אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי לא מזהה את הדיסק הקשיח למרות שמותקן בו ווינדואוס. אני מקבל הודעה של NO BOOT DEVICE ההארד דיסק הוא מסוג SATA ומשום מה מופיע כSCSI בביוס. מישהו יכול לעזור?זה דחוף!!! תודה!
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
אחרי שנה ומשהו ב-Vista החלטתי להתקין Windows 7 על המחשב שלי. את המחשב ירשתי מאחי שפינק את שלושת כונני ה-Sata שלי בחיבור Raid (כפי שמשתמע, אני לא הכי מבין מה זה אומר ואיך לעכל את הנושא) לאחר המעבר ל-Windows 7 המחשב שלי נעשה ממש בעייתי, הרחבות קבצים איטיות, הורדות שלא יוצאות כמו שצריך בניסיון הראשון ועוד. שמתי לב שכשאני מריץ את המחשב - הדבר הבא מופיע לי (תמונה מצורפת). יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה/מה אפשר לעשות כדי לאבחן/לטפל בה? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי כונן ZIP 250 בחיבור SCSI. אני משתמש בו עם כרטיס SCSI מדגם Domex DMX3191 שקיבלתי חינם ממישהו. כשאני כותב לדיסק קבצים, בעיקר קבצים גדולים, המחשב פשוט נתקע (XP Pro), ואני חייב לנתק את הכונן מהחשמל ולחכות כמה דקות כדי שהוא יחזור לחיים. כשאני מחבר את הכונן להתקן SCSI אחר שיש לי (סינטיסייזר), אין שום בעיות בכתיבה או קריאה. כמו כן, בזמן פעילות דיסק ב-ZIP מופיעים ריצודים על הצג של המחשב. כבל ה-SCSI הוא הכבל המקורי שהגיע עם הכונן, חדש מהאריזה. אני מניח שהכרטיס פשוט דפוק ולכן מופיעות כל הבעיות האלו, אבל לפני שאני מוציא 300 שקל על Adaptec 2904 רציתי לדעת האם מישהו נתקל בתופעה ויכול להגיד לי אם אפשר לפתור אותה בדרך אחרת. בתודה מראש, שי
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום רב, אני שוקל לקנות את הכונן הנייד הנ"ל (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=750247) רציתי לדעת האם למישהו יש ניסיון כלשהו איתו ? למישהו יש המלצות אחרות ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
כמה שיותר זול מ500GB עד 1טרה מה שיצא יותר משתלם עדיפות לחיצוני אם אחריות כמה שיותר טובה
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום יש לי מערך RAID 5 עם 3 HD ואני מעוניין להוסיף את הרביעי. הRAID הוא חומרה דרך לוח של אינטל D975XBX ואני עובד על XP PRO. בכל נסיונותי לא הצלחתי לגרום למערכת ההפעלה או לIntel Matrix Storage Manager לראות את הHD החדש כMEMBER במערך הRAID. האם יש צורך לבטל את הRAID הקיים ולפתוח חדש עם ארבעת הHD ואם כן איך אני לא מאבד את כל המידע שיש לי על הRAID הנוכחי?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מחפש הארד דיסק IDE לרכישה. אמין, מהיר ושקט - אלו הפרמטרים העיקריים שחשובים לי. כיום יש לי WD40 GB, שני מ"ב BUFFER, שקורס מעת לעת (הוא בן 5 שנים...) תודה.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
איך אני יכול אם המהירות של הראפטור שלי היא בסדר פעם שהייתי מתקין דברים או מעביר קבצים העסק היה זז היום הוא זז כמו ה w.d הרגיל שלי
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
רק הצבע? כי יש הבדל במחיר ולא קטן כל כך
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
האם הכונן הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1810 זהה לכונן הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3068 כשהמליצו לי עליו הדגישו את הNCQ שכתוב רק על הכונן הראשון... מה זה NCQ? ובאמת אין את זה בכונן השני?
