עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום אתמול קניתי צורב די וי די של פיונייר dvr-106d , אני באתי אתמול לחבר אותו, והמחשב זיהה ואני יכול לפתוח את הדיסקים שהוא קורא ואפילו הוא קורא קבצי מוזיקה, אבל שאני מנסה לקרוא סרטי די וי די הוא כותב ארוור! וגם שאני מנסה לצרוב לו בדי וי די גם בתונה שבאה עם הווינדוס וגם בנירו 7 הוא כותב ארוור! ולא מתחיל אפילו.. בבקשה בבקשה ממכם תעזרו לי אם אתם יודעים מה הבעייה שלו, תודה.

2. Started by heaventear,

שלום לכולם לאחרונה התחדשתי במחשב חדש ועל מנת להעביר את הקבצים החשובים שלי אליו צרבתי אותם על שני dvdים,כששאני מכניס אותם למחשב החדש זה מראה לי שיש נפח תפוס בdvd כאילו משהו צרוב עליו אבל כשאני מנסה לצפות בקבצים שנמצאים בו על מנת להעתיק אותם למחשב החדש זה מראה שאין כלום מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  3. Started by Mingi,

קניתי למצלמה כרטיס זיכרון של 8 ג'יגה, עכשיו אני מנסה להוציא את התמונות למחשב והוא לא מצליח לחבר מהמצלמה. חיברתי דרך מתאם SD למחשב גם לא עובד. ניסיתי גם את המצלמה וגם את המתאם עם SD של 2 ג'יגה ושל 128 מגה ושניהם עבדו חלק. המחשב עם ווינדוס אקס פי הום... מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  4. לפני שתקפצו, קראתי את הFAQ, שם כתוב שזה צריך לזהות 186GB, סבבה, הכל טוב, אני מבין למה, אבל זה מזהה רק 131. זה הבדל של 55GB מהרצוי למצוי! עכשיו, יש לי פנטיום 3, 1GHZ... יש מצב שהוא פשוט לא תומך בכמות הזו? יש משהו שיכול לעזור לי? אני ממש מקווה שאני לא עברתי על החוקים, נכון, שאלה דומה לשלי מופיעה בFAQ, אבל זו לא הבעיה שלי... אצלי הבעיה אחרת... תודה מראש לכל עוזר...

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  5. כמו בכותרת, הלוח אם שלי הוא Epox 8KDA3J ואני מעוניין לקנות כונן קשיח חדש (כנראה אחד מהאלה של 640GB, של סמסונג או WD) ואני מעוניין לדעת האם כונן קשיח שהוא SATA2 (הסמסונג הוא SATA2, נכון? גם ה-WD?) יתאים ללוח אם שלי. אני יודע שעקרונית SATA2 תואם לאחור, אבל בכל זאת חיפוש בגוגל העלה שהיו אנשים עם בעיות בחיבור של SATA2 ללוחות אם ישנים תודה

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  6. Started by אסיWOW,

הדרישות שלי שיהיה בין 500GB ל 640 לא יותר או פחות ושיהיה טוב ושקט המחשב שלי מיועד למשחקים כבדים או שמה אתם ממליצים קשיח אחד רק לווינדוס וויסטה שלי נגיד160GB והשני למשחקים והשטויות 500GB איכותי? תנו דיעות

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  7. Started by kl00m,

אני עורך וידאו ועובד עם קבצים גדולים והרבה. אני מכוון לקנות כונן חיצוני עם eSata בנפח 500G. אני תוהה מה ההבדלים האמיתיים בין הגירסאות של הדיסקים החיצוניים של My Book. לפי האתר שלהם הStudio הוא בעיקר מהיר, אבל עד כמה? :auto: לגירסאות הHOME והOFFICE יש יותר נטיה להיות כונני גיבוי בלחיצת כפתור, אבל אני לא זקוק לגיבוי אני זקוק לאיכסון בעבודה שוטפת. ההבדלים הכספיים נעים בסביבות ה100-200 שקל לפה ולשם אבל בשום מקום לא מסופק הסבר ממש ברור לנושא. אה, ולמה WD ולא חברה אחרת? כי זה מה שאני מכיר מנסיון במקומות שאני עובד בהם, לא מגזענות.

