אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
היי! ברשותי צורב די.וי.די פנימי של LG ואני מעוניין לקנות לו מארז חיצוני בכדי שאוכל להעבירו ממחשב למחשב (משמע להפוך אותו לחיצוני). ראיתי את המארז הבא: http://www.snt.com.tw/product.php?mode=show&cid=22&pid=63 ובפירוט שלו רשום: 5..25" External Eclosure for (CD-ROM/CD-RW DVD-ROM/DVD-RW/HDD/MO אני משתמש במדיות של dvd+r ו- dvd+rw, מה שלא רשום בפירוט....זו יכולה להיות בעיה? או שאין לי מה לדאוג? נ.ב.: אשמח גם להמלצות על מארז חיצוני לצורבים (האם הקישור למארז שנתתי הוא טוב)? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ניתן לחלק HD חיצוני לשתי מחיצות ולפרמט אחת כ NTFS השניה FAT 32 ? במידה והדבר אפשרי האם ניתן לשמור על התכנות המגיעות עם ה HD ?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני מקבל אותו מחר ויש לי שאלה לגבי ההתקנה. הבעיה שני ניתקלתי בה היא : אני מקבל גם Harddisc חדש (Maxtor 80GB 8MB Buffer תגידו לי מזל טוב),אני אמור לפרמט ולהגדיר מחיצות ב Harddisc החדש,האם אני אמור לפרמט\להגדיר מחיצות כשההארד דיסק החדש מחובר לבקר? או שאני חייב קודם כל ליגמור עם הפירמוט\הגדרת מחיצות\השתלת מערכת הפעלה שההארדדיסק מחובר ללוח אם (רגיל) ואחר כך לחבר אותו לבקר? קראתי את ה manual מהאתר של Promise וישנה רק תשובה לגבי הארד דיסק שכבר קיימת בו מערכת הפעלה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי בשניהם ביחד,פעם בויסטה ופעם בXP דרך הבוט מנג'ר סקרין שהמחשב עלה.כעת אין לי צורך יותר בXP ואני צריך את המקום בכונן ורוצה לפרמט אותו. אני מקבל את ההודעה הזאת: http://img247.imageshack.us/my.php?image=13687470ys5.jpg מה עלי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
הובכן כמו כל צורב של NEC הצורב שלי מתחיל למות אחרי שנתיים שהוא אצלי ומחפש המלצה לצורב DVD עד 300 ש"ח . אשמח אם הצורב יוכל צרוב דיסקים פגומים שרוטים + צריבת סרטי DVD ומשחקים. האם יש טעם לנצל את כל התקציב כיום ? או שכל הצורבים אותו דבר ?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
דיסק קשיח טוב הכי זול שיש 160 גיגה
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני על מנת לשים עליו את כל סרטי המשפחה שלנו כולל התמונות (חשוב), ואולי גם משחקים, סרטים וכ"ו. הגעתי לשני הדיסקים האלה (אני קונה מ-IVORY או KSP שממש קרובים אליי): http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2464&CatCode=405 או זה http://ivory.co.il/product.asp?productid=3809&CatCode=405 שניהם בנפח של 1TB, ועל זה אני חושב - אולי עדיף לקנות שניים של 500GB ולגבות על שניהם? אני יודע שיש 5 שנים אחריות, אבל זה עדיין מפחיד שזה יכול להיהרס... וגם שמעתי על איזו סדרה בעייתית 7200.11 או משהו כזה של סיגייט, יכול להיות שהכונן החיצוני הזה מכיל את הדיסק הבעייתי? תודה על התשובות!
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
תכננתי לקנות מארז חיצוני לדיסק קשיח עם ESATA ולא היה במלאי. התפשרתי על אחד עם USB 2 ופיירוייר.... השאלה אם מהירות העברת הנתונים גבוהה משמעותית עם חיבור ESATA או לא, במידה וכן - שוקל להחליף....
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
קניתי את ה LG H22N בדיוק עכשיו, ורציתי לדעת איך הוא. והאם אפשר לצרוב אותו לlight-scribe (כי שמעתי שיש צורבים של LG שאפשר לפרוץ אותם)
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
לפעמים כשאני מנסה להעתיק קבצים מהצורב/סידירום לדיסק הקשיח הוא מציין את הודעת השגיאה הבאה: DATA ERROR - cyclic redundancy check זה קורה לאחרונה די הרבה עם דיסקים שאני צורב ולא משנה על איזו מדיה. יש למישהו מושג למה הכוונה בדיוק בהודעת שגיאה הזו ומה התקלה אליה הוא מתייחס? (אנא , חיסכו ממני תגובות כגון "יש בעיה בדיסק" וכו', אני מנסה להבין מאפא זה נובע ומה הבעייה בדיוק)
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. צריך עזרה בבקשה לבחירת צורב DVD רק דבר אחד הוא שהמאאז שלי בצבע שחור אז אבקש צורב טוב בצבע שחור.. הכי טוב נכון להיום..כמובן השקעה עד 300 שח' נראה לי מספיק.תודה למגיבים.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
טוב אני מעוניין לקנות צורב כבר בתחילת שבוע הבא ורציתי לדעת מה עדיף.. מבחינת מהירויות ראיתי שהפיונייר עדיף אבל השאלה שלי היא באיזה מין הצורבים האיכות צריבה יותר טובה ואם יש הבדל גדול לטובת אחד מהצורבים? והם אחד מהצורבים תומך ב DVD-RAM? ההבדל של 50 שקל במחיר לא ממש משמעותי מבחינתי אז אל תיחסו לזה חשיבות.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
איך אני עושה זאת? אני אקנה מחשב חדש בעתיד הקרוב, ואני ארצה לחבר את הדיסק הקשיח שלי(PATA) ללוח האם שיהיה בעל חיבור SATA... צריך לקנות מתאם נכון? איפה אפשר לקנות, וכמה זה יעלה?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
פירמטתי דוק ממש ישן שהיה לי בשביל לעשות עליו ניסויים...הפירמוט לקח זמן וביטלתי אח"כ עשיתי פירמוט מהיר של ווינדוס ו...הוא גדל קצת. לטרה. אני מעביר עכשיו קובץ של 4 ג'יגה בשביל לסבך אותו חח...מה יקרה בסופו של דבר?
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
המחשב שאני עובד עליו הוא מחשב נייד. כדי להוסיף על הצרות, הוא מחשב נייד "ישן" (בן שנה וחצי-שנתיים בערך), כלומר הוא מצויד בהרבה דברים, אבל USB 2 זה לא אחד מהם. עכשיו בהנחה שאני רוצה לחבר צורב - מה עושים ? הרי המהירות המוצהרת של צורב חיצוני היא נניח X48 או X42, בתנאי שעובדים ב USB 2. ב USB 1.1 , מהירות העברת המידע נמוכה בהמון (פי 200?) מ USB 2. אז השאלות הן: א) האם יש אפשרות בכ"ז לחבר צורב חיצוני - בהנחה שלא נורא אכפת לי שבמקום 3 דקות זה ייקח 20 דקות לצרוב ? ב) האם יש דרך להתקין USB 2 (צריך לזכור שזה נייד) - ואם כן אפשר קצת פרטים (בעיקר מחיר) ? ג) האם יש צורבים חיצוניים שאפשר לחבר בדרך אחרת ? חוצמזה - על איזה צורב חיצוני הייתם הולכים (המבחר די דל - פלקסטור משני סוגים - ר…
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
6Y120P0 6Y080P0 6Y080L0 כולם maxor. עשיתי חיפוש באינטרנט ולא מצאתי. מישהו יכול להעמיד אותי על טעותי שלא חיפשתי מספיק? (יש סיבה שאני מחפש את הדגמים הספציפים הללו, ולא מעוניין במשהו אחר).
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
איפה ניתן להשיג מתאם SATA -> PATA? וכמה עולה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי על כונן ssd מערכת הפעלה בלי שהחלפתי ל h.a.c.i.. מה לעשות עכשיו? הבנתי שזה יכול לפגוע בביצועים של הכונן.. האם יש דרך לשנות לh.a.c.i בלי לפרמט? המפרט שלי: i7 3770 asus p8z77 lx2 16gb 1600 gtx 660 corsair force series gt 120gb ssd seagate baracuda 1tb
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק חדש SATA ומתברר שיש לו שתי אפשרויות לחיבור מתח.. אחד זה החיבור הרגיל של חשמל והשני זה חיבור דק כמו חיבור ה DATA שלו ורחב קצת יותר ממנו האם לחבר את שניהם? למה יש בכלל 2 אפשרויות כאלה??
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, אז הכותרת אומרת הכל בעצם, נגמר המקום ואני צריך HDD נוסף, אני בכוון של 2TB. אין לי כל כך צורך בניידות הדיסק ככה שלא משנה לי אם הוא יהיה גם פנימי, ושיהיה כמה שיותר זול =] תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי שאלות לגבי הdisk on key החדש של sandisk, שעשוי טיטניום. שאלה ראשונה, מישהו יודע בוודאות אם יש לו חור קטן שמאפשר חיבור לכבל (קשירה למפתחות וכ"ו)? כי לא רואים בתמונה. שאלה שניה, ראיתי שיש דגם קצת יותר חדש של הטיטניום באתר של סאנדיסק, יש לו אותו שם, רק שכתוב NEW. ההבדל לעין הוא בעיצוב שלו ובכפתור שהפך מעיגול לאליפסה. בכל מקרה, העיצובים לא משנים כל כך... השאלה אם הדגם הזה יצא בגלל משהו לא תקין בדגם הקודם... ואולי צריך לחכות לו. תודה! נועם
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מדובר בקופסא חיצונית המתחברת למחשב דרך USB 1.1/2.0 ומאפשרת להתקין בתוכה התקן" IDE 3.5 (דיסק קשיח או צורב). אם מישהו מעוניין למכור או מכיר היכן ניתן להשיג, אשמח לשמוע. תודה מראש, TheTech
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס זיכרון SD של SANDISK בנפח 2 גיגה. צילמתי תמונות במצלמה שלי אחי ניסה להעביר את התמונות למחשב שלו עם מצלמה אחרת והופיעה הודעה שהכרטיס לא מפורמט אז הוא לחץ על ביטול. כשניסתי להעתיק את התמונות עם המצלמה שלי התמונות לא קיימות בכרטיס הזכרון. כנראה שהפעולה שאחי ביצע מחקו את הכרטיס. האם יש דרך לשחזר את התמונות מהכרטיס? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-