אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מדיות איכותיות ביותר (לא משנה המחיר) ראיתי שיש ורבטים באופיס דיפו אבל הם לא של TAYO YUDEN אלא של MCC. מצד שני כתוב שהם מיצרים ביפן והבנתי שרק TY מייצרים ביפן. אני מחפש את ה BEST. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אדגיש מראש - אני לא מבין בעניין, ויעול להיות שכל הנאמר כאן הוא שטויות במיץ.נניח ויש לי מערך 5+0. אם אחד מהדיסקים קורס, מערך ה0 העליון לא אמור לראות בכלל את התקלה, וניתן לעשות rebuild ל5 הפנימי בו כלול הדיסק שקרס מתוך היתירות שבו. תקנו אותי אם אני טועה עד כאן. עתה, נניח שהמערך בנוי הפוך, כלומר 0+5 (זה אפשרי בכלל?). אם אחד הדיסקים קורס, המערך החיצוני היתיר בפני עצמו אמור להמשיך לעבוד, אבל איך ניתן לעשות rebuild? הרי המערך הפנימי הוא raid 0, כלומר, גם אם ה5 החיצוני מספק את כל המידע הדרוש לכך, איך הבקר יודע איך לחלק את המידע הפנימי בין הדיסקים? או שפשוט מפרמטים את התת-מערך כולו ונותנים למערך החיצוני לשחזר את תת-המערך כדיסק יחיד "נקי"? ובכלל, עד כמה מורגש הבדל המהירות בתצורה ה…
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מסקרן אותי לדעת נכון שקונים נגיד 160 ג'יגה אז בפועל אני רואה רק 149 ג'יגה אני רואה את זה המון הכל מיני סוגים גם שהיה לי 80 ראיתי רק 73 אפשר הסבר בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
LG GSA-H44N X18 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_1147&products_id=17390 איך הוא מבחינת שגיאות בצריבה (1 לכמה הוא עושה שגיאה) והאם יש לו בעיות עם זיהוי דיסקים מסוימים של חברות מסוימות? הבאתי אותו ב-170 שקל במקום 220 מה שרשום שם.. שווה? או שכדאי לי את הצורב הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_1147&products_id=16468 ב-190 שקל
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
חיברתי שני דיסקים SATA זהים של 200GB ללוח אם ABIT Pro p35. בביוס הגדרתי ב Integrated Peripherals בתוך OnChip SATA Devices את ה Bus master כ Enabled ואת ה SATA mode כ RAID. בנוסף, הכנתי את דיסקט הדריוור ל Windows XP והגדרתי את שני הדיסקים כ RAID0 על ידי לחיצה ^I והגדרתם כ RAID0 1. בזמן שהמחשב עולה, מוצג ששני הדיסקים מוגדרים כ RAID0 אבל מופיעה הודעה ש AHCI לא נמצא. מה זה? אני צריך את ה AHCI בזמן שאני עובד ב ?RAID0 2. כאשר אני מנסה להתקין את ה Windows XP אני לוחץ F6 וטוען את דיסקט הדריוור ל Windows .XP כאשר תוכנת ההתקנה שואלת היכן להתקין את ה Windows XP היא לא מציגה שום דיסק! מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש דיסקים קשיחים שעובדים רק במערך raid ?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
-
שלום, כבר תקופה שיושב לי מעין מחשב NAS בבית עם הארד דיסקים שהיו על המחשב שלי. לא מזמן ההארד דיסקים התחילו לעשות רעשים (מעין "טיקים" תכופים) ואתמול כבר קיבלתי שגיאה בעלייה של UBUNTU עם אחד ההארדיסקים שאיננו מצליח לעשות לו MOUNT ועוד שלל שגיאות ב- ata2 משהו... חששתי מאוד לחייהם ומיד החזרתי אותם למחשב שלי לבדיקה ונראה כי הכל בסדר (עפי ה- SMART) ותפקודם מצויין. יכול להיות שפשוט הלך הבקר SATA במחשב ה- NAS? ואיך ניתן לוודא זאת?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שבוע טוב,אני עומד לפני רכישה של 2 דיסקים קשיחים פנמיים למחשב למטרת גיבוי,הייתי רוצה לשמוע המלצות וחוות דעת על איזה חברה או דגם כדאי לי ללכת. השאלה באה גם בגלל העובדה שדיסק קשיח שקניתי לפני חצי שנה הראה לי על שגיאות בסקטורים ועשה לי בעיה גדולה עם חומר שהיה לי שם,אציין רק שהדיסק הוא של מדגם:Caviar Black WD1002FAEX של חברת : WESTREN DIGITAL תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
1. איך אני בודק איזה כונן קשיח יש לי ? (דגם מדוייק, מהירות וכו'...) עם EVERETST אני לא מצליח, כותב לי שזאת גירסת נסיון. 2. איך אני מחלק את הכוננים שלי? למישהו יש תוכנה מומלצת ופשוטה? יש לי כונן אחד עם 300 ג'יגה ואני רוצה לחלק לכמה כוננים. תודה מראש ![br]פורסם בתאריך: 21.12.2007 בשעה 03:56:58 טוב על שאלה 1 אין צורך לענות, מצאתי את זה בתוכנה... מסתבר ששמו לי Seagate Baracuda Sata 2 16MB 320GB במקום אותם מספרים רק של חברת WD... תכלס יש הבדל? הביאו לי משהו פחות טוב?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי במתנה 20GB של Western Digital במהירות 5400RPM וכרגע יש לי דיסק אחד של 80GB 7200RPM אני רוצה להוסיף את הדיסק של ה20 ולשים בו שירים וסרטים וכך לפנות לי מקום(כבר כמעט נגמר לי המקום) השאלה היא האם זה ייפגע לי בביצועים של הווינדוס או במשחקים(להזכירכם לא יותקנו על הדיסק האיטי דברים) או שלא יהיה שינוי בביצועים כלל? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
ברצוני לקנות כונן קשיח חיצוני והשימוש שלו זה פשוט שאני שם עליו הרבה סרטים דרך המחשב הנייח והלפטופ מה אתם אומרים על זה? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=717077 הדברים שהייתי רוצה זה 500 גיגה בית,2 וחצי אינץ,שיהיה מהיר וזהו תודה
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
כמו בכותרת, האם יש הבדל (אמיתי, ולא סתם תיאורטי) בביצועים בין כונן שהוא 5900RPM לעומת כונן שהוא 7200RPM? תודה
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
האם אפשר למחוק אותה וללא כל נזק כלשהו ? בפרמוט מהיר של לחצן ימני על הכונן ובחירה באופציית 'אתחול' ... אני מדבר על ה Western Digital My Passport Essential 320GB WDME3200 למי שמכיר
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי זיכוי ברשת באג וחשבתי להשתמש בו על מנת לקנות כונן קשיח חיצוני. הכוננים המוצעים שם הם של WD ושל iOmega. מה ההבדלים בין החברות? בעבר כשביררתי חבר המליץ לי לא לקחת כונן חיצוני של WD מאחר והם מאוד רגישים לפגיעות. אפשר המלצות? תודה מראש לעונים, אמיר!
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת האם יש שוני פיזי בין הזכרונות,הם נראים אותו גודל האם הם מתאימים? האם יש תאימות לאחור מבחינת לוחות - ז"א תומכים גם DDR וגם DDR 2?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי. בעבר פתחתי כאן דיון בנושא שימוש בדיסק קשיח כמקור עבור קבצי MP3 באוטו. בסופו של דבר מצאתי את המוצר הבא: כונן SSD בחיבור USB ונפח 64GB שנותן גם מספיק נפח, גם ככל הנראה לא יצתרך תוספת זרם בשום צורה, גם די חסין לזעזועים, אמור ליהיות די מהיר, והמחיר מתקבל על הדעת. http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=3570 רק מה, המוצר לא נמצא במלאי לא אצל החנויות, ולא אצל היבואן, והיבואן גם לא מתכוון להביא אותו לארץ בקרוב. אז אני מחפש משהו דומה. אשמח אם מישהו מכיר. תודה! (דיסק און קיי 64GB במחירים של יותר מ800 ש"ח לא כ"כ באים בחשבון)
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
יש לי הרד על 40GB (SAMSUNG SPINPOINT). הוא מחולק ל שתי מחיצות ... C- 14.63 D - 22.64 בדיסק D נישאר 33MB יש אפשרות לפרמט את דיסק C להתקין ווינדווס ואחר כך לפרמט את D? את הכול ל NTFS? לא תהייה בעיה? עוד שאלה קטנה... איך אפשר לעשות BACK-UP ל 23GB של נתונים? עים הצורב שלי?
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
האם לדעתכם כדאי לי להוסיף צורב בנוסף לנוכחי (Nec 2510A) כדי שהנ"ל ישמש כונן נטו? או שהסרבול הקל לא מצדיק הוצאה של 200-300 ש"ח? תודה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-אשמח לקבל הסבר לנושא. -אני צריך לרכוש אחד בנפח של 16 גיגה ופשוט הבנתי שיש {או שלא}כמה סוגים. -הכרטיס אמור לשמש את הפלאפון שלי HTC-HD2 . -איזה חברה עדיף לבחור מבחינת אמינות ואיכות ? תודה לעונים ולעוזרים בברכה ארז
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
-
הדיסק הקשיח שלי בזמן האחרון נשמע כמו טרקטור והכל מתנהל לאט.. וכשאני מעביר קבצים ממחיצה אחת לשנייה הוא קורס. והאמת שאני כבר לא יכול להמשיך עם 160GB זה ממש מעט, אז אני צריך המלצה לכונן קשיח שיהיה שקט וכמובן מרווח.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
המחשב נתקע כל פעם שהתהליך מגיע ל 10 אחוז. עובד עם WIN98 האם יש דרך אחרת לעשות את זה?
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש Disk On Key חדש ואני מתבלט בין שני הדגמים האלה, Corsair Voyager 8GB ל-SanDisk Cruzer Contour 8GB. הבנתי ששניהם מהירים מאוד וההפרש הכספי בינהם הוא זניח, יש למישהו תובנות בנושא? למי יש ביצועים טובים יותר? מי אמין יותר? ובכלל מי יותר? הצעות, הערות, הארות ושאר ירקות יתקבלו בברכה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-