עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Niv golan,

איך מוסיפים עוד דיסק קשיח למחשב??? אם זה אפשרי ??

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  2. Started by דובי770,

לצערי הרב הssd crucial m4 256gb שלי החליט למות. פתאום דברים נעלמו. ניסיתי לפרמט נהיה הודעת error ואחר כך הביוס לא מזהה אותו. שאלתי הראשונה היא איך אני יכול לבדוק מה קרה, למה שפתאום בבת אחת ssd ימות... ושאלתי השניה היא אם אני יכול לממש אחריות בארץ למרות שקניתי אותו בחו''ל

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  3. Started by tavor21,

היי לפני שבועיים קניתי את הDVD מקליט של פיליפס ואני ממש מרוצה ממנו רציתי לשאול איזה עוד דברים אפשר לעשות איתו ??

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  4. Started by elihay,

שלום אני רוצה לקנות כונן בגודל 1T חשבתי על ה WD או Seagate ה - Seagate קצת יותר זול, שקט ומהיר במספר פרמטרים. אבל הוא נותן רק 3 שנות אחריות יחסית ל WD עם 5 אשמח לקבל את דעתכם

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  5. Started by integral,

כתבה נחמדה למי שהעתיד מעניין אותו: http://www.cdfreaks.com/article/186/1

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  6. http://www.bhphotovideo.com/c/search?Ns=p_OVER_ALL_RATE|1&ipp=100&ci=6543&N=4294542383+4291237751+4291116701+4291227156+4289950565+35+4294949651+4253041063&srtclk=sort אני צריך טרה, סמסונג ווסטרן דיגיטל וסייגיט יודועים כהכי טובים.. ולעתיד תמיכה של USB3.. איזה מהם הכי טוב או הכי עדיף?

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  7. Started by Cooler-Master,

ערב טוב לכולם הלכתי היום להרכיב את הצורב הזה למורה נהיגה שלי. אז הרכבתי את הצורב ביחד אם צורב רגיל שכבר היה לו (אין כונן די וי די) הכל עובד טוב אין בעיה של זיהוי חומרה או משו. עכשיו השתמשתי בתוכנה של הנרו ורציתי לעשות COPY DISC לסרט די וי די עכשיו מכיוון שיש רק כונן אחד שיודע לקרוא די וי די אז חשבתי שלא תיהיה בעיה שהוא קודם יקרא את הדיסק ואחרי זה נחליף דיסק ואז הוא יצרוב אותו. אז זה מה שעשיתי פתחתי את הנרו שמתי את הדיסק משום מה הוא תוך שנייה רשם שהוא כבר העתיק את הדיסק והוא ביקש את הדיסק הריק בשביל לצרוב עליו. אז שמתי את הדיסק לצריבה הוא התחיל לצרוב משום מה לא רואים נתונים ואחוזים במסך של הנרו כמו לדוגמה הבאפר והאחוז של הצריבה. אחרי איזה 3 דקות הוא פתאום הקפיץ הודעה שהוא …

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  8. היי לכולם אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת על איזה כונן DVD הייתם ממליצים לי? יש לציין של-DVD יהיה שימוש עיקרי במחשב שלי.<3 סרטים בשבוע לפחות> בתודה מראש שי

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  9. Started by gil_k,

המחשב בזמן האחרון נתקע לי לפעמים ואני יודע שזה יכול להיות ממאה דברים אחרים אבל אני רוצה לבדוק גם את ההארד דיסק לראות שאין בעיות איתו. יש דרך לבדוק שהוא תקין?

10. למה לא מופיע הכונן הזה בהשוואה (אני מדבר על ה-WD2500KS)? והאם יש למישהו מושג איפה בדיוק הוא מתברג מבחינת ציונים יחסית לארבעה שנסקרו? מעניין אותי, כי בדיוק קניתי אחד...

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  11. היום קניתי את הצורב Philips DVDR1628 , במקרה ראיתי את הפוסט שפורסם לגבי זה שהוא הצורב הכי טוב בארץ.. סבבה אם מישהו יכול לתת עוד ביקורות עליו.. עוד משהו, ??? אני לא מבין גדול בצורבים של DVD , מישהו יכול לעזור ולהסביר מהו עדכון קושחה (כי ראיתי שהרה פה מדברים על זה)? למה הוא חשוב? ואיך עושים עדכון כזה לצורב? תודה לכולם (x-dude)

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  12. Started by gogi,

אני רוצה לקנות כונן קשיח ולא יודע אם יש לי SATA או ATA, הורדתי את תוכנת EVEREST וזה סוג הכונן הקשיח שנמצא: WDC WD300AB-00BVA0 למטה רשום שהוא תומך SMART האם יתכן שיש לי SATA למרות שהמחשב שלי נקנה ב2001?

