עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. 1. אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח חיצוני בנפח של 2TB, האם יתכן שאי נפח גדל בגודל פיזית של "2.5 אלא רק "3.5 ? אני לא אוהב את הדיסקים הגדולים פיזית, לכן אני מעוניין ב "2.5, מה הנפח המקסימלי הזמין בגודל זה והיכן ניתן לרכוש ? (לא מצאתי). 2. הדיסק הקשיח לא דחוף לי, האם בחודשים הקרובים צפוייה הוזלה/יציאה של דיסקים הנפחים גדולים יותר שיש טעם להמתין ? 3. באופן כללי, אילו חברות מומלצות ? הייתי בטוח ש WD, אבל הבנתי שכבר לא, אשמח לדעת אילו חברות מומלצות, ויותר חשוב, מאילו חברות עדיף להתרחק. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  2. Started by Jack_g,

מה בדיוק הצורב עושה שונה ומה בכלל ההבדל בין שניי השיטות הנ"ל? והאם זה יתכן שהצורב יצרוב ב DAO יותר מהיר ב 10-15 שניות מאשר TAO? תודה.

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  3. מה הכי טוב? אל ג'י? לייט און? איסוס? או טיאק או אנאעארפ אולי צורב ברבון? טוב שמעו חבר שלי אמר לי שאל ג'י אמנם המהירות לא אמינה אבל יש כוננים שלא קוראים דיסקים שנצרבו בצריבה מהירה ושמוסיקה במילא צורבים במהירות 10 ולא יותר אפילו פחות למה זה ייקפוצ אז אני לא יודע אולי גם אל ג'י זה טוב? עזרה אני מבולבל.......................................

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  4. שלום לכם, רציתי לשאול שאלה לגבי הפלייסטיישן 2 שלי. היום גיביתי דיסק עם סרטים שיצרתי במצלמה הדיגיטלית שלי למטרה אישית כמובן. השאלה שלי כזאת, הפלייסטיישן שלי קרא את הדיסק הצרוב כמובן, בלי צ'יפ, השאלה שלי אם הוא יקרא גם משחקים בלי צ'יפ? תודה מראש על התשובות.

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  5. שלום... אני זקוק להמלצה על הרדיסק וצורב דיוידי ניידים טובים מהירים ואיכותיים... אין בעיית תקציב...אולם אשמח לקבל המלצות ממבחר חברות ומחירים מבחינת גודל הרדיסק שיהיה לפחות 160GB ומעלה וכמובן חיבור USB 2 לגבי הצורב דיודי החיצוני שיתמוך בכל הפורמטים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  6. Started by Pc_Ghost,

שלום. אני מנסה להתקין את חלונות על מחשב חדש עם דיסקשיח SATA של Maxtor. ישנו כלי שעושה FDISK מבית Maxtor עשיתי ועד כה הכל בסדר. אני מפעילה את התקנת Windows עם איתחול המחשב ומגיעה לשלב ההתקנה וכאן פתאום הוא אומר שהוא לא מזהה שום דיסקשיח ומודיע לי שאני צריכה לצאת. לא משנה אם אני עושה FDISK כ-NTFS או כ-fat32 כלום לא עוזר, בהתקנה הוא לא מזהה שום דיסקשיח. חיפשתי "במלך" (Google) ונאמר בתוצאות ללחוץ F6 בתחילת ההתקנה ולהכניס דיסקט עם דריבר כדי שחלונות תזהה את הדיסקשיח. לא מצאתי שום דריבר עבור SATA (גם לא באתר של חברת Maxtor), ובטח לא כזה שעולה על דיסקט כדי שהתקנת חלונות תזהה אותו. אשמח מאד אם אוכל לקבל עצה\עזרה\דריבר כלשהו\י. תודה!

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  7. Started by ZXY1,

הקלטת של החתונה שלי האורך שלה הוא קצת יותר מ - 5 שעות. עכשיו הצלם ערך והעביר לקלטת DVD יצא 4 דיסקים של DVD ממש "שושלת" סידרה בפרקים. לפי מה שאני יודע דיסק DVD יכול להכיל עד 8 שעות סרט. איך יצא לו 4 דיסקים? כמה שעות סרט וידיאו יכול להכיל דיסק DVD של 4.7 GB ? ושל 8.5 GB ? כמה עולה דיסק של 8.5 GB ? ואיך צורבים על שתי הצדדים? ואיך אפשר לעשות רצף לקלטת?

