עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם, קיבלתי זיכוי ברשת באג וחשבתי להשתמש בו על מנת לקנות כונן קשיח חיצוני. הכוננים המוצעים שם הם של WD ושל iOmega. מה ההבדלים בין החברות? בעבר כשביררתי חבר המליץ לי לא לקחת כונן חיצוני של WD מאחר והם מאוד רגישים לפגיעות. אפשר המלצות? תודה מראש לעונים, אמיר!

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  2. סוג של וודו ??? ברשותי Sandisk Cruzer Blade 32GB חדש בן שבוע. פעם או פעמיים חיברתי אותו למחשב העיקרי שאני משתמש בו והוא עבד. כאשר ניסיתי להשתמש בו שוב, הוא פשוט לא מזוהה. הוא קיים ב-Device Manager אך הוא טוען שהכונן לא נמצא (גם ב-Explorer וגם ב-Disk Management). בדקתי בעוד 2 מחשבים שיש בבית והוא עובד בהם ללא בעיה שהיא. מאחר ואני צריך להשתמש בו במחשב העיקרי, ניסיתי אין ספור דברים ואפילו שילוב ביניהם-[list type=decimal] [*]פירמוט הכונן ל-NTFS, FAT32 גם מהיר וגם מקיף [*]Uninstall ל-Curzer מה-Device Manager והסרה של Mass Storage Device , אתחול ואז נתתי לו לזהות אותו שוב. [*]Uninstall לכל מה שתחת USB ב-Device Manager ואתחול (אז הוא מתקין את הכל לבד שוב) [*]החלפת אות הכונן…

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  3. כיום מחשבים ניידים מגיעים עם נפחים של 160 ומעלה ואני מעוניין שהמשתמש יראה את הנפח כ-100 מקסימום

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  4. Started by nore0,

יש לי כונן NTFS 37.2 GB נכנסתי למאפייני דיסק מקומי ונשאר לי 827 MB סימנתי את כל התיקיות שיש בכונן וכולם שוקלים 32 GB איפה עוד 5 GB

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  5. שלום. יש לי HD של WD WD Enhanched IDE Caviar 30GB איפה אני מוצא איך אני מגדיר את זה כ slave? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  6. מה מסמלים הפלוס והמינוס שעל המדיה לצריבה -+R ?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  7. -אשמח לקבל הסבר לנושא. -אני צריך לרכוש אחד בנפח של 16 גיגה ופשוט הבנתי שיש {או שלא}כמה סוגים. -הכרטיס אמור לשמש את הפלאפון שלי HTC-HD2 . -איזה חברה עדיף לבחור מבחינת אמינות ואיכות ? תודה לעונים ולעוזרים בברכה ארז

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  8. Started by davidpc,

שלום.מעונין לקנות 2TB קשיח פנימי. בחרתי כמה דגמים. חברה Western Digital דגם WD20EZRX חברה Western Digital דגם WD20EARX חברה Seagate דגם ST2000DM001 איזה אתם יותר ממלצים .?

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  9. Started by rikus,

משום מה בנרו הוא מראה לי שאין לי דיסק בפנים שאני יכול לצרוב 8152MB ושאני מכניס יש לו 4800MB או משהו, עכשיו שקניתי את הצורב (פיליפס 1668LI) הבנתי שיש לו מה שנקרא DUAL LAYER, וככה אפשר לצרוב ביותר מ-4.5 ג'יגה.. לא קיבלתי את החוברת עם הצורב ככה שאין לי שמץ, אני מחפש גם בגוגל..עדיין כלום.

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by guyfaran,

שלום לכולם קניתי הארד דיסק חדש של ווסטרן דיגיטל http://www.wdc.com/en/products/productkit.asp?DriveID=66 160גיגה אבל אני לא יודע איך לחבר אותו זאת אומרת שאני לא יודע מה לעשות עם כל המסטר וסלייב... יש עליו 5 אפשרויות הארד דיסק הקיים הוא של מאקסטור ולו יש רק ארבעה אפשרויות וכשהמחשב ראה אותו... ואמר לי שהוא מצא ניו הארדוור אז לא ראיתי אותו במי קומפיוטר ככונן... אנא תעזרו לי אם חסרים פרטי ם אשמח להוסיף תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  11. שלום. קניתי צורב NEC3500AG וחבילה של 25 דיסקים DVD-R של פורטיס ומדיסק שצרבתי עד עכשיו נראה שהDVD שלי לא יכול לקרוא אותו, שמעתי שישנה דרך לעבוד איכשהו על הDVD שהדיסק הוא DVD-ROM, איך עושים את זה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by cateye,

היי, אני מקווה שאני במקום הנכון.. כשאני מתקין תוכנה על הHTC שלי אני בוחר בSD הכל טוב ויפה ועובד עד ש.... אני מפעיל מחדש ואז, אם התקנתי אותו על הכרטיס אז הוא לא פעיל יותר הוא רושם ככה: "לא ניתן לפתוח את הקובץ או שאינו חתום באישור מוכר או שאחד ממרכיביו אינו נמצא, ייתכן ותצטרך להתקינו מחדש". - גם אחרי התקנה מחדש למה זה קורה :s05:

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  13. Started by snir87,

אני עדיין לא יודע אם זאת בעיה בחומרה או התוכנה אבל אני אכתוב הכל.. שלום, אני מנסה לצרוב סרטים בכונן DVD ולא מצליח. ניסתי במספר תוכנות וזה כותב לי שאני צריך לאתחל את הכונן. לפעמים זה כן צורב לי אך הדיסק לי עובד לי בשום DVD. אני חייב לציין ששירים זה צורב לי בלי בעיה ושיש לי חבילת מקודדים הכי חדשה שיש. מה הבעיה ?? האם הכונן באמת צריך אתחול? ואם כן, איך עושים את זה? מדובר על מחשב חדש לחלוטין.. דרך המדיה פלייר אני צורב שירים בדיסק רגיל ודרך הנרו או תוכנות אחרות אני לא מצליח לצרוב DVD.. פליזזזזזז תושיעו....

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  14. Started by alfus73,

שלום. 1. אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח פנימי. האם יש הבדל בין חיבור SATA ל- SATA2 2. יש לי לוח אם P5s800-VM. האם אפשר לחבר אליו דיסק קשיח עם SATA2 3.האם עדיף דיסק קשיח עם חיבור USB2? 4.מתלבט בין הדגמים הבאים: א. Western Digital WD5000KS ב.כונן קשיח ST3500320AS Seagate

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  15. 1. קראתי כאן באתר שיש מעט מאוד חברות שממש מייצרות דיסקים/DVD לצריבה, אבל יש הרבה מאוד מותגים. האם זה אומר שכשאני רוכש מדיה לצריבה, לא אמור לעניין אותי שם המותג, אלא צריך לבדוק ממש מי ייצר את הדיסק ? 2. אם כן, כיצד אני בודק ? מה בדיוק אני בודק ? שם ייצרן ? קוד יצרן ? 3. האם יתכן שקוד ייצרן לא מספיק, מכיוון שאותו ייצרן יכול הרי לייצר חלק באיכות טובה, וחלק באיכות פחות טובה (יותר זול) ? 4. אם כך, איך בכלל אני אמור לקנות מדיות ? אני לא יכול לבדוק את קוד הייצרן לפני שאני קונה, וגם אם קניתי והייתי מרוצה, מי מבטיח לי שבחבילה הבאה שאקנה, היא תהיה באותה איכות ? אולי זה אותו יצרן, אבל איכות פחות טובה ?

16. אני רוצה שבאתר שלי יהיה לינק לסירטון בן 5-7MB. ואני מחפש אתר לשים את הסירטון שמה ואז לשלוח קישור. איך אני עושה זאת?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  17. Started by HydroIT,

אני מחפש גרסה של ה-LG-H62 שתומכת ב-Lightscribe. מישהו מכיר חנות מקוונת שאפשר לקנות דרכה? בכלל קיים דגם כזה? :\

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  18. היי, שאלתי את השאלה בעבר,אך עדיין לא יצא לי לקנות א תהדיסק. יש לי חיבור סאטה 1 במחשב,הבנתי מאנשים פה שההרדיסק עם הסאטה 2 יעבוד אצלי.שאלתי היא האם הוא יעבוד בתור סאטה 2? או בתור סאטה 1 כי זה החיבור שיש לי? והאם מומלץ לשים סאטה 2 בסאטה 1 בלי לפגוע בביצועים? ושאלה אחרונה..היכן כדאי לרכוש את ההרדיסק באיבורי סניף ראשלצ, או קיי אס פי סניף רג? בשניהם הוא עולה פחות מ 320. תודה לכל העונים!!!

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  19. http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/22hdd-120.html

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  20. יש דיסקים קשיחים שעובדים רק במערך raid ?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  21. השתמשתי בתוכנה srarforce nightmare כדי לנתק את הכוננים ועכשיו שאני לוחץ על enable הם לא חוזרים לי מישהו יודע לסדר את זה??

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  22. לאחרונה אני ניתקל בתופעה מוזרה שסרטים שנצרבו באמצעות nec-2510a מנוגנים יופי על ידי dvd שולחני אבל לא מזוהים כלל על ידי הצורב עצמו. כשאני מסתכל על המדיה הצרובה (verbatim dvd-r ) היא נראית כצרובה באופן תקין והיא גם מתנגנת באופן תקין על גבי dvd שולחני זול למדי שנרכש ב-duty free . דווקא כשאני מכניס את המדיה לצורב עצמו הוא לא מזהה שום דבר ,כאילו שאין בכלל מדיה בכלל בתוך הכונן . אני משתמש ב-nero בגרסתו האחרונה ובזמן הצריבה עצמה אני לא מקבל שום דיווח שגיאה וגם שלב ה-verify עובר ללא שום שגיאות. ניסיתי גם להשתמש ב-cd מיוחד לניקוי הכונן ,אולם זה לא עזר. ניסיתי לצרוב עם וללא תמיכה ב-multi session וגם זה לא עזר כלל. רעיונות ?

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  23. Started by Holy,

חבר שלי קנה צורב DVD והוא לא ממש יודע איך לצרוב איתו סרטים אני מחפש לו מדירכים לצריבה, איך אפשר להמיר לצרוב כל מיני פורמטים שונים כמו divx xvid ועוד ל-DVD ככה שאפשר יהיה לראות את זה בטלויזיה יש לו נרו 6 בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  24. Started by MOFRA,

על מה משפיע הRPM בכוננים ניידים

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  25. שלום לכולם; לאחרונה גובר הצורך להחליף הת הDOK של ה256mb שלי במשהו טיפה יותר רציני עם דגש על נפח\עלות. ראיתי DOK של 8GB ב157 ש"ח, האם שווה? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=631 האם קיימים DOK's עם נפחים גדולים יותר במחירים דומים (בוא נאמר שעם חריגה של עד 200, אבל רצוי פחות)? מה הכי מומלץ? תודה לעונים עריכה: DOK אף זול יותר בנפח 8GB : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_305_614&products_id=19231

• 1 תגובה
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.