אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
1.silverline-ritekg04 2.memory-cmc mag e01 3.silverline-infomediar20 4.sky-aml oo1 בעיקר לגיבויים של תוכנות וסרטים
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
ראיתי כבר כמה פעמים שהועלה העניין של ה caching על ssd כמו primocache. אם אני קונה ssd קטן ומגדיר עליו caching זה ייתן שיפור בביצועים? זה בטוח לא משתווה ל ssd רגיל שמערכת ההפעלה יושבת עליו, אבל אני מניח שייתן איזה שיפור קטן חשבתי על איזה ssd msata של משהו כמו 30 או 60 ג'יגה שעכשיו אפשר למצוא יחסית בזול (יש לי חיבור msata על הלוח, רק לא בטוח במהירות שלו)
-
- 28 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
הי! אחלה פורום עם המון מידע הזמנתי כונן קשיח WD6400AAKS Western Digital והתקשו ואמרו לי שאין במלאי וגם ליבואן אין... איזה HD שווה לקחת במקום, בטווח מחירים הזה?(הHD עלה 359 כולל משלוח) תודה
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על ההארד הזה http://shops.nrg.co.il/Prod/55384/111 מצד אחד זול ומפתה מצד שני זול בצורה חשודה. לא הצלחתי למצוא איזה דיסק יש באריזה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי 2 טרה במחיר עממי ומצאתי: 2 טרה - WD20EARX - ב 425 שקל 2.5 טרה - WD25EZRX - ב 550 שקל 3 טרה - WD30EZRX - ב 680 שקל ככה שיצא לי לחשוב שה-3 טרה משתלם יותר מה אתם חושבים? מיועד למאגר סרטים וסדרות
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
לא יודע אם זה הפורום המתאים, אבל בכל זאת: פירמטתי את המחשב וצרבתי דיסקים של גיבויים. באחד הדיסקים צרבתי קובץ התקנה של משחק על דיסק DVD בתור דיסק DATA עכשיו אני מנסה להעתיק את הקובץ מהדיסק למחשב, ואני מקבל הודעת שגיאה. לא יודע למה זה, אבל צירפתי תמונה ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לרכוש צורב DVD בחיבור SATA, ראיתי את שני הדגמים האלו http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2017 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=943 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=28_206&products_id=6342 האם יש הבדל בין הצורבים שמצדיק את הפרשי המחירים? יש לכם הצעות טובות יותר? תודה (אני יודע שהבאתי את החנות הטובה ביותר מבחינת שירות ואת החנות הגרועה ביותר, אבל זה רק ציוד היקפי ושתיהם נורא נגישות לי)
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כמה ספריות מוזיקה גדולות במחשב מסגנונות שונים, אחת של 50 ג'יגה עוד ספרייה 20 ועוד אחת של 30. אני רוצה לגבות אותם על DVD's ותהיתי אם יש תוכנה שיכולה "להכין" מהספריות הגדולות קטעים שיחפפן במדויק לנפח של ה-DVD או משהו כזה. התגנבו לאוזני שמועות שב-MediaMonkey יש אפשרות כזאת אך למרות שאני עובד איתה זמן רב לא מצאתי אפשרות כזאת. אשמח לקבל הארות והצעות, תודה.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
ישנם המון מדריכים לפריצת הכונן מה שמאפשר כל מיני תוספות מעניינות, רציתי לדעת אם מישהו מכאן הצליח או ניסה ?? ועוד כמה שאלות , יש לי כונן 1 טרה פנימי שמחולק ל3 מחיצות, ורציתי לדעת למה יש לי עוד מחיצה שנקראת system reserved מהי מטרתה ? ולמה על כונן C ו- D רשום שהם: פריימרי פרטישן, ועל המחיצה השלישית E רשום לוגיקל דרייב ?? מה ההבדלים בינהם ולמה הכונן E לא קיבל עליו גם להיות פריימרי ?? רב תודות, ניר
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב בן 5 שנים עם מעבד core 2 duo ו2 ג׳יגה זכרון. הדיסקים הקשיחים שלו כבר ישנים ומרעישים והמהירות בהתאם, רציתי לשאול האם כונן ssd בעל נפח קטן למטרת מערכת הפעלה ותוכנות יראה שיפור כל שהוא? כמו כן ראיתי המון קינפוגים שאנשים מבצעים למערכת ההפעלה לאחר התקנת כונן ssd, האם זה באמת נחוץ? האם כונן ssd לא יכול להחזיק את ה5 שנים ללא קינפוגים ותחזוקה מיוחדת כמו כונן רגיל? המחשב הוא מחשב עבודה שפועל קבוע ומריץ הרבה חלונות של דפדפן, פוטושופ, לפעמים משחקים וכו.. שאלה אחרונה, כאשר הבקר של הכונן מזהה שהוא מתקרב למספר הכתיבות המקסימלי, האם תהיה לי התראה כל שהיא לפני שהכונן ימות? למשל דיסק קשיח רגיל לרוב עושה רעשים לפני המוות ואז יש זמן לגבות, בתודה, עדי.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי עכשיו הרד דיסק של maxtor קניתי אותו לפני שנה ועכשיו הביצועים שלו ירדו הוא מתחיל לעשות מלא רעשים שהוא חושב והכל לוקח הרבה זמן אני צריך שמישהו יביא לי שם של הרד דיסק איכותי שימשיך לעבוד הרבה הרבה זמן
-
- 9 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח: GA-965P-DS3P קניתי אתמול כונן SATA נוסף שאני רוצה לחבר,הוינדוס מזהה את שני הכוננים וגם בביוס שני הכוננים מזוהים אבל הוא לא מציג אותו במחשב שלי בתוך הוינדוס. יש למישהו מושג איך אני מחבר את שניהם בלי RAID? כמו כן בביוס הוא מגדיר לי את שני הכוננים הקשיחים על MASTER,לא מצאתי שם דרך לשנות את זה. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי את הכונן באייבורי במכירה הקבוצתית, לוח האם שלי הוא של אינטל מדגם dg41rq הוא קצת ישן (SATA2) כמו כן לא מצאתי אפשרות להעביר ל -AHCI מכיוון שלדעתי הוא לא תומך מצ"ב תוצאות המבחן Uploaded with ImageShack.us אשמח לדעת כיצד ניתן אם בכלל לשפר את התוצאות...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קראתי פה בפורומים לפני שכתבתי את ההודעה וכלום לא עזר לי עדיין :\ אני לוחץ F6 בתקנה וזה מבקש ממני דיסקט הפעלה של SATA?! אין לי כזה דבר ואפילו קניתי את הלוח אם עם הקופסא וזה בא עם הכל ואין שם שום דיסקט כזה :\ לוח אם epox 8RDA3+ מישהו יודע מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי, מה ההמלצות? האם יש הנחיות ספציפיות איזה כוננים קשיחים צריכים לשרת זה? אשמח להמלצות. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייתי אתמול באופיס דיפו ויש להם מבצע בקופות: 10 מדיות של ורבטים ב-34 שקלים. כלומר 3.4 ש"ח למדיה גם למי שקונה בכמויות קטנות. הערה:המדיות מגיעות ב"עוגה" ולכן צריך שיהיה איך לאחסן אותם(נרתיק או קופסאות ריקות). במחירים כאלה לא צריך לחשוב פעמיים-ורבטים זו הבחירה הנכונה. נ.ב.:אני לא עובד אופיס דיפו.(סתם בשביל הידוע )
-
וכו' יש לי כונן NTFS 37.2 GB ויש בו את כל התקיות Program Files WINDOWS Documents and Settings אני רוצה שהוא יהיה ריק. רק להורדות זה אפשרי ???
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אהלן, שאלה כללית, יש לי הארדיסק נייד - WD250 שמחובר למחשב באמצעות USB 2.0. השאלה היא האם הכתיבה/קריאה לאותו הארדיסק איטית יותר מאחר והוא מחובר באמצעות USB? שמתי לב שאני יכול לעשות פעולה אחת על ההארדיסק בו-זמנית. כלומר אם אני מנסה להעתיק שני קבצים להארדיסק במקביל, יש ירידה דרסטית במהירות - אני גם רואה שנורת הכתיבה להארדיסק לא מהבהבת בצורה מהירה (כמו שהיא מהבהבהת כאשר אני מעביר רק קובץ אחד במקביל) אלא ממש באיטיות. תודה,
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
כונן HDD חדש. איך כדאי לפרמט אותו? פורמט מלא או פורמט מהיר (QUICK)? ואיך עדיף לפרמט אותו דרך הממשק של ווינדוס (מקש ימיני ואז FORMAT) או דרך חלון דוס CMD ולפרמט דרכו? ומה הפקודה לפרמט דרך הדוס פירמוט רגיל ופירמוט מהיר? תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה קטנה ואני צריך עזרה. הייתה לי הפסקת חשמל לפני יומיים ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא עושה disc check המערכת הפעלה שלי היא WIN7 רציתי לדעת מה הבעיה ואיך לפתור אותה תודה מראש hagayben
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
שלום מבין כל השמות האלה :eSATA , FireWire , USB 2 איזה כונן הכי כדי לי לקנות, אני מוכן להשעיק 1000 ש"ח והכוונה לכונן של 1000 גיגה? לעזרה בהקדם אודה מיכאל מאיר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביישום מסחרי הצפוי לצאת לשוק לקראת סוף שנה זו, מדברים על קיבולת אחסון של 515 גיגה בייט לאינץ' מרובע. להזכירכם ב כתיבה אנכית מדברים על הגעה בעתיד ל 300 גיגה בייט לאינץ' http://www.chief.co.il/magazine/2006/32/index.htm#%D7%94%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%92%D7%A8%D7%A4%D7%99 אבל, לא לרוץ לחנויות זה פתרון יקר מידי (בינתיים) לשוק הביתי
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד Lenovo G510 כרגע יש לי עליו כונן של 1TB, אני רוצה להוסיף לזה בנוסף SSD שעליו יהיה מותקן הוינדוס מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-