אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע מה לעשות כתוב לי שבסך הכל יש לי 72 ג'יגה בכונן d ויש לי רק 22 ג'יגה פנוי, אבל כשאני עושה בודק כמה מקום תופסים כל התיקיות ביחד אני רואה שהם תופסים בסך הכל 32 ג'יגה. איפה שאר ה-20 ג'יגה הנותרים?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סליחה על הבורות :s05:
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה החלטתי לרכוש דיסק קשיח חדש במקום האחרון שנפח את נשמתו ביום שישי. כמובן שכתוצאה מהמקרה המצער חיפשתי את הדיסק האמין ביותר אך גיליתי שאין תשובה סופית לשאלה, על כל ביקורת שמהללת חברה אחת אני מוצא שתיים שאומרות את ההפך. לכן החלטתי לפתור את הבעיה בצורה דמוקרטית. מה דעתך איזה כונן הוא האמין ביותר?
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי קונה באופיס דיפו במבצע של השני בחצי מחיר, היה יוצא 145 ל50 דיסקים. המבצע נגמר בנתיים, יש מחיר כזה עדיין באיזה מקום? חייב להיות photo pritable
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
בהמשך לפוסט מלפני חצי שנה בערך: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=158122.0 במהלך השבוע שעבר הסתיימה הרכישה של חברת מקסטור על ידי סיגייט והיא תוכרז מחר בבורסה בניו-יורק. הדבר פורסם באתר של Maxtor וספציפית פה: http://www.shareholder.com/maxtor/ReleaseDetail.cfm?ReleaseID=197408&reltype=Corporate&maxtor_section=press
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
קראתי בנעוץ וראיתי שרשום שלפני התקנת הווינדוס צריך ללחוץ על F6 כדאי שהמחשב יזהה אותו כSATA. אני כבר התקנתי מבלי ללחוץ על F6 והוא מזוה לי כIDE. יש אפשרות להכניס דיסק של ווינדוס וללחוץ על F6(במסך הכחול) ואחרי ההתקנה לצאת מבלי להתקין מחדש את הווינדוס?
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות למחשב שלי דיסק קשיח חדש בגודל של 160G בערך... יש הבדלים משמעותיים ביניהם? שממש מתבטאים במהירות? כאלו שמרגישים? ביציבות של המערכת? אי הרד דיסק נחשב לטוב ביותר כרגע (לא מבחינת גודל) אלא מבחינת רמת מוצר? ההבדלים הם מאוד מאוד קטנים. 150 ש"ח ליקר ביותר שמצאתי. שהוא :Western Digital WD1600YD 16MB השאלה היא מה ההבדל בינו לבין ה160G הפשוט עם 7200 מהירות ??? אם מישהו יכול לפרט על כך אני אשמח מאוד! ובכלל אם למישהו יש המלצה על הרד דיסק ברמה גבוה אני אשמח ... תודה רבה, רונן
-
- 9 תגובות
- 713 צפיות
-
-
קניתי עוגה של 50 חתיכות כתוב שהם מעולים למוסיקה והם של חברה רצינית בדקתי אותם והיצרן הוא mcc. מישהו מכיר?? מה דעתכם??
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
1. שמתי לב שבתמונות של דיסקים קשיחים יש היום תראש שקורא ועוד משהו שדומה לו אבל קטן יותר! מה התפקיד שלו? 2. מה זה 24\7 בדיסקים קשיחים?
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי, כאמור ברשותי כונן Maxtor Diamondmax 10 250GB EIDE. האם עדיף לפצל אותו לשנים או כמחיצה בודדת? (משיקולי ביצועים) תודה
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חזרתי מחו"ל עם Canon A700 ואני צריך לקנות לה כרטיס זיכרון SD חשבתי על PQI Secure Digital HI SPEED X150 4GB מה דעתכם? יש כרטיס אחר של 4 גיגה שכדאי לקנות? המחיר של ה-PQI נמוך משמעותית מהמתחרים (רק 680 שקל), האם הוא השקעה טובה? תודה
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
בזמן האחרון התחילו רעשים מרגיזים מדי פעם. גם לפעמים אני סתם לוחץ על תיקייה ומתחיל צפצוף מעצבן... יש למישהוא דרך לבדוק מה הבעיה ? יש לי דיסק קשיח של W.D 80 GB 7200RPM
-
- 9 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה ( שיתופית עדיף ) שתגלה לי את מהירות הדיסק הקשיח שלי? הכוונה ל 5400 RPM או 7200 RPM לדוגמא... ורצוי גם שתיהיה אמינה...
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
האם יש תוכנות צריבה טובות מלבד NERO? היא יקרה, ובנוסף דחוסה בכל מני "features" שלחלוטין לא מעניינים אותי (כמו Nero Digital). לא קיבלתי עם הצורב שום תוכנה. עדיף משהו זול כמובן (יש חינם?) אבל רק אם הוא טוב. בינתיים ננסה לגרד NERO ישן שבא עם הצורב הקודם.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי נייד חדש (מזל טוב לי), אבל אני לא כל כך מצליח לצרוב איתו (נותן הודעה שהDMA לא מופעל ולא נותן להפעיל אותו), בגדול הוא גם לא קורא לי דיסקים כראוי (איטי ומשמיע דיסקים בצורה לא רציפה). החשד של הוא להתנגשות חומרה, למישהו יש כיוון מה עושים עכשיו? PHILIPS DVD+-RW SDVD8441 הצורב שלי....
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אהלן חברים, הבעיה שלי היא כזו, יש לי במחשב שני HD שונים אחד 20GB שמיועד ל OS בלבד והשני 80GB שמיועד לתוכנה מסויימת. עד היום השתמשתי בכונן של ה 80GB והכונן השני לא היה מחובר בכלל. עכשיו התקנתי את הכונן השני ביצעתי פירמוט והתקנתי עליו WIN XP כרגע מה שאני מעוניין לעשות זה לפרמט את כונן C אבל אני לא מצליח. מה עליי לעשות ? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך צורבים עם צורב דיוידי ע''י צריבה רגילה ? או שצריך איזה תוכנה מיוחדת? בבקשה תסבירו לי וגם לו
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
חשבתי לגוון קצת אחרי קניה של LG חשבתי ללכת על צורבים SONY אבל יש שמועה שיש איתם בעיה של תאימות עם NERO מישהו יודע משהו על זה ?
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שבוע-מפרט בצד. ה-HD שלי שממוקם בכלוב המיעוד לו במארז- coolermaster 532 ויש מאוורר 120 מ"מ שזורק לכלוב כמות אוויר נכבדת כך שלא נראה לי שזו הבעיה. הטמפ' שלו נעות בין 50 ל-55 מעלות,לפי WD הטמפ' המקס' אמורה להיות 55 כך שאני על הגבול. שלחתי להם מייל בנושא לעדיין לא החזירו לי תושבה. דיברתי עם החנות שבה קניתי את המחשב והסברתי להם את המצב-תשובתם שהכל תקין ואין בעיה לעבוד בטמפ' כאלו... אני רוצה תשובה מוחצת מ-WD לחנות ושיטפלו בנושא כי ה HD הישן שלי wd sata 1 80g היה עומד על 35-38 מעלות . חוץ מזה הוא משמיע רעשים קלים-נראה לי תקין לא? יש מה לעשות בנידון או לחכות לתשובה מ-WD? תודה על ההיענות.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי צורב LG 4167B והבנתי שאני צריך להתקין לו עדכון Firmware. נכנסתי לאתר של LG ושם עשיתי חיפוש לצורב שלי ומצאתי את הדגם שלי GSA 4167B , עכשיו שם יש 3 גרסאות , הכל מתאים לשם של הצורב שלי רק שהגרסאות הן אלו: dl11 dl12 dl 13 איזה אני צריך לבחור ומה זה ישנה לי בצורב? אין בעיה של אחריות נכון? אני צריך לעשות משהו לפני ההתקנה? האם ההתקנה היא רגילה? אשמח להסבר תודה.
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לפני כמה חודשים קניתי את ה Nec 3450 , ובגדול אני מרוצה . עד היום כל הצריבות עברו בהצלחה והוא לא דפק לי דיסק אחד . אולם , לאחרונה ניסיתי לצרוב על מדיות CD פשוטות , וגיליתי שהצורב פשוט מציין כי אין מדיה ריקה בכונן . בנוסף , הוא גם לא מוכן לקרוא אף CD , ואומר שהכונן ריק . ניסיתי מספר מדיות לצריבה , ועשרות דיסקים , והצורב עדיין מזהה רק DVD .. האם הבעיה מוכרת? ואיך אפשר לפתור אותה?
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
רציתי לדעת - האם הקוד הזה טוב? המדיות מדורגות כ16X... היום או מחר אני אעשה סריקה - אבל המדיות נחשבות טובות?
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, האם הצורב הנ"ל מומלץ? SOHW-160P6S http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8237
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
בדיסקים הקשיחים של SATA יש שני אפשרויות לחיבור חשמל ,החיבור הרגיל (לבן עם ארבעה פינים בתוכו) וכן חיבור SATA שנמצא ליד כבל חיבור הנתונים של הדיסק הקשיח ,השאלה על איזו אפשרות עדיף ללכת ומה ההבדלים בין שני האפשריות :s05:
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון הכונן DVD במחשב של אח שלי עושה לנו בעיות-הוא לא מוכן לקרוא דיסקים בפורמט DVD בכלל (המחשב כל הזמן מנסה לקרוא את הדיסק ועושה רעשים, אבל הוא לא מצליח), אבל דיסקים רגילים הוא מצליח לקרוא בלי בעיה בכלל. לפני שאנחנו הולכים לקנות כונן חדש רצינו לדעת מה הבעיה בכלל, ואם יש משהו שאפשר לעשות. תודה מראש, עמית
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-