עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. תנו לי המלצות צרפו את הסיבה לבחירתכם, ומה המחיר המשוער. תודה רבה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  2. Started by mynis,

אספר לכם את הסיפור קצרה. במחשב הקודם היה לי 30.3 ג'יגה של שירים. רציתי להעביר את ההרד דיסק הישן למחשב הנוכחי אך הוא לא תואם. לכן, המוכר בחנות בה קניתי את המחשב המליץ לי לקנות כונן חיצוני, להעביר את ההרד דיסק לתוך הכונן החיצוני ולצרוב ממנו. הכונן הוא WD MYBOOK 250 GB ושאלתי היא.. איך!? חיברתי את הכונן למחשב וראיתי שמהמחשב אפשר לשים דברים על הכונן אבל איך אפשר לחבר אליו הרד דיסק שהיה במחשב קודם ולצרוב ממנו? תודה \=

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  3. שלום,אני מחפש DOK שיהיה יעיל להרצת סרטים בDVD. אשמח לשמוע הצעות

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  4. יש לי איזה בעיה מוזרה. כשאני שם דיסק DVD, יש לי הפרעות מוזרות כאלה בסאונד, כאילו הסאונד קופץ. כשאני שם דיסק CD זה קצת יותר טוב, אבל גם הסאונד קופץ. למה זה יכול להיות? הכונן די חדש. הוא נדפק או מה?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  5. Started by kovar,

קניתי היום את הכונן הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741956 עכשיו, ע"פ מה שהבנתי הוא צריך להעביר על קצב של 60 מגה לשניה בפועל אצלי הוא מעביר על 25~ מגה לשניה ואצל חבר שלי שקנה מחשב לא מזמן הוא מעביר על 32. זה צריך להיות ככה? והאם עדכון קושחה יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  6. Started by אסף ס,

שלום התחדשתי בAcer S3 שהגיע עם SSD 20GB וHDD 500GB איך מתקינים/ מגדירים אותם לעבוד יחד במרכת היברידית? תודה

7. Started by wallace,

לאחרונה הגיעו לידיי זוג כוננים של סיגייט זהים, שניהם 2.5" במהירות 5400RPM ונפח 160GB. חשבתי על משהו יצירתי לעשות איתם, ותהיתי אם יהיה חכם להשתמש בהם במחשב הראשי שלי (נייח) ב-RAID0, כך שארוויח כונן של 320GB, שזה כבר הרבה יותר מכובד, וגם ארוויח שיפור בביצועים (אני עובד הרבה עם קבצי וידאו גדולים ותוכנות שעושות הרבה HASHING לקבצים, וביצועי הדיסק הקשיח מאוד חשובים לי). השאלה אם זה רעיון טוב. מה דעתכם? שווה אולי לנסות ולראות, או שלא שווה בכלל לטרוח?

8. Started by SharKiMaN,

הוא קורא DVD ויכול לצרוב מן הסתם גם CD. (בדקתי בכונן CD באחד המחשבים בבית והCDs שהוא צורב תקינים) כל פעם שאני מכניס CD הוא אומר לי שזה BLANK. יש אולי איזה דרייבר לצורב שמתקן את זה ואני לא יודע עליו?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  9. Started by tront,

תודה מראש! יש לי שתי דיסקים קשיחים ata 1) wd 80gb 8mb 2) wd 40gb 8mb א)אם אני יחליף אותם בwd 250gb 16mb יהיה שינוי משמעותי במשחקים? ב)והאם גם אפשר לשים דיסק ATA וSATA ביחד? ג)הלוח אם שלי תומך בSATA האם הוא יתמוך גם בSATA2? תודה רבה לכל העונים!

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  10. Started by קיפוד,

ברשותי לוח אם GA-73PVM-S2H האם אפשר להוסיף לו דיסק SSD? תודה

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  11. Started by TBomber,

אם אני שם את הWINDOWS על הSSD אז כל המחשב ירוץ מהר יותר או שהWIN יעלה מהר יותר וזהו???? על מה אני צריך להסתכל שאני קונה כונן SSD (חברה מהירות גודל וכל אלה מה הכי טוב לגיימינג ובכללי שאני יעבוד על המחשב בלי יותר מדי בעיות) כי עכשיו הכונן HHD נגיע ל100שימוש ממש בקלות וזה תוקע את המחשב ואני לא יודע מה לעשות (הכוונה במאה אחוז במנהל משימות)

12. או שכל כונן DVD, גם ישנים, יכולים לקרוא DL ? תודה.

13. Started by beniloew,

קניתי מחשב לפני שנתיםם ואני רוצה לשדרג את ההארד דיסק. האם הארד דיסק sata דורש חיבור מיוחד, או שאפשר לחבר אותו לכבל הרגיל(ide) אני לא יודע מה הלוח אם שלי. יש לי פנטיום 4 . השאלה היא רק לגבי החיבור עצמו.

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  14. Started by RazKaziRo,

שלום, אני מעוניין להתחדש בכונן SSD 120-128GB חשוב לי שיהיה כונן איכותי עם אחריות לאורך זמן ושישדרג את ביצועי ה WD Black Caviar 1TB שיש לי כרגע התקציב הוא 500-600 ש"ח העדפה לחנות KSP/Ivory (לא מחפש השמצות) ואם מישהו שמע על מבצע Black Friday בקרוב שלא יתבייש לעדכן תודה לעוזרים רז

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by RazKaziRo,

שלום, נתקלתי בBUG בכונן SSD http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15141 קראתי קצת באינטרנט לגביי הקוד קטלוגי ורשום משהו לגביי דגם 841 המחיר שלו ממש טוב בהשוואה לשאר הכוננים של סמסונג אשמח לדעת אם מישהו מכיר את הדגם הספציפי הזה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. אפשר בבקשה תרשים של חיבור 2 צורבים , צורב DVD וכונן קשיח אחד. תודה

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  17. Started by or_,

אני מחפש לקנות הארידסק חיצוני בגודל 2.5" בנפח של 1T בטווח מחירים של עד 350 שקל אם אין 1T טוב במחיר הזה אז עדיף 500G. מאוד חשוב לי האמינות שלא ידפק אחרי שנתיים. אה ושיהיה מהיר יש חיה כזאת ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by SnakeBite,

שלום, אני עושה הזמנה גדולה מחול בשביל מודינג שלי ובחנות הזאת יש את הצורב liteon LH-20A1L 20x lightscribe sata ששמעתי שהגרסת sata שלו בלי ה lightscribe היא הכי אמינה בשוק וגם ממולצת פה באתר. הייתי רוצה לדעת קודם כל אם אפשר להשיג את הצורב הזה בארץ במחיר עד 250 ש"ח עם אחריות רצוי לשנתיים ואם כן איפה? והאם שווה להזמין מחול אותו אם אי אפשר בארץ המחיר של חול זה בערך 180 ש"ח (במחיר של אותו צורב בלי lightscribe בארץ) בתודה עידו

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  19. היי, שמתי לב שבעת גלישה בכרום יש מעין דיליי בעלייה של דפים, מופיעה בסטטוס בר הודעה "wait for cache", מה שגרם לי להבין שהדפדפן קורא את הקאש מהדיסק וזה לוקח יותר מדי זמן, בנוסף, שמתי לב שלעיתים כשאני מעתיק קובץ לדיסק הוא מעתיק בקצבים ממש איטיים, ויש מצבים שהוא מעתיק בקצבים סבירים לחלוטין. היום כשהדלקתי את הלפטופ התחלתי לשמוע תיקתוקים (במרווחים גדולים) שנעלמו לאחר זמן מה. יש דרך לבדוק מה מצב ה-HD (תוכנה כל שהיא) או להבין אם קיימת בעיה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Dr. Hardware,

הזמנתי מחשב חדש עם הארד דיסק 80GB SATA II הבנתי שצריך להגדיר\להתקין את ה-SATA? כלומר המחשב יגיע בלי ווינדוס ובלי כלום אני אהיה אמור להתקין ווינדוס, הווינדוס שאני כנראה אתקין זה ה-64BIT. השאלה שלי אם יהיו לי בעיות עם התקנת ה-SATA ? או שהווינדוס יאתר אותו כרגיל. במידה ואמורים להגדיר SATA אשמח לקבל הסבר מפורט על מהלך ההתקנה .. תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  21. לפני שתקפצו, קראתי את הFAQ, שם כתוב שזה צריך לזהות 186GB, סבבה, הכל טוב, אני מבין למה, אבל זה מזהה רק 131. זה הבדל של 55GB מהרצוי למצוי! עכשיו, יש לי פנטיום 3, 1GHZ... יש מצב שהוא פשוט לא תומך בכמות הזו? יש משהו שיכול לעזור לי? אני ממש מקווה שאני לא עברתי על החוקים, נכון, שאלה דומה לשלי מופיעה בFAQ, אבל זו לא הבעיה שלי... אצלי הבעיה אחרת... תודה מראש לכל עוזר...

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  22. קניתי דיסק חיצוני WD 750GB, תומך eSATA, USB2, FW400, FW800. לצורך הקמת מחשב חדש אני צריך דיסק וחשבתי פשוט לפרק את המארז החיצוני שלו ולחלץ את הדיסק לטובת העניין. 1. האם חיבורי הדיסק זהים לכל דיסק SATA סטנדרטי והדבר אכן אפשרי ? 2. האם אפשר להמנע מכל התהליך ולחבר אותו למחשב (ללא דיסק בכלל) כדיסק חיצוני ולהתקין עליו מערכת ההפעלה ? חן חן גל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Arkadi.Krr,

יש לי נגן 16 GB, תפוס בסביבות 6 GB ופנוי 10 GB, אני מנסה לאחסן בפנים קובץ אחד בסיומת ISO ששוקל 6GB. זאת אומרת יש מקום ועוד ישאר 4 GB פנוי. הבעיה היא שאיך שאני מתחיל להעביר על השניה הראשונה זה מראה לי שגיאה שהדיסק מלא, איך יכול להיות? מה הבעיה פה?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  24. Started by דניאל99,

היתה לי בדיסק הקשיח מחיצת FAT או NTFS (לא זוכר), שמחקתי בטעות באמצעות FDISK. רק מחקתי את המחיצה ומאז לא נגעתי בה. האם יש דרך לשחזר את המידע?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  25. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות כונן נייד "1TB 2.5 עם חיבור usb3. ההמלצות שראיתי פה בפורום הם WD passport or samsung n2. אבל הבנתי שהם מסתובבים ב5400rpm בלבד. לכן חשבתי לקנות מארז ודיסק 7200rpm בנפרד. קודם כל מה דעתכם על הרעיון, באם ההמלצות חיוביות אשמח להמלצות למארזים ודיסקים. תקציב 500-700 שקל. אם זה מוזיל (סטודנט בכל זאת.. ) אין לי בעיה להזמין את המארז מחו"ל (את הדיסק אני חושב שעדיף שלא, לא?) השימוש יהיה בעיקר אחסון מוסיקה ווידאו (גם hd) וניגון שלהם ישירות מהדיסק החיצוני. תודה רבה לכל העונים\מתעניינים, גלעד.

• 1 תגובה
    • 953 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.