אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
משום מה הצורב צורב ממש לאט גם דיסק רגיל וגם דיסק דיוידי דיקס רגיל לוקח לו 20 דקות! כמו זמן צריך לקחת לצרוב דיסק דאטה של 700MB?אני מאמין ש2 דקות! יש משהו שצריך להגדיר או שהצורב פשוט דפוק? דרך אגב הצורב חדש קניתי לפני שבועיים:\ תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן חצי שנה ולאחרונה הצורב שלי התחיל לעשות בעיות. אני מנסה לצרוב קבצים מההארדיסק לצורב - הוא מסיים את הצריבה בצורה טובה ומדווח שהצריבה הסתיימה בהצלחה ואחרי זה אפשר לקרוא את הדיסק בלי בעייה אבל יש בו שגיאות. כשאני עושה בנרו בדיקת שגיאות אחרי הצריבה הוא מוצא שגיאות ומודיע שבחלקים מסויימים תוכן הדיסק שונה מהמקור. בזמן הצריבה אין שום בעייה - הבאפר גבוה. ניסיתי להתקין צורב נוסף וניסיתי כל מיני אופציות לחיבור שלהם בעזרת כבלי הIDE ועדיין לא משנה מה אני עושה יש לי אותה תופעה בשני הצורבים. ניסיתי גם לצרוב במהירויות שונות ואפילו במהירות של X8 עדיין יש לי שגיאות. האם הבעייה יכולה להיות בכבלי ה-IDE או בלוח אם או משהו שצריך להגדיר בווינדוס. וידאתי שבשני הכוננים מוגדר ל-DMA. …
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אין מה להוסיף
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
ארדיס של wd 320g sata מה לעשות.?
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי HDD של מקסטור מלפני 6 שנים בערך ועכשיו גיליתי שהוא מקור הרעש ולא הHDD של WD שקניתי לפני חצי שנה. הרעש הוא "תיקתוקים זריזים " כאלה. בזמנו קראנו לזה "המחשב חושב". יש דרך להשתיק את זה?
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום רב, קראתי היטב באתר כאן בסטיקי את ההמלצות לגבי כוננים בנפח 1TB והמלצתם על 2 סוגים: הסמסונג או WD. אבל, להפתעתי הרבה כאשר פתחתי את מדור מפרטי מחשב המומלצים אצלכם, ראיתי שכל המפרטים בעלי כונן קשיח בנפח 1TB היו בהמלצה לSEAGATE. אז בלבלתם אותי.... : :s05: איזה אתם ממליצים ?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
חשבתי לקחת פלקסטור אבל הוא ממש ממש יקר. ואגב מהם כל המספרים למשל 4/2/8//24/16/32 מה כל מספר אומר? חשבתי על הצורב הזה מה אתם אומרים (כ-1100 שקל),האם ההבדל בינו לבין הפלקסטור יהיה משמעותי ובכלל במה הם שונים,דומים?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש לקרובים, כאשר המחשב הורכב במעבדה(זיגזג לצורך העניין, אז אין צורך לדאוג לגבי הרכבה מקצועית ובדיקת רכיבים כנדרש אני חושב) בכל מקרה, הדיסק הקשיח הוא WD250 KS. הבעיה היא, שמשום מה כשרציתי להתקין את מערכת ההפעלה, הUNPARTITIONED SPACE היה בסה"כ 130 GB (הארד דיסק מפורמט וללא מחיצות). בBIOS אכן ההארד דיסק ע"פ הדגם הוא ההארד דיסק הנכון, כאשר בדגם בפירוש כתוב 250 KS אז זאת לא הייתה הבעיה... בכל מקרה בנתיים התקנתי הכל והכל עובד כמו שצריך, אז במה יכול להיות העניין? אצטרך לבקש מהחנות להחליף, או שזאת בעיה נפוצה?
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם הלכתי היום להרכיב את הצורב הזה למורה נהיגה שלי. אז הרכבתי את הצורב ביחד אם צורב רגיל שכבר היה לו (אין כונן די וי די) הכל עובד טוב אין בעיה של זיהוי חומרה או משו. עכשיו השתמשתי בתוכנה של הנרו ורציתי לעשות COPY DISC לסרט די וי די עכשיו מכיוון שיש רק כונן אחד שיודע לקרוא די וי די אז חשבתי שלא תיהיה בעיה שהוא קודם יקרא את הדיסק ואחרי זה נחליף דיסק ואז הוא יצרוב אותו. אז זה מה שעשיתי פתחתי את הנרו שמתי את הדיסק משום מה הוא תוך שנייה רשם שהוא כבר העתיק את הדיסק והוא ביקש את הדיסק הריק בשביל לצרוב עליו. אז שמתי את הדיסק לצריבה הוא התחיל לצרוב משום מה לא רואים נתונים ואחוזים במסך של הנרו כמו לדוגמה הבאפר והאחוז של הצריבה. אחרי איזה 3 דקות הוא פתאום הקפיץ הודעה שהוא …
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
1. אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח חיצוני בנפח של 2TB, האם יתכן שאי נפח גדל בגודל פיזית של "2.5 אלא רק "3.5 ? אני לא אוהב את הדיסקים הגדולים פיזית, לכן אני מעוניין ב "2.5, מה הנפח המקסימלי הזמין בגודל זה והיכן ניתן לרכוש ? (לא מצאתי). 2. הדיסק הקשיח לא דחוף לי, האם בחודשים הקרובים צפוייה הוזלה/יציאה של דיסקים הנפחים גדולים יותר שיש טעם להמתין ? 3. באופן כללי, אילו חברות מומלצות ? הייתי בטוח ש WD, אבל הבנתי שכבר לא, אשמח לדעת אילו חברות מומלצות, ויותר חשוב, מאילו חברות עדיף להתרחק. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
חיבור USB2 (או 3 שעתיד לבוא)\ חיבור FIREWARE \חיבור SATA2\ ESATA ? חיבור כוננים בRAID וכו .... מה האופציה הכי מהירה ועדיין בהתחשבות למשתמש הפשוט. יש לי כונן של 160GB שנקנה פחות משנה של חברת WD, אני לא יודע מאיפה קניתי אותו אבל אני יודע שיש לי אחריות של שלוש שנים מי היבוראן שאני יכול לפנות אליו ? אגב, הבעיה בכונן היא קצת מוזרה, אני לא יודע אם יש בעיה אבל אם אני מפעיל SMART MONITORING בBIOS אז קופצת לי הודעת שגיעה לכונן וצריך ללחוץF1 כדי להמשיך. וגם הוינדוס ויסטה מקפיץ לי הודעה שהHD שלי עומד ליפול וכדאי שאני אגבה את המידע עליו. רעיונות ?
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי הרדיסק 250 פה בצד והוא סאטא... הבעיה שלוח שלי ישן ולא תומך ב SATA ... יש איזה מפצל אולי ?
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
האם כדאי כיום ליקנות דיסקים קשיחים של SATA הרגילים? 120 ג'יגה ב650ש"ח? האם יש הבדל גדול בין הרגיל לSATA? ואיזה חברה הכי עדיפה? (תקציב 650 ש"ח) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי מחשב ישן שננטש במחסן לפני שנתיים בערך כשקניתי מחשב חדש. אני זוכר שהיו בו כמה קבצים שרציתי לשמור אבל בגלל שהוא עבד אז ולא פירקתי אותו הנחתי שאוכל לעשות זאת גם מאוחר יותר. היום אחרי שנתיים אחסנה ניסיתי להפעיל אותו, חיברתי הכל כמו שצריך וברגע שלחצתי על ON , "טוק טוק טוק".. איזה כיף :-[, נקישות מטליות מכיוון ה HD שמלווות בהודעה "please insert boot disk" או משהו כזה, אפילו לא מגיע ל windows כמובן והנקישות לא מפסיקות. מה? הלך? או שיש מה לעשות? האם HD יכול להתקלקל מעצמו כשישב באחסנה? :-\
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מה היתרונות של צורב סקזי? ויש לי סמסונג כפול 8 רגיל ויאמהה כפול 8 סקזי, מה עדיף? והאם אפשר להרים טיפה את מהירות הכתיבה של היאמהה.. יש לו מאוורר אז זה בטוח
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי צורב של ימהה 24X10X40 CRW3200E זה הדגם שלו צורב טוב שלא עשה לי אף פעם בעיות עכשיו.. רציתי לצרוב על מדיות של 800 מגה והוא לא זיהה לי אותן אז ניסיתי לעשות לו עדכון של הביוס שלו נראה לי כמו שכתוב באתר שלהם http://www.yamaha-service.de/ שם נכנסים ל DOWNLOAD לדף של ה PRODUCT SERVICES CD RECORDERS IDE BURNER CRW3200E DOWNLOAD והורדתי את הראשון... עשיתי את ההוראות שביקשו לעשות לפי העדכון (יש לי XP) בקשי להיכנס להתקן של ה SECONDERY IDE למתקדם ולשנות שם ל PIO ONLY עשיתי את זה והרצתי את העדכון עשיתי ריסטארט כמו שביקשו ו... זהו הלך הצורב הוא לא רואה דיסקים שמכניסים לו לצרוב הוא יכול אבל לקרוא לא... מישהו יודע איך לעשות ביטול לעדכון הזה? או דרך אחרת לפתרון של הבעיה הזאת? תעזרו …
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, כפי שכתבתי בפוסט האחרון שלי, אני קונה מחשב חדש ויש לי כרגע דיסק קשיח 60GB במהירות 7200RPM של SEAGATE עם BUFFER רגיל של 2MB. כבר הבהרתם לי שאין הרבה שינוי בין PATA ל- SATA אבל אני עדיין מתלבט אם לקנות דיסק קשיח עם 8MB של BUFFER. מה ההבדלים בביצועים? בתודה מראש, עומר שקדי.
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום בגלל רצון לחסוך בחשמל וברעש הרהרתי בדבר כיבוי הארדיסקים לאחר בערך שעה וחצי של חוסר עבודה, כמה שאלות, 1.עד כמה זה מזיק להארד דיסק (הדלקה\כיבוי)? 2.האם רוב האנשים שמדווחים על תקלות בכונן הקשיח הן תקלות שקורות תוך כדי עבודה או בזמן הדלקת המחשב? 3.האם כיבוי הכוננים מכניס אותם למצב stand by(הכוונה לזה שעדיין מגיע אליהם זרם חשמל אך נמוך משמעותית)או ממש מנתק אותם? תודה
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
ראיתי פה תגובה באיזה ת'ארד שמישהו אמר "רוב האנשים בכלל לא מודעים לעובדה שצורב DVD מהווה גם צורב CD-ים גדולים." אגב לי יש פיוניר 107.
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
צירפתי צילום מסך מ- Ashampoo HDD control. זה מצב אבוד שמצריך לקנות חדש או שעוד אפשר להציל? תודה,יניב. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD שלLG. עשיתי קצת סדר במחשב מבחינת כבלים ובטעות נקרע לי כבל שמחבר בין הצורב לכניסת CD1 בלוח אם. הכבל בצבע שחור ואפור, והחיבור שלו בלוח אם הוא 4 פינים. למה הכבל משמש, והאם אני יכול לעבוד גם בלעדיו? תודה על העזרה, גיא
-
- 8 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם. קודם כל הבעיה היא אצל חבר שלי ולכן אין לי את כל הנתונים מה שאני יודע הוא שיש לו צורב LG שמצליח לצרוב CD אך ברגע שמנסים לצרוב על DVD המחשב נתקע. הוא משתמש בXP SP2 ובנרו גירסא אחרונה. כמו כן הוא ניסה מדיות שונות וגם תוכנות צריבה שונות אך הבעיה חוזרת בכל המקרים. אם מישהו יודע מה הבעיה ו/או דרכים לפיתרון.
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אני צריך DOK בנפח של 1 גיגה עד 300 שח מקסימום עדיף פחות. אפשר גם 512 מגה אבל באותו תקציב , אך רק אם זה שווה ( DOK מהיר במיוחד ואיכותי במיוחד ). ראיתי את זה , תגידו מה אתם חושבים עליו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4346 תודה
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
פיטרמתי את המחשב ובטעות את הכונן הלא נכון ונימחקו לי בו דברים .. איך אני יכול לשחזר את כל המסמכים שלי ?? אמרו לי שצריך לבדוק משהו סקטורים אם הם נמחקו ואם הם לא אז אפשר לשחזר .. איך אני יכול לעשות את זה או שיש דרך אחרת .. תודה.
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-