עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. 1. איך ניתן להסיר את הופעת האייקון ? (המחשב נגיש גם לילדים קטנים, אני לא רוצה שילחצו בטעות על הסרה ) 2. למה הוא מופיע בכלל? * אני מכיר את האופצייה של החבאת האייקון בשורת המשימות. אני לא מתכוון אליה. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  2. שלום לכל גולשי קהילות Hwzone , שמי אור פרג' , אני חדש באתרכם ואני נהנה מכל רגע , יש פה מקצוענים ואחלה אתר !!!! אז בקיצור לעניין , אני מעוניין לרכוש צורב DVD מסוג LG , דגם GSA4167B ראיתי הצעה של 245 ש"ח , מ-KSP בדקתי את הנושא ב Zap.co.il ואני רואה שעדיין משתלם , אז רציתי לשאול אתכם כאן , בפוקט האם המחיר וההצעה טובה ??? והאם הצורב מסוג זה טוב ( כלומר דגם זה ) 16 x +R/-R Dual layer recording enables storage of up to 8.5GB Writes to DVD-RAM (5x), DVD-RW (6x), DVD+R DL (6x), DVD-R DL (4x) DVD-R (16x), DVD+RW(8x),DVD+R(16x),CD-RW(32x),and CD-R(48x) media All DVD formats compatible Interface E-IDE / ATAPI Mounting type horizontal & vertical …

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by idankek,

שלום חברים. אחי קנה צורב דיוידי די טוב.. אני בד"כ מוריד סרטים מאימיול ומליים וואיר. אין לי מושג איך רואים את זה במחשב כאשר אני לוחץ על "לאנץ"בליים וואיר זה לא עושה כלום.. בבקשה שימו קישרוים מאיפה להוריד תוכנת צריבה ותסבירו לי שלב שלב איך לעשות זאת. ואגב אין לי דיוידי דיואקס בטלוויזיה אם זה משנה.. בתודה רבה.!

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  4. התקינו לי צורב DVD חדש מסוג נק, כל פעם שאני מכניס תקליטור ומאתחל את המחשב אני מקבל מסכים כחולים וניתנת לי האופציה להריץ את הווינדוס במצב בטוח. אם אני מוציא את התקליטור אז הווינדוס עולה והכל בסדר.

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  5. Started by yariv2007,

ברשותי שני כוננים מסוג ATA ישנים הכונן הראשון מחובר כ-primary master כלומר מחובר ל- IDE1 כ-master. ומותקנת עליו מערכת הפעלה אקספי מסומן כ- c .התקנתי כונן נוסף ב- IDE2 כלומר ב- secondry כ- salve ,מאחר ויש לי צורב ב- IDE2 המוגדר כ-salve רציתי לדעת האם היתי צריך לשנות ל- master את הכונן הנוסף ? ולהגדירו בביוס בתפריט "IDE HDD AUTO DETECTION" ,אלי לציין שאין לי כל בעיה הכונן הנוסף מזוהה ע"י מערכת ההפעלה כ- e אבל מאחר ואני רוצה להתקין מערכת הפעלה עתידית יתכן ותהיה בעיה ב- mbr שאלה שניה מה אומר תפריט ה-" standard cmos setup" בביוס והאם יש לשנות ל- aut ב- type וב-mode ל-aut, את הכונן הנוסף במקרה שלי scondary salve לביצוע סריקה בזמן האתחול של המחשב? אודה לכל תשובה לפחות על השאלה ה…

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  6. כתבתי את הבעיה בפורום תמיכה טכנית, אבל אולי ניתן לומר שהיא שייכת יותר לפורום הזה שמדברים בו בצורה יותר ספציפית על כוננים קשיחים ועל ההגדרות שלהם. ההודעה שם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=156239.0

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  7. Started by mosheza,

שלום לכולם. רציתי לשאול מה ההבדל בהגדרת דיסק קשיח SATA ב-BIOS: SATA MODE: Native ל- SATA MODE: RAID כי מוד NATIVE הוא WINDOWS מזהה בלי בעיה ו-RAID צריך דרייברים מיוחדים שבאים עם יצרן הלוח. בתודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. יש לי דיסק קשיח שאני לא בטוח אם הוא פגום או לא ואני מעוניין להוסיף אותו למערכת שלי (במקרה והוא תקין כמובן) אם אני מחבר אותו לבד (בלי הדיסק הישן) ומתברר שהוא פגום הוא יכול לגרום נזק לרכיבים אחרים? תודה מראש טל

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  9. כל זה קרה לי מאז שעברתי לP4P800 SE ,דפק לי כל הרדיסק של SATA,כבר נמאס לי להישאר כל שבוע בלי מחשב רק בגלל הארדיסק,יכול להיות שזה בגלל האובר קלוק שלי(בלוחות אחרים האוברקלוק לא השפיע בכלל על שום חלק,היו לי לפני זה את הP4S800D שלא עשה בעיות,אחרי זה עברתי לגיגהבייט 8IPE1000 ,ומאז החלפתי לP4P800 SE שכולם אומרים שהוא לוח טוב,אבל בתאכלס מאז לא מפסיקות לי הבעיות עם ההארד דסיק,יכול להיות שיניתי משהו לא נכון בביוס? עריכה,מדובר בדגם 6L160M0 (מוזר, אני שלחתי לתיקון דגם שנקרא 6B160M0,יכול להיות שקיבלתי דגם ישן יותר/פחות טוב?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  10. Started by integral,

סוף סוף קיבלתי את ה TY שלי. 1) נצרב על 4120 ב X8 2) נצרב על 4120B ב X12 (אל תשימו לב לציון, זה בגלל הפיק היחיד) 3) נצרב על 3550 X8 קושחה רשמית 4) 3550 X16 בקושחה רשמית. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  11. Started by oded6188,

שמתי לב שיש תיקייה מוסתרת בכל כונן, שאי אפשר להיכנס אליה, והשם שלה הוא: System Volume Information. מה זאת התיקייה הזאת? תודה.

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  12. שלום יש לי כונן 160 GB של סאמסונג... אני לא יודע... מאז ששמתי אותו פשוט מורגשת איטיות בכל אפליקציה כבדה שאני מפעיל.. ההארדיסק "חושב " המון... עם רעש חזק... ועד שהמחשב שלי זז ויוצא מההלם 3600xp+ לוקח לו זמן.... זה קורה לי במיוחד שאני משחק Wow זה קורה לי גם באמצע המשחק ואז המשחק נתקע למשך כמה שניות ושוב חוזר לעצמו... אני זוכר במדיוק שלא היה לי את הבעיה הזאת לפני כן... עשיתי defrag עם diskeeper כמה וכמה פעמים ועדיין אין שיפור.. זה כאילו ההארדיסק מתאמץ יתר על המידה... יש דרך לתקן או לבדוק דבר כזה ?? :\ זה ממש טריד

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  13. אני יודע שעל כל CD-R ישנו מעין Header ובו מידע על היצרן. אבל אני לא יודע איך מגיעים אליו. אז בבקשה, לינק או שם של תוכנה ?

• 10 תגובות
    • 873 צפיות
  14. Started by alia,

שלום לכולם!! יש לי ויברציה לא קטנה בדיסק הקשיח-זה מורגש גם במארז ואפילו בשולחן של המחשב wd 800jb וכמו כן יש "נקישות" בעיקר בזמן הדלקת המחשב.הרצתי תוכנת אבחון מהאתר של היצרן(בחרתי סריקה מלאה)וגם עשיתי איחוי עם תוכנה חיצונית-perfectdisk לא נמצאו כל שגיאות.ברשותי רק דיסק קשיח אחד. ביצעתי גם בדיקה פשוטה:הכנסתי את המחשב למצב שינה עיי לחיצה על sleep במקלדת,והויברציה נפסקה. האם יש עוד דבר שניתן לבדוק או ש.... תודה ושבת שלום

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by yotam360,

איפה אפשר לקנות דיסקים UMD??????

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  16. Started by wooper,

איך אפשר לדעת אם הצריבה מדויקת פשוט שמתי לב שדיסקים שצרבתי עליהם לפני שנתיים כבר לא עובדים ניסיתי לבדוק בcd -speed אבל זה לא מדוח טוב על השגיעות תודה מראש

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  17. Started by סולל הדרך,

כרגע יש לי דיסק של WD 160 SATA1 שהוא לפי המבחנים דיסק בינוני מינוס אני מתכוון לחבר אותו ב RAID בתקווה לשפר את הביצועים איזה דיסק אתם ממליצים לי לקנות האם יש יתרון לדיסק מהיר בRAID כשאחד הדיסקים איטי? אגב הלוח שלי MSI K8N NEO4 PALT תומך ב SATA2 אבי

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  18. Started by M@or,

חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי דיון קודם, למרות שבטח היה פעם בנושא... יש לי SATA 200 גיגה ו-80 גיגה IDE רגיל. קיבלתי את המחשב עם OS על הסאטה ועשיתי גוסט ממנו ל-80 גיגה. ג'ימפרתיהו למאסטר, ה-DVD סלייב שלו, בביוס הגדרתי את העדיפות לדיסק IDE ולמרות שזה נראה כאילו שה-IDE הוא הראשי, עדיין המחשב עולה מה-OS שעל הסאטה. למה? יש הגדרה שפיספסתי בביוס? אני רוצה את ה-OS על ה-80 ואכסון ב-200. אגב, גם בניהול ה-IDE מופיע כדיסק 0 אבל הסאטה מופיע מתחתיו עם הכיתוב: "(מערכת)".

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by integral,

אז אחרי ש CSS קנו את DVD DECRYPTER ונלחמים להוריד אותו מהאתרים, הצרפתים מחליטים להגיד לא לגיבויים חוקיים של סרטים ושאר מדיה. http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=15763 כמה מטומטמים אנשים יכולים להיות? :bash: :bash:

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  20. אפילו עם קירור ישירות על ההרדיסק ...אוליי 41 זהבסדר ? כמה אצלכם מראה ההרדיסק ?

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  21. Started by iyehuda,

1.NEC 3550 2.LG GSA4167B 3.PHILPS 1628G מבחינת מחיר זה ממש זניח ב DVD-RAM לא נראה לי שאשתמש בו רק אם אני אראה יתרון ממש בולט מה DVD-RW הפילפס זה למעשה BENQ וכמו שהבנתי BENQ הם הכי טובים שהוא המקביל ל 1640 הנק הוא סוס עבודה בדוק עם קבלות השאלה איך השאר כי אני עובד ממש מסיבי עם הצורב עובד ללא הפסקה וגם חשוב לי שיצרוב הרבה סוגים של מדיות מה שמעולה בנק לעומת טושיבה לדוגמא

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  22. יש לי 120 ו 250 אני יכול לעשות RAID ל 120 ואז ישארו לי 130 לגיבויים.. אם כן איך והאם ה DFI lan party ultra-D תומך בזה (שני הדיסקים הם IDE)

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  23. לפי מה שהבנתי זה לא פשוט כמו עד עכשיו ב-ATA הרגיל... צריך להגדיר RAID ב-BIOS ועוד כל מיני שטויות.!?!? וסליחה על הבורות אבל מה זה RAID.. (הסבר מפורט) תודה מראש !

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by אביחי,

אני מבקש המלצה לצורב dvd. תקציב 300 ש"ח

• 13 תגובות
    • 895 צפיות
  25. מה זה בדיוק ומה זה עושה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.