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי חבר שמעוניין לקנות כונן גיבויי חיצוני נפח 160GB, בתקציב של 300 שקל אך גמיש אם זה יהיה שווה את זה. הכונן לא חייב להיות 2.5" אלה יכול להיות גדול יותר בגבול הסביר. אם אפשר גם לתת חנות טובה שמוכרת את הכונן באזור המרכז. ואיך הWestern Digital WDME1600TE? שווה לקנות אותו מאיבורי? תודה מראש, אנטון.

9. Started by noodle,

שלום חברים. המוצר הבא: Seagate Backup Plus 3 TB USB 3.0 Desktop External Hard Drive (STCA3000101) נמכר באמאזון ב-100$. יש אפשרות למשלוח לארץ אבל יוצא מחיר כפול יחד עם עלויות המשלוח והמיסים, 53.46$ עלות משלוח ו-26.09$ דולר פיקדון מיסים. פיקדון מיסים ממומש אם המוצר נתפס במכס אז הקונה בעיקרון מאפשר למוכר לשלם בשמו את עלויות המכס, אם המוצר לא נתפס מקבלים את הפיקדון חזרה. לינק למוצר: http://www.amazon.com/gp/product/B00829THQE/ref=ox_sc_act_title_1?t=slicinc-20&tag=slicinc-20&ascsubtag=a_kRpvBKEeK5Rja3AM31nA0_UItd3_mCO_0_0&ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER אז אם יש לכם דודה שמגיעה לארץ... תהנו.

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  10. Started by TheSlider,

כתבתי הודעה שבה המלצתי על חברת השחזור מידע שעשתה על את השחזור אבל משום מה ההודעה פתאום אינה קיימת. מישהו מחק אותה בלי לעדכן שהוא מחק אותה?!

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  11. Started by Elad87,

שלום לכולם, אני יוצא לטיול בחו"ל של כחצי שנה היעדים הם מרכז ודרום אמריקה, רציתי לדעת מה הדרך הכי טובה לאחסן תמונות באינטרנט בלי לאבד מהאיכות שלהם, אין לי מושג אם תיהיה אפשרות להוריד תוכנות למחשב כמו picasa ככה שזה לא פתרון טוב.

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  12. Started by captaincaveman,

הכותרת אומרת הכל. מדובר בצורב סוני DW-D22A.

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  13. Started by amilo,

אני צריך DOK בנפח של 1 גיגה עד 300 שח מקסימום עדיף פחות. אפשר גם 512 מגה אבל באותו תקציב , אך רק אם זה שווה ( DOK מהיר במיוחד ואיכותי במיוחד ). ראיתי את זה , תגידו מה אתם חושבים עליו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4346 תודה

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  14. Started by ביז'ו המוס,

שלום רב יש לי בבית דיי הרבה סרטי DVD וקניתי לא מזמן צורב DVD שחלק מהמטרה שלו זה לצרוב ולגבות סרטי DVD. אבל ראיתי שכל סרט שוקל יותר מדיסק DVD סינגל לייר וכרגע דואל לייר עולה פשוט יותר מדי.. יש דרך שאני אוכל לצרוב סרטים על דיסק רגיל DVD?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  15. Started by autoexec,

מעטים יודעים, שבדיסקי פלאש מכל הגוונים, בניגוד לדיסקים מכניים - מערכת ההפעלה אינה שולטת על כתיבת המידע, אלא קונטרולר חומרה. ולכן אין אפשרות לתוכנה למחוק פיסית את התאים המדויקים בהם אוכסן הקובץ. לפיכך, אף תוכנה מהתוכנות הקיימות היום שמוחקות קבצים בודדים על ידי secure erase (מילוי מקום הקובץ במידע) לא תעבוד בדיסקי SSD. למשל, מי שמשתמש ב-CCleaner למחוק את היסטורית הגלישה באופן בטוח, לא יוכל לעשות זאת ב-SSD. הדרך היחידה היא לעשות זאת היא למלא את כל המקום הפנוי בדיסק בבת אחת - דבר בעייתי ב-SSD מכיון שאורך החיים שלו מתקצר משמעותית עם כל כתיבה.

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  16. Started by EnerGy,

שלום, הזמנתי את הצורב NEC 4551 ואמרו לי שנגמר המלאי אבל הם יכולים לתת לי את 4571 באותו מחיר. האם 4571 הוא צורב טוב יותר ובאמת כדאי לקנות אותו במקום ה4551 ?

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  17. מה גירסת הקשוחה הכי מעודכנת לצורב Teac מדגם CD-W540E כרגע יש לי את הקשוחה: 1.0K האם היא הכי מעודכנת ? תודה

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  18. Started by HFDO5,

היי ניסיתי לעשות GHOST בין שני דיסקים SATA אני מעלה את המחשב עם הדיסקט של ה GHOST וזה פשוט תוקע את המחשב מישהו יודע אם GHOST 2003 תומך SATA או לא ואם כן אז מה הבעיה או איך אפשר לעשות את זה? ???

