עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by rozin,

אהלן אנשים, יש לי שאלה קטנה.. לפני כחודש בערך קניתי (בהמלצת האחלה אנשים בפורום הזה) הארדיסק מדגם: Hitachi Deskstar 7K3000 2TB HDD HDS723020BLA642 אחלה של הארדיסק, הבעיה היחידה היא שלפעמים המחשב עושה קצת רעש ונשמע שזה מגיע מההארדיסק.. מין רעשים מקוטעים כאלה במרווחי זמן שווים.. לפני שהתקנתי את ההארדיסק לא היו לי את הרעשים האלו.. לפעמים זה קורה גם כאשר אני שם רגל על המארז ומפעיל קצת לחץ... הגיוני שזה קורה כי אני מפעיל משקל אך לפני ההארדיסק זה לא קרה... האם יכול להיות שההארדיסק דפוק? או שזה הארדיסק רועש מטבעו? האם כדאי לי ללכת איתו לחנות ולבקש שיבדקו אותו? תודה.

2. Started by tora26,

בס"ד שלום ביצעתי העתקה של קבצים גדולים (וידאו) לצורך בדיקה ואף פעם לא הגעתי למהירות של 400MB אפילו יש משהו שאפשר לעשות בשביל לנצל את מלוא המהירות של הכונן? שם מוצר דגם תודה ! AMD Ryzen 5 3400G Tray yd3400c5m4mfh AMD Wraith Spire Cooler no LED awsc DDR4 8G / 3000 CL16 XPG GAMMIX D10 A-DATA AX4U300038G16A-SB10 2 ANTEC P…

3. Started by ron-d,

שלום לכולם. האם ה SSD החדש של אינטל - Intel SSD 670p - מומלץ ? https://www.pcmag.com/reviews/intel-ssd-670p האם אני יכול להתקין אותו בלוח אם הזה של אסוס ? B150M-PLUS תודה מראש למשיבים E10941_B150M-PLUS_UM_web_only.pdf

4. יש לי דיסק קשיח Maxtor maxline III 250 Gb ואני רוצה להכניס אותו לתוך מארז חיצוני. אני מעוניין במארז טוב, עם חיבור טוב ומהיר ( אפשר Firewire)? אשמח להמלצות, תודה!

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  5. אני מעלה פה 4 תמונות אם צריך עוד משו תגידו. לפני מה שאני מבין שיכול להיות זה לא הרבה המצב לא משו כי יש שם כמה צהובים עם אזהרה הדיסק הוא 80 GB די ישן אבל / ובדיסק של 1TB של סמסונג HD 103UJ יש גם אזהרה אחת.. תגידו לי מה זה אומר ומה אני צריך לעשות תודה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, מה מספר המחיצות האופטמלי לדיסק 250G או אפילו 300G ? אני מתכנן שיהיו שני מערכות הפעלה על הדיסק. אני יודע שפעם ככל שהמחיצה היתה גדולה יותר הניצול של הנפח האמיתי קטן, האם זה עדיין כך? (פירמוט ב fat32 מומלץ אחרת?) תודה.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  7. בדקתי בנעוץ וראיתי רק התיחסות לזה אבל לא ראיתי הסבר או דרך לשנות זאת (יש כזאת?). תודה למסייעים, שבוע טוב!

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  8. היי צרבתי בנירו 6 קובץ של 4GB בתור Data בצריבת ISO. (רק אחרי זה גיליתי שהייתי צריך לצרוב בUDF) כאשר אני מכניס את הדיסק שצרבתי אני מקבל שהקובץ תופס רק 200 מגה ובלתי ניתן לשימוש. האם יש דרך לשחזר את הקובץ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  9. שלום חברים. אני מתלבט בקניה של ארדיסק שהוא בעצם cloud ענן 2TB.כמו כן בדבר הנ''ל ניתן להתחבר מכול מקום מהארץ,מהעולם.לדעתכם 2 טרה מספיק? יש באייבורי ב 720 ש''ח ובפלונטר 789 .מה דעתכם הייתם משקיעים? זה טוב כמו כן לגיבוי בהעברה מהירה ובהורדה מקסימלית על פיי האינטרנט שלנו.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  10. היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  11. Started by dandul3,

אני כרגע מחפש כונן קשיח חיצוני ונתקלתי באפשרות לקנות כונן קשיח רגיל ולחבר אותו למארז ואז הוא בעצם נייד רציתי עזרה בחיפוש מארז לכונן חשבתי בכיוון של הכונן הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746645] או כל כונן אחר שתציעו לי עדיף 1TB אני מעוניין לחבר את הכונן לחיבור eSATA שיש לי במחשב לוח אם שלי: Gigabyte GA-P55-UD3R תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, בספטמבר 2013 קניתי את הכונן הבא: Western Digital Caviar Green WD20EARX לאחרונה קראתי במקרה על בעיה נפוצה של הכוננים האלו, של איזשהו idle-timer שמוגדר ל-8 שניות וגורם לכך שהדיסק בעצם נכבה ונדלק כל הזמן. בדקתי ב-hwinfo וראיתי שמספר הסייקלים של הדיסק היום, אחרי שלוש שנים, הוא 363,194 . הבנתי שהגבול הוא איפשהו ב-300k ואח"כ הדיסק נמצא בסיכון לכישלון. האם אפשר לפנות ליבואן ולבקש החלפה? מישהו מכיר את הבעיה ויכול לשתף איך הוא התמודד איתה? אני במקביל אנסה לשנות את ההגדרה הזאת (דורשת כלי של WD שעובד רק ב-DOS וצריך בשביל זה bootable DOK אבל שיהיה).

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Vitali Tkachov,

שלום לא ברור לי כיצד הזיכרון שלי בגוגל דרייב התמלא ומאיפה. בתיקייה במחשב מופיע גודל זכרון כ 430MB. לעומת זאת הדרייב טוען שאני מנצל את כל ה 17GB שאני זכאי להן. מה אני מפספס? איפה כל אותם 17GB שאני לא רואה? תודה.

14. Started by Ricky Simon,

מישהו יכול לומר לי אם תקתוקים הנשמעים מתוך הכונן פספורט מעידים על תקלה? הכונן 2T נרכש לפני כ- 3 חודשים בלבד בבאג ורק בימים האחרונים החל להשמיע רעשים. מה לעשות?

15. Started by netanel38121,

היי וחג שמח לכל המקצוענים כאן. האם הבדיקות תקינות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by speed42,

שלום לכולם, ברשותי מחשב hp pavilion מעבד core i3 380 m 4 gb ram. המחשב די ישן אך מספיק בשביל השימושים שמיועדים לו (אינטרנט, תכנות eclipse, visual studio,סרטים). לאחרונה המחשב נהיה מאוד איטי , וגם לאחר פירמוט לוקח לו זמן לעלות, והוא מתנהל די לאט באופן כללי. חשבתי להחליף לו את ה HD ל SSD כדי לשפר את הביצועים . רציתי לשאול דעתכם לגבי הכוננים הבאים האם מומלצים: [h=1]ranscend SSD320 TS128GSSD320 128GB SSD SATA III[/h] (עולה 310 ש"ח KSP) [h=1]Kingston SSDNow 120GB SV300S37A/120G[/h](320 ש"ח ksp\ivory). [h=1]SanDisk 128GB SDSSDP128G[/h](313ש"ח ksp\ivory). הכוננים האלו הם בערך בתקציב שלי, והחנויות בגלל הקרבה לבית (חיפה). אשמח לשמוע דעתכם על הכוננים שציינתי וכמו כן …

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  17. Started by sedjonns,

שלום... בכל פעם שאני מחבר DOK או הארד דיסק ניידורוצה לנתק אותו כמו שצריך (בעזרת וינדוס - הוצאת חומרה ושליפת מדיה באופן בטוח), זה מחזיר לי הודעה שגיאה שאני לא יכול לנתק, מכיוון שיש תוכנית שמשתמשת בו. חיפשתי, ולא מצאתי שום תוכנה שרצה ומשתמשת בו. יש למישהו רעיון מה הבעיה? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  18. היי יד לי ברקודה מהסדרה ה''דפוקה'' שקניתי לפני עודש עד עכשיו הוא לא עשה בעיות אבל הייתי רוצה להיפתר מזה בעתיד.. כדאי לעשות עדכון קשוחה? וזה באמת עוזר?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  19. Started by Yaron-Cohen,

ST3000DM001 VS ST33000651AS של סגייט האחד הוא ברקודה והשני הוא ברקודה XT מיועד למחשב עבודה. דבר חשוב זה אמינות אמינות ואמינות!! מה ההבדלים בינהם?

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  20. שלום, יש לי הארד דיסק נייד של WD, טרה בייט אחד. קניתי את הגירסא עם ה - eSATA כדי שתהיה מהירות העברה גבוהה יותר.. משום מה המחשב לא מזהה אותו כשאני מחבר דרך eSATA , עם ה - USB הוא מזהה חשוב לציין שהוא זיהה בעבר (שבוע שעבר, המחשב חדש לגמרי) ועכשיו פתאום לא מזהה תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. שלום, עד היום הצלחתי לצרוב על דיסקים 8.5GB DL של xerox וגם של teac. אתמול רכשתי חבילת דיסקים לצריבה שלVerbatim DVD+R DL 8.5GB Printable ובניסיון צריבה מתקבלת הודעת השגיאה המצ"ב. אני עובד עם צורב DVD ללא אופציית הדפסה על דיסקים האם זאת הסיבה שאי אפשר לצרוב על דיסקים מסוג זה? מה אפשר לעשות?? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. חיברתי כונן קשיח ישן למחשב אך הוא לא מצליח להעלאות בכוחות עצמו. שאני מנסה להיכנס אליו דרך המחשב הוא אומר שהכונן צריך לעבור אתחול לפני השימוש בו. אני רוצה לציין שחיברתי אותו לפני חצי שנה והיה ניתן לקרוא את התוכן והקבצים שהיו בו(לא הצליח גם להעאלות לבד). אני מצרף תמונה מתוכנה שהמלצתם עלייה בנעוץ: --- (הכונן השני שמחובר הוא גם כונן ישן )

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Black_eagle,

שלום.. אני מעוניין לקנות צורב DVD עדיין לא יודע אם LG או NEC. חיפשתי בכמה אתרי חנויות ולא מצאתי שמוכרים שם את ה DVD RAM . מישה יודע מה המחירים של DVD RAM? והאם כל הדיסקים של DVD הם RW? כלומר שאפשר למחוק אותם לכתוב עליהם שוב? ושאלה אחרונה האם שווה לקנות יותר LG או את NEC? האם התמיכה ב RAM חשובה? תודה.. ( עשיתי חיפוש ולא ממש מצאתי תשובות עדכניות)

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  24. נתקלתי בכונן של ווסטרן דיגיטל p10,האם הוא מומלץ לכונן גיבוי? הלוח אם שלי gigabyte b360h-d3h 1151

25. Started by Drek Boy,

טוב אני קונה דיסק קשיח חדש ורציתי לדעת איזה מבין החברת יש לה את הדיסק הקשיח הכי שקט

• 1 תגובה
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.