אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
8) שלום. אשמח אם תמליצו לי על כונן DVD הכולל תמיכה במגוון ה-Zone הקיימים. ** אין לי ידע רב בנושא, אז סלחו לי על לשון ההודעה. בתודה מראש, יאיר אלוני.
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי התלבטות מכיוון שהמחשב שלי נורא איטי למרות שהוא מחשב גיימרים טוב מאוד, והמשחקים רצים עליו מהר מאוד, אבל פעולות פשוטות נתקעות (כמו גלישה באינטרנט, שימוש באופיס ועוד דברים יומומיים אחרים..)(ההארד דיסק שלי הוא מסדרת caviar green של WD ולא שמתי לב לזה כשבניתי את המחשב). בקיצור, ההתלבטות שלי היא בין הארד דיסק כמו Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX שנחשב למהיר ואיכותי בין ההארד דיסקים הרגילים. לבין, הארד דיסק מסוג SSD בנפח של 40 GB, שיריץ את הווינדוס ועליו יותקנו הדפדפן ואופיס ועוד דברים שצריכים לעבוד מהר, ומאחוריו יעבוד הcaviar green שלי (500 GB) לשמירה של דברים כבדים כמו משחקים וסרטים. אז.. מה כדאי? ואם HDD אז האם כדאי 10,000 RPM? ואם SSD אז האם לקחת 25…
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש מ-TMS. הדיסק קשיח לא יושב בצורה ישרה, התושבת שעליה שמו אותו התעקמה או משהו כזה. האם זה מסכן את המידע שעל הכונן? יגרום נזק כלשהו? או רק דבר אסתטי ? [זה הכונן - http://www.tms.co.il/product/12261] תודה
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אפשר לנעול כונן שלא יהיה אפשר להתקין עליו? אם כן איך? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
לא מזמן התקנית את hdd health ושאומרת לי מה הטמפרטורה אבל אני לא יודע מה נחשב לטוב או רע.
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
לאור השימוש ההולך וגובר שלי במדיות כאלה לאחרונה(בינתיים רק Verbatim) ולאור זה שאני צריך לחדש את המלאי שלהם אצלי אז אני זקוק להמלצות מהיכן הכי כדאי לקנות את הדיסקים האלו, אני הולך לקנות כמו תש למינימום 20-30 ופה בארץ זה עסק יקר כך שגם הזמנה מחו"ל באה בחשבון. כרגע אני מכיר רק את הדיסקים של חברת Verbatim והם לא עשו לי בעיה אחת כך שאני אעדיף להמשיך לעבוד איתם(DVD+R DL) אבל אם קיימים בשוק דיסקים אחרים באותה רמה ובמחיר עדיף אז לא יהיה איכפת לי ללכת גם עליהם. בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות זיכרון נייד USB של Sandisk רציתי לדעת האם יש הבדל בביצועים של הכוננים הבאים: Edge Slice Switch Blade Fit Cruzer בנוסף אני מעוניין לקנות כונן נוסף בנפח 16Gb מהיר בתקציב של עד 150 שקלים מה מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
המלצה על HD משהו טוב נפח גדול למפרט הזה אני לא מבין ב SATA ATA וכל מה שקשור אני צריך רק ארדיסק טוב ומהיר לוח אם זה Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE ובקשר לצורב DVD רציתי לדעת אם שווה לקנות ואם הDVD שלי יקרא צרובים וכל השאלות והתשובות לזה כמה עולים דיסקים מה אפשר לצרוב איך ... יש לי PROSOUND 909PS
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
רק בECDC, נרו צורב על הדיסקים האלו מצוין. זה ככה רק בצורב קומבו DVD שלי (של סמסונג). X4 אם זה משנה....
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי.. קודם כל אני חייב לציין שהפורום פה הוא אחד הדברים המפליאים שעולם האינטרנט סיפק לי. כל הכבוד !!! אינני גאון מחשבים (למרות שאני מתיימר להבין קצת) אך המידע שיש ברשותי הינו מספיק ע"מ לקבל עזרה. אז ככה... אני רוכב תחרותי במירוצי ראלי (ג'יפים, כמו בפאריס-דאקר) ואני מנווט עם מחשב טאבלט של פוגיטסו 4121. כמעט לאחר כל מירוץ אני נדרש לקנות הארד דיסק חדש מכיוון שההארד דיסק נדפק לגמרי מרמת הזעזועים שהוא סופג ולכן המחשב שובק חיים לאחר זמן לא רב ואני נדרש לנווט ע"י מכשירים ומפה. חשבתי להחליף את הכונן הקשיח בזכרון מסוג COMPACT FLASH. זהו זיכרון שיכול לספוג זעזועים ואינו מושפע מטלטולים או מכות. אני יודע שהדבר אפשרי מכיוון שבמחשבי הנווטים המקצועיים אין הארד דיסק אלא כרטיס זכרון. קניתי…
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
כולם במהירות 52X32X52 וכולם עולים אותו מחיר (שאגב מאוד משתלם). מה שבטוח זה שאני קונה אבל אני לא יודע במה לבחור.. .. בעקבות הנושא ערכתי חיפוש וראיתי שלייטאון מייצרת לסוני את הצורבים.. והם למעשה זהים.. LG יש לי במחשב אחר ואני מרוצה (ב6 חודשים שהוא היה אצלי - חדש) אך ראיתי הודעות בפורום שהוא מסובב מהיר מדי את הדיסקים והוא מגיע למצב של לשבור אותם... חברה.. אז מה עדיף? תודה רבה..
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הצורב הנ"ל נמצא ברשותי כשנה וחצי - בין השאר מידי פעם צורבת שירים כדי לשמוע באוטו. מאז שאני צורבת איתו יש הרבה בעיות קריאה באוטו, וזאת בניגוד לעבר כאשר עבדתי עם צורב CD ישן יותר ואיטי יותר. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיית מדיה - בדקתי מדיה של וורבטים ושל TEAC והתופעה זהה. מדיות צרובות מהצורב הקודם או ממקורות אחרים נקראות בקלות וללא בעיות באוטו. האם יש חשיבות גבוהה למהירות הצריבה? לכמה רצוי להוריד אם כן? היות ויש לי מחשב די ישן ולא הכי חזק, אני מקפידה לפני צריבות לאתחל אותו ולסגור כמה שיותר אפליקציות ברקע (למקרה שמישהו רוצה לדעת). תודה, ורד
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
היי ערב טוב, לאחרונה קניתי מחשב ואיתו את הצורב Samsung SH-S203B. במחשב הצורב מזוהה כ TSSTCORP ??? וגם שמתי לב שלא מופיע על הצורב השם SAMSUNG - האם זה בסדר? או שלמעשה זה לא הצורב המקורי? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
התקנתי HD חדש מסוג סאמסונג SATA2 F1 1 TB לאחר חיבור ה BIOS זהה אותו וגם הויסטה אבל כאשר אני מנסה להגדיר אותו ב DISK MANAGMENT אני מקבל הודעת שגיאה THE SEMAPHORE TIMEOUT PERIOD HAS EXPIRED מה זה ??? :nixweiss:
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי כונןן DVD של טושיבה M1912 וצורב של נק 3500 ב COPY DISK אני מקבל את ההודעה הבאה :
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם, הלך לי ההארדיסק. עשרים גיגה של מאקסטור. אני רוצה ללכת מחר ולקנות חדש. מאה עשרים גיגה של מאקסטור או של ווסטרן דיגיטל. פנימי ו- ATA. לא סאטא. ראיתי בזאפ שהיטאצ'י וסאמסונג יקרים יותר. האם הם גם טובים יותר? מהמעט שידוע לי ווסטרן ומאקסטור נחשבות מעולות בתחום, לא? ומה באמת ההבדל בין ווסטרן WD1200JB מהירות 7200 עם זיכרון נדיף 8 מגה לאותו ההארדיסק רק WD1200BB? הראשון, מחיר המקסימום שלו 750 ש"ח והשני מחיר המקסימום 600. האם זה משהו מורגש שאני באמת צריך לקחת בחשבון לפני שאני קונה או שמספיק לי לדעת שאני רוצה שם מסויים ונפח מסויים? ושאלה בעניין כונן הדי.וי.די. למיטב ידיעתי, מדיות צרובות מינוס אמורות לעבוד גם על כוננים ישנים קצת [סביבות השלוש שנים] ומשום מה כונן הדי.וי.די …
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
ראיתי פה תגובה באיזה ת'ארד שמישהו אמר "רוב האנשים בכלל לא מודעים לעובדה שצורב DVD מהווה גם צורב CD-ים גדולים." אגב לי יש פיוניר 107.
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
רציתי לישאול כמה יוצא בחלוקה של 50 ג'יגה במספרים ובאפסים וגם 300 ג'יגה וגם 75 ג'יגה
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום. אני מוצא את עצמי לפעמים מנסה להחביא את הארד-דיסק כמה שאפשר מהאזור הקדמי, בתקווה שהמאוררים שיותקנו שם יוכלו להזרים כמה שיותר אוויר למארז. בכל אופן, השאלה שלי היא האם הארד-דיסק דורש איוורר אקטיבי, או שהוא "מבסוט" גם כשהו יושב לו בכלל בתא העליון (שמיועד בכלל לכונני 3.5 כמו DVD)? תודה
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
1. איך אני בודק איזה כונן קשיח יש לי ? (דגם מדוייק, מהירות וכו'...) עם EVERETST אני לא מצליח, כותב לי שזאת גירסת נסיון. 2. איך אני מחלק את הכוננים שלי? למישהו יש תוכנה מומלצת ופשוטה? יש לי כונן אחד עם 300 ג'יגה ואני רוצה לחלק לכמה כוננים. תודה מראש ![br]פורסם בתאריך: 21.12.2007 בשעה 03:56:58 טוב על שאלה 1 אין צורך לענות, מצאתי את זה בתוכנה... מסתבר ששמו לי Seagate Baracuda Sata 2 16MB 320GB במקום אותם מספרים רק של חברת WD... תכלס יש הבדל? הביאו לי משהו פחות טוב?
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם. אמש כשהתקנתי על DOK IMAGE של FREENAS, ככל הנראה בחרתי בטעות בUTILITY שצורב את הIMAGE את הכונן הקשיח הראשי שלי. משום מה WINDOWS המשיך לרוץ עוד כחצי שעה עד שהיה מסך כחול ומאז כשאני מעלה את המחשב עולה BOOTLOADER של FREEBSD. גם כשניסיתי להתקין וינדוס מחדש (לראות אם הPARTITIONS נשמרו כדי לשחזר את המידע) הוא לא מזהה את הכונן. חיברתי את הכונן בצורה חיצונית למחשב, אני רואה את הכונן ככונן לא מפורמט או משהו כזה בגדול 24 מגה (כנראה הצריבה של הIMAGE שלא צלחה). למישהו יש מושג אם יש איזשהו כלי שאני יכול לנסות לראות את הפרטישנים האחרים ואולי לשחזר את המידע? תודה (יש שם כמה דברים חשובים ביותר שלא הספקתי לגבות - את הלקח שלי כבר למדתי: א. אל תהיה אדיוט. ב. גיבוי אוטומטי כל יום)…
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד והוא איט מאוד אני חושד ב HD (בדקתי את הזיכרון עם MEMTEST) אבל אני לא מקבל אחרי הביקה פלט סיכום מהשום מה ...? מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה ( שיתופית עדיף ) שתגלה לי את מהירות הדיסק הקשיח שלי? הכוונה ל 5400 RPM או 7200 RPM לדוגמא... ורצוי גם שתיהיה אמינה...
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-