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  13. Started by Chaos202,

יש לי צורב DVD וכונן CD רגיל ושניהם לא מגיבים כשמנסים לפתוח אותם. אני חושב שזה בעיה בדריבר אבל אני לא יודע איזה צורב יש לי. איך אני מוצא מה הדגם והאם זו בכלל בעיה של הדריבר???

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  14. Started by OZSHIMON,

שלום! בקרוב אני עומד לקנות מחשב חדש וינם צורבים רבים של LG (אני אוהב את החברה הזו) אשמח לקבל חוות דעת על צורבים שלהם גם עם LIGHT SCRIBE וגם עם בלי. איך הדיסק קשיח של WD500G AAKS?

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  15. Started by assaf990,

כמשני על אותו כבל של ההארד דיסק הראשי או כראשי בID המשני?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  16. יש לי הארד דיסק 80GB של ווסטרן שעושה קצת בעיות... במהלך ההפעלה של המחשב, בערך בחלק שאמורה להתחיל הטעינה של הווינדוס מההארד דיסק, מופיעה הודעה על המסך וכתוב בה: A disk read error occurred Press Ctrl+Alt+Del to restart שמתי הארד דיסק אחר במחשב וזה עובר את השלב הזה בלי בעיה, ושמתי את ההארד דיסק הזה במחשב אחר וההודעה הופיעה גם שם... האם ההארד דיסק הזה עזב את עולמינו?

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  17. Started by joe123,

איזה HD עדיף? ? western digital 160GB SATA II 7200RPM 8MB? ?samsung 160GB 7200RPM 8MB SATA II? הם עולים כמעט אותו מחיר

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  18. Started by tiger3,

אז ככה יש לי בעיה עם הצורב יש לי צורב של Plextor 40/12/40A ולפני חודש היה לי הארד דיסק 80 GB של WD וכל דיסק שניסתי לצרוב הוא צרב בלי בעיות עכשיו קניתי הארד דיסק 120 SATA של WD וכשאני מנסה לצרוב דיסק הוא מתחיל ואז הוא מפסיק באמצע כאילו נשרף הדיסק לפעמיים הוא באמת שורף אותו ולפעמיים לא והוא לא מצליח לצרוב בכלל מישהו מכיר את הבעיה הזאת עזרה דחוף זה תמונה של מה שהוא עושה

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  19. שלום, אני בתהליכי הרכבת מחשב, רכשתי את לוח האם הבא https://www.gigabyte.com/Motherboard/B760-GAMING-X-DDR4-rev-10#kf כעת אני רוצה לקנות אמצעי איחסון, סדר גודל של 2Tb. שמתי לב שמידי פעם מפרסמים כאן דילים טובים של כוננים מאמזון. איך אני מוודא שהם יתאימו למחשב שלי? האם מספיק שהם יהיו חיבור PCLe 4.0? או שיש עוד דברים שחשוב להבחין בהם לפני שאני קונה? תודה

20. Started by TaMiRn2,

בביוס זה נמצא לי בברירת מחדל ככה אז אני רוצה לדעת אם לאפשר את זה או לא...? יש לי מחשב דיי חדש בקושי חצי שנה (וכל המשתמע מזה אני יודע שמחשב חדש הוא לא בהכרח מחשב "טוב" אבל יש לי הארד דיסק SATA 2 של west digital 250 ולוח אם 965 אינטל)

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  21. Started by yuvalaba,

מהי הטמפרטורה מומלצת לכונן קשיח?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  22. כמו בכותרת, הלוח אם שלי הוא Epox 8KDA3J ואני מעוניין לקנות כונן קשיח חדש (כנראה אחד מהאלה של 640GB, של סמסונג או WD) ואני מעוניין לדעת האם כונן קשיח שהוא SATA2 (הסמסונג הוא SATA2, נכון? גם ה-WD?) יתאים ללוח אם שלי. אני יודע שעקרונית SATA2 תואם לאחור, אבל בכל זאת חיפוש בגוגל העלה שהיו אנשים עם בעיות בחיבור של SATA2 ללוחות אם ישנים תודה

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  23. Started by Zeev86,

אני חושב לקנות את זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_1042&products_id=8498 כי בPC PLUS המליצו על אחד דומה, ואין לי שום מושג בכונני DVD, לכן לא הצלחתי להיעזר בדיון שקיים בנושא ופתחתי אחד חדש. האם כדאי לקנות את זה או שיש כונני DVD טובים יותר בסביבות אותו המחיר? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  24. Started by SheZiF,

טוב אז ככה, אני יכול להזמין עכשיו את הGH20N של LG במחיר זול יחסית.. של כ100 ש"ח אז רציתי לשאול האם הוא שקט? או שעדיף לחכות שייכנס למלאי דגמי ה62? ולקנות אותם במחיר שוק? בתודה מראש, דור.

• 0 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים