אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אממ , משום מה המחשב מזהה את הדי וי די כסקזי , זה התחיל ככה סתם ביום בהיר אחד. עכשיו הוא לא קורא דיסקים , ואפילו שאני לוחץ עליו כפתור ימני ו eject ' הוא לא מגיב. איך אני מסדר את זה ? :\ תודה. :-*
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
בוקר טוב, ביום ראשון הזמנתי דרך האתר של ivory את ה-F60 ואתמול שבאתי לבטל את ההזמנה נאמר לי שהחבילה כבר נשלחה. מה אתם אומרים? להחזיר את הכונן ברגע שאני מקבל אותו או להשתמש בו? אני ממש מפחד בעניין האמינות שלו.. נכנסתי לפורום תמיכה של החברה וכל ההודעות של מדברות על בעיות עם הכוננים האלה. לחלק המחשב קופא, לחלק נמחק כל הדיסק, בעיות ביצועים, בעיות שידרוג קשוחה ועוד המון המון בעיות נוספות. מה לעשות? יש כונן אחר אמין במחיר סביר כמו ה-F60? תודה!
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כזו: יש לי מחשב שמריץ xp/sp3. ניסיתי לחבר אליו כונן פנימי wd160 ממחשב קודם דרך ממיר sata/ide ל- usb. תחילה נראה כי המחשב מזהה רכיב חדש והוא מציג אייקון של חיבור usb - mass storage device אבל אני לא מצליח לראות את הכונן בשום מקום, גם לא רק computer management מה יכולה להיות הבעיה תודה
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
האם לדעתכם כדאי לי להוסיף צורב בנוסף לנוכחי (Nec 2510A) כדי שהנ"ל ישמש כונן נטו? או שהסרבול הקל לא מצדיק הוצאה של 200-300 ש"ח? תודה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה מוגדרת צריבה טובה? כלומר צרבתי דיסק וסרקתי אותו, ואלה התוצאות שקיבלתי (בתמונה..) [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
נדמה לי שהדגם שלו הוא 8120, אני לא זוכר בדיוק בדיוק. יש לי דיסק של 80 דקות ואני יכול למלא אותו עד הסוף בלי שום בעיה ובלי OVERBURN או משהו כזה, הבעיה היא, שאני צריך לצרוב ווידאו מחתונה של חבר בפורמט SVCD וזה 85.3 דקות. יש איזה סכנה אם אני אעשה ?OVERBURN (אני צורב עם נירו) הדיסקים הם של פיליפס, CD-R80 GOLD 48X זה ההדבר היחיד שכתוב עליהם. יש איזה סכנה או שאני אוכל לצרוב ולא לדאוג שמשהו יקרה לזה?
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי צורב דיוידי NEC 3550A ואני מכניס לו דיסק והוא מראה לי שהוא ריק ושאני מכניס אותו בDVD בבית הוא עובד הורדתי עדכון 1.07 וזה עדיין לא עובד מה אני צריך לעשות? במחשב אחר אם צורב NEC 3520A זה גם עובד
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
רכשתי דיסק מהדגם הנ"ל לאחרונה והוא פשוט מסרב "להופיע" במחשב שלי, בביוס הוא מזוהה כמו שצריך, וגם ב-device manager מוגדר כ-"This device is working properly." ועדיין , אין לו זכר באגף "My computer" הדיסק לא מג'ומפר ברמה הפיזית, מערכת הפעלה win 7 pro 64. הארות?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
קניתי היום WD2500KS - 16MB BUFFER SATA2 - בעל ביצועים מצויינים לפי ביקורות שונות שקראתי. שילמתי 470 שקל - לדעתי מחיר מצויין וחבל לי על אנשים שקונים כל יום דיסקים פחות טובים ביותר כסף. אין לי שום אינטרס בעניין כמובן ;D
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אין לי מקום במחשב להוסיף כונן קשיח אבל יש לי מקום להוסיף כונן די וי די איך נקראת ההקופסה? איפוה מוצאים? שם באנגלית? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי, שאלתי את השאלה בעבר,אך עדיין לא יצא לי לקנות א תהדיסק. יש לי חיבור סאטה 1 במחשב,הבנתי מאנשים פה שההרדיסק עם הסאטה 2 יעבוד אצלי.שאלתי היא האם הוא יעבוד בתור סאטה 2? או בתור סאטה 1 כי זה החיבור שיש לי? והאם מומלץ לשים סאטה 2 בסאטה 1 בלי לפגוע בביצועים? ושאלה אחרונה..היכן כדאי לרכוש את ההרדיסק באיבורי סניף ראשלצ, או קיי אס פי סניף רג? בשניהם הוא עולה פחות מ 320. תודה לכל העונים!!!
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום, נשברו לי 2 כניסות SATA על לוח האם שלי מסוג: asus p4s800d (לא נגרם נזק נוסף ללוח מכיוון שהצלחתי להפעיל ווינדוס בעזרת HD IDE אחר). לכן קניתי בקר SATA מדגם VT6421. כאמור, יש לי מספר הרדיסקים מסוג IDE- שעל אחד מהם יש מערכת הפעלה. הפעלתי את המחשב בעזרת הרדיסק מסוג IDE - התקנתי את הדריבר וההרדיסק עם חיבור ה SATA שמחובר דרך הבקר - מזוהה בווינדוס (ז"א- ברגע שאני נכנס למחשב שלי אני רואה אותו ). ברגע שאני מנסה לעשות בוט מההרדיסק- לא עובד. ניסיתי להתקין מחדש הוווינדוס על ההרדסיק (כאמור, ה SATA) - הכנתי דיסק עם הדיבר של הכרטיס, בהפעלת ההתקנה לחצתי F6 ההתקנה זיהתה את ההרידסק ועשתה פורמט והעתקת קבצים של ההתקנה. ברגע ששני השלבים האלה הסתימו התבצעה הפעלה מחדש אוטומטית - שלאחריה כלו…
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי לא מצליח לזהות את zen m של קריאטיב שלי התקנתי את הדיסק שהגיע עם המכשיר אבל הוינדוס לא מצליח למצוא לו את הדרייבר אחרי שהוא מזהה אותו ביו אס בי ניסיתי לחבר אותו למשחב אחר והוא כן משהה אותו והכל תקין מה יכולה להיות הבעיה ? ניסתי להעביר אותו לחיבור יו אס בי אחר ולעשות אינסטול ואנאינסטול לתוכנה כלום לא עוזר , הוא מופיע במנהל ההתקנים עם סימן קריאה לידו ....
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי בקר IDE (בלי RAID) של PROMISE Ultra100TX2 לאותה חברה יש גם בקר יקר יותר שנקרא Fastrak 100TX2 שכולל גם אופציה לRAID 0,1. באתר של PROMISE, התמונות של שני הכרטיסים נראות זהות לחלוטין, למעט השם שכתוב על המעגל המודפס. לשני הכרטיסים ניתן לבצע עדכון של הFIRMWARE. ישר קפצה לי לראש השאלה מה יקרה אם אני אעדכן את הFIRMWARE של הכרטיס שלי, לזה של האחר, שגם תומך בRAID. האם זה יעבוד לדעתכם? האם אני אצליח להפוך את הכבש שלי לזאב? ויותר חשוב, אם זה לא יצליח, האם אני אצליח לצרוב בחזרה את הFIRMWARE הקודם, או שהכרטיס יידפק לגמרי? רועי.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מה אתם אומרים זה שווה או שלא? כי אני לא רוצה שידפקו אתי אין לי כוח לבלגנים . ואם כבר אז איזה חנות אמינה ושווה קנות ממנה?
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, כבר תקופה שיושב לי מעין מחשב NAS בבית עם הארד דיסקים שהיו על המחשב שלי. לא מזמן ההארד דיסקים התחילו לעשות רעשים (מעין "טיקים" תכופים) ואתמול כבר קיבלתי שגיאה בעלייה של UBUNTU עם אחד ההארדיסקים שאיננו מצליח לעשות לו MOUNT ועוד שלל שגיאות ב- ata2 משהו... חששתי מאוד לחייהם ומיד החזרתי אותם למחשב שלי לבדיקה ונראה כי הכל בסדר (עפי ה- SMART) ותפקודם מצויין. יכול להיות שפשוט הלך הבקר SATA במחשב ה- NAS? ואיך ניתן לוודא זאת?
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אוקיי אני מחפש צורב די וי די חדש עד מחיר של 400 אפשר חרגיה לא גדולה מדיי אני רוצה שתומך בעל הפורמטים או ברוב בפורמטים אני לא רוצה צורב זול ושאני יקלל תרגע שקניתי אותו ושיעה לי בעיות צורב אמין מהיר. לא lg יש לי צורב והיה לי כונן שלהם ואני שונא אותם מתעב תסחורה שלהם אני לא יודע איך צורבי די וי די אבל לא רוצה להתקרב אליהם יותר. תגידו כדאי לחכות לבלו ריי או איך שלו קוראים לזה?
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אהלן חברה הרצתי עכשיו בפעם הראשונה סריקה עם התוכנה Hard Disk Sentinel והוא מראה לי שהבריאות של הדיסק הקשיח היא רק 60%, האם זה צריך להדאיג אותי? מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הי אנשים, הזמנתי מפרט מחשב מנעה. בין היתר, לקחתי את ה- 4167B של LG היום התקשרו אלי מהחנות ואמרו שהדגם הזה ישן ושקשה להשיג אותו עכשיו. הם הציעו לי במקום את הדגם הזה , שהוא חדש יותר לטענתם, באותו מחיר: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5025 מישהו מכיר ? אני מקווה שלא מנסים לעבוד עלי או שלא מדובר בסדרת צורבים פחות איכותית.... תודה.
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
כמה עולה הזיכרון: GEIL DDR2 1024MB (1GB) 1000 MHZ ??
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, צרבתי דיסק, ועכשיו איך אני רוצה לבדוק כמה שגיאות קריאה יש שידפקו לי את הכל (צרבתי שני דסקים של מוסיקה לאותו כבר באותו יום הם התחילו לקפוץ) זה דיסק התקנה שאם אני נתקע איתו דפוק פתאום, זה לא נעים בכלל. יש איזה תוכנה כמו סקאן דיסק שיכולה לבדוק לי שגיאות קריאה בקבצים? (בדקתי בcd speed והוא נתן לי:108656 errors 0.013%) מה זה אומר? תודה, חיים
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
לפי דף ההמלצות נראה לי אני אלך על זה LG GSA-H22N יש לי IDE על הלוח האם זה יתאים? והאם לא יהיו בעיות אם אני יחליף את הת הצורב הנוכחי שלי ויחיף בחדש? יש ל LG GSA-H22N דרישות מיוחדות כלשהם? אשמח לתגובות והמלצות נוספות
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
התחדשתי במארז חיצוני של טרמלטייק MAX4 ודיסק קשיח של סיגייט SATA 500 GB. האם צריך להוציא את הג'מפר ב-HDD לפני הפרמוט והעבודה בכלל?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
היי,קניתי מחשב חדש ואני לא יודע איך לחבר את ה DVD-ROM שלי אני לא רוצה לבזבז כסף על תואני פוחד שאני אשרוף משהו :-[ אז אם מישהו יודע? :s05:
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
איך צורבים עם צורב דיוידי ע''י צריבה רגילה ? או שצריך איזה תוכנה מיוחדת? בבקשה תסבירו לי וגם לו
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-