עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Big_Guy7,

יש לי צורב DVD שלLG. עשיתי קצת סדר במחשב מבחינת כבלים ובטעות נקרע לי כבל שמחבר בין הצורב לכניסת CD1 בלוח אם. הכבל בצבע שחור ואפור, והחיבור שלו בלוח אם הוא 4 פינים. למה הכבל משמש, והאם אני יכול לעבוד גם בלעדיו? תודה על העזרה, גיא

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  2. מחשב נייד של GIGABYTE היה בתיקון בחברה השבוע, החליפו לי צורב שהיה עושה רעשים רק כשאני מכניס DVD אבל היה קורא אותם. עכשיו הם החליפו לי כונן והוא לא קורא DVD בכלל , CD הוא כן קורא וצורב. על הצורב רשום DVD MULTI RW . השאלה למה זה קרה? התקשרתי לחברה אבל הוא לא יכל לעזור לי מרחוק ואין לי כוח לשלוח את המחשב לעוד שבוע אליהם. חוץ מזה הוא אמר שהם לא מתעסקים עם תוכנה אלא רק עם חומרה . (זה שטויות כי זה יצא ככה מהם אז אם אני ישלח אליהם הם יתקנו בטוח). ניסיתי לעשות עדכון חומרה אבל הוא רושם שהוא מותקן כראוי . אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  3. Started by ben_amitai,

בזמן האחרון כל משחק חדש שיוצא, לא פחות מ7GB ו250 GB פשוט לא מספיק יותר... אני זוכר בתמימותי עוד כשקניתי את ה250 חשבתי שאני בחיים לא יצליח למלות אותו בקיצור עבדתי וחסכתי לי קצת כסף ואני חושב לקנות איזה דיסק קשיח, עכשיו ראיתי כמה דגמים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=571&CatCode=76 סמתי לב שהחנות הזאות זולה בהרבהה מחנויות אחרות, למשל בפנדס אותו דגם עולה 650 ש''ח היא אמינה? אולי הם התבלבלו עם הדגם של ה400 GB?

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  4. Started by ביז'ו המוס,

שלום רב יש לי בבית דיי הרבה סרטי DVD וקניתי לא מזמן צורב DVD שחלק מהמטרה שלו זה לצרוב ולגבות סרטי DVD. אבל ראיתי שכל סרט שוקל יותר מדיסק DVD סינגל לייר וכרגע דואל לייר עולה פשוט יותר מדי.. יש דרך שאני אוכל לצרוב סרטים על דיסק רגיל DVD?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  5. Started by moris1977,

היי! יצרתי מחיצות NTFS בפרטישיין מג'יק היתה הגדרה של CLUSTER SIZE בפתיחה שלה הייתי צריך לבחור ב-512 או 1K או 2K וכן הלאה עד ל-64K מה היה עליי לבחור? הקשיח בקיבולת של 160 ג'יגה. תודה!

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  6. Started by tzahi04,

יש לי צורב DVD NEC 2500A תמיד אמרו לי שהוא נחשב בין הטובים, בעיקר בזמן שרכשתי אותו לפני שנה. אבל תמיד לצרוב דיסק רגיל קבצים של 700 מגה זה 4 דקות בערך לדעתי זה הרבה. השאלה שלי מה משפיע על המהירות שלו והאם יש צורבים מסוימים שצורבים במהירויות גבוהות?

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  7. אני צריך לפרמט כי המחשב שלי נהיה כבר איטי, יש דברים שחשובים לי שאני לא רוצה למחוק אותם ואין לי אפשרות לגבות אותם (כי הצורב שלי מת).. אני רוצה ליצור בעזרת PartitionMagic8 עוד מחיצה (כונן) ואז להעביר אליו את כל הדברים החשובים ולפרמט את C איזה מערכת קבצים לבחור למחיצה החדשה, FAT32 או NTFS ?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  8. ...VERIFYING DMI POOL DATA REMOVE DISKS OR OTHER MEDIA PRESS ANY KEY TO RESTART אין אפשרות לעשות בוט הווינדוס לא עולה ואני לא יכול להשתמש במחשב אני משתמש כרגע במחשב אחר תודה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  9. הייתי רוצה לדעת האם כדאי לשים את מערכת ההפעלה ב RAID 0?האם זה יורגש בביצועים? (מערכת הפעלה ,ויסטה 64 BIT ו XP). כרגע יש לי עוד מקום אחד פנוי בלוח לעוד HDD,כרגע יש לי כונן למערכת הפעלה WD 250GB SATA2 16MB AAKS . אני חושב להוסיף עוד אחד למטרת הRAID 0(במקרה ותמליצו). האם תוכל להפנות אותי למדריך או להסביר איך לעשות את זה. הלוח של GIGABYTE X38. תודה!

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  10. Started by barash,

אני מתקין ווינדאוס ויש לי שני כוננים קשחים אחד 6G שני 30G לאן אדיף להתכין ולאיזו צורה לפרמת אותם FAT32 או NTFS תודה דחוף????? ???

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  11. הפעם XBITS עשו עבודה רצינית יותר מהפעם הקודמת ובדקו מעל 20 מדיות על 4 צורבי DVD. כמובן שיש להם עדיין מה לשפר שכן TY כמעט לא נבדקו, DL של חברות חוץ מרייטק לא נבדקו, וכמובן אם מביאים כבר פלקסטור אז למה את ה 716 הישן, ולמה לא בדקו גם את ה BENQ1620/40. התוצאות לא מפתיעות. כדאי לקרוא. http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/dvd-4burners.html

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  12. Started by eyal00,

כשאני צורב דיסק רגיל אז איפה מאוכסן המידע? בכל שטח הדיסק או במקום מסוים בדיסק? תודה

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  13. לאחד החברים שתיקנתי להם את המחשב יש צורב DVD בחיבור IDE די חדש האמת, של LG. לדבריו הצורב פתאום נעלם מהמחשב שלי ולכן מן הסתם גם לא קורא דיסקים יותר. הצורב הוא הכונן היחיד שמחובר בצמה הזו וניסיתי לשים אותו גם במסטר וגם כסלייב. בכל מקרה בביוס הוא מזוהה והכל בסדר. בנוסף הוא גם עובד, ז"א נפתח וכששמים דיסק מרגישים שהדיסק מסתובב בפנים וכו'. ב"מנהל ההתקנים" יש סימן שאלה צהוב על העניין הזה וניסיתי לעדכן או משהו כזה ולא זז. בכל מקרה הצורב חייב להיות תקין כי כאשר העברתי למחשב השני הכל עבד פרפקט. מה אני מפספס?

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  14. Started by cheat-it,

זהו המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6750 BOX Asus P5K Western Digital 250GB SATA II 16MB AAKS ASUS NVIDIA GeForce 8800GT 512MB DDR3 OCZ REAPER HPC 2GB DDR2 800MHZ CL3 הייתי רוצה להוסיף עוד כונן 160GB, אבל אני רוצה לשמור על ביצויים מירביים... אז כדאי לי לקחת 160GB או פשוט כדאי לקחת עוד אחד כמו שיש לי???

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  15. Started by SEangel,

יש לי DVD של פיוניר (114) שעד עכשיו עבד פירמטתי את המחשב ולאחר שהתקנתי את קבצים מוינדוס אפדייט (לWIN2K ) הכונן לא מצליח לקרוא כלום (למרות שבדוס (מדיסקט) הוא מצליח לקרוא) הכונן מזוהה בוינדוס ואפילו אפשר לעשות לו eject אבל הוא לא מזהה שום דיסק שמוכנס אליו (לא מוזיקה ולא נתונים)

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  16. Started by dorono008,

אני רוצה לקנות צורב ורציתי לדעת מה בעצם ההבדל בין הLiteON LH-20A1S והLG GSA-42N ובעצם עד כמה שווה להוציא עוד 70 שקל על ה LITEON תודה

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  17. Started by wolly,

רציתי לדעת דעתכם על דיסק במהירות 10000 במקום 7200 להלן קישור באתר שאחד המשובקים בארץ : https://www.lamir.co.il/home.htm#50130 להלן הקישור באתר היצרן: http://www.wdc.com/fr/products/WD360GD.asp?Language=en השאלות הם : 1. האם הוא באמת כל כך מהיר שכדאי לשלם על 40 גיגה 800 ש"ח כאשר אפשר לקנות במחיר זה 120 גיגה במהירות 7200 2. אם אני אתקין את וינדאוס והתוכנות בדיסק זה אבל כל שאר הקבצים יהו על דיסק 7200 עדיין אוכל להרגיש במהירות טובה. 3. יש לי חשש על דברים חדשים - אולי יש מישהו שכבר קנה ?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  18. שלום לכולם. ברצוני לקנות דיסק קשיח חיצוני נייד לאיכסון סרטים. אשמח לקבל המלצות על דגם מסויים של דיסק. אני לא מתמצא כ"כ טוב, ולכן אני מבקש את עזרתכם. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by yonir,

אני מחפש צורב SATA, עדיף של LG ורצוי עם תמיכה ב-LightScribe. עד כמה שראיתי GSA-H20L הוא היחיד הרלוונטי ל LS ו-SATA, לעומת זאת בלי LS יש את GSA-H62N. לפי מספר הדגם אני מניח שה-62 הוא דגם חדש יותר, אבל אני לא יודע בוודאות. האם יש ל-H62N יתרונות כלשהם על פני ה-H20L שכדאי בגללם להעדיף אותו על פני ה-H20L ? תודה

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  20. אני רוצה לקנות צורב dvd - ide ושמתי לב שיותר קל למצוא זהב אז אשמח אם תעזרו לי.. ראיתי כמה מומלצים כמו : samsung sh22 lg ghnp20 phioneer 115\116 דרך אגב שמתי לב שאין פה צורבי סוני ide שנחשבים לטובים ביותר לפי מה שאני מבין לא רשמתי תדגמים במדיוק אבל אני בטוח שהבנתם...אז איזה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  21. Started by Dubek,

שלום. התקנתי היום את התוכנה HDDlife. כשהפעלתי אותה, היא עשתה רעשים של אזעקה, והיה כתוב שההארד-דיסק שלי עובד בטמפרטורה של 52 מעלות, חוץ מזה היה כתוב שהביצועים שלו בסדר גמור. האם מדובר בטמפרטורה קיצונית? ומה אפשר לעשות על מנת להנמיך אותה?

22. אני מחפש מישהו שיכול להריץ על הכונן הזה בדיקת מהירות Aja System Test עם ההגדרות שסימנתי בירוק, אחת עם קובץ 16GB, ואחת עם קובץ 64GB, ולתת לכונן לפחות 5 דקות מנוחה בין הבדיקות. https://www.aja.com/products/aja-system-test תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  23. שלום אני לא כל כך מבין תעזרו חיפשתי במלא פורומים ולא מצאתי תשובה לי יש לי מחשב חדש מחובר אליו כונן SATA2 אני בא לפרמט עם XP הוא מבקש DRIVER הסתכלתי בביוס וראיתי שהארד דיסק מכוון על RAID שיניתי לאמולציה של IDE וזה עבד הצלחתי לפרמט. השאלה שלי מה ההבדל בין RAID לIDE ? יש לי כונן אחד זה משנה ? אם אצליח לפרמט כRAID עם כונן אחד (אשיג DRIVER) המחשב יהיה לי יותר מהיר ? יותר מהיר מהאמולציה של הIDE ? פגעתי במהירות של המחשב ? מה מומלץ לכונן אחד ? להתקינו כ RAID או כאמולציית IDE ? שאלה אחרונה למה שהתקנתי כIDE הפעלתי מחדש החזרתי למצב RAID בביוס והמחשב הXP לא עלה ? ועוד שאלה קטנה חיברתי אותו כIDE התקנתי XP התקנתי DRIVER של סאטה הפעלתי מחדש נכנסתי לBIOS הגדרתי במקום אמולציית IDE הגדרתי…

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  24. Started by shimon23,

שלום אני מעונין לקנות צורב, וראיתי צורב של סוני x52 במחיר של 260 ש"ח, האם הם נחשבים אמינים וטובים? למישהו יש ניסיון עם צורב כזה?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  25. Started by בייגל טוסט,

האם לדעתכם כדאי לי להוסיף צורב בנוסף לנוכחי (Nec 2510A) כדי שהנ"ל ישמש כונן נטו? או שהסרבול הקל לא מצדיק הוצאה של 200-300 ש"ח? תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים