עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by OMRi1712,

הזמנתי את ה PRO 850 מאמאזון והל היה בסדר אפילו הגיע שבוע מוקדם מהתאריך הצפוי שהם רשמו כבר חיברתי אותו והעברתי או ל AHCI ואז התקנתי עליו ווינדוס 8 והכל עובד בסדר חוץ מהבדיקת מהירות שאני מקבל בה בערך חצי אולי טיפה יותר מהסקאלה שלו רציתי לשאול אם יש כל מיני דברם מיוחדים שצריך לעשות כדי שהוא יעבוד כמו שצריך?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Cranchh,

טוב אני רוצה לדעת : באיזה מערכת קבצים אתם משתמשים ולמה? מה הייתרונות של כל אחת? והאם אני יכול להפעיל את שתיהן יחד (איכשהוא בלי בעיות לקרוא את הNTFS מהמערכת של הFAT??) יש לי XP + Longhorn תודה... נ.ב אני יסביר למה זה מעניין פתאום- הלונגהורן לא מוכן להתקין כל מיני רכיבים של IIS ודברים מההתקנה שלו על מערכת שהיא לא NTFS כדאי להעביר??

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שלום, יש לי מחשב המשמש כשרת אחסון ועליו כרגע מותקן חלונות 2003, אני שוקל לשדרג את כונן המערכת, שכרגע יושבת על כונן IDE זקן לכונן SDD (ישנה אופציה שהמערכת תשודרג לחלונות 2008) חשבתי על: 40GB SSD X25-V Sata II 2.5'' SSDSA2MP040G2R5 (Retail)‎ אני מחפש אמינות גובהה, וכמובן גם ביצועים ומהירות, אבל יותר חשוב עניין האמינות, חשוב שכונן המערכת יתפקד למספר שנים רב ללא בעיות עד כמה שניתן, לכן אני חושב על SSD ולא הארדיסק (שכאמור בעל שחיקה ואמינות נמוכה יותר עקב החלקים הנעים) האם יש דגם מומלץ יותר? האם SSD באמת יספק את הדרישה לאמינות גבוהה לאורך שנים ושווה את ההשקעה? בנוסף אני רוצה לציין שאני לא צריך 40 ג'יגה לכונן C כרגע המערכת על מחיצה בגודל 10 ג'יגה וגם זה מספיק, ככה שאם יש כונן 3…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by redead,

זה לא סוד גדול שטכנולוגית הדאבל-אר דיסקים של 8 ג'יגה לא כולכך תופסת , הדיסקים יקרים מאוד ואף אחד לא ממש משתמש בזה השאלה אם מתישהו בקרוב אמורה לצאת שיטה חדשה של צריבת דיוידי לעולם או שאם אני רוצה לקנות צורב דיוידי וזה לא דחוף לי כדי בכל זאת לקנות צורב היום?

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  5. Started by roeesnir,

שלום. יש לי SSD 120GB במחשב נייד, עם WIN8. אני רוצה לקנות SSD 240GB, ולהחליף. איך כדאי לי לעשות ghost? עם איזה תוכנה? נ.ב. האם חוקיות ה-Windows תיפגע כתוצאה ממהלך כזה? תודה.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. שלום, כרטיס ה-SD שצלמתי איתו במצלמה שלי דורש שאני אפרמט אותו, וכל התמונות שלי בפנים! האם יש אפשרות להציל את התמונות? אני ממש לא רוצה לאבד אותן ולהבנתי פירמוט אומר שכל מה שעל הכרטיס ימחק, לא? תודה רבה *הנחתי שהנושא שייך ל"אמצעי אחסון" ולא ל"צילום דיגיטלי". מקווה שלא טעיתי

7. Started by ynets14,

לאחר שיבצעתי מערך RAID 0 , דיסק נוסף HDD לא מזוהה בביוס למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Mpro,

אז החלטתי סוף סוף להוסיף SSD למחשב שמערכת ההפעלה שלי והתוכנות ירוצו יותר טוב! אחרי שראיתי אצל חברים פשוט נדהמתי.. כנראה לא הייתי בעניינים אז ככה ראיתי את ה Corsair Force GT והוא נראה טוב ומומלץ לפי מה שראיתי וגם מצאתי בEBAY במחיר סביר עם אחריות ל 3 שנים כדאי ללכת עליו או שיש דברים יותר מומלצים כרגע?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי HDD שולחני 3.5 ואני מעוניין להרכיב אותו במארז יעודי ע"מ שיתפקד כדיסק(גיבוי) חיצוני. דרישות: USB3, מתאים לדיסק של 2TB בגודל 3.5 ו- 7200RPM, מספיק מאוורר וכמה שפחות וויברציות. אשמח להמלצה למארז כזה עד 100 ש"ח. תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by kobi_af,

שלום קראתי את הסטיקי ולפי הסקירה שם ראיתי ש ‏DVD±RW GSA-H42NB x18 Beige‎ הוא היה בין הבולטים שם. המטרה שלי היא צריבה בתדירות בינונית לא מהכבדים. עכשיו נכנסו פה לבעיונת,יש לי במחשב צורב CD-R ועוד כונן רגיל ויש לי לוח אם יחסית ישן עכשיו השאלה שלי האם אני אצטרך להוציא אחד מהם?ומה בנוגע לג'ימפורים מה אני אמור לעשות עם צורב ה DVD ?בסה"כ יש לי שתי דיסקים קשיחים ושתי כוננים. בכל אופן רציתי לדעת מה אתם חושבים על הצורב הזה.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  11. הכוונה היא שרק הוא יהיה מותקן במערכת.. ללא DVD-ROM.. או CD-ROM..

• 9 תגובות
    • 632 צפיות
  12. Started by ALE-XtaZi,

אני רוצה לעשות את זה לצורב שלי NEC-3500

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  13. שלום לכולם. ברצוני לדעת האם אפשרי לפצל דיסק קשיח ל 2 מחיצות ב windows עצמו (אחרי ההתקנה)? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by oi,

שלום מבקש את עזרתכם אני רוצה לקנות דיסק חיצוני בסביבות ה 500 גי'גה 500 שח אבל לא ממש מבין בזה. השימושים העיקריים הם שמיעת מוזיקה וצפיה בסרטים וכמובן גיבוי ואולי גם הפעלה של תוכנות שישבו עליו. למה חיצוני? כי אני משתמש הרבה בלפטופ של העבודה שגם אין בו הרבה מקום וגם אני לא רוצה לשמור עליו דברים פרטיים. בכל מקרה זה אמור לשמש אותי גם למחשב האישי. כרגע מדובר על T-43 והמחשב הפרטי הוא פנטיום 4 אך סביר להניח שאשדרג את המחשב בעתיד הקרוב. מעדיף ללא חיבור חשמל בגלל נוחות אבל לא יודע מה המשמעות מבחינת ביצועים. אשמח לקבל המלצות על מה יכול להתאים לי. תודה

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  15. אני קניתי כונן חדש כתוב לי החתימה....250 GB אני שואל עם אני יכול לחבר אותו דרך החיבור השחור הזה....אני לא מוצא תמונה של זה. אבל עם אתם לא מבינים איזה אני יכול לצלם... אבל הוא יוצא מהספק כח. אז כמו שכתוב אני רוצה לדעת עם אני יכול לחבר את הכונן דרכו? (וכמובן עם כבל SATA)

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by YT,

שלום, קיבלתי היום מחשב חדש. הבעיה שלי היא שיש לי דיסק קשיח מהמחשב הישן שאני רוצה להעביר ממנו קבצים למחשב החדש. אני לא יכול לפתוח את המחשב ולחבר את הדיסק עקב תפוגת האחריות. אלו החיבורים של הישן: http://img402.imageshack.us/img402/6200/032vg4.jpg כיצד אוכל לחבר את הדיסק הקשיח הישן למחשב החדש? האם יש כבל מתאם לחיבור? (יש לציין שבמחשב החדש יש לי חיבור e-SATA) כמה עולה מארז/מתאם לעסק? תודה.

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  17. Started by eegg,

מהי התוכנת סיסמה הכי טובה לDOK

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  18. יש לציין שהמפרט בו בוא יושם ישמש למשחקים כבדים רק שתדעו אם יש לזה השפעה על ההחלטה........

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  19. Started by taotao,

שאני מעוניין לקנות צורב די וי די שקורא/צורב את כול הפורמטים? בין החברות של LG NEC POINEER TOSHIBA וחשוב שיתמכו בDUAL LAYER

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  20. שלום רב, טוב, אז החלטתי לרכוש את ה-103UJ וברצוני להתאים לו מארז מתאים לצורך חיבורו לכונן חיצוני הומלץ לי על http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1709 NIKE-בזמנו המלצת לי על מארז עם BRACAT -תוכל לעזור לי על מארז כזה ושוש הסבר קצר מהו ה-BRACAT ולמה הוא משמש... המחשב הוא מחשב ישן יחסית P4 1.8 והכונן החיצוני יורכב באמצעות USB (אני לא מכיר אפשרות אחרת) בכונן היצוני ישמש לכונן להורדת סרטי HD תודה על עזרתכם

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  21. היי איזה דגם הכי כדאי לקנות היום? אין בעיה של תקציב.. אני מחפש 1TB 2.5" וחשובה המהירות, חשבתי על הWD הבא: http://ksp.co.il/?select=.1033..146..147.&list=1&sort=2&glist=0&uin=15849&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= אשמח לתגובות והמלצות.. האם כל הניידים בגודל הזה מגיעים באותה מהירות או שיש ניידים 2.5" יותר מהירים? נ.ב: לגבי הTRANSCEND לא מכיר את החברה ולא רוצה לקחת סיכונים..

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by NIRAN,

שלום אני טס מחר לארה"ב ואני מחפש DOK של בערך 30GB כמה שיותר מהיר (קריאה כתיבה), אילו דגמים עונים על הבקשות?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  23. Started by MS-D,

אוקי אנשים יש לי שאלה ואשמח אם תוכלו לענות לי עליה .. יש לי הארד-דיסק שלא בשימוש , ואני רוצה לנסות אליו כל מיני דברים , רציתי לשאול אותכם אם עצם זה שאני יחתוך חור בחלק העליון של ההארד-דיסק (בכדי להכניס לשם מאורר שיקרר) לא יפגע בהארד דיסק עצמו ? מה יותר ישפיע אם המאוורר יוציא אוויר או יכניס ? (אני מתכוון מה יותר יקרר..) האם כל הרעיון הגיוני (אני מדבר על החתך והכנסת המאורר) ?.. והאם הוא נעשה כבר , במקרה ונעשה אשמח לקבל דוגמאות .. תודה מראש לכל העוזרים !

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  24. Started by shaifbisss,

שלום אני חייב מדריך לפירמוט דיסק קשיח כלומר למחוק כל מה שקיים עליו כיוון שהיום ניסיתי לפרמט את המחשב ועכשיו יש לי שתי מערכות הפעלה על המחשב זה לא מחק את הקודמת הכל הלך חלק עד שקלטתי שיש עכשיו שתי מערכות הפעלה אני אשמח אם תעזרו לי שבת שלום ותודה

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  25. Started by whylikethis,

שבוע טוב קניתי מאמזון כונן OCZ Storage Solutions Trion 150 Series 480GB 2.5" 7mm SATA III Internal Solid State Drive TRN150-25SAT3-480G וחיברתי אותו בשבוע שעבר. בהגדרות ביוס שניתי את הכונן ל ahci ואחרי זה התקנתי עליו ווינדוס 10 נקי. עכשיו כל פעולה הכי פשוטה שאני מנסה לעשות המחשב נתקע לדקה או שתיים ואז חוזר לעבוד.. חשוב לציין שיש לי עוד כונן HDD שהיה על המחשב לפני ועכשיו הוא משמש ככונן אחסון יכול להיות שלא הגדרתי משהו נכון בביוס? (אני מצרף תמונות אם צריך עוד משהו תגידו מה ואעלה) או שהכונן תקול? תודה רבה רבה לעוזרים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.