אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
אני צריך דיסק קשיח שיהיה עד 500 שקל תנו לי את הכי טוב למחיר הזה.. תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של SATA2 האם אוכל לחבר ארדיסק לא SATA2??
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי כונן HD חיצוני של LACIE ולכונן יש 2 חיבורי USB לפי החוברת שלו רשום שיש מחשבים שלא צרכים את שני החיבורים וזה תלוי בהגדרות המחשב... אז השאלה שלי אך אני מעלה את המתח ליציאת הUSB הנ"ל כדי שאני שהוא לא ידרוש 2 חיבורי USB אם זה לא מתאים לפה תעבירו בבקשה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע יש לי במחשב 2 דיסקים קשיחים. האחד IDE 80 GIGA, השני SATA 160 GIGA. ברצוני לקנות דיסק קשיח חדש בגודל של 400 או 500 GIGA,ו להוציא את הIDE. כמו שהבנתי במידה ואני משתמש גם SATA וגם IDE המהירות של הSATA יורדת למהירות של הIDE, זה נכון? באותה המידה זה עובד לכיוון הSATA והSATA2? עכשיו רציתי לדעת מה ההבדל בין SATA ל SATA2? והאם בכלל הלוח אם שלי תומך בSATA2 ועד כמה GIGA הוא תומך? דגם הלוח אם הוא. PT880 NEO תודה אור
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
1. אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח חיצוני בנפח של 2TB, האם יתכן שאי נפח גדל בגודל פיזית של "2.5 אלא רק "3.5 ? אני לא אוהב את הדיסקים הגדולים פיזית, לכן אני מעוניין ב "2.5, מה הנפח המקסימלי הזמין בגודל זה והיכן ניתן לרכוש ? (לא מצאתי). 2. הדיסק הקשיח לא דחוף לי, האם בחודשים הקרובים צפוייה הוזלה/יציאה של דיסקים הנפחים גדולים יותר שיש טעם להמתין ? 3. באופן כללי, אילו חברות מומלצות ? הייתי בטוח ש WD, אבל הבנתי שכבר לא, אשמח לדעת אילו חברות מומלצות, ויותר חשוב, מאילו חברות עדיף להתרחק. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
צורב nec מזהה רק חלק מהדיסקים? nec dvd rw nd-3550a תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 250GB שמחולק לשתי מחיצות: אחת ל135 GB והשנייה כל השאר. אני רוצה להגדיל את המחיצה היותר גדולה על חשבון המחיצה הקטנה. השאלה שלי אם זה ייפגע לי בנתונים הקיימים, או שבכלל זה ימחוק לי הכל?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי צורב של ימהה 24X10X40 CRW3200E זה הדגם שלו צורב טוב שלא עשה לי אף פעם בעיות עכשיו.. רציתי לצרוב על מדיות של 800 מגה והוא לא זיהה לי אותן אז ניסיתי לעשות לו עדכון של הביוס שלו נראה לי כמו שכתוב באתר שלהם http://www.yamaha-service.de/ שם נכנסים ל DOWNLOAD לדף של ה PRODUCT SERVICES CD RECORDERS IDE BURNER CRW3200E DOWNLOAD והורדתי את הראשון... עשיתי את ההוראות שביקשו לעשות לפי העדכון (יש לי XP) בקשי להיכנס להתקן של ה SECONDERY IDE למתקדם ולשנות שם ל PIO ONLY עשיתי את זה והרצתי את העדכון עשיתי ריסטארט כמו שביקשו ו... זהו הלך הצורב הוא לא רואה דיסקים שמכניסים לו לצרוב הוא יכול אבל לקרוא לא... מישהו יודע איך לעשות ביטול לעדכון הזה? או דרך אחרת לפתרון של הבעיה הזאת? תעזרו …
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/Brand-New-500GB-Maxtor-SATA-II-3-0-Internal-Hard-Drive_W0QQitemZ230138800615QQihZ013QQcategoryZ64459QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אז ככה, אבא שלי רוצה לבנות משרד בבית וזה אומר חדר "ממוחשב" : אז צריך מחשב נייד עם הדגשים הבאים: א) מעבד SONOMA (דותן נראה לי)-לא סלרון למיניהם... ב) זכרון מינימום 512MB ג) כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה (לא למשחקים-אבל שיציג סרטים וידע לטפל בעריכת תמונות) ד)הארדיסק על הנייד-40GB(מינימום), אבל: וזה קריטי-בנוסף -הארדיסק חיצוני גדול יותר (לא מחייב מהיר- יותר לאחסון) -רצוי בFIREWIRE אבל לא מחייב, (כדי שאוכל לחבר גם מחשב מחדר אחר לכונן)- נפח 120-200GB ה)כמובן אפליקציות תקשורת (FIREWIRE וכו'...) ו) כ.קול נורמלי (שאפיל ויהיה ONBOARD אבל שיביא צליל 5.1 סביר) ז) צורב DVD (חובה) ח) רצוי קורא כרטיסי זכרון מובנה (לא מחייב אבל מאוד רצוי) מבחינת ציוד היקפי: א) מסך דק 17" - שיה…
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
במחשב יש לי הראשון הוא DVD ROM והשני הוא צורב CD . אני קניתי צורב DVD±RW x22 DUAL LAYER . עכשיו במקום ה DVD ROM לשים את החדש שקניתי היום . איך לעשות את זה ? אני יודע שצריך לגמפר . נכון ?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים טובים שאלתי שאלה דומה והתשובה היתה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=164080.0 האם משהו התחדש בתחום כי אני פשוט לא רואה כאלה... את הסיבה למעבר צינתי קודם.. אני פשוט לא רוצה כבלי IDE במארז.. איזה חיסרונות יש לצורבי DVD חיצוניים בממשק USB ? יש צורב חיצוני ממולץ ?
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
איזה HD עדיף? ? western digital 160GB SATA II 7200RPM 8MB? ?samsung 160GB 7200RPM 8MB SATA II? הם עולים כמעט אותו מחיר
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
כפי שרשום למעלה . הלפטופ שייך לחברת hp אבל אין ביטוח והוא יצא מגדר האחראיות ..
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
בשני הדיסקים הקשיחים יש sata2 250gb 16mb 7200rpm איזה יותר אמין פולט פחות חום ועושה פחות רעש, איזה יותר כדאי? תודה!
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
קודם בכותרת ודבר שני האים יש אפשרות לחבר שני קבצים כאלה יחד ? ואיך
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
ראשית-כונן קשיח חיצוני ודיסק נייד זה אותו הדבר,לא? אני צריך המלצה לכונן קשיח חיצוני לשימוש תדיר(כי נגמר לי המקום במחשב...),נפח בסביבות ה200-500 GB,שיהיה במחיר לא יקר ממש (נגיד 200-300 ש"ח). קיים כונן כזה שהוא טוב אבל לא יקר כפי שציינתי? זו לא בעיה להתקין אותו,נכון? זה ע"י חיבור USB? תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי משחק באינטרנט שמשקלו 7 ג'יגה וצרבתי אותו בנרו על גבי דיסק Dual layer שיהיה לי גיבוי הצלחתי לצרוב אותו אבל הבעיה שאני מכניס את הדיסק לוקח לו איזה דקה לעלות וגם העתקה ממנו איטית מאוד עכשיו השאלה שלי מה לא בסדר בצריבה כי בכל זאת נרו רשם לי שהצריבה הסתיימה בהצלחה
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II ה 16 באפר יקר יותר מה 32 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&uin=3002 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=5006
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
האם מישהו יודע להגיד לי היכן אני יכול להשיג מארזים או מיגונים נגד אווירה קורוזיבית/רטובה עבור טאבלטים או ניידים או מחשבים: אנו עובדים בסביבת ייצור של צריבה כימית של מתכות. כל ציוד מחשוב ששמנו באווירה זו לא שורד שנת עבודה מלאה. האם יש למישהוא פתרון ?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
רכשתי דיסק קשיח מסוג: WD Pasport 80MB במחיר 400 ש"ח. אני יודע שישנם מוצרים בשוק המאפשרים להעביר סרטים לדיסק קשיח חיצוני ואח"כ לראות את הסרטים בטלויזיה או ב-די.וי.די. האם אפשר בעזרת תוכנה או חומרה פשוטה לעשות זאת גם עם הדיסק שרכשתי?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הביאו לי 2 כרטיסי MICROSD של סנדיסק מסין, כל כרטיס 16GB. כאשר הכנסתי אותם למחשב, היה כתוב 16GB, אחרי פורמט כתוב 905M(כלומר 1GB) --- כבר שראיתי את הכרטיסים, עלה בי חשד. המדבקה היתה קצת מחוקה, שרוטה ובהירה מדי. הכרטיסים באו באריזה סגורה "מקורית". מה אתם אומרים? חח.. ממזרים אלה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה (לינק) אני מוצא תמיד את העדכני ביותר ? באתר של LG אין שום תיעוד עליו לצערי...
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
בהנחה שמהירות לא מעניינת אותי ו DVD RAM גם לא עושה לי את זה (הצורב מיועד בעיקר לצריבה של סרטים ומעט מאוד DATA) מבחינת איכות מה עדיף? יוסי
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
של WD מה זה אומר? להחליף אותו
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-