אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
אהלן. מחר אני הולך לקנות הארד דיסק חש כי חסר לי מקום,ואני מתכוון להעביר את ההארד דיסק שיש לי כרגע למחשב אחר שההארד דיסק שלו דפוק. אז יש לי כמה שאלות: הלוח אם שלי לא תומך SATA2,האם יש תמיכה לאחור בהארד דיסקים של SATA 2? איך להעביר את המידע החשוב לדיסק החדש(לדוגמא,אני יכול לחבר את שניהם ולהעביר את המידע בניהם?)? עריכה:שכחתי לציין שהקבצים הם בסדר גודל של 80 ג"ב,אם היו לי קבצים של כמה גיגות הייתי מעביר על דיסק,אבל הקבצים חשובים ומדיות DVD וCD לא אמינות.. תודה רבה לכולם ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
ככה, התקנתי לפני שבועיים בערך צורב חדש, הצורב עובד טוב. אתמול במהלך "זיפזופ" בתוכנה AIDA32 נדהמתי לגלות שהמהירות של הצורב לא מזוהה... -האם זה יכול לפגוע במהירות הצריבה ?! -מה עליי לעשות כדי לסדר את הבעיה ?! נ.ב מה אתם אומרים על הצורב ?! תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום! אני כניראה אלך לרכוש אחד מהצורבים המומלצים כאן : NEC 3540 או LG 4163 ( נידמה לי זה הדגם, יכול להיות אני מתבלבל במס'). אני לא אשאל מה אתם ממליצים משום שכבר שאלו את זה מיליון פעמים, לכן מה שמעניין אותי לדעת זה איזה צורב שקט יותר? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
האם דיסק SATA II יתאים ללוח של SATA רגיל? האם אפשר לחבר דיסק SATA בנוסף לדיסק שקיים בATA100? המלצות לדיסק קשיח חדש מארה"ב, בסביבות 200$? תודה מראש 8)
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
קניתי צורב דיוידי של LG דגם H44N הבעיה היא שאני לא מצליח להבין מה כל האפשרויות במכשיר... באיזו תוכנה להשתמש כדי שאני אדע מה היכולות? בנוסף: אני לא מצליח להגיע לדף מוצר של הכונן... מישהו יכול להסביר לי למה ?
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום אני עומד בפני קניית דיסק קשיח נוסף. עקב דרישות storage גדולות, אני מעדיף לרכוש דיסק בגודל 2tb אך המחיר כרגע יקר מדי ולמעשה עדיף לקנות שני כונני 1tb (כמובן קיים גם השיקול של פיצול הסיכון אך אני מעדיף שלא להוסיף עוד דיסק ל4 שכבר ישנם). 1. האם מחירי כונני 2tb צפוי לרדת בקרוב? (שמתי לב שמחי ר wd 1tb black עומד על 490 כבר זמן רב). 2. האם דגם הwd 2tb caviar black מגיע בכלל לארץ? לא מצאתי חנות כלשהי שמוכרת אותו. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום. יש לי HD של WD WD Enhanched IDE Caviar 30GB איפה אני מוצא איך אני מגדיר את זה כ slave? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, ויש רעש מוזר כשאני מעתיק קבצים ופותח קובץ ראר גדול (נראה לי רעשים מההרד דיסק). maxtor 120gb sata זה נשמע קצת כמו שמדליקים את הטלויזיה ויש את האפור הזה שעושה רעש כזה, רק שלא ברצף.. יש לי את המחשב כבר כמה ימים, ורק עכשיו, פעם ראשונה שאני שומע את זה... גם הדי וי די החדש (רק אתמול קניתי), עשה רעש כשהעתקתי כמה תכנים של דיסקים לכונן הקשיח... מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי צורב DVD של סמסונג דגם SH-W162L. הצורב מוגבל להחלפה בין אזורים שונים של DVD (ניתן לבצע בסה"כ 4 או 5 החלפות ונשארו לי רק 3...), מה שגרם לי לחשוב פעמיים לפני שאני מבצע עוד החלפה כזאת של הZONE שלו... מה שרציתי לדעת זה אם יש דריבר מסוים או איזו דרך לגרום לכך שהצורב יהיה מולטיזון או לחלופין שלא יהיה מוגבל לכמות מסוימת של החלפת אזורים? תודה מראש, אור
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
חבר שלי קנה וורבטים באופיס דיפו וביקשתי ממנו את אחד הדיסקים שצרב ע"מ לבדוק איזה מדיה קוד מוכרים באופיס דיפו המדיה קוד הוא prodisc והוא הוציא תוצאות מרשימות מאוד(ממה שזכור לי סקור 98 ושאר המדדים נמוכים מאד) מכיוון שבלתי אפשרי להשיג מדיות יפניות ופרט וורבטים TY(באמת שבדקתי בכל מקום) שווה לקחת את הפרו דיסק?
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
i have recently bought the Lite-on 1633S and was wondering if its possible, to any of your knowledge, to upgrade its firmware to the Lite-on 1653s considering the only noticeable difference i can see is the burning speed, and my knowledge in DVD-RW drives is wanting at best. Thank you.
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום. 1. אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח פנימי. האם יש הבדל בין חיבור SATA ל- SATA2 2. יש לי לוח אם P5s800-VM. האם אפשר לחבר אליו דיסק קשיח עם SATA2 3.האם עדיף דיסק קשיח עם חיבור USB2? 4.מתלבט בין הדגמים הבאים: א. Western Digital WD5000KS ב.כונן קשיח ST3500320AS Seagate
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום חברים , ראשית מתנצל אם הייתי אמור לפתוח את השירשור בתקלות חומרה . אבל הכונן (NEC -ND3550A) עובד . אני מצליח לצרוב דיסקים אבל כשאני מנסה לקרוא אותם - מוצג דיסק ריק כך גם לגבי דיסקים ישנים (שפעם נקראו ללא בעיות) , כל הדיסקים נקראים בקלות ע"י נגן DVD. ניסיתי לעדכן קושחה (למרות שזה לא נשמע כמו הפיתרון) - לא עבד . יש למישהו מושג מה הבעיה ואיך אני פותר אותה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
קניתי היום WD2500KS - 16MB BUFFER SATA2 - בעל ביצועים מצויינים לפי ביקורות שונות שקראתי. שילמתי 470 שקל - לדעתי מחיר מצויין וחבל לי על אנשים שקונים כל יום דיסקים פחות טובים ביותר כסף. אין לי שום אינטרס בעניין כמובן ;D
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
הורדתי סרט ואני רוצה לצרוב אותו עם תרגום לדיסק כדי שאני יראה אותו בDVD איך אני עושה את זה ? נב.זה שני חלקים שכול אחד הוא 700 מגה כמה דיסקים זה יכך?
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
1. הלוח שלי לא תומך ב SATA אם אני מביא PCI TO SATA אז אין בעיה? אני מחבר וזהו זה יפעל? או שזה בסה"כ רק אם הלוח תומך כדי להוסיף עוד הארדיסקים? 2. אם אני מביא PCI TO SATA ואז אני מחבר אליו הארדיסק בטכנולוגיית SATA II האם זה יפעל? תודה מראש לעוזרים נ.ב. אם התשובה מתאימה ואני יכול לקנות הארדיסק SATA II על איזה אתם ממליצים לי? [80 ג'יגה]
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום אני עובד עם לוח אם D850GB פנטיום 4A ... מפרט של לוח האם: http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/d850gb/sb/cs-013254.htm אני מתעניין בדיסק 250 גיגה. מה יעבוד עם המחשב שלי? מה כדאי לי לקנות?
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום רב. האם יש הבדל בין Samsung 320GB HD321KJ ו-HD321LJ? הזמנתי את הראשון קיבלתי את השני.
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את ה-abit ic7 max3 שלי עם 3 ההארדיסקים שלי: wd raptor wd 120 gb S-ATA*2 אני רוצה לחבר את השניים האחרונים ברייד 0. הראפטור מחובר על s-ata1 בלוח, והשניים האחרים מחוברים ב-s-ata3 ו-4 כאשר 3-6 נשלטים ע"י בשבב של silicon image..... הגדרתי בתוכנה של silicon image את הרייד על שני ה-120 אבל כאשר הווינדוס עולה המערכת מזהה רק hd אחד שהוא הראפטור.... מה לעשות?????? האם זה קשור איכשהו לביוס? אולי להגדרות של ה-ide controller או משהו כזה שיש שם????? תודה רבה!!!!
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
בבקשה תגידו לי אם שווה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
חבר שלי קנה צורב DVD והוא לא ממש יודע איך לצרוב איתו סרטים אני מחפש לו מדירכים לצריבה, איך אפשר להמיר לצרוב כל מיני פורמטים שונים כמו divx xvid ועוד ל-DVD ככה שאפשר יהיה לראות את זה בטלויזיה יש לו נרו 6 בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
ב- הודעות נבחרות (FAQ) - פורום 'אמצעי איחסון' יש הסבר איך להגדיר את הכוננים שיפעלו ב-DMA. משום מה לאחר שאני בוחר במאפיינים אין אצלי את הלשונית של "הגדרות מתקדמות" ( ADVANCED SETTINGS) מה פה קורה פה?
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
כשאני צורב על דיסקים של וורבטים המספר שגיאות האלה מתחיל מ300 ויורד, וכשאני צורב על דיסקים נגיד של LG זה מגיע ל50 גג, יש סיבה הגיונית לזה? האם זה משנה בכלל? יש לי צורב NEC 3550..
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש מבצע, מישהו מכיר את המדיה הזו? שווה משהו? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת איזה צורב DVD כדאי לי לקחת בסביבות הגג500 שקל תודה
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-