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה שבועות נפל לי ההארד דיסק (130 GB) התחלתי להשתמש בהארד דיסק חדש במקומו וקיוויתי לשחזר את התוכן מאוחר יותר. כשניסיתי לעשות זאת גיליתי כי המידע על ההארד דיסק קיים (כנראה שמערכת הקבצים נפגמה) והצלחתי לשחזר כמה קבצים אולם לפי הערכות התוכנה (OnTrack נדמה לי) התהליך אמור לקחת 10,000 שעות. כמובן שזהו זמן לא ריאלי. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על תהליך / תוכנה שיזרזו את התהליך. עדיפות גדולה לתוכנות שמסוגלות לעצור את התהליך ולהמשיך מאוחר יותר כדי שלא אצטרך להשבית את המחשב לכמה ימים. כמו כן יש על ההארד דיסק הרבה מידע שאין לי מה לעשות איתו והעיקר זה לשחזר תמונות - אז אם אפשר לעשות רק את זה - זה יהיה מצויין ומהיר יותר. אשמח לקבל הצעות תודה עופר
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
אחותי סטודנטית ומחפשת HDD חיצוני לגיבוי. חשבתי להתאים לה אחד מסדרת הBOOK של WD שישב על השולחן, והיא תוכל לגבות עליו את העבודות. הנפח לא צריך להיות גדול, 120GB יספיק אני משער. הוא גם לא צריך להיות נייד, הוא ישמש רק לגיבוי. בנוסף, חשבתי לרכוש אחד עם יציאת SATA או FIREWIRE ואז לרכוש כרטיס PCI למחשב, כדי שהעברה תהיה מהירה במיוחד. יהיה נחמד אם תהיה אפשרות לחבר שני מחשבים במקביל. אשמח להצעות...
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם! בצריבה של דיסקים רגילים אין שום בעיה לצרוב גם - וגם + בצריבה של REWRITABLE אין בעיות עם - היום לראשונה נסיתי לצרוב RW+ והיו בעיות. זה מה שנרשם לי בנרו כשניסיתי לצרוב: formatting disc failed invalid command could not preform start of disk at once burn process failed at 4x האם יש לכם מושג מה הבעיה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
hay guys חיפוש בגוגל העלה מספר ביקורות אולם אין לי מושג אם הביקורות הן אובייקטיביות האם יש למישהוא ניסיון עם הצורבים החדשים שתומכים בפורמט של double layer : שכבר נימכרים בארץ nec nd-2510a או עם המתחרה שלו sony dru-700a אודה לכם מאוד על כול התייחסות לגביי האמינות , אורך חיים ותאימות למדיות שניתן להשיג בארץ בזול fortis גם אם יש לכם ניסיון עם הדגמים הקודמים של שתי החברות nd-2500 , dru-500 אנא הביעו אותו בפורום האם אתם חושבים שצורב אחד עדיף על משנהו? כמה זמן צריך לדעתכם להמתין לפני הקנייה עד שדגם חדש של צורב או חומרה אחרת מוכיחים את אמינותם? במידה וניתקלתם בהשוואה בין צורבי שכבה כפולה באתר שידוע לכם כאמין ולא משוחד , אנא תרשמו את הלינק כאן
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי הארד דיסק חיצוני 500GB WD my passport essential כשאני מחבר אותו למחשב הוא עובד טוב מאוד אך כשאני מחבר אותו דרך רכזת USB הוא עושה קליקים ומתנתק ומתחבר לסירוגין. מצד אחד ההארד דיסק עובד מצויין כשהוא מחובר למחשב אז אולי הבעיה ברכזת. אבל מצד שני חומרה אחרת עובדת מצויין על הרכזת (כונן פלאש, מודם סללורי וכו'). שניהם חדשים קניתי אותם לפני פחות משבוע.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שבוע הזמנתי דרך האינטרנט צורב LG GSAH62N לאחר קריאת ההמלצה בסטיקי. את מול קיבלתי את הכונן והסתבר לי ששלחו לי את הדגם LG-GH22NS30 22x לא היתעצלתי וחיפשתי ביקורת ב cdrinfo הנה הלינק: http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=25053&PageId=0 לפי מה שראיתי שם, הצורב טוב בלקרוא דיסקים ודיסקים פגומים ולא ממש טוב בצריבה (אני צודק?) השאלה אם שווה לי להתחיל איתם מלחמה או שהצורב הזה גם בסדר. ועוד שאלה, את המבחנים ב cdr info עושים על דגמים מסויימים של מדיות. פה בארץ ניסיתי לחפש דיסקים לפי דגם המדיה אבל כנראה שהנושא מוזנח מחוסר עניין לציבור. הייתי רוצה לקנות מדיות שעברו את המבחן בצורה טובה, האם יש חניות שמוכרות מדיות לפי דגם ולא סתם "דיסקים …
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
מחפש משהו טוב עד 500 שקל מה אתם אומרים על זה?: http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/HotDeals/Index/7796?deal_referer=category_%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C-%D7%90%D7%9C%D7%A7%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%92%D7%90%D7%93%D7%92%D7%98%D7%99%D7%9D תודה
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני לפני התקנת WINDOWS במחשב החדש כלומר גם לפני חלוקת המחיצות בהרדיסק.הדגם שברשותי הוא WD 320AAKS. בכל מקרה, אני חשבתי לכיוון של 2 מחיצות,אחת של 40GB למערכת הפעלה(כרגע מתקין XP,כשיצא SP1 לויסטה אלך עליה) ושאר דברים שאולי המערכת תצטרך בעתיד וידרשו מקום וכמובן לMY DOCUMENTS. מחיצה שנייה של 280GB לכל השאר,סרטים-משחקים-סדרות,כולל Program files כמובן. האם יש בעיה עם הסידור הזה? האם אתם הייתם ממליצים על משהו אחר?יותר מחיצות(מה היתרונות בכך?)?אולי הקדשת יותר/פחות מקום למערכת ההפעלה? תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, מחפש לקנות HD 1000GB . האם כדאי לשקול קנייה של HD חיצוני או שעדיף להישאר עם פנימי (כעקרון אין לי צורך בהעברת HD ממחשב למחשב - פשוט חשבתי שזה יכול להיות נוח במידה ואין הבדל במהירות שלו ביחס לפנימי (אין לי מושג אם יש הבדל )) כמו כן ראיתי שכבר יש HD עם BUFFER של 32 . עד כמה ההבדל בינו לבין ה 16 והאם ההבדל במחירים מצדיק זאת. כמו כן, יש לי מחשב די ישן P4 3.0GHZ 32BIT והשאלה המתבקשת היא האם זה בכלל תומך BUFFER 32. ולבסוף אשמח על המלצה על HD בסביבות ה 500 ש"ח . תודה
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בחיפושים אחר כונן חיצוני פשוט בשביל אחסון מידע (סרטים, משחקים, שירים, תמונות, מסמכים). כרגע יש לי שתי אופציות, שאני קצת מתקשה להבין את ההבדל במחירים- http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_251&products_id=4167 756 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_251&products_id=4007 1024 ממה נובע ההפרש הגדול כל כך? רק בגלל אפשרות הCard Reading? או שאני מפספס משהו בMy Book? תודה! עריכה: האם כל הדיסקים הקשיחים החיצוניים צריכים חיבור לחשמל? ראיתי ששני אלה מגיעים עם כבל לחשמל..
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=15168 כולל DVD RAM
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
400 שקל, נפח כמה שיותר גדול, רצוי של סמסונג או של Western Digital כי הבנתי שעם Seagate יש בעיות. מותר לחרוג בעד 150 שקל תמורת קפיצה משמעותית בנפח. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי DVD-ROM LG DRD-8160B x16 עם firmware פרוץ RPC1. כשאני מכניס דיסק (שר הטבעות שיבת המלך) ה DVD Decrypter נותן לי מספר נתונים: Disc Information: Status: Complete Erasable: No Sessions: 1 Sectors: 3,929,310 Size: 8,047,226,880 bytes Time: 873:12:60 (MM:SS:FF) Physical Format Information: Book Type: DVD-ROM Part Version: 1 Disc Size: 120mm Maximum Read Rate: 10.08Mbps Number of Layers: 2 Track Path: Opposite Track Path (OTP) Linear Density: 0.293 um/bit Track Density: 0.74 um/track אבל במהלך ה RIP, ה BUFFER לא מתייצב אפילו לרגע, כל הזמן קופץ מעלה מטה... בסופו של דבר אלו התוצאות: I 15:18:15 Operation Successfully Completed! - Duration: 00:45:20 I 15:18:15 Average …
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-