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  8. ה GREEN עולה 430ש"ח ואילו הBLACK עולה 480 ש"ח.. אני מתלבט, אני פשוט לא יודע מי יותר "חזק". האם עדיף 64 MB כאשר ידוע ש הGREEN פחות "מהירים" על פני BLACK חייה עם 32 MB...?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  9. Started by nitsan2s,

אהלן לכולם, יש לי צורב DVD של LG מבוסס SATA + SATA POWER , ספק כוח 400W של TT הבעיה היא, שהוא נוטה לכבות את המחשב כאשר הוא נכנס לפעולה של קריאה/כתיבה, למשל ,אני אתחיל צריבה,ובאמצע הצריבה המחשב ייכבה ויעשה restart , באותה מידה זה קורה גם בזמן קריאה. לפעמים הבעיה מתרחשת גם בזמן הboot של המחשב. מישהו יודע אולי מה הבעיה ? יש לציין גם שזה לא תמיד קורה, אבל רוב השימושים בכונן מסתיימים בסוף בבעיה הזאת. תודה רבה לעוזרים ושיהיה לכם חג שמח ושבת שלום ! :-*

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  10. Started by ex_,

היי איפה אני יכול לראות בווינדוס שהדיסק שלי הוא באמת SATA2? והאם ב DEVICE MANGER אמור להיות כתוב sata2 ליד תאור החומרה? יש צורך בדרייברים בכלל? תודה

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  11. מחקתי מחיצות מכונן קשיח בעזרת partition magic 8 , לאחר שהפעלתי את המחשב גיליתי שעשיתי את זה לכנון הלא נכון. היו בו שתי מחיצות מחקתי אותן ויצרתי אחת, לחצתי על אישור והוא כתב את השינויים, הפעלתי מחדש את המחשב. אני בטוח שיש תוכנה שיכולה לשנות בחזרה את שהשינויים כי היא רק מחק את הFAT והמחשב לא עבר פירמוט של דוס אלא רק של PM. מישהו מכיר פיתרון?

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  12. למי שלא מכיר האתר מתעדכן איך שיוצאת גירסה פרוצה ורשמית של קושחה חדשה,ממש מומלץ. מי שלא מבין בזה לא מומלץ לעדכן קושחה,רוב הקושחות שם הם קושחות פרוצות (ז"א לא רשמיות),אם העידכון ייכשל לכם והלך הצורב,אז גם הלכה האחריות. http://www.micheldeboer.nl/firmware/index.html אני כרגע משתמש ב 218btrpc1.rar (של ה3500), הנק שלי עכשיו הוא RPC-1 (שזה אומר שאני יכול לאפס את הגדרות האיזור PAL NTSC בחזרה ל5),rip lock removed (הורדה של סרט לדיסק הקשיח מתבצעת במהירויות הרבה יותר גבוהות) ו bit setting ל +R ו +RW לאלו שמעוניינים לשנות +RW ל ROM,אם כבר צרבתם על ה +RW שלכם אז לא תוכלו (זה באג אני בטוח שיסדרו את זה בקרוב),אבל אם יש לכם מדית +RW חדשה שלא השתמשתם בה,תוכלו לשנות אותה ל ROM וכך לנגן בנ…

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  13. איך צורבים עם צורב דיוידי ע''י צריבה רגילה ? או שצריך איזה תוכנה מיוחדת? בבקשה תסבירו לי וגם לו

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  14. Started by zahi,

איזה דיסק קשיח מומלץ יותר מבחינת אמינות וביצועים ? DeskStar 7K1000.D 1TB 7200RPM 32MB Sata III או 1TB 7200RPM 32MB Sata III ST1000DM003 seagate

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  15. Started by eXtReMeHaLo,

בפורום הזה יש די הרבה שקראו את התרד והסברים שונים על ה DVD RAM אבל עדיין לא מבינים כל כך מה הוא עושה . אני אחד מאלה, אני מבקש שמשהו יסביר בברירות מה עושה בדיוק ה DVD RAM וכל מה שצריך לדעת עליו. והכל יהיה רשום ומסודר כאן ולא צריך לחפש את זה בין 300 תגובות זה יהיה תחת נושא אחד ומי שרוצה לדעת נכנס לכאן וקורא... תודה

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  16. לא מצליח להכניס קובץ שהוא מעל 4 ג'יגה ! ...מה הבעיה ?<? יש אפשרות לסדר את זה?? תודה

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  17. Started by zolder,

האם אני אוכל לצרוב עם הצורב שלי(LITE ON 48X24X48) ובעזרת הנרו דיסקים של 900 מגה\100 דק'? https://www.misradia.co.il

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  18. Started by eyahalom,

שלום לכולם, נתחיל מזה שאני טירון בנושא חומרה. בחיים לא הרכבתי כלום בעצמי. נמשיך: יש לי צורב DVD עם חיבור IDE. במחשב שלי ההרדיסק מחובר בIDE, וכך גם צורב CD. אני מעוניין להתקין בנוסף את הצורב. האם הדבר מסובך? האם צריך להתעסק גם עם הביוס? האם תוכלו להסביר לי מה בדיוק אני צריך לעשות? האם מדובר בהתקנה של כמה ברגים וזהו, או ביותר מכך? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by T-Flash,

שלום. מה ההבדל בין דיסקים DVD+R ו DVD-R? תודה.

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  20. הכונן, שמכיל 2 מחיצות, שעל אחת מהן מותקנת מערכת ההפעלה שלי (vista ultimate) עושה לי בעיות. לפני שהמחשב נכבה ונדלק מחדש אני לפעמים שומע מן קליקים ממנו, אך איני בטוח שזה מגיע מההארדיסק. זמן מה לאחר הקליקים המחשב נכבה ונדלק מחדש, ובעת שהוא עולה הביוס לא מזהה שהכונן מחובר למחשב. אני צריך לכבות אותו לחכות זמן מה עד שאוכל להדליק את המחשב מחדש ושהוא יזהה את הכונן. יש לציין כי ויסטה מראה על פעילות גבוהה של המעבד אף על פי שלא רצים שום תהליכים משמעותיים ברקע, וכך המצב רק לאחרונה. המפרט שלי הוא: intel duo 8200 gigabyte ga-p35-ds3l mushkin 2g 1066mhz ddr2 club3d radeon 4850 512mb WD 120 gb IDE WD 160 gb SATA seagate 320 16 buffer SATA אשמח לשמוע את דעתכם.

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  21. אממ , משום מה המחשב מזהה את הדי וי די כסקזי , זה התחיל ככה סתם ביום בהיר אחד. עכשיו הוא לא קורא דיסקים , ואפילו שאני לוחץ עליו כפתור ימני ו eject ' הוא לא מגיב. איך אני מסדר את זה ? :\ תודה. :-*

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  22. שלום אני לא כל כך מבין תעזרו חיפשתי במלא פורומים ולא מצאתי תשובה לי יש לי מחשב חדש מחובר אליו כונן SATA2 אני בא לפרמט עם XP הוא מבקש DRIVER הסתכלתי בביוס וראיתי שהארד דיסק מכוון על RAID שיניתי לאמולציה של IDE וזה עבד הצלחתי לפרמט. השאלה שלי מה ההבדל בין RAID לIDE ? יש לי כונן אחד זה משנה ? אם אצליח לפרמט כRAID עם כונן אחד (אשיג DRIVER) המחשב יהיה לי יותר מהיר ? יותר מהיר מהאמולציה של הIDE ? פגעתי במהירות של המחשב ? מה מומלץ לכונן אחד ? להתקינו כ RAID או כאמולציית IDE ? שאלה אחרונה למה שהתקנתי כIDE הפעלתי מחדש החזרתי למצב RAID בביוס והמחשב הXP לא עלה ? ועוד שאלה קטנה חיברתי אותו כIDE התקנתי XP התקנתי DRIVER של סאטה הפעלתי מחדש נכנסתי לBIOS הגדרתי במקום אמולציית IDE הגדרתי…

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  23. רק בECDC, נרו צורב על הדיסקים האלו מצוין. זה ככה רק בצורב קומבו DVD שלי (של סמסונג). X4 אם זה משנה....

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  24. Started by elad-k1,

שלום אני מנסה ליצרוב דיסק וזה רושם לי תבעיה הזאת.1! החלפנו את הסידי וזה לא הבעיה מהסידי מה יכול ליהות הבעיה? כמבון שהדיסק גם טוב תודה [attachment deleted by admin]

25. Started by roey1,

שלום, יש ברשותי דיסקים Xerox DVD-RW 4X . ממה שהבנתי דיסקים אלו הם דיסקים רב פעמיים כלומר דיסקים שאני יכול לצרוב עליהם פעמים רבות. הכנסתי מדיה ריקה למחשב ובאמת הוא קורא אותו כדיסק DVD-RW . צרבצי עליו קבצים בעזרת נרו והכל תקין עד כאן. לאחר מכן, ניסיתי להיכנס בתוכנת Nero לאפשרות Erase Disc אך משום מה פתאום הוא קורא את הדיסק כדיסק DVD-R ולא נותן לי "למחוק" את הדיסק. יש לציין שניסיתי זאת כבר על 2 מדיות שונות ויש את אותה הבעיה. מה אני עושה? תודה, רועי.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.