנראה). אם אני יקנה את הדיסק קשיח הנ''ל + עוד דיסק קשיח של 80 סמסונג או סיגייט.. אני יוכל לעשות RAID 0 ? האם חייב דיסק קשיח שרשום עליו RAID? כמו זה WD 250GB 16MB SATA 7200 RPM - ATA150 - RAID 24/7 http://iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2370&Pname=WD *לאן מחברים בלוח אם כדי שזה יחשב מערך רייד ויוסיף לי ביצועים? **דרך אגב האם זה באמת מוסיף ביצועים א…
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, כרגע ברשותי 2 דיסקים קשיחים, אחד מהם מחולק לשתי מחיצות כונן C וכונן E י (WD 320AAKS) ועליו מותקנת מערכת ההפעלה. ברצוני לרכוש דיסק קשיח ככל הנראה אתה ה1 TERA של סמסונג ומכיוון שהוא יותר חדיש ומהיר מהWD AAKS אני רוצה להתקין עליו את מערכת ההפעלה. אילו צעדים עלי לעשות כדי : א.להגדיר את הדיסק הקשיח להיות כונן C, לחלק אותו לשתי מחיצות ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה. ב.לאחד בין מחיצה C למחיצה E.
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב DVD עם אפשרות צריבת Dual Layer ..איזה מומלץ? ואיך אני יכול לדעת איזה חיבור יש לי? המחשב שאני רוצה לשים בו תצורב הוא מחשב ישן נקנה לפני 4 שנים ולוח האם הוא AGP בוקט 475 משו כזה ..
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כונן גיבוי חיצוני על מנת לגבות קבצים חשובים מהמחשב שלי וכמו כן להפוך אותו לסוג של "ספריית וידאו" ולשים עליו כל מיני סרטים. עכשיו קיבלתי המלצה מחבר על ה MAXTOR ONE TOUCH 3 מחבר והייתי שמח לראות מה אתם חושבים עליו. מפרט טכני: שטח אחסון של 200 ג´יגה. מהירות דיסק 7200RPM , נפח זיכרון חוצץ2MB טכנולוגית העברת מידע מתקדמת ומהירה. תוכנן במיוחד למשתמשים ביתיים כמו גם עסקיים, המבקשים לגבות את כל המידע בלחיצת כפתור אחת. הדיסק כולל את התוכנה DANTZ RETROSPECT EXPRESS, המאפשרת גיבוי מתוזמן לפי שעות או ימים, כמו גם בלחיצת כפתור. לדיסק אופציה לשחזור מידע. הדיסק מגיע כתקן התקן הפעל. לדיסק אריזת אלומיניום לשמירה על טמפרטורה נמוכה. לדיסק יציאתUSB 2.0\1.0 . הדיסק מותאם …
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב שמחובר לממיר של YES ומקליט תוכניות כמו מכונה משומנת (אם מישהו רוצים פרטים איך מבצעים זאת, אשמח לפרט). הבעיה היא כזאת - המחשב נמצא במקום אחד, והטלוויזיה הגדולה נמצאת במקום אחר. יש איזשהו התקן שבאמצעותו אני אוכל לאחסן את קבצי הוידאו על גביו, ולאחר מכן לחברו לטלוויזיה שנמצאת במקום אחר, ולצפות בהם? כלומר, בקיצור - DISK ON KEY עם יציאת S-video, יש חיה כזאת? (: אם למישהו יש רעיונות אחרים, אשמח לשמוע!
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
עידכנתי קושחה דרך האתר של NEC ומאז המחשב עובד רגיל רק שאני מנתק את הצורב. יש מצב לבטל את העידכון לא דרך WINDOWS? יש מצב שדפקתי את הצורב ב-3 דקות ? HELP
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בזמן האחרון יש לי כונן קשיח נוסף במחשב בחיבור SATA, כבר תקופה ארוכה מאוד של כמה חודשים טובים אין בעיות איתו לא מזמן הוינדוס התחיל להריץ עליו CHKDSK לפני הכניסה לוינדוס פעם גם עשה את זה אבל זה הסתדר. הפעם הוא גם עשה את זה, אבל נוצרה בעיה חדשה שאני מוריד משהו לאותו כונן, הוא מקבל תקיעות כאלה של כל המחשב, וגם אם אני רוצה לגשת לקובץ. בנוסף גם שסתם אני מנסה להיכנס לתיקיות הוא מתחיל בתקיעות. (שמתי לב שכל תקיעה כזו מקפיצה את השימוש במעבד ל-100%) גם הרצתי בדיקת כונן עליה לתקןם שגיאות וכו', הוא רושם שלא יכול לסיים תהליך, וזה גם תוקע לי את המחשב לסירוגים כנ"ל ניסיתי להריץ תיקון סקטורים פגומים וכאלה, שזה תהליך ארוך שלא יודע אם עזר כל כך וגם יצר תקיעות של כל המחשב כל…
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
למה הלכו על Universal Serial Bus ולא Parallel? הרי Parallel הוא הרבה יותר מהיר?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מדיות dvd כמובן. כרגע של וורבטיים (יפן, אם זה משנה), אבל ככה גם כל דיסקים אחרים שניסיתי. נרו בגרסה 7. תודה, בז'נגלו.
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב חדש שהגיע מותקן כך: ההארד-דיסק MASTER על IDE1 והצורב SLAVE על IDE1 גם (אין התקנים נוספים שמחוברים ל-IDE) האם יש בעייה בצורה הזאת? האם עדיף (ולמה) כל התקן על IDE משלו? תודה
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
Western Digital WD3200KS או Wester Digital WD3200AAKS איזה מהם יותר טוב? הAAKS עולה 3 ש"ח יותר(נו באמת) אבל מה ההבדל ביניהם? וWestern Digital היא חברה מומלצת להארד דיסקים?
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום... אני רוצה לקנות מחשב חדש עם כונן קשיח עם 640 ג'יגה וחשוב לי מאוד שיהיה אמין ושקט... האם Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB מתאים? או שהוא מרעיש? אם יש משהו יותר טוב אני אשמח לדעת...
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
בקיצור, במחשב שלי יש כונן ראשי © שמחובר באמצעות כבל SATA2, ועליו מותקן ויסטה הום פרימיום. עכשיו חיברתי כונן פיזי נוסף (E) שמחובר באמצעות כבל IDE, ועליו מותקן XP הום SP2 (יש לציין שפעם הכונן שימש ככונן ראשי במחשב אחר, וכך גם מערכת ההפעלה). אני מנסה ליצור dual boot של מערכות ההפעלה, אך ללא הצלחה. השתמשתי בתכנה EasyBCD כדי לקנפג את ה-boot loader של ויסטה כדי להכיר בהתקנה של XP. כל פעם שאני מפעיל את המחשב ואני מנסה להריץ את XP, אני מקבל הודעה ש-NTLDR לא נמצא או הושחת. חיפשתי בגוגל, וניסיתי לשחק עם הקובץ boot.ini שבכונן E (זה שמותקן עליו XP) כדי שהעסק יעבוד, אך זה לא פתר את הבעיה. איך פותרים את הבעיה? אגב, הבנתי ש-XP לא תומך ב-SATA באופן מובנה, ולכן צריך לבטל את אופציית AHCI…
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, אני מגבה את כל החומר שלי על כונן חיצוני: במידה כונן זה יעלם אני בצרה. במידה והמידע יגיע לאדם אחר - אני בצרה צרורה (הכונן מכיל מידע רגיש כמו סיסמאות וכו'). איך אני מגן על הספריות / התוכן שבו? הוא מכיל מגוון רחב של קבצים, כמו קבצי אופיס, תמונות, סרטים וכו'. אני יודע שיש מנגנון של ווינדוס (אני משתמש ב WIN7) שמגן על הקבצים בהצפנה, אבל הכונן הזה צריך להיות נתמך בשני מחשבים שונים לפחות. מהן האלטרנטיבות העומדות לרשותי להגנה על הדיסק הזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
כחה אני ינסה להסביר את המצב שלי קודם כול. יש לי מחשב חדש יש לו כונן חדש אם ווינדוס 7 32ביט שרק התקנתי היום אני חיברתי עליו כונן ישן שיש עליו ויסטה 32ביט. כמו שגיליתי בדיוק לפני שהמחשב נידלק שמה שקורה זה שהמחשב לא מעלה שום מערכת וזה מצב אין סופי. עכשיו... אני רוצה להתקין בנתיים בדיסקים האלו מערכות ההפעלה שנמצא אליהם בנתיים לא לשנות בלי לגרום למחיקת המידע של הדיסק הקשיח אם הויסטה השאלות לכאן הם: 1.מה אני יכול לעשות בנידון כדאי להפעיל דישק קשיח אם ויסטה ודיסק קשיח אם 7 באותו מחשב אם מערכות שונות כול אחד? 2.פלוס יש לי דיסק קשיח חיצוני שהיה במחשב הישן אם הויסטה האם חיבור למחשב החדש הוא יהיה חייב למחוק את כול המידע עליו?גם אם לא היה מותקן עליו מערכת הפעלה 3.יש דרך להעב…
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אם כדאי לי לקנות את הדיסקים האלה של TDK? http://www.topmarket.co.il/index.php?productID=1070 אני יודע שבדיסק שקניתי לפני חצי שנה היה מדיה קוד של tdkg02 ובמדיה שקניתי לפני חודש היה מדיה קוד של TYG01 שווה לקנות ב6.60 לדיסק? יש גם25 זה עולה6.28 לדיסק
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
האם זה לא פוגע בצורב dvd אם הוא ישמש אצלי ככונן עיקרי כי dvd-rom שלי נהרס ואני יכול לשמוע שירים ולהתקין משחקים רק מהצורב. תודה
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אם האשכול הזה שייך לפורום תמיכה טכנית, סליחה.</blockquote> </blockquote>שלום, יש לי שני כוננים קשיחים במחשב. האחד מחולק ל-2 מחיצות, והשני לא מחולק.</blockquote>היום פירמטתי את המחשב שלי, לפני הפרמוט כשהוא שואל בנוגע למחיצות, לא נגעתי בכונן השני, אלא רק במחיצות של הכונן הראשון. אחרי התקנת הווינדוס המחשב הראה לי במחשב שלי את שתי המחיצות של הדיסק קשיח הראשון, אבל לא הראה לי בכלל את הדיסק קשיח השני. אחרי זה, הגעתי למצב, לא חשוב איך, שהצלחתי להראות את הדיסק הקשיח השני,אבל פתאום הוא אומר לי שהכונן לא מאותחל, ושצריך לאתחל אותו, וזה שימחק לי את כל הקבצים מהכונן!! אבל אני לא נגעתי בכלל בכונן הזה בפירמוט! אין מצב עכשיו שאני מאבד את מה שיש לי בכונן הזה, כל הגיבוי ש…
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היום סוף סוף גמרתי את המדיות הגרועות של FROTIS שהיו לי (חילקתי לאנשים בערך חחח רק רציתי להיפטר מהם) עכשיו אניר וצה לקנות מדיות איכותיות ולא כמו של פרוטיס שאחרי שצורבים הכונן לא מצליח לקרוא את הדיסק. באופיס דיפו יש כל הזמן מבצעים של VERBATIM (כתבתי נכון?) אני יודע שהם איכותיתיות במדה רגילה אבל ב DVD הם גם? עוד שאלה, לקנות DVD-R או DVD+R? בכל מקרה אני רוצה לקנות DVD+R (אולי עוגה של 25) כי הדיוידי שלי בבית קורו רק +R אז צביאו לי בבקשה המצלות למדיות איכותיות ובמחירים סבירים. הצורב שיש לי הוא NEC 2510A . אני חושב שהמהירות המקסימלית שלו היא X8 אם אני לא טועה. יש ברשותי בערך עוד צורב.. NEC 3520A.... אז אם יש בעיות של אי תאימות עם דיסקים מסויימים גם תגידו לי בבקשה (מחיפוש קצר בפו…
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-