עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ToMeRv32,

סתם שאלה שעלתה לי לראש - למה מייצרים כונני SSD בגודל 2.5" ולא 3.5"?

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  2. Started by dbbd,

2 פלטות http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=394 לא ברור לי איך האקוסטיקה שלו משתווה ל SAMSUNG HD642JJ

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  3. ה GREEN עולה 430ש"ח ואילו הBLACK עולה 480 ש"ח.. אני מתלבט, אני פשוט לא יודע מי יותר "חזק". האם עדיף 64 MB כאשר ידוע ש הGREEN פחות "מהירים" על פני BLACK חייה עם 32 MB...?

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  4. התקינו לי צורב DVD חדש מסוג נק, כל פעם שאני מכניס תקליטור ומאתחל את המחשב אני מקבל מסכים כחולים וניתנת לי האופציה להריץ את הווינדוס במצב בטוח. אם אני מוציא את התקליטור אז הווינדוס עולה והכל בסדר.

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  5. Started by ido135,

יש לי את הכונן שנה וקצת ולאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות זה התחיל ממסכים כחולים שלא בטוח שזה בגלל הכונן ולאחר מכן גוגל כרום ופיירפוקס החלו גם לקרוס ולא להגיב תהליך התוכנה נתקע ולא מאפשר סגירה דבר שמאלץ אותי לבצע ריסטרט למחשב אבל גם לאחר ריסטרט במחשב המערכת הפעלה כלל לא עולה הכונן נעלם מרשימת הכוננים שמחוברים בחיבורי הSata3 בלוח אם ומציג שגיאת העלאה במידה ואני מכבה ומדליק מחדש את המחשב מהכפתור הכונן כן מזוהה בלוח אם והמערכת עולה המחשב עצמו נקי מוירוסים סרקתי גם עם ספי האנטר לפני כמה חודשים והיו מזיקים והסרתי אותם עשיתי לאחרונה עידכון לקושחה האחרונה של הכונן

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  6. היי רציתי לדעת מה אתם חושבים על הצורב DVD של LG: GSA H42N באתר של LG מצאתי מפרט אבל לא שלו אלא של: GSA-H42LI ההבדל זה רק הצבע? המפרט זהה? זה המפרט: Multi-Format support DVD+R/RW, DVD+R DL, DVD-R/RW, DVD-R DL, DVD-RAM, CD-R/RW Burn customized, silk-screen-like labels onto LightScribe DVD or CD media Max. 18x DVD±R Write Speed Max. 12x DVD-RAM Write Speed Double Layer DVD+R (8.5GB) and dual layer DVD-R (8.5GB) recording supported 2MB Cache Buffer with buffer Under-run protection Enhanced IDE(ATAPI) interface האמתי אני מעדיף חיבור SATA, זה יותר עדיף נכון? יש דגם דומה לזה כ-SATA? כי זה חיבור רגיל IDE ולגבי זיכרון Buffer 2 מגה זה סביר?

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  7. NEC 3500 אין לי מושג איזה גירסת פירמוור יש לי SLVER LINE PRO RITEKG04 נצרב במהירות X2 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  8. Started by Yaron_87,

שלום, קניתי צורב DVD של NEC לפני מס' חודשים... היה לי איזה בעיה בווינדוס והייתי צריך לפרמט את המחשב פירמטתי ועכשיו הצורב לא קורא את הדיסקים של ה DVD הוא רושם לי שגיאה כזאת: Disk is not formatted windows cannot read from thr disk. the disk might be courrupted, or it could be using a format that is not compatible with windows חשוב לציין שהוא קרא את אותם דיסקים לפני

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  9. למי שלא מכיר האתר מתעדכן איך שיוצאת גירסה פרוצה ורשמית של קושחה חדשה,ממש מומלץ. מי שלא מבין בזה לא מומלץ לעדכן קושחה,רוב הקושחות שם הם קושחות פרוצות (ז"א לא רשמיות),אם העידכון ייכשל לכם והלך הצורב,אז גם הלכה האחריות. http://www.micheldeboer.nl/firmware/index.html אני כרגע משתמש ב 218btrpc1.rar (של ה3500), הנק שלי עכשיו הוא RPC-1 (שזה אומר שאני יכול לאפס את הגדרות האיזור PAL NTSC בחזרה ל5),rip lock removed (הורדה של סרט לדיסק הקשיח מתבצעת במהירויות הרבה יותר גבוהות) ו bit setting ל +R ו +RW לאלו שמעוניינים לשנות +RW ל ROM,אם כבר צרבתם על ה +RW שלכם אז לא תוכלו (זה באג אני בטוח שיסדרו את זה בקרוב),אבל אם יש לכם מדית +RW חדשה שלא השתמשתם בה,תוכלו לשנות אותה ל ROM וכך לנגן בנ…

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  10. האם WD 36GB RAPTOR מספיק גדול בשביל Windows Vista ?? או שרצוי לקנות את הדגם של WD 76GB RAPTOR ?? תודה

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  11. שלום לכולם , יש לי צורב DVD של נק מדגם 3540 , קניתי דיסקים של 900 מגה (100 דקות) וניסיתי לצרוב דיסק של 94 דקות , באמצע הצריבה היא נכשלה וזה רשם לי Invalid block , האם לא אפשרי לצרוב דיסק של 94 דקות עם הצורב הזה? אם כן איך עושים את זה? דרך אגב , אני עובד עם נרו 7.5 עריכה : ניסיתי לצרוב פעם אחת במהירות של X16 ופעם שניה במהירות של X8 , שני הצריבות נכשלו

