עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by amitbl,

זה בחדשות.... http://hwzone.co.il/news/1175032353/9447/ סתם לידיעה, בנאדם שמתנגש במהירות 100 קמ"ש בקיר, אמור להרגיש בסביבות ה130 ג'י. הדיסק יכול לספוג 950 כוחות ג'י!? לא נראה לי הגיוני... ובמהלך פעולה 350 ג'י?! WTF, זה כאילו שנזרוק את המחשב הנייד שלנו על קיר במהירות 250 קמ"ש בעודו עובד, והוא לא יתרגש מזה בכלל זה פשוט לא נראה לי הגיוני.... גם טיטניום יתחיל להתעקם ולהתעוות בסביבות ה950 ג'י....

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  2. יש לי הארד דיסק 300 ג'יגה בעל 2 כוננים\מחיצות (אני לא סגור על ההבדלים) - אחת לאיחסון ואחת למערכת ההפעלה.שמתי לב עכשיו דרך האפשרות מחשב-נהל-איחסון שהמחיצות איכשהוא התהפכו לי או שתמיד היו ככה -המחיצה שאמורה להיות למערכת ההפעלה רשום שהיא לאיחסון - ובהתאם, המחיצה שאמורה להיות לאיחסון רשום שהיא למערכת ההפעלה... SYSTEM פיתרונות ? תמונה למחשבה..

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  3. שלום. כמו בכותרת, אני מחפש את הדיסקים הטובים ביותר לגיבויים של משחקי Playstation 2... ה- PS2 שלי הוא מהיחסית ישנים יותר, המודל העבה. יש בו Crystal Chip והעינית כבר די חלשה. כל משחק אני מגבה על המהירות הנמוכה ביותר כמובן. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  4. Started by dolevm2,

כותרת, הכי חשוב לי ביצועים 1-2tb יהיה מספיק מוכן לחרוג מהתקציב עד 200 שח הhdd יקנה מksp או אייבורי בלבד עדיפות לksp

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by benfree,

האם ישנה אפשרות לחבר HDD פנימי, SATA בזמן שהמחשב דלוק עם WIN7?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by mzlbat,

היי איך זה לאחסון סרטים ? ‏1.5TB EcoGreen F2 32MB Sata II HD154UI‎

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. הורדתי את קנופיקס גירסה 5 (אני בספק אם זה קשור, אבל אני מתאר במדוייק את מהלך העניינים). צרבתי אותו על דיוידי (עם אותו צורב, אגב). הפעלתי מחדש את המחשב ושמתי את הדיוידי בכונן. הקנופיקס עלה והכל מצויין - אבל יש צליל מחריש אוזניים, צפצוף בפיטץ' גבוה מאוד כזה, מהכונן של הדיוידי. WTF??? מישהו מכיר את התופעה? יודע איך להמנע ממנה? אגב, הצפצוף הוא גם בזמן שהכונן "נח" כלומר לא בזמן קריאה. כמובן, רק אחרי שהוא התחיל לקרוא את הדיוידי של קנופיקס. עוד עובדה שלא בטוח שהיא חשובה היא, שכתבתי על הדיוידי (כמו שאני עושה הרבה פעמים) עם טוש בלתי מחיק... עריכה: אני חושב שעליתי בערך על מקור הבעיה... הצורב נעול (כלומר אני לא יכול לפתוח אותו בלחיצה על הכפתור) וזה כנראה מקור הרעש. כי הוא לא …

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  8. Started by iSolt,

הדגמים לא זהים Toshiba 5TB מה ההבדלים בינהם? PH3500U PX3010E http://www.amazon.it/Toshiba-PX3010E-1HQ0-HardDisk/dp/B00U7AB6ME/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1441340688&sr=1-1&keywords=PX3010E http://www.amazon.com/gp/product/B00OP2PKH2/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by ilil,

מבין צורבי SATA שבמומלצים מתלבט בין השניים הללו. האם ל-LG יש איזשהו יתרון? זהו צורב דור קודם. האם אין ל-LG צורבי SATA מתקדמים יותר? אולי כדאי לרדת מה-SATA לטובת 42N ? מבחינתי x18 לעומת x20 הוא בכלל לא שיקול. מה שחשוב לי באמת זה האמינות וזמן החיים של העינית האופטית (חסינות מפני אבק). נ.ב. x-dude תודה על ההפניה. אודה לדעתכם, ilil

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by VGFreak,

חשבתי על WD Elements 500GB אלא שגיליתי שיש Elements ויש Elements SE מה ההבדל בין שני הדגמים הללו? למישהו יש אלטרנטיבה לדגם קטן 500GB עם מחיר נמוך כמה שיותר?

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  11. Started by Ancient1,

IBM DHEA 36480 - Deskstar 5 - 6.4G משמש כ C: במחשב הגיבוי שלי. התחיל לפקשש בעת התקנת XP - אי אפשר להעתיק קובץ XYZ , אחרי REBOOT המחשב HANG אחרי זיהוי הדיסקים (זיהוי נכון) העברתי למחשב הראשי כ SL , הבוט משתהה אבל עלה. אין גישה לדיסק עשיתי תיקון MBR אבל לא פתר את הבעיה. הרצתי IBM DFT זיהוי תקין אבל "device not present" כשניסיתי לבדוק אותו . קיצר. מישהו מכיר דרך לתקן את הבקר ??

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  12. Started by a.li,

שלום לכולם. רכשתי לאחרונה את ה-samsung 850 evo 250gb. לפני הקנייה ביררתי האם הדיסק יהיה תואם ללוח האם שלי. וגיליתי שעל לוח האם צריכה להיות האופציה של AHCI. ללוח האם שלי (GA-N650SLI-DS4L) אין את האופציה הנ"ל, אך קיימת אופציית הRAID. ולפי מה שהבנתי מהרשת, זאת אופציה מקבילה לAHCI. הבעיה היא שכל פעם שאני מנסה להפעיל את האופציה דרך הביוס, הוא מפסיק לראות את הכונן לחלוטין. וכמו כן גם את הכונן הישן שמחובר למחשב (HITACHI 320GB). אשמח מאוד לעזרה בכיוון הביוס על מנת שאוכל להוציא את המקסימום מהSSD החדש. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  13. זאת התוצאה של הבדיקה עם ההגדרות שאתם רואים כרגע בהודעה הבאה שימו לב לאיזו מהירות המחשב מגיע בכתיבה ובקריאה

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  14. Started by henpl900,

היי, התקנתי על הכרטיס זכרון איזה לינוקס או לא זוכר מה, לפני מלא זמן, עכשיו אני רואה שבמקום 32 גיגה, יש לי משהו כמו 300 מגה. אני לא מצליח לפרמט, גם לא דרך סרטונים ביוטיוב, יש איזה תוכנה שאפשר להוריד לוינדוס 10 שעושה את כל הפעולת מאוחרי הקלעים ומפרמטת? כי בפרמוט הרגיל של הוינדוס לא עובד, גם לא עם כניסה לביוס (נדמה לי זה ביוס) לפי מה שרשום באיטנטרנט תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by אורבך,

שלום מחפש כונן SSD מהיר ללוח http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3005&ProductName=GA-MA790FXT-UD5P או האם ניתן לחבר 3 דיסקים 250 GB ב- RAID 0 בחיבורים הלבנים http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3005&ProductName=GA-MA790FXT-UD5P 1-4

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי כונן של WD בנפח 2TB, לפני כמה ימים פירמטתי אותו ומאז כשאני מעביר לו תוכן מהמחשב, מהירות ההעתקה מאוד נמוכה ומגיעה לפחות מ-1 מגה!!! הוא מתחיל להעביר תוכן במהירות של 40-50 מגה, ואז בתוך דקה הוא צונח לפחות מ-1 מגה, איך ניתן לפתור את הבעיה?? תודה מראש לכולם רפאל

17. פרטים : ההרדיסק הוא SATA מופיע האייקון עם החץ הירוק ליד השעון ( safty remove...) שאלה בכותרת...... תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=7981 זה פחות או יותר מה שהם רושמים, היתי שמח לדעת אם זה שווה לתח* או שזה באמת משהו חיוני ונחמד

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. הבעיה היא שאין לי גישה לכל הקבצים שיש לי בכונן (משהו כמו 500GB), ניסיתי בשני מחשבים לבדוק אותו וההודעה שהמחשב רושם לי לאחר דקה: You need to format the disk in drive F: before you can use it. המחשב מזהה את הדיסק קשיח בתור כונן פנימי Desktop usb drive דגם של SAMSUNG HD154UI USB DEVICE...רשום לי The device is working properly רק שאין שום פרטים לגביו מעבר לזה בPROPERTIES. האם יש דרך כלשהי לשחזר את המידע עם תוכנה מסוימת? זה חשוב לי מאוד! אני לא רוצה לשלוח את הכונן לתיקון ושיחזירו לי אותו מפורמט/אחד חדש! כל עזרה תתקבל בברכה! בתודה מראש, רועי.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by DAVIDKI19,

חושב לקנות את הדיסק הזה למ"ה וינדוס 7.... האם הוא הרבה פחות טוב מהאינטל X25 40 ג'יגה? המחיר שלו 76 דולר..... במידה ואני אקנה אותו . איך אני מתקין את הוויינדוס עליו? בהתחלה אני מפרמט את הווינדוס הנוכחי ואז מתקין את הדיסק הקשיח או איך? הוא יזוהה כ כונן C? ****או את הדגם הזה HDSSD: 32GB (2,5") Samsung MLC (read: 220MB/s; write: 200MB/s) (MMCRE32G5MSP-0VAD1)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by kola,

שלום לכולם, קניתי הארד דיסק נוסף (מפורמט כבר מראש)... וחיברתי אותו למחשב כמו שצריך... אבל מסיבה לא ברורה הוא לא מופיע לי, לאחר שחיברתי אותה בהפעלה הראשונית של הווינדוס המחשב זיהה לי אותו ואמר שהוא מזהה רכיב חומרה חדש, אבל לאחר סיום זיהוי רכיב החומרה הוא לא מופיע לי במחשב שלי (הוא לא אמר שהרכיב הותקן ומוכן לשימוש), מדובר בשני הארדיסקים מאותו דגם, אני מעוניין שהארד דיסק שאני מחבר כרגע יהיה SLAVE הבנתי שכאשר אני מחבר הארד דיסק מפורמט לSATA אז יש בעיות עם זה... במידה ויש צורך זה הלוח אם שיש ברשותי asus m2n אשמח להכוונה תודה

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  22. Started by Ivan Crazy,

מה זה RAID ואיך זה פועל?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  23. טוב אז ככה יש לי שרת (זה משרדי זה מחבר בין 8 מחשבים אז אנחנו מגדילים את הנפח הקטע שיש המון חומר לגבות אז החלטנו לדאוג לRAID הפעם אז ההחלטה נעה בין לקחת את ה2TB MIRROR של WDC שבעל חיבור USB 2.0 או ליצור מערך בין 1TB X2 עם E-SATA שגם יוצא לנו יותר זול מהMIRROR....השאלה פה אם RAID יצור עומס מסוים על שרת גם ככה עמוס אז פשוט עדיף לתת לMIRROR לעשות את שלו לבד או שעדיף את הE-SATA בRAID?

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  24. Started by משה א.,

אני מעוניין בדיסק של 500GB וראיתי שאתם ממליצים על ST3500418AS. מצאתי אותו בKSP במחיר של 280 ש"ח ויש לי שתי שאלות: 1 האם יש דגם ספציפי של הHD הזה שאני צריך לבקש- הכוונה היא היא האם יש פה משהו בסגנון של הכונן של WD3200AAKS -WD שיש בו דגם חדש עם פלטה ודגם ישן עם שתי פלטות ורק לפי הסיומת אפשר לדעת את זה 2 האם ישנה דרך לזהות שזה דגם חדש ולא מחודש/מתוקן מלבד ההבטחות של אנשי החנות שאני לא ממש סומך עליהן (לא משהו נגד KSP ספציפית אלא ניסיון אישי עם חנויות מחשבים)

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  25. היי חברים ראשית ברוכים הנמצאים יש לי בעיה עם הכוננים במחשב- כאשר אני לוחץ על מאפיינים בכונן D למשל הוא מראה שיש בו קבצים אך כאשר אני פותח אותו לא ניתן לראות שום קובץ אשמח לעזרה בכבוד רב HBIBO

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.