אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
סתם תהייה שעלתה לי בראש: יש כל מיני מתאמי SATA/IDE לכרטיסי זיכרון CF/SD וכו' שעולים לא יותר מכמה עשרות שקלים, מה אמורים להיות ביצועים של דבר כזה בתור HD? אני מבין שזה תלוי גם באיכות המתאם הספציפי ובסוג ודרגת הכרטיס, אבל אני אשמח לדעת אם למישהו יש תשובה.
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
היי, אני עוסק בפרויקט שמייצר וידאו ואודיו בנפחים של ג'יגות. כרגע אני מגבה באמצעות צורב לייט-און. האם אתם ממליצים לעבוד עם טייפ גיבוי? מה היתרונות? האם ישנו אמצעי מומלץ אחר? תודה, שלומי
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
-
יש לי בנייד 40 ג'יגה.. עכשיו נמאס לי שאין לי מקום ואני צריך למחוק על הזמן דברים בשביל דברים אחרים.. אני מעוניין לקנות הארד דיסק.. ואני מתלבט אין חיצוני או הארד דיסק רגיל לנייד 2.5 אינץ' .. מה אתם ממליצים.. ויש לי שאלה בקשר לחיצוני, הוא מתץחבר דרך USB? הוא מהיר כמו הארדיסק פנימי רגיל? אפשר המלצה על אחד המוצרים מאתר כלשהו? תודה מראש לעוזרים( לא ידעתי איפה לרשום אז מצטער אם לא רשמתי במקום הנכון מקווה שלא תנעלו ישר כמו רובוטים )
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אז רק לכל המודאגים, היום צרבתי פעם ראשונה CD ב LG4120B. השתמשתי ב CD זבל סוג י' כזה שעולה פחות משקל וכצפוי הכל פיקס במהירות X40.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
אני צריך כרטיס למכשיר TOUCH DIAMOND 2 , בערך 8 גיגה , זול ,אך איכותי. תודה [=
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
SATA-RAID SiI 3112 SATALink זה הכרטיס שיש לי והוא עודה לי בעיות. הוא מסכים לקרא רק הרד דיסק אחד ומהשני הוא מתעלם. רציתי לדעת איך אפשר לפתור את הבעיה ? אולי יש בעיה שהוא עושה RAID אוטומטית? אם כן אשמח לדעת איך אני מבטל את זה..
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב שני כוננים הראשון הוא WD 120GB ישן (SATA 1) שקודח לי בראש והשני סיגייט 500GB 32MB שאני לא שומע בכלל. בגדול, המערכת שלי ממש חרישית אבל ה-WD הורס הכל כאשר ויסטה מחליטה להתעורר ב-1:00 בלילה ולקדוח לי בשכל. אני גם ככה חשבתי לשדרג בשביל עוד מקום (...זתומרת, פורנו כמובן ) אבל רוצה להבטיח שהכונן יהיה שקט אז אני מגיע לשאלה המקורית, מי מהם שקט יותר, או שניהם שקטים באותה מידה ואם בכלל?! ובקשר ל-WD ראיתי שיש שני דגמים, אחד 16MB והשני 32MB, יש כזה הבדל? כדי ללכת על ה-32MB? הוא עולה יותר מידי. תודה
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש DOK בנפח 256/512MB (לגבי SanDisk, קראתי שדגמי Cruzer איטיים בהעברת תיקיה עם מספר גדול של קבצים, ומהירים בהעברת קובץ אחד גדול) אשמח לקבל המלצות על דגמים של DOK קומפקטים, אמינים ועם קצב העברה גבוה ללא תלות בגודל/סוג הקובץ
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות זיכרון נייד USB של Sandisk רציתי לדעת האם יש הבדל בביצועים של הכוננים הבאים: Edge Slice Switch Blade Fit Cruzer בנוסף אני מעוניין לקנות כונן נוסף בנפח 16Gb מהיר בתקציב של עד 150 שקלים מה מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם הלכתי היום להרכיב את הצורב הזה למורה נהיגה שלי. אז הרכבתי את הצורב ביחד אם צורב רגיל שכבר היה לו (אין כונן די וי די) הכל עובד טוב אין בעיה של זיהוי חומרה או משו. עכשיו השתמשתי בתוכנה של הנרו ורציתי לעשות COPY DISC לסרט די וי די עכשיו מכיוון שיש רק כונן אחד שיודע לקרוא די וי די אז חשבתי שלא תיהיה בעיה שהוא קודם יקרא את הדיסק ואחרי זה נחליף דיסק ואז הוא יצרוב אותו. אז זה מה שעשיתי פתחתי את הנרו שמתי את הדיסק משום מה הוא תוך שנייה רשם שהוא כבר העתיק את הדיסק והוא ביקש את הדיסק הריק בשביל לצרוב עליו. אז שמתי את הדיסק לצריבה הוא התחיל לצרוב משום מה לא רואים נתונים ואחוזים במסך של הנרו כמו לדוגמה הבאפר והאחוז של הצריבה. אחרי איזה 3 דקות הוא פתאום הקפיץ הודעה שהוא …
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
1. אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח חיצוני בנפח של 2TB, האם יתכן שאי נפח גדל בגודל פיזית של "2.5 אלא רק "3.5 ? אני לא אוהב את הדיסקים הגדולים פיזית, לכן אני מעוניין ב "2.5, מה הנפח המקסימלי הזמין בגודל זה והיכן ניתן לרכוש ? (לא מצאתי). 2. הדיסק הקשיח לא דחוף לי, האם בחודשים הקרובים צפוייה הוזלה/יציאה של דיסקים הנפחים גדולים יותר שיש טעם להמתין ? 3. באופן כללי, אילו חברות מומלצות ? הייתי בטוח ש WD, אבל הבנתי שכבר לא, אשמח לדעת אילו חברות מומלצות, ויותר חשוב, מאילו חברות עדיף להתרחק. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מה בדיוק הצורב עושה שונה ומה בכלל ההבדל בין שניי השיטות הנ"ל? והאם זה יתכן שהצורב יצרוב ב DAO יותר מהיר ב 10-15 שניות מאשר TAO? תודה.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
לאחרונה הצורב הורס לי יותר מדי דיסקים אני משתמש בדיסקים של silver line הם אף פעם לא עשו לי בעיות לאחרונה אני עשיתי עדכון קושחה להכי עדכני היה לי מקודם 1.2 עכשיו יש לי 1.6 מה יכולה להיות הסיבה להנ''ל האם הקושחה היא הבעיה להחליף לקושחה שהיתה? או זה רק הדיקים עצמם (לדעתי הדיסקים בסדר גמור צרבתי יותר מ500 דיסקים של סילבר ליין ו95% מהם בסדר גמור) מה ההצעות שלכם רבותי?
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
רציתי לשאול מה דעתכם על הכונן חיצוני הזה,אולי יש לכם אחד כזה? האם הוא עושה לכם בעיות.צריך קצת חוות דעת עליו. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=10695
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
דיסק קשיח חדש של 200 ג'יגה, מחובר כSLAVE. מזוהה כ127 ג"ב בלבד. בביוס מזוהה על 200 (לוח אם ecs k7s5a , מעבד AMD 2200, ווינ' XP) מאין נובעת הבעיה ומה ניתן לעשות. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם-יש לי התלבטות כבר זמן מה בנוגע ל wd 80 gb 7200/8 jb לעיתים(לא תמיד)שומעים נקישות קלות ביותר,וכבר אמרו לי כאן בפורום כי הדבר מעיד על סופו הקרב של הארד דיסק. יש לי עדיין אחריות עוד 4 חודשים מתוך 3 שנים,אך מלבד הנקישות הדיסק עובד מצויין ומהיר ביותר ומה גם שהוא בתפוסה כמעט מלאה ואני חושש לשלוח אותו לתיקון. בתכ'לס-עשיתי בדיקת בנצ'מרק וקיבלתי: seqeuntal write 21 seqeuntal reade 22 bufered write 30 bufered read 30 אינני מבין כלום בתוצאות אשמח מאוד לקבל חוות דעת כללית והאם התוצאות תקינות תודה רבה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
חיברתי אותו למקום SLAVE על הלוח אמ + הג'מפר נמצא ככה: **** אז על השניים השמאליים.
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט, אני מדבר על 256 מ"ב. רוב החברות שמצאתי נראות לי ג'נריות, חוץ מאחת geil, שמוקרת מתחום הזכרונות למחשב. יש לכם איזה המלצה לחברה מסוימת? או משהו מיוחד? אגב, 256 מ"ב של גייל עולה 340 ש"ח, ככה שאם יש לכם יותר זול אז תודה...
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
האם ניתן וכיצד לצרוב בצורב DVD סרט ולהדביק לו אכשיהו תרגום ללא צריבתו על הסרט עצמו אלא דרך הדבקה המניו
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אממ איזה חברה עדיף Seagate אוWD כי יש איזה הפרש של 200 ש"ח אני יודע ששתיהם חברות אמינות אבל דעה לא תזיק תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לירכוש HD חדש, אך הסכום שברשותי לא גדול. לאחר שבזבזתי סכום לא קטן על טסטים וחסכתי כסף לרכישת רכב (יש עוד זמן..) נישארו בירשותי 250 ש"ח. חשבתי שיהיה נחמד אם אני אקנה HD חדש, מכיוון שאני עד היום חייתי עם HD בקיבולת של 30GB (לא יאומן) אני מניח שאפילו עוד HD של 30GB ישמח אותי מאד! ראיתי כמה חברות שונות ואת מחירם והיסתבר שב 300ש"ח ~ אפשר להשיג HD של 40GB שאם אניח את ידי עליו אשמח עוד יותר. מכיוון שאיני בקי "בחומר" אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על HD טוב, רצוי שיהיה בו 8MB Buffer, בעל שם טוב, אשמח עוד יותר אם מישהו יוכל לימצוא HD כזה עם 40GB בגבול ה300 ש"ח תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום רציתי לישאול מה ההבדלים בין SATA II לבין ATA IDE ומה עדיף ליקנות. יש הבדלים במהירות או משו? או שזה רק חיבורים אחרים?! וללוח אם מסוג http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=4036 מתאים הכונן הקשיח הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=206 תודה
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היום הייתי אצל חבר והוא מצא אצלו HD ישן של סיגייט. הבעיה שלו שהוא נתקע ב12% בפירמוט. האם אפשר לעשות עם זה משהו חוץ מלקבור אותו?
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-