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  19. Started by AntiSocial,

שלום לכולם, כרגע יש לי אפשרות להשיג כונן SSD מהאתר Newegg, אין לי שמץ לגבי אילו נחשבים טובים יותר או פחות. הלוח-אם שלי http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P67%20Extreme4 תומך ב-SATA III. על הכונן אני אתקין את מערכת ההפעלה שלי וכמה משחקים, התקציב שלי הוא בסביבות ה160$, אפשר לחרוג במקרה וההפרש ביצועים מצדיק. מעדיף 120 ג'יגה ומעלה, אני חושב שפחות לא יספיק לי. אשמח לכונן שהוכח כבעל ביצועים מעולים ועם כמה שפחות בעיות. אעריך כל עזרה שאקבל, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  20. Started by dorono008,

אני רוצה לקנות צורב ורציתי לדעת מה בעצם ההבדל בין הLiteON LH-20A1S והLG GSA-42N ובעצם עד כמה שווה להוציא עוד 70 שקל על ה LITEON תודה

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  21. Started by wolly,

רציתי לדעת דעתכם על דיסק במהירות 10000 במקום 7200 להלן קישור באתר שאחד המשובקים בארץ : https://www.lamir.co.il/home.htm#50130 להלן הקישור באתר היצרן: http://www.wdc.com/fr/products/WD360GD.asp?Language=en השאלות הם : 1. האם הוא באמת כל כך מהיר שכדאי לשלם על 40 גיגה 800 ש"ח כאשר אפשר לקנות במחיר זה 120 גיגה במהירות 7200 2. אם אני אתקין את וינדאוס והתוכנות בדיסק זה אבל כל שאר הקבצים יהו על דיסק 7200 עדיין אוכל להרגיש במהירות טובה. 3. יש לי חשש על דברים חדשים - אולי יש מישהו שכבר קנה ?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  22. יש מבצע באופיס דיפו ב600 שקל..לפי סרטון שראיתי בYOUTUBE הכונן מכיל בפנים דיסק קשיח של סמסונג. המחיר מתאים ולא רוצה להוציא יותר מזה...דיסק קשיח ככה ריק 3.5 אינץ פנימי עולה יותר מזה..זה מצחיק.. עכשיו השאלה אם עדיף ללכת על 1TB במחיר הזה אפילו יותר נמוך טיפה של סיגייט או WD..האם אני אקבל תמורה יותר טובה? יותר מהירה?יותר בטחון ואמינות? מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  23. Started by efee123,

שלום, קניתי לאחרונה SSD בקניה הקבוצתית ואת ההארדיסק שיש לי רציתי לאחד. יש בו 2 מחיצות, אחת של 80 ג'יגה והשנייה 390... אין לי אופציה לאחד אותם! שניהם על אותו הארדיסק כמובן.. ניסיתי עם מנהל המחיצות בWIN7 ועם EaseUS Partition master וזה עדיין לא עובד. קראתי כמה פוסטים ישנים ולא מצאתי פתרון.. אשמח לעזרה, תודה!

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  24. שלום לכולם. ברשותי כונן WD BLACK CAVIAR 2TB. מכיוון שהמידע על הכונן די רגיש וחשוב לי, ברצוני לקנות כונן נוסף, WD CAVIAR GREEN 2TB ולקנפג את 2 הכוננים ב RAID 1. כמה שאלות: 1. מאחר ובכונן הקיים קיים כבר מידע, מי אחראי על העברת המידע מהכונן הקיים לחדש על מנת שיהיו מסונכרנים? האם זה מתבצע אוטומטית ע"י הבקר או שאני צריך לסנכרן בינהם לפני שאני מקנפג אותם? 2. האם מהירות הקריאה/כתיבה מוכתבת ע"י הכונן המהיר יותר או האיטי יותר? או שזה שילוב של שניהם? 3. האם קניית בקר נפרד מהלוח אם תשפר את הביצועים? אם כן, מה הקנה מידה של השיפור? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  25. ניסיתי לפחות 4 כבלים שמחברים את הלוח אם לכוננים, ובכולם המחשב קולט רק אחד מהם, את מה שהוא לא כונן dvd. הוא קולט את כונן ה dvd רק אם אני מוציא את החיבור של הלוח אם מהכונן השני הרגיל שקורא דיסקים רגילים. מה אני אמור לעשות כדי שהמחשב יקרא את 2 הכוננים ביחד ולא רק אחד מהם?

• 4 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים