עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by satyr82,

הי, מעוניין לקנות היום כונן SSD של 120 GB . את שני הכוננים מצאתי באותו מחיר . לפי מה שהבנתי - הסמסונג - יותר איטי אבל יותר אמין. OCZ - הרבה הרבה יותר מהיר (במהירות כתיבה במיוחד) , פחות אמין. חשוב לציין שאת הכונן לא ארכוש בארץ ולכן אין מצב להתעסקות מיותרת עם אחריות . הדגם המלא של הסמסונג: Samsung 840 Series 2.5 inch 120GB SATA III internal Solid State Drive (SSD) MZ-7TD120BW הדגם של ה OCZ : OCZ VTX3-25SAT3-120G Vertex 3 Solid State Drive - 120GB, 2.5", SATA III נשאלת השאלה - האם ה OCZ הזה אמין ? המהירות קריאה / כתיבה שלו בהרבה יותר מהירה ולכן זה השיקול היחיד. תודה.

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  2. http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/640gb-hdd-roundup.html ה-BLACK של WD באמת נחמד, בנתיים אני מאוד מבסוט ממנו :]

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  3. יש לי פה דיסק קשיח פתוח אני מעוניין לראות את המכניזם בפעולה איך אני עושה את זה? תודה מראש טל

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  4. Started by RazorJunior,

סוף סוף אחרי 3 שבועות של המתנה הגיע הצורב DVD החדש שלי (NEC ND2500A) למישהו יש המלצות\טיפים מה לעשות\לא לעשות ? ועל איזה מדיות לצרוב?? תודה

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  5. שאלתי בחנות ולא ידעו להגיד לי (אפילו לא הציעו שיבדקו עבורי ). חיפוש של חמש דקות באינטרנט נתן לי יותר מידע על הנייד מאותו איש מכירות דביל שסיבב אותי חצי שעה...(הדרך שלי לדעת עם מסובבים אותי או לא היא לגשת עם כמה שיותר מידע שאני יכול להשיג על המוצר ו"לשחק" אותה טמבל בחנות ...) עובד בכל פעם...

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  6. רציתי לדעת מה ההבדל בין הכוננים הקשיחים הבאים: 1. 500GB sata 2 7200RPM 2. Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB 3. Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 איך זה מתבטא בתפקוד של הכונן תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  7. Started by most,

שלום, אני מחפש מדיות איכותיות ביותר (לא משנה המחיר) ראיתי שיש ורבטים באופיס דיפו אבל הם לא של TAYO YUDEN אלא של MCC. מצד שני כתוב שהם מיצרים ביפן והבנתי שרק TY מייצרים ביפן. אני מחפש את ה BEST. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  8. Started by DOGMA,

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  9. שלום חברים. יש לי מחשב ישן שננטש במחסן לפני שנתיים בערך כשקניתי מחשב חדש. אני זוכר שהיו בו כמה קבצים שרציתי לשמור אבל בגלל שהוא עבד אז ולא פירקתי אותו הנחתי שאוכל לעשות זאת גם מאוחר יותר. היום אחרי שנתיים אחסנה ניסיתי להפעיל אותו, חיברתי הכל כמו שצריך וברגע שלחצתי על ON , "טוק טוק טוק".. איזה כיף :-[, נקישות מטליות מכיוון ה HD שמלווות בהודעה "please insert boot disk" או משהו כזה, אפילו לא מגיע ל windows כמובן והנקישות לא מפסיקות. מה? הלך? או שיש מה לעשות? האם HD יכול להתקלקל מעצמו כשישב באחסנה? :-\

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  10. 1. קראתי כאן באתר שיש מעט מאוד חברות שממש מייצרות דיסקים/DVD לצריבה, אבל יש הרבה מאוד מותגים. האם זה אומר שכשאני רוכש מדיה לצריבה, לא אמור לעניין אותי שם המותג, אלא צריך לבדוק ממש מי ייצר את הדיסק ? 2. אם כן, כיצד אני בודק ? מה בדיוק אני בודק ? שם ייצרן ? קוד יצרן ? 3. האם יתכן שקוד ייצרן לא מספיק, מכיוון שאותו ייצרן יכול הרי לייצר חלק באיכות טובה, וחלק באיכות פחות טובה (יותר זול) ? 4. אם כך, איך בכלל אני אמור לקנות מדיות ? אני לא יכול לבדוק את קוד הייצרן לפני שאני קונה, וגם אם קניתי והייתי מרוצה, מי מבטיח לי שבחבילה הבאה שאקנה, היא תהיה באותה איכות ? אולי זה אותו יצרן, אבל איכות פחות טובה ?

11. Started by shenig,

במפרט של הלוח כתוב: Silicon Image Sil5723 (Drive Xpert technology)‎ ‎ - 2 x SATA 3Gb/s‎ ‎ - Supports EZ Backup and Super Speed functions‎ ‎ *Drive Xpert function is available only when the hard disk drives are set as data drives לא לגמרי הבנתי מה הכוונה ולמה זה טוב.

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  12. Started by Semyon171,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד hp pavilion dv6282ea והכונן DVD הפסיק לקרוא דיסקים של DVD לא מזמן . [מן הסתם שהוא לא צורב גם] כשאני פותח 'המחשב שלי' הכונן מופיע ככונן DVD רגיל [לא צורב],ואני מצליח לקרוא רק דיסקים רגילים איך אפשר לתקן את זה? תודה מראש

13. Started by tombraider,

שלום חברים תמליצו לי בבקשה על דיסק קשיח עבור משחקים כבדים אני חשבתי על הוולוסי ראפטור החדש של ווסטרן דיגיטאל עולה יקר אבל טוב אני לא מעוניין בשום מערך של רייד!!!!!!!!! תנו לי עוד הצעות לדיסקים קשיחים טובים בבקשה יום טוב לכם :yelclap:

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  14. Started by ZUMARA1,

אממ איזה חברה עדיף Seagate‎ אוWD כי יש איזה הפרש של 200 ש"ח אני יודע ששתיהם חברות אמינות אבל דעה לא תזיק תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  15. שלום לכולם! אני מעוניין לירכוש HD חדש, אך הסכום שברשותי לא גדול. לאחר שבזבזתי סכום לא קטן על טסטים וחסכתי כסף לרכישת רכב (יש עוד זמן..) נישארו בירשותי 250 ש"ח. חשבתי שיהיה נחמד אם אני אקנה HD חדש, מכיוון שאני עד היום חייתי עם HD בקיבולת של 30GB (לא יאומן) אני מניח שאפילו עוד HD של 30GB ישמח אותי מאד! ראיתי כמה חברות שונות ואת מחירם והיסתבר שב 300ש"ח ~ אפשר להשיג HD של 40GB שאם אניח את ידי עליו אשמח עוד יותר. מכיוון שאיני בקי "בחומר" אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על HD טוב, רצוי שיהיה בו 8MB Buffer, בעל שם טוב, אשמח עוד יותר אם מישהו יוכל לימצוא HD כזה עם 40GB בגבול ה300 ש"ח תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  16. Started by elad450,

יש לי בעיה בצורב שאני מכניס דיסק לצריבה עולה לי ההודעה הבאה : http://www.siz.co.il/my.php?i=jmyzndazj4gm.gif אני אשמח לדעת איך פותרים את הבעיה תודה לעוזרים ..

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  17. Started by elad-k1,

שלום רציתי לישאול מה ההבדלים בין SATA II לבין ATA IDE ומה עדיף ליקנות. יש הבדלים במהירות או משו? או שזה רק חיבורים אחרים?! וללוח אם מסוג http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=4036 מתאים הכונן הקשיח הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=206 תודה

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  18. Started by dudik5,

ההתקן עובד מצויין על מחשב אחד,אך עם המחשב שלי ישנה בעייה: כאשר אני מנסה להעביר אליו קבצים גדולים יותר מקובץ DOC ,ההעברה מתחילה אך נתקעת לאחר זמן קצר והמחשב מוציא הודעה שגיאה (רצ"ב תמונה) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  19. Started by Bingo,

האם יש הבדל בין חיבור מתח SATA לבין חיבור מתח מולקס?

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  20. Started by TaMiRn2,

בביוס זה נמצא לי בברירת מחדל ככה אז אני רוצה לדעת אם לאפשר את זה או לא...? יש לי מחשב דיי חדש בקושי חצי שנה (וכל המשתמע מזה אני יודע שמחשב חדש הוא לא בהכרח מחשב "טוב" אבל יש לי הארד דיסק SATA 2 של west digital 250 ולוח אם 965 אינטל)

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  21. Started by guyishai,

שלום, כבר זמן רב אני נתקל במספר בעיות מעצבנות ומטרידות: 1. יש לי שני שני כונני CD-ROM: רגיל וצורב. מדי פעם, כשאני עושה ריסטרט למחשב, פתאום אחד מן הכוננים לא מזוהה ע"י Windows (יש לי XP), ואני חייב להיכנס ל-Device Manager ולעשות Detect new devices כדי שהכונן יזוהה. 2. אחד מן הדיסקים הקשיחים שלי (ששמורים עליו כל המסמכים שלי!) סובל מאותה בעיה של חוסר זיהוי, רק שהפעם זו בעייה יותר בסיסית, ולא רק בעיה ב-Windows. אפילו בביוס הדיסק הזה לא מזוהה כשהבעיה קורה, והדרך היחידה להתמודד עם זה היא לכבות את המחשב ולהדליק אותו לאחר כחצי שעה. יש לציין שחוץ מן הבעיה הזו, הדיסק הקשיח הזה עושה בעיות נוספות: קבצי הרצה של תוכנות התקנה פשוט נפגמים על הדיסק הזה לאחר כמה הרצות, ואני חייב להוריד …

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  22. הייתי רוצה לדעת האם כדאי לשים את מערכת ההפעלה ב RAID 0?האם זה יורגש בביצועים? (מערכת הפעלה ,ויסטה 64 BIT ו XP). כרגע יש לי עוד מקום אחד פנוי בלוח לעוד HDD,כרגע יש לי כונן למערכת הפעלה WD 250GB SATA2 16MB AAKS . אני חושב להוסיף עוד אחד למטרת הRAID 0(במקרה ותמליצו). האם תוכל להפנות אותי למדריך או להסביר איך לעשות את זה. הלוח של GIGABYTE X38. תודה!

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  23. Started by ElemenTal,

1. http://ivory.co.il/product.asp?productid=571&CatCode=399 2. http://ivory.co.il/product.asp?productid=2677&CatCode=399 3. http://ivory.co.il/product.asp?productid=3469&CatCode=399 איזה מבינהם הכי עדיף לקנות ? חוץ מזה שלשלישי יש 32MB של זכרון מטמון ויותר אחריות, האם הוא יותר טוב מהאחרים, והאם זה שיש לו יותר זכרון ואחריות שווה את המחיר ?...

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  24. רכשתי דיסק קשיח מסוג: WD Pasport 80MB במחיר 400 ש"ח. אני יודע שישנם מוצרים בשוק המאפשרים להעביר סרטים לדיסק קשיח חיצוני ואח"כ לראות את הסרטים בטלויזיה או ב-די.וי.די. האם אפשר בעזרת תוכנה או חומרה פשוטה לעשות זאת גם עם הדיסק שרכשתי?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים