אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
האם מישהו יודע להגיד לי היכן אני יכול להשיג מארזים או מיגונים נגד אווירה קורוזיבית/רטובה עבור טאבלטים או ניידים או מחשבים: אנו עובדים בסביבת ייצור של צריבה כימית של מתכות. כל ציוד מחשוב ששמנו באווירה זו לא שורד שנת עבודה מלאה. האם יש למישהוא פתרון ?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי,מצטער על השאלה שבוודאי רובכם יודעים לענות עליה,אך לא יצא לי עד היום להיתקל במקרה ספציפי זה. אז ככה, לא מזמן קניתי לפטופ משומש שבו יש הרדיסק מחולק ל 2 מחיצות. מחיצה אחת נקראת C שבה ישנו הווינדוס וכל התוכניות המותקנות . נפחה של המחיצה - 8.4 G . מחיצה שנייה נקראת E שנפחה הינה 19.54 . הרדיסק 30 (27.94G) שמחולק כך. רציתי לפנות כמה ג'יגות מ E שאמור להיות 19.54 , וכעת ב" MY COMPUTER" מראה שיש 9.45 G פנוי. כשאני נכנס לכונן ישנם 4-5 ספריות וכאשר אני מחשב את נפחם הכולל בכמה אופנים - יש שם סהכ' 3.9 ג'גה. חישוב מהיר מראה ש 9.45G פנוי + 3.9 G בשימוש ממש לא קרוב ל 19.54G ...איפה ה 5-6 G הנותרים ? גם ככה ההרידסק ממש קטן לי ואני מוחק ממנו כל הזמן ...תודה למשיבים.
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MotherBoard&model_id=37765 ואני חייב עוד דיסק קשיח להוסיף בנוסף למה שיש לי ומתאים ללוח הזה ... ,האתר הזה תותחים תודה מראש........
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש צורב בקרוב, עד 500 שקלים. האופציה של DVD RAM אינה חובה, אך היא בהחלט NICE TO HAVE. האם כדאי להמתין ל4163B? יש למישהו הערכה מתי הוא אמור להגיע לחופי ארצנו, ומה אמור להיות המחיר? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני חושב שזה מה שאני אקנה יש משהו יותר טוב בסביבות המחיר של 235 שקל? עריכה: יש שתי דגמים שראיתי מה עדיף?? DVR-212DBK DVD±RW x18 Black SATA DVR-112D DVD±RW Black
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מחפש עזרה בפתרון בעיה עם דיסק און קיי של sony 600GB כשאני מכניס את הדיסק לשקע ה USB לא ניתן לפרמט אותו או לשמור עליו מידע. לא ניתן לבצע עליו בדיקת דיסק. הדיסק חדש לגמרי. כל עזרה תתקבל בברכה הראל
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
האם WD 36GB RAPTOR מספיק גדול בשביל Windows Vista ?? או שרצוי לקנות את הדגם של WD 76GB RAPTOR ?? תודה
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
i got a plextor premium burner, and been having a problem with it for the past couple of weeks: all burns run ok, but after 50% of burning @ 30+, it usually stops for a sec, and resumes @ x20/x16 till the end of the burn. i have tried to burn in both windows and linux, and got the same result. also, tried different media types. what could be the problem (other than defective burner), PSU issues perhaps ? (got a 400W PSU). any help would be greatly appreciated p.s. the burner is capable of x52 burns, and i have gotten x52 burns with it in the past.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי דיסק קשיח של Western Digital 160GB , שבאתי להתקין אותו הביוס לא זיהה אותו בכלל בחנות אמרו לי שזה בגלל שיש לי פנטיום ,3 1 ג'יגה ושבגלל שזה ישן הוא לא יתאים אז לקחתי 80 ג'יגה במקום וגם אותו הוא לא מזהה... אני לא מבין למה וזה גם לפעמים תוקע את הביוס שאני מנסה למצוא אותו אוטומטית... חשוב לציין שזה הארד דיסק מגירה, חיבור רגיל לא SATA אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי.. ???
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן ישן שאני רוצה לדעת אם הוא יפעל על הלוח אם הזה: http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2521#sp ראיתי שיש על הכונן 2 כבלים -אחד לבן רחב וגדול והשני נראה כמו מולקס רק יותר קטן- אני מניח שזה לחשמל... איך אני יודע עם הם יעבדו יחד ?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מחפש צורב SATA, עדיף של LG ורצוי עם תמיכה ב-LightScribe. עד כמה שראיתי GSA-H20L הוא היחיד הרלוונטי ל LS ו-SATA, לעומת זאת בלי LS יש את GSA-H62N. לפי מספר הדגם אני מניח שה-62 הוא דגם חדש יותר, אבל אני לא יודע בוודאות. האם יש ל-H62N יתרונות כלשהם על פני ה-H20L שכדאי בגללם להעדיף אותו על פני ה-H20L ? תודה
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, קניתי לאחרונה SSD בקניה הקבוצתית ואת ההארדיסק שיש לי רציתי לאחד. יש בו 2 מחיצות, אחת של 80 ג'יגה והשנייה 390... אין לי אופציה לאחד אותם! שניהם על אותו הארדיסק כמובן.. ניסיתי עם מנהל המחיצות בWIN7 ועם EaseUS Partition master וזה עדיין לא עובד. קראתי כמה פוסטים ישנים ולא מצאתי פתרון.. אשמח לעזרה, תודה!