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  12. Started by zahi,

איזה דיסק קשיח מומלץ יותר מבחינת אמינות וביצועים ? DeskStar 7K1000.D 1TB 7200RPM 32MB Sata III או 1TB 7200RPM 32MB Sata III ST1000DM003 seagate

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  13. Started by zolder,

האם אני אוכל לצרוב עם הצורב שלי(LITE ON 48X24X48) ובעזרת הנרו דיסקים של 900 מגה\100 דק'? https://www.misradia.co.il

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  14. Started by eyahalom,

שלום לכולם, נתחיל מזה שאני טירון בנושא חומרה. בחיים לא הרכבתי כלום בעצמי. נמשיך: יש לי צורב DVD עם חיבור IDE. במחשב שלי ההרדיסק מחובר בIDE, וכך גם צורב CD. אני מעוניין להתקין בנוסף את הצורב. האם הדבר מסובך? האם צריך להתעסק גם עם הביוס? האם תוכלו להסביר לי מה בדיוק אני צריך לעשות? האם מדובר בהתקנה של כמה ברגים וזהו, או ביותר מכך? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  15. האתר/הבלוג [geeks are sexy] ( ??? ) פרסם מאמר קצר בנושא הבודק אותו, האם הקפאת HD אכן גורמת לHD לעבוד? התוצאות? תראו לבד.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  16. Started by integral,

כתבה נחמדה למי שהעתיד מעניין אותו: http://www.cdfreaks.com/article/186/1

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  17. Started by mega1234,

יש הבדל בביצועים בין שני הכבלים האלו בהתחשב בעובדה שהם מחוברים לאותו דיסק קשיח ?

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  18. Started by coorva,

רכשתי דיסק קשיח WD IDE JB 8MB buffer בזמן כיבוי המחשב יש רעש במשך חצי שניה בערך מהדיסק הקשיח אבל רעש שלא ניתן להתעלם ממנו. (רעש דומה למנוע חשמלי קטן). האם זה נורמלי? במידה ולא, יש תוכנה שיכולה לבדוק אם הדיסק תקין? תודה

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  19. אני מתלבט בין שניהם

20. Started by elad-k1,

שלום אני מנסה ליצרוב דיסק וזה רושם לי תבעיה הזאת.1! החלפנו את הסידי וזה לא הבעיה מהסידי מה יכול ליהות הבעיה? כמבון שהדיסק גם טוב תודה [attachment deleted by admin]

21. http://www.bhphotovideo.com/c/search?Ns=p_OVER_ALL_RATE|1&ipp=100&ci=6543&N=4294542383+4291237751+4291116701+4291227156+4289950565+35+4294949651+4253041063&srtclk=sort אני צריך טרה, סמסונג ווסטרן דיגיטל וסייגיט יודועים כהכי טובים.. ולעתיד תמיכה של USB3.. איזה מהם הכי טוב או הכי עדיף?

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  22. Started by shloosh,

אני מחפש הארדיסק חיצוני שמיועד למחשב ביתי ולא נייד. אני צריך 500GB בסביבות ה-400 שקל. ווסטרן דיגיטל יש לי נסיון די רע איתם תמיד,איך המקסטורים ואיך הלאסיי החדש שיש בבאג? ועד כמה ההבדל בין חיבור FIREWIRE לבין USB2.0 הארד דיסק מיועד למוזיקה וסרטים,לא למשחקים או משהו שדורש ביצועים... תודה!

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  23. Started by fuichtva,

שמרתי את המידע בכונן לוגי מסוים( מערכת ההפעלה בכונן לוגי אחר) ופתאם אין בו מידע והוא מוצג ככונן לא מפורמט והמחשב שואל האם לפרמטו. אות הכונן קיימת "במחשב שלי" אך בסייר WIN וכן בכלים של הכונן הוא אינו קיים. יש לי מע' הפעלה XP PRO. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  24. אז ככה - עד יום חמישי האחרון המחשב עבד נפלא אבל רשם לי את הודעת ה-"CPU is unworkble or has been changed" זאת הודעה כזו שהוא רושם הייתי מאשר לו להמשיך באמצעות לחיצה על F1 והכל עבד מעולה. ביום חמישי נכנסתי להגדרות ביוס שלי והכנסתי את כל ההגדרות לאופטמייז (עברתי תפריט תפריט ולחצתי F7. בסוף שמרתי ויצאתי) ומאז המחשב לא מזהה שום כונן אופטי שהוא. רק לצורך בדיקה חיברתי צורב חדש לחלוטין שהזמנתי בשביל המחשב החדש שאני מקבל בקרוב וגם אותו הווינדוז לא זיהה. אגב, גם כוננים וירטואליים הוא לא מזהה ובנוסף לדימון טולז אותו הוא לא מזהה ניסיתי להתקין תוכנה אחרת וגם את הכוננים שהיא יצרה הווינדוז לא זיהה. גם את הכוננים של האלכוהול שלי הוא לא מזהה ובקיצור - כל נסיון ליצור כונן כלשהו או אפילו לז…

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  25. Started by מסבחה,

ראיתי שמוכרים באייבורי את Maxtor OneTouch IV 500GB ב-350 ש"ח. מה אתם אומרים עליו? איך מקסטור מבחינת אמינות דיסקים? (אגב משום מה לאחרונה המחירים של 500GB עלו לסביבות ה-400 ש"ח... לא ברור לי למה)

• 4 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים