אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי זיכרון נייד של WD 750GB והוא הועבר מFAT לNTFS. רציתי להחזיר אותו לFAT אז ניסיתי להשתמש בתוכנה בשם Aomei NTFS to FAT32 Converterהתוכנה עשתה לי מכל ה750GB עכשיו רק 7.59GB איך אני מחזיר את זה למצב שהיה קודם?או אפילו לFAT אבל באותו הנפח?תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
העתקתי מהמצלמה קובץ ומחקתי מהמצלמה ואז פתאום הקובץ נמחק מהמחשב האם יש תקווה לשחזר אותו? Recover My Files לא עזרה
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
טוב יום אחד אני מפרמט את המחשב והאם פי היה מחובר עכשיו גם פרמטתי גם אותו אתם יודעים שיש עוד 10 מגה לפחות שמותקן על אם פי שהו לתוכנה ואי אפשר למחוק אותו רק על ידי פירמוט אז בטעות מחקתי את זה ואני צריך להוריד את התוכנה בחזרה בבקשה ממכם זה דחוף מאוד
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים. אחד עם מערכת הפעלה ותוכנות והשני עם הורדות וקבצים חשובים. את השני אני חילקתי לשני מחיצות, כיוון שאני רציתי לנסות להתקין Mac OS X (פרוץ כמובן). במחיצה הראשונה נשארו כל הקבצים החשובים והשניה היתה ריקה. נכנסתי להתקנה של הMac OS X ופירמטתי את המחיצה השניה למערכת קבצים של מק. זה התחיל לפרמט ופתאום כתב שיש שגיאה "בלתי צפויה". שני המחיצות נעלמו מחלון ההתקנה, גם זו הראשונה שלא נגעתי בה... חשבתי שמשהו השתבש בהתקנה, אז הפעלתי מחדש ונכנסתי ל windows. שני המחיצות נעלמו... מה שלא ברור לי זה למה זה פגע גם במחיצה הראשונה שלא נגעתי בה. אני יודע שהייתי צריך לגבות ולמדתי את הלקח, בפעם הבאה אהיה יותר זהיר אבל להתחרט מאוחר מדי... אני יכול לפרמט אותו כמובן אבל מה עם ה…
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי מחיצה אחת שמחולקת לC וD השתמשתי בPartition Magic בשביל ליצור מD מחיצה נוספת בגודל 6 GB ללינוקס כEXT3 הכל היה טוב ויפה עד שהחלטתי למחוק את הלינוקס ולהחזיר את השטח בחזרה לD אז פירמטתי את המחיצה של הלינוקס ומחקתי אותה והוספתי את השטח בחזרה לD אחרי ההפעלה מחדש אני רואה שעדיין חסר לי 6 GB הגודל של C וD ביחד זה 68.5 GB ובדיוק חסרים לי 6 GB בשביל שהגודל יהיה 74 כמו שזה אמור להיות מישהו יודע מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני מעוניין ברכישת דיסק קשיח HD204UI F4EG 2tb אך כל הסיפורים סביב הבעיות עם הדיסקים של ה4K סקטור ,תחת XP (מערכת הפעלה שאני לא אעזוב בזמן הקרוב) מרחיקים אותי מקנייתם. (זו הסיבה שעזבתי את WD בזמנו). מצד אחד יש לא מעט מאמרים ברשת שמדברים על כל בעיות ה- alignment שנוצרות, למשל המאמר הזה: http://arstechnica.com/microsoft/news/2010/03/why-new-hard-disks-might-not-be-much-fun-for-xp-users.ars/2 מצד שני, מוכרים בחניות ששאלתי אותם על זה, אמרו שהם לא מבינים על מה אני מדבר. השאלה היא, האם החשש מוצדק? במידה וארכוש את הדיסק הקשיח, מה אצטרך לעשות כדי שלא ייווצרו בעיות כלשהן? האם בכלל אמורות להיווצר בעיות?
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אז ככה יש כמה אופציות, אני צריך 500 GB, השאלה מה מומלץ ומה עדיף ולמה ? Western Digital ELEMENTS WDE1U5000E Maxtor Basic Desktop Storage 500GB STM305003EHD301-RK תודה : )
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום. יש לי הארד דיסק שהיה מחובר למחשב ישן, והוא הפסיק לעבוד משום מה. כשאני מנסה לחבר אותו, מידי פעם המחשב מזהה שקיים הארד דיסק, אבל הוא לא פועל. האם ההארד-דיסק מת, או שיש עוד סיכוי להצלה?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
כיצד ניתן לשמור סרטים על ארד דיסק חיצוני שלא ניתן יהיה לראות אותם ללא ססמה... הכוונן שלא יראו שיש בכלל סרטים ורק בהכנסת סיסמה הקבצים יופיעו ואפשר יהיה לנגן בהם... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שמעתי בחצי אוזן משהו על נעילת כונן ה-DVD (?) , אחרי שרואים 5 סרטים. מה זו הנעילה הזו? : והאם יש דרך לפרוץ את נעילה זו? יש לי Toshiba DVD SD-M1402. ואגב, צפיתי עד עכשיו ב-2 סרטים בלבד. הסברים ולינקים יתקבלו בברכה...
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי לפני שנה וחצי DVD של טושיבה. לאחרונה ה DVD ננעל על אזור 1 או 2. אני לא כל כך זוכר. ניסיתי לפתוח את הנעילה ( כדי שהוא יהיה מולטי זון ) עם תוכנה שהציעו לי אבל זה לא עזר. ראיתי עוד כמה סרטים שהתאימו לאזור ולפניי יומיים הנורה ב DVD התחילה לדלוק באופן קבוע. הסקתי מזה שה DVD פשוט סיים את חייו. זרקתי אותו וכששאלתי את המוכר בחנות האם יש DVD שלא ננעל הוא אמר לי שאין דבר כזה וכל DVD מאפשר 5 חילופים של Region ואז הוא נתקע על Region מסויים. רציתי לדעת אם יש DVD של חברה ספציפית שניתן לפתוח את הנעילה בקלות בלי תוכנות מסובכות...
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים ה-DVD שלי ננע על REGON 1 יש למישהו מושג איך אני משחרר את זה שיפעל בכל האיזורים או לפחות ב-1 ו-2? כרגע אני לא יכול לראות חצי מהסרטים תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני מנסה לנעול אות לכונן בשביל תוכנת הגיבוי שלי. עשיתי את זה כמו שצריך, כמו שמסבירים כאן לדוגמא: http://www.makeuseof.com/answers/create-letter-external-hard-drive-windows-access/ אבל כשאני מדליק את המחשב מחדש, הוא נותן לו סתם אות, לא את זאת שבחרתי. יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לזה לא לעבוד? תודה רבה, איתי
-
- 11 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מה זאת אומרת נעילת אזורים בDVD, ומה זה MULTIZONE וMULTIREGION? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי הארד דיסק חיצוני של WD, דגם MYBOOK 250 גיגה אני מחפש דרך, שיכולה לנעול תיקיות ואפילו את כל הכונן כך שאין אפשרות לגשת אל הקבצים ללא סיסמא. מכיוון שזהו כונן נייד שעובר בין מחשבים, אין אפשרות להתקין תוכנה שמבצעת דברים כאלה. אשמח לשמוע אם למישהו יש רעיון או דרך מסויימת לנעול את הכונן או תיקיות מסויימות בתוכו תודה, תום.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם, נעלתי ממש מזמן תיקייה בכונן חיצוני שלי ואני לא מצליח לשחרר את זה בשום צורה. האם אפשר לעשות את זה ואיך? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אולי נעצור לרגע ונלך 10 שנים אחורה בשנת 1996 קניתי לחבר שלי ( עם הכסף שלו כמובן ) צורב CD רגיל במהירות X4 של חברת SMART & FRINDLY תחזיקו חזק ב 2800 ש"ח כן חברה זה לא טעות בשנת 1998 אני קניתי בשבילי צורב TEAC X8 ב 1300 ש"ח והוא אפילו לא צורב RW עד היום קשה לי למכור אותו מי היה מאמין ש NEC 3520A יעלה היום 270 ש"ח מעניין מה יהיה עוד 10 שנים ( צורב בלו ריי של נק X52 8.5 TERA ב 80 ש"ח )
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני חייב עזרהה הוספתי דיסק קשיח נוסף לפני חודשיים בערך והיום אני פותח את המחשב והוא נעלם לי.... מה אני אמור לעשות??? מה הבעיה עזרהה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
חזרתי מהצבא אחרי 19 יום אני מתיישב על המחשב ואין לי כונן D יש את C וE, הפעלתי את המחשב מחדש והוא מגיע למסך טעינה של ווינדוס ואז המסך הופך לשחור וזהו זה תקוע. נתקתי את ההרדיסק ושוב הפעלתי את המחשב ועכשיו הווינדוס עולה. איך אני יכול להציל את ההרדיסק שלי? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי דיסק של sumsung 120GB. דגם: SP1203N. ב"מחשב שלי" אני רואה רק 31.4GB תחת "ניהול דיסקים" אני רואה 111.82GB כל הקבצים נעלמו. הכונן ריק! מה קרה? לאן נעלם השאר? ולאן נעלמו הקבצים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק 40 גיגה של Maxtor, ומשום מה יש לי רק 31 גיגה. למה זה? ואיך אני יכול החזיר את הזיכרון האבוד?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. היום וללא התרעה מיוחדת, אחת משתי המחיצות של אחד מה H.D שלי הפסיקה להופיע ב Windows. המחיצה השניה מופיעה ללא כל בעיות. (מדובר ב H.D פנימי של Western Digital, בנפח של 640 GB, שחולק לכוננים E ו D. האחד נעלם והשני קיים). מה יכולה להיות הבעיה? יש מה לעשות מלבד פירמוט? תודה מראש, לירן.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי תמונות מהטיול שלי לדיסק וכשצרבתי את הSESSION החדש רשמתי ב- NERO שיתחיל אחד חדש ולא ימשיך את מה SESSION האחרון. עכשיו במקום 5 ספריות יש לי רק 4, ה SESSION ה- 4 נעלם. יש למישהו מושג איך לשחזר אותו? תודה. נ.ב ב- NERO רואים שיש 5 SESSIONS .
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום וברכה! הכונן שנעלם נקרא משחקים בתמונה של ניהול הדיסקים אפשר לראות, ומצד שני במחשב שלי אפשר לראות שהיא לא קיימת, התקנתי Partition Wizard ושם רואים את המחיצה ואת כל המידע שלי את כל התיקיות הכל, עשיתי resize לא שינה כלום, שמתחי לב גם שבניהול דיסקים אין למחיצה אות כונן כמו c: כתוב רק משחקים, אם אני יעשה שינוי אות ונתיבי כוננים וישנה את השם האם זה יפגע במידע שקיים במחיצה? המידע שנמצא בדיסק חשוב ולא בא בחשבון פרמוט, מה גם שלגבות את החומר זה בעייתי כי זה המון gigabyte מה אפשר לעשות בשביל לשחזר את המחיצה? בתודה דודי, שיהיה שבוע טוב לכולם.. תמונה: http://www.Bong.co.il/images/956648196562.jpg
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! נתקלתי בבעיה מוזרה שבה נעלם לי האייקון של ההרדיסק/צורב מהמחשב 1. הביוס מזהה אותו 2. הוא נפתח ונסגר בצורה תקינה 3. הסרה והתקנה במנהל ההתקנים מראה עדיין סימן שאלה לידו למרות שהווינדוז מזהה בדיוק את סוג הצורב 4. הווינדוז הוא 2000 5. ביצעתי סריקת וירוסים למחשב ולדיסק או קי שיש לי, לא נמצאו בעיות. ועכשיו למשהו ביזרי יותר, אתמול ישבתי מול מחשב אחר וביצעתי שתי פעולות הכנסתי את הדיסק און קי שלי למחשב והתקנתי תוכנה בשם מדיה- שאוו ו... נכון גם במחשב השני נעלם האייקון(רק סידירום) לאחר שכמעט התעלפתי ניסיתי להסיר ולהתקין שוב (שם מדובר ב-xp) ואחרי כמה נסיונות הצלחתי להתקין דרך ווינדוז את הצורב. מישהו מכיר דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-