עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. http://www.cdrlabs.com/#4467 נראה לי שהם קראו את הסטיקי

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  2. Started by regev_m,

שלום לכולם! נתחיל בזה שהחלטתי לשאול את השאלה דווקא בפורום הזה (רשתות ואינטרנט) בגלל שבמהלך חיפושי אחר מידע ברשת, הבנתי שכל נושא ה-RAID קשור מאוד לשרתים (דיי הגיוני אחרי שחושבים על זה קצת....) בקשר לשאלה שלי בניתי HTPC ויש לי שם כונן רק בשביל כל הסרטים, תמונות ומוזיקה. לאחרונה התחלתי לחשוב שיש מצב שאותו דיסק קשיח פשוט יכול לקרוס יום אחד (כמו כל מכשיר חשמלי אחר ובטח מכשיר אלקטרוני) וכל התמונות, סרטים (הכנסתי את כל סרטי הוידיאו לדיסק הקשיח) והמוזיקה שלי יכולים פשוט להימחק. כמובן שאפשר לבצע גיבויים אבל כשמדברים על נפח של 200 גיגה, זה קצת בעייתי..... חשבתי להקים מערך RAID של שני דיסקים של 500 גיגה (זה התכנון לפחות...) שיהיו למעשה מראה אחד של השני. הבנתי שכך גם המידע נשמר עקב ז…

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  3. Started by locke,

יש הבדל משמעותי בין היצרניות של כרטיסי ה- Compact Flash?

4. אני מעוניין לקנות כונן קשיח חדש בגודל של 250 ג'יגה בראשותי לוח אם של אסוס P4P800 התומך ב SATS 1 ואני מתלבט האם לקנות הר דיסק ATA או SATA 1 או SATA 2 עם ראיה לעתיד. ישנם מספר שיקולים הראשון אם היום אני קונה ATA יתכן שבעתיד הדבר יגביל אותי בעוד שנה או שנתיים בבחירת לוח אם כיוון שאני אצטרך לקנות אחד שיתמוך בשתי השיטות, השיקול השני הוא שלספק שלי אין יציאות חשמל של SATA, מה עושים במקרה כזה? האם יש מתאם שמתלבש על חיבור חשמל רגיל? כמה מתאם כזה עולה אם בכלל? השיקול השלישי אם אני מוצא עסקה שאין הבדל במחיר בעצם בין כונן SATA 1 עם 8 MB קאש וכונן SATA 2 עם 16 MB קאש האם לקחת את החדיש יותר ובעתיד כאשר יהיה לי לוח אם חדש זה אולי ישתלם, מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  5. Started by שמעון לוי,

1. איך אני בודק איזה כונן קשיח יש לי ? (דגם מדוייק, מהירות וכו'...) עם EVERETST אני לא מצליח, כותב לי שזאת גירסת נסיון. 2. איך אני מחלק את הכוננים שלי? למישהו יש תוכנה מומלצת ופשוטה? יש לי כונן אחד עם 300 ג'יגה ואני רוצה לחלק לכמה כוננים. תודה מראש ![br]פורסם בתאריך: 21.12.2007 בשעה 03:56:58 טוב על שאלה 1 אין צורך לענות, מצאתי את זה בתוכנה... מסתבר ששמו לי Seagate Baracuda Sata 2 16MB 320GB במקום אותם מספרים רק של חברת WD... תכלס יש הבדל? הביאו לי משהו פחות טוב?

6. Started by tenana,

כשאני צורב על דיסקים של וורבטים המספר שגיאות האלה מתחיל מ300 ויורד, וכשאני צורב על דיסקים נגיד של LG זה מגיע ל50 גג, יש סיבה הגיונית לזה? האם זה משנה בכלל? יש לי צורב NEC 3550..

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  7. Started by mega1234,

אני מתכוון לקנות דיסק קשיח חדש (WD 80GB 7200RPM 8MB CACHE ) - חושב לפרמט אותו בFAT32 ורוצה לחלק אותו כך WINDOWS OS AND PROGRAM FILES - 19GB SWAP FILE - 1GB OTHER CRAP - 60GB ?

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  8. Started by oren1,

שלום לכם ברשותי דיסק קשיח של MAXTOR בנפח 160 ג'יגה [iDE] פעם זה נחשב לנפח מטאורי !! וגם במחיר של 2TB היום לפני כחודש הפכתי את הכונן במקום לכונן פנימי לחיצוני [ עקב רעשים שהוא יוצר,וגם איטיות] רציתי לדעת: מה אורח החיים הממוצע של הארדיסק מחברת מקסטור ? איך ניתן להאריך את החיים שלו יותר ? ואיך יודעים מתי הארדיסק מתחיל כבר לגסוס? ברמת העיקרון הדיסק קשיח מאוד איטי, אני יודע שניתן לתפור את זה על ידי תיקון סקטורים, אבל אני חושש שבטעות הארדיסק ימות מרוב מאמץ.. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  9. פתאום תפסתי שכבר שנתיים לא קניתי דיסק - אני מתחיל להחליד... ;D הגיע הזמן להחליף את ה- 80GB הישן והמקרטע שלי ב- 200GB חדש ונוצץ, SATA, לא יזיק 3Gbps (לא נתמך ע"י הבקר הקיים, אבל אני מתכנן החלפת לוח אם בעוד כמה חודשים). התכונות שאני מחפש, בסדר יורד: אמינות ביצועים שקט חום מחיר מריפרוף קצר ה- Samsung SpinPoint P120 200GB (דגם SP2004C) נראה מעניין - שקט, קריר, ביצועים סבירים, מחיר סביר, פחות או יותר כל תכונה מתקדמת של SATA II. מה שחסר לי הם פרטים על האמינות שלהם, אין לי ניסיון קודם עם כוננים של סמסונג ואפילו את משך האחריות שלהם לא מצאתי, וכמובן חנות בה אפשר לרכוש אותו. עד עכשיו ראיתי דיסקים כאלו רק באתר של COMP-IL ואני מעדיף שיהיו לי עוד אפשרויות. לחליפין, יש לכם המלצות לדיסק…

10. ?...

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  11. התקינו לי צורב DVD חדש מסוג נק, כל פעם שאני מכניס תקליטור ומאתחל את המחשב אני מקבל מסכים כחולים וניתנת לי האופציה להריץ את הווינדוס במצב בטוח. אם אני מוציא את התקליטור אז הווינדוס עולה והכל בסדר.

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  12. כמובן שדגש על מהירות שקט אמינות ומחיר נ.ב כצמה מקום צריכה מערכת הפעלה ווינדוס 7 כדי לעבוד כמו שצריך? על מנת לדעת מה הכונן SSD המיניאמלי האפשרי שיריץ מערכת הפעלה בצורה סבירה (רק מחשבה כרגע)

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  13. Started by MacGyver,

כאלה כמו שיש באוטו ש"שואבים" את הדיסק....(למחשב...) איתן

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  14. הצורב DVD נדפק לי היום, בנתיים אני ישים את אחד הCD R הישנים שיש לי פה איך אני צריך לכוון את הג'מפרים ? ומה כדאי לשים ? מה יותר טוב ? LG GCE-8525B Samsung SW252

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  15. Started by Yaron_87,

שלום, קניתי צורב DVD של NEC לפני מס' חודשים... היה לי איזה בעיה בווינדוס והייתי צריך לפרמט את המחשב פירמטתי ועכשיו הצורב לא קורא את הדיסקים של ה DVD הוא רושם לי שגיאה כזאת: Disk is not formatted windows cannot read from thr disk. the disk might be courrupted, or it could be using a format that is not compatible with windows חשוב לציין שהוא קרא את אותם דיסקים לפני

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  16. הוא אמור להיות 200. למה מופיע בתור 186 ? זה כי הוא בעצם 186 ולא 200 וזה ככה אמור להיות? בSUMMERY הוא מופיע בתור Disk Drive WDC WD2000JS-00MHB1 (186 GB, IDE) בWINDOWS STORAGE הוא מופיע בתור Driver Description: WDC WD2000JS-00MHB1 וכתוב ששתי המחיצות הגודל של אחת זה 100006MB והשניה 90765MB . :s05: ??? ??? ובנוסף להכל הוא פתום התחיל להופיע לי בBAR בתור safely remove hardware אחרי שחיברתי למחשב זמנית את ההרדיסקהנייד שלי

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  17. יש לי מחשב די ישן עם לוח עם ASUS P4P800 שהחיבורי ארדיסק שלו הם: 2 x UltraDMA 100/66/33 2 x Serial ATA, RAID 0, 1 האם ניתן לחבר אליו Western Digital 1TB 3.5 16Mb Buffer SATA II WD10EACS או שזה בלתי אפשרי וצריך בעצם כונן חיצוני שיעבוד דרך ה USB http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=336&language=en#jump77

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  18. שיהיה רק מנועה כי אני נוסע לשם היום להביא את המחשב

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  19. שלום, יש לי שאלה: מה אומר DVD+-RW לבין DVD+RW או DVD-RW.???? מה מהם יותר טוב וכדאי? ואיזה מהם הכי פופלרי וכל הנגנים מבינים אותו. עכשיו בבקשה תמליצו לי על צורב טוב לדעתכם שיצרוב טוב ושכול הנגנים יבינו עד סכום 1200 שקל. תודה.

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  20. Started by viper_sb,

יש לי שני דיסקים שהביוס לא קורא אותם (עכב תקלת חשמל) אך הדיסקים עובדים האם יש תוכנה צד שלישית (לא חייב גואית) שיכולה לשכפל דיסקים ?

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  21. Started by benchmarker,

האם ניתן לבצע את המערך הנ"ל באמצעות כרטיס PCI RAID המשלב את שתי היציאות ATA ו SATA?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  22. Started by Elevation,

מעבר לסוג של נאמנות מובנה שיש לי לWD, האם באמת הם הכי מומלצים (SATA / ATA), או שזה סוג של אגדה אורבנית, כמו זה שביל גייטס לא מתכנן לשלוט על העולם, או שמייקל ג'קסון מרים משקולות?

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  23. Started by Dark Respect,

יש לי דיסק בן 7 שנים שיום אחד הפסיק לאפשר לעשות BOOT מעליו אך היה אפשר לגשת לקבצים, ואחרי כמה חודשים שבק חיים כליל אני מעוניין בשחזור נתונים אך המחירים שהם מבקשים גבוהים מדי בשביל בעיה שהיא די פשוטה - כנראה צריך רק להחליף את הפלטה האלקטרונית מה אני יכול לעשות כדי להציל את הנתונים של הדיסק?

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  24. Started by gil_k,

המחשב בזמן האחרון נתקע לי לפעמים ואני יודע שזה יכול להיות ממאה דברים אחרים אבל אני רוצה לבדוק גם את ההארד דיסק לראות שאין בעיות איתו. יש דרך לבדוק שהוא תקין?

25. Started by XCG120,

אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני שמיועד לגיבוי קבצים וכו...,ברצוני שיהיה אמין,בטוח,חזק,ובעל נפח שבין 1000 ל2000 GB,עדיפות לדיסקים של ווסטרן דיגיטל,ושיהיה במחיר סביר.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים