אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
http://www.bhphotovideo.com/c/search?Ns=p_OVER_ALL_RATE|1&ipp=100&ci=6543&N=4294542383+4291237751+4291116701+4291227156+4289950565+35+4294949651+4253041063&srtclk=sort אני צריך טרה, סמסונג ווסטרן דיגיטל וסייגיט יודועים כהכי טובים.. ולעתיד תמיכה של USB3.. איזה מהם הכי טוב או הכי עדיף?
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב P-4 3.2 לוח ASUS P4P800-E דלוקס 1G זיכרון. הדיסק הקשיח שלי מקסטור 80G מהדור של 2M באפר ואני מאמין שהוא יוצר "צוואר בקבוק" במערכת שלי ובעצם מאט אותה ולא נותן לה לנצל את מלוא יכולתה, ההתלבטות שלי היא בין רכישת דיסק אחד של 250G SATA 7200RPM לבין רכישת 2 דיסקים של 120G SATA 7200RPM ולחברם ב RAID0, אפשרות נוספת היא רכישה של דיסק ראפטור 36G SATA 10000RPM ודיסק נוסף 80G SATA 7200RPM באפשרות זו מערכת ההפעלה ושאר התוכנות יותקנו על הרפטור והדיסק השני ישמש לעבודה השותפת. בכל מקרה את המקסטור הישן אני מיעד לגיבויים שיעשו אחת לשבוע כך שהוא לא אמור ממש להשפיע על עבודת המחשב. שאלתי היא כמובן מה עדיף מבחינת ביצועי המחשב (מהירות עבודה שותפת של תגובה+כתיבה+קריאה), כמו כן,…
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
הארדיסק צריך לעבור איתחול אני לא זוכר את הפקודה שצריך לרשום בהתחל הפעלה תודה
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי המלצות על הצורב NEC 3540 , מה דעתכם ? איפה כדאי לקנות באיזור המרכז ומה המחיר המומלץ?
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
לוח האם: Intel d946gzis מחוברים אלייו כבר 2 הארד-דיסקים מסוג SATA 1. אני רוצה להוסיף עוד הארד-דיסק של 250GB בחיבור SATA II.... יעבוד או לא?
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם..! יש לי שאלה קטנה, היום חיברתי אל המחשב דיסק קשיח נוסף וצצה לי בעיה קטנה... במחשב שלי לא מוצג הכונן וגם בניהול הדיסקים אי אפשר לאתחל אותו... אשמח אם תוכלו לעזור
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, יש לי HTPC עם HDD אחד של 500GB המחולק ל-2 מחיצות. מחיצה אחת של מערכת ההפעלה (ווינדוס ויסטה) ומחיצה אחרת של כל הקבצים (סרטים, תמונות מוזיקה וכו'..). ה-HDD הוא של WD, 16MB באפר ופועל בקצב של 7200RPM. בנוסף לזה (לא מחובר למחשב, יושב בצד בכלל..) יש לי HDD של 40GB. יש לו 8MB באפר ופועל גם ב-7200RPM. השאלה שלי היא בעצם מה עדיף, להישאר ככה (מחיצה ל-OS ועוד מחיצה לקבצים) או לעבור למצב של מערכת הפעלה על ה-HDD הישן יותר וHDD שלם לכל הקבצים. מה אתם ממליצים? אין לי בעיה של מקום. ה-80GB (תוספת של עוד כונן של 40GB וגם עוד 40GB של מערכת ההפעלה יתפנו מהכונן של ה-500GB) הנוספים האלו לקבצים לא ישנו לי הרבה. השאלה שלי היא מה עדיף מבחינה של יעילות...
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של SAMSUNG מסוג HD080HJ שקניתי לפני כמה חודשים הכל עבד מצויין עד שלפתע פתאום לפני כמה ימים שמתי לב שלאחר כמה דקות של פעולה הווינדוס נתקע (כלומר המסך קופא ואין אפשרות להזיז את העכבר) בהתחלה לא הבנתי מה הבעייה עד שהוצאתי את ההארד דיסק וחיברתי אותו למחשב אחר בחיבור חיצוני ואז שמתי לב שבאמת אחרי כמה דקות שהוא דלוק הוא פתאום מפסיק לעבוד ופולט קולות חרחור מחזוריים. הרצתי hdtune למציאת שגיאות וגיליתי תופעה מעניינת: אם אני מריץ בדיקת שגיאות ישר איך שאני מחבר את ההארד דיסק הכל בסדר. לאחר זמן מה מופיעות מספר שגיאות ולאחר הרבה זמן כמעט הכל הופך לשגיאות והוא גם נתקע. מה עושים?? יש לי אחריות על ההארד דיסק אבל הייתי רוצה למצות את האפשרות לתקן את ההארד דיסק לבד. הא…
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
http://www.amazon.com/Super-Talent-FPM64GHAE-Solid-State/dp/B001O9PG7I/ref=sr_1_66?ie=UTF8&s=pc&qid=1253897954&sr=1-66 ואם לא אז למה זה משמש?? ואם חיבור ה-PCIE מהיר יותר מה-SATA??
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הנה הקישור. תודה! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=361888.0
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
על הלוח שלי (+Epox 8k5a2 ) יש בקר RAID HighPoint 372 התומך בעד 4 כוננים דרך 2 יציאות IDE (IDE3, IDE4) ב UDMA ATA100/133 כל אחת. אני רוצה לחבר אליה HD כדי שיעבוד ב ATA100 -- ללא RAID. הבעיה היא שכאשר הדיסק מחובר ליציאת ה IDE3 המחשב נתקע בזמן ה BOOT במסך של Scanning Drives שבקר ה RAID עושה. הבקר מזהה את הדיסק נכון אבל המחשב לא ממשיך הלאה ואני גם לא יכול להיכנס למסך ההגדרות של הבקר (Ctrl+H). האם צריך לעשות משהו מיוחד כדי לגרום לזה לעבוד? מה אפשר לנסות? ועוד שאלה -- האם אני יכול ליצור RAID0 עם שני דיסקים שונים (מבחינת דגם ויצרן) אבל בעלי קיבולת זהה (20GB). תודה!
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני משתמש בהם לצריבת סרטים ומשום מה שאני צורב במהירות גבוהה..52 נראה לי ושם ב DVD יש מין עצירות והפרעות.. לא ניסיתי לצרוב במהירות נמוכה עדיין.. אני צריך לדעת אם זה משנה משהו .
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי לוח EPOX 4G4A+ ובקר RAID עליו.. איך אני הופף את הבקר לבקר IDE רגיל? אודה מאוד למי שיתן הורות מפורטים!
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
מה ההבדל בין H10N לH10A ? מי מהם עדיף ? יש לי NEC 3520 ואני מוסיף עוד אחד למערכת שלי
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מחקתי מחיצות מכונן קשיח בעזרת partition magic 8 , לאחר שהפעלתי את המחשב גיליתי שעשיתי את זה לכנון הלא נכון. היו בו שתי מחיצות מחקתי אותן ויצרתי אחת, לחצתי על אישור והוא כתב את השינויים, הפעלתי מחדש את המחשב. אני בטוח שיש תוכנה שיכולה לשנות בחזרה את שהשינויים כי היא רק מחק את הFAT והמחשב לא עבר פירמוט של דוס אלא רק של PM. מישהו מכיר פיתרון?
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום קניתי שני הרדיסקים של 500GB ואני רוצה לחבר אותם במערך RAID1. אפשר לחלק אותם למחיצות, נגיד 250GB כל אחד, ואז להפעיל את המערך רק על שני מחיצות? ככה שיש לי כונן אחד של RAID, ועוד שניים בלתי תלויים? עוד שאלה - יש לי הרדיסק שמחולק כבר למחיצות (של מערכת ההפעלה+דברים). אפשר לאחד אותו למחיצה אחת מבלי לעשות פורמט?
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צורב DVD למחשב (כמובן שגם ישמש ככונן DVD) רציתי לקבל ממכם המלצות אם אתם מכירים את הנושא. ראיתי אשכול של המומלצים כל מיני מושגים כמו lightScribe, סריקת טעויות וכאלה שקצת איבדתי את עצמי אז אם אתם יכולים להסביר מושגים שצריך לדעת, ואיזה חשובים למשתמש ממוצע... וגם להגיד איזה חברה עדיפה: LG NEC Asus Sony Samsung Philips Pioneer LiteOn Plextor לגבי מיקום הצורב, מה יותר כדאי: פנימי או חיצוני? מה היתרון של כל אחד מהם? מבחינת מהירויות: איזה מהירות צריבה DVD מומלצת? איזה מהירות היא סבירה? 20 X 18 X 16 X 12 X 8 X 4 X גם מבחינת מהירות שכתוב DVD: 8 X 6 X 4 X 12 X ועוד פרמטרים בקשר למהירות כמו: מהירות קריאת CD ו-מהירות צריבת CD פרמטרים שקשורי…
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אז ככה יש די הרבה סרטים על המחשב ואני רוצה לצרוב אותם על דיסק ורציתי לדעת איזה דיסקים אני צריך לקנות שיתאימו לדיוידי אחשמח אם תעזרו לי תודה...
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
בהנחה שהצורב שלי יודע לקרוא ולצרוב גם DVD-R וגם DVD+R - מה ההבדל ביניהם ומה עדיף לקנות ? ועוד כמה שאלות (קצת טיפשיות, למען האמת...) כמה אמורים לעלות דיסקים כאלו? וכמה הם אמורים לעלות? ראיתי חבילה של 10 דיסקים DVD-RW (ללא עטיפה) של Verbatim ב-80 ש"ח - זה מחיר סביר? ואיפה קונים עטיפות במחיר סביר?
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
למי שלא מכיר האתר מתעדכן איך שיוצאת גירסה פרוצה ורשמית של קושחה חדשה,ממש מומלץ. מי שלא מבין בזה לא מומלץ לעדכן קושחה,רוב הקושחות שם הם קושחות פרוצות (ז"א לא רשמיות),אם העידכון ייכשל לכם והלך הצורב,אז גם הלכה האחריות. http://www.micheldeboer.nl/firmware/index.html אני כרגע משתמש ב 218btrpc1.rar (של ה3500), הנק שלי עכשיו הוא RPC-1 (שזה אומר שאני יכול לאפס את הגדרות האיזור PAL NTSC בחזרה ל5),rip lock removed (הורדה של סרט לדיסק הקשיח מתבצעת במהירויות הרבה יותר גבוהות) ו bit setting ל +R ו +RW לאלו שמעוניינים לשנות +RW ל ROM,אם כבר צרבתם על ה +RW שלכם אז לא תוכלו (זה באג אני בטוח שיסדרו את זה בקרוב),אבל אם יש לכם מדית +RW חדשה שלא השתמשתם בה,תוכלו לשנות אותה ל ROM וכך לנגן בנ…
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם טכני זה אפשרי לחבר 4 כוננים קשיחים על מחשב אחד. מדובר במחשב עם מעבד DualCORE 3GB זכרון פנימי כוננים קשיחים SATA האם זה אפשרי לחבר 4 כוננים? זה לא מומלץ? במה זה כרוך? תודה !
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
בפורום הזה יש די הרבה שקראו את התרד והסברים שונים על ה DVD RAM אבל עדיין לא מבינים כל כך מה הוא עושה . אני אחד מאלה, אני מבקש שמשהו יסביר בברירות מה עושה בדיוק ה DVD RAM וכל מה שצריך לדעת עליו. והכל יהיה רשום ומסודר כאן ולא צריך לחפש את זה בין 300 תגובות זה יהיה תחת נושא אחד ומי שרוצה לדעת נכנס לכאן וקורא... תודה
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי, הכונן שלי מחולק לשתי מחיצות: C- זוהי המחיצה של הווינדוס. F- מחיצה ריקה לחלוטין. יש לי את התוכנה: acronis disk director. בחרתי באפשרות של "הגדלת השטח הפנוי", והעברתי את שטח מחיצה F למחיצה C, אבל ראיתי כי מחיצה F עדיין קיימת וגודלה כ- 15MB, כיצד אני מוחק אותה לחלוטין? תודה מראש נ.ב: אני עושה זאת על מנת להתקין אובונטו על השטח הפנוי. (אם זה עוזר) עריכה: ראיתי כי ניתן למחוק מחיצות בעזרת הכלי - "ניהול מחשב" שבלוח הבקרה. האם הדבר יעשה את הפעולה הרצויה? (מחיקת המחיצה והוספת השטח שלה לכונן C)
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הצורב דיוידי שלי של PIONEER צורב מצוין וסוגר דיוידי ואודיו אך לא סוגר את הדיסקים של המידע הרגילים שאני צורב. ניסיתי בתוכנה נרו, בצורב של חלונות, בEASY CD CREATOR ובכולם אותה הבעיה אבל זה לא הגיוני שזה יהיה בעית חומרה. עזור לי בבקשה!! :-\
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום אני לא כל כך מבין תעזרו חיפשתי במלא פורומים ולא מצאתי תשובה לי יש לי מחשב חדש מחובר אליו כונן SATA2 אני בא לפרמט עם XP הוא מבקש DRIVER הסתכלתי בביוס וראיתי שהארד דיסק מכוון על RAID שיניתי לאמולציה של IDE וזה עבד הצלחתי לפרמט. השאלה שלי מה ההבדל בין RAID לIDE ? יש לי כונן אחד זה משנה ? אם אצליח לפרמט כRAID עם כונן אחד (אשיג DRIVER) המחשב יהיה לי יותר מהיר ? יותר מהיר מהאמולציה של הIDE ? פגעתי במהירות של המחשב ? מה מומלץ לכונן אחד ? להתקינו כ RAID או כאמולציית IDE ? שאלה אחרונה למה שהתקנתי כIDE הפעלתי מחדש החזרתי למצב RAID בביוס והמחשב הXP לא עלה ? ועוד שאלה קטנה חיברתי אותו כIDE התקנתי XP התקנתי DRIVER של סאטה הפעלתי מחדש נכנסתי לBIOS הגדרתי במקום אמולציית IDE הגדרתי…
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-