עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by 11iceman11,

שלום, האם אפשר לחבר כונן 2.5' '(IDE) ל-PC, לא דרך USB אלא דרך הלוח אם (כמו כמחברים 3.5 IDE רגיל) ?

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  2. Started by J0n1,

שלום. יש לי HD ישן של 40G ואני מעונים לרכוש לו מארז כדי להפוך אותו לנייד. השאלה שלי האם יש מארז שלא דורש ספק כוח חיצוני? כי זה כבר לא ממש נייד... ראיתי את זה http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=3081 הוא מומלץ? מה יש לבדוק שמחפשים מארז לדיסק קשיח? והאם בכלל כדאי להשקיע מחיר כזה בHD 40G? (פשוט חשבתי להכניס את כל המידע שיש לי בקייס דיסקים לזה אבל יש לי שם גם מערכות הפעלה אז בכל זאת צריך דיסקים)

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  3. Started by viper_sb,

שלום ! מישהו מוכן בבקשה להסביר לי את המושגים EMC או NETAPP בעולם הSTORAGE המקצועי ?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  4. Started by ross,

יש לי שני דיסקים (samsung F3 103sj) ב RAID 0 עם לוח אם של אינטל H67 (מחוברים דרך SATA 3). אני מחליף בקרוב את הלוח ללוח תקין, איך אני משחזר את ה RAID בלוח החדש.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  5. Started by Crash5,

שלום חברים, יש ברשותי כרטיס זיכרון מסוג SD שעליו מאוכסנות תמונות מהמצלמה הדיגיטלית. לאחרונה גיליתי כי מספר תמונות שצולמו בחו"ל נמחקו\נעלמו. מאוד חשוב לי לשחזר את התמונות הללו. אשמח לקבל את עזרתכם בנושא, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  6. בנפח של לפחות 120gb עדיפות לביצועים כמה שיותר וחברה אמינה. אני גר ליד ksp ברמת גן אז העדיפות שלי חנות קרובה, אם יש משהו יותר משתלם בחנות רחוקה אז תצרפו גם אותה ואחליט אם להזמין משם.תודה מראש.

7. אז ככה: צרבתי תוכנית בDVD המקליט והכנסתי למחשב(DVD+RW) אך המדיה מסרבת לעבור למחשב, גם כאשר השתמשתי בתוכנה DVD Decrypter שבה אני רגיל להעביר קבצים אלו. הדיסק נראה מעט שרוט מאחורה, יש תוכנות שמעתיקות דיסקים קצת שרוטים? או משהו בסגנון? וגם לא בטוח שזאת השריטה של הדיסק... תודה מראש. .swg

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  8. אשמח לדעת מה מתאים לי מפה, http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-HardDrive&DB141804=142201&DB141811=165914&DB141818=141819&orderby=price או שמחוץ לרשימה . מיועד לאיחסון מוזיקה בעיקר

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  9. בקשר לפנימי,חשבתי על ה Spinpoint F3 HD103SJ של סמסונג אבל חלק רשמו שהוא רועש וחלק רשמו שהוא שקט ואני צריך גם המלצה לכונן גיבוי חיצוני עדיפות ל WD תקציב של עד 450 ש"ח לכונן. עדיף מהחנויות http://www.ksp.co.il http://www.officedepot.co.il http://www.bug.co.il

10. יש לי לוח EPOX 4G4A+ ובקר RAID עליו.. איך אני הופף את הבקר לבקר IDE רגיל? אודה מאוד למי שיתן הורות מפורטים!

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  11. קניתי כונן נוסף של 160 ג'יגה של sata עכשיו קניתי מפצל של כח לספק כח.. אבל יש לי רק חיבור אחד של נתונים.. אני צאיך לקנות עוד אחד? או מה? איך אני אמור לחבר את שניהם? אני לא רוצה לשרוף אותם ואז לא יהיה לי כלום... מקווה לתשובה... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  12. שלום לכולם! יושב לי בארון כונן SSD 64GB ורציתי להרכיב אותו במחשב השני בבית האם יספיק לי לאחסון בתוכו את הווינדוס 10 כולל כל העידכונים + אנטי וירוס בכונן? תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  13. Started by jackal,

חברים שלום יש לי HD נייד 80G שפרמטתי אותו והוא נהפך ל: NTSF כיצד אני יכול להמיר אותו ל: FAT לעזרתכם אודה.

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  14. שלום, בזמנו קניתי WD8MB 80GB מחנות טק פשוטה וקרובה לבית שלי. החנות נסגרה, והאחריות עדיין בתוקף (3 שנים). ה-HD הראשון שקניתי עשה בעיות ומת לאחר חודש, הוא הוחלף ללא בעיות במקום. באותו הזמן שמתי לב שהחדש יותר מרעיש...ועם הזמן הרעשים רק גברו עד כדי רעשי תקתוק בעת מאמץ..ממש שומעים את הראש זז. הייתי בטוח שזה רעש טבעי, כמו כן שאני עובד עם ה-HD כך מעל שנה וחצי כבר. ורק לא מזמן השתקתי את הרעש של המחשב, עשיתי לעצמי סוג של פרויקט כזה - כדי שאני יוכל לישון בשקט. עכשיו הרעש של ה-HD מאוד חזק, ומעבר לכל פתרונות ההשתקה ל-HD (שהם נושא אחר) אני רוצה להפעיל אחריות ולהחליף את ה-HD כי במחשב של אחי אין את הרעשים האלה....בדקתי טוב טוב. אך החנות נסגרה, מה עושים? למי פונים? לכל יבואן של WD? להגיד…

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  15. שלום. המחשב שאני כרגע כותב עליו מילים אלו, הוא בעל כונן קשיח של 500 גיגה. המחשב פעיל - יש עליו את מערכת ההפעלה כמובן, מסמכי וורד, וכן הלאה. ברצוני לברר לגבי הוספת כונן זהה, וליצור מערך RAID 0. השאלה - האם יש צורך בפירמוט מלא? תודה

16. Started by יואבה,

שלום, ברצוני לרכוש דיסק חיצוני קטן. הבעיה שלי שיש בביתי 2 מחשבים - האחד XP והשני לינוקס. בהנחה שאיני מעוניין בתכניות הגיבוי (רק בדיסק עצמו) על איזה דגם הייתם ממליצים שיעבוד על 2 המחשבים? תודה,

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  17. Started by sufgi123,

בלוח האם של המחשב שלי יש 8 יציאות SATA וכולן תפוסות עם חיבורים לדיסקים קשיחים. יש לי צורך בעוד 4 יציאות לפחות. אני אשמח לקבל המלצה לכרטיס הרחבה ל SATA פנימי, שישמש לחיבור דיסקים קשיחים,צורב וכד' . תודה

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  18. אשמח להמלצות על חברות שיש להם מדיות Printable איכותיות

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  19. Started by viper_sb,

קניתי לא מזמן לוח אם של ASUS התקנתי וינדוס 7 64 ביט וברמת הביוס הגדרתי את תצורת הרייד והכול תקין אך אני לא מצליח להתקין את תוכנת הניהול שלו כול פעם קופץ לי הודעת שגיאה שאני לא עומד בדרישות המינימום עזרה בבקשה דחופה !!!

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  20. והאם ישנן עוד המלצות לכונן NAS 2TB.

21. שלום אנשים יש לי מחשב מסוג P-4 1800 Mhz עם HD של סמסונג 40Ghz ועם חיבור ATA אני זקוק ל- HD נוסף בנפח של 80Ghz אשר יהיה שקט,אמין ובמחיר זול עד כמה שניתן מבקש המלצתכם

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  22. Started by nils,

יש לי דיסק און קי של סאןדיסק 4 גיגה. פירמטתי אותו (לNTFS) והסרתי את כל הדברים שהיו עליו של סאןדיסק, עכשיו הוא כמו דיסק און קי רגיל שפותח כונן אחד. הבעיה היא שאם אני מחבר אותו למחשב שלי (ויסטה) או למחשב אחר (XP) לחיצה כפולה לא פותחת אותו ורק עם כפתור ימיני -> סייר אפשר לפתוח אותו. מה לעשות? תודה!

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  23. אומנם יש לו מחשב ישן, אך לדעתי הוא עובד לעט בצורה קיצונית לכן אמרתי לו לעשות בדיקה בHD TUNE... לדעתי הוא עומד למות בקרוב מאד. מה אתם חושבים? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  24. Started by הדדי,

מה דעתכם ? SanDisk SDP-128G-G25 חבר הזמין עבורי את הכונן הזה .... האם הוא שווה SanDisk SDP-128G-G25

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  25. יש לי הרדדיסק של maxtor ובאתר שלהם כתוב שהוא עובד תקין עד 55 מעלות זה באמת הגבול או שאפשר למתוח אותו עוד קצת???

• 1 תגובה
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.