אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, שאלתי היא כזאת: אני כיום משתמש באפשרות ה-RAID של הלוח אם שלי ASUS A7N8X DELUXE עם שני דיסקים קשיחים MAXTOR 120GB SATA שהפכו לדיסק אחד גדול של 240 (אם זכרוני אינו מטעה אותי קוראים לזה RAID0). אני חושב על לקנות לוח אם חדש אשר כמובן יכלול גם כן בקר RAID ותהיתי אם אני אאבד את תכולת הדיסקים בעקבות החלפת הבקר, או שאפשר פשוט לחבר את הדיסקים לבקר החדש והוא יזהה את התצורה?
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לפני רכישה של HD של WD 34.6GB 10K RPM ושאלתי היא האם להתקין את מערכת ההפעלה עליו??ישפר את הביצועים של המערכת בצורה משמעותית או לא?? ואולי משתתלם לקחת HD יותר גדול אם בכלל?? תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=barracuda-7200-12-sata-3-0-gb/s-1tb-hd-st31000528as&vgnextoid=20b92d0ca8dce110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&vgnextchannel=7227b5b72fbce110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&reqPage=Model http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=576 לקנייה היום
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אהלן, בדיוק קנינו לבית עוד מחשב ונשאר מחשב שממנו לוקחים חלקים. מה שאני מעונין לעשות זה לקחת את ההארד דיסק שהוא יחסית חדש ונקנה לפני משהו כמו שנה וחצי ולהוסיף אותו למחשב הקיים, השאלה שלי היא איך אפשר לעשות את זה כי ברגע שאני מחבר אותו המחשב מצפצף ולא נדלק, על ההארד דיסק מותקנת מערכת הפעלה ומה שהייתי מעדיף זה באמת להיכנס אליו ולהוציא ממנו דברים, או במקרה הכי גרוע אם אין ברירה, לפרמט אותו
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני מתקין FREE NAS על מחשב ואשמח לקבל קצת תמיכה ממישהו שכבר עשה את זה. הצלחתי להריץ את והתקין כונן - אבל יש לי בעיות בגישה לHD שלו בISCSI
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
אני מחפש דיסק קשיח חיצוני שיהיה מחובר לראוטר (TPLINK 1043) וישמש בעיקר לגיבוי וגם קצת להעביר קבצים בין מחשבים אני רוצה שיהיה 1TB, עדיפות לUSB 3, אמין, 3.5" (בשביל המהירות) בסביבות ה500 שקל. אני מצאתי את זה http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=11697 מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
כשניסיתי לעשות עידכון קושחה לכונן שלי נתקלתי בשאלה מסויימת כשכבר הייתי באפשרויות של הFW בדוס: 2 -> PRIMARY SLAVE(If your drive set up in primary slave, please write number 2) 3 -> SECONDARY MASTER(If your drive set up in secondary master, please write number3) 4 -> SECONDARY SLAVE(If your drive set up in secondary slave, please write number 4) אז דבר ראשון מה זה slave, master ומה זה משנה אם הם primary or secondary? ואיך אני בודק מה מבין האפשרויות האלו הוא הכונן שלי? עריכה: הסברתי את השאלה שלי בתגובה השלישית
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
ברצוני להוסיף לדיסק c עוד כ 2 ג'יגה האם אפשר להוסיף ממחיצה אחרת בלי לשנות את c: כלומר כך שכל הקבצים יישארו בה והמערכת תמשיך לפעול כרגיל בלי התקנה מחדש ? האם אפשר דרך Disk Management של ווינדוס ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
טוב אז ככה -הלך לי 1 טרה של WD הסדרה הירוקה פנימי ולקח איתו את אוסף הסדרות והסרטים שלי הכונן היה בסטרימר אבל עדין במסגרת האחריות והבנתי שצריך 2 גיבוים לפחות לדברים האלו למזלי תמונות וסירטי המשפחה היו במקום אחר -אבל עדין חבל בכל מקרה חיפשתי ארד דיסק חיצוני שאני יוכל לניד קבצים חשובים -אבל לא רציתי לשרוף יותר מידי כסף הייתי מת לSSD -אבל הם מאוד רחוקים מלהיות משתלמים עלות תועלת אז ראיתי את הVERBATIM שיש לו שנתים אחריות ועולה 350 שקל זה לא כונן חיצוני ניד לגמרי כי הוא צורך חשמל בנפרד ויחסית גדול -אבל לנידות כזאת יש לי 16 גיגה בסלולרי בכל מקרה אני מכיר את VERBATIM רק מהדיסקים לצריבה שם הם מעולים אז זה היה הימור פתחתי את הקופסה וסך הכל הדברים הרגילים -נורה לסמ…
-
- 38 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
היי! יש לי WIN XP על P-IV 2.4 GHZ ו-768MB RAM. הוספתי לו לאחרונה HD SATA II 500 GB של SEAGATE. השאלה: לכמה מחיצות ובאיזה גודל לחלק את הדיסק בכדי שכל המערכת תרוץ כמה שיותר מהר? תודה
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום חברים, איזה הארד דיסק נחשב היום לאמין ביותר, כמובן בהתחשב במחיר לא מטורף. ולגבי כרטיסי מסך ולוח אם, אותה שאלה.
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן אקסטרימר פרו נבעיה שלו זה שיש לו מאוורר די רועש ולכבות אותו זה לא משהו שאני יעשה עם ההרד דיסק שיש עליו אז חשבתי לשדרג להרד דיסק נורמלי שקט וקריר האקסטרימר תומך בSATA כמובן ובהרד דיסק 3.5 אשר נכנס ישירות אליו (כלומר הרדדיסק פנימי) תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
היצרנית היפנית השיקה דגמי M.2 חדשים תחת מותג ה-OCZ שבבעלותה, עם ביצועים ותגי מחיר שמהווים תחרות ישירה לדגמי ה-Pro 950 המרשימים של סמסונג לכולם כבר ברור שכונני ה-NVMe, אלו שמבוססים על ממשק ה-M.2 עם עורק PCI-Express 3.0 שמאפשר להם להגיע לקצבי העברה וזמני שהות שכונני SATA יכולים אך ורק לחלום עליהם, הם העתיד של שוק ה-SSD – אך עובדה זו לא מונעת משוק ה-M.2 תומך ה-NVMe הביתי (חשוב להבדיל בינו לבין שוק ה-M.2 שעדיין מבוסס על בקרי SATA במרכזו) להרגיש מצומצם מאוד, ויקר בצורה בלתי מבוטלת כפועל יוצא. עתה, נראה שאנחנו סוף סוף מתחילים לראות מגמה חיובית של שינוי בתחום – והיא מגיעה בראש ובראשונה תודות להשקה הרשמית של דגמי ה-RD400 מבית טושיבה-OCZ. הכוננים החדשים מוצעים בתצורת M.2…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז הגיע היום הלפטופ החדש שהזמנתי, עם 192GB SSD, ולמרות שאני מודע לכך שהנפח הפנוי תמיד קטן יותר, לזה באמת שלא ציפיתי. בפועל רשום כי יש בהארד דיסק 164GB, ומתוכם 40GB בשימוש כאשר הווינדוס רק הותקן. נשארתי עם 124GB בלבד. לאן בדיוק נעלמו להם 70 ג'יגה? זה תקין הסיפור הזה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק קשיח מהיר ואמין בגודל של 80-120 GB ואני לא יודע במה לבחור (Maxtor, W.D, Seagate ,IBM) התקציב שלי מוקבל אבל אם מדובר בהפרשים לא גדולים אז אני מוכן להשקיע בשביל לקבל מוצר איכותי ומהיר.
