עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. למי שמעוניין http://www.cdfreaks.com/news/11631

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by nimrodim,

כן! זה כבר כאן! Now supports Bitsetting for +R +RW +R DL media Now supports PI/PIF Disc Quality Scanning with CD-Speed and DVDInfoPro RIPLOCK REMOVED for fast DVD ripping - optional http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=134047

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  3. Started by MODY69,

שלום, אני מתכנן לכתוב תוכנה שחלק ממה שהיא עושה זה סריקת הכונן בחיפוש אחר קבצים חדשים/קבצים קיימים שהשתנו. בקיצור, תוכנה שעוקבת אחרי כל שינוי בתוכן ה-HD. השאלה שלי היא האם יש דרך לראות את הקבצים האחרונים שנערכו/נוצרו ב- HD (אני מדבר על NTFS). אני לא יכול להסתמך על שעת ישירת/עריכת הקובץ שרואים בוינדוס מכיוון שהן ניתנות לשינוי. כמו כן, ה- pagefile ניתן למחיקה ולכן גם עליו לא ניתן להסתמך. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  4. בKSP (אני קניתי בירושלים, אבל אולי יש בכל הרשת), יש 50 דיסקים של Memorex, ב50 ש"ח. אני לא נציג שלהם, או משהו כזה, אבל זה נראה לי משתלם מאוד. אם מישהו מכיר דיסקים באיכות סבבה + ובמחיר זול, שישרשר גם! (אגב, יש להם גם חברה אחרת, ב80 אגורות לדיסק, אבל אנ'לא מכיר אותה, ככה ש.....). אגב, איך המדיות של LG?

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  5. Started by NightWing,

כרגע יש לי HD שמחובר לערוץ ה-IDE הראשון וצורב DVD שמחובר לערוץ השני. השאלה היא האם יש בעיה להוסיף גם HD נוסף ב-SATA? איך הוא יוגדר ע"י המחשב? לפני ה-IDE או אחריו? (זה יצור בעיה עם ההתקנה הקיימת של windows?) (או כדי להפוך את זה לממש פשוט עד כדי טימטום, אם כרגע הכונן הקשיח הוא C והצורב הוא D, מה יקרה אחרי הוספה של כונן SATA נוסף?)

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  6. המחשב התלונן שאין לו מספיק מקום במחיצה של המערכת הפעלה (15GB עד עכשיו) אז עשיתי חלוקה מחדש לשתי המחיצות בכונן (C ו-D). אישרתי לו לעשות ריבוט ולהתחיל את הפעולה. הוא נתקע באמצע במשך המון זמן ונאלצתי לעשות ריסט. עכשיו המחשב עלה לי כרגיל אבל המחיצה D נעלמה לא כלא הייתה והמחיצה C עדיין על 15GB. כל ההרד דיסק שלי עכשיו הוא כאילו 15GB במקום 40GB. במחשב שלי כלל לא מופיעה המחיצה D. פתחתי את הPartitionMagic ושם קיימת מחיצה C ועוד מחיצה ללא אות וללא סימנים מזהים ושהגודל שלה 23GB (משלים בקירוב ל40GB) ואין עליה סימנים של כמה מלא וכמה לא. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by 00Amir,

כאשר אני עובד או משחק עם המחשב יש לי תוכנת Hdd tune ברקע שמודדת מהירות עבודה בSSDים. כאשר אני טוען משחק MW2 הכוננים לא מגיעים לשיא המהירות - רק ל 100-150מג"ש. גם כאשר אני עובד על פוטושופ ושומר קובץ TIFF של 2GB לוקח לו איזה 10שנית - שזה בערך 200מגה לשניה -והוא אמור להגיע לכפול מזה... למה זה קורה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by omrit,

שלום, ברשותי שני כוננים קשיחים זהים בביצועיהם. רציתי לשאול מהי הקונפיגורציה האופטימלית בעבודה עם שניהם (ללא RAID), איפה להתקין מערכת הפעלה, איפה להחזיק אתה SWAP FILE, ואיפה להתקין תוכנות ומשחקים? תודה.

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  9. Started by asaf1462,

שלום אני עשיתי עבודה ושמרתי אותה ובטעות אח שלי מחק לי אותה בטעות ואני לא יודע איך להחזיר אותה יש אולי תוכנה או אתר או משהו שעוזר תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by H-nover,

הי, אני צריך עזרה בכול מה שקשור לאיך הארד דיסק בנוי .... כגון הברגים המהודקים, מהי שיטת החיבור של הארד דיסק, עיקרון פעולה של המנוע, חומרים ממנו עשוי, איך מסלקים לחות, מקורות הרעש וכיצד מקטינים את הרעש, חשיבות ציריות אחידה של ההארד דיסק וכיצד מבטיחים אותה ועוד ועוד.... כול מי שמוכן לתרום מהידע שלו בכול מה שהוא יודע על ההארד דיסק שיכתוב באשכול זה . גם לינק לאתר באנגלית או בעברית שעוסק בהארד דיסק יעזור בהחלט!!! (כבר ציינתי שאין לי מושג קלוש בכול מה שנוגע להארדיסק).

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  11. יש לי חבר שבמחשב שלו יש כונן קשיח 640AAKS, והוא רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה. אז אמרתי לו שכדאי שיהיה לו כונן נפרד להקלטות ואחד למערכת. אחרי זה חשבתי לעצמי, אולי שיקנה עוד 640 ויעשה RAID 0. השאלה זה מה עדיף (מבחינת ביצועים) כונן קטן למערכת ואת ה640 להקלטות מהכרטיס או ששני 640 בRAID 0 ושהמערכת תיהיה גם עליהם ??? ??? ??? ???

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  12. שלום לכולם,יש לי בעיה בחיבור שני כוננים קשיחים חיצוניים במקביל. המחשב מזהה תמיד רק אחד מהם. המחשב מזהה את הכונן הראשון שאני מחבר אבל לא את השני... וכשאני מחבר אותם בנפרד הוא מצליח לזהות כל אחד. יש לציין כי עם כונן אחר של IOMEGA גם עם T1 אין שום בעיה כזו. ניסיתי את כל היצאות USB השונות שיש לי במחשב מדובר על 2 כוננים של WD 1T כל אחד ובנוסף שניהם עם אפשרות של USB 3 מחשב DELL VOSTRO V131 בעל 2 יציאות USB 0.3 + אחד רגיל תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  13. Started by מר מקלדת,

אם אני קונה דיסק של SATAII עם 16MB באפר האם אני יוכל לעבוד איתו ב-IDE/ATA (אין לי SATA)? כלומר צריך לקנות או לחבר חוט ל-IDE/ATA וזהו, ואז אם אני יקנה מחשב חדש אני יוכל להשתמש בו ב-SATA? כמה עולים חיבורים כאלה? אגב מה ההבדל בין IDE לבין ATA? זה אותו דבר רק בשם שונה? אם לא איך אני יוכל לדעת מה יש לי?

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  14. שלום לכולם. אני בניתי לעצמי מפרט המבוסס על ה250AAKS של WESTERN DIGITAL. עכשיו עומדות בפני כמה אופציות לבחירה: 1. לקנות עוד דיסק זהה ולעבוד בRAID 0 2. לקנות דיסק קטן נוסף למערכת הפעלה בלבד ואת הגדול עבור התוכנות (פוטושופ, מטלב, וכדומה) השאלות שלי הן: 1. איזו מהאפשרויות עדיפה? 2. מה היתרון המורגש בהפרדת מערכת ההפעלה בדיסק נפרד? 3. מה ההבדל בין להפריד לשני דיסקים לבין לעשות partition על דיסק אחד שבחלק ממנו תותקן מערכת הפעלה ובחלק השני התוכנות? 4. אם אני קונה עוד דיסק של 80GB למשל, האם העובדה שהוא מגיע רק עם 8MB CACHE לא תגביל אותי? 5. מה אני יכול לשים בשאר המקום הפנוי בדיסק הקטן? כלומר, אני אדע מה לשים שם בטוח, אבל מה אני יכול לשים שלא יפגע במערך הזה של הדיסקים ולא יאיט חז…

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  15. Started by OuTsIDe,

כאילו שכשה אני מתקין את הווינדואוס אני צריך להתקין דרייברים מיוחדים בישביל שה הארד דיסק יעבוד כ SATA2 ואם אני לא מתקין אז הוא עובד כ IDE (כאילו במהירות שלו) זה נכון?או שזה סתם שטויות?

• 9 תגובות
    • 767 צפיות
  16. Started by Wolf-Net,

איך אני מגדיר את המחשב על מנת שהוא יוכל להעביר לי נתונים ממחשב למחשב, קניתי כבל ב- 20 ש"ח שבכל קצה יש USB האם זה אפשרי ? ואיך אני מגדיר זאת על מנת שאני יוכל לבצע את העברת נתונים, האם יש תוכנה או משהו שצריך במיוחד לעשות?? בבקשה תעזרו לי. ??? תודה רבה זאביק

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by RonCohen,

כל פעם שאני מעביר קובץ גדול לדיסק און קי(לא DOK ספציפי כל אחד) אז תמיד כשמהירות העברה יותר גדולה ממה שנשאר בקובץ אז העברה נתקעת להרבה זמן ואז זה מהסתדר נגיד מהירות העברה היא 100MB/s ונשאר 50MB/s אז זה ניתקע

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שלום. האם הבעיה מוכרת? בנוסף, קורה לעתים דבר מוזר, שכאשר אני מדליק את המחשב (אחרי שבלית ברירה ביצעתי לחיצה ארוכה על לחצן הכוח כדי להביא לכיבוי המחשב מאחר ואין תגובה בעת ניסיון לצאת ממצב sleep), המחשב נכנס ללופ. נדלק, כובה, נדלק, ושוב כובה. תודה!

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. 1. הלוח שלי לא תומך ב SATA אם אני מביא PCI TO SATA אז אין בעיה? אני מחבר וזהו זה יפעל? או שזה בסה"כ רק אם הלוח תומך כדי להוסיף עוד הארדיסקים? 2. אם אני מביא PCI TO SATA ואז אני מחבר אליו הארדיסק בטכנולוגיית SATA II האם זה יפעל? תודה מראש לעוזרים נ.ב. אם התשובה מתאימה ואני יכול לקנות הארדיסק SATA II על איזה אתם ממליצים לי? [80 ג'יגה]

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  20. הרדיסק בעיקר לגיבויים במחשב (לא שלי ...אני רושם בשביל מישהו) יש חיבור SATA 1 השאלה האם עדיפות לפנימי או חיצוני ? מה ההבדל במהירות בערך באחוזים בין פנימי 7200 SATA לחיצוני שיפעל במהירות USB 2 ? אפשר המלצות ל(בינתיים) חיצוני עד 300 ..400 ? מצאתי את זה http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=727525 מה אתם חושבים עליו ? (יש שם תגובה שלילית אחת אני יודע אבל זה הרדיסק אי אפשר לדעת מה יהיה ועל מה תיפול ומתי) תודה !!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. דגם ה-980 Pro של היצרנית מקוריאה עורך הופעת בכורה שקטה בתערוכת CES לכתבה

22. חברת Phison העניקה לנו הצצה לדור הבא של בקרי ה-SSD שלה, עם ביצועים שנשמעים דמיוניים כמעט לכתבה

23. יש לי הרדדיסק של maxtor ובאתר שלהם כתוב שהוא עובד תקין עד 55 מעלות זה באמת הגבול או שאפשר למתוח אותו עוד קצת???

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  24. יש לי לוח אם ABIT BD7II http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=BD7II&fMTYPE=Socket%20478&pPRODINFO=Specifications&fSEARCHTEXT=BD7II מעבד P4-2.4GB א. איזה נפח של HD אני יכול לשים בו (מהארדיסקים החדשים) ב. ברור לי שהלוח תומך רק ב ATA100 אבל הבנתי שזה לא כזה הבדל, לא תהיה בעית תמיכה בהארדיסק חדש, נכון? ג. כדאי להשקיע בבקר SATA (כלומר כרטיס PCI)? תודה לעוזרים, טל

• 3 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים