אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
אם יש לי dvd-rom וcd-rw כיצד אני מתקין אותם במארז, מי למעלה ומי למטה, האם לחבר את שניהם כslave או אחד slave השני secondary master (יש לי דיסק קשיח אחד בלבד). האם כל השינויים האלה משנים בכלל משהו או שאין שום הבדל.
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני לפני סידור כוננים מחדש. 2 כונני SSD שיחוברו ב RAID 0 למערכת הפעלה. 2 כונני WD שיחוברו רגיל.. יש על הלוח אם Primery master ו Primery Slave ו Secondery master ו secondery slave מה עדיף לחבר איפה ? או שזה לא משנה?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי שני הרדיסקים של 80 ג'יגה צורב דיוידי וצורב רגיל, השאלה שלי היא היכן צריך לחבר כל כונן? הכוונה היא primary secondary master slave אכשיו זה עומד אצלי ככה: primary master - hdd 80 winxp primary slave dvd-rw nec nd-3500a secondary master - hdd 80 secondary slave cd-rw sony crx195 האם זה בסדר ומה עליי לשנות כדי להשיג את הביצועים הגבוהיים ביותר עבור הכוננים הקשחיחים והצורבים. נ.ב אני לא משתמש בכלל ב On The Fly ולכן אין לי צורך בהגדרות מיוחדות בשביל האופציה הזאת. תודה רבה לעונים בצורה מקיפה. אין לי גם Raid.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש איזהשהו קונורטר לחומרה ישנה שכזאת?
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
יש לי סידירום מחובר למחשב,עכשיו כשאני מחבר את הצורב עם הסידרום המחשב נתקע ולא עולה או שאת אחד מהם הוא לא מזהה או בכלל כאשר מחברים את אחד מהם לבד הוא פועל אך כאשר מחברים את שניהם אז הם לא פועלים יחד. מדוע??? וזה לא הג'ימפורים כבר נסיתי את כל האופציות! תודה לכל העוזרים,יום טוב! 8)
-
- 11 תגובות
- 892 צפיות
-
-
חבריה שלום במחשב שלי יש לי HD שמחולק כך שכל מחיצה יש לה תפקיד כונן C:\ מכיל רק את מערכת ההפעלה ותוכנות שירות חיונים כגון RAR ' צריבה , דפדפן , תוכנת תמונות וכו' סרקתי נגד ווירוסים וכ', ניקתי קבצים ע"י CCLEANER והיה שיפור קטן איך אפשר לדעת מה קורה ולמנוע תופעה זו בברכה
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
בוקר טוב, אשמח להמלצות על רכישת SSD 1Tb M2.0 באמזון במבצעים הנוכחיים עבור לפטופ חדש שרכשתי כעת (מגיע עם 256Gb בלבד) כשדרוג/תוספת. Lenovo ThinkPad E15 G3 15.6" Ryzen 5 5500U מעדיף שהמחיר יהיה מתחת לרף המס (<75$), אמינות גבוהה (הבנתי שעדיף TLC עם DRAM Cache) ומהירות גבוהה יחסית. ראיתי את הכונן הזה שנראה אטרקטיבי אבל הוא QLC ללא Cache - Western Digital 1TB WD Green SN350 אשמח להצעות והמלצות. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
מה האופציה הזאת למטה שלא מסומנת בעצם עושה ולמה היא כולכך מסוכנת כמו שכותבים שם? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
ובכן אני אספא לכ םאת הסיפור שלי על סילבר ליין, אבל בואו נתחיל מהתחלה: כשקניתי את הצורב שלי, שזה היה בקיץ, קניתי גם ביחד חבילה של 25 של סילבר ליין החדשים, האלה של Neovo *40. הייתי מאוד מרוצה איתם, ה Lite-on שלי צרב אותם בלי בעיות וגם הסידי רום של טושיבה, במחשב הענתיקה שלי קרא אותם(מאוד נדיר היות והוא כמעט ולא קורא טוב דיסיקים צרובים). לאחר זמן מה נגמרו לי הדיסיקים ואני נדדתי לחנות השכונתית כדי להצטייד בחבילה נוספת והחלטתי לנסות דיסיקים נוספים, שהיה כתוב עליהם Samsung . טוב, סמסונג חשבתי אחלה דיסקים וקניתי 100 במחיר של 170. הסתברו כדיסיקים לא רעים בכלל, בכל המאה לא הייתה בעיה ולו אחת והייתי די מרוצה מהם. גם הדיסקים של סמסונג נגמרו והפעם החלטתי ללכת על המוצר …
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
-
יש לי 3 כוננים קשיחים במחשב: 1. WDC WD2500YS-01SHB1 ATA Device 250GB - מערכת הפעלה (win7) ותוכנות 2. SAMSUNG HD103UJ ATA Device 1000GB - שירים, סרטים 3. Segate 3500320AS ATA Device 500GB - הורדות בכל מקרה, מה שאני רוצה להגיד זה שכשאשר אני מריץ שירים בוינאמפ (שמותכן ד"א ב WD), הם לפעמים נתקעים ופשוט לא חוזרים על עצמם, או שלפעמים שאני להכנס לאחד הכוננים דרך המחשב שלי הם פשוט נתקעים ורק אחרי איזה כמה שניות אני מצליח להכנס... יש לציין ששלושת הכוננים מפוצצים (מלאים ב-95% +-). איך אני יכול לבדוק איפה התקלה לפני שאני יצטער על זה שאחד הכוננים יילך... אני ממש לא רוצה לאבד את כל התוכן שיש לי במחשב..
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
הדגם הראשון עם בקר ה-IG5666 של חברת Innogrit שמבטיח לספק מהירויות העברה של עד 14,000MBps יחל להימכר במהלך החודש הקרובלכתבה
-
- 0 תגובות
- 319 צפיות
- 1 follower
-
-
הייתי רוצה לסנכרן את תיקית ה ProgramData שלי לדיסק רשת וראיתי כי GDRIVE תומך בסינכרון רציף אבל אז עלו לי כמה שאלות. -האם ישנה תוכנה המבצעת זאת? אני לא רוצה להיות תלוי באפליקציה הדיסק (GDRIVE) אלא לגשת לכל דיסק שהוא. -תיקית ה ProgramData מתעדכנת כל הזמן, האם ניתן לסנכרן תיקיה כזו ל GDRIVE? -שמתי לב כי קבצי הנתונים של OUTLOOK בוונדוס 7 לא ניתנים לקריאה כאשר ה OUTLOOK פתוח, האם תתקבל אזהרה בזמן הסינכרון? -מה הדיסק המומלץ? אשמח למשהו חינמי בגודל של לפחות 10 ג'יגה לפחות.
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מישהו מכיר תוכנה שתבקש ממני כל הזמן סיסמא בהכנסת DOK בכל מחשב חוץ ממחשבים שאגדיר מראש? (לדוגמא שתמשוך מפרט מחשב או סריאלי של נייד וכו'). אני רוצה סיסמא ל DOK אבל לא במחשב שלי כי זה די מציק... תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לבדוק אם יש אופציה לעשות סיסמא להארדיסק החיצוני, כך שלא תהיה אופציה למחוק קבצים מבלי להקיש את הסיסמא תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי! אני מעוניין לרכוש דיסק חיצוני חדש וראיתי את הMY PASSPORT של WD שתומך גם בUSB3. השאלה שלי היא אם אני יכול להגן עליו לשימוש עם סיסמאת כניסה בדומה לU3 ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אז ככה, הדיסק הקשיח כבר לא ילד. לפני כחצי שנה הוא התחיל לעשות בעיות. נתקע באמצע העתקת קבצים, וכו'. המידע שם לא היה רגיש, אז זה לא היה כל כך קריטי. הופיעו כל מיני הערות בSMART (על סקטורים פגומים וכד') התוכנה sentinel pro הגדילה לעשות ואמרה שהדיסק הקשיח הולך למות תוך שבוע. מפה לשם, החלטתי לגבות אותו ולפרמט. בזמן הגיבוי, הדיסק הקשיח נתקע והייתי צריך לאתחל. בנוסף, קרה שכיביתי את המחשב בטעות, וכשהדלקתי מחדש, הדיסק הקשיח לא זוהה. גם לאחר אתחול, הדיסק לא זוהה. פרקתי את הדיסק הקשיח, העברתי אותו לפורט אחר, כבל אחר, עדיין לא זוהה. פתאום לאחר שניים שלושה אתחולים, הדיסק הקשיח זוהה, והמשכתי לגבות (שוב נתקע, ושוב אתחלתי, הדיסק הקשיח המשיך להיות מזוהה) לאחר הגיבוי (הלא מושלם, אחרי הכל י…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שנים של הבטחות מרחיקות לכת, בענקית השבבים מציגים כוננים ראשונים בהתבסס על שבבי תלת מימד שפותחו ויוצרו בשיתוף עם מיקרון, כאלטרנטיבה לטכנולוגיה מבית סמסונג התחרות בשוק ה-SSD חוזרת להתחמם? לאחר תקופה ארוכה של הבטחות מסקרנות, באינטל מרגישים שטכנולוגיית ה-3D NAND שלהם ליצירת שבבי הבזק חסכוניים יותר ובנפחים משופרים בשלה באופן מספק – ומציגים סדרת כונני SSD מסחרית ראשונה שמבוססת עליהם. בינתיים לשוק שרתי האחסון בלבד. סדרת ה-DC P3320 של אינטל מתיימרת להוות תחליף זול יחסית לכוננים הקשיחים הארגוניים שמאופיינים במהירויות סיבוב של 10,000RPM ו-15,000RPM, עם ביצועים שטובים בכמה סדרי גודל. כונני הסדרה יוצעו בנפחים של 1.2TB, 450GB או 2TB עם תצורת 2.5 אינץ' בחיבור U.2 (המקביל…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
סליחה על הבורות אבל אני חייב לשאול. אם אני קונה מחשב עם צורב DVD אני צריך לקנות גם כונן DVD כדי לראות סרטים,או שהצורב DVD גם מעלה סרטים לצפייה? או בעצם האם עדיף לקנות גם כונן וגם צורב? ושוב סליחה על הבורות.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכונן של WD בנפח 250G (באפשר 16) עולה היום פחות מ 400 ש"ח הנקודה היא שאמרו לי לא להתקרב ל YD אלא ללכת על KS מה זה אומר ?ומה ההבדל ביניהם? לא ראיתי את האותיות האלו בסיגייט >>> אולי עדיף אותו או את מקסטור? תודה מראש למי שעונה
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
בשבוע שעבר דיסק 2TB של סמסונג (HD204UI) נפח את נשמתו מבלי שהופיעו בעיות כלשהן ב-SMART. יש לי עוד שני דיסקים כאלה, ואני לא רוצה לקחת צ'אנסים. אני מתכוון לרכוש דיסק 4TB אמין במיוחד (חושב על סדרת ה-Gold של WD) ולהעביר לשם את כל המידע. האם יש טעם להמשיך להשתמש בדיסקים האלה ביחד, בתצורת RAID1? כמו כן יש לי דיסק 3TB של סיגייט מסוג ST3000DM001 (שידוע כמאוד לא אמין) ועוד דיסק 3TB נוסף של טושיבה מסוג DT01ACA300. גם להם אין שום התראות SMART, אבל לאור הנסיון האחרון שלי, אני לא יודע כמה אפשר לסמוך על זה. האם קניה של WD 4TB Gold והתמקדות קודם בדיסקים של סמסונג, ואז העברה שלהם ל-RAID1 והמשך שימוש היא תוכנית הגיונית? כל הדיסקים יושבים במחשב אחד שעובד …
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בארץ ב- TMS דגם evo במחיר 422 ש"ח : https://www.tms.co.il/ssd-drives/mz75e250b באמזון דגם pro מחיר כולל משלוח ומיסים לארץ 486 ש"ח : https://www.amazon.com/Samsung-850-PRO-2-5-Inch-MZ-7KE256BW/dp/B00LMXBOP4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1511610655&sr=8-1&keywords=samsung+850+pro+256gb תוספת של 60 ש"ח המהווים 15% על המחיר, כדאי להסתכן על יבוא מחו"ל וללכת על דגם pro ? דעת החברים מאד תסייע
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
החברה הקוריאנית מעוניינת לקבע את מעמדה כיצרנית השבבים הגדולה ביותר בעולם כולו - בעזרת הרבה יותר מעבדי Exynos, מפעלי זכרונות חדשים ועוד לכתבה
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
- 1 follower
-
-
סמסונג הכריזה על ה-SSD 9100 PRO לא מובן לי למה זה טוב עבור משתמש PC רגיל ? המבחנים הסינטטים נפלאים ככול שיהיו לא עוזרים בכלום ! למשתמש רגיל הם מתחממים מאוד אורך החיים שלהם Total Bytes Written (TBW) ב- 2TB הוא 1200 הדור הקודם 990 Samsung 9100 PRO SSD Brings 14,800MB/s Speeds and Generous 8TB Option - StorageReview.com המחיר שלהם כמעט כפול אבל על מה לשלם ?
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
- 3 followers
-