אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
הנה לינק למדידה: http://members.optusnet.com.au/beesa888/HDTune_Benchmark_SAMSUNG%20HD642JJ.png Test System: Intel Core 2 Duo E8200 A-data 2GB DDR2 800MHz Gigabyte P35-DS3P Nvidia 8800GT 512MB 2x Samsung F1 series 640GB Single Drive performance: Transfer Rate: Minimum: 57.7MB/s Maximum: 113.8MB/s Average: 91.8MB/s Access Time: 13.1ms Burst Rate: 166.1MB/s Cpu: 4.1%
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
היי אנשים רציתי לשאול בקשר למצב של HIBERNATE האם נכון הדבר שבמצב זה הזרוע של ההארד דיסק לא חוזרת ונשארת על המקום שבו היא כתבה ? http://superuser.com/questions/88312/hibernate-can-it-damage-a-hard-disk יש כאן שתי תשובות שונות שסותרות אחת את השנייה ורציתי לדעת מה נכון
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
האחד שאחראי בעצם על מהירות הכונן, שגורם לי לצוואר בקבוק מאוד רציני, שגורם לכל המשחקים שלי לקרטע, ולפריקת פרק של 350 מגה לקחת 5 דקות. זה קרה לי פעם וסידרתי את זה ללא בעיה ב10 דקות, התיקון שלי היה להסיר את מנהל ההתקן במנהל ההתקנים, בזיהוי וההתקנה האוטומטית של הכונן העניין היה מסתדר. עכשיו זה לא. עשיתי את התיקון כבר 3 פעמים היום, והכונן עדיין איטי. מה עוד נותר לי לעשות? אני מתחיל להתייאש.
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברשותי הרד דיסק בנפח 300 ג'יגה מתוצרת Maxtor (סדרת Diomond Max 10) עם ממשק SATA1. בזמן האחרון התחילה לעצבן אותי האיטיות של ההרד דיסק, אז חשבתי לקנות דיסק קשיח נוסף זהה ולעבוד במצב Raid 0, אבל לפני שאני רץ לבזבז 700 שקלים הייתי שמח לשמוע מאנשים שכבר עובדים עם Raid 0, האם יש שיפור משמעותי ? האם התמורה תהייה שווה את הכסף ?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
יש לי 3 הרדיסקים במחשב: 1. 250GB - WD 250YS - מערכת הפעלה ותוכנות 2. 1000GB - SAMSUNG 103UJ - הורדות ביטורנט 3. 2000GB - SEGATEE 32000542AS - סרטים הרצתי בדיקת קריאה דרך HDTUNE בשלושת הכוננים, האם יש ממה לדאוג ? ובכונן של הסמסונג, נכנסתי ל health בHDTUNE וראיתי שיש לי שגיאה ב CR7 רשום - This be caused by a dameaged cable למרות שהכל תקין ... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מDOK של OCZ ATV או מהארד דיסק של מחשב נייד VAIO 5400 RPM... זאת מצגת חשובה להצגה... תודה!
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
דגם ה-Blue SN550 מיועד להחליף את קודמו הפופולרי ולספק ביצועים משודרגים בקצה התחתון של עולם האחסון הביתי המודרני לכתבה
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
- 1 follower
-
-
קינגסטון חושפת את הכוננים החיצוניים שלה, בעיצוב מעניין ועם קריצה לחובבי הגיימינג במחשבים וגם בקונסולות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
- 1 follower
-
-
מותג ה-FireCuda זוכה לשדרוג נוסף תודות לבקרים העדכניים של חברת Phison, והצרכנים יכולים לברך על עוד הרחבה של התחרות במסגרת מוצרי האחסון המהירים ביותר עבור חומרות מודרניותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כמה ימים נתקלתי בהרד דיסק חיצוני 1T של WD המחיר נראה לי יותר מידי טוב 110 שח ...(29 דולר) האם יש איזה תקלה עם ההרדיסק הזה שאני צריך לדעת או שזה זייוף , למרות שמצאתי את המוצר הזה אצל הרבה מוכרים http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190457653196&ssPageName=STRK:MEWNX:IT
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
משומש כמובן....בלי MP3 וכל השטויות האלה... לא יודע אם זה USB2.0 או USB1.0.... וגם החברה לא ידועה... שווה או לא?...המוצר עצמו במצב טוב....פועל עובד והכל בריא..
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
LG H62L - גרסאת הLS עם הסטה LiteON LH-20A1S - גרסאת הסטה איפה אני יכול להשיג את שני הצורבים הללו בארץ?
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, יש לי שרת ויש בו מכשיר גיבוי קלטות מהסוג TANDBERG TS400 scsi sequential device ברשותי וינדוס 2003 SERVER. הפכתי את האינטרנט ולא מצאתי דריבר + תוכנת הפעלה. אשמח לעזרה... תודה מראש.. אשמח לעזרה מהירה אני צריך לגבות את השרת
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם... בעבר יצא לי לפתוח נושא על זה פה בפורום, שה HD שלי מרעיש גם במצב מנוחה וגם במצב של עבודה. ניסיתי להתרגל לזה ולא כ"כ הצלחתי. יש לי מארז שנחשב לשקט, ככה שזה גם אמור לבלום קצת את הרעש, אבל ללא הצלחה. עדיין יש רעש מה HD. אם הרעש היה רק במצב של עבודה, אז לא הייתה לי בעיה. מה שמעצבן זה שהוא מרעיש גם במנוחה! רציתי לדעת עם איזו תוכנה אני יכול לדעת מה עובד ברקע ויכול להיות שמשפיע על ה HD ובכך גורם לו להרעיש גם במצב מנוחה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה מסוימת כשאני מחבר איזשהו מתקן אחסון עם חיבור Usb, פעם הייתי מחבר את המצלמה שלי ואוטומטית היה מופיע הכונן החדש ברשימת הכוננים. עכשיו כל פעם שאני מחבר אותה המחשב מבקש ממני להתקין רשימה שלמה של התקני אחסון אחד אחרי השני - cd rom, דיסק קשיח, usb mass storge device וכו'. אני צריך לחכות עד שזה מוצא את ההתקן לפעמים זה לקוח כמה דקות וזה משגע אותי. לפני כמה ימים קניתי דיסק און קי, ויש אותה בעיה כל פעם שאני מכניס הוא רושם לי "מזהה חומרה חדשה". העניין שבדקתי את זה במחשבים אחרים וזה לא כך. מה אפשר לעשות לגבי זה???
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
הוצאת כרטיס זכרון מהמצלמה לצורך גיבוי.מאז אין אפשרות לעבור למצב צילום.עם הכנסת הכרטיס חזרה ,כל הכפתורים לא מגיבים.מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
גם לאחר שהתעלמה כמעט לגמרי מאירוע יום הרווקים הנודעים בסין - לכם לא כדאי להתעלם מהיצע המבצעים העדכני בחנות של אמאזון בארצות הבריתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב שלי סרב לעלות בגלל שגיאה באחד הכוננים הקשיחים: The device, \Device\Harddisk0\DR0, has a bad block (מה שמוזר שזה לא הכונן של הווינדוס) הרצתי סריקה עם הכלי של ווינדוס והוא לא מצא שום דבר, הרצתי סריקה מהירה עם HD Tune וגם לא נמצא שום דבר ועכשיו אני מריץ סריקה מלאה שבינתיים לא מזהה כלום (רק בהתחלה), אבל אני מקבל אזהרה על Current Pending Sector. אני צריך להיות מודאג מזה? מה בדיוק זה אומר ואיך פותרים את זה? HD Tune Pro: ST3000DM001-1CH166 Health ID Current Worst ThresholdData Status (01) Raw Read Error Rate 94 86 6 102210835 ok (03) Spin Up Time 94 94 0…
-
- 37 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב סרט ומקבל כל פעם הודעת DVD-Video files reallocation failed. הוא נותן לי אפשרות להמשיך, ואם אני ממשיך הסרט עובד על המחשב (Power DVD5) אבל לא עובד ב-DVD בבית (שבטוח קורא מדיות מהסוג הזה) למישהו יש מושג?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב התחיל להיתקע ברגעים לא קשורים, ניסיתי לפרמט והבעיה המשיכה. אז עשיתי סריקה לסקטורים פגומים על הדיסק קשיח דרך windows 7, ועכשיו הוא כותב לי מדי פעם your hard disk is failing, ושכדאי לי להחליף אותו בהקדם. יש לי עדיין אחראיות על הדיסק קשיח, האם אני אוכל לממש אותה במקרה כזה ? אם כן מה אני אומר להם ? תודה לעוזרים (יש לי 500GB של WD)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי במקרה כתבה על זה ונדלקתי. זה מאוד נוח ומסתבר שלא עולה כ"כ הרבה. האם זה מחליף לגמרי את המחשב הביתי? הדרישות שלי צנועות להחריד - גלישה ופה ושם הורדות, מעט מאוד אופיס (וורד -אני משתמש בגוגל, ומצגות לצערי אי אפשר לצפות בגוגל אז אני משתמש באופיס, אבל זה ממש מעט ולא ממש נחוץ ולכן מוכן לוותר). אז האם אפשר יהיה לגלוש ולהעביר את כל תיקיות הקבצים שלי לסטיק קטן???
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות כזה: http://www.scsi4me.com/snt-sas3051b-3x5-25-bays-to-5-sas-sata-hdd-hot-swap-internal-sas-cage.html Hot Swap Internal SAS Cage איפה אני מוצא כזה בארץ??[br]פורסם בתאריך: 12.04.2010 בשעה 13:26:50 אוףףף מצאתי אבל יקר רצח...
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
במחשב שקונה יש לי עכשו SSD עם נפח נחמד 256 ג'גה של סמסונג ה 840 PRO הוא גם כמובן שקט לחלוטין שזה מאוד נחמד וגם סופר חסכני בחשמל וכאלו, והכי חשוב - סופר מהיר! השאלה האם להוסיף למחשב גם כונן קשיח רגיל? לרוב את השירים/סרטים וכאלו אני שומר בכונן חיצוני USB3 במילא. אבל מצד שני, אולי כרגע 256 נראה לי גדול, ופתאום ארצה לשים הרבה משחקים ולא יודע מה ויגמר המקום מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-