אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעיה שאני שומע מדי פעם מן רעש כזה מהמחשב כאילו ההארד דיסק נכבה ואז נדלק מחדש. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בהארד דיסק, אז החלפתי. אבל יש לי שלושה הארד דיסקים וזה קורה עם כל אחד מהם (גם עם אלו שהם SATA וגם עם אחד שפעם היה מחובר והוא IDE). ואחרי מספר פעמים גם הווינדוס לא מזהה את הכונן. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הכותרת מדברת בעד עצמה תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
תמיד רציתי לראות תהדבלים והאם הם משמעותיים או הכל גימיק שיווקי אנא ענו לי בבקשה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי המון תמונות משפחתיות במחשב שאני מעוניין לגבות באופן הכי בטוח. לצרוב על דיסקים של DVD זה מסורבל ולוקח הרבה זמן אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני של WD בנפח של 1000 ג'יגה ולגבות את כל התמונות עליו ולשים אותו בארון . האם זה רעיון טוב? כמה זמן דיסק קשיח יכול להחזיק מעמד? האם הוא יכול להתקלקל אם הוא מאוכסן בארון?
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, ה nec 3540a שלי משגע אותי, הוא עושה בעיות בהמון דיסקים וכמעט בלתי אפשר כבר להשתמש איתו בדיסקים rw. אני משתמש בפיירמוור 1.04 וחשבתי לנסות לנסות את זה של Liggy's and Dee's http://liggydee.cdfreaks.com/page/en/NEC-ND-3540A מישהו יודע איזה מהגרסאות כדאי להוריד, ומה ההבדל בין Orig -Slow- Fast -RPC1 . תודה!
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים קניתי צורב LG 48 24 48 GCE-8481B ויש לי כמה בעיות קודם כל בהגדרות שלו הוא בכלל לא אומר LG שנית גם בהגדרות המהירות המקסימלית שלו היא 32 ובנוסף לא מצאתי לא דריברים בשום מקום מה לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי הארד דיסק 20 ג'יגה של W.D והיום קניתי חדש 80G אם ה 8 מגה. חיברתי בהתחלה את ה 80 כ SLAVE ועשיתי לו פירומט וחילוק אם PARTITION MAGIQ 10 ג'יגה ו 70 ג'יגה. עכשיו הוצאתי את ההארד דיסק הישן. החזרתי את ה 80 ג'יגה להיות MASTER הכנסתי תקליטון אתחול והתחלתי את ההתקנה של XP הכל נראה טוב ויפה החלק הראשון של העתקת הקבצים עבר מאוד מאוד מהר ! זה סיים את העתקת הקבצים וביקש בפעם הראשונה ללחוץ ENTER בשביל שהמחשב יופעל מחדש ואז ההתקנה תמשיך. אני לחצתי אינטר, זה הפעיל את המחשב מחדש אבל ההתקנה לא עלתה ! עלה לי מסך אם Press A to reboot ושלוחצים A שוב המחשב מופעל מחדש ושוב ושוב Press A to reboot החזרתי כרגע את 20 כ Master ואת ה 80 כ SLAVE... הוא מזהה את שניהם סבבה. מה לעשות ?…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש דרך לעשות זאת ללא התקנה מחדש או פירמוט וכו'..... תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
שלום! אני רוצה להוסיף עוד הארד דיסק של 40 כשאצלי עומד 80. שניהם על 7200 RPM... איך אני עושה את זה? לאן אני מחבר את החוטים ובאיזה חוטים אני משתמש? יש לי 2 כוננים בתוספת להארד דיסק שיש לי (DVD וצורב DVD) תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעביר הרבה קבצים ותוכנות גדולים בין חברים, אני צריך הארד דיסק קטן לא יותר מ 40GB עדיף אפילו חצי מזה, אבל מהיר מאוד זה העיקר שהייה מהיר בערך ב 350 שקל יש הצעות? :asthanos:
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
תקשיבו אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בצורב .. אז ככה אני חשבתי או על pioneer או Lg או samsung.. samsung - SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata Lg - DVD±RW GH22NS x22 Black SATA pioneer - DVR-216DBK DVD±RW x20 Black Sata מי הכי מומלץ (צורב טוב וכדומה),הכי שקט ועם הכי פחות בעיות? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם, כנראה מחר יהיה לי מישהו באילת וחשבתי לנצל את זה כדי לקנות SSD 256GB שאני רוצה כבר זמן מה. לא רוצה KINGSTON וחוץ מיזה אין בקשות מיוחדות. כמו כן מוכן לחרוג כמה עשרות שקלים אם צריך. על מה הייתם ממליצים? חשבתי על ה MX100 או אולי על ה SANDISK ULTRA תודה מראש. חג שמח.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי אנשים , קניתי אתמול 2 דיסקים קשיחים של SAMSUNG 500GB כל אחד. הסדרה נקראת HD502IJ. רכשתי אותם בידיעה והמלצה שהסדרה SPINPOINT F1 היא מהטובות היום בשוק. אבל כאשר אני מנסה לראות מאיזו סדרה הדיסקים האלה אני לא מוצא את הדגם הזה בכלל באתר הרשמי של סמסונג. כאשר אני מחפש דרך גוגל התשובות חלוקות. חלק מציינים שזה באמת F1 וחלק מהסדרה הקודמת T166 . ב EVEREST למשל מצוין שהסדרה היא SPINPOINT F1 כמו שרואים פה - מישהו באמת יודע איזה דיסק זה ?? ולמה הוא לא מופיע באתר של SAMSUNG ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מחשב עם לוח אם Gigabte GA-H77-D3H שיש לו 2 פורטים של SATA 6GB ו-4 של SATA 3GB מותקנים בו כיום דיסק 500GB WD Black עבור מערכת ההפעלה,2 דיסקים 2TB WD Green עבור נתונים ב-RAID1 ו-DVD r/w הדיסק הלוגי של הנתונים כמעט מלא ואני רוצה להוסיף זוג דיסקים ב-RAID1 עבור מקום נוסף לנתונים. אני חושב על כונני 3TB WD Green שנותנים לדעתי איזון טוב בין מחיר לביצועים ואת המחיר הנמוך ביותר ל-TB נכון להיום בנוסף, אני רוצה להוסיף בקר SATA 6GB עבור ה-RAID החדש. על איזה בקר אתם ממליצים ? האם למישהו יש ניסיון בעבודה עם בקר כזה ? איך הביצועים והאמינות יחסית לבקר On-Board ? האם יש המלצה לדיסקים אחרים שיתנו יחס מחיר\נפח\ביצועים טוב יותר ? תודה למגיבים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי על המחשב כונן ריק של 250 GB אז השתמשתי בו לגיבוי הקבצים שלי, עכשיו אני אחרי פירמוט ומנסה לגשת לקבצים, אבל הווינדוס מבקש ממני לפרמט אותו לפני שאני אוכל לגשת אליו. יש משהו שאני יכול לעשות כדי להציל את הקבצים שלי?
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
ש לי הארד דיסק 500 ג'יגה, כשאני מחבר אותו למחשב אני רואה שנשארו בו רק 2 ג'יגה פנויים למרות שיש בו הרבה מקום פנוי ואני גם לא רואה את כל מה שיש בו למרות שאיפשרתי תיקיות מוסתרות וכשהוא מחובר ל-DVD אני רואה הכל, אני מסתכל ב-Disk Management וגם שם אני רואה אותו הדבר, אגב הוא מפורמט ב-FAT32 ואני עם WIN7 X64 אשמח לעזרה.
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אהלן חברים, הבעיה שלי היא כזו, יש לי במחשב שני HD שונים אחד 20GB שמיועד ל OS בלבד והשני 80GB שמיועד לתוכנה מסויימת. עד היום השתמשתי בכונן של ה 80GB והכונן השני לא היה מחובר בכלל. עכשיו התקנתי את הכונן השני ביצעתי פירמוט והתקנתי עליו WIN XP כרגע מה שאני מעוניין לעשות זה לפרמט את כונן C אבל אני לא מצליח. מה עליי לעשות ? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז כמו בכותרת, האם יהיה שינוי משמעותי עם SSD? או שזה רק ישפיע על דברים כמו כמה זמן לוקח למחשב ולתוכנות לעלות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מעונין להתחיל לגבות את המחשב על גבי ענן ותהיתי איזה שרות הכי מומלץ ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... בעבר יצא לי לפתוח נושא על זה פה בפורום, שה HD שלי מרעיש גם במצב מנוחה וגם במצב של עבודה. ניסיתי להתרגל לזה ולא כ"כ הצלחתי. יש לי מארז שנחשב לשקט, ככה שזה גם אמור לבלום קצת את הרעש, אבל ללא הצלחה. עדיין יש רעש מה HD. אם הרעש היה רק במצב של עבודה, אז לא הייתה לי בעיה. מה שמעצבן זה שהוא מרעיש גם במנוחה! רציתי לדעת עם איזו תוכנה אני יכול לדעת מה עובד ברקע ויכול להיות שמשפיע על ה HD ובכך גורם לו להרעיש גם במצב מנוחה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
הי, מאז ההצפות בתאילנד (שכנראה גוררות יותר תלונות בארץ מאשר בתאילנד) איבדתי אחיזה על מה שקורה בשוק הקשיחים. אני כבר תקופה ארוכה זקוק לדיסק 2TB וחיכיתי לא מעט אבל כבר לא יכול לחכות עוד. הייתי שמח לקבל המלצה לדיסק קשיח פנימי 3.5 2TB כאשר אמינות היא הקריטריון החשוב ביותר. בעבר הייתי קונה רק את הסדרה הירוקה של WD והייתי מרוצה עד הגג. שקטים, חסכוניים ואמינים. אבל היום כשאני מסתכל ב-newegg אני רואה מלא ביקורות שליליות על דיסקים שמתים תוך חודש או מגיעים תקולים. אולי הם לא חזרו לעצמם שם ב-WD... אני צריך את הדיסק לאחסון NAS כך שמהירות אינה חשובה לי אלא האמינות וחסכון באנרגיה. יש לי שרת NAS דמיקולו שעושה RAID 0 והופך את 2 הדיסקים למחיצה אחת כך שאם אחד נופל ככל הנראה המידע בשני לא י…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נגיד שיש מערך RAID 5 אם 3 כוננים, ואחד הכוננים מת (מה שלא אמור להשפיע על תפקוד המחשב), אפשר להחליף אותו באחד חדש? או שצריך לגבות, לפרק את המערך, ולבנות אחד חדש אם הכונן החדש? תודה מראש :-)
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רייטק ו CMC כבר נערכים להוצאת המדיות של הדור הבא ממש עוד מעט ;D http://www.digitimes.com/systems/a20050412A7035.html בלו-ריי - שנה הבאה.
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-