עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Dj BeN Co-N,

שלום שלום אז ככה רציתי לדעת משהו לגבי הצורב שלי בטח אנשים מפה כבר יודעים שיש לי תבעיה אם הצורב שהוא פתאום הפסיק לצרוב אבל בואו נעזוב את זה עכשיו . הסתכלתי בחומרה של הצורב ומופיע לי ברשימה : עכשיו יש לי כל דבר תסוג שלו floppy disk ה dvd rom והצורב Cd RW ועכשיו אני חושב שיש בעיה פה בגלל זה הוא לא צורב ליד ה Dvd ROM רשום Dvd/cd-rom drives ובצורב רשום גם Dvd/cd-rom drives אז יכולה להיות שזאת הבעיה או שזה בכלל צריך להיות ככה אני לא חושב : אם זאת באמת בעיה אז מישהו אולי יודע איך אני משנה תמצב הזה ??! :s05: תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  2. היי אני רוצה לרכוש בימים הקרובים חבילה של 50 דיסקים של די וי די (4.7GB כמובן) של Verbatim, אם המהירות צריבה הכי מהירה שיש להם, שנחשבת לחברה הכי טובה לדיסקים,(זה נכון ד''א?) וברצוני לדעת כמה עולה חבילה של 50 דיסקים.. ואם אין חבילה של 50 דיסקים,אז ארכוש שתי קופסאות של 25 דיסקים.. (אגב מה המהירות צריבה הכי מהירה שיש לדיסק הזה? 8X,לא? ,יעני ב10 דק' אפשר לצרוב דיסק..) כמה כל קופסא של 25 עולה ? או כמה חבילה שלמה כבר אם יש של 50 עולה ? ועוד משהו,אם אצרוב 25/50 דיסקים ביום לדוגמה,ללא מנוחה לצורב,ייתכן ואפגע בו והוא יישרף באותו יום ? יכול להיות הדיסקים יהיו פגומים ? או משהו בסגנון ? תודה מראש לעוזרים :xyxthumbs:

• 30 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. Started by UBS,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא את ה DOK של GEIL מהביקורת ? אני מעוניין לקנות אחד כזה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by parker8,

סליחה על הבורות... אבל שמעתי את המושג הרבה ועניין אותי מה זה? תודה לעוזרים ואני מקווה שזה מתאים לפורום הזה...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תישמעו הביאו לי דיסק צריבה רב פעמי אחרי שצרבתי עליו היה עליו את סימני הצריבה [צרבתי 300 מגה מתוך 700],אחרי זה הכנסתי אותו לכונן ניכנסתי לנרו ועשיתי "ERASE CD" עשיתי FULL ואחרי 25 דקות הוצאתי את הדיסק והוא היה כמו חדש! איך זה?

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  6. Started by integral,

כידוע אחת מחברות ההגנה העיקריות קנתה את הזכויות ל DVD DECRYPTER מה שגורם לבעיות בגיבוי הסרטים שלנו. אז היום ניסיתי לגבות שני סרטים חדשים ולא ממש הצלחתי. הבעיה נפתרה ע"י שימוש ב DVD FAB DECRYPTER החינמית. לידיעתכם http://www.dvdidle.com/free.htm

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  7. שלום, רציתי לדעת האם המכשיר שמעבירים בו את החפצים שלוקחים לטיסה, שבודק מה יש בתוך המזוודה או התיק יכול להרוס דיסק קשיח? תודה

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  8. ראיתי שעם גירסה 7 יש bitsetting האם גם בגירסה 6 יש ? כי לא בא לי להתקין את ה 7

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  9. אהלן, לאחר התקנה מחדש של מערכת ההפעלה והתקנת Nero (כל גרסה, מ 5 עד 7) מופיעות מהירויות הצריבה הבאות בלבד: עבור CD: 32 , 24, 16, 8 בלבד עבור DVD: 2.4 , 2 , 1 כמדומני בהתקנה ראשונית עבד הכל תקין אבל עם ניסיון שדרוג לגרסה 6 יותר מתקדמת קרתה התקלה. עד עתה ניסתי להתקין ולהסיר מספר פעמים כולל מחיקת הספריה והערכים מה Registry. ניסתי להתקין מספר גרסאות של 5, 6 וגם 7. האם הבעיה / פתרון מוכר למישהו ? שחף.

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  10. Started by Idanp,

כרגע אני עובד עם הארד דיסק של WD שעובד בSATA2 במידה ואני מוסיף עוד הארד דיסק IDE 80GB של WD הביצועים יכולים להיפגע בצורה כלשהי?

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  11. יש מצב לצרוב דיסק DVD לכמה CD רגילים של 700MB ? אם כן אז איך ? (אני משתמש בנרו)...

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  12. Started by langa,

שלום ידידי. אני צריך עזרה לתקלה מאוד מוזרה שקרתה לי. יש לי שלושה דיסקים קשיחים. דיסק א. 80 גיגה SATA. מחיצה 1, 20 גיגה מחיצה 2, 60 גיגה דיסק ב. 30 גיגה IDE מחיצה 1, 15 גיגה מחיצה 2, 15 גיגה דיסק ג. 10 גיגה IDE. מחיצה 1, 5 גיגה מחיצה 2, 5 גגה אני רציתי לפרמט לעשות fdisk לדיסק ב. לכן חיברתי את דיסק א. ו- דיסק ב. ועשיתי גיבוי בעזרת GHOST של המחיצה 2 של ב. למחיצה משנית של א. לאחר מכן כיביתי את המחשב ונתקתי פיזית את א. העלתי את FDISK מכונן פלופי, עשיתי מחיצות ופרמטתי את ב. הכול בסדר. כעת חיברתי את שלושת הכוננים ביחד והעלתי בדוס. תוכנת ה- GHOST של דוס היתה לי על כונן א. באחת הסיפריות שבמחיצת המשנית. אך לרוב תדהמתי כאשר ניסיתי ליכנס לספריה קיבלתי הודעה בנוסח: the labrery has ba…

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  13. Started by apelzig,

האם קיים כזה או מתוכנן לצאת?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  14. Started by tenana,

רציתי לדעת אם הן טובות ואיכותיות? או שעדיף לא לקנות אותן? מדובר ב DVD+R x8

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  15. Started by dids22,

ניסיתי לצרוב דרך נרו\Alcohol 120%\ווינדוס וכל פעם הצריבה נכשלת (ניסיתי לצרוב קבצים שונים) מה יכולה להיות הבעיה? יש לי את הצורב של LG (קומבו עם dvd)

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  16. יש לי שלושה צורבים : 1. טושיבה 2.NEC 3500 3. NEC 3520 ועכשיו קניתי פילפס 1628 חברה אין מה להשוות 3 דיסקים שלא הצלחתי לקרוא עם שני הNEC והטושיבה ( יש לי 3 מחשבים בבית ) ( UNRECOVER EROR ?) עם הפילפס זה היה משחק ילדים עם הNEC היה לוקח לי 10:40 צריבה בכפול X8 ועם הפילפס לוקח לי רק 8:20 דקות הייתי בטוח שאפול בפח עם הפילפס אבל אחרי שקראתי את המאמר הבא הייתי חייב לקנות תקראו פה : http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=15369

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by st0m,

שלום לכולם ... יש לי 80GB על המחשב שלי ויש לי עוד מחשב מעאפן שאני לא צריך ויש בו 40GB אז רציתי לדעת אם יש אפשרות להעביר את ה 40GB למחשב שלי ואז יהיה לי 120GB אם אפשר : א. איך אני עושה את זה ? ב. צריך איזה משהו מיוחד בשביל זה ? ג. יפית ד. שני הדיסקים הקשיחים הם של WD . ה. מה זה מאסטר ומה זה סלייב והאם זה קשור לעניין . תודה לעוזרים .

• 43 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. Started by ben007,

שלום! איזה מהדיסקים שמוצעים למכירה ב- K.S.P שהם 80 Giga SATA הכי טוב? ( מהירות/שקט/מומלץ ) יש לי כרגע 40G של WD שמחובר ב-ATA, ואני רוצה להוסיף אליו עוד אחד. הלוח Epox 8Kda3j לא תומך בSATA2 או NCQ. Hitachi - Deskstar 80GB WESTERN DIGITAL - 80GB SATA 7200 8MB WD800JD SEAGATE - 80GB SATA ST380817AS MAXTOR - 80GB (8MB) SATA DiamondMax Plus 9 תודה

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  19. Started by Shlomi32,

אני חייב להפוך דיסק של DVD לקובץ ISO כדי שאני יוכל להעביר אותו ברשת ולהתקין את התוכנה שלי בכל המחשבים בגלל שרק בשלי יש כונן DVD.. עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. השבוע גיליתי במקרה שני דיסקים פגומים, שבדר"כ הצורבים שלי צורבים אותם מעולה. המזל זה שבדקתי אותם לפני שמחקתי את המידע מההרד דיסק. אז זהו, אני מחליט שמהיום אני בודק כל דיסק. עושה לו VERIFY, בודק SFV ואם זה דיסק קריטי, גם מריץ בדיקת שגיאות. שימו לב לתוצאה הזאת של דיסק מסוג VERBATIM ! בפוקס עשיתי לו בדיקה לפני שמחקתי את המידע ! כמה פעמים כאלו פיספסתי ? וכמה אתם ? *עריכה* צילמתי איך נראה הדיסק, מעניין אם זה היה לפני הצריבה, או לאחר מכן... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  21. Started by DeeKay,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה RAID ולשם מה הוא נועד? עשיתי מספר חיפושים ברשת ובפורום אבל לא הצלחתי להבין מי-יודע-מה(חיבור בין דיסקים קשיחים O_o)

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  22. Started by no nick,

אבא שלי התקין את הווינדוס ואני לא יודע אם הוא התקין את הHDD בתצורת SATA, איך אני בודק את זה?

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  23. Started by shlomom,

שלום, יש לי את ה 3540A ועד כה צרבתי די הרבה CD-R ו DVD-R. קראתי על ה Firmware של Liggy & Dee במספר מקומות כאן באתר ושכולם מתלהבים ומהללים אותם. אולי מישהו יכול להסביר לי למה צריך בכלל להחליף את ה Firmware של צורב. ואם כבר להחליף מה מיוחד ב Liggy & Dee?? מה זה נותן שלא ניתן לבצע בצורב מהקופסא, במקרה שלי גרסאת סטוק של NEC 1.01 תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by davidz,

אני עומד לקנות צורב החלטתי על nec 4550 בכ 300 שח מאחר ואני לא מאוד לחוץ לקנות צורב חשבתי אולי לחכות קצת עד שיגיע nec 4551 שצורב עם Labelflash . נראה לי שזו פונקציה שיכולה להיות מאוד יעילה ונוחה. גם נראה לי שאני אתבעאס מאוד לקנות ולגלות עוד חודש שה4551 הגיעו ואפשר לקנותו בתוספת קטנה. (גם יכול להיות שמחירי הצורבים ללא Labelflash יצנחו ) האם שווה לחכות? :

• 5 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.