אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש והמליצו לי לקנות צורב די וי די וגם כן כונן די וי די רגיל רציתי לשאול מספר דברים לפני בכדי להיות בטוח: 1.האם אפשר לצרוב דיסקים רגילים בצורב DVD? 2.האם אפשר לצרוב על דיסק DVD כל תוכן כלשהו ? אפילו דיסק שמע? 3.האם כונן DVD קורא דיסקים רגילים? 4.האם אין אפשרות לקנות אך ורק צורב DVD שגם יקרא לי דיסקים של DVD וגם דיסקים רגילים? תודה רבה ניר גלעד
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דגם ה-TR200 הוא עוד מוצר מהדור החדש שאמור לתרום לתחרותיות מוגברת בעולם האחסון לכתבה
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני מחפש מעבדה שיכולה לתקן SSD CHIP , ה CHIP התנתק מהלוח יש מישהו שעושה עבודות כאלו בארץ?
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
העברתי לחבר את הפרטישן מFAT32 לNTFS, ואח"כ החזרתי. אני לא יודע באיזה שלב זה קרה - אבל כל התיקיות בעברית מסומנות בסימני שאלה, ואין גישה אליהן. יש דרך לשחזר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
לפני מספר חודשים רכשתי מחשב חדש ולא מזמן הובא לידיעתי שמערכת הקבצים שלי היא fat32 ולא ntfs, ידוע לי שntfs מציעה אפשרויות מתקדמות של אבטחה ושיתוף תיקיות אך לא משתלם לי לפרמט את המחשב רק בשביל אפשרויות אלה. שאלתי היא האם למערכת הקבצים המתקדמת יתרונות נוספים בתחום השימוש הביתי כגון יעילות וביצועים? והאם יש אפשרות, אולי באמצעות תכנת עזר, להחליף מערכת קבצים ללא פירמוט? תודה מראש, אורי.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל מומחי הפורום. ברשותי מחשב מהמפרט הבא: asus p5rd2-vm, pentium 805, 2X512 DDR2 PQI, 7600GS, NEC DVDRW, Codegen500W, Thermaltake VR cooling הדיסקים הקשיחים: 1 WD 29 GB 300BB PATA for system 2 WD 250KS 250GB 16MB SATAII בכל אופן, הדיסק השני חדש יותר ומסיבה זו עוד לא התקנתי עליו את מערכת ההפעלה. הבנתי שהלוח שלי תומך במערכי RAID. המחשב משמש לכל המטרות כולל משחקים וסרטים. באם אקנה דיסק קשיח נוסף מסוג 250KS ואחבר אותו על RAID 0+1 האם יורגש שיפור מהותי (איני זקוק למקום רב ומעדיף גם גיבוי)? כיצד בפועל עושים את המעבר ל RAID??? לא הצלחתי למצוא ספרות רלונטית על כך בספרות לוח האם. דרך אגב השבב הרלונטי הוא ULI 1575 אם אני לא טועה והוא תומך בוודאות בRAID וגם ב- JBOD…
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני קונה HD חדש ואני רוצה להעביר את כל המידע מהישן לחדש כך שהמחשב יעבוד ממנו כמו שעבד מהישן מישהו יכול להגיד לי איך אני מעתיק את כל המידע וגורם למחשב לזהות אותו ככונן C?
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
הדיסק הקשיח במחשב הנייד שלי גסס. עשיתי לדיסק הגוסס גיבוי מלא, החלפתי אותו והתקנתי במחשב הנייד דיסק קשיח חדש. כעת שאני עוסק בתהליך השחזור, רציתי להתייעץ אם לקחת את הגיבוי ולעשות שחזור מלא ורגיל או שמא כדאי כבר לנצל את ההזדמנות הזאת "לעשות ניקוי" ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה. כמה דברים שצריך לדעת: 1. אני לא מדבר על התקנה ממש נקייה של הווינדוס. אין לי שום כוונה ורצון להתחיל עם כל ההגדרות וההתקנות ממש ממש מהתחלה (ייקח לי חודשים). אני מדבר על שחזור חלקי, כמדומני שיש איזה דרך באמצעות "העברה נוחה ב-Windows" או משהו כזה... 2. כרגע המערכת הפעלה עובדת בסה"כ בסדר. 3. מדובר במערכת הפעלה W7 x64 שעבר עליה 3 וחצי שנים.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מחשב חדש יחסית (i5) המשתמש בעיקר למשחקים בעיקר, ולפעמים עריכת וידאו/תמונות ומכונות וירטואליות. כרגע יש ברשותי את הדיסקים הבאים במחשב: WD 160GB SATA 8MB WD 250GB SATA 16MB כאשר על ה160 מותקנת מערכת ההפעלה. מבחינת מקום הם סה"כ מספיקים. אך אני מעוניין לעבור לדיסק קשיח יחיד - ומהיר יותר 1TB F3. האם כדאי לעבור ממערך של 2 דיסקים למערך של 1 מבחינת מהירות וכדומה? (הרצת משחקים שנעשית במקביל למערכת הפעלה מאותו דיסק קשיח לדוגמא, מה שאולי יכביד יותר). ושאלה נוספת - כדאי ללכת אולי על דיסקים של SATA3 ? (הלוח שלי תומך).
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום האם יש דרך להעביר את המערכת לרמת RAID אחרת ללא מחיקת מערכת ההפעלה שיושבת על המערך? אשמח לשמוע תשובות תודה
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יש לי HD שהמחיצה C היא עם פורמט NTFS ושאר המחיצות ב- FAT32. שאלתי היא איך ניתן לשנות את מחיצה C ל- FAT32 (בידיעה שאאבד את הנתונים ב-C) תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי HDD ישן שמפורמט ב-FAT32, האם במעבר ל-NTFS, ה-HDD יקבל ביצועים יותר טובים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בלוח אם במחשב שלי אין חיבורי SATA, רק חיבורי IDE (מדובר במחשב ישן). מה הדרך הטובה ביותר לבצע המרה מ-IDE ל-SATA? אני מעוניין לחבר לו כונן קשיח עם חיבור SATA. חשוב לציין שעל הכונן הזה תשב מערכת ההפעלה. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי מחשב ישן בן חמש לפחות... אני מעוניין לאחסן מידע עם כונן חיצוני לאחר חיבור דיסק און קי של סנדיסק נוכחתי לדעת שאין לי חיבור usb 2.0 איך אני מתקין חיבור usb 2.0 ? ? ? לתשובתכם אודה מאוד ערן
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע אני משתמש ב-WD 250GB. היום הזמנתי 2 כוננים של 640GB, כן כן של WD... מהדגם המדובר 6400AAKS. אני רוצה להפעיל אותם ב-Matrix Raid. חשבתי לבצע Partitoning בצורה הנ"ל: 1. כונן Raid0 שיכלול את מערכת ההפעלה 2. כונן Raid0 שיכלול התקנות של משחקים 3. כונן Raid1 שיכלול את כל הMp3, תמונות ודברים חשובים. בכונן הזה יכנסו גם גיבויי Ghost תקופתיים של כונני ה-Raid0. אשמח לשמוע את דעתכם, ובעיקר אבקש ייעוץ לגבי כיצד לבצע את ההעברת המידע מהכונן הנוכחי (Ghost?) ואולי שווה להתקין מחדש? תודה, תומר.
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי כרגע WD 2500KS והוא כבר קטן עלי רציתי להוסיף לו אח גדול בנפח של 750 GB יש איזו שהן המלצות
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מהעיון שלי בפורום, קיבלתי את הרושם שה NEC3500A, הוא המומלץ ביותר. אז כמה דברים: 1. האם ה"התקנה", היא כמו של כונן רגיל? 2. איזו תוכנה הכי מומלצת לצריבה בעזרתו? 3. האם הוא באמת שווה? 4. מה אני אצטרך לעשות, כשאקבל אותו 5. ולסיום, איפה אין אותו בBulk, אלא ב Retail, ואילו מדיות משתלמות לקניה? בתודה ענקית, גבריאל.
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים אני מעוניין לקנות הרד דיסק חיצוני של 500 גיגה התקציב עד 500 ש"ח איזו חברה מומלצת? איזה גודל עדיף-3.5 או 2.5? תודה רבה ליאור
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האופציות שנלקחו בחשבון הן (אין חשיבות לסדר): 1. Patriot Xporter XT Boost 32GB. Average write speed 15MB/s2. Sandisk Extreme Cruzer Contour 32GB. Average write speed 18MB/s 3. Kanguru eSATA/USB2.0 32GB. Average write speed eSata 30MB/s USB2.0 28MB/s 4. OCZ Throttle eSATA/Mini USB2.0 32GB. Average write speed eSata 33MB/s USB2.0 30MB/s 5. Silicon Power eSATA/Mini USB2.0 32GB.Average write speed eSata 40MB/s USB2.0 25MB/s אני מתכוון להזמין מחו"ל (ebay או חנות ששולחת ארצה). את ה- Kanguru אפשר לקנות רק מאתר הבית שלהם (היחידים ששולחים ארצה), ומחיר המשלוח עושה את הקניה ללא כדאית. ה- OCZ Throttle גם קשה להשיג במחיר כדאי (בעיקר בגלל עלות המשלוח). יש עוד המלצות לח…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם MSI 865?PE NEO2-S (שני ערוצי SATA-1 ו4 וIDE ). ואני רוצה סוף סוף DVD. אשמח לקבל המלצה לDVD עם יחס תמורה/מחיר גבוה. יש לציין שאני מעוניין שהוא ימשיך איתי למחשב עתידי לכשיהיה לכן אם יש צורך במתאמים למחשב הנוכחי ידעו אותי. החנות היא IVORY.
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש כרטיס SATA 3.0 to PCI-E PCI Express Card Adapter http://www.ebay.com/itm/PCI-e-Express-V2-0-2-Port-SATA-III-6Gbps-Card-Adapter-Serial-ATA-Chipset-ASM1061-/271014212269?pt=US_Computer_Disk_Controllers_RAID_Cards&hash=item3f19b4b2ad יש לי לוח אם שלא תומך ב sata3 ASUS P5B DELUXE יש לי Corsair Neutron Series 120GB SSD Sata III רציתי לדעת האם יהיו בעיות להשתמש בדיסק כמערכת הפעלה, האם אני אצטרך לעדכן ביוס או דריבר לכרטיס, או שהוא יזהה אוטומטי את הדיסק לאחר חיבור הכרטיס האם יהיה צורך בפירמוט והתקנה מחדש של מערכת הפעלה עם דריבר לPCI E ? והאם מישהו השתמש במתאם הזה ? הוא יציב ? האם יגרם נזק לדיסק לתווך הרחוק? זה אמור לשפר את מהירות הדיסק בהשקעה קט…
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות ssd בנפח 1 טרה מהיר ואיכותי יש המלצות על דגמים/חברות? חשבתי ללכת על דגם של ssd כונן קשיח Transcend SSD370 TS1TSSD370 1TB SSD SATA III מה אתם אומרים?ממליצים? תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות SSD כדי שיחזיק את מערכת ההפעלה... התקציב שברשותי הוא 500 ש"ח האם יש חיה כזאת?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך דיסק קשיח חיצוני כמה שיותר מהיר חשבתי לכיוון 500 ג'יגה, כמובן שמהירות הדיסק חשובה לי יותר אז אני יכול להתפשר על גודל איחסון. תקציב כרשום בכותרת, 500 אם אפשרות חריגה.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני. מצאתי שתי אופציות שנראות לי טובות. western digital WDME3200 samsung HXMU032DA אשמח לקבל חוות דעת והצעות נוספות אם יש תודה מראש ויקטור
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-