עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by hadar84,

שלום לכולם רציתי לבדוק האם מישהו פה יכול להמליץ על הזיכרון האולטימטיבי ואיפה מומלץ לקנות. אגב אבקש לא להמליץ על SUNDISK כי גם נשרף לי אחד כזה לפני חודש וגם יש להם את התוכנה המעצבנת הזו שעולה כל פעם שמכניסים אותו ולא מאפשרת להתקין עליו מערכת הפעלה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by prelly,

אוקיי אז ככה יש לי בעיה עם הצורב שלי, יש לי כמה שאלות 1) 4160B יכול לצרוב DVD מדיסק DVD? אם כן למה אני לא מצליח? זה אומר שזה לא מוצא כונן בתוכה POWERPRODUCER 2 GOLD שקיבלתי עם הצורב 2) מישהו יכול לתת לי לינק לDRIVER הכי חדש של הצורב הזה? חיפשתי לא היה באתר של LG למישהו יש לינק ספציפי לא להביא לי בבקשה לך לחפש באיזה אתר מעפן שאין לי מושג איך אני אמצא את עכשיו תודה רבה! 3) באיזה תוכנה טובה אפשר לצרוב DVD מדיסק לדיסק יש לי רק כונן 1!

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  3. שלום, הסתכלתי בסטיקי אך לפי הקצב המהיר של שינויים ב- SSD הסקתי כי מה שמעודכן שם לא בהכרח 100% נכון. אני צריך SSD בנפח 240GB ולא 120GB מאחר וכרגע רק התיקיות הבסיסיות (Windows, Users, Program Files) תופסות אצלי 92GB וזה לפני שהתקנתי משחקים (שכל אחד תופס כ- 10GB)... השאלה היא איזה כונן 240GB נחשב מומלץ, אמין וטוב כיום? יותר חשובה לי האמינות כי אני קורא לאחרונה הרבה על SSD ששובק וכד', אז אמנם אני מתכוון לעשות גיבוי אינקרמנטלי של ה- 240GB לכונן רגיל (7200RPM) למקרה שיתקלקל כך שזו לא תהוה בעיה, אך אני מעדיף שיתקלקל כמה שפחות, שלא אבזבז את הזמן בלרוץ לחנות ולהחליף כל פעם. בסופו של דבר נראה שכל הזמן שאנחנו חוסכים כמה שניות כאן וכמה שניות שם (ברכישת SSD) מתבזבז אח"כ על החלפת הכונן…

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  4. Started by Rיה,

אני מכניס את הדיסק לצורב הדיוידי שלי מנסה להעביר לתיקיה ריקה על המחשב! ומקבל לאחר כמה שניות את ההודעה הבאה: אין אפשרות להעתיק את (שם) שגיאת נתונים (בדיקת יתירות מחזורית) מה אני יכול לעשות?.. תודה מראש לעוזרים אריה!

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  5. Started by vic1234,

ניתקתי הרד דיסק כדי לחבר אחר ואחרי שאני מחבר שוב צישן אז זה רושם לי BOOTMGR IS MSSING ולא עולה הXP וכשאני מחבר אותו עם הרד דיסק אחר שיש עליו וינדווס אז הוא מציג את הכוננים שעל ההרד דיסק שלא עולה מה עושים כדי שהוא יעלה?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  6. היי! אני רוצה כונן חיצוני שישמש אותי לגיבוי ולהעברת התמונות שלי מהפלאפון כשז"ל לי שם המקום. לכן הכי חשוב לי שיהיה עמיד לאורך השנים. אני יודעת שבארץ יש פער מחירים גדול, לכן אמזון זו אופציה נהדרת מבחינתי. חשבתי על t7 shield - אך כעת זה יוצא יקר כי יש עלות נוספת של מיסים ומשלוח.. המלצות נוספות? חושבת ללכת על טרה אחד כי ממה שראיתי, ההבדל במחירים בינו לבין 2 טרה די זניח, ומעדיפה לא לשים את כל הביצים בסל אחד (אלא אם יש לכם מחשבה אחרת - שאשמח כמובן לשמוע) רוב תודות! 🙏

7. NEC 2510, NEC 2500 ו LG 4160, 4161, 4163 מה עדיף לקנות?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by gromeck,

אני צריך את עזרתכם... איך פועל מערך של דיסקים מסוג זה (RAID 3). אשמח אם למישהו יש מאמרים בעברית שמסבירים מפורט (לצורך לימודים). בתודה, אלי

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  9. Started by ORrrr,

שלום, אתמול קיבלתי את ה Sandisk 32GB class10 שהזמנתי מ my memory. כולי שמח ומאושר הכנסתי אותו לתושבת USB שבעצם מתפקדת כמו DOK רגיל ומאפשרת להעביר קבצים לכרטיס במהירות. העתקתי כבר את כל הקבצים מהכרטיס 16GB הקודם שלי כבר למחשב ועכשיו באתי להעביר אותם ל 32GB. אחרי כמה שניות שהוא העביר כבר כמה קבצים אני מקבל הודעת שגיאה של cant read from source file או משהו כזה. וכשאני מנסה להכנס לכרטיס זכרון ולוחץ על קובץ הוא אומר לי להכניס דיסק או משהו כזה כאילו שהמחשב לא מזהה שם כרטיס זכרון. ניסיתי להכניס ליציאת יו אס בי אחרת וגם אותו דבר. ניסיתי לפרמט ווינדוז לא מצליח לפרמט. נכנסתי לדיסק מנג'ר של ווינדוז, והוא אומר לי שיש לי מחיצה בריאה עם מערכת קבצים RAW. ניסיתי לעשות חיפוש קטן וניסיתי ע…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yuval1101,

שלום, אני צריך המלצה לצורב DVD Dual Layer בתקציב של סביבות ה-150 ש"ח אך אם יש צורך, אני מוכן להוסיף עד 200 ש"ח. מחפש צורב שיהיה איכותי, הדרישות שלי מסודרות ככה לפי חשיבות: 1. הכי חשוב שיהיה שקט. 2. שיהיה מהיר בזמן קריאה ועבודה. 3. שימוש עיקרי לצריבת סרטי DVDR. כמובן עדיף שלא יתחמם יתר על המידה ויהיה אמין ולא יפסיק לעבוד תוך שנה.. תודה מראש, יובל

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  11. קראתי כמה כתבות ברשת בשנה האחרונה לגביי כונני SSD ואודות ההתפתחות שלהם, בעיקר לגביי יתרון המהירות שהם מספקים לעומת הכוננים בעלי "פלטה". בעבר אני זוכר שגם הייתי בעיה של שחיקה (כמו בדיסקונ'ים) אבל הבנתי שישנם מנגנונים אמורים לכתוב מידע בצורה כזאת שזה כבר לא ממש רלוונטי (יחסית לכונן רגיל). השאלה שלי היא האם משתלם מבחינת עלות\תועלת לקנות עכשיו כונן SSD בנפח קטן (32GB?) שעליו תרוץ מערכת ההפעלה (בהנחה שהכונן האחר הוא רגיל בנפח גדול), האם אפשר לקבל שיפור משמעותי בזמני גישה (או בשפה פשוטה, מהירות עבודה) במחיר שפוי? אני מדבר למשל על תוכנת אנטי וירוס שסורקת כל קובץ שהמשתמש ניגש אליו (זמן גישה קצר יותר מכונן רגיל בצורה משמעותית?), או למשל משחק בסגנון מנג'ר כדורגל שניגש למסד נתונים …

12. Started by dtechno,

רציתי לצרוב דיסק מוזיקה שכל הטראקים יבואו אחד אחרי השני ללא הפרש זמן ביניהם. כמו בחלק מהדיסקים המקוריים שסוף של שיר אחד זה כבר ההתחלה של הבא... איך אני יכול לעשות דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  13. Started by gilloze,

אני מעונין ליקנות HD SATA2 250 16MB חייב שיהיה את מה שכתבתי תקציב 550 מקסימום אני מיטלבת אני חושב mextor הכי טוב אני חייב שתמליצו לי הכי כדאי אם אפשר תביאו לי לינק לחנות תודה רבה גיל

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  14. אהלן, אני מתכנן להתקין שני משחקים מאוד מאוד כבדים שמשקל אחד 100 ג'יגה והשני 250 ג'יגה. רציתי לרכוש כונן חיצוני על מנת להתקין את המשחקים בו ולא להיות מוגבל מבחינת מקום- כלומר 1T או יותר. אני לא בדיוק מבין באילו מרכיבים להתייחס (גודל/מהירויות/חיבורים שונים מלבד USB2) והאם לקנות בארץ או בארה"ב. אשמח לקבל הסבר קצר ותמציתי לגביי האפשרויות האולטימטיביות ומה הייתם ממליצים לי לרכוש. אציין כי אין משקל לאסתטיות בשיקול שלי- נטו שיהיה סוס עבודה. תודה רבה ויום טוב!

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  15. שלום, רציתי לדעת אם אפשר לחבר כונן SATA II ללוח שתומך ב-SATA. יש לי לוח של ASUS P4G8X ואני רוצה לחבר את כונן ה-200GB של WD. תודה !

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  16. זה הלייטאון.... http://www.newegg.com/app/viewproductdesc.asp?description=27-106-961&DEPA=0 אני קונה באמריקה אז אני יכול להביא אותו.... או את הNEC 3500A... מה עדיף מביניהם? תודה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  17. השאלה בכותרת ואם מישהו יכול להסביר איך הם נוצרים תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by skrew,

ברשותי פנטיום 3 1000 , לוח האם הוא ASUS-CUV4X . המחשב בתהליכי הפיכה ל HTPC והכונן הקשיח הגוסס שלו מוחלף. זכור לי משהו על הגבלת גודל שה - BIOS מסוגל לזהות. ניתן לחבר לו כונן של 80 - 160 GB ? ( אולי דרך בקר IDE-PCI ) ?

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  19. Started by zbala1,

מעל 40 זה סביר או שזה בסדר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מה ההבדל בין כונני הדיסקים החיצונים? אני רואה שכולם כמעט אותו הדבר רק המחיר שונה בעיקר.. אני רואה שלחלק רשום "Tray" "Slot".. אפשר הסבר מה ההבדל בין הכוננים והאם הפרש המחירים מצדיק? http://ksp.co.il/?select=.268..1210.&list=1&sort=2&glist=1&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכם שאלה שמטרידה אותי הרבה זמן לגבי הרדיסקים חיצוניים איך יכול להיות שיש הרדיסקים חיצוניים של 2 טרה, שצריכים חיבור למחשב + חשמל והרדיסקים קטנים ניידים של 2 טרה שצריכים רק חיבור מחשב אם יש את הקטנים, מדוע צריך את הגדולים המסורבלים - האם יש הבדל ביניהם? הרי הם באותו נפח ולפי הנתונים הטכניים לא רואה הבדל. (כדי שיהיה מובן, הרדיסק גדול אני מתכוון - http://www.seagate.com/em/en/consumer/backup/expansion-hard-drive/ הרדיסק קטן נייד אני מתכוון - http://www.seagate.com/em/en/consumer/backup/expansion-portable/) תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. לחבר שלי יש בעיה הוא בדק את ארדיק שלו ורושם לו שיש לו בעיה מה הבעיה ומה לעשות? http://img522.imageshack.us/img522/4084/96129640.jpg

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  23. אהלן, העניין הוא כזה אנחנו מחפשים פיתרון כדי לראות סרטי HD בכיף בטלוויזיה החכמה שלנו מבלי יותר מדי התעסקויות. ניסינו את הרעיון של ה-WIFI אבל זה קצת סיפור (להגדיל מהירות אינטרנט ולהביא נקודה חמה ליד הטלוויזיה וגם אז לא בטוח שזה ירוץ חלק) אבל מצד שני יש את רעיון ה-USB שזה חיבור ישיר לטלוויזיה. לא ניסינו לחבר סרט HD עם USB2 כי אין לנו USB גדול אבל השאלה היא כזו, אם נקנה USB3 (שהרעיון בקנייה זה המהירות העברה שלו נוסף לקריאה) הסרטים ירוצו חלק (גם סרטי 1080P) מבלי קירטועים למינהם בזכות מהירות הקריאה ? או שגם עם USB2 אותו רעיון יקרה ? ואם אפשר המלצה ל-USB3 בגודל של 32GB (עד 350 400 שקל).

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  24. Started by Black_eagle,

שלום. התקנתי את ה HD של WD 160GB SATA . התקנתי הכל בסדר. בעת ההפלעה שאני מעלה הוא מזהה את הHD ועוד האחד שקיים אצלי. וגם ב WINDOWS ב DEVICE MANAGER הוא מזהה אותו. אבל במחשב שלי כשאני נכנס אין שם שום דבר . מה אני צריך לעשות כדי שהוא יפעל? תודה

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  25. ראיתי פה תגובה באיזה ת'ארד שמישהו אמר "רוב האנשים בכלל לא מודעים לעובדה שצורב DVD מהווה גם צורב CD-ים גדולים." אגב לי יש פיוניר 107.

• 2 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.