עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום אני בונה HTPC ?)כך שלרעש יש משמעות יותר מתמיד) הבטתי במומלצים (המעודכנים מאוד) שלכם והבנתי שמה-- SATA השקטים אלו המומלצים: LG GSA-H62N עליו נאמר במפורש שהוא שקט אבל קורא במהירות נמוכה Pioneer DVR-212 - מאחיו הקטן הבנתי שיש לו בעיה עם בעייתי מעט עם מדיות DVD+R.כך שלא אוכל להוסיף אח"כ Samsung SH-S203B שמהכתוב פה חסר חסרונות לחלוטין (האם גם שקט???) כמו כן המומלצים מופיעים ב- HTPC: DVDRW BLACK - SATA - LITEON LH-20A1SX20 DVDRW BLACK LG H62N OEM DVD-RAM 2 YEAR WARRANTY וראיתי גם המלצה על: Pioneer DVR-212D 18X SATA Dual Layer BLACK כעת תחת זה שחשוב מאוד השקט, האמינות ושלא יעשה ביעות עם צריבה של מוזיקה וסרטים ברמה גבוהה על איזה צורב הכי כדאי לי ללכת (אשמח א…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by einatt123,

שלום לכולם איזה כונן עדיף ? Western Digital של 500 ? או EXTERNAL HITACHI 2.5" 500GB Mini Carbon Fiber לעצתכם הטובה אודה עינת

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  3. היי לכולם לצערי בשבוע שעבר היתה מתיחה כל שהיא עם המחשב שלי כך שטרם רכשתי את הקשיחים. בכל מקרה, אני זקוקה נפח אכסון רב (HTPC). הבטתי על ה- ST32000542AS ונראה שביחס נפח אכסון לשקל הוא נותן את התמורה הטובה ביותר + אם אינני טועה ראיתי אותו (או דגם דומה לו) באחד המפרטים המומלצים. אולם אמש הבטתי בסטיקי וראיתי שניק (מקווה שנכנסת לדיון) ממליץ על הסמסונג שממה שראיתי מוצע במחיר של לפחות 150 ש"ח יותר. מעבר לכך ניתן כמובן לקחת איזו קומבינציה של 1.5 אולם היות וזה גם מעט יותר יקר מהסיגייט וגם תופס יותר מקום, מבחינתי זה עדיף גם אם נותן יתרון משמעותי בדברים אחרים. בכל מקרה, אשמח מאוד לעצותיכם ואם ניתן גם להסברים למה לא או למה כן תודה לכולם על ההתייחסות ועוד תודה למי שגם יוכל לייעץ :gorg…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום אני צריכה לקנות דיסק קשיח חדש. בעקבות דיון קודם אני הולכת על ide רגיל ראיתי דרך zap דיסק 160 גיגה של wd 7200 rpm 8mb cache במחיר של 500 ש"ח. יש לי 2 שאלות: 1. האם סוג הדיסק הזה מומלץ? 2. האם לא מסוכן לקנות מחנויות עלומות. לא עדיף להוסיף 100 שקל ולקנות מחנויות מוכרות. אני חוששת שאם תהיה תקלה לא יהיה לי למי לפנות. בכלל ב- ZAP יש מליוני חנויות וירטואליות ואני חוששת לקנות דרכם מה אתם מציעים לי לעשות ???

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  5. לפי מה שהבנתי הכונן הזה מהיר משמעותית מהארד דיסק סטנדרטי מה המהירות הממוצעת (קריאה\כתיבה) של כונן כזה ? אין איזו שהיא בעיה לגבי חיבור שלו למחשב שכבר קיים בו הארד דיסק סטנדרט ? מה העלויות שלו + - לנפח של 50GB+- (קישורים לדגמים במחירים סבירים יתקבלו בברכה) ושאלת השאלות ... האם זה הגיוני 2GB/S אחרי שהוא חיבר אותם ברייד ? כי אם כן זה טירוף נ.ב מה יותר מהיר SSD או כונן ראפטור

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  6. אני מעוניין לרכוש אחד מהם לבית מישהו שמע ראה או יודע משהו על המוצרים האלו לדוגמה: http://www.kotech.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=144 רציתי לדעת אם יש מוצרים טובים יותר ופחות יקרים מהירים וכן הלאה תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  7. שלום רב, יש לי שתי דיסקים 3 TB של ווסטרן מדגם RED. אני מאוד מרוצה מהם, אבל הם יקרים. לא אכפת לי לשלם טיפה יותר אם הם יותר אמינים מה-Black. השאלה היא האם הם כאלה או שמא אין הבדל באמינות בינם לבין ה-Green או ה-black. הנ"ל ישמשו כדיסקים ל-Stroage גרידא, על כן המהירות לא כ"כ חשובה, אבל האמינות כן ! תודה על עצותיכם.

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  8. יש מחשב ישן שלא עובד שאני רוצה להוציא את ה HD שלו ולראות איזה מידע יש שם יש המלצה למשהוא באייבי מן מתקן\כבלים כאלו שמחברים בצד אחד את ה HD ובצד שני ל USB למחשב וכל המידע נפתח? אשמח להמלצה

9. בוקר טוב אנשים, ראיתי אתמול במוסף כלכלה של ידיעות מתקן (חיצוני) שניתן לחבר אליו כל דיסק קשיח לא זכור לי אם זה בחיבור USB או חיבור אחר אבל אמרתי שנתחיל מהתחלה.. איפה מוצאים מתקנים כאלו , איך קוראים להם והאם הם שווים אתזה? (יש לי לא מעט דיסקים פנימיים שהייתי שמח להשתמש בהם כבדיסק און קי...)\ תודה מראש לעוזרים

10. חיפשתי באינטרנט (גוגל) אבל לצערי הרב כל מה שמצאתי הוא רק חנויות וביקורות בלי מידע על סוג כרטיס הזיכרון זה מחשב כף יד HP RZ1710 עם מישהו אולי יודע איפה אני יכול לקבל את "המידע" הזה אני ישמח תודה וסליחה על הבורות...

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  11. Started by at,

לא יודע כיוונים (גם בכונן וגם בלוח), איפה PIN1 אם בכלל יש כזה? האם יש 3 סוגי חיבורים על גבי הכבל (אחד רחוק ... זה בטח ללוח אם, שניים יותר קרובים אבל נראים שונה) מה הבדל? נכון בסיסי! אבל לא זוכר! HELP טל

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  12. סדרת כונני ה-SSD הביתית השלישית של החברה האמריקאית נשמעת לנו כמו צעד קטן בכיוון הנכון לכתבה

13. שלום. נתבקשתי לרכוש קורא כרטיסים שקורא את כל סוגי ההתקנים האפשריים. מכיוון שאני לא ממש מבין בזה, אשמח לעצתכם. אציין שאני גר בארה"ב [כך שאם יש לינקים, אז לאתרים בארה"ב - תודה!] תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  14. שלום רב, מה לדעתכם המלומדת מומלץ למחשב החדש שאני רוכש. 1. HD - מבחינת כמות איחסון די לי ב 160, השאלה היא אם קיים פער איכות בן שני סוגי הקשיחים והאם ה 16MG מהווה יתרון משמעותי לטובת ה SEAGATE או שאולי עדיף HD בנפח 160-250 אחר, טוב יותר 2. צורב - מה נחשב לאיכותי ביותר בסכום של עד 200ש"ח דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD160JJ ¤262 צורב DVD: SAMSUNG SG-S203B x20 SATA BLACK + SOFTWARE ¤171 מודה לכם מקרב לב על תרומתכם בקבלת ההחלטה דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620AS ¤369 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤184

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  15. אתמול סידרתי קצת את המחשב, ואחרי שהרכבתי את הכל שמתי לב שהפלסטיק הקטן שקובע את הג'מפר של הכונן הקשיח נעלם! אז בנתיים הוצאתי את הצורב מה-IDE, ורק הכונן הקשיח נשאר על תחנת ה-IDE כדי שיוכל לפעול. אבל מאיפה אני משיג את הפלסטיק הקטן הזה? אפשר לקחת אחד של CDROM ישן?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by doker,

יש לאח שלי הרדדיסק נייד שלא השתמש בו הרבה זמן הוא לא מוצא את השנאי מתח החיבור של המתח הוא חיבור כמו S-video איפה אפשר לקנות שנאי כזה וכמה זה אמור לעלות בערך? תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ScreameR,

מה עושים ? :-( תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. נגיד שאני משחק במשחק ועובר שלב או מעתיק קבצים כבדים אמור להיות רעש מהארדיסק? רעש טיפה חזק

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  19. אני מתלבט אם לקנות NAS לשימוש ביתי בסיסי של גיבוי מידע. בהנחה שקניתי ושיום אחד הוא מפסיק לעבוד מסיבה כל שהיא כמו לוח אם שמפסיק לתפקד. האם בהוצאת הדיסקים הקשיחים המידע עליהם יהיה נגיש מכל מחשב ? אם אני קונה NAS אחר ומחבר אליו את הדיסקים מה-NAS שהפסיק לתפקד, האם החומר יהיה נגיש ? למיטב ידיעתי במחשב משתמשים ב-NTFS ואילו ב-NAS משתמשים ב-EXFAT או סוג אחר. תודה מראש למשיבים

20. Started by amilo,

שלום לכולם וחג שמח וכשר! יש לי בעיה רצינית , צרבתי על דיסק DVD תוכנה כלשהיא בעזרת NERO ולאחר מכן צרבתי על אותו דיסק סרט כלשהוא , אבל עכשיו אני לא מצליח לראות את הסרט אלא רק את השם שלו באייקון ב"מחשב שלי" עם הסמל של התוכנה הראשונה שצרבתי והסרט לא נמצא בתוך הדיסק ( Explorer ) , בקיצור נעלם לי הסרט!! מה עושים חברה?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  21. יש לי עכשיו WD 500GB 16MB בן כשנה. שהמקום בו הולך ואוזל מהר למדי בעקבות לא מעט סרטי 1080P. שמעתי על RAID אבל מעולם לא השתמשתי בזה. יש לי כרגע כונן אחד בלבד ללא גיבוי. מאז שאני משתמש במחשב אני ככה ומעולם לא איבדתי מידע. מהי הדרך הכי טובה להגדיל את הקיבולת שלי? לקנות כונן חדש זהה? לקנות כונן חדש ולהעיף את הישן? תודה לחברי הפורם.

22. Started by Shoshan01,

ברשותי לוח אם GigaByte HD4 . 6 חיבורי SATA, כולם תפוסים. 4 HD 1 SSD 1 צורב אני מחפש בקר SATA מהיר ואיכותי. השאלה אם לקחת פנימי או חיצוני ומה ההבדל? (מבחינת החיבורים)

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  23. Started by WhiteHaze,

צריך המלצה לדיסקים CD-R שגם נגן CD ישן יוכל לקרוא. כרגע כל הנגנים שלי בבית לא מיסתדרים עם כל הסוגי דיסקים שניסיתי ואי-אפשר להעביר שירים רק לשמוע מההתחלה עד הסוף, חוץ מה - Silver Line, שאפשר להעביר בו רק שיר אחד כל פעם. אז איזה סוג דיסקים אתם ממליצים? ד"א אני צרוב על המהירות הכי נמוכה. תודה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  24. Started by jepe,

שלום. אני צורב מלא ועד עכשיו לא היו לי בעיות. אני צורב סרטים בDATA על דיסקים של DVD של חברת VERBATIM דיסקים DVD+R כשני מכניס את הדיסק לנגן DVD בסלון הוא מזהה לי רק חלק מהסרטים,לפעמים רק אחד מתוך 5. במחשב הוא מזהה את כולם. אני צורב במהירות X8. צורב NEC 3550A מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  25. Started by INFERNO,

היי אנשים בגלל שהוספה לי מערכת קולנוע בייתית למחשבי ... אני גם רוצה לקנות כונן DVD איזה הכי טובה ? אני שמעתי שפיוניר ובנק אם למישהו יש הצעות ... ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים