עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Placebo,

שלום, אני קונה מחשב חדש בימים הקרובים וכנראה אני קונה מ-SkyPc בגלל שהם מאוד זולים (ויש להם את המארז NZXT Apollo ) עכשיו המליצו הרבה פעמים בפורום מפרטים על הצורב של LiteOn אבל ב-SkyPc אין של LiteOn בכלל הכמויות צורבים שם ירודה... אז איזה צורב הכי מומלץ משם? צורבי DVD

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  2. יש לי פה דיסק קשיח פתוח אני מעוניין לראות את המכניזם בפעולה איך אני עושה את זה? תודה מראש טל

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  3. וכו' יש לי כונן NTFS 37.2 GB ויש בו את כל התקיות Program Files WINDOWS Documents and Settings אני רוצה שהוא יהיה ריק. רק להורדות זה אפשרי ???

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  4. Started by talnisim,

שלום לכולם, יש לי מחשב אשר מבצע גיבוי באמצעות raid. אני מעוניין לפרמט אותו ולבטל את ה - raid. האם מישהו יכול לעזור לי עם זה? אני יודע שצריך לדעת כל מיני נתונים לגבי איזה סוג raid וכו... אשמח אם תגידו אילו נתונים צריך לדעת כדי לבטל את הraid. האם ברגע הביטול כל המידע נמחק? תודה מראש טל

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  5. שלום, ברשותי כונן Sony AW-G170A. הכונן עבר פלאש לגרסת הקושחה הבאה: Liggy's AD-7170A Bitsetting Firmware 1.04 (RPC1) הזמנתי הופעה ע"ג DVD דרך EBAY. ברגע שאני מכניס את ה DVD למחשב- המחשב לא מגיב ולא מצליח לקרוא את הדיסק. אותו דבר קורה גם במחשב אחר. מתי שניסיתי להפעיל אותו ב DVD המילטון (לא בדיוק עלית ה DVDים) של אחותי- הוא עבד ללא בעיות. ה DVD הוא Region 0. מה הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  6. Started by gangst-R,

שלום, יש לי DVD RW מסוג Sony NEC Optiarc AD 7170A. משום מה אחרי בסה"כ 2-3 צריבות הוא החליט שהוא לא רוצה לצרוב יותר. הבעייה התחילה כאשר הכנסתי CD רגיל והצריבה נתקעה ב-99% (הופיעה הערה שהצורב לא יכל להשלים את הצריבה בלה בלה בלה). הכנסתי פעם נוספת CD רגיל (650 MB) ושוב אותה הבעיה. לאחר מכן ניסתי לצרוב על דיסק DVD-R רק אז הוא נתקע ב54%. מאז הוא אפילו לא מצליח לקרוא לי דיסקים צרובים כמו שצריך. ושאני מכניס דיסק לצריבה התוכנה (NERO 6) מבקשת להכניס דיסק ריק. מישהו נתקל בתופעה? יודע מה לעשות? חשוב לציין שאני במסגרת האחריות (חודש וחצי בלבד מאז הקנייה).

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  7. Started by Tal-T,

תראו כרגע יש לי דיסק קשיח: 160GB של MAXTOR 3.5" 8MB SATA II אם אני קונה את הדיסק הזה: http://skypc.co.il/pl_product~10836~7~0.htm 1. תהיה בעיה של התאמה? כי הוא 16MB ולא 8 כמו שלי 2. והדיסק הזה, ובכלל, דיסקים קשיחים, לוקחים הרבה מהספק כח? 3. הדיסק הזה הוא טוב? כי שמעתי שיש בעיה עם דיסקים של Seagate תודה לעוזרים! תענו לפי הסעיפים בבקשה

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  8. Started by ofsher,

שלום לכולם יש לי מחשב ישן, AMD 64 3200 על לוח של ג'יגהבייט ga-k8n-sli עם 2 ג'יגה זכרון הלוח שלי תומך ב SATA II קניתי SSD VERTEX 4 התקנתי בתצורה של IDE והכל עובד חלק (ווינדוס 7) WEI נתן להרדדיסק ציון 6.9 AS SSD נותן את התוצאה הבאה: read seq: 133 write seq: 109 read 4k: 21 write 4k: 43 read 4k 64thrd: 28 write 4k 64thrd: 73 acc time read: 0.158 acc time write: 0.059 כמובן שהמחשב שלי לא תומך במהירות המקסימלית של הכונן, אבל קניתי כונן מהיר כי המחשבה היא לשדרג את המחשב עוד שנה (כרגע זה לא אפשרי לקנות מחשב חדש) אין לי אפשרות בביוס להגדיר AHCI יש רק RAID אם אני מגדיר RAID המחשב לא עולה ונתקע לפני שהווינדוס עולה (מופיעה שורה בה כתוב nvidia boot agent וגם mac address) (גם שינוי ה…

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  9. חיברתי אותו למקום SLAVE על הלוח אמ + הג'מפר נמצא ככה: **** אז על השניים השמאליים.

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  10. דיסק של WD עם 8MB זיכרון ו-10000 סל"ד או דיסק של MAXTOR עם 16MB זיכרון ו-7200 סל"ד ???

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  11. ש לי כונן 250 ג'יגה (SP2504C) ואני רוצה להוסיף 250 ג'יגה או 320 מסדרת AAKS בנוסף על מה שיש לי. האופציות הן: א. לקנות כונן של 500 במקום מה שיש. ב. לחסוך 200 ש"ח ולקנות כונן של 320 ולהוסיף למה שיש. (זה גם יחסוך לי את הכאב ראש של להתקין מערכת הפעלה מחדש) עכשיו השאלה שלי היא: האם האפשרות השנייה תהיה פחות טובה מבחינת ביצועים???

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  12. אני מעוניין שהבמדיה יעבוד כל הזמן. שיוריד מוזיקה חוקית\רדיו\כונן רשת\יראה סרטים\ישמיע מוזיקה והמחשב שלי היה סגור שלא צריך.. שאלתי עם לתת למידה סנטר את ה HD הישן(בן שלוש) וכך לשמור על ה חיים של 1GB? או שזה לא משנה.

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי חבר שמעוניין לקנות כונן גיבויי חיצוני נפח 160GB, בתקציב של 300 שקל אך גמיש אם זה יהיה שווה את זה. הכונן לא חייב להיות 2.5" אלה יכול להיות גדול יותר בגבול הסביר. אם אפשר גם לתת חנות טובה שמוכרת את הכונן באזור המרכז. ואיך הWestern Digital WDME1600TE? שווה לקנות אותו מאיבורי? תודה מראש, אנטון.

14. Started by totlip,

היי! ברשותי דיסק USB3 כאשר אני מחבר אותו למחשב הוא מזוהה ע"י מערכת ההפעלה WIN7 ULTIMATE , עד כאן הכל תקין.. לאחר כדקה מופיע הודעה שיש צורך בסריקת הדיסק לאיתור תקלות.. לפעמים אני מצליח לנגן את קבצי המוסיקה שעליו ולפעמים פשוט הכל קופא ואין תגובה ללחיצות העכבר וכל מערכת ההפעלה נתקעת..ניסיתי לעשות SCAN DISK כאשר 2 האפשרויות מסומנות ..הסריקה מתחילה אבל שום דבר לא קורה ..הבר בתחתית לא מתקדם לשום מקום.. אנא עצתכם!

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  15. חבר שהוא גם טכנאי מחשבים אמר לי שאם אני רוצה לקנות הארד דיסק לדוגמא, בנפח 160 ג'יגה אז עדיף לי לקנות 2 הארד דיסקים של 80, בטענה שיש יותר סיכוי שההארד דיסק הגדול יקרוס יותר מהר. (ואני מדבר על הארד דיסק שמיועד למוסיקה כך שחשוב שיחזיק הרבה שנים) עד כמה זה נכון ?

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  16. במחשב שלי יש מערך RAID המורכב משני דיסקים קשיחים של 320 ג'יגה, בסוג חיבור SATA המערך הזה לא נראה בדוס, ואי אפשר לפרמט את המחיצה של חלונות דרך חלונות.... אני מעוניין לפרמט רק מחיצה אחת במערך ולא את כולן... למישהו פיתרון? בבקשה....

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  17. אהלן! האם כאשר אני מחבר הארד דיסק IDE במקביל להארד דיסק SATA2, זה יכול להאיט את פעולת המחשב\פעולת הארדיסק הSATA2? יש לציין כי על הIDE יאוחסנו מסמכים בלבד, ועל הSATA2 כל המשחקים והיישומים הכבדים. ההארדיסקים לא יפעלו במקביל(ז"א שאם אני משחק משחק מהSATA2 אני לא אקרא מסמך מהIDE). הלוח אם שלי הוא Abit IP35P.

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  18. Started by smily58,

יש לי כונן קשיח עים -20GB-מחולק ל-C-ו-D-,איך אני מבטל את ה-D-כדי להפוך את כל הכונן ל-C-???? תודה א ש ר

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  19. Started by einatt123,

שלום לכולם איזה כונן עדיף ? Western Digital של 500 ? או EXTERNAL HITACHI 2.5" 500GB Mini Carbon Fiber לעצתכם הטובה אודה עינת

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  20. Started by aviv_ni,

פיטרמתי את המחשב ובטעות את הכונן הלא נכון ונימחקו לי בו דברים .. איך אני יכול לשחזר את כל המסמכים שלי ?? אמרו לי שצריך לבדוק משהו סקטורים אם הם נמחקו ואם הם לא אז אפשר לשחזר .. איך אני יכול לעשות את זה או שיש דרך אחרת .. תודה.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  21. יש לי דיסק קשיח של 500 ג'יגה שעמוס בסרטים, ומן הסתם לא כל היום אני יושב וצופה בסרטים שבו. יש לי 2 שאלות: 1. האם הבלאי של הדיסק הזה הוא פחות באופן משמעותי מהדיסק השני שבו מותקן וינדוס וכו'. 2. האם אפשר לכבות את הדיסק הזה ולהדליק אותו רק כשאני רוצה לצפות בסרט,כדי למנוע בלאי נוסף.

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  22. היי! מתלבט בין שני הכוננים הבאים: 1) WD: 500 GB,SATA 2,16MB Buffer שנתיים אחרית, 404 ש"ח 2) Seagate: 500 GB, Sata 2, 32MB Buffer חמש שנות אחריות, 339 ש"ח לכאורה לסיגייט יש יתרון גם ב-BUFFER, גם במס' שנות האחריות וגם במחיר (65 ש"ח הפרש), אבל בחנות טוענים שעדיף לי WD כי הם יותר אמינים. לדעתכם הWD יותר אמין שעדיף לשלם עליו יותר ולקבל פחות BUFFER, ופחות אחריות? תודה!

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  23. Started by x-dude,

היי חברים אני צריך קצת עזרה,אני מחפש בקר IDE שיתמוך ב2 הארד דיסקים ATA-100 ,אני שם לב שיש בקרים עם רייד ובלי רייד,שאלתי היא מה זה רייד בדיוק והאם אני זקוק לזה? ואיך בדיוק מגדירים את ההארד דיסקים עם כרטיס כזה? האם זה יותר מסובך מאשר שהם מחוברים רגיל (על לוח האם)?

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  24. Started by shlominavi,

#1 היום, 00:46 shikoba Fxp Novice תאריך הצטרפות: Jan 2008 הודעות: 302 שלום..חלק מהאנשים בפורום אומרים שיש להרד דיסק הזה קצת בעיות? כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤364 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 איזה בעיות התגלו מישהו יודע? אני אישית חושב שכל פעם הוא מראה שיש יותר מקום תפוס נגיד אם נכנסתי לבדוק היה 3 תפוס אחרי רבע שעה רק מגלישה באינטרנט היה 3.5 מישו יודע למה?

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  25. הצורב DVD נדפק לי היום, בנתיים אני ישים את אחד הCD R הישנים שיש לי פה איך אני צריך לכוון את הג'מפרים ? ומה כדאי לשים ? מה יותר טוב ? LG GCE-8525B Samsung SW252

• 2 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.