אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
הקרב בין בלו ריי ל HDDVD הסתיים,אין מנצחים,שני הצדדים הפסיקו את השיחות ביניהם וכנראה שנקבל שני סוגי מדיות לדור הבא של ה DVD,פשוט גועל נפש,לפי דעתי ה HDDVD ינצח רק בגלל שיותר זול לייצר אותו,אני אישית מעדיף את הבלו ריי רק בגלל שיש בו פי 2 מקום מאשר ה HDDVD. * מי שלא יודע,אותם שיחות בערך התנהלו שיצא ה DVD הראשון,השיחות נכשלו ולכן יש לנו מינוס ופלוס במקום פורמט אחד....רק שהפעם זה מדיות שונות לחלוטין ואני בספק אם נגן אחד איי פעם יוכל לקרואי את המדיה המתחרה. יום עצוב. http://www.cdfreaks.com/news/12310 בכתבה עוד יש תיקווה,אבל אני כבר מנחש ששום דבר לא ייצא מזה.
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היצירות החדשות של Seagate ושל Western Digital מזכירות לנו שההתפתחות הטכנולוגית אינה נעצרת, גם בקטגוריה הוותיקה והמאותגרת של הכוננים הקשיחים לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
MAXTOR מציגה 80 גיגה לצלחת, 8 מגה בפר, ATA133 סידרת דיסקים חדשה: The 7200 RPM DiamondMax® Plus 9 hard drive is your solution for performance PCs with data- intensive applications such as network attached storage, home networking devices, audio, video and other multimedia applications. When your applications demand performance and reliability for your critical data, DiamondMax Plus 9 provides the highest capacity in its class. DiamondMax Plus 9 is equipped with fluid dynamic bearing motors for acoustic sensitive applications. This allows the drive to operate with extremely low sound output, an important feature for many applications. With Maxtor Shock Protection and Data…
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-
-
עולם כונני האחסון הניידים מאותת לנו שהוא עדיין קיים עם דגם מעודכן אשר מקפיץ את הנפחים לליגת הטרה-בייטים לכתבה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
דיסק פלאש סטנדרטי למדי, Verbatim PinStripe 16GB. היה בשימוש בערך שנה, ולא בשימוש אינטנסיבי במיוחד היתה עליו מחיצת Fat32 הסימן הראשון לבעיה היה בכך שקובץ 1 שהיה שמור עליו נפגע (תוכן הקובץ נהרס והקובץ לא נפתח יותר) הייתי צריך את ה USB "עכשו", אז בהנחה שאוליי יש ביט 1 לא תקין בפלאש, העתקתי עותק נוסף של הקובץ אליו מבלי למחוק את הקובץ הפגוע (בשביל לא לפנות את המקום של ה bad block, כך שהקובץ החדש לא ייכתב לאותו מקום). זה עבד בפעם הבאה שניסיתי להעתיק אליו קובץ, בתיקיה הופיעו במקומו המון קבצים שלא נפתחים אם שמות ב unicode - כלומר, זהו הלכה מערכת הקבצים הוצאתי ממנו את כל החומר החשוב למחשב - הרוב יצא בסדר הרצתי zero fill על ידי dd. ה zero fill עבר בהצלחה, אבל שמתי לב לשינוי במהירות…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה ההבדל בין אלו: http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?cat=23&pid=136 לאלו: http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?cat=23&pid=285 אותה חנות אותם 50 דיסקים, למה ההבדל במחיר? והאם זה אותם דיסקים של אופיס דיפו שאני רואה פה? http://www.officedepot.co.il/(gn2ky2ahlh0yys55mfda14rd)/catalogSku.aspx?id=700534 ??? גם הבנתי שיש קווי יצור ממדינות שונות, מיפן הודו ועוד, זה משנה איזה אני קונה? ואיך אני אדע בדיוק איזה אני קונה??? תודה
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום! טוב...הבעיה היא כזו - יש לי כונן קשיח WD גרין SATA3 אני מחבר אותו ללפטופ דרך מתאם USB עשיתי לו בלפטופ (ויסטה) initialize והתחלתי לגבות לתוכו קבצים... ממש מלא קבצים.... חיברתי אותו למחשב הביתי (חלונות7) דרך SATA והמחשב לא רואה כלום... הייתי בשוק. הוא אומר לי לפרמט. מייד חיברתי ללפטופ דרך מתאם USB והקבצים עדיין שם. נרגעתי. חלקית נרגעתי... כי מה זה עוזר לי? אני לא יכול לגשת לשם מהמחשב הבייתי. מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש בארץ ואם כן אז איפה אפשר להשיג ממיר מכבל SATA לחיבור IDE (כלומר לחבר כוננן IDE עם SATA )??
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את ההארד דיסק במחשב נייד הבעיה היא שהוא IDE המחרים של ההארדים האלה יותר יקרים בהרבה מSATA וגם אולי אני אצטרך אחר כך את התמיכה בSATA האם יש ממיר כלשהו למחשבים ניידים מSATA לIDE?
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
האם יש ממיר מהסוג הנ"ל שיעבוד עם צורב? פשוט כל האלו שנתקלתי בהם עד עכשיו עובדים אך ורק על HDD...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רק אל תגידו שכבר כתבו על זה בגלל שאין חומרה שהשינוים הם מהיום למחר. בקיצור תמליצו לי על משהו טוב במחיר סביר. מה אתם אומרים על זה :SONY DRU510AK http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1347285
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
דגמי ה-SSD המתקדמים ביותר בתצורת 2.5 אינץ׳ מקבלים יורשים, שממש לא נבהלים מחשאת תגי מחיר יוקרתיים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בואו להתרשם מעוד סט של מוצרים משתלמים במיוחד מחנויות מקוונות שונות של אמאזוןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
- 1 follower
-
-
הכונן מזוהה בביוס ובמנהל התקנים אבל לא במנהל דיסקים ואני לא מצליח להגדיר אותו תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מנהל מחיצות ? רצוי שיהיה ידוע כי בפעם הקודמת שהורדתי מנהל מחיצות הוא דפק לי את המערכת הפעלה והייתי צריך לפרמט.. בנוסף רצוי שיהיה חינמי. תודה (:
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רציתי לשאול איך צורבים דיסק לצריבה אשר מאפשר שימוש לקריאה וכו.. אבל לא תתאפשר העתקה של הקבצים או צריבה נוספת של אותו דיסק מעתקתו?ואני לא מתכוון אפשרות של סיסמה אלה צריבה חד פעמים ללא אפשרות העתקה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שלא תיתן להעתיק חומר מהקונן דיסקטים (אני רוצה ליצור טקליטון עם חומר ושלא היה ניתן להעתיק אותו )
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
הכונן שאני מנסה לבדוק הוא Intel 335 180gb. צירפתי תמונה של הבדיקה. בכל האתרים השונים ה SSD הזה עובר את ה400 בכיף (Average read). אצלי הוא באזור ה300. (עשיתי את המדריכים לשיפור הSSD , והמחשב הוא חדש אז חוץ מתוכנות של win8 אין משהו רץ) רעיונות מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זו הפעם הראשונה שלי > שאני מנסה לגבות את אחד מהדיקים DVD שלי שלב ראשון המרתי את הקבצים = והעתקתי למחשב בעזרת תוכנת >>DVD Decrypter (אגב ישנה תוכנה מומלצת יותר ? ) >>> לתיקיה ששוקלת 7.5 G בשלב הבא אני מנסה לצרוב למדיה >> ששוקלת 4.5 >>> לא זכור לי שראיתי בחנות מדיות גדולות יותר >>> האם אני טועה? בקיצור אני לא מצליח >>> קראתי את המדריכים >> ולא ממש מצאתי תשובות מי עוזר לי ? 1. איזו תוכנת גיבוי מהDVD המקורי להשתמש ? 2. איך ליצרוב למדיה DVD בגודל 4.5 G>>> האם אפשרי ? THX
-
- 9 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום. ממש לא ברור לי מדוע, אבל לפתע ההתקן USB (כונן?), מתנהג מוזר. הנה תמונה. פשוט לא מתפקד, ולמרות שניסיתי ל Format אותו, זה לא עבד. יש הצעות? תודה! (מדובר על הכונן שנפחו 8 גיגה, כמובן)
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
יש לי HD מהמחשב הישן של אח שלי Maxtor D740X-6L מצאתי 2 תמונות : או מה שיש באתר הזה : http://maxtor.custhelp.com/cgi-bin/maxtor.cfg/php/enduser/olh_adp.php?p_faqid=602 עכשיו ניסיתי לשים את הפין כמו בתמונה הראשונה על השני משמאל ... עשיתי ריסטרט ואני לא רואה את הכונן במחשב שלי ... מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
רכשתי כונן Intel SSD 330 הבנתי שכדי למקסם את הפוטנציאל והמהירות > אני חייב להפעיל את אופציית ACHI בסטאפ של הלוח ? הנקודה היא שלא מצאתי כזה דבר בלוח שלי שנירכש לפני כ 5 שנים : M2N-E ASUS על הכונן תותקן מערכת הפעלה חדשה של WIN7 64 סיביות האם למישהו יש רעיון או פיתרון לבעיה ? תודה מראש
-
- 29 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה, יש לי קובץ ISO ששוקל בערך 6.5GB ואני חייב לצרוב אותו כדי להתקין. יש לי דיסק של DVD9 כפול וכל פעם שאני מנסה לצרוב הוא אומר לי שאין מספיק מקום \BLOCKS משהו כזה.. ניסיתי גם בנרו וגם בPOWERISO ... מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מנסה להכניס לדיסק את החלק של הISO בגודל 2.4GB הוא רושם לי שהוא יכול להכניס לדיסק קובץ ISO עד גודל של 2GB ולכן הוא לא יכול להכניס את זה.. ניסיתי לצרוב את זה בNERO וזה מה שזה רשם.. איך אני יוכל אז לצרוב קובץ כזה? אולי לנסות תוכנה אחרת? או שזה משהו בהגדרות?
-
- 11 תגובות
- 732 צפיות
-
-
1. האם צריך בשביל זה דיסקים מיוחדים? ואם כן מה מחירם ? 2. נגני DVD יכולים לקרוא דיסק כזה? ועוד שאלה לא קשורה לזה מה ההבדל בין ה+ ל - ומה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-