עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by UncleRico,

תוך כמה זמן אני אמור להעתיק דיסק של DVD שלם להרד דיסק ? משום מה, כשאני מעתיק DVD להרד-דיסק, הוא לא "מתניע" לי, הוא עובד ממש שקט וניראה לי שהמהירות איטית ממה שצריך להיות.... (לא מדובר בסרט ככה שזה לא אמור להיות הRIP LOCK, ממה שאני מבין.) זה נורמאלי השקט הזה ? (אני רוצה לשמוע את החיה שבמכונה, ואיננה.)

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  2. Started by coorva,

שלום רב יש לי xp pro פנטיום 4 מעבד 2.8 על לוח אם קצת ישן: INTEL D850EMV2, וכונן קשיח IDE MAXTOR 40G 7200 שמתי לב שההארד דיסק שמחולק לשתי מחיצות, הוא בפורמט NTFS באחת ו- FAT32 בשנייה. כשאני עושה בדיקה לאיחוי קבצים במחיצה של ה- NTFS התוכנה אומרת שצריך איחוי אך כשאני מבצע איחוי זה כביכול מבצע איחוי אך בבדיקה חוזרת מייד לאחר מכן מומלץ שוב לעשות איחוי. מה הסיבה לתופעה זו? (במחיצה השנייה FAT32 אין בעיה). מה הגודל המקסימלי של הארד דיסק שאני יכול לשים במחשב שלי? תודה

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  3. טוב יש לי 2 הרדיסקים אחד הוא: http://www.24p.co.il/model.aspx?cat=BEA&id=22891 והשני: http://www.bhphotovideo.com/c/product/401312-REG/Hitachi_18P6270_147GB_Ultrastar_15K147_80_Pin.html#features איזה עדיף לי מבין שניהם לשמש למערכת הפעלה? נא להתייחס למהירות לרעש לחום וכו תודה

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  4. Started by YRP99,

יש לי את הבקר הזה http://www.epinions.com/Adaptec_AHA_2940U2__aha2940u2__SCSI_Controller/display_~full_specs הוא שווה משהו? כלומר יש אפשרות לרכוש בשבילו הארדיסק מיוחד כדי לקבל ביצועים טובים במיוחד או שהוא כבר מיושן ועדיף למכור אותו אם מישהו יקנה בכלל?

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  5. רציתי להוסיף למחשב שלי דיסק נוסף, אשר ישמש כדיסק הראשי, בנפח של 1TB. לפי מה שראיתי בזאפ, הGB Deskstar 7k1000 750GB וה- Samsung GB HD103UJ מופיעים במחיר הנמוך מ 500 ש"ח. לפי מה שקראתי פה עדיף כרגע לא להסתבך עם ה-Seagate Barracuda ושאר הדיסקים כבר יקרים הרבה יותר. 1. האם אני מבצע את הבחירה הנכונה מבין שניהם או שעדיף דיסק אחר? 2. איזה משניהם עדיף? חשובה לי בעיקר המהירות, מכוון שהדיסק ישמש כדיסק הראשי שיריץ את מערכת ההפעלה. רעש וחום פחות חשובים (המארז שלי הוא Anteck P182 בעל יכולות קרור והשתקה גבוהות)

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  6. Started by Angelroad,

דיסק של Western Digital גודל: 1TB דגם: WD10EADS דיסק בן 3 חודשים בלבד !! מתקבלת הודעת השגיאה הבאה בתוכנת Utorrent במסך של הטורנטים מופיע:(Data error (Cyclic redundancy check ותחת לשונית ה-LOGGER מופיעה ההודעה: IO ERROR: 23 Line: 370 Align: -99 Pos: -99 Count: 131072 Actual: 0 להבנתי ואני לא טכנאי או מומחה למחשבים הדיסק אינו תקין באם מישהו נתקל בתופעה כזו ויכול לספר מנסיונו מה היה לאותו דיסק קשיח ואם היה מה לעשות כנגד התופעה או רק ללכת לחנות ולמסור אותו כתקול בתודה מראש על כל עזרה מחברי הפורום.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  7. Started by yaloner,

האם קיים הרדיסק שאפשר לחבר אותו ב-IDE ללוח אם ישן וגם בעתיד ב-SATA ללוח אם משודרג ? (או אולי יש מתאם IDE לדיסק SATA ?)

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  8. שלום, קניתי לפני שבועיים בערך מחשב חדש, ולקחתי את הדיסק קשיח מהישן (אפשר לראות את הדגם במפרט המחשב בצד ימין), והוספתי למפרט גם SSD. שאני משחק במשחק שמותקן על ה-SSD הרבה זמן ואז יוצא ממנו ורוצה להיכנס לדיסק הקשיח הרגיל המחשב נתקע כזה ובו זמנית אני שומע מהמארז פעולת הדלקה של הדיסק קשיח שבסופה נשמע מין טיק קטן כזה ואז אני יכול להשתמש בדיסק הקשיח. אני לא מכיר את התופעה אבל מהיגיון אני חושב שכשאני לא משתמש בו הוא נכבה אוטומתית, או שזה בעיה אין לי מושג, אבל בכל מקרה יש לי 2 שאלות על זה: 1. האם זה בסדר שזה ככה ? 2. שהכונן לא נמצא בשימוש, כלומר אני גולש באינטרנט או משחק משחק שלא מותקן עליו אלא על ה-SSD הוא נכבה, ואז שאני רוצה לכבות את המחשב אני לוחץ על Shut Down והוא שוב מבצ…

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  9. כתבתי את הבעיה בפורום תמיכה טכנית, אבל אולי ניתן לומר שהיא שייכת יותר לפורום הזה שמדברים בו בצורה יותר ספציפית על כוננים קשיחים ועל ההגדרות שלהם. ההודעה שם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=156239.0

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  10. Started by HitmanW,

היי, שמעו יש לי במחשב רק 160GB וזה מתמלא די מהר. וגם נמאס לי