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת האם אתם משתמשים ב-RAID, אם כן איזה, ולאיזו מטרה.
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
1. כמה פעמים אפשר למחוק קבצים מ- DiskOnKey של 4GB או 8GB מבלי לפגוע באמינותו ? 2. איזה דגם של DiskOnKey עדיף מבחינת אמינות איחסון מידע ?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם, ביצעתי קצת חיפוש בפורום לגבי צורבי DL וקראתי את הפוסט על המלצות הצורבים אבל אני אשמח לשמוע נסיונות כושלים ובעיות שאנשים נתקלו בהם עם הצורבים שלהם בניסיון לצרוב DVD DL. יש לי LG GH22NP20 שקניתי מIVORY וצרבתי איתו בערך 10 מדיות של MEMOREX ולאחרונה עברתי לTEAC, הבעיה שהצורב סירב לצרוב לי את הדיסקים ולאחר שהחלפתי את הצורב לאחד חדש (ניצול של אחריות) הוא צרב דיסק אחד וסירב לצרוב עוד. אז לפני שאני מעיף את הצורב הזה רציתי לקבל קצת המלצות מניסיון אישי עדיף.. אני שוקל לעבור לצורב של samsung כי היה לי צורב DVD רגיל שלהם והאמת אני הייתי די מבסוט ממנו. האם מישהו הוא הבעלים הגאה של Samsung SH-S223F? שאלה אחרונה, האם העובדה שהצורב מתחבר בחיבור SATA הוא משפיע על אמינות העברת …
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני צריך דיסק קשיח שיהיה עד 500 שקל תנו לי את הכי טוב למחיר הזה.. תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
הכונן, שמכיל 2 מחיצות, שעל אחת מהן מותקנת מערכת ההפעלה שלי (vista ultimate) עושה לי בעיות. לפני שהמחשב נכבה ונדלק מחדש אני לפעמים שומע מן קליקים ממנו, אך איני בטוח שזה מגיע מההארדיסק. זמן מה לאחר הקליקים המחשב נכבה ונדלק מחדש, ובעת שהוא עולה הביוס לא מזהה שהכונן מחובר למחשב. אני צריך לכבות אותו לחכות זמן מה עד שאוכל להדליק את המחשב מחדש ושהוא יזהה את הכונן. יש לציין כי ויסטה מראה על פעילות גבוהה של המעבד אף על פי שלא רצים שום תהליכים משמעותיים ברקע, וכך המצב רק לאחרונה. המפרט שלי הוא: intel duo 8200 gigabyte ga-p35-ds3l mushkin 2g 1066mhz ddr2 club3d radeon 4850 512mb WD 120 gb IDE WD 160 gb SATA seagate 320 16 buffer SATA אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
http://www.plextor.com/english/news/press/716SA_pr.htm לא רע,לא רע.
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מנסה לעגל את הכבלים כמו במדריך אבל בלי כוונה גיד אחד נחשף עטפתי אותו באיזולירבנד אבל אני מפחד לחבר אותו למחשב האם יכול להיגרם נזק ?
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
DVD די חדש של ASUS (שנה וחצי בערך על הכביש) הפסיק לקרוא CD צרובים (לא DVD צרובים) היש מדריך לניקוי תיקון כונני CD / DVD ???
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את מערך RAID 0 שלי המורכב מ2 ראפטורים אני לא בקיא בתחום הSSD, לכן אשמח לקבל פרטים נוספים עבור כוננים מומלצים - אני מחפש נטו ביצועים מכיוון שצמד הכוננים ישבו בRAID 0 , אני אסתדר מסתפק בנפח מינימלי של 64GB לכונן, כך שבסוף יהיה לי 128. אני יודע שיש לנו כאן פונקציה של תקציב, ולכן אשמח לקבל 2 -3 המלצות עבור כל קבוצת מחיר 1. מחיר מינימלי למערך 2. הצעה של עלות\תמורה 3. הביצועים הטובים ביותר תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מאחר שבעת שימוש בביטורנט, הרבה חלקי קבצים "מפוזרים" מתבקשים ע"י מאות משתמשים המחוברים אליך בו זמנית, האם הדיסק הקשיח "מתאמץ" משמעותית יותר - שהרי הוא מבצע seeking מתמשך - והאם זה מקצר את חייו באותו אופן?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש ואני מתקשה להחליט לבד איזה צורב לשים. חשוב לי שיהיה lightscribe ושיהיה אמין באזור ה200 ש"ח המלצות בבקשה תודה
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
האם כדאי כיום ליקנות דיסקים קשיחים של SATA הרגילים? 120 ג'יגה ב650ש"ח? האם יש הבדל גדול בין הרגיל לSATA? ואיזה חברה הכי עדיפה? (תקציב 650 ש"ח) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-