עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני חושד שהצורב DVD [סמסונג super write master] הרס לי דיסק [של GTA 4 מקורי ] לא צרבתי ולא עשיתי כלום חוץ מלהריץ כרגיל ולשמור עליו כמו הבייבי שלי עכשיו הדיסק במצב שיש עליו כמה שריטות מוזרות בקצוות וליד החור וכמובן כשאני מכניס אותו המחשב לא מזהה שיש בכלל דיסק ואי אפשר לשחק מדובר בכונן חדש יחסית [סביבות חצי שנה- שנה] והדיסק הפעלתי אותו לא יותר מדי פעמים. עכשיו איך אני יודע אם זה באמת הכונן הרס אותו, ואם כן איך אני יכול למנוע ממנו להרוס עוד דברים??

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  2. שלום. יש לי נייד לנובו טי60. יש בו 70 גיגה בערך...יש לי חיבור יואסבי,ואי-אקספרס אם אני לא טועה. אני רוצה להיות בטוח שכשאני אתקין על הכונן החיצוני את WOW או כל משחק אחר,הוא יעבוד לי חלק ובלי בעיות! אנילא יודע אם חיבור יואסבי יספיק או שצריך למצוא דרך לחבר אותו לחיבור אי אקספרס, דרך איזה מעביר או משו כזה??... בכל אופן, זה הדרישות שלי מהכונן... כמובן שאני לא צריך טרה שלם... אבל אם זה הכי משתלם אז סבבה. כונן אסאסדי נראה לי יהיה לי מיותר ולא משתלם... אז איזה כוננים יש לכם להציע לי? סורי שהכל כמעט בעיברית עילגת פשוט אני כותב דרך הפלאפון ולא היה לי כוח להחליף עיברית-אנגלית...

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום לכולם. יש בירשותי את הלוח הנל: GA-Z77X-D3H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4144#ov וכונן SSD של סמסונג 120GB. כשה אני מנסה להתקין את התוכנה intel rapid start technology. אני מקבל הודעה: minimum requirements בדקתי בלוח ואכן הכונן עובד על ACHI והIRST על מצב פעיל. יש למישו רעיו כי לי כבר נישבר......

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  4. Started by RLM,

מעניין אותי, למה אף אחד לא מייצר הארדיסק עם שני ראשי כתיבה/קריאה. הרי ההארדיסק הרבה פעמים מגביל את המחשב כי הוא לא יכול לכתוב ולקרוא בו זמנית משני מקומות. למה לא ליצור הארדיסק עם שני ראשים, שיכולים לעבוד בו זמנית בלי תלות אחד בשני? פשוט שני זרועות, אחת מכל צד, שיכולות לכתוב ולקרוא משני הצדדים של הדיסק. (לא למעלה ולמטה, כמו תקליט, כי את זה הם עושים, אלא אחת מול השני) תיאורתית זה אמור לשפר את הביצועים כמעט פי 2 לא? זה בטוח יתן גישה הרבה יותר מהירה לנתונים... אני מניח שחשבו על זה, וכנראה יש איזה סיבה שלא עשו את זה. אבל מה היא? מן הסתם יכולות לצוץ הרבה בעיות, אבל מה יכול ליהיות כל כך חמור שאי אפשר להתגבר עליו? או שבאמת אף פעם לא חשבו על זה? (לא נראה לי ) או שזה לא ב…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by BigBandJoe,

שלום, יש התפתחויות בקשר לבעיה שהצגתי כאן ולכן אני מוסיף אותם לתחילת ההודעה, מקווה שתוכלו לעזור לי. הורדתי את התוכנה שהציע החבר ron26 ועשיתי את הבדיקה המלאה Extended Test (לא דרך ווינדוס אלה אחרי התחלת המחשב במצב דוס). התוצאה היתה שאין שגיאות\בעיות בכונן ! והבדיקה הזו אמורה להיות אמינה! לא עשיתי את ה-WRITE ZEROS כי ממש אין לי כח או חשק להתקין את כל הווינדוס והתוכנות מחדש אז מה קורה פה ? כשאני מריץ scandisk\Thorough test אני מקבל סיכום שיש סקטורים פגועים (ראה תמונה למטה) ואילו כשאני מריץ (בהפעלה בדוס) את התוכנה של WD אני מקבל שאין כל תקלה ! תודה על עזרתכם ההודעה המקורית ------------------------------------------------------------------------------------ היום…

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  6. Started by DarkLloth,

Seagate Barracuda 7200.10 ST3320620AS (Perpendicular Recording Technology) 320GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM או Western Digital Caviar SE16 WD3200AAKS 320GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM והאם Perpendicular Recording Technology זה משנה בהרבה בביצועים?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  7. Started by AngryBirds,

מה דעתכם על Intel 510 120GB SSD?? שווה 1000 ש"ח עם 3 שנים אחריות?? או שיש יותר טובים באותו מחיר? (אני קונה מחו"ל)

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  8. Started by EnerGy,

שלום! כאשר אני צורב, הDMA לא עובד ולכן ניסיתי ללכת למנהל ההתקנים ולהפעיל אותו, אבל הצורב פשוט לא מופיע תחת ATA CONTROLLERS או משהו דומה. נמצא שם רק הדיסק הקשיח (ATA DISK) ולא הצורב שאמור להופיע כATA CDROM אם אני לא טועה... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  9. אני שוקל לקנות את הכונן הנ"ל , הוא אחלה מבחינת מחיר וגם מבחינת נפח בישבילי, השאלה האם הכוננים החדשים האלו יוכלו לעבוד על לוח אם שהוא יחסית ישן כבר. תודה

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  10. Started by eliranl,

אהלן! המחשב של חבר שלי התחיל לעשות בעיות שקשורות לאיטיות ומסורבלות המחשב כתוצאה מהתקנת SP2, אז הסרתי אותה, ומאז המחשב גם קיבל את הווירוס הישן של ה60 שניות וגם לא מזהה את הכונן 160GB IDE החדש שהתקנתי, ושהוא זיהה לפני שהסרתי את הSP2. יש לציין שבbios הוא מזהה אותו...בבקשה תעזרו לי..תודה מראש תותחים.

• 9 תגובות
    • 979 צפיות
  11. Started by oneel2,

כשאני מכניס דיסק התקנה של WIN7 הכל עובד חלק עד שאני מגיע לחלק של המחיצות , יש לי רק מחיצה אחת לאחר שפירמטתי וקוראים לה -דיסק 0 שטח שלא הוקצה, אחרי שבחרתי על איזה מחיצה להתתקין את הוווינדוס מופיע לי שגיאה "אין אפשרות להתקין ווינדוס בדיסק "0 הדיסק בטוח עובד, פירמטתי איתו מספר פעמים וגם מחשבים שונים, מה אומרת הבעייה ואיך אני אמור לסדר אותה? :s05:

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  12. Started by FireStar,

שלום לכולם בשבועיים האחרונים אני חווה איטיות במחשב שלי. למשל כאשר אני מנסה לפתוח סרט , לוקח לו בין כמה שניות לדקות לעלות, וכן לפעמים בהעלאת תוכנות המחשב קופא לפרק זמן מסויים. עשיתי בדיקה לכונן ב HD Tune ובשורה C5 current pending sector קיבלתי את הערך 536. האם הכונן מתקרב לסוף חייו? האם יש אפשרות לתן את הבעיה? תודה

13. Started by Pc gool,

שלום לכולם יש ברשותי כרגע מחשב של לנובו g550 למי שמכיר.כרגע יש עליו כונן HDD רגיל ואיטי מאוד.רציתי לדעת לגבי המלצות לכונן ssd תואם.וכמובן שיתאים גם מבחינת הברגים והתושבות .האם זה ישפר לי תמהירות באמת?מצרף קישור לכונן שרציתי .מה עדיף בין השתיים וכמובן עם זה ישנה תמהירות תודה רבה לינק https://ksp.co.il/m/uin/45745?ref=select וזה כונן שני של סאנדיסק פלאש https://ksp.co.il/m/uin/33866?ref=select

14. Started by WIZARD221,

דרוש צורב פנימי, הצבע לא משנה, שיהיה בעל יכולת צריבת DL ואם אפשר גם LIGHTSCRIBE אפילו שלא באמת הכרחי. מוכן להשקיע עד 160 שח. בינתיים NEC AD7220S X22 DVD נראה ממש מבטיח ב- 130 שח. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by jambo7,

האם התוכנה הזאת היא חלק מוינדוס או שצריך להוריד אותה מהאינטרנט ומה ההבדל בין PartitionMagic לfdisk

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  16. Started by gjook,

שלום ברשותי hard disc בנפח 250 גיגה,כרגע הוא מחולק ל3 מחיצות אחת בנפח 25 ג'יגה , אחת בנפח 111 ג'יגה ואחת 97 ג'יגה. אני עובד על המחשב כבר די הרבה זמן ורובו מלא באינפורמציה , בכל מקרה רציתי לדעת האם אני יכול להגדיל את כונן c (בעל הנפח 25 ג'יגה), מכיוון שבו מותקן הוידוס והרבה מאוד תוכנות מתקינות את עצמן אוטומתית בc מה שיוצר בעיה של מקום בכונן הנ"ל. כל זה כמובן בלי לאבד את המידע הנמצא על הכונן ובלי לפרמט אותו. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. בקשר ל סי.די אין לי מושג ובקשר לדיסק הקשיח אני רוצה לקנות 40 GB אבל אני מתלבט אם לקנות western digital,seagataאוmaxtor תודה

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by ofir_16,

היי, קניתי לפני כשבועיים את ה- WD20EARS ב- 390 ש"ח בעיקר לחיבור לסטרימר למטרת צפיה של סרטים ב- HD וכמובן לגיבוי כל הסרטים וההופעות שהורדתי בבלוריי מלא (כבר כמעט כשני טרה של קבצים) אני קראתי לאחרונה בכל מיני פוסטים וגם פה ש- WD זה לא מה שהיה פעם ושיש "בעיות" עם ההרד דיסקים שלהם וושהם כבר לא כל כך אמינים שאולי היה לי עדיף לקנות את הסמסונג (204UI) מה גם שהוא יותר זול משמעותית עכשיו. (לא שזה עוזר לי כרגע.... בינתיים ההרד דיסק עושה את עבודתו נאמנה (אמנם כולה שימוש של שבועיים). האם לנסות ולהחליף אותו בסמסונג או שאין לי מה לדאוג ולהישאר איתו? (למרות שלא כל כך בא לי עכשיו שוב להעביר איזה טרה וחצי של קבצים ...) תודה.

19. שלום, אני רוצה לקנות דיסק חיצוני, חיבור USB 3.0 בגודל 2.5' נפח 0.5 או 1 טרה. על איזו חברה ודגם, הייתם ממליצים לי בבקשה. חשבתי לקנות בסכום, סביב ה 350 ש"ח. במסגרת התקציב, אם היחס בין המחיר לתמורה משתלם, אני מוכן להוציא יותר. בבדיקה שלי לבד, התלבטתי בין http://ksp.co.il/?uin=20971 ל http://ksp.co.il/?uin=19597 . כעיקרון חשבתי, שמשתלם להוסיף 100 ש"ח ולקבל נפח כפול. או אולי בכלל, ללכת על חברה זולה יותר, שגם נותנת 3 שנות אחריות. בתודה.

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  20. מה המצב אנשים ?.. יש לי דיסק קשיח ממחשב ישן בחיבור IDE של 30 GB של Maxtor ויש בו ג'אמפר (נראה לי זה על Master כי זה היה הדיסק הקשיח הראשי במחשב שפירקתי אותו ממנו) . אני רוצה להרכיב את הכונן קשיח למחשב של אחי . כידוע לכם יש חוט שיש בו 3 חיבורים System (מתחבר ללוח אם), Master (מתחבר לדיסק הקשיח הראשי) ו - Slave שמתחבר לדיסק הקשיח המשני או לכל התקן IDE . בשביל לחבר את הדיסק הקשיח למחשב כ - Slave צריך להוציא את הג'אמפר ?.. אם לא איפה אני שם את הג'אמפר כדי שהמחשב יזהה אותו כ - Slave ?.. לאחר שאני מרכיב אותו למחשב צריך להכנס ל - Bios ולהגדיר שיש לי דיסק קשיח משני ?.. נגיד והצלחתי להרכיב אותו הוא פשוט מופיע כהתקן אכסון בנוסף ל - D ו - C ?.. אפשר לקחת את כל ה - 30 GB של הדיסק הקש…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by adidoron,

שלום רב, היכן אוכל למצוא חומר על מערך RAID ? ןמה ההבדלים בין סוגי ה- RAID ? אני מבין שיש RAid 0 , Raid 1, Raid 2.... Raid 10 תודה מראש בברכה עדי

22. Started by tick tak,

היי צורב SATA חדש לגמרי , מהקופסא יש לי לוח תומך SATA 2 הקבלים SATA/POWER חדשים , ניסיתי להליף קבלים לא עזר שיניתי את המיקום של כניסת ה - SATA ,הלפתי בין הדיסקים הקשיחים לצורב ועדיין שום דבר. הצורב לא נדלק , לא מזוהה. ככל הנראה בעיה פנימית? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  23. אנחנו בעסקי הפירסום צריכים לקנות כרגע מכונה שמשכפלת דיסקים, בכמויות וגם מקום לקנות כמויות של דיסקים 700 מגה במחיר טוב. אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  24. Started by yotaml22,

לאחרונה קיבלתי שני dokים אבל אני צריך לבחור אחד אני צריך שתעזרו לי לבחור הראשון זה:sandisk ultra 8gb והשני זה:sandisk cruzer slice 16gb תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  25. Started by tal h,

שוקל רייד0 ל 2 דיסקים חדשים של ברקודה 2 טרה למטרת עריכת וידאו (מהירות). הלוח שלי asus P6X58D Premium אחרי קריאה ברשת החלטתי ללכת על רייד10 עם 4 כוננים, עם הבקר הפנימי של הלוח. רייד10 מסובך לביצוע? צריך לבצע אותו בפעם אחת לכל ה 4 או לעשות את זה כפעמיים? הבנתי שזה גורע מביצוטעי המעבד. בכמה אחוזים? מבלי לגרום נזק לשאר הכוננים הפנימיים, מומלץ לנתק אותם (מידע חשוב מאוד)? - ושאלה חשובה: נניח שאחד מהכוננים קרס וצריך להחליפו, איך אני יודע איזה קרס בעצם ומה להחליף? (הבנתי שאם אני מחליף אחד אחד אני יוצר נזק בלתי הפיך). אשמח למידע והסבר. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.