אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
אוקיי חברים, לפני כמה זמן התחילה בעיה מוזרה. בכל הפעלה של המחשב (עדיין בדוס) הוא מחפש boot from cd מסיבה לא ברורה. הוא לא מוצא, כותב הודעת שהוא נכשל בboot, וללחוץ אנטר להפעלה מהcd. ברגע שלוחצים הוא ממשיך לעלות כרגיל. יש לי שני הארדיסקים. שניהם מאותו דגם בדיוק, רק שאחד 80 ג'יגה לו נקרא c ואחד 120 ג'יגה לו נקרא h. עשיתי ניסוי, ניתקתי את h והכל עלה כרגיל. יש לציין שהווינדואוז מותקן בc. מה אתם אומרים? ד"א, החלפתי כבר כבל ide. עריכה: הוא גם כותב במסך שהוא בודק את כל נתנוני המחשב (המסך שממנו מגיעים לביוס בליחצה על delete) אחרי שהוא מזהה את שני ההארדיסקים, שלא חובר כבל ide ללוח אם או משהו כזה (מה שכמובן לא אפשרי).
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
ב- הודעות נבחרות (FAQ) - פורום 'אמצעי איחסון' יש הסבר איך להגדיר את הכוננים שיפעלו ב-DMA. משום מה לאחר שאני בוחר במאפיינים אין אצלי את הלשונית של "הגדרות מתקדמות" ( ADVANCED SETTINGS) מה פה קורה פה?
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
שבוע טוב,אני עומד לפני רכישה של 2 דיסקים קשיחים פנמיים למחשב למטרת גיבוי,הייתי רוצה לשמוע המלצות וחוות דעת על איזה חברה או דגם כדאי לי ללכת. השאלה באה גם בגלל העובדה שדיסק קשיח שקניתי לפני חצי שנה הראה לי על שגיאות בסקטורים ועשה לי בעיה גדולה עם חומר שהיה לי שם,אציין רק שהדיסק הוא של מדגם:Caviar Black WD1002FAEX של חברת : WESTREN DIGITAL תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש מבצע, מישהו מכיר את המדיה הזו? שווה משהו? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות דיסק קשיח חדש (WD 80GB 7200RPM 8MB CACHE ) - חושב לפרמט אותו בFAT32 ורוצה לחלק אותו כך WINDOWS OS AND PROGRAM FILES - 19GB SWAP FILE - 1GB OTHER CRAP - 60GB ?
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
האלו, רציתי לדעת משהו, שלאחרונה נורא הפריע לי, ולא מצאתי חומר ברשת... באופן היפותטי, אם אני לוקח כונן קשיח חדש, ומחלק אותו למחיצות לוגיות, נניח, לשלושה, יש איזשהו הבדל בביצועים מאשר הייתי משאיר את אותו כונן פיזי אחד, ללא מחיצות. זמני גישה, קצב העברה בין המחיצות וכדומה בתודה מראש, אלירן...
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת איזה צורב DVD כדאי לי לקחת בסביבות הגג500 שקל תודה
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום יש לי עכשיו HD של WD של 160G אני רוצה להוסיף לו עוד כונן של 500G אז השאלה שלי האם אני יכול להוסיף לו כונן של Seagate בלי שהיו בעיות והאם כונן של Seagate עדיף על של WD?
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לפני מספר חודשים הארד-דיסק 2TB של WD מסוג CAVIAR GREEN מאחר ואני משתמש ב WINDOWS XP, חילקתי אותו לפרטישנים של 1TB והכל היה טוב ויפה. אני משתמש בו כחיצוני עם תושבת שרכשתי בDEAL EXTREME אשר מתחברת למחשב דרך USB. לאחרונה, היו לי בעיות לגשת לחלק מהקבצים על הכונן, וכן גם ל PARTITION השני שיצרתי (אותו המחשב לא מזהה). ניסיתי לחבר אותו גם דרך מארז של כונן WB חיצוני שיש לי, וזה לא עזר. יש רעיונות איך אני מציל אותו ואת המידע שיש עליו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי צורב DVD ROM LG ותוכנת צריבה של NERO אני צורב סרטים במכשיר הצורב - וכאשר אני צופה בסרט במכשיר הDVD שלי אני מצליח לראות 3/4 סרט בצורה תקינה והסוף קופץ כול הזמן. למרות שהחלפתי את המדיה שלי ל PRINCO DVD-R. לעומת זה במחשב אני רואה מצוין את כול הסרט ובנוסף מכשיר הDVD שלי אני רואה מצוין סרטים ממקורות שונים.
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל המלצה לצורב Blu-Ray. כדאי שיהיה זול באופן יחסי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני באמת חיכיתי ל DVDRW מהירות 8X,מעניין מתי הם יגיעו לפה. http://www.cdfreaks.com/news/12187
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני צריכה כרטיס זיכרון למצלמה, הכרטיס שיש לי עכשיו הוא של SANDISC SDHC האם תהיה בעיה אם אקנה כרטיס בנפח של 16 GB ולמרות שהייתי מעדיפה כרטיס של SANDISC לא מצאתי בנפח הזה מצאתי רק של TRANSCEND האם זה סבבה?
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום אני מחפש דיסק קשיח שני למחשב של 500GB עכשיו יש לי 250 WD KS וחשבתי על ה W.D AAKS אבל ראיתי בחנות רק AACS מה זה הדגם הזה? הוא טוב יותר טוב מהAAKS? ומה ההבדל? ובכלל איזה דיסקים קשיחים עכשיו נחשבים הכי טובים ומה כדאי לקחת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני משתמש בהם לצריבת סרטים ומשום מה שאני צורב במהירות גבוהה..52 נראה לי ושם ב DVD יש מין עצירות והפרעות.. לא ניסיתי לצרוב במהירות נמוכה עדיין.. אני צריך לדעת אם זה משנה משהו .
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
באיזה דברים אני ישים לב להבדל במהירות? כשנאי ינסה להעביר קבצים ממקום למקום? כשאני יעבוד בווינדוס? כשאני ישחק? לא הבנתי מה בדיוק זה מוסיף..
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מחפש כונן קשיח שיהיה המאסטר, כלומר למערכת ההפעלה. חשוב לי כמובן שיהיה בעל ביצועים טובים (משחקים ומוזיקה)אך לא פחות חשוב שיהיה שקט! נתונים נוספים- 160G-250G - 7200rpm - SATA II - למעשה הלוח-אם שלי תומך בישן כך שאפשרי גם 150Mb/s, אבל אתן עדיפות ל-300 בהתאם לביצועים ושקט. - NCQ חשבתי על ה- samsung p120 הנה שתי סקירות עליו: http://www.silentpcreview.com/article258-page3.html http://www.tomshardware.com/storage/20050427/spinpoint-07.html אני לא יודע אם יש אותו בכלל בארץ אבל אם זו הבחירה הטובה אז לא חסר אתרים אמינים בחו"ל
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, שלוש שאלות לי: 1. האם ניתן להפוך את הצורב ל- Region Free? 2. מה דעתכם על הצורב? מישהו התנסה איתו ויכול לתת טיפים או כל מידע? 3. מה זה Book Type Stting? תודה...
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי , קניתי צורב nec 4550 בערך לפני 3 חודשים או יותר ואין לי מושג מה זה עידכוני קושחה בכלל , האם זה משפר את האיכות צריבה ? אם כן איך עושים את זה ? ראיתי פה בפורום בחיפוש לינק לאתר הזה http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=96140 אבל לא הבנתי איך מעדכנים ..וגם כתוב שזה יכול לבטל את האחריות למישהו פה יש את הצורב הזה והוא יודע איך מעדכנים את זה ומה הכי מומלץ ? אגב , הצורב אמור להיות כפול 16 בצריבות ובנרו זה תמיד מופיע לי כפול 12..מה הסיבה? ואם איזה דיסקים הכי מומלץ להשתמש איתו ? קניתי כתומים כאלה של lg dvd+r , לא נראה לי שהם משהו
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי,קניתי מחשב חדש ואני לא יודע איך לחבר את ה DVD-ROM שלי אני לא רוצה לבזבז כסף על תואני פוחד שאני אשרוף משהו :-[ אז אם מישהו יודע? :s05:
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הכונן גיבוי באמצע העבודה הפסיק לעבוד והוא נותן לי הודעת שגיעה כזו -הקובץ או הספריה פגומים ואינם ניתנים לקריאה- יש מה לעשות יש לי שם חומר חשובבבבבבבבבבב [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי דיסק שהכונן שלי לא מצליח לקרוא. הוא מצליח לקרוא דיסקים אחרים וגם DVD, אבל דווקא את זה שאני צריך הוא לא. בדקתי את הדיסק במחשב אחר והוא עובד יופי. למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
כמו בכותרת, האם יש הבדל (אמיתי, ולא סתם תיאורטי) בביצועים בין כונן שהוא 5900RPM לעומת כונן שהוא 7200RPM? תודה
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה ההבדל בין DVD+R לבין DVD-R
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-