אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום , שאלתי את השאלה הזאת בפורום תוכנה אך לא זכיתי למענה ואולי לכם יהיה הפתרון. קניתי MP3 בשביל אבי מחברת באג הידועה לשמצה, הכנסתי אותו למחשב והופיע לי מן ווירוס כזה שמצורפת תמונה שמראה זאת הבעיה היא שמאותו רגע לא רק הנגן הספציפי הזה עשה את הבעיות הללו, אלא גם הנגן שלי וה-DOK שלי מחקו את כל הקבצים הקיימים והראו לי את הווירוס המעצבן הזה. ניסיתי לסרוק אותם בעזרת אנטי ווירוס ומשמיד רוגלות\טרויינים ושום דבר לא מצא זאת פרמטתי את כולם בדרך הרגילה בקליק ימני אך זה לא השתנה, הווירוס קיים בכל הנגנים גם אחרי פירמוט. האם יש דרך לפרמט בצורה ייסודית יותר את ההתקנים הנשלפים שלי?? תודה רבה ,שי
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני רוצה שבאתר שלי יהיה לינק לסירטון בן 5-7MB. ואני מחפש אתר לשים את הסירטון שמה ואז לשלוח קישור. איך אני עושה זאת?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום רב. האם יש הבדל בין Samsung 320GB HD321KJ ו-HD321LJ? הזמנתי את הראשון קיבלתי את השני.
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
הצורב דיוידי שלי הלך... אני קונה צורב עם LIGHTSCRIBE אני צריך המלצה לצורב עד 250 שקל והסבר על הLIGHTSCRIBE ואיך הוא בידיוק פועל.... עדיף אזור נתניה... ודרך אגב ריך הצורב הזה - http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=S182M&Cat2Cat1ID=1437&Cat2ID=1719&aff=Zap〈=he#
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי 2 דיסקים קשיחים, על הראשון מותקנת מערכת ההפעלה ותוכנות חיוניות, על השני סרטים, מוזיקה, הורדות וכו'. חשבתי לפרמט את הדיסק השני, להתקין עליו מערכת הפעלה, ורק לאחר מכן להשתמש בו כדיסק לאחסון מוזיקה, סרטים וכו'. הרציונל הוא שהוא עדיין ישמש רק לאחסון קבצים, אבל כעת במידה ותהיה לי בעיה בדיסק הראשון ומערכת ההפעלה לא תעלה, אוכל פשוט להפעיל את המחשב גם מהדיסק השני. 1. דעתכם ? 2. האם יש אפשרות לקבוע מי הדיסק ה MASTER, בלי להחליף כבלים/ג'מפרים ? (תלוי בלוח האם ?) אולי דרך הביוס ? (יהיה הכי נוח...)
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
של חברת סוני אינו מופיע גם ב DISK MANAGMENT ניסיתי במחשב אחר וגם שם אינו מופיע מה ניתן לעשות תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מצאתי HD ישן בחיבור ATA במהירות 5.4K סל"ד ובנפח 20GB. חיברתי למחשב של אחותי והכל עובד סבבה והמחשב מזהה 19 ומשהו GB. חיברתי אותו למחחשב שלי (אני רוצה להתקין לאחסן עליו דברים) והכל עובד גם בסדר - אבל הוא מזהה רק 1.76GB. מה אני עושה כדי להתגבר על הבעיה? נאמר לי שזו התנגשות בין הנוכחי שלי (שמופיע במפרט שלי בצד) ובין מה שכרגע הוספתי. אבל אני לא יכול לחבר רק את זה שהרגע הוספתי כי אין עליו OS ולא כלום. אשמח לעזרה במהירות, דור.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
אז ככה אך פעם לא התייחסתי לזה ברצינות אבל אחרי שראיתי ע"י SPEEDFAN שהטמפרטורה של HD שלי 64 מעלות התחלתי לחשוד אבל חשבתי שאין לי סנסורים בכלל בדיסק קשיח וזאת טעות. הדיסק הוא WDC WD1600JS-88MHB0 קושחה 02.01C03. במגע הוא בערך כמו הצד האחורי של הקירור על כרטיס מסך שמראה טמפ' של 50 מעלות. אולי אפילו פחות חם. האם יש ממה לחשוש..? או שמע הסנסורים דפוקים? כרגע בזמן שאני כותב את ההודעה אני בדקתי עם עוד תוכנה HDD TEMPERATUE והיא גם מראה שיש CRITICAL OVERHEAT...והטמפ, כרגע 58 מעלות. מה שמוזר שיש במארז מלפני הHD מאורר אבל הזרימת אוויר עוברת רק על החלק העליון שהוא פחות חם אצלי ובחלק התחתון אין זרימת אוויר. בתודה מראש. נ.ב ראיתי באיזה פורום שאמרו שהייתה איזו בעיה עם WD והסנסורים שלהם מ…
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, אני רוצה לקנות הארד דיסק, עכשיו הייתי שמח לקבל קצת מידע לגבי אילו פרמטרים חשוב לבדוק לפני שאני קונה את ההארד דיסק.. מה חשוב יותר/פחות.. אני דיי סגור על להוציא 250 שקל ככה.. והכיוון הוא על 160GB, ככה שאני אשמח לקבל בנוסף למידע גם המלצות. תודה רבה לעוזרים, ושוב שבת שלום ושבוע טוב לכולם
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני צריכה כרטיס זיכרון למצלמה, הכרטיס שיש לי עכשיו הוא של SANDISC SDHC האם תהיה בעיה אם אקנה כרטיס בנפח של 16 GB ולמרות שהייתי מעדיפה כרטיס של SANDISC לא מצאתי בנפח הזה מצאתי רק של TRANSCEND האם זה סבבה?
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הרד דיסק שכנראה עקב קצר חשמלי נדפק הוא לא מזוהה בביוס.... אודה למי שמכיר חברה לשחזור מידע..... זולה כמובן...
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
כאלה כמו שיש באוטו ש"שואבים" את הדיסק....(למחשב...) איתן
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הביאו לי 2 כרטיסי MICROSD של סנדיסק מסין, כל כרטיס 16GB. כאשר הכנסתי אותם למחשב, היה כתוב 16GB, אחרי פורמט כתוב 905M(כלומר 1GB) --- כבר שראיתי את הכרטיסים, עלה בי חשד. המדבקה היתה קצת מחוקה, שרוטה ובהירה מדי. הכרטיסים באו באריזה סגורה "מקורית". מה אתם אומרים? חח.. ממזרים אלה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב עם מעבד אינטל E7400 , זיכרון RAM של 2G ודיסק קשיח בגודל של 320GB. בקשתי שיחלקו את הזיכרון ל3 כוננים כאשר בכונן הראשון שבו תותקן windows XP יהיה 50GB ובשני הכוננים יהיו 135GB כל אחד. האם זה המצב האופטימלי מבחינת זיכרון? נראה לי שאפשר להשאיר בכונן של מערכת ההפעלה רק 20GB או פחות כי אני מתכוון להתקין שם רק את מערכת ההפעלה ואת שאר התוכנות אני אתקין שני הכוננים הנוספים. מה אתם אומרים? יניב
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
רכשתי השבוע מחשב חדש עם הארד דיסק של wd בנפח של 200 ג"ב. אני צריך את עזרתכם בכל הקשור לחלוקה למחיצות ולאופן הפירמוט: 1. לכמה מחיצות כדאי לחלק את ההארד דיסק ובאיזה גודל כל מחיצה? חשבתי לחלק את ההארד דיסק לארבע מחיצות: אחת למערכת ההפעלה בלבד (xp), אחת לכל התוכנות האחרות, אחת שהיא העיקרית והגדולה ביותר - תמונות (כל תמונה בנפח של 6-8 מ"ב), והרביעית והאחרונה לכל היתר (מסמכים, שירים וכל הזבל). זה בסדר לעשות חלוקה כזו? 2. האם צריך לפרמט כל אחת מהמחיצות? אם כן האם זה משנה האם בשיטת FAT32 או ב- NTFS? האם צריכה להיות אחידות בשיטה, קרי כל המחיצות ב- FAT32 או לחילופין, כולן ב- NTFS? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחנות ONLINE מסוימת HUB PORT USB 3.0 מדגם UGT-MH430U3-BK, זהו HUB PORT עם הזנת מתח כדי שאוכל לחבר אליו צרכנים ללא הזנת מתח. לצערי קבלתי דגם אחר UGT-MH431U3-BK ללא הזנת מתח. כועס ונכלם פניתי לחנות והם אמרו לי זה בסדר "לא צריך הזנת מתח לדגם זהת אפשר לחבר אליו כל דבר", ניסיתי לברר איך קורה הקסם הזה אבל רק קבלתי שוב את התשובה "יהיה בסדר" שאלתי: האם משהוא יכול לאשש או להפריך את הטענה, האם תקן USB 3 באמת יכול לספק את יותר זרם מ USB 2.0 והזנת המתח ל HUB מיותרת ? האמת שהדבר נראה לי תמוה ביותר, סתם ניסיון התחמקות. בשמחה הייתי מפרסם את שם החנות למען יראו וייראו, אבל אני לא יודע אם הדבר מותר. תודה מראש על כל תשובה. בועז
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן חיצוני שמחובר לחמחשב באופן קבוע מדי פעם אני נכנס אליו ורואה שנוספו לו כל מיני תיקיות עם שמות כגון: b3e35732a4f013274ca94925 שבתוכן כל מיני קבצי התקנה כמו כן, אני רואה שהוא עובד לפעמים (מהבהב ארוכות) בלי שבכלל העברתי אליו קבצים אשמח אם משהו יוכל לעזור לי לפתור בעיה זו האם ניתן איכשהו להגדיר שהכונן לא יפעל אלא אם כן קוראים לו? האם אפשר למחוק את התיקיות הללו? ואיפה הכונן הזה מוגדר ככונן שמתקינים אליו קבצי התקנה?
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
בהתקנה מחדש של וינדוס מחקתי בטעות את המחיצה הלא נכונה שכוללת את כל הגיבויים!!!! עיזרו לשחזר!!!! היה שם חומר מאוד חשוב!!!
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
צריך המלצה לכונן קשיח בעל נפח 250 ג'יגה sata 2 לא יקרים תביאו לי את הכי זולים שיש
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אוקי הבנתי שהארדיסק בנפח 250GB בחיבור SATA2 עם 16MB באפר עדיף לקנות של MaXtor ולא את הדגם המתחרה של Western Digital עכשיו נתקלחתי ב2 דגמים של MaXtor.. איזה מהם טוב יותר ולמה? ראיתי שהאחריות שמגיעה עם הML3 היא 5 שנים.. לעומת הDM10 שמגיע רק עם 3 שנים סטנדרטיות.. ההפרש במחיר בניהם קטן מאוד.. (משהו כמו 10 שקלים..) אז על מי מהם אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
חושב לקנות הרדיסק sata 160/120 g הכי חשוב שיהיה שקט על איזזה חברה ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום. יש לי HD של WD WD Enhanched IDE Caviar 30GB איפה אני מוצא איך אני מגדיר את זה כ slave? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-