עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by אנדי,

שלום לכולכם, יצא לי לשוחח עם אדם העוסק בשיווק חלקי מחשב ולפי טענתו חלק גדול מהדיסקים הקשיחים שנמכרים בחנויות הם דיסקים שעברו שיפוץ כלשהו והוחזרו לשוק כדיסקים קשיחים חדשים בלי ליידע את ציבור הצרכנים על כך. האם יש אמת בסיפורו של האיש? ואם נכון הסיפור, כיצד יש באפשרותי לזהות דיסק שעבר כזה שיפוץ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by SEangel,

עשיתי סדר בדברים שלי, ומצאתי מעל 200 דיסקים (רגילים וDVD) שאין לי בהם צורך. האם יש מקום שבו עושים איתם משהו? (אצלנו באוני' יש מתקני מיחזור רק לסוללות, בקבוקים ונייר)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. מותג אחסון ה-NVMe הצעיר מוסיף לצמוח במהירות עם דגמי PCI-Express 4.0 נוספיםלכתבה

4. Started by Polk,

האם כדאי לקנות מייצב מתח למחשב, והאם הוא עוזר לשמירה על הארדיסקים ועל מידע, או שלא ממש?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by y0shi,

קניתי hd לפני כמה זמן של maxtor - diamondmax plus 9 120gb 8mb cache uata/133.. הוא הפסיק לעבוד (בקטע זה אני רוצה להזכיר שפרסמתי על זה גם ב-off topic לפני כמה שבועות).. הפסקתי ללכת לחנות שאני בדר"כ הולך אליה ( גם הייתי רוצה לקבל המלצות על מאיפה לקנות ואיזה חנות - אני גר ביבנה, אז משהו באיזור) בכל מקרה, בדקתי באתר שלהם ונאמר לי שיש עדיין אחריות אני זקוק למס' הטלפון של הייבואן של maxtor (שמעתי שזה CRG או משהו בסגנון), ואם יש למישהו איזה חנות שהוא יכול להמליץ לי ללכת אליה אני אשמח.

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  6. Started by ashkenazone,

יש לי HD של סמסונג שהשתגע. מציג בריאות 60%. לא יודע מה הגודל שלו והפך מNTFS לRAW. קרה באמצע עבודה עם המחשב. המחשב נתקע באמצע עבודה ואחרי ריסט זה היה המצב. אז- א: מישהו מכיר תוכנה טובה שתצליח לחלץ החוצה את הקבצים או אפילו יותר טוב מכך תוכנה שאולי תצליח לתקן את הHD??? ניסיתי לעבוד עם TestDisk אבל לא ממש היה לי מושג איך היא עובדת אז זה לא הצליח. ב. קניתי את הHD ב12.4.09 בפנדה וכתוב על הקבלה שהאחריות נגמרת ב11.4.12 (לפני יומיים ). מישהו מכיר איזה חוק שאמור לאפשר לי לקבל אחריות עד סוף החודש או תוך שבועיים או משהו כזה? שמעתי על כל מיני דברים כאלה ואחרים. תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by עובד,

קיבלתי מארה"ב כונן WD לפני כמה ימים הוא התחיל לעשות בעיות, גם מערכת ההפעלה וגם הלוח אם דיווחו על תקלה בו. האם יש אפשרות לממש אחריות מול היבואן בארץ או שצריך לשלוח חזרה לארה"ב? (מצורפת תמונה של בדיקה ב HD Tune).

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  8. מת לי היום הכונן הקשיח של ה htpc. (seagate barracuda LP 2 Tb) בדקתי באתר של סיגייט, ויש לכונן אחריות עד ספטמבר השנה. מצד שני, הם דורשים שאשלח אותו לשבדיה (או הולנד, או אוסטריה) בups מה שאומר שהמשלוח יעלה יותר מכונן חדש. יש להם איזושהי נציגות בארץ שאפשר לדבר איתה ? (אני לא זוכר ממי קניתי את הכונן)

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. שלום לפני שנה וחצי רכשתי דיסק קשיח של WD עד שלפני שבוע מערכת ההפעלה חדלה מלעלות לא ניתן לגשת לדיסק ממחשב אחר כל תוכנת צד שלישי לצורך פרמוט כושלת ולא ניתן להתקין מערכת הפעלה. בכל מקרה היתי רוצה לדעת כיצד אני מבצע את מימוש האחריות מול WD העולמית ניסיתי לעשות את זה באתר שלהם אבל הם מפנים אותי ליבואנים שבכל מקרה מפנים אותי לWD אשמח להסבר קצרצר על התהליך תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. יש לי הארד דיסק MaxlineIII 300GB 16MB והמניאק גידל סקטורים דפוקים. אני חושב שקניתי אותו בNewegg, אבל אני פשוט כבר לא זוכר. מישהו יודע אם אפשר לממש אחריות על כזה דבר בארץ? הרי בסופו של דבר, הדגם הזה נמכר כאן, וסקטורים דפוקים זה סקטורים דפוקים כבר בארץ הקודש.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  11. Started by Lethal_Acid,

שלום לכולם, במחשב הנייד שברשותי התקלקל הH.D לאחר עבודה של קצת יותר משנה. היות והאחריות עם המחשב (לנובו) הייתה רק לשנה, לנובו התנערו מאחריות ולא הסכימו להחליף את H.D. אני יודע שעל הדיסק הקשיח יש 3 שנים אחריות ככה לפחות מצהירים W.D. הייתי רוצה לשאול ממביני עניין אם אני אפנה ליבואן של W.D האם הוא יוכל להחליף לי את H.D ללא כל תשלום? לחילופין איך ניתן לממש את האחריות על הH.D תודה!

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  12. Started by berner,

חברים שלום רכשתי לפני כ 3 חודשים HD תוצרת MAXTOR 7200/133 כנראה נדפק לי שליש מהנפח . המקום שרכשתי כבר לא קיים איך אני ממש אצל היבואן בארץ אודה על המידע והנסיון שלכם בנושא בברכה ???

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. קיבלתי צורב שזוהה ע"י המחשב שלי בשם Optiarc 5170A ... מה זה? הצורב הקודם שהיה לי היה ה NEC 3550A ... נתתי אותו לחנות ורק היום אחרי שבועיים הזכרתי לשאול מה קורה... אשמח לתשובות האם להחזיר להם את הצורב הקיים... מה לדרוש וכו' וכו'... תודה

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  14. Started by integral,

נראה מבטיח http://www.cdrlabs.com/phpBB/viewtopic.php?t=17349&postdays=0&postorder=asc&start=0 תוצאה יפה על וורבטים מעוד טרד (ה TDK הזה זה NEC3500A): [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  15. הענקית הקוריאנית אולי ויתרה על חריצים להרחבת נפח האחסון במכשירי הדגל שלה השנה, אבל זה לא אומר שהיא מוותר על שוק ה-microSD במלואו בתחילת השנה הנוכחית ראינו את סמסונג מבצעת מיני-מהפכה בעולם של נפח האחסון המובנה במכשירים חכמים, כשהייתה הראשונה לכלול שבב בתקן ה-UFS 2.0 החדש והמהיר במכשירים (הגלקסי S6 והגלקסי S6 Edge), ועכשיו נראה שהיא רוצה לעשות מהפכונת דומה גם בעולם כרטיסי הזכרון המיניאטוריים, עם דגם חדש לסדרת ה-Pro Plus שלה. בחברה הכריזו על כרטיס microSD חדש, בנפח של 128GB, אשר מתיימר להיות מהמהירים ביותר בקטגוריה כולה עם קריאה בקצב של עד ל-95 מגה-בייט לשנייה, וכתיבה בקצב של עד ל-90 מגה-בייט בשנייה. לא רע בכלל למוצר בגודל של פחות מציפורן. אין דגם של 200…

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  16. הבקר החדש מבית חברת Silicon Motion אינו זקוק לזכרון דינאמי מובנה בכדי לספק למשתמשים מהירויות העברה של עד 7,400MBps, לכאורהלכתבה

17. Started by KoM,

האם לשים את ההארדיסקים הפוך, כלומר שהחלק הכסוף יהיה למטה יכול לפגוע בהם לטווח ארוך ? אני יודע שלטווח קצר זה כלום, אבל מה עם טווח ארוך ? :

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by Ash Binary,

יש מצב מועדף להתקנה של הרד דיסק 3.5 '' רגיל ? מצב שבו הדיסק יהיה אם אורך חיים ארוך יותר ויישאר שקט יותר לאורך זמן ? הכוונה היא למצב שבו הוא מותקן בתוך המארז כמו אופקי כמו ברוב המחשבים אנכי על הצד הארוך אנכי על הצד הקצר (כך שהוא עומד לגובה)

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  19. Started by A.Iniesta,

אפשר להכניס כונן קשיח במקום של הכונן דיסקטים? תודה.

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  20. Started by solo53,

יש לי DVD סלוני שיש בו כניסה USB חיברתי אליו דרך מתאם USB דיסק קשיח (הדיוידי לא ממש מיועד לכך יותר לחיבור DOK ) בכל אופן כל קשיח שחיברתי הדיוידי מסוגל לקרוא קבצים עד בערך 60 גיגה עכשיו לשאלה איך אפשר לדעת לאן מועתק הקובץ בדיסק הקשיח כך שאם הגעתי לדוגמה לסקטור 50000 אדע שאין טעם לכתוב יותר לקשיח כי הוא לא יקרא עלידי הדיוידי הנל לא משנה גודל הדיסק כל דיסק מעל 60 גיג יקרא בחלקו בעבר עם מאחה הדיסקים של נורטון על ידי סימון סקטור היה ניפתח חלונית שבה היה כתוב מה יש שם בדיוק האם יש כלי כזה היום הדיסק חייב להיות מפורמט ב FAT32 אחרת לא יקרא כלל

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  21. Started by Snufkin,

יש לי צורב CD של LG וצורב DVD גם של LG. השאלה שלי היא האם זה בסדר שהתקנתי את שני הכוננים אחד מתחת לשני או שצריך סלוט אחד ריק כדי שהם לא יחממו אחד את השני (אם בכלל זה יכול לקרות).

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  22. זכרונות DDR4 עדכניים, יפים וזריזים מבית המותג הנודע Crucial בירכו את פנינו בדוכן הרשמי של חברת מיקרון בתערוכת CES 2020 - ולצידם גם כונן ה-SSD החיצוני הראשון שלה לכתבה

23. שבבי ה-NAND מהדור החדש ממשיכים את כניסתם ההדרגתית והמדודה לשוק בתור יורשי ה-TLC - הפעם גם במסגרת דגמים זריזים במיוחד שמנצלים את ממשק ה-PCI-Express 3.0x4 לכתבה

דיונים חדשים בפורומים