עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Holography,

רכשתי דיסק מהדגם הנ"ל לאחרונה והוא פשוט מסרב "להופיע" במחשב שלי, בביוס הוא מזוהה כמו שצריך, וגם ב-device manager מוגדר כ-"This device is working properly." ועדיין , אין לו זכר באגף "My computer" הדיסק לא מג'ומפר ברמה הפיזית, מערכת הפעלה win 7 pro 64. הארות?

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי צורב DVD של סמסונג דגם SH-W162L. הצורב מוגבל להחלפה בין אזורים שונים של DVD (ניתן לבצע בסה"כ 4 או 5 החלפות ונשארו לי רק 3...), מה שגרם לי לחשוב פעמיים לפני שאני מבצע עוד החלפה כזאת של הZONE שלו... מה שרציתי לדעת זה אם יש דריבר מסוים או איזו דרך לגרום לכך שהצורב יהיה מולטיזון או לחלופין שלא יהיה מוגבל לכמות מסוימת של החלפת אזורים? תודה מראש, אור

3. Started by elitzur,

שלום חברים , ראשית מתנצל אם הייתי אמור לפתוח את השירשור בתקלות חומרה . אבל הכונן (NEC -ND3550A) עובד . אני מצליח לצרוב דיסקים אבל כשאני מנסה לקרוא אותם - מוצג דיסק ריק כך גם לגבי דיסקים ישנים (שפעם נקראו ללא בעיות) , כל הדיסקים נקראים בקלות ע"י נגן DVD. ניסיתי לעדכן קושחה (למרות שזה לא נשמע כמו הפיתרון) - לא עבד . יש למישהו מושג מה הבעיה ואיך אני פותר אותה ? תודה

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  4. אין לי מקום במחשב להוסיף כונן קשיח אבל יש לי מקום להוסיף כונן די וי די איך נקראת ההקופסה? איפוה מוצאים? שם באנגלית? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by LifeOverIP,

דיסק של 500 ג'יגה, פירמטתי והתקנתי מחדש Windows, שכחתי לפצל את הדיסק לשתע מחיצות, התכוונתי להקצות 30 ג'יגה למערכת ההפעלה, ואת כל השאר להקצות למחיצה אחרת. כעת דרך מנהל הדיסקים לא ניתו לעשות זאת, מכיוון שיש קבצים שאי אפשר (או שמנהל הדיסקים לא מסוגל) להזיזם, הוא מאפשר לי להקטין את המחיצה רק ל 200 ג'יגה במקום ל 30 ג'יגה שאני מעוניין. אשמח לקבל המלצה לתוכנה חינמית שיודעת לבצע את העבודה, במידה ולא קיים, אז תוכנה בתשלום (Partition Magic?) תודה.

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  6. Started by 00000,

אני רוצה לדעת פחות או יותר את ווח המחירים, כמה שחזרתם, באיזה נפח וכמה שילמתם על זה. שיהיה לי פרופורציות שמתי לב שתמיד חברות שחזור המידע - נותנות בהתחלה מחיר מוגזם (36,000 ש"ח), ואחרי ששואלים אותם אם הם רציניים הם משחקים אותה כאילו התבלבלו ואיכשהו המחיר ירד ל2500... זה ניסיון מהעבר. עוד הארד דיסק מכני שבק חיים ואני רוצה פרופורציות של חירים כדי שאדע איך לגשת אליהם, שלא כמו הניסיון שהיה לי איתם לפני 7 שנים.. תודה לעוזרים

7. Started by avi.hagit,

אני מעונין שתעזרו לי להבין למה במחשב שלי הדסיק קשיח של 160 גיגה מזוהה רק 131 גיגה ואם אתם יכול לפרט מה אני אמור לעשות כי אין לי מושג תודה

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  8. Started by lipa,

אפשר ?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by harel_d,

שלום לכולם, יש ברשותי כונן היטאצ׳י 2T sata2. היום בבוקר המחשב הפך איטי מאוד ועכשיו, לאחר כמה שעות, הביוס לא מזהה בכלל את הכונן. רציתי בבקשה לקבל את חוות דעתכם לאבחון התקלה ודרכים לשחזר את החומר מתוך הכונן (תמונות משפחתיות של ה6 שנים האחרונות). תודה,

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  10. שבוע טוב,אני עומד לפני רכישה של 2 דיסקים קשיחים פנמיים למחשב למטרת גיבוי,הייתי רוצה לשמוע המלצות וחוות דעת על איזה חברה או דגם כדאי לי ללכת. השאלה באה גם בגלל העובדה שדיסק קשיח שקניתי לפני חצי שנה הראה לי על שגיאות בסקטורים ועשה לי בעיה גדולה עם חומר שהיה לי שם,אציין רק שהדיסק הוא של מדגם:‎Caviar Black WD1002FAEX ‎ ‎ של חברת : WESTREN DIGITAL תודה רבה

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  11. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

הקושחה הקיימת 2.18 (נדמה לי שזאת היא, הרשמית האחרונה בקיצור) עושה בעיות * קריאה * עם המון דיסקים (GPT, פריקו {או מה שזה לא יהיה}, ורבטיימ, אלו היחידים שניסיתי. הבעיה היא רק בקריאה, לא בכתיבה. עם דיסקים של חברות אחרות אין שום בעיה. לכן הגעתי למסקנה (בעזרת החנות הנחמדה) שמדובר בגרסת קושחה. אז אני מבקש המלצה לגרסת קושחה שתעשה כמה שפחות בעיות בקריאה של דיסקים, מבחינת מהירויות, לא משנה לי. כמה שניות זה לא קריטי. העיקר שתקרא! רשמית או לא רשמית, גם זה לא אכפת.

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  12. יש לי את המשחק המקורי battlefield 2 אני רוצה לגבות את דיסק ראשון למחשב שיהיה כ IMAGE ואז שאם אני ירצה לצרוב אותו לדיסק הוא יהיה כמו דיסק מקורי אז שאני מנסה לעשות יצירת אימג' מהדיסק בתחילת התהליך הוא כותב the cd is copyrighted unrecoverable read error בקיצור לא נותן לי לעשות כי הוא מוגן או משהו ניסיתי גם ב NERO7 וגם בALCOHOL יש למישהו הצעות?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  13. Started by The Ball,

מחפש צורב בתקציב הנ"ל. חשוב שיהיה שחור, תמיכה ב DL, בעל חיבור sata, ושקט כמה שאפשר בזמן קריאה. הצורב הקודם שלי samsung 203 היה מאוד רועש לטעמי בזמן קריאת דיסקים וזה ממש עיצבן אותי.. אשמח להמלצות.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  14. Started by TheDiesel,

סליחה על הבורות האם כונן SSD מורכב בתוך המארז, או שהוא חיצוני ומחובר ע''י כבל?

15. יש לי לוח EPOX 4G4A+ ובקר RAID עליו.. איך אני הופף את הבקר לבקר IDE רגיל? אודה מאוד למי שיתן הורות מפורטים!

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  16. יש ברשותי כבר כשלוש שנים צורב של פיליפס PCRW1208 (משהו כזה...) והיום שאני בא לצרוב כמה שירים לאוטו אני מגלה שהוא מביא שגיאות... קודם כל ה BUFFER מתמלא רק עד 66% ואז ב 3% צריבה הוא מביא שגיאה ב NERO ומוציא את הדיסק כשהוא עדין לא התחיל לצרוב והדיסק טוב. באלכוהול הוא מגיע ל 64% וגם מפסיק ואז מוציא דיסק וכותב שגיאה... דרך וינדוס XP יש להגיד הצלחתי לצרוב כ 10 קבצי מוזיקה... הדיסקים שבהם אני משתמש הם של PRINCO ... האם אלו הסימנים של צורב מת? האם כדאי לי מחר לגשת לקנות חדש? תודה מראש. *** יש לי שאלה, איך לדעתכם צורב של ASUS 52X32X52 ??? האם הוא באותו רמה של לייטאון והאם הוא צורב איכותי?

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  17. מה גירסת הקשוחה הכי מעודכנת לצורב Teac מדגם CD-W540E כרגע יש לי את הקשוחה: 1.0K האם היא הכי מעודכנת ? תודה

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  18. Started by michaelsko,

שלום לכולם, אודה מאוד אם תעזרו לי לפתור בעיה קטנה ... קניתי אתמול צורב חדש מדגם Samsung SH-S223F. הצורב הוא בממשק SATA. חיברתי אותו והפעלתי את המחשב. הצורב קורא דיסקים טוב מאוד. הבעיה - הוא לא צורב. כל פעם שאני מנסה לצרוב משהו (ניסיתי גם ב-Nero וגם ב-Alcohol וניסיתי גם תוכן שונה) - אני מקבל הודעת שגיאה בנוסח Invalid Address Block והדיסק נדפק. ניסיתי לחבר את הצורב לפורט SATA אחר אך זה לא עזר. לא נראה לי שהבעיה היא פיזית בכונן כי הוא קורא דיסקים מעולה .... זה נראה לי יותר עניין של תוכנה (דרייברים, הגדרות ...). אודה מאוד לעזרה! מיכאל.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  19. Started by infer73,

כמו בכותרת, האם יש הבדל (אמיתי, ולא סתם תיאורטי) בביצועים בין כונן שהוא 5900RPM לעומת כונן שהוא 7200RPM? תודה

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  20. Started by King Kong,

התקנתי ווינדוס על כונן קשיח 10 גי'גה בשיטת קיבוץ NFTS במקום FAT32 והוא נתן לי הודעת שגיאה מסך כחול NTFS.SYS יכול להיות שזה בגלל שלא פירמטתי אותו על FAT32 ?

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  21. הארד דיסק שהביוס מזהה אבל בWINDOWS הוא לא נראה.

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  22. מה ההבדל בין שני הדגמים האלו? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  23. Started by zag_zag,

עשיתי בדיקה לכונן שלי באמצעות תוכנה בשם System Speed Test, או בקיצור - speedsys. זו תוכנה אמינה שפועלת ב-dos ואין בעיה איתה. הכונן עצמו הוא מסדרת ה-D740X של מקסטור (דגם 6L040J2), והלוח הוא ASUS P2B (צ'יפסט - i440bx). הכונן אמור לפעול ב-UDMA6, הבקר שעל הלוח ב-UDMA2, כלומר הכל ביחד אמור לעבוד ב-ATA33 והנה התוצאות: maximal seek time: 16.34 ms average seek time: 8.67 ms track-to-track seek: 2.12 ms random access time: 12.54 ms buffered read speed: 9212 kb/s linear read speed: 34761 kb/s linear read speed: 9255 kb/s מה אני יכול להסיק מהתוצאות - בעיה בכונן? בעיה בבקר?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  24. Started by usernet,

בוקר טוב, ביום ראשון הזמנתי דרך האתר של ivory את ה-F60 ואתמול שבאתי לבטל את ההזמנה נאמר לי שהחבילה כבר נשלחה. מה אתם אומרים? להחזיר את הכונן ברגע שאני מקבל אותו או להשתמש בו? אני ממש מפחד בעניין האמינות שלו.. נכנסתי לפורום תמיכה של החברה וכל ההודעות של מדברות על בעיות עם הכוננים האלה. לחלק המחשב קופא, לחלק נמחק כל הדיסק, בעיות ביצועים, בעיות שידרוג קשוחה ועוד המון המון בעיות נוספות. מה לעשות? יש כונן אחר אמין במחיר סביר כמו ה-F60? תודה!

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  25. Started by ALE-XtaZi,

קיניתי לא מזמן מחשב חדש עם צורב DVD של NEC 3500A עכשיו אני מכניס מדיה לצריבה בגודל של 780 MB של סילברליין מזהה המחשב אותה בתור אחת עם 700MB ודיסק על 800 MB של DCD LINE עם 68 MB העם זה מדיות דפוקות או שמה? אגב דיסק של DVD+R קורא מצויין

• 5 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.