אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
קיניתי לא מזמן מחשב חדש עם צורב DVD של NEC 3500A עכשיו אני מכניס מדיה לצריבה בגודל של 780 MB של סילברליין מזהה המחשב אותה בתור אחת עם 700MB ודיסק על 800 MB של DCD LINE עם 68 MB העם זה מדיות דפוקות או שמה? אגב דיסק של DVD+R קורא מצויין
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק חדש, וכרגע המחשבים שברשותי הם רק IDE. חבל לי לקנות דיסק IDE ולכן אני זקוק לבקר SATA-2 זול לתקופת ביניים עד שאקנה מחשב עם SATA. מצאתי רק בקר SATA-1 ב-150 ש"ח. מישהו מכיר בקר SATA-2 זול? אני רוצה לעשות השקעה מינימלית, לכן פתרון של בקר ב-400 ש"ח הכולל RAID לא בא בחשבון.
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
רכשתי דיסק מהדגם הנ"ל לאחרונה והוא פשוט מסרב "להופיע" במחשב שלי, בביוס הוא מזוהה כמו שצריך, וגם ב-device manager מוגדר כ-"This device is working properly." ועדיין , אין לו זכר באגף "My computer" הדיסק לא מג'ומפר ברמה הפיזית, מערכת הפעלה win 7 pro 64. הארות?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לגבות מידע בנפח של כ 14G. תוכנה: נרו 6.6.0.8 הרכב הקבצים הינו מגוון: אודיו,וידאו,מסמכים,תוכנות,מקובצים וכדו'... פורמט הצריבה: UDF (הכי מתאים, לא?!) מדיה: דיסקים DVD רציתי בבקשה לדעת אם אחרי שמסתיימת צריבת הדיסק הראשון (אחרי שניגמר בו המקום) ניתן להכניס דיסק ריק אחריו והצריבה תתבצע מהנקודה שהופסקה קודם? אם לא, איך ניתן לצרוב כמות כזאת של מידע על מס' דיסקים? (אם יש צורך בפרטים נוספים תשאלו בבקשה) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
1. מה זה dual layer ו-dual sided, ומה ההבדל ביניהם? 2. יש דיסקים רב פעמיים (RW) של לפחות 8.5 ג'יגה (DVD9)? אם כן, איפה אפשר לקנות? 3. רוב נגני ה-DVD תומכים ב-DVD9/10 וכו'? או שאלה פורמטים שנחשבים "נדירים" ורק נגנים מסוימים תומכים בהם? 4. הבנתי שהדיסקים של VERBATIM הם הכי איכותיים - למה? ולמה רק אלה שיוצרו ביפן? זו עדיין אותה חברה גם אם הדיסקים יוצרו בסין, לא?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת פחות או יותר את ווח המחירים, כמה שחזרתם, באיזה נפח וכמה שילמתם על זה. שיהיה לי פרופורציות שמתי לב שתמיד חברות שחזור המידע - נותנות בהתחלה מחיר מוגזם (36,000 ש"ח), ואחרי ששואלים אותם אם הם רציניים הם משחקים אותה כאילו התבלבלו ואיכשהו המחיר ירד ל2500... זה ניסיון מהעבר. עוד הארד דיסק מכני שבק חיים ואני רוצה פרופורציות של חירים כדי שאדע איך לגשת אליהם, שלא כמו הניסיון שהיה לי איתם לפני 7 שנים.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/charts/hdd-charts-2012/benchmarks,134.html# מעניין מאוד. שימו לב שמתחת לדיסקים שמסתובבים במהירות מטורפת של 10K, מופיע דיסק של סייגייט מסדרת ה DM..!
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה יש לי כונן DVD ישן X16 עם שליטה על הוליום מעבר להבא וכניסת אוזניות רציתי לדעת מה אני יכול לעשות עם זה(ואל תגידו לחבר למחשב) אני מתכוון עם אפשר להפוך את זה לDVD נייד או דיסק מן תודה
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
המהירות והקיבולת הכי חשובים לא אוהב את הפייצרים מסביב SanDisk Cruzer® Micro 4GB (Black) U3 Kingston DataTraveler 4GB אלה הכי מהירים בשוק ה MAINSTREAM ?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
איזה דיסקים איכותיים של DVD אתם ממליצים לקנות על מנת לצרוב סרטי DVD שישמרו לטווח הארוך ולא יהיו בעיתיים?
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי כונן היטאצ׳י 2T sata2. היום בבוקר המחשב הפך איטי מאוד ועכשיו, לאחר כמה שעות, הביוס לא מזהה בכלל את הכונן. רציתי בבקשה לקבל את חוות דעתכם לאבחון התקלה ודרכים לשחזר את החומר מתוך הכונן (תמונות משפחתיות של ה6 שנים האחרונות). תודה,
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום האם ניתן להפוך ssd פנימי לssd חיצוני usb ?
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
- 3 followers
-
-
לפני זמן מועט ביותר קיבלתי לתיבת הGmail שלי את הדוא"ל הבא: Ariel, Could u please find out about portable hard disks for me? My friend bought a 30G by Freezone (I think) for 80 Euro. See if you can find out if it's a good company and a good price. Gracias! שולחת הדוא"ל היא אחותי והיא נמצאת ברגעים אלו ממש(בשנייה שאני כותב שורות אלה!) בברצלונה, בירת קטלוניה שרשמית היא עדיין חלק מספרד. אין לי שמץ של מושג מה זאת החברה הזאת, שמץ של מושג. חיפשתי בגוגל, חיפשתי בוויקפדיה וכל מה שאני מוצא זה דברים על סינטולוגיה, שום קשר לכוננים קשיחים או קשוחים. כמו כן אין לי מושג אם זה מחיר טוב כי כל הכוננים הקשיחים שאני מוצא למכירה בארץ עולים 800 שקל+, אבל זה ל100 ג'יגה. אז שאלותי הן: 1. איפה אפש…
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
בוקר טוב. מחשב חדש : GIGABYTE 990XA-UD3 Phenom II x4 Quad Core 955 2x4GB G.Skill SNIPER אני רוצה להתקין עם 2 מדיות: 1 .למערכת הפעלה חשבתי על נפח של 500M 2 . לטובת מסמכים ותוכנות בנפח של 1T יש המלצות
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
היי , יש לי את הלוח הבא : https://rog.asus.com/motherboards/rog-crosshair/rog-crosshair-viii-dark-hero-model/ האם הכונן הזה יתאים ללוח? https://www.amazon.com/Crucial-PCIe-NAND-NVMe-3500MB/dp/B0B25MJ1YT?tag=hwzone0f-20&th=1
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, שלוש שאלות לי: 1. האם ניתן להפוך את הצורב ל- Region Free? 2. מה דעתכם על הצורב? מישהו התנסה איתו ויכול לתת טיפים או כל מידע? 3. מה זה Book Type Stting? תודה...
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני יכול להזמין עכשיו את הGH20N של LG במחיר זול יחסית.. של כ100 ש"ח אז רציתי לשאול האם הוא שקט? או שעדיף לחכות שייכנס למלאי דגמי ה62? ולקנות אותם במחיר שוק? בתודה מראש, דור.
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אהלן! תמיד אתם מראים פה תוצאות של דיסקים אחרי צריבה ובודקים כמה שגיאות נמצאו... אני לא בטוח שאני מבין טוב איך קוראים את הגרפים האלה נתתי פה דוגמא לאיזה דיסק... שנראה לי שהוא ממש גרוע אם משהו יכול להסביר את המושגים הכללים ומה צריך לשים לב... מה נמוך וטוב ומה גבוה ומומלץ להתרחק וכו'... תודה! יניב
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
כאילו אני לא יודע מה נתן לי ה סריאל ATA הזה שקניתי אני לא מרגיש ממש שינוי אפילו פחות ביצועים איך אני יכול לבדוק את זה ב PC MARK2002 קיבלתי 1400 ומשהו .... אבל איך אני יכול לדעת שהתקנתי אותו טוב ושהוא עובד כמו שצריך אני מצטער שיש לי הרבה שאלות בזמן האחרון בפורום בפוט יש לי בעיות במחשב ... תודה רבה לעוזרים ...
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם , האם שני אלה יעבדו ביחד ? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16827248004 ו http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817387028 ו.. האם זו הבחירה הנכונה ? האם במחיר הזה יש משהו שאני יכול לקנות והוא יותר טוב? מה שאני צריך בגדול זה צורב חיצוני דק נישא עם מארז שיוכל לפעול ללא חשמל חיצוני אלא רק על ידי ה USB של המחשב הנייד. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
איך צורבים עם צורב דיוידי ע''י צריבה רגילה ? או שצריך איזה תוכנה מיוחדת? בבקשה תסבירו לי וגם לו
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
עז ככה מחשב מחשב משודרג , שני רפטורים ברייד אפס ,לוקח להם חמש דקות לעלות לחלונות וויסטה , ::dfi t3eh8
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
חבר איפס CMOS והמערך רייד שלו לא מזוהה יותר. האם יש אפשרות להציל מערך זה?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בצורב הזה כבר כשנה וחצי. צרבתי איתו הרבה מאד DVD+R/WR אבל היום משום מה הוא החליט שהוא לא מוכן לצרוב לי אותם יותר. אני משתמש ב Nero 6 וכשאני מכניס את ה DVD לצריבה הוא מודיע לי שהוא לא מוכן לעבוד עם DVD+R/WR אלא רק עם DVD-R/WR. בDevice Manager הוא מוגדר מאז ומתמיד כ Region 2. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-