אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש צורב בקרוב, עד 500 שקלים. האופציה של DVD RAM אינה חובה, אך היא בהחלט NICE TO HAVE. האם כדאי להמתין ל4163B? יש למישהו הערכה מתי הוא אמור להגיע לחופי ארצנו, ומה אמור להיות המחיר? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב עם מעבד אינטל E7400 , זיכרון RAM של 2G ודיסק קשיח בגודל של 320GB. בקשתי שיחלקו את הזיכרון ל3 כוננים כאשר בכונן הראשון שבו תותקן windows XP יהיה 50GB ובשני הכוננים יהיו 135GB כל אחד. האם זה המצב האופטימלי מבחינת זיכרון? נראה לי שאפשר להשאיר בכונן של מערכת ההפעלה רק 20GB או פחות כי אני מתכוון להתקין שם רק את מערכת ההפעלה ואת שאר התוכנות אני אתקין שני הכוננים הנוספים. מה אתם אומרים? יניב
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
ברצוני לקנות כונן קשיח חיצוני והשימוש שלו זה פשוט שאני שם עליו הרבה סרטים דרך המחשב הנייח והלפטופ מה אתם אומרים על זה? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=717077 הדברים שהייתי רוצה זה 500 גיגה בית,2 וחצי אינץ,שיהיה מהיר וזהו תודה
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
מה האופציה הזאת למטה שלא מסומנת בעצם עושה ולמה היא כולכך מסוכנת כמו שכותבים שם? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום קניתי כונן קשיח חדש: Seagate Barracuda 250Gb SATA2 NCQ רציתי לדעת אם מישהו יודע איך יודעים אם ה NCQ עובד ? ואם הלוח בכלל תומך בזה ? (Lanparty nf4 ut ultra - D ) תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם. שאלה לי אליכם - נניח ולא התקנתי את הדרייברים של הלוח אם לתמיכה ב-SATA-II האם יש סיכוי שההארד יעבוד אבל בחצי המהירות? (150 במקום 300). האם אני אמור לראות בתוכנות כמו SiSoftware Sandra מהירות של 300MB/s? כרגע לפי הבדיקה שערכתי המהירות היא 51MB/s. זה נורמלי ל-SATA-II? ולמה Windows XP מזהה את ההארד דיסק כמו התקן חיצוני?! (אני יכול לבצע Safely Remove Hardware להארד דיסק!!!)
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
איזו תוכנה תאפשר לי (רצוי בקלות) להוסיף פס קול נוסף ל-DVD שאני צורב?
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני מחפש הארדיסק חיצוני שמיועד למחשב ביתי ולא נייד. אני צריך 500GB בסביבות ה-400 שקל. ווסטרן דיגיטל יש לי נסיון די רע איתם תמיד,איך המקסטורים ואיך הלאסיי החדש שיש בבאג? ועד כמה ההבדל בין חיבור FIREWIRE לבין USB2.0 הארד דיסק מיועד למוזיקה וסרטים,לא למשחקים או משהו שדורש ביצועים... תודה!
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
כונן קשיח Western Digital WD3200AAKS כונן קשיח Western Digital WD3200KS מה ההבדל ביניהם?
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
ערב טוב כולם יש לי שני דיסקים קשיחים במחשב. אחד הוא 10GB שעליו מותקן הWIN ועליו נמצא הPF השני הוא כונן של 40GB שעליו אני מתקין את כל השאר (37.2 GB אמיתיים) הבעיה היא שבכונן עצמו יש לי מידע בנפח של של קצת פחות מ15GB, אבל במאפייני הכונן אני רואה שתפוסים לי כמעט 22 GB ואני ממש צריך את ה7GB האלה למישהו יש מושג ממה נגרמת הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי דיסק או קי של LEXAR 8 GB אני בא לשים לו קובץ של 4 וחצי GB סרט והוא לא נותן לי ואני לא מיבן למה כי יש לי מלא מקום שם
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
קניתי היום WD2500KS - 16MB BUFFER SATA2 - בעל ביצועים מצויינים לפי ביקורות שונות שקראתי. שילמתי 470 שקל - לדעתי מחיר מצויין וחבל לי על אנשים שקונים כל יום דיסקים פחות טובים ביותר כסף. אין לי שום אינטרס בעניין כמובן ;D
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אפשר לחבר שני SATA 80GB בRAID -0 וגם לחבר דיסק נוסף של 200GB SATA שיתפקד ככונן רגיל בלי RAID? המטרה זה לשים מערכת הפעלה על הדיסקים עם הRAID ובדיסק 200GB להשאיר את המידע שלא רוצים לאבד. ?
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מה אני אמור לעשות אחרי שחיברתי אותו? צריך לג'מפר אותו? איך מגדירים אותו בביוס כאורח? ואיך אני רואה אותו במחשב שלי? תודה.
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
לאחרונה אני ניתקל בתופעה מוזרה שסרטים שנצרבו באמצעות nec-2510a מנוגנים יופי על ידי dvd שולחני אבל לא מזוהים כלל על ידי הצורב עצמו. כשאני מסתכל על המדיה הצרובה (verbatim dvd-r ) היא נראית כצרובה באופן תקין והיא גם מתנגנת באופן תקין על גבי dvd שולחני זול למדי שנרכש ב-duty free . דווקא כשאני מכניס את המדיה לצורב עצמו הוא לא מזהה שום דבר ,כאילו שאין בכלל מדיה בכלל בתוך הכונן . אני משתמש ב-nero בגרסתו האחרונה ובזמן הצריבה עצמה אני לא מקבל שום דיווח שגיאה וגם שלב ה-verify עובר ללא שום שגיאות. ניסיתי גם להשתמש ב-cd מיוחד לניקוי הכונן ,אולם זה לא עזר. ניסיתי לצרוב עם וללא תמיכה ב-multi session וגם זה לא עזר כלל. רעיונות ?
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
ברשותי כונן חיצוני של חברת iOmega, כאשר הכונן מחובר נורת ההדלקה פועלת, אך המחשב לא מצליח לזהות (ניסיתי בכמה מחשבים) ושאלתי אליכם: מכירים מעבדה טובה (זולה בעדיפות) שתוכל לשחזר לי את המידע? אם יש מישהו שכבר שיחזר ובא לו לפרט לי קצת אשמח!!
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם ! לפני שבוע רכשתי מדיות DVD-r של סמסונג הנרקראות PLEOMAX.. היום כשניסיתי לצרוב עליהן בצורב NEC 3500A בנרו 7.10 הוא זרק שגיאה עוד לפני שהתחילה הצריבה "Could not prefrom start of Disc-at-Once" (כמובן שלמדיות DVD אי אפשר לשנות את השיטה ל track-at-one) ניסיתי את המדיה על צורב של חבר - נצרבה ניסיתי מדיה אחרת (DVD+r של verbatim) - נצברה גם כן. ניסיתי גרסה מוקדמת של נרו - לא עזר למישהו יש מושג מה הבעיה? הלכו הדיסקים?
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היה לי צורב פיוניר 07A יותר מ 4 שנים, שצרב כמות דיסקים שאף צורב לא יכול לעשות (רכשתי אותו בזמנו ב 1500 שקל). התחיל לעשות בעיות ורכשתי עכשיו פיוניר 112D. הוא צורב טוב אבל יש 2 בעיות מרגיזות: 1. הוא לא קורא דיסקים. יש לי המון גיבויים שצרבתי על DVD, והוא פשוט לא מזהה אותם. 2. לא מצליח לצרוב על מדיות CD רגילים. 3. לוקח לו 10 שניות לזהות דיסק ריק שנכנס. הבעיה הראשונה הכי מפריעה לי. זה בעיה ספציפית אצלי? האם יש עדכון קושחא שיכול לעזור? יש לי נסיון טוב עם פיוניר ולכן רכשתי אותו. אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום אתמול קניתי צורב די וי די של פיונייר dvr-106d , אני באתי אתמול לחבר אותו, והמחשב זיהה ואני יכול לפתוח את הדיסקים שהוא קורא ואפילו הוא קורא קבצי מוזיקה, אבל שאני מנסה לקרוא סרטי די וי די הוא כותב ארוור! וגם שאני מנסה לצרוב לו בדי וי די גם בתונה שבאה עם הווינדוס וגם בנירו 7 הוא כותב ארוור! ולא מתחיל אפילו.. בבקשה בבקשה ממכם תעזרו לי אם אתם יודעים מה הבעייה שלו, תודה.
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כונן קשיח חדש בגודל של 250 ג'יגה בראשותי לוח אם של אסוס P4P800 התומך ב SATS 1 ואני מתלבט האם לקנות הר דיסק ATA או SATA 1 או SATA 2 עם ראיה לעתיד. ישנם מספר שיקולים הראשון אם היום אני קונה ATA יתכן שבעתיד הדבר יגביל אותי בעוד שנה או שנתיים בבחירת לוח אם כיוון שאני אצטרך לקנות אחד שיתמוך בשתי השיטות, השיקול השני הוא שלספק שלי אין יציאות חשמל של SATA, מה עושים במקרה כזה? האם יש מתאם שמתלבש על חיבור חשמל רגיל? כמה מתאם כזה עולה אם בכלל? השיקול השלישי אם אני מוצא עסקה שאין הבדל במחיר בעצם בין כונן SATA 1 עם 8 MB קאש וכונן SATA 2 עם 16 MB קאש האם לקחת את החדיש יותר ובעתיד כאשר יהיה לי לוח אם חדש זה אולי ישתלם, מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
חדש?
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
בוקר טוב. מחשב חדש : GIGABYTE 990XA-UD3 Phenom II x4 Quad Core 955 2x4GB G.Skill SNIPER אני רוצה להתקין עם 2 מדיות: 1 .למערכת הפעלה חשבתי על נפח של 500M 2 . לטובת מסמכים ותוכנות בנפח של 1T יש המלצות
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
היי יש לי שלושה כוננים של hitachi 15k rpm, 73g מחוברים בraid0 בקר adaptec 29320a הבעיה כפי שהיא ניראת לי שהבקר מגביל את המהירות לא יכול להיות שדבר כזה קורא רק 100 מגה לשנייה הבקר הוא 64 ביט 133 מגה הרץ pci-x אבל בלוח אם שלי יש כניסה pci 2 32ביט 33 מגה הרץ יכול להיות שאם אני אקנה בקר אחר, נגיד של PCIe x1 שזה הרבה יותר מהיר בנתונים טכניים אני אקבל יותר מהמערך שיש לי? ביכלל, אולי אפשרות אחרת לנצל את כל המהירות של המערך הזה? משהו שאפר להשיג בארץ?
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
לחבר שלי קרתה תקלה והוא הציף את אחד המחיצות. שהוא מנסה לפתוח את המחיצה יש לו אפשרות רק לאתחל. אבל יש לו קבצים חשובים שהוא לא רוצה למחוק. האם יש דרך להציל את הקבצים לפני שבמצעים אתחול?. ממתין לתגובתכם בתודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
בקשה=אני יש לי דיסק און קי 16 גיגה אני מעביר אליוסרטים 700 מגה מהמחשב וזה עובר אני מעביר פרו אבולושיין 7 8גיגה וזה עובר אבל כאשר אני מנסה להביר סרט hd מהמחשב לדיסק הוא כותב שהדיסק און קי מלא הדיסק און קי שלcruzer
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-