אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש לקנות disk on key בגודל 4GB שתומך בUSB2, ובלי מערכת ההפעלה U3, זה מיותר לגמרי לפי דעתי. יש המלצות מה לקנות?
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
כתבה נחמדה למי שהעתיד מעניין אותו: http://www.cdfreaks.com/article/186/1
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
טוב, אז הנה היציאה החדשה של LG: DVD+R 16x PCAV (8x, 12x is PCAV) DVD-R 16x PCAV (8x is ZCLV) DVD+RW 8x ZCLV DVD-RW 6x CLV DVD+R/DL 4 x None of these are LG's monopoly, or Hitachi's for that matter. Plextor PX-716A has 8x DVD+RW. Several manufacturers have 4x DVD+R DL. Matsushita introduced 5x DVD+R DL writers some time after Hitachi-LG's GSA-4120B release. P-CAV 16x DVD+R recording was first announced by Toshiba-Samsung two months ago. 16x DVD-R is even less unique. However, GSA-4163B is the first of all to support all of the above.
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
רק בECDC, נרו צורב על הדיסקים האלו מצוין. זה ככה רק בצורב קומבו DVD שלי (של סמסונג). X4 אם זה משנה....
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
ביצעתי לחבר שלי פורמט, והיה לו חומר ממש חשוב. האם אפשר לשחזר את המידע?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות RAID 0 במחשב שלי. במחשב שלי מחובר עכשיו כונן אחד עם כל מערכת ההפעלה וכל הקבצים. יש לי כונן זהה לחבר עליו. השאלה שלי אם אני רוצה לעשות את הרייד אני צריך לפרמט מחדש את המחשב ולהתקין את מערכת ההפעלה מחדש כאשר יש לי רייד מופעל? או שאני יכול כבר עכשיו לחבר כונן נוסף ולפעיל את הרייד והוא כבר יעשה את החלוקה מחדש. אני לא בטוח שהשאלה שלי קשורה לפורום הזה אבל אני ישמח לתשובות.
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
במה שונה הגירסה הזו(Western Digital 500Gb 16MB Raid Edition ABYS) שמייקר אותה כלכך.. ואיך היא בהשוואה לשאר ההרדיסקים (בנפח 500GB? ) שקיימים שוק(בארץ)
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע במקרה מה ההבדלים בין דגמי ה-ND2500 וה-ND2500A של חברת NEC. ממה שהצלחתי לראות שניהם צורבי מולטי פורמט X8, אבל אחד מהם זול יותר מהשני. האם מדובר באותו צורב בגירסאות Retail ו-OEM או שמא יש הבדלים נוספים? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני WD של טרה הכל עבד מעולה עד לפני שעה ויש לי אותו כמה שנים ועכשיו פתאום הוא קורא נתונים ב 500K לשניה אי אפשר לנגן סרטים אפילו במידה ואני ירצה להעתיק חומר שיושב עליו למקום אחר זה בגדר בלתי אפשרי במהירות הזאת ניסיתי את זה הוא אמר לי 3 שעות על קובץ של גיגה למה זה קרה לי יש לי שם טרה של מידע משחקים סרטים 1080 מעצבנים החברה הזאת האם אפשרי לעשות משהו הורדתי את הכלי שלהם של הבדיקה והבדיקה לא מסתיימת רשום שאמורה לקחת 5 דקות וב 20 דקות לחצתי ביטול הוא נראה כאילו נתקע באזור ה 95 אחוז בבדיקה לעזאזל עריכה" אגב המהירות כתיבה בצורה מוזרה עדיין תקינה אני מנסה עכשיו להעביר קבצים לכונן וזה עובר ב 30 מגה לשניה איך יכול להיות שכתיבה בסדר וקריאה לא :\
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=10684 יתרונות: 1.SATA2 2.BUFFER 16 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_81_755&products_id=8636 יתרונות: 1.NCQ 2.יש האומרים שקט יותר עזרו לי להחליט תודה
-
- 9 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מסקרן אותי לדעת נכון שקונים נגיד 160 ג'יגה אז בפועל אני רואה רק 149 ג'יגה אני רואה את זה המון הכל מיני סוגים גם שהיה לי 80 ראיתי רק 73 אפשר הסבר בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם ! לפני כשבוע הדיסק SATA שלי (120 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל) החליט שלא מתחשק לו לעלות והוא נותן תסמינים של וירוס. רציתי לדעת האם אתם מכירים תוכנות טובות למקרים כאלה שישחזרו את המידע הזה, שמתאימות בוודאות ל-SATA ! תודה רבה רבה לכולם על השקעת הזמן ונקווה שגם על פתרון מתאים. ערב טוב. נ.ב להערכת אבא שלי שבדק את העניין הבעיה היא ב: Location Table.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני מבקש לדעת אם הצורב הבא טוב למיטב ידיעתכם LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ואם לא אז איזה צורב SATA אחר טוב..
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אם כן - איפה ניכר ההבדל?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT BD7II http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=BD7II&fMTYPE=Socket%20478&pPRODINFO=Specifications&fSEARCHTEXT=BD7II מעבד P4-2.4GB א. איזה נפח של HD אני יכול לשים בו (מהארדיסקים החדשים) ב. ברור לי שהלוח תומך רק ב ATA100 אבל הבנתי שזה לא כזה הבדל, לא תהיה בעית תמיכה בהארדיסק חדש, נכון? ג. כדאי להשקיע בבקר SATA (כלומר כרטיס PCI)? תודה לעוזרים, טל
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
היי חברה כרגע קראתי כתבה מעניינת בדום9 שחלק מהחברות הגדולות מתכננות להוציא גרסאות קושחה חדשות שיאפשרו למודלים שלהם לצרוב DL דיוידי,שאלתי היא האם מישהו יודע איזה מודלים בדיוק?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
1. איך אני בודק איזה כונן קשיח יש לי ? (דגם מדוייק, מהירות וכו'...) עם EVERETST אני לא מצליח, כותב לי שזאת גירסת נסיון. 2. איך אני מחלק את הכוננים שלי? למישהו יש תוכנה מומלצת ופשוטה? יש לי כונן אחד עם 300 ג'יגה ואני רוצה לחלק לכמה כוננים. תודה מראש ![br]פורסם בתאריך: 21.12.2007 בשעה 03:56:58 טוב על שאלה 1 אין צורך לענות, מצאתי את זה בתוכנה... מסתבר ששמו לי Seagate Baracuda Sata 2 16MB 320GB במקום אותם מספרים רק של חברת WD... תכלס יש הבדל? הביאו לי משהו פחות טוב?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מתכנן לבנות מחשב לחבר מבוסס Conroe E6300 ולוח אם P965-DS4 של ג'יגהבייט. (מבוסס P965). הבעיה היא כזאת: אותו בחור רוצה לבנות דיסק גדול מכ 3-4 דיסקים קשיחים, ולחבר אותם ב JBOD ע"מ ליצור דיסק לוגי אחד גדול. RAID0 לא פרקטי מבחינתו כי הוא הולך להשתמש ב 2 כוננים ובעתיד להוסיף, וכנראה גם כוננים בגדלים שונים. ממה שביררתי ה ICH8R של אינטל תומך רק ב RAID 0,1 ו 5. הוא אינו תומך ב JBOD ! ולכן הבעיה תופסת גם ללוחות של חברות אחרות (ASUS וכו.) הבקר היחיד על הלוח שתומך ב JBOD הוא הבקר הנוסף שאותו יצרן מספק והוא מאפשר חיבור של 2 דיסקים בלבד, בעוד הוא צריך 4. האופציה היחידה שלו ממה שאני רואה היא להוסיף בקר SATA שיאפשר חיבור של 4 דיסקים ויתמוך ב JBOD, אך הם יקרים, הדבר הכי זול שראי…
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
כחלק מהפרוייקט החדש (פרטים בקרוב), אני צריך שטח אכסון ענק (אני רוצה זמינות מוחלטת של החומר שיש לי בבית) ולשם כך אני אשקיע במספר דיסקים לכן, יש לי כמה שאלות 1. עדיף כמה כוננים "קטנים" יחסית, או מעט - אך בעלי שטח אכסון גדול יותר? (מבחינת אמינות - אין ספק שהקטנים, מבחינת עלויות - הגדולים, אך מבחינת זמני גישה וכו') 2.יש לי בלוח 8 יציאות SATA, מתוכם 2 הם DVDRW, ככלל, אני מעדיף SATA ולא IDE (בשביל הסדר במארז) כאשר יציאה אחת היא עבור ראפטור שעליו תשב מערכת ההפעלה, לכן אעדיף 4 דיסקים גדולים 3. הבנתי מהת'רארדים האחרונים, שה500 של WD לא כ"כ מומלצים, ואפילו מאכזבים 4. אני לא מתכנן RAID מכל סוג שהוא אשמח לקבל המלצות ל500GB \ 320GB, של חברות טובות , (בהתאם להמלצות שלכם לגבי מס…
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני לא ממש בטוח אם זה בעיה בכונן עצמו או בספק כוח אבל אנסה לתאר את המצב בפירוט כמה שאפשר. 1- המחשב פועל והכל בסדר, פתאום נשמע רעש כאילו שההארד דיסק הפסיק לפעול- כאילו הוציאו לו את החשמל מיד. המחשב נתקע, הזזה של מחשב החשמל בהארד דיסק מחזיר אותו לפעולה ואת המחשב. 2- בעת ריסטרט או הדלקה כשהמחשב היה מכובה הרבה זמן מופיע שיגאה בהדלקה: No disk...Insert....and Reboot פתרון לבעיה- העברת כבל ה SATA בלוח אם מחיבור 1 לחיבור אחר, הדלקה והמחשב שוב מזהה את הכונן. במה יכולה לנבוע הבעיה? החיבור בהארד לא טוב? ספק הכוח החרא שלי לא מספיק טוב? בעיה אחרת שאני לא יכול לחשוב עליה? תודה מראש לעוזרים, נתן
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת מה מהירות הSATA על הלוח או לפחות איזה גירסא ?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
קנית היום את ההארד דיסק של סמסונג יש לי לוח אם של גיגה בייט עם חיבור SATA (כבל צהוב) הבעיה שלי היא איפה החיבור של החשמל על הכונן???? בכל שאר הכוננים יש חיבור שמגיע מספק הכוח והוא של 4 חוטים שצד אחד אדום וצד אחד צהוב. איפה מכניסית את הכבל של המתח לכונן של סמסונג ואיזה כבל צריך? תודה
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
כמובן שדגש על מהירות שקט אמינות ומחיר נ.ב כצמה מקום צריכה מערכת הפעלה ווינדוס 7 כדי לעבוד כמו שצריך? על מנת לדעת מה הכונן SSD המיניאמלי האפשרי שיריץ מערכת הפעלה בצורה סבירה (רק מחשבה כרגע)
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-