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני צריך זיכרון לפלאפון חדש שהזמנתי ואני מתלבט בין 2 זיכרונות הSDMICRO האלה Patriot LX Series Micro SDHC 32GB Class-10 Card With Adapter http://ksp.co.il/?uin=15123 או G.Skill Micro SDHC 32GB Class-10 Card With Adapter http://ksp.co.il/?uin=15404 מי נחשבת יותר טובה מבחינת איכות ומוניטין? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם הנושא מתאים לפה, אם לא אז מצטער מראש ואם אפשר להעבירו לפורום רלוונטי אודה על כך. קוראים לי תום, והמחשב השולחני שלי גוסס. מדובר במחשב יחסית ישן (אצלי בקירוב כבר כ6שנים - אם אפילו לא יותר) ולא מזמן אני מנסה להדליק אותו ורושם לי Disk Error, press alt+ctrl+del כבר היתה לי תקלה דומה ולבסוף החלפתי הארדדיסק וגם ספק על הדרך ועכשיו זה קורה שוב - אני חושד בהארדדיסק הנוסף (בהתחלה היו 3 HDD במחשב, זרקתי את התקול והתקנתי את המע' הפעלה על אחד הנותרים - ככה שכרגע יש 2 HDD במארז) כרגע אני מפעיל את המחשב בצורה קצת עילגת ע"י קיבוע כלשהו של הHDD לחיבור שלו, ניתוקים מסויימים וניתוח מעקפים שלם ביצעתי בו רק בשביל לנסות לגבות את רוב הדברים לפני פירמוט. עכשיו צריך את העזרה ש…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי לוח האם msi 7383 או למי שיותר נוח g31m2 v1 סוקט 775 אני מחפש בביוס איפה ניתן לאפשר ahci/raid כדי ללא האפשרות הזו אין יותר מדי טעם לשדרג לSSD לטווח אורך,כמו שרשום בכותרת אני לא מוצא. אם מישהו יוכל להכווין אותי אני אשמח. שאלה נוספת האם התכונה הזו מגיעה מהביוס של הלוח אם ? או לחילופין זה איזשהוא דרייבר שניתן להוריד ?כי כשחיפשתי בגוגל הוא מצא לי את זה: http://www.intel.com/design/chipsets/matrixstorage_sb.htm תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
שלום רב ! התקנתי דיסק ולוח חדשים: /sata 2/wd 250gb ks /16 mb asrock conroe dvi/sata 2 הביוס מזהה sata2 ,אך בתוכנת אורסט + hd tune כתוב :active udma5'support udma 6 כל אלה וגם תוכנות נוספות מזהות שזה sata2,והלוח תומך איך אוכל לבדוק מהיא המהירות האפקטיבית?(sata1 or 2)
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר שבחצי שנה האחרונה הלכו לי שני כוננים קשיחים (בשני מחשבים שונים) וגרמו לי להמון עבודה בשחזור החלטתי לעבור לraid מכיוון שאני משתמש ב Intet Rapid Storage לא ציפיתי לביצועים מאוד טובים אבל גם לא ציפיתי למהירויות קריאה של 20MB/s ומהירויות כתיבה של 5MB/s במקרה הטוב כבר DOK מהיר יותר מזה.... בקיצור, אני ממש מבואס ואין לי כוח להתקין שוב את כל המערכת מחדש... למישהו יש רעיון איך לשפר את הביצועים בלי להתקין מחדש? אני אובד עצות. המפרט שלי: מעבד: i3 2100 זכרון: 2x 4GB כוננים קשיחים: 3x seagate 1TB 64MB chache מערכת הפעלה: winsows 8 x64 pro
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
בדקות האחרונות עולמי חרב עליי. התחלתי להתקין אובונטו ופתאום הבנתי שהוריתי להתקנה להפוך את כל ההארד דיסק שלי (500 GB) ל- Swap. :'( אחרי שעברו 3% מהתהליך עשיתי ריסטרט בהול למחשב, כאשר ניסיתי להעלות את מערכת ההפעלה המחשב אמר כי הוא לא יכול להעלות את מערכת ההפעלה. על ההארד דיסק הזה היו לי (בנוסף למערכת ההפעלה) יותר מ-200 GB של קבצים , כל מה שאגרתי במשך שנים. האם 3 האחוזים הללו מחקו לי את כל המידע? העלתי את המחשב מכונן אחר שיש לי והוא לא מזהה את ההארד דיסק. האם יש דרך לגשת לקבצים?(אם הם עדיין קיימים) לא יודע מה לעשות, אני עומד לבכות :'(
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך הרד דיסק לגיבוי אבל אני צריך לגבות דרך הרשת כי אני צריך לגבות מMAC ואוליי להעתיק לPC. הבעיה היא שהפורמט של הרד דיסק של MAC לא נקרא על ידי הPC וזה קצת יותר מסובך לתת לMAC לכתוב על הרד דיסק של PC. הפתרון הוא נראה לי פשוט לגבות דרך הרשת. נראה לי ניתן פשוט לחבר את ההרד דיסק ישירות למחשב PC שלי, ואז פשוט לשתף סיפרייה על הכונן החיצוני ולהעתיק לשם? אני יודע איך לשתף סיפרייה על הPC שלי כך שהMAC יוכל לגשת אליה. נראה לי זה צריך להיות זהה עם שיתוף סיפרייה על הרד דיסק חיצוני? אין מגבלה שלא מאפשרת לעשות את זה נכון? אני צריך נפח גיבוי של לפחות 2TB אבל יהיה נחמד אפילו 3 או 4. מכיוון שההרד דיסק נועד לגיבויים, הייתי מעדיף שהוא יהיה כמה שיותר ע…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-