אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
נדמה לי שהדגם שלו הוא 8120, אני לא זוכר בדיוק בדיוק. יש לי דיסק של 80 דקות ואני יכול למלא אותו עד הסוף בלי שום בעיה ובלי OVERBURN או משהו כזה, הבעיה היא, שאני צריך לצרוב ווידאו מחתונה של חבר בפורמט SVCD וזה 85.3 דקות. יש איזה סכנה אם אני אעשה ?OVERBURN (אני צורב עם נירו) הדיסקים הם של פיליפס, CD-R80 GOLD 48X זה ההדבר היחיד שכתוב עליהם. יש איזה סכנה או שאני אוכל לצרוב ולא לדאוג שמשהו יקרה לזה?
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום רב, אודה לכולם על העזרה, עשיתי טעות וקניתי צורב DVD חדש: ASUS DVDRW DRW-2014L1T X20 הוא מתחבר עם כבל SATA אבל לי יש רק חיבור IDE (המחשב מאוד ישן) האם יש איזשהוא מפצל שאפשר לקנות? הבנתי שיש משהו כמו כרטיס של SATA שנותן לי אפשרות פיצול. או שאולי אני טועה? ואם יש, אז קיים אחד מומלץ (זול ככל האפשר...)? תודה, ניר
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר לצורב זה: 1. אם אני צורב דיסק של DVD אני מניח שרק קוראי DVD יוכלו לקורא את הדיסק הזה? 2. מה הכוונה ל Dual Layer? הרי אני מבין, 2 שכבות אבל, הוא צורב את הדיסק מצד אחד, ואז הופכים את הדיסק והוא צורב שוב או שפשוט הוא צורב ישר משני הצדדים? 3. מהי מידת הרעש (השאלה מופנת למי שכבר התנסה בצורב זה) ? 4. מה הכוונה לשחיקה של הצורב? אם אני אצרוב CD רגיל אז זה ישחוק את הצורב? אני מתבייש על הבורות אבל אני רוצה לקנות את הצורב אוני בודק כמה דברים, תודה רבה לעונים, אופיר
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
כותרת! אני יודע שיש סוגים של חיבורים SATA וכו'... אני לא יודע איזה מתאים למחשב שלי! את הפרטים של המחשב אפשר לראות בצד. חייב עזרה, תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי כרגע RAPTOR. הוא מהיר, הוא 8.6MS לעומת כוננים אחרים שהם 18MS וראיתי שזיכרון USB נייד הוא 0.7 MS שזה מהיר מאוד ! כדאי לי למכור את הראפטור ולקנות את הזיכרון הזה למערכת הפעלה ? ויש אפשרות לקנות זוג של 8GB ולעשות אותם ככונן אחד של 16 ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 3 הארד דיסקים 1 SSD ועוד 2 דיסקים קשיחים לאחסון הארד דיסק של 500 ג'יגה פתאום ביום בהיר אחד החליט לא להזדהות שאני מחבר לו את זוג הכבלים הוא מנסה להיכנס לפעולה (שאני מחזיק אותו ביד אני מרגיש שהוא משתדל) פתרונות? או שהוא פשוט נהרס/הלך ?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משום מה בנרו הוא מראה לי שאין לי דיסק בפנים שאני יכול לצרוב 8152MB ושאני מכניס יש לו 4800MB או משהו, עכשיו שקניתי את הצורב (פיליפס 1668LI) הבנתי שיש לו מה שנקרא DUAL LAYER, וככה אפשר לצרוב ביותר מ-4.5 ג'יגה.. לא קיבלתי את החוברת עם הצורב ככה שאין לי שמץ, אני מחפש גם בגוגל..עדיין כלום.
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אני מעוניין להוסיף חיבור ESATA למחשב הנייח שלי בכדי להעביר קבצים/סרטים למחשב הנייד שכבר יש בו חיבור כזה. השאלה מה מבין השניים כדאי? http://www.ebay.com/itm/Internal-SATA-to-eSATA-External-PCI-Slot-Cable-Bracket-/280656726441?pt=US_Drive_Cables_dapters&hash=item415871c9a9 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330717610533 האם הזול יותר יעשה את העבודה או שמבחינת מהירות העברה היקר עדיף?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ראיתי שכרגע הפורמט החדש והמוביל שניצח את הHD הוא .Blu ray רציתי לדעת אם תוכלו לתת לי קצת פרטים עליו כמו איך אני אוכל לראות סרטים שלו במחשב מה הדרישות שלו? וראיתי שיש גם משחקים שלו בקיצור קצת הסבר עליו..הבנתי שצורבי הפורמט יגיעו לראשונה לארץ בספטמבר ויעלו יחסית יקר באזור ה900 ש"ח..
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, החלפתי את הכונן הקשיח בלפטופ שלי , בSSD של סמסונג , evo850 250gb . ההגדרות בביוס נכונות והוא גם מזוהה עם הדגם והנפח המקורי, אבל בווינדוס כתוב לי שהנפח שלו הוא 217... אם היה כתוב 232 ( שזה 93% מהנפח המלא) הייתי מבין את הסיבה...אבל למה 217? **אחרי התקנת הכונן הקשיח התקנתי ווינדוס 7 , ומיד שידרגתי לווינדוס 10** תודה על העזרה
-
- 18 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
קיצר ככה הצורב קורא דיסקים של DVD בלי שום בעיה , כאשר אני מכניס דיסק ריק לכונן הוא פשוט לא מוצא אותו ,או לא מצליח לקרוא אותו ,הכנסתי הרבה דיסקים שונים ןכלום,גם בתוכנה הוא לא מזהה ב NERO הכוונה . כתוצאה מכך לא ניתן לצרוב כלום . יש למישהו עצה מה לעשות ?תודה .
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בלוח אם יש דרייברים שנראים שכולם קשורים ל-SATA RAID אני עובד רק עם RAID 0 2 דיסקים ועוד דיסק 500GB SATA2 http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=3005&ost=windows+vista+x86+(32-bit)#anchor_os למה נועד הדרייבר הזה ? ומה הקשר ל- VGA ? Chipset / VGA / SATA RAID האם אני צריך גם את זה למה נועד ? SATA RAID
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
כל חנות מחשבים אומרת מששהו אחר , לכל אחת דעה שונה ... אני שואל פה כי אני מעוניין לקנות חבילה של 100-200 וזה לא זול בכלל מהי חברת הדיסקים לצריבה הטובה ביותר היום , שהדיסקים שלה עמידים לאורך זמן רב (בלי קשר למחיר) ? יש לי נסיון בעמידות של זמן לא טוב עם סילבר ליין (איתם ורק איתם צרבתי עד היום) אחרי שנה שבאתי להעתיק קרוב ל25 דיסקים 20 אחוז מהם כלל לא עבדו ועוד דבר קטן - חברת MEMOREX או משהו כזה ...היא טובה ? עדיפה על TDK ? תודה אני אשמח לתגובה מהירה (צריך לגבות קרוב ל55 דיסקים עוד השבוע)
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
יש לי שני DOKים ובשניהם התופעה זהה. אני מצלח להעלות כל קובץ אפשרי, למעט mkv. אשמח להסבר איך להתגבר על התופעה הזו... תודה !
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני לא מבין מה ההבדלים בינהם.. מישהו יכול להסביר?[br]פורסם בתאריך: 14.06.2007 בשעה 23:02:54 ???
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
-
כותרת )))) תקציב אממ גג גג גגג 200 מFOXPC..(עם משלוח) הASUS נירא לי נחמד : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=888 וגם הסמסוננג http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1081 מה אתם מציעים? ועם אפשר בבקשה הסבר .יעני במה הוא יותר טוב מאלה שהצעתי נגיד הסמסנוג קות לי בכלל המחיר וגם זה לא NEC אז מה איכפת חח עריכה: SATA/2 למקרה שלא אמרתי עריכה: ראיתי את האשכול למעלה בנעוץ צורבים המומלצים שמתי לב שהסמסנוג מומלץ רק להיות בטוח זה אותו אחד כן?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מבשר על מותו הקרב? אם כן יש דרך לבדוק איזה הארדיסק זה? מכיוון שיש לי כמה מחוברים אחד samsung F1 ואחד סתם של WD יש איזה תוכנה שיכולה לבדוק איזה מהם הוא המרעיש? תודה מראש! עריכה: אה ו... האם יש אפשרות להפעיל אחריות על דבר כזה?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה זה בעצם ה SSD האלה ? מה כ"כ טוב בהם ומה עושה אותך כ"כ יקרי יחסית לנפח ?
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
הכונן אינו פועל וכאשר מחבר אותו למקור מתח מהמחשב הכונן עובד כמו כן כאשר מחבר את הקבל המצ"ב (באמצאות מתאמים) למאוורר הוא פועל [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך את המלצותיכם לזכרון נייד טוב עמיד,חזק ואמין עד 100 ש"ח רצוי של לפחות 4 גי'גה.. חשוב לי שבאמת יהיה בו כול מה שצריך בזכרון נייד כי אני לא ממש מבין בזה...וכמובן שייהיה מהיר אם זה אפשרי. תודה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון הצורב שלי נהיה ממש ממש איטי, מדובר בצורב LG DVD, אני יסביר יותר מדוייק, ברגע שאני צורב דיסק DVD הצורב יצרוב אותו, אבל בהרבה זמן, התוכנת נרו אומרת לי 40 דקות וזה באמת מה שקורה, הדיסק נצרב טוב אחרי 40 דקות, זה לא היה ככה וזה התחיל לפני כמה שבועות, מה אני אמור לעשות? אני חייב לציין שהאיכות של הדיסקים שנצרבים אחרי זמן ארוך כל כך היא בסדר והדיסקים עובדים חלק.. אין בעיה בקריאה של דיסקים רק בצריבה של דיסקי DVD , ברגילים אין שום בעיה. תודה מראש על עזרתכם, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אסוס דגם: Asus P4v8x-x בעל בקר SATA1. מה הגודל המקסימלי של דיסק קשיח שאני יכול לחבר ? אפשר לקבל המלצה לדיסק קריר בטווח מחירים עד 600 ש"ח ? כל עזרה תתקבל בברכה לצערי הכונן הקשיח שלי התחיל לתקתק אז לפני שהוא שובק אני רוצה להעביר את כל החומר לדיסק קשיח חדש.
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
ה-Backup Portable Portable 5TB של Seagate מזכיר לנו שכוננים קשיחים ממשיכים להילחם על מקומם בשוק האחסון המודרני לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קניתי הארדיסק WD 1.0TB Caviar Black, ההארדיסק כאמור בטכנולוגיה של sata 6gb/s. לוח האם שלי הינו לוח של אינטל מסוג DG41RQ אשר תומך ב-sata 3gb/s. ביצעתי התקנה של ווינדוס 7 על גבי ההארדיסק ההתקנה עובדת כמו שצריך עד השלב האחרון שבו מתבצע הבוט האחרון. שם אני מקבל מסך שחור עם סמן מהבהב בצד שמאל למעלה של המסך. המחשב עולה דרך הארדיסק sata 3gb/s ישן בצורה תקינה (עם ווינדוס אקס.פי). ניסיתי לבצע את הג'ימפור של פינים 5-6 (אשר אמור להגביל את ההארדיסק ל3gb/s ב-phy) אך גם זה לא עזר. ממה שהבנתי לא אמורה להיות בעיה של הרצת הארדיסק sata6gb/s על גבי לוח אם תומך sata3gb/s. אשמח אם תוכלו לסייע לי בפיתרון לבעיה. בתודה, אוהד.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-