עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אם כן - איפה ניכר ההבדל?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  2. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה יש לי כונן DVD ישן X16 עם שליטה על הוליום מעבר להבא וכניסת אוזניות רציתי לדעת מה אני יכול לעשות עם זה(ואל תגידו לחבר למחשב) אני מתכוון עם אפשר להפוך את זה לDVD נייד או דיסק מן תודה

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  3. <blockquote>קניתי מכשיר ניווט של Garmin מסוג Nuvi 255w בארה"ב. צריך עכשיו גם מפה של אירופה. באתר שלהם ניתן לרכוש מפה כנ"ל בהורדה. הבעיה - נאמר שם שהמפה היא בגודל של 2300 מגה בייט ואילו במכשיר יש מקום פנוי של 500 מגה בייט בלבד. אפשר להתקין במכשיר Data Card ואז להוריד את המפה. הבעיה שאין לי יותר מידי זמן (נוסע לחו"ל בראש השנה). שאלתי: האם זה כרטיס מיוחד המתאים למכשיר בלבד או שזה סוג של כרטיס סטנדרטי שאפשר למצוא במקומות אחרים. אם כן, איזה כרטיס והיכן ? מה סדר הגודל של המחיר ?</blockquote>

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  4. יש לי 2 דיסקים קשיחים, על הראשון מותקנת מערכת ההפעלה ותוכנות חיוניות, על השני סרטים, מוזיקה, הורדות וכו'. חשבתי לפרמט את הדיסק השני, להתקין עליו מערכת הפעלה, ורק לאחר מכן להשתמש בו כדיסק לאחסון מוזיקה, סרטים וכו'. הרציונל הוא שהוא עדיין ישמש רק לאחסון קבצים, אבל כעת במידה ותהיה לי בעיה בדיסק הראשון ומערכת ההפעלה לא תעלה, אוכל פשוט להפעיל את המחשב גם מהדיסק השני. 1. דעתכם ? 2. האם יש אפשרות לקבוע מי הדיסק ה MASTER, בלי להחליף כבלים/ג'מפרים ? (תלוי בלוח האם ?) אולי דרך הביוס ? (יהיה הכי נוח...)

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  5. Started by noraaa,

בוקר טוב. מחשב חדש : GIGABYTE 990XA-UD3 Phenom II x4 Quad Core 955 2x4GB G.Skill SNIPER אני רוצה להתקין עם 2 מדיות: 1 .למערכת הפעלה חשבתי על נפח של 500M 2 . לטובת מסמכים ותוכנות בנפח של 1T יש המלצות

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  6. Started by mastercod,

קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים התקנתי וינדוס הכל הכל טוב ויפה שאני שם דיסק דיוידי של TEAC (עם סרטים בתוכו) הוא לא קורא ודיסיקים אחרים הוא קורא מה זה יכול להיות?

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  7. אני ועוד חבר רוצים לקנות יחד כונן חיצוני שישמש רק לגיבוי של תמונות ומוסיקה ושאר ירקות. אחנו מתלבטים בין 320 ל 500 גיגה. וכמובן מחפשים את הזול ביותר. חשוב מאד מהירות ואמינות. יש המלצות? משהו להיזהר/להקפיד עליו? תודה מראש רום

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  8. Started by sxs,

שלום, קיבלתי במתנה 20GB של Western Digital במהירות 5400RPM וכרגע יש לי דיסק אחד של 80GB 7200RPM אני רוצה להוסיף את הדיסק של ה20 ולשים בו שירים וסרטים וכך לפנות לי מקום(כבר כמעט נגמר לי המקום) השאלה היא האם זה ייפגע לי בביצועים של הווינדוס או במשחקים(להזכירכם לא יותקנו על הדיסק האיטי דברים) או שלא יהיה שינוי בביצועים כלל? תודה מראש

9. Started by magus972,

השואה בין ההרד דיסקים המובילים בשוק מול ההרד דיסקים הנפוצים, כמו שיש לי, בהמצאות: ATTO's DiskTools is a synthetic Windows storage benchmark. DiskTools tests read/write performance with various file sizes. Records scores in MegaBytes per second (MB/s) transferred. בתמונה WITHOUT SMART/NCQ/RAID WITH NFORCE4/WINXPSP2 כונן C 80GIGA 8MB BUFFER ATA133 MAXTOR 6Y080P0 - OS כונן D 80GIGA 8MB BUFFER ATA133 MAXTOR 6Y080P0 - SWAP WITH BAD SECTORS כונן E 40GIGA ATA133 WITH 'SOJU SCSI CONTROLLER' MAXTOR 6 E040L0 - STORAGE תהנו [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  10. Started by sh780,

שלום אנשים, רציתי לשאול אתכם שאלה בזמן האחרון הארד דיסק שלי התחיל לעשות רעשים מוזרים יכול להיות שהרעש הזה נובע איך שהוא מחוסר בצריכת חשמל? שההארד דיסק לא מקבל את כל החשמל שמגיע לו.. הייתכן הדבר?

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  11. Started by michaelsko,

שלום לכולם, אודה מאוד אם תעזרו לי לפתור בעיה קטנה ... קניתי אתמול צורב חדש מדגם Samsung SH-S223F. הצורב הוא בממשק SATA. חיברתי אותו והפעלתי את המחשב. הצורב קורא דיסקים טוב מאוד. הבעיה - הוא לא צורב. כל פעם שאני מנסה לצרוב משהו (ניסיתי גם ב-Nero וגם ב-Alcohol וניסיתי גם תוכן שונה) - אני מקבל הודעת שגיאה בנוסח Invalid Address Block והדיסק נדפק. ניסיתי לחבר את הצורב לפורט SATA אחר אך זה לא עזר. לא נראה לי שהבעיה היא פיזית בכונן כי הוא קורא דיסקים מעולה .... זה נראה לי יותר עניין של תוכנה (דרייברים, הגדרות ...). אודה מאוד לעזרה! מיכאל.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  12. יש לי מחשב די ישן, AMD 5000 2.6 GHz, הוא אמור לעבוד באופן סביר, אבל כל פעולה במערכת הפעלה לוקחת הרבה מאוד זמן. גם למערכת הפעלה לוקח הרבה זמן לעלות (5~ דקות). יש לי מחשב טיפה יותר "משוכלל", AMD 5600 2.8 GHz, עובד מעולה בלי שום בעיות. במחשב הראשון יש יותר מעשר מחיצות. האם זה יכול לגרום לבעיות בדיסק הקשיח שתיארתי? בנוסף לזה יש עוד דבר חשוד. הטמפ' של המעבד מחזירה תמיד 25 מעלות. כלומר, החיישן כנראה פגום. הדבר הזה יכול לשבש את פעולת המעבד?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  13. Started by King Kong,

התקנתי ווינדוס על כונן קשיח 10 גי'גה בשיטת קיבוץ NFTS במקום FAT32 והוא נתן לי הודעת שגיאה מסך כחול NTFS.SYS יכול להיות שזה בגלל שלא פירמטתי אותו על FAT32 ?

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  14. הארד דיסק שהביוס מזהה אבל בWINDOWS הוא לא נראה.

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  15. חבר איפס CMOS והמערך רייד שלו לא מזוהה יותר. האם יש אפשרות להציל מערך זה?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  16. שלום לכולם. ברצוני לקנות דיסק קשיח חיצוני נייד לאיכסון סרטים. אשמח לקבל המלצות על דגם מסויים של דיסק. אני לא מתמצא כ"כ טוב, ולכן אני מבקש את עזרתכם. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by boss,

dfi nf4 sli-dr לוח אם יחד RAID...הורדתי קובץ RAID דיסקט של אתר DFI. לחצתי F6 מופיע RAID ובחרתי RAID 0 בשביל מהירות וביצוע. יש לי 2 הארד דיסק 10K סל"ד. שוב אתחול, הכנס דיסק חלונות אקספיי ,מופיע מסך כחול התקנה מיד לחצת F6. מופיע בקשה דיסקט 1.44. אין לי מושג מה המשך..כבר נסיתי למשך אבל הודיע דיסקט לא טוב או משהו.. כי זה פעם ראשון שלי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  18. Started by atrio,

שלום, אני משתמש בצורב הזה כבר כשנה וחצי. צרבתי איתו הרבה מאד DVD+R/WR אבל היום משום מה הוא החליט שהוא לא מוכן לצרוב לי אותם יותר. אני משתמש ב Nero 6 וכשאני מכניס את ה DVD לצריבה הוא מודיע לי שהוא לא מוכן לעבוד עם DVD+R/WR אלא רק עם DVD-R/WR. בDevice Manager הוא מוגדר מאז ומתמיד כ Region 2. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  19. הצורב דיוידי שלי של PIONEER צורב מצוין וסוגר דיוידי ואודיו אך לא סוגר את הדיסקים של המידע הרגילים שאני צורב. ניסיתי בתוכנה נרו, בצורב של חלונות, בEASY CD CREATOR ובכולם אותה הבעיה אבל זה לא הגיוני שזה יהיה בעית חומרה. עזור לי בבקשה!! :-\

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  20. Started by R9547655G,

יש לי הרד על 40GB (SAMSUNG SPINPOINT). הוא מחולק ל שתי מחיצות ... C- 14.63 D - 22.64 בדיסק D נישאר 33MB יש אפשרות לפרמט את דיסק C להתקין ווינדווס ואחר כך לפרמט את D? את הכול ל NTFS? לא תהייה בעיה? עוד שאלה קטנה... איך אפשר לעשות BACK-UP ל 23GB של נתונים? עים הצורב שלי?

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  21. אני מחפש מישהו שיכול להריץ על הכונן הזה בדיקת מהירות Aja System Test עם ההגדרות שסימנתי בירוק, אחת עם קובץ 16GB, ואחת עם קובץ 64GB, ולתת לכונן לפחות 5 דקות מנוחה בין הבדיקות. https://www.aja.com/products/aja-system-test תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  22. Started by mymon,

שלום אני מחפש המלצה לקשיח לאחסון 320/500 usb2 או usb3 עם תמיכה usb2 לאחסון -תקציב בסביבות 300-500ש"ח אם אפשרי תודה

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  23. Started by yotam360,

איפה אפשר לקנות דיסקים UMD? חיפשתי בחנויות ולא מצאתי.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  24. Started by tavor21,

היי לפני שבועיים קניתי את הDVD מקליט של פיליפס ואני ממש מרוצה ממנו רציתי לשאול איזה עוד דברים אפשר לעשות איתו ??

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  25. Started by usernet,

בוקר טוב, ביום ראשון הזמנתי דרך האתר של ivory את ה-F60 ואתמול שבאתי לבטל את ההזמנה נאמר לי שהחבילה כבר נשלחה. מה אתם אומרים? להחזיר את הכונן ברגע שאני מקבל אותו או להשתמש בו? אני ממש מפחד בעניין האמינות שלו.. נכנסתי לפורום תמיכה של החברה וכל ההודעות של מדברות על בעיות עם הכוננים האלה. לחלק המחשב קופא, לחלק נמחק כל הדיסק, בעיות ביצועים, בעיות שידרוג קשוחה ועוד המון המון בעיות נוספות. מה לעשות? יש כונן אחר אמין במחיר סביר כמו ה-F60? תודה!

• 3 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.