אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש די הרבה סרטים על המחשב ואני רוצה לצרוב אותם על דיסק ורציתי לדעת איזה דיסקים אני צריך לקנות שיתאימו לדיוידי אחשמח אם תעזרו לי תודה...
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
למי שלא מכיר האתר מתעדכן איך שיוצאת גירסה פרוצה ורשמית של קושחה חדשה,ממש מומלץ. מי שלא מבין בזה לא מומלץ לעדכן קושחה,רוב הקושחות שם הם קושחות פרוצות (ז"א לא רשמיות),אם העידכון ייכשל לכם והלך הצורב,אז גם הלכה האחריות. http://www.micheldeboer.nl/firmware/index.html אני כרגע משתמש ב 218btrpc1.rar (של ה3500), הנק שלי עכשיו הוא RPC-1 (שזה אומר שאני יכול לאפס את הגדרות האיזור PAL NTSC בחזרה ל5),rip lock removed (הורדה של סרט לדיסק הקשיח מתבצעת במהירויות הרבה יותר גבוהות) ו bit setting ל +R ו +RW לאלו שמעוניינים לשנות +RW ל ROM,אם כבר צרבתם על ה +RW שלכם אז לא תוכלו (זה באג אני בטוח שיסדרו את זה בקרוב),אבל אם יש לכם מדית +RW חדשה שלא השתמשתם בה,תוכלו לשנות אותה ל ROM וכך לנגן בנ…
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי לאחרונה אני מתחיל להכיר בעובדה שנגמר לי המקום לסאמפלים וVSTים בכונן הקשיח של המחשב הנייד שלי, אני יוצר מוסיקה עם CUBASE אגב רציתי לדעת אם למישהו כאן יש נסיון עם עבודה בזמן אמת עם סאמפלים שמיובאים מתוך כונן חיצוני והאם העבודה היא חלקה כמו כן - אם אכן יש כאן מישהו כזה - אשמח להמלצות לכוננים חיצוניים / "פנימיים" עם מארז חיצוני ועל איזה חיבור ממליצים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
האם אני אוכל לצרוב עם הצורב שלי(LITE ON 48X24X48) ובעזרת הנרו דיסקים של 900 מגה\100 דק'? https://www.misradia.co.il
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
היי, הכונן שלי מחולק לשתי מחיצות: C- זוהי המחיצה של הווינדוס. F- מחיצה ריקה לחלוטין. יש לי את התוכנה: acronis disk director. בחרתי באפשרות של "הגדלת השטח הפנוי", והעברתי את שטח מחיצה F למחיצה C, אבל ראיתי כי מחיצה F עדיין קיימת וגודלה כ- 15MB, כיצד אני מוחק אותה לחלוטין? תודה מראש נ.ב: אני עושה זאת על מנת להתקין אובונטו על השטח הפנוי. (אם זה עוזר) עריכה: ראיתי כי ניתן למחוק מחיצות בעזרת הכלי - "ניהול מחשב" שבלוח הבקרה. האם הדבר יעשה את הפעולה הרצויה? (מחיקת המחיצה והוספת השטח שלה לכונן C)
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתחיל מזה שאני טירון בנושא חומרה. בחיים לא הרכבתי כלום בעצמי. נמשיך: יש לי צורב DVD עם חיבור IDE. במחשב שלי ההרדיסק מחובר בIDE, וכך גם צורב CD. אני מעוניין להתקין בנוסף את הצורב. האם הדבר מסובך? האם צריך להתעסק גם עם הביוס? האם תוכלו להסביר לי מה בדיוק אני צריך לעשות? האם מדובר בהתקנה של כמה ברגים וזהו, או ביותר מכך? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
ה-FIRMWARE הרשמי באתר SAMSUNG הוא R701 אבל ניתן להוריד ברשת את R702. האם יש למישהו נסיון עם 702 ויודע אם הוא אמיתי? האם הוא תואם לכונן שנמכר בארץ?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים Serial ATA שמחוברים ב-RAID-0 האם אני יכול לחבר דיסק קשיח רגיל נוסף שלא היה קשור לשני הדיסקים האחרים אני צריך אותו לאחסון
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
ניסיתי מספר תוכנות אולם אף אחת לא הצליחה למדוד את הטמפרטורות של הדיסקים. הדיסקים הם: 2 של WD ו 1 של Samsung. הדגמים של WD דומים אך לא זהים, כל הדיסקים הם SATA 200GB, ה WD הם 1 SATA וה Samsung הוא 2 SATA. כולם עם יכולת SMART נראה לי כי Win XP לא מזהה אותם כבעלי יכולת SMART (לפחות במאפיני ה RAID) עיצה?
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... אני שואל את עצמי כבר הרבה זמן מה עדיף כונן קשיח 80 גיגה ב IDE או SATA? אני רוצה לדעת שאלו שקנו את ה SATA אם הוא עובד טוב... אם צריך דריבר מסויים... מי שיש לו מתאם שמתחבר ללוח אם גם זה מעניין אותי. טוב שאין לי SATA בלוח אם ככה אין לי מה להתלבט אבל בלי קשר בשביל אנשים ששואלים אותי על כונן קשיח מומלץ. תודה יניב
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
ברצוני לקנות צורב dvd , וניראה לי שאני ילך על חיצוני בגלל שיש לנו 2 מחשבים בבית ואז אפשר להעביר את הצורב ממחשב למחשב בלי יותר מדי סיבוכים וגם כי ההפרש במחיר לא גדול כל כך בהתחשב שאני צריך שטכנאי יתקין לי את הצורב אז זה יעלה בערך אותו דבר.... הצורב אמור לשמש אותי בצריבת סרטים ומשחקים לפלייסטיישן אני לא צריך אותו ממש מהיר כי אני לא צורב בכמויות, אני מעדיף שיצרוב לאט ויהיה איכותי.. אשמח אם תוכלו להמליץ לי צורב dvd חיצוני טוב בסכום של 400 מקסימום 450... ועוד שאלה, אין הבדל בין צורב חיצוני לפנימי באיכות של הצריבה נכון? אני חשבתי על LG GSA-E40L מה אתם אומרים? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם השתדרגתי במחשב חדש עם המלצות מאוד חמות שלכם, אני חלילה לא בא בטענות רק מנסה להבין ... הארד דיסק נשמע לי מאוד רועש, יכול להיות שזה אני הבעיה ולא הוא, אבל איך אוכל לדעת ? SEAGATE BARRACUDA 7200.12 750GB 32MB SATA2 NCQ - ST3750528AS בעבודה יש לנו מחשבים של HP XW8600 מאוד חרישים , מה הם מרכיבים שם שכל כך שקט ?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
צורב nec מזהה רק חלק מהדיסקים? nec dvd rw nd-3550a תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
זה בערך כל מה שיש לי לשאול, למה אני שואל את זה? - אני קונה עכשיו מחשב עם 2 HDD של 500 גיגה לרייד 0, בכל ההסברים על רייד מסבירים שאם מת אחד הדיסקים כל המידע שהיה ברייד הלך... ובשביל זה יש רייד 5 בשביל ה Parity , כל זה מובן לי השאלה היא - למה שההארד דיסק ימות ?, הפעם האחרונה שהארד דיסק שלי מת היה לפני 7-8 שנים כשהם היו בגודל של 1-2 גיגה... אז חשבתי לעצמי - אולי רייד גורם לתמותה מהירה יותר של דיסקים ? אם כן - אני אקנה 3 דיסקים ואעשה רייד 5, אם לא אז אני אקח את הסיכון מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל להרכיב מחשב ללמידה עמוקה בתקציב בינוני (8000-12000 שקל). אני רוצה להתיעץ עם חוכמת ההמון לגבי מידת ההשפעה של אמצעי האיחסון על ביצועי המכונה. אני מתכנן להזמין samsung 970 evo בנפח 1TB שבו יהיה מערכת ההפעלה והקבצים בו אני אשתמש לאימון המודל, (יהיה כונן קשיח HDD עם קבצים לא בשישמוש). 1. האם לדעתכם כונן יקר יותר ומהיר יותר יהיה בעל משמעות על ביצועי המכונה? 2. האם כדאי להמתין ל-GEN4 PCLE? יש כאלה בשוק אבל עדין יקרים מאוד, האם שווה להמתין? 3. האם כדאי להזמין את הגירסה samsung 970 evo plus?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום. 1. אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח פנימי. האם יש הבדל בין חיבור SATA ל- SATA2 2. יש לי לוח אם P5s800-VM. האם אפשר לחבר אליו דיסק קשיח עם SATA2 3.האם עדיף דיסק קשיח עם חיבור USB2? 4.מתלבט בין הדגמים הבאים: א. Western Digital WD5000KS ב.כונן קשיח ST3500320AS Seagate
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
היי אני מתקין עכשיו חלונות, כונן זה שמצויין למעלה, פורמט דרך ההתקנה של חלונות לוקח כמעט שעה יתכן:? או שיש בעיה בכונן ? תודה
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי תיייקיה שאשני ורצה לבצע לה גיבוי מצטבר ואני לא רוצה להיות תלוי בתוכנה יש למישהו מושג איך אני עושה את זה בקובץ BAT ואז כל פעם שאני ורצה להוסיף את מה שהשתנה לכונן החיצוני ואז אני יוסיף את זה למשימה מתוזמנת
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
ראיתי שיש כמהה שקנו הרדיסקים גדולים ועוד הרדיסק קטן מאוד רק לווינדוס ושמו אותו בRAID-0 משהו כזה. מזה RAID-0 והאם יותר טוב לשים רק את הווינדוס בהרדיסק קטן ונפרד?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מצאתי HD ישן בחיבור ATA במהירות 5.4K סל"ד ובנפח 20GB. חיברתי למחשב של אחותי והכל עובד סבבה והמחשב מזהה 19 ומשהו GB. חיברתי אותו למחחשב שלי (אני רוצה להתקין לאחסן עליו דברים) והכל עובד גם בסדר - אבל הוא מזהה רק 1.76GB. מה אני עושה כדי להתגבר על הבעיה? נאמר לי שזו התנגשות בין הנוכחי שלי (שמופיע במפרט שלי בצד) ובין מה שכרגע הוספתי. אבל אני לא יכול לחבר רק את זה שהרגע הוספתי כי אין עליו OS ולא כלום. אשמח לעזרה במהירות, דור.
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ואני רוצה להוסיף לו עוד RDisk. ראיתי שיש את my passport של wd שעולה 485שח.(נפח 320 GB) ויש כונן רגיל של wd, נפחו 500GB ועולה 420. מה כדי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
לפי דף ההמלצות נראה לי אני אלך על זה LG GSA-H22N יש לי IDE על הלוח האם זה יתאים? והאם לא יהיו בעיות אם אני יחליף את הת הצורב הנוכחי שלי ויחיף בחדש? יש ל LG GSA-H22N דרישות מיוחדות כלשהם? אשמח לתגובות והמלצות נוספות
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-