עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by vizido,

אהלן, יש לי במחשב 2 כוננים קשיחים. יום אחד אני פותח את המחשב ונעלם לי הכונן השני (לא של ווינדוס). חיפשתי בביוס והמחשב לא מזהה אותו. ניתקתי וחיברתי שוב וכלום... מה עושים? יש איזה תוכנה שעוזרת? ההסבר היחיד שאני יכול למצוא לזה הוא שיום קודם העברתי ממחשב אחר קבצים לכונן הזה אז אולי חלק היו דפוקים ודפקו את הכונן או משהו. יש למישהו רעיון?

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  2. הערה: ערכתי את ההודעה כיוון שענו לי על כל השאלות וזו הבעיה היחידה שנותרה לי: אז ככה, יש לי 2 כוננים של 160 ג'יגה ועוד אחד חדש של 250.., שניהם של WD. שהתקנתי את ההרד-דיסק החדש, נאלצתי לוותר על אחד מהכונני דיסקים שלי (כונן דיוידי) כדי לספק לו חשמל.. אז ניתקתי אותו מהמחשב לגמרי (הוא עדיין נמצא בוא אבל לא מחובר בכלל), כאשר הדלקתי את המחשב, הכונן של ה-250 עובד מעולה אולם הכונן דיסקים השני שהוא בעצם צורב דיוידי נעלם לי מהמחשב.. הווינדוס בכלל לא מזהה שהוא קיים והוא כן מחובר למחשב!!, אם אני לוחץ על פתיחה של הצורב הוא נפתח ואין שום בעיה (לפחות לא עם החיבור חשמל) וממש לא נראה לי שיש איזו בעיה עם החיבור השני כי בדקתי כבר כמה פעמים והוא מחובר בסדר גמור.. תודה רבה לכל העוזרים!!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Tbox27,

שלום לכולם , ההאר דיסק שלי ווסטרן דיגיטל 80 ג'גיה היה מפוצל ל 2 כוננים כאשר ניסתי להעריך מחדש את הגודל שלהם resize אירעה הפסקת חשמל והתהליך הופסק באמצע , לאחר מכן נעלם לי אחד הכוננים , ניסיתי לשחזר את המערכת אך ללא הצלחה מכייון שהופיעה הודעת שגיאה בה כתוב שאחד הכוננים עבר כיבוי או משהו כזה , יש לי על הכונן מידע חשוב ואני צריך למצוא דרך להגיע אליו בדחיפות , אני מקווה שמישהו כאן ידע איך לפתור את הבעיה תודה מראש , תומר

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. נעלם לי מקום ב SSD של PATRIOT TRAQX למישהו יש רעיונות

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  5. Started by shir12345,

שלום יש לי כונן קשיח סמסונג 640GB S2. לאחרונה עשיתי כמה בדיקות מהירות והעברות שביטלתי באמצע, והשטח הזה נעלם לי. כלומר ביטלתי העברות והקבצים לא נמצאים על הכונן אבל השטח נעלם. בנוסף יש לי עוד כמה גיבויים שעשיתי מהוינדוס שגם לא ברור לי מה כל דבר לוקח. אם אני מסמן את כל התוכן של הכונן ורואה מאפיינים זה מראה לי 424GB אבל אם אני בודק את מאפייני הכונן רשום שתפוס 587GB בנוסף שמתי לב שגם כשאני מוחק קבצים, עדיין לא מתפנה מקום מה הסיבה שנעלם לי מקום מהכונן? ואיך אפשר למנוע את זה בעתיד, מעבר לפירמוט שעשיתי בהתחלה כבר שקניתי אותו? תודה

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  6. אהלן, יש לי צורב samsung בחיבור SATA (אני לא זוכר את הדגם), עם לוח אם ASUS M2A HDMI (ז"א שיש עליו 4 חיבורי SATA). הקטע הוא שאחרי פעם שהוא לא זיהה את המדיה, הוא לא היה מוכן לטפל יותר בכונן. ועשיתי reset למחשב, והדיסק לא הופיע ככונן ב"מחשב שלי". עשיתי reset שוב, והוא כן הופיע. הקטע שעכשיו רציתי לצרוב משהו, ושוב אותו דבר - רק שעכשיו הוא לא מוכן להופי בכונן. וגם מנהל ההתקנים לא מכיר אותו. מישהו מכיר את התופעה? מה אפשר לעשות? תוכלו להפנות אותי לאנשהו? תודה, אייל

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  7. Started by Tal-T,

אוקיי , אז יש לי הארד דיסק בנפח 320GB של סמסונג , ולמיטב ידיעתי 320GB אמור להיות 300GB בפועל. לפני הפירמוט היו לי שתי מחיצות: 280 ו-20 , דבילי , אני יודע . לא שיניתי שום דבר .. את הפירמוט ביצעתי בעצם בהתקנת WINDOWS 7 (היה לי לפני זה XP) , ותוך כדי ההתקנה כשהוא שואל איפה להתקין , הוא הראה לי את שתי המחיצות ובאפשרויות שם היה FORMAT , ועשיתי את זה לשתי המחיצות. עכשיו לאחר שהווינדוס הותקן , המחשב באמת פורמט , הWIN הותקן במחיצה של ה-280 (עכשיו אחרי שהWIN לקח מקום יש 270) ופשוט מאוד - המחיצה האחרת של ה-20GB נעלמה ! לא קיימת ! תראו: מה אני אמור לעשות? ואם זה דורש ממני להתקין מחדש את מערכת ההפעלה ולפרמט , מה סדר הפעולות שאמור להתבצע (בצורה כללית , אני לא מבקש מדריך פירמוט).

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by liran2003,

שלום, לפני יומיים הווינדוס (7) קפא לי במהלך עבודה שוטפת, ללא סימנים מקדימים. הדלקתי מחדש את המחשב והווינדוס לא עלה. הופיעה לי הודעה: עשיתי חיפוש בגוגל וניסיתי את כל הפתרונות שהציעו אך ללא הועיל ונאלצתי להתקין את הווינדוס מחדש. כשהווינדוס עלה גיליתי שנעלמה מחיצה מאחד (מתוך 2) הדיסקים הקשיחים. במקומה מופיעה לי מחיצה שנקראת System Reserved בנפח של 99.99mb. מישהו יכול להעריך מה בדיוק קרה? אפשר לשחזר את המחיצה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by eyal00,

שלום, יש לי הארד דיסק של סמסונג 1TB שמחולק לשני מחיצות C מערכת ההפעלה וG המחיצה השניה. משום מה המחיצה של G נעלמה מהמחשב שלי. כשאני נכנס לניהול דיסקים אני רואה את המחיצה השניה נמצאת שם אבל לא פעילה. זה קרה אחרי שהתקנתי היום PARTITION MAGIC,לא עשיתי שום פעולה בה ,אבל התוכנה עשתה בעיות אחרי ההתקנה וגם סירבה להימחק.מחקתי אותה בעזרת תוכנה TOTAL UNINSTALL גם הייתה לי תקלה של BOOTMGR MISSING אבל טיפלתי בה. לא מצאתי דרך להחזיר את המחיצה לפעילה דרך הניהול דיסקים... מה אפשר לעשות?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היי לכולם. קניתי היום כונן SSD חדש. לפני שחיברתי אותו, מחקתי את כל תכולת מחיצה C של ה-HDD (המחיצה בה מותקנת מערכת ההפעלה הישנה). הכונן הקשיח הכיל קיבולת זיכרון של 500GB. לאחר מכן חיברתי את ה-SSD, ובאשף ההתקנה של חלונות נתבקשתי לבחור את המחיצה שבה אני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה החדשה. בחרתי בכונן שהנפח שכתוב עליו היה 111GB, הנחתי שמדובר ב-SSD שחיברתי והגדרתי על AHCI. אחרי שההתקנה של ווינדוס הסתיימה, המחשב עלה ואני מגלה שמזוהים שני כוננים קשיחים: דיסק מקומי C - עם נפח של 111GB (בו מותקן מערכת ההפעלה) דיסק מקומי D - עם נפח של 232GB (זאת מחיצה D של ה-HDD) עכשיו השאלה שלי היא לאן נעלמה מחיצה נוספת של 250GB? ואיך אני יכול לוודא שמערכת ההפעלה שלי מותקנת על ה-SSD? חייב עזרה,…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by smoke_man,

לפני מספר ימים קניתי הארד דיסק חדש שמחולק לשני מחיצות העתקתי על אחת המחיצות תוכן חשוב ואחרי יומיים עשיתי פירמוט על המחיצה הראשית של הכונן הנוכחי (לא על הכונן החדש) ונעלמה לי המחיצה איך אני מחזיר את המחיצה עם החומר הקיים תודה וערב מעולה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ttwow,

שלום רב יש לי מחשב עם 300 GB שטח פנוי. חלקתי אותו ל2 מחיצות של כונן C וכונן D. החלטתי לאחר חצי שנה, להתקין ווינדווס אחר במחשב (XP), בגירסה ישנה יותר, שהגעתי לפירמוט, הוא שאל האם ברצוני לפרמט את כונן C עם 120 GB מקום (כי שאר ה180 נמצאים בכונן D). עניתי כן ופרמטתי את כונן C, והתקנתי עליו את הווינדווס החדש אולם גיליתי שכונן D(שהוא מחיצה מכונן C) נעלם ולא מופיע, ויש עליו המון תיקיות חשובות איך אני מוצא או משחזר אותו?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by shir12345,

יש לי דיסק קשיח חיצוני של סמסונג, הקיבולת האמיתית שלו היא 596GB העברתי אליו 82GB ועשיתי גיבוי מהוינדוס 7 שלקח לא מעט זמן, והתיקיה כולה של הגיבוי היא 207GB עכשיו אני רואה שבשימוש 416GB במקום 289GB לאן נעלמו יותר מ100GB?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  14. שלום עכשיו, אחרי שסוף סוף המחשב שלי עובד (לא רק שאיבורי סירבו לקחת אחריות על הדיסק הדפוק הקודם, הם החליפו לי את הדיסק באחד חדש... וגם דפוק, ועכשיו סוף סוף יש לי דיסק שעובד) התקנתי וינדוס, קודם כל יצרתי 2 מחיצות - 52 ג'יגה ו100 ג'יגה, ואחרי שסיימתי להתקין אני נכנס לMy computer ורואה רק את C - 52 ג'יגה מה אני עושה? (אני לא צריך להתקין וינדוס מחדש נכון? זה כבר יהיה יותר מדי בשביל מישהו שלא מקבל שכר על זה)

15. יש HD - MAXTOR 80 GB שמחולק לשתי מחציות ובמחיצה של מערכת הפעלה הקצאתי כ 10 GB . ולפי בדיקה שלי של תוכלת התיקיות נעלמו בערך 2 GB . ניסיתי לבצע DISK CLEANUP דרך ה WIN XP ולא היו תוצאות . ואני לא מצליח לסדר את זה . אשמח לקבל עזרה

16. Started by wolly1,

גיליתי שנעלמו לי 2 הקוננים CD. אני מצליח לראות אותם ב-BIOS, הם נפתחים אם אני לוחץ על כפתור אבל לא מופיעים בוינדואס. יש לי XP והמחשב טוב ללא בעיות נוספות. מה זה צריך להיות ?

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  17. Started by sha1823,

קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק של 500 גיגה חילקתי לשני כוננים באחד יש 244 גיגה ובשני יש 220 גיגה איפה נעלמו עוד 30 ? תעזרו לי בבקשה

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  18. Started by nore0,

יש לי כונן NTFS 37.2 GB נכנסתי למאפייני דיסק מקומי ונשאר לי 827 MB סימנתי את כל התיקיות שיש בכונן וכולם שוקלים 32 GB איפה עוד 5 GB

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  19. Started by yotep,

יש לי דיסק קשיח של 20 ג'יגה כלומר 18.6 כשאני בודק כמה מקום יש לי בדיסק הקשיח אז הוא אומר שיש לי 15 ג'יגה תפוסים וכשאני נכנס לכונן ואני מסמן את כל הקבצים אז יש לי רק 10 ג'יגה תפוסים ואגב סימנתי גם את כל קבצי המערכת כולל הקובץ של הזכרון הוירטואלי וכיביתי את השחזור מערכת... למישהו יש פתרון? ניסיתי את החיפוש אך לא מצאתי שום דבר שעזר לי. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  20. יש לי WD500GB ובעצם זה 465GB, אני יודע.... המחשב שלי אומר שיש 237GB בשימוש ואני יודע שיש בשימוש רק 165GB כשאני נכנס למחשב שלי ועושה מקש ימני על כל התיקיות שם(ווינדוס, פרוגרם פיילז, המשתמש שלי וכו') אז זה אומר 165GB אז זה בעצם כל הקבצים שיש לי במחשב, הרי עשיתי מקש ימני מאפיינים על התיקיות הכי ראשיות במחשב אז לאן נעלמו 70GB?? הורדתי אפילו תוכנת HD Management וזה לא עזר... מראה בדיוק כמו את השטח שיש בשימוש במחשב שלי ולא מצאתי שם איפה ה70GB האלה מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 29 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by maormark,

יש לי דיסק און קיי של 8 ג'יגה אני יודע שצילמתי תמונות לפחות ב4 ג'יגה, כשאני עושה מאפיינים לדיסק און קיי מהמחשב שלי הוא אומר לי ש4 ג'יגה תפוס מתוך 8 ג'יגה. אבל כשאני נכנס לתוך הדיסק און קיי אני רואה 4 תיקיות שאני לא יכול להיכנס אליהם, ושכל תיקיה שוקלת 2 מגה.. לא הגיוני מה שהולך.. איך אני מחזיר את התמונות בלי לפרמט את הדיסק און קיי??? אלו תמונות ממש חשובות לי... ואם חייב לפרמט את הדיסק און קיי, יש דרך להוציא את המידע לפני???

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by MoAv,

שלום לכולם, אני חייב עזרה דחוף, לפני כמה ימים הייתה לי הפסקת חשמל בבית ואחרי שהדלקתי שוב את המחשב, הוא לא הצליח להעלות את הווינדוז. התקנתי את הווינדוז מחדש אחרי שפירמטתי את הכונן הדפוק, מתוך ידיעה שהכונן הקשיח עם כל המידע החשוב נמצא בכונן אחר, אבל שאיננו עם מערכת הפעלה. לאחר התקנת הווינדוז ניסיתי לשוב אל הקבצים בכונן שלא נדפק, והם נעלמו באורח מפתיע (פתאום יש כמה ספריות שהן - ACCESS DENIED - לא ברור מדוע). ניסיתי לעשות FIXMBR דרך ה-RECOVERY של התקנת ה-XP, אולם לאחר שהמחשב הודיע כי הוא כתב מחדש את MBR, עדיין לא מצאתי את הקבצים... אני אשמח אם מישהו יעזור לי, אני נואש..כל העבודות הסמינריוניות שלי שם, ביחד עם עוד מלא מלא מלא קבצים שאספתי במשך שנים... אנא עיזרו מואב

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  23. שלום יש לי דיסק עם תמונות DVD-R ואני מוסיף עליו תמונות מעת לעת עכשיו שהוספתי עליו תמונות משום מה אני לא רואה את התמונות הישנות ורק את החדשות אני רואה. שאני מסתכל מהצד השני של הדיסק אני רואה שכן יש סימנים שהיה חומר בדיסק .אז איפה זה נעלם?!

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  24. שלום חברים.חיפשתי הרבה תוכנה לנעילת כונן בשביל הפרטיות היתה לי אחת טובה (my secret folder כשהייתי ב32 ביט אבל בגלל שהיא לא מתאימה ל64 אז חיפשתי תוכנה שתומכת הורדתי תוכנה מפגרת אחת -הגדרתי סיסמא והגדרתי את כונן D ועשיתי לנעול כרגיל וגיליתי שהתוכנה המטומטמת הזאת לא נותנת לי לפתוח אותו בשום דרך -אפילו מחקתי אותה והכונן נשאר נעול (''אין גישה לD: הגישה נדחתה) ניסיתי שחזור מערכת אבל כל שחזור שאני לא עושה -נכשל.. הדרך היחדיה שעולה לי לראש זה פרמוט ... מה אפשר לעשות ? +המלצה לתוכנה לנעילת תיקיות וכוננים תומכת 64 ביט תתקבל בברכה תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מובילת שוק ה-SSD מתחילה למכור את הכוננים הצרכניים הזולים ביותר שלה, וביקורות ראשונות מעידות על כך שיש סיבה טובה להתרגש מהמאורע סמסונג היא אחת מהיצרניות הפופולריות ביותר בשוק ה-SSD השולחני, וזאת למרות שמספר הכוננים שאותו היא מציעה לצרכנים הוא מצומצם יחסית – סדרת ה-EVO 850 שמכוונת היישר אל לב המיינסטרים ומהווה נקודה להשוואה כמעט עבור כל המוצרים האחרים בשוק, סדרת ה-850 PRO למי שמעוניינים באחריות ואמינות מוגדלים, וגם סדרת ה-950 PRO שמיועדת לעידן ה-NVMe החדש. כעת היא גם מצטרפת סוף כל סוף אל השוק המתרחב של כוננים תקציביים, ומתחילה למכור את סדרת ה-EVO 750 שלה, עליה סיפרנו לכם לראשונה בסוף השנה שעברה. כוננים מינימליסטיים, אבל עדיין עושים את העבודה …

דיונים חדשים בפורומים