עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי שני דיסקים שנפחו את נשמתם לאחרונה (2TB של סמסונג ו-3TB של סיגייט) ולא כל המידע עליהם מגובה. אשמח לשמוע המלצות! תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Bori4ka,

שלום נשרף לי הצורב הישן ואני רוצה להביא צורב עם LightScribe יש המלצות לדגמים מסויימים? תודה

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  3. שלום, אני משתמש בכונן הקשיח מדגם זה כבר שנה, ולא בפעם הראשונה, המחשב לא מתקשה בזיהויו. כשאני מחבר את הכונן למחשב, הוא מזהה אותו בתור iomega select HDD רק ב DEVICES AND PRINTERS. לעומת זאת, במחשב שלי הוא מופיע בתור local disk (i). כשאני מנסה לפתוח את הכונן, נשלחת הודעה זו: you need to format the disk in drive I : before you can use it. כשאני אני מנסה להוציא אותו בסייפ רימוב, הוא שולח הודעה בנוסח זה: windows cant stop your ¨generic volume¨device because a program is still using it. Close any program that might be using the device, and then try again later. אין צורך לפרט שעל הכונן קיים מידע רב וחשוב. שמעתי על אפשרות של חברות לשיחזור והצלת מידע, אך אני מעדיף לא לפנות אל מקו…

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  4. האם ניתן להשיג במחיר של פחות מ 80 אגורות ליחידה, אם כן היכן בבקשה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  5. שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב עם כונן קשיח אחד של HDD וכונן אחד של SSD השאלה שלי היא כשאני מתקין את הווינדוס בפעם הראשונה, איזה הגדרות בדיוק אני צריך לעשות בביוס בשביל להתקין אותו על כונן הSSD באופן הכי אידיאלי? ולאחר שאני מתקין את הווינדוס, האם ווינדוס יזהה באופן אוטומטי את הכונן HDD? בקיצור איך כל העסק הזה עובד? תודה רבה מראש לכל מי שעור..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. קניתי דיסק קשיח WD 250GB SATA 16MB הביוס מזהה אותו וגם הוא מופיע במנהל ההתקנים אבל הוא לא מופיע במחשב שלי מה אני עושה? :s05: תודה מראש

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  7. תותקן עליו מערכת ההפעלה ומשחקים. מחפש הרד דיסק לביצועים מרביים.

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  8. Started by j,

שלום לכולם, [אגב טעות שלי פעם קודמת, סליחה] ניסיתי לצרוב קובץ ISO כמו שצריך (בתוכנת NERO כIMAGE) הכל היה טוב ויפה, אבל הצריבה נכשלה 3 פעמים!!! אז לפני שאני זורק עוד כמה דיסקים לפח, יש למישהו רעיון איך לעשות את זה כמו שצריך?? תודה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  9. Started by roeiw,

:s05:

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. עולם כונני האחסון הניידים מאותת לנו שהוא עדיין קיים עם דגם מעודכן אשר מקפיץ את הנפחים לליגת הטרה-בייטים לכתבה

11. היום בבוקר עוד עבדתי על המחשב עם ההרד דיסק וחזרתי בצהריים ראיתי שזה בקטע של הבוט הוא לא זיהה שיש הרד דיסק אם זה עשה ריסט והגיע לבוט ולא זיהה הרד דיסק זאת אומרת שהדיסק שלי מת? הוא של maxtor הוא גם מציג שמות מוזרים במקום השם שהוא אמור לכתוב, שזה נראה כאילו מישהו חיבל בו רציני יכול להיות שהוא פשוט מת? או גוסס בצורה בלתי הפיכה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by gallevy,

המפרט שלי כבר הושלם. אני רק צריך את העצה לגבי כונן קשיח 2TB לאחסון סרטי HD. ממש תודה מראש לכל מי שעוזר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. בוקר טוב יש לי מחשב עם 2 דיסקים IDE ו2 דיסקים SATA אני לא רוצה להעמיס על הספק כוח( 400W ) יותר מידי,וגם אני רוצה שתהיה זרימת אוויר יותר טובה במחשב אני רוצה להעיף את 2 דיסקים הIDE הXP שלי על אחד מדיסקים ה SATA אבל... יש בעיה כשניתקתי את אחד הדיסקים הIDE והפעלתי מחדש את המחשב- המחשב פשוט לא עולה ונשאר תקוע-בגלל שהדיסק הזה היה פעם כונן איתחול -והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה על דיסק SATA(לפני שנה) כאילו הדיסק קשיח הIDE הזה הוא דיסק איתחול ויש לו גם 3 בחירות איזה מערכת הפעלה תעבוד מה אני עושה כדי שהמחשב יתחיל לעבוד ישר על הדיסק SATA בלי לפרמט או להתקין XP חדש? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  14. Started by almor12,

מה העניינים אנשים? חג שמח, אני רוצה לקנות כונן SSD עכשיו אחרי התלבטויות הגעתי לשניים סופיים אחד: crucial m4 128GB השני: intel 330 120GB מה עדיף מבין השניים? התקציב שלי הוא עד 600ש"ח עכשיו הקנייה תתבצע בKSP. שאלה נוספת: יש לי אפשרות ליצור מחיצות בכונן בלי לפגוע במהירות קריאה וכתיבה? לדוגמה: ליצור כונן C וכונן D

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  15. Started by ^DaGoN^,

כרגע יש לי 40GB 7200RPM אני מעוניין לקנות עוד אחד בנוסף, אבל לא משהו ב-400 שקל, מתחת ל-200, ואני יודע שיש, משומשים ואתרים שמוכרים בזול ואני בכלל יכול לשים עוד HD נוסף במחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  16. Started by noambaum,

אני אגש ישר לעניין: הצורב שלי לאחר עידכון קושחה ודריברים לא מוכן בשום פנים ואופן לצרוב דרך NERO 7 במהירות שעולה על X8. אני מדבר על צריבה של MP3/DATA או כל דבר אחר.. בבקשה תושיעו אותי מהצורב הסורר

• 10 תגובות
    • 762 צפיות
  17. סיכום שנת 2017 הפומבי של יצרנית השבבים חושף מוצר חדש ומבטיח שיהפוך לזמין בשנה הקרובה לכתבה

18. הי יש לי בעיה שמשגעת אותי ולא מצאתי עדיין מישהו שיודע מה הבעיה ..(ושאלתי הרבה!!!) אז ככה יש לי צורב טושיבה 5112 DVD-R אכשיו קניתי סרט DVD (לב אמיץ גירסה לאספנים) עשיתי גיבוי עם תוכנה DVDSRINK3.5 אז זה צרב את 2 הדיסקים פחות או יותר די טוב (זה נתקע רק פעם אחת באמצע הדרך וצריך ללחוץ קדימה בשלט) אבל מה לעשות שיש אחים קטנים ששוברים הכול!! הלך המקורי .... אכשיו ניסיתי לעשות גיבוי לגיבוי (לשכפל את העתק ) דרך NERO6 וגם דרך שתי תוכנות אחרות... אבל אחרי 2% זה מתקע ועשה ERROR שלא נותן לי לצרוב!!( הייתי בהלם!!) אמרתי לא יכול להיות וניסיתי לגבות DVD אחר אותו דבר דרך דוידי שרינק ונרו ואותו סיפור לא נותן לשכפל את השיכפול!! ניסיתי אם XDVD וכול פעם אותו סיפור ... ניסיתי להעתיק מ…

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  19. שלום, אני מחפש כונן חיצוני שיכול לקרוא ישירות מכרטיסי זכרון (מעין ארנק דיגיטלי, כמו שקראו לזה פעם) אבל בנפחים גדולים - נניח חצי טרה כסדר גודל. השימוש - גיבוי תמונות מכרטיס הזכרון באופן נוח ומהיר - בלי להתעסק עם העתקה דרך המחשב. מישהו מכיר כזה?

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  20. הדיסק הקשיח במחשב הנייד שלי גסס. עשיתי לדיסק הגוסס גיבוי מלא, החלפתי אותו והתקנתי במחשב הנייד דיסק קשיח חדש. כעת שאני עוסק בתהליך השחזור, רציתי להתייעץ אם לקחת את הגיבוי ולעשות שחזור מלא ורגיל או שמא כדאי כבר לנצל את ההזדמנות הזאת "לעשות ניקוי" ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה. כמה דברים שצריך לדעת: 1. אני לא מדבר על התקנה ממש נקייה של הווינדוס. אין לי שום כוונה ורצון להתחיל עם כל ההגדרות וההתקנות ממש ממש מהתחלה (ייקח לי חודשים). אני מדבר על שחזור חלקי, כמדומני שיש איזה דרך באמצעות "העברה נוחה ב-Windows" או משהו כזה... 2. כרגע המערכת הפעלה עובדת בסה"כ בסדר. 3. מדובר במערכת הפעלה W7 x64 שעבר עליה 3 וחצי שנים.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  21. Started by ksn1981,

שלום לכולם, אין לי כל כוונה/יכולת לנתח את יכולות הכונן (Sony Optiarc AD-7260s) שבזכותן הוא מומלץ בסטיקי ובביקורות.. גם אין לי שמץ של מושג איזה יכולת תהיה שמישה/חשובה עבורי.. אבל.. על דבר אחד אין כל ויכוח.. הכונן הזה מרעיש, ממש מרעיש! קניתי כמה כוננים כאלה ואני משווה אותם לכמה מהנפוצים של LG שהיו לי.. התוצאה זהה וברורה כשמש! אף פעם לא היו לי דרישות מיוחדות מצורב, אבל זו הפעם הראשונה שאני יכול להגיד שמצאתי צורב "לא טוב" עבורי. בהצלחה.

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  22. Started by MATAN_BS,

אני עומד לרכוש מחשב חדש, אני מתלבט איזה HD לבחור :s05: המחשב משמש לישומי אופיס(XLS,WORD), משחקים(WARCRAFT) ,ואינטרנט הכי חשוב לי שקט אבל ממש שקט (המחשב מבוסס מארז SONATA2, כרטיס מסך בקירור פאסיבי, ומאורר מעבד IGLOO 7002L LIGHT) אני מחפש HD שיהיה בערך ->160MB 8MB BUFFER 7200RPM SATA2 שמעתי ש Samsung וגם Seagate מאוד שקטים. כמה שאלות - מי מהם עדיף ? כמה הם באמת מרעישים ? איזה מודל מומלץ ? יש משהוא אחר יותר טוב ? תודה MAT

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  23. היי, רקע: מדובר במחשב ותיק. מריץ win 7. אני לא זוכר בני כמה הדיסקים, אבל בכל מקרה זה כמה שנים. יש שני דיסקים: על אחד (הישן יותר) יש כוננים C (מערכת הפעלה ותוכנות) ו-D (מידע). על הדיסק השני יש כונן E (אחסון מדיה). כיום המחשב בשימוש קליל ודי מועט, אבל דולק כל הזמן. לאחרונה התחלתי לחוש באיטיות - אתחול איטי, תוכנות עולות לאט (אפילו דפדפן), אבל ברגע שעלו הכל עובד בסדר. האם האיטיות יכולה לנבוע מבעיה באחד הדיסקים? (הדיסק החשוד הוא כמובן שזה שעליו מותקנות התוכנות ומערכת ההפעלה, אבל בהמשך תראו שאולי יש בעיה דווקא בדיסק שמחזיק מדיה) הבעיה: היום לאחר restart (בעקבות עדכון ל-windows) עלה ה-CHKSDK והריץ בדיקה. לא יודע למה. בבדיקה (לכונן…

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. משום מה שאני מנסה להוציא את הכבל הראשון הוא פשוט לא יוצא, צריך למשוך חזק או שללחוץ על איזה משהו ורק אח"כ למשוך ובקשר לכבל השני הארוך הזה גם איך אני מוציא אותו למה אין לי מושג הינה תמונה:

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  25. Started by rafi_d,

עכב תקלה בדיקה בדיסק 500G שלהם - החלפתי ל1T תמורת הפרש כספי של 150 ש"ח. הדיסק הוא: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7739191 מפרט: MK1059GSM וסקירה כאן: http://www.tomshardware.com/reviews/2.5-inch-12.5-mm-9.5-mm,2623.html (ראו עמ 3 בכתבה) מבחינתי - ממשק הSATA הוא חשוב , גם כדי לאפשר ביצועים טובים ובעתיד אולי שימוש גם כBOOT דיסק. מה דעתכם עליו כללית ? האם היותו טיפה "שמן" יותר משמעותי ? יש לו נורית שמהבהבת בעת מעבר נתונים. כעת, ה"תקלה" שאני רואה בו כעת - שהיא אינה מהבהבת בחיבור SATA אלא רק בעת חיבור בUSB. שווה להחליף בגלל זה ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.