עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שHD מחובר בודד על כבל IDE,עדיף שהוא יהיה על MASTER או על SINGEL ?

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  2. חבר שלי רוצה להעביר את הכונן DVD מהמחשב הישן לחדש.. עכשיו רק להיות בטוח אין איזה בעיה של חיבור נגיד כמו בהארד דיסק של IDE וSATA ולא יכול להיווצר לי בעיה שזה לא יתאים לחיבורים.. נכון? ואגב מישהו יכול להביא תמונה איך זה ניראה מפנים כאילו מה מחובר או לרשום לי איזה כבלים מתחברים לDVD-ROM? אם אני לא טועה אמור להיות כבל מהספק וכבל ללוח אם או משהו כזה.. מישהו יכול לרשום לי?

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  3. שלום, חבר שלי הביא לי הארד דיסק חיצוני (WD elements SE של 1TB ) כדי שאעביר לו סרטים. את סרטי ה S הוא מעביר טוב מאוד. כשאני מגיע ל HD יש בעיה והוא נותן לי שגיאה שאין לי מושג איך להתגבר עליה, ניסיתי גם לפרמט את הכונן ולהעביר אך ללא הצלחה קצת פרטים : המערכת הפעלה שלי היא WIN 7 32BIT הדיסק הקשיח שלו : WD elements SE 1 TB מפורמט כ NTFS הקבצים אותם אני מנסה להעביר : MKV תמונה של השגיאה : תודה רבה

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  4. Started by dbbd,

2 פלטות http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=394 לא ברור לי איך האקוסטיקה שלו משתווה ל SAMSUNG HD642JJ

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  5. פתאום תפסתי שכבר שנתיים לא קניתי דיסק - אני מתחיל להחליד... ;D הגיע הזמן להחליף את ה- 80GB הישן והמקרטע שלי ב- 200GB חדש ונוצץ, SATA, לא יזיק 3Gbps (לא נתמך ע"י הבקר הקיים, אבל אני מתכנן החלפת לוח אם בעוד כמה חודשים). התכונות שאני מחפש, בסדר יורד: אמינות ביצועים שקט חום מחיר מריפרוף קצר ה- Samsung SpinPoint P120 200GB (דגם SP2004C) נראה מעניין - שקט, קריר, ביצועים סבירים, מחיר סביר, פחות או יותר כל תכונה מתקדמת של SATA II. מה שחסר לי הם פרטים על האמינות שלהם, אין לי ניסיון קודם עם כוננים של סמסונג ואפילו את משך האחריות שלהם לא מצאתי, וכמובן חנות בה אפשר לרכוש אותו. עד עכשיו ראיתי דיסקים כאלו רק באתר של COMP-IL ואני מעדיף שיהיו לי עוד אפשרויות. לחליפין, יש לכם המלצות לדיסק…

6. אני קונה מחשב חדש ובלוח האם יש רק חיבורי SATA 2. מצד שני, חבל לי לזרוק את הדיסקים מהמחשב הישן שהם 2x80GB בממשק SATA 1 ואני רוצה לעשות מהם דיסקי גיבוי במחשב החדש. האם ניתן יהיה לחבר אותם לחיבורי SATA 2 ? חוץ מזה, האם יש הבדל כלשהו בכבלים בין SATA 1 ל 2, או שאלו אותם כבלים ? תודה

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  7. הנוכחי (160) התחיל לעשות לי צרות אחרי כמעט 4.5 שנים ואני חייב חדש. אני לא צריך הרבה מקום ואם יש דיסק אחד אמין 250 ג'יגה אפילו הוא יהיה טוב מאוד. תודה רבה לכם מקרב לב

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  8. Started by HaimTS,

שלום, צרבתי דיסק, ועכשיו איך אני רוצה לבדוק כמה שגיאות קריאה יש שידפקו לי את הכל (צרבתי שני דסקים של מוסיקה לאותו כבר באותו יום הם התחילו לקפוץ) זה דיסק התקנה שאם אני נתקע איתו דפוק פתאום, זה לא נעים בכלל. יש איזה תוכנה כמו סקאן דיסק שיכולה לבדוק לי שגיאות קריאה בקבצים? (בדקתי בcd speed והוא נתן לי:108656 errors 0.013%) מה זה אומר? תודה, חיים

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  9. האם יש יתרון כלשהו לכונן קשיח אשר משתמש בממשק ה SATA3 (לעומת ה SATA2)? על פניו, נראה שממילא כונן קשיח (וגם המהירים שבהם דוגמת ה VelociRaptor) לא מגיע לתקרת ההתקן של סאטא2 (300 מגה בשנייה?), ועל כן - האם יש יתרון כלשהו בכונן אשר משתמש בהתקן ה SATA3?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  10. Started by Mr Gadget,

הייתי רוצה לדעת איזה צורב משתלם היום מבחינת מחיר ומבחינת איכות צורבי DVD עולים ביוקר לכן אינני מעוניין בהם תודה

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  11. Started by WarSoul,

שלום , יש בידי צורב של LG שניקנה לפני כ 8-9 חודש ובזמן האחרון הוא יוצר רעש חזק בזמן שהוא קורא דיסקים רגילים ודיסקים של דוידי ואפילו בצריבה . השאלה שלי היא האם הצורב כבר לא טוב וצריך להחליף אותו בצורב חדש ?

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  12. שיהיה רק מנועה כי אני נוסע לשם היום להביא את המחשב

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  13. שלום לכולם החלטתי לשדרג את המחשב ולהוסיף לו מקום אז אני צריך הצעות לארד דיסק טוב שיהיה שקט ומהיר לא משנה לי החברה כל כך רק שיהיה אמין. כמה שהמחיר יהיה יותר נמוך יותר טוב(450 שקל במקסימום) כמובן שזה לא יבוא על חשבון מהירות או אמינות. תודה לכל הממליצים

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  14. אהלן חבר'ה, אני חושב אולי להוסיף דיסק קשיח שני למחשב, הלוח אם שלי תומך ב-RAID 0/1, כדי ששני הדיסקים הקשיחים יפעלו במערך הזה הם צריכים להיות מיוחדים מבחינת תמיכה ברייד או פשוט דיסקים קשיחים רגילים? תודה

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  15. Started by killer107,

האם הדיסק הקשיח הוא זיכרון ROM?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  16. Started by atrio,

שלום, אני משתמש בצורב הזה כבר כשנה וחצי. צרבתי איתו הרבה מאד DVD+R/WR אבל היום משום מה הוא החליט שהוא לא מוכן לצרוב לי אותם יותר. אני משתמש ב Nero 6 וכשאני מכניס את ה DVD לצריבה הוא מודיע לי שהוא לא מוכן לעבוד עם DVD+R/WR אלא רק עם DVD-R/WR. בDevice Manager הוא מוגדר מאז ומתמיד כ Region 2. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  17. Started by R9547655G,

יש לי הרד על 40GB (SAMSUNG SPINPOINT). הוא מחולק ל שתי מחיצות ... C- 14.63 D - 22.64 בדיסק D נישאר 33MB יש אפשרות לפרמט את דיסק C להתקין ווינדווס ואחר כך לפרמט את D? את הכול ל NTFS? לא תהייה בעיה? עוד שאלה קטנה... איך אפשר לעשות BACK-UP ל 23GB של נתונים? עים הצורב שלי?

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  18. Started by shloosh,

מDOK של OCZ ATV או מהארד דיסק של מחשב נייד VAIO 5400 RPM... זאת מצגת חשובה להצגה... תודה!

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  19. אממ , משום מה המחשב מזהה את הדי וי די כסקזי , זה התחיל ככה סתם ביום בהיר אחד. עכשיו הוא לא קורא דיסקים , ואפילו שאני לוחץ עליו כפתור ימני ו eject ' הוא לא מגיב. איך אני מסדר את זה ? :\ תודה. :-*

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  20. המדיות הם זולות את זה אני יודע - princo . הצורב הוא nec 3520a . יש לציין שעל אותו הדיסק צרבתי סרט אחר שאינו מקרטע לא בcd ולא בdvd. הdvd דרך אגב הוא vertex. השאלה היא עם אני אצרוב שוב על מדיה אחרת אני צריך לצפות שוב לקרטועים או שהבעיה בכלל קשורה לקידוד הxvid (בדקתי אין packed stream ולא gmc). תודה מראש

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  21. Started by צעיר,

שלום, :-\ אני מתכוון לקנות מחשב עם הלוח הבא: DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard שנכנסתי לאתר DFI לבדוק פרטים עליו. לא ראיתי שום הזכר לכך שהוא תומך ב- SATA-II.... למעשה אפילו שם הלוח רשום כך: Infinity NF4 Ultra ללא ה SATA-II........... זקוק לעזרתכם בפיתרון לבעיה.... תודה מראש.... "צעיר". נ.ב אם הוא אכן תומך אשמח להמלצתכם בנוגע איזה הארד דיסק תומך SATA-II כדי לרכוש..... והאם זה שווה בכלל..? :-\

22. כלומר איך ניתן להגיע אל קוד המדיה?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by XCG120,

ברצוני לקנות דיסק קשיח חיצוני לצורך גיבוי,הדרישות שלי מהכונן זה שהוא יהיה בין 1 טרה לבין 2 טרה ,שיהיה של חברת WD USB2/3 אמין (כמובן באופן יחסי)שיהיה מתאים לגיבוי ושיהיה חזק פיזית לנפילות וכאלה(לא חייב). ??? בתודה.

24. שלום: אני אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על כונן קשיח למפרט שאני עומד לרכוש: במידה וזה רלבנטי אז המחשב מבוסס בין היתר על: מעבד E5200 לוח אם Gigabyte GA-73PVM-S2H 4 גיגה זכרון (OCZ ככל הנראה) מארז של אנטק nsk6580 עם ספק של 430 ואט - בשביל השקט ! ו- צורב DVD המחשב ישמש לשימוש ביתי , מוסיקה, סרטים כולל HD, אופיס , הורדות וכיוצ"ב (לא למשחקים). גודל הכונן שאני חושב לרכוש יחד עם המפרט הנ"ל הוא - 500 גיגה . האפשרויות שמצאתי לגבי הארד דיסק - המחירים הם בחנות של skypc שממנה אני רוצה לקנות כי זה קרוב לביתי.: כונן קשיח Hitachi Deskstar 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤273 או כונן קשיח Seagate ST3500410AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤301 או כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500…

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  25. Started by TopSound,

אני מעוניין לרכוש Disk On Key חדש ואני מתבלט בין שני הדגמים האלה, Corsair Voyager 8GB ל-SanDisk Cruzer Contour 8GB. הבנתי ששניהם מהירים מאוד וההפרש הכספי בינהם הוא זניח, יש למישהו תובנות בנושא? למי יש ביצועים טובים יותר? מי אמין יותר? ובכלל מי יותר? הצעות, הערות, הארות ושאר ירקות יתקבלו בברכה, תודה.

• 0 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים