עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by iSolt,

מבאס רק העמלת ויזה המסריחה שתייקר אותו ב15 שקל (624 שקל=151 יורו). http://www.amazon.es/gp/product/B00P73B1E4?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00 עם מעמ ומשלוח לארץ כלול = 630 שקל לחשוב שבאוגוסט ה250GB עלה בארץ 610 שקל (וקניתי אותו ב420 באותו חודש מאמזון כולל מעמ!)

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Crash5,

שלום לכולם, אני יודע שהנושא הזה נטחן מכל הכיוונים אך כיום כולם כבר לדון במדיות של DVD, אני מעלה בפניכם את השאלה הנצחית. אני מבקש המלצה למדיית CD-R איכותית שתחזיק זמן רב ותקרא באופן חלק. אשמח גם לקבל קישור לאתר מחו"ל שעוסק בהשוואות של המדיות השונות בשוק. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  3. Started by wow,

יש לי שני HD של 80G. הייתי רוצה לעשות ששניהם יהיו ביחד 160G ואז כבר לחלק כמו שבא לי. האם זה אפשרי ובכלל מה ההבדל בין מאסטר לסלייב?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. קניתי דיסקים DVD-R, הצורב שברשותי הוא NEC DVD RW ND-3550A עכשיו כשבאתי לצרוב עם הנרו הוא הביא איזה הודעת שגיאה על מולטיסיזן או משהו כזה...לא התעמקתי ועברתי לצרוב עם התוכנה של הוינדוס. והתוכנה של הוינדוס מראה לי את הדבר הבא כשאני בא לצרוב: ייתכן שהצורב לא מסוגל לצרוב על דיסקים DVD סטנדרטיים? ועל DVD-RW (כמו שכתוב) הוא כן יכול? (אלה דיסקים רב פעמיים אם אני לא טועה)

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by MENASHEHE,

שלום יש לי עכשיו את הצורב הזה: GH20LS10 הצורב הוא ממשק SATA שזה גם מה שאני מחפש ליקנות, אבל אני לא מרוצה ממנו ביכלל כי הוא כל הזמן עושה לי רעש חזק מאוד אני אפילו לא יכול להשאר עם דיסק בפנים כי כל עוד שהוא בפנים הוא חופר לי באוזן, אני מחפש משהו שקט וטוב במחיר סביר. תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  6. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

איזה מדיות DVD-R מתאימות? אני צריך רק DVD-R לא DVD-RW ולא DVD+R ידוע לי שיש מדיות מומלצות ע"י החברה, אבל לא הצלחתי להוריד את המדריך מהאתר שלהם ואני צריך להזמין את המדיות כבר (כי הצורב אמור להגיע תוך כמה ימים) תודה.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  7. אתמול נדפק לי ההרדיסק של SEAGATE 1TB . עושה קלאקים ולא נדלק . הכונן במסגרת אחריות, אבל מה שמתריד אותי זה המידע .... האם ניתן לשחזר מידע מההרדיסק השני במערך ? או שאין מה לעשות... [offtopic] שונא את SEAGATE !!!!! כבר כונן שני שהולך לי ב 3 חודשים לא יאמן .[\offtopic] תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  8. קניתי לפני שנה מחשב חדש של טושיבה אני רוצה לשדרג את הכונן ל SSD 500 GB האם כל כונן SSD יתאים או שיש כוננים גדולים מידי?

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  9. Started by ScreameR,

אני מחפש צורב שיצרוב גם DL וגם DVDRAM, ושיהיה כמובן איכותי! יש הצעות ?אני קונה היום !!

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  10. Started by kovar,

שלום הרצתי מבחן לכונן M4 שלי התוצאות האלה תקינות?

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  11. Started by alfa100,

היי המחשב שלי לא מזהה את הדיסק קשיח פנימי הנוסף שלי הוא של חברת WD והוא עם 500G אחרי כמה פירמוטים של המחשב שלי והוא עדיין לא מזוהה הלכתי להחליף אותו החלפתי אותו ועדיין לא עובד מישהו יודע מה הבעיה?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by fog,

מחפש כונן בנפח 1T שיהיה גם שקט גם מהיר וגם קטן ואסטתי, לשימוש לצד מחשב נייד. מטרות: אחסון מוזיקה, סרטים, מסמכים, צפייה בסרטים מתוכו המלצות ???

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by yuvalg,

לא מצליח לפרמט מחיצה באחד הדיסקים. לא באמצעות ה-disk managment ולא דרך ה-my computer אני מקבל הודעת שגיאה: failed to open drive/harddisk/partition 1 eror code 2@1050001

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  14. Started by Hr44,

מה אתם אומרים על הכתבה? http://www.nrg.co.il/online/10/ART/956/802.html זה נכון שלא כדי לתת לדיסק קשיח לעבוד יותר מ9 שעות ברצף?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך צורב דיסקים רגיל במחיר של 150 גג עם 180. תודה

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  16. Started by xtaz,

יש לי שלושה הרד דיסקים של וסטרן דיגיטל שניים 20 גיגה ואחד 10 גיגה ואני תוהה בכמה אני יכול למכור אותם כי לא רוצה למכור אותם מעל המחיר שלהם

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  17. Started by or_21d,

שלום לכולם. כרגע יש לי במחשב 2 דיסקים קשיחים. האחד IDE 80 GIGA, השני SATA 160 GIGA. ברצוני לקנות דיסק קשיח חדש בגודל של 400 או 500 GIGA,ו להוציא את הIDE. כמו שהבנתי במידה ואני משתמש גם SATA וגם IDE המהירות של הSATA יורדת למהירות של הIDE, זה נכון? באותה המידה זה עובד לכיוון הSATA והSATA2? עכשיו רציתי לדעת מה ההבדל בין SATA ל SATA2? והאם בכלל הלוח אם שלי תומך בSATA2 ועד כמה GIGA הוא תומך? דגם הלוח אם הוא. PT880 NEO תודה אור

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  18. Started by abcdjkh,

שלום רב! אבקש המלצה לכונן קשיח 500GB. אני מתלבט בין השניים WD5000AAKS וST3500630AS הבנתי שהWD הרבה יותר קריר, שקט וצורך פחות אנרגיה מאשר הSEAGATE, אך היתרון ששל SEAGATE הוא חמש שנים אחריות ולא שלוש כמו WD. למישהו יש את הSEAGATE? שמעתי שהוא רועש מאוד, האם זה נכון?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  19. הנרו שם לי את זה על המינימום X4 אז להשאיר או להרים למקסימום..

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. התכוונתי לפרמט את ה USB שלי (קליק ימני על כונן F ופורמט). את ה USB לא פירמטתי אבל כונן קריטי כן. יש איך להציל את הפדיחה? :s05:

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by bneli,

יש לי כונן של Seagate סידרת Momentus 5400.3 IDE של 160 גיגה דגם :ST9160821A firmware: 3.ALE שיושב בתוך קופסאת USB של VANTEC ומשמש אותי בתור כונן נייד עכשיו רציתי לעשות לכונן עדכון של firmware אז פירקתי אותו מהקופסא וחיברתי ישירות למחשב שלי עם מתאם של IDE למחשב נייח ואני בא להוריד עדכון אני לא מוצא בשום מקום מידע... חרשתי חצי גוגל....באתר הרשמי לא מתייחסים בכלל לכונן הישן הזה אם תוכלו לעזור לי אולי למצוא אתר שאני יכול למצוא כזה עדכון ?

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by Eran M.G,

קניתי הרדיסק חדש samsung HD103SJ חיברתי אותו למחשב ולאחר מכן דרך הDisk Managment פרמטתי אותו לאחר מכן הוא הופיע במחשב שלי לאחר מכן ביצעתי Error checking דרך לשונית Tools בPropertes לאחר שהסתיימה הבדיקה ההרדיסק הפסיק להופיע במחשב ניכנסתי לBIOS אבל שם ההרדיסק בכלל לא מופיע מה יכול לגרום לזה ומה אני יכול לעשות בנידון? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הצורב הוא צורב SATA - יש לו חיבור נתונים מסוג SATA אבל חיבור המתח שלו זה כמו SATA קטן ??? מישהט מכיר את המתאם אם קיים ? או שזה רק כבל מתאם לחשמל ? הצורב שקניתי - http://www.sony-optiarc.eu/supportservice/downloads/dvddrivesnotebooks/ad7670s.html קיבלתי מתאם עם המארז שנראה כאילו לצורב SCSI...

• 9 תגובות
    • 976 צפיות
  24. יש לי סידירום וצורב של LG וכשאני רואה סרטים אז בצורב (קריאה מירבית X40 ) הסרט עובד חלק לגמרי, וכשאני רואה בסידירום הרגיל (קריאה מירבית X52 ) אז הסרט די מקרטע (בדרך כלל בסרטים באיכות גבוה- שני דיסקים ב XVID עובדים ממש גרוע). יכול להיות שזה קשור להבדלי המהירות? ???

• 4 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.