עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by mkx,

ואם להיות יותר מפורט, אז מה עדיף: -LG GSA H30 או -LG GSA H42

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  2. Started by tomer861,

שלום לכולם קניתי מערכת מדיה סנטר ושמתי בתוכה את seagta 500gb 32mb אחרי מספר ימים והפסקת חשמל אחת כל פעם שאני מפעיל את המחשב קופצת לי הודעה: "וינדוס זיהה תקלה בדיסק קשיח" ושצריך לגבות את הדיסק ולהחליף אותו או לתקן. אבל הוא פועל בלי בעיות!! עשיתי לו סריקה בhd tune והכל יצא ירוק עשיתי גם סריקה של וינדוס ולא דווח על בעיות מיוחדות אבל זה עדיין קופץ כל הפעלה מה לעשות???????????.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  3. שלום רציתי לדעת אם המארז חיצוני Thermaltake Max4 3.5'' Combo Enclosure USB 2.0 + e-SATA יהיה טוב ל-‏2TB Spinpoint F4EG 32MB Sata II HD204UI‎ או יותר מידיי ? שווה את הקניה ? קישור למוצר http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00000643&id=C_00000646&name=Max4+Active+Cooling&ov=n&ovid= אין הגבלת מחיר תודה לעוזרים !!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by AMIT_MEG,

קניתי 2 זכרונות של sandisk מהדיוטי פרי sandisk ultra backup של 16 גיגה ויש לי וונדוס 7 עכשיו שאני בא להכנס זה לא פותח לי את ה u3 מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  5. אני אנסה שוב... האם שווה לקנות כונן מסוג זה בנפח של 300 גיגה במחיר של 200 ש"ח למטרות אחסון וצריבה מתוכו בלבד? כמה עולה מתאם? והאם הוא עובד בצורה טובה עם מתאם זה..

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  6. עוד כמה זמן לדעתכם יורידו את המחירים של המדיות של ה8 ג'יגה לצריבה?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  7. Started by headg,

מה דעתכם על Asus DRW1814BLT ? רציתי בהתחלה DVD DVRW SAMSUNG X20 203B SATA אבל אמרו לי שכבר לא מייצריים אותו. אני מעדיף SATA תודה מ- HEAD

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  8. Started by bullman,

שלום לכולם. קודם כל הבעיה היא אצל חבר שלי ולכן אין לי את כל הנתונים מה שאני יודע הוא שיש לו צורב LG שמצליח לצרוב CD אך ברגע שמנסים לצרוב על DVD המחשב נתקע. הוא משתמש בXP SP2 ובנרו גירסא אחרונה. כמו כן הוא ניסה מדיות שונות וגם תוכנות צריבה שונות אך הבעיה חוזרת בכל המקרים. אם מישהו יודע מה הבעיה ו/או דרכים לפיתרון.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  9. יש לי בכונן C 116 ג'יגה הבעיה היא שבכונן תפוסים לי 11 ג'יגה שבעצם בדקתי את כל התקיות ב C ויצא לי שתפוס רק 9 ג'יגה בכונן מה הבעיה לאיפה ה2 ג'יגה נעלמו???? (בדקתי גם תיקיות מוסתרות)

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  10. Started by chicks,

שלום, אני מנסה כבר זמן מה להגדיר שני כונני SATA 2 250GB פנימיים במערך של RAID 0, אך ללא הצלחה. אני קורא את ספר ההדרכה ורשום שם שניתן ליצור ריידאך ו רק באמצעות חיבור דיסק פנימי אחד ליצאת SATA_E2 ודיסק אחד חיצוני לחיבור SATA 2 EXTERNAL. נשמע לי מוזר, אך האם באמת אין אפשרות לחבר שני כוננים פנימים במערך של רייד 0? במידה ואני טועה כאן אשמח לקבל הדרכה קצרה בנושא. תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by sun_light,

היי, התקנתי את ה 640AAKS (תאריך יצור בינואר 09) וראיתי פה כל מיני הגדרות עם תוכנות וכאלה, שמשפר מהירות? איזה הגדרות לשים ואיך? ואם יש המלצות? לא להעביר אליו קבצים בימים הראשונים? יש לציין שהכל במחיצה אחת, והכונן ישמש רק לסרטי HD וסרטי DVD (יש לי כונן נפרד לXP ולמסמכים,תוכנות וכאלה...) הכונן חדש ואין עליו כלום עדיין, ועשיתי אותו NTFS. תודה.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  12. Started by moshepa,

ברשותי מחשב כרגע עם המפרט הבא: מעבד- intel i5 661 לוח אם- gigabyte h55m-s2h וכרגע hdd רגיל שיש לי אותו די הרבה זמן. רציתי לרכוש כונן ssd בנפח נמוך יחסית כמו 120 gb שיהיה בעיקר למערכת ההפעלה ועוד קצת מקום פנוי התקציב שלי הוא 300 ש"ח גג מה האפשרויות שיש לי תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. Started by llnakash,

חברים שלום, היה לי דיסק נייד מסדרת פספורט של WD עם 500 ג'יגה שסבל מבעיות קשות הדיסק היה באחריות ונקנה בפברואר 2010 שמתי אותו במעבדה ואמרו לי שצריך להחליפו בחדש. הדגש שהיה ברשותי היה מהחדשים שמפורסמים בחנויות ובאתר של WD: WDBAAA5000ABK קיבלתי דיסק חלופי של WD (שכרגע גם לא עובד בכלל...) והוא מדגם: WDME5000TN האם הדגמים שקולים? האם הדגם הזה מיושן יותר? האם להתעקש ולבקש את הדגם שלי או שאין הבדל? ואם יש - מה ההבדלים בכלל??? תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  14. שלום לכולם, ברשותי מחשב ישן של HP מדגם DM3 שנקנה בארץ מכיוון שהמחשב ישן חשבתי להחליף את ההארד דיסק שלו בכונן SSD (כרגע יש כונן רגיל של 320 GB). מכיוון שהמחשב בשימוש משרדי בלבד אין צורך בנפח גדול וגם SSD של 120 GB יעשו את העבודה. אני חושב שהחיבור שיש במחשב זה SATA2 אבל אני לא בטוח. איזה כוננים מומלצים יש? האם כדאי להשקיע ב EVO850 או שלא ארגיש את ההבדלים בגלל ה-SATA2? תודה רבה לעוזרים, שגב

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  15. אני הולך לקנות מחשב חדש וחשבתי לקנות שני HD אחד למערכת הפעלה והשני לשאר הדברים. חשבתי לקנות 320G ו1T של SAMSUNG, האם 320 רק למערכת הפעלה זה יותר מידי וכבר לחלק את הכונן הזה גם כן למחיצות ולהשתמש בו? כמו כן איך כדאי לי לחלק את הכונן השני? הכונן השני הוא SATA 1 , זה ישנה משהו או שעדיף לקחת SEAGATE שהוא SATA 2? תודה

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  16. שלום לחברי הפורום היקרים, אני מחפש כונן קשיח חיצוני ואיכותי בגודל 2.5 אינטש? (גודל קטן וסקסי) במהירות 7200RPM ולפחות 8MB Buffer ואם אפשר שיהיה לו גם חיבור E-SATA בנוסף ל- USB רצוי שגדול הכונן יהיה 160GB ומעלה התקציב שלי עד 700 ש''ח האם קיים בשוק כונן עם נתונים כאלה פחות או יותר? :s05: תודה

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  17. Started by ZiX,

האם כל לוח אם שתומך ב SATA בהכרח תומך גם ב SATA2 ? ואיך אני יכול לבדוק אם ה HDD שלי SATA או SATA2 ? ואם כבר על הדרך.. כמה יעלה לי הארד דיסק 500 GB הכי זול שיש..

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  18. Started by davidpc,

קניתי היום הארד דיסק 2 טרה בייט . כרגע המחשב לא מצליך לזהות. גם בביוס לא מראה.

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  19. [אותה השאלה גם בפורום "תמיכה טכנית"] מארז חיצוני לדיסק קשיח X-Craft CoolerMaster EIDE USB2.0 אני בודק שקובץ RAR תקין , מעתיק את RAR למארז , בודק שוב - תקין . אני מנתק / מכבה את המארז דרך וינדוס "safely remove" . מחבר שוב בודק את תקינות הקובץ - CRC error !!! עשיתי הרבה בדיקות , ומה שמסתבר כרגע זה שהכתיבה למארז פגומה איכשהוא . העתקה מהמארז של קובץ תקין תמיד בסדר. שיניתי שהדיסק יותאם לביצועים במקום ניתוק מהיר ( write caching) - בעיה זהה. דיסק אחר - בעיה זהה, השארתי את המארז דולק אבל כיביתי את המחשב - בעיה זהה, ניסיתי עם BartPE - בעיה זהה . ניסיתי על מחשב אחר - בסדר גמור ניסיתי עם DOK (אותו הקובץ אותו מחשב) - בסדר גמור הדבר החשוד שגיליתי במקרה זה שכאשר אני נוגע עם תקע הUSB במ…

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  20. שלום, אני קונה מחשב חדש מבוסס על Intel Core 2 Duo 6300 ואני רוצה לשים בו שני כוננים קשיחים עם Raid 0 בינהם. אני עדיין לא סגור על לוח אם(כרגע אני נוטה לכיוון Gigabyte GA-8I945P-S3 שעולה בערך 550 שקל) , אני צריך לפחות 300GB של מקום אכסון בכוננים והתקציב שלי לשני הכוננים + בקר רייד\תוספת ללוח אם עם בקר - הוא 800-1000 שקל. הייתי רוצה המלצה על שני כוננים קשיחים שמתאימים ובקר או לוח אם סביר במסגרת התקציב. בתודה מראש, אלמוג.

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  21. Started by joe123,

איזה HD עדיף? ? western digital 160GB SATA II 7200RPM 8MB? ?samsung 160GB 7200RPM 8MB SATA II? הם עולים כמעט אותו מחיר

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  22. Started by Kcupid,

לאחרונה הוא עושה לי בעיות. אני צורב דיסק DVD, מכניס אותו למחשב ואז לפעמים רשום כשאני נכנס לתיקייה ב"המחשב שלי" ש"לווינדווס אין אפשרות לקרוא מדיסק זה. יתכן כי הדיסק פגום או מאותחל באופן שאינו תואם לווינדווס". ככה שכדי לצרוב דיסק 1 בזבזתי איזה 3-4 דיסקים, אחרי כל דיסק בדקתי ופעם בכמה דיסקים דיסק אחד עבד. הבעיה שלי עכשיו שדיסקים שאתמול הכנסתי ועבדו, פתאום לא עובדים עכשיו, וכבר מחקתי את המידע מהמחשב (כי לפי מה שידעתי הדיסק היה טוב). ועכשיו די נדפקתי, למה זה? לא הייתה שום בעיה בצריבה/קריאת DVD עד עכשיו, פתאום זה קורה ואין לי מושג מה לעשות יש לי המון GB שמורים על דיסקי DVD. יש למישהו מושג? זה לא שהצורב אף פעם לא עבד הוא עובד שנה מצוין כמו שצריך, ככה גם הקורא DVD, וזה לא שהדיסק …

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  23. רקע: קניתי דיסק 500GB, 16MB SATA2 7200RPM קיבלתי 5400RPM, Samsung HD503HI בחנות אמרו שאני יכול לבוא ולהחליף ל-7200 אבל יש להם רק HITACHI. אין לי רכב אז ללכת ולהחליף פירושו נסיעה באוטובוס ובזבוז זמן יקר. השאלה: עד כמה משמעותי ההבדל ובאיזה נסיבות\שימושים יבוא לידי ביטוי? וגם האם הדיסקים של HITACHI מומלצים? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  24. Started by git,

יש לי דיסק חיצוני של seagate, נפח 1T, ולא ברור למה אבל הוא הפסיק להיות מזוהה (נבדק בשני מחשבים שונים). נורית החיווי שלו דולקת, אז הכבל כנראה תקין. גם מרגישים את המנוע עובד. אבל הדיסק בכלל לא מזוהה במערכת ההפעלה, ברמת ה USB. זאת אומרת, המערכת לא טוענת שהדיסק ריק, או נמצב במצב שדורש פירמוט, אלא הוא פשוט לא קיים מבחינת מערכת ההפעלה. נשמע לי שיש בעיית חומרה (זרוע או ראש בדיסק עצמו). מה הייתם עושים כדי לשחזר את הנתונים מהדיסק הזה? פונים למעבדה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. שלום אני זקוק בבקשה להמצלה לכונן חיצוני USB עד סכום של 500 ש"ח ועדיפות למטה. חשבתי על 4 דגמים: 1- http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4446&CatCode=405 2- http://www.speed4u.co.il/sg_product~WDH1U10000~45~69.htm 3 - http://www.getit.co.il/Prod/55384/728 4 - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8885 מה אתם אומרים ? וד"א קראתי את סטיקי לא מצאתי שם תשובות... :-\ תודה

• 1 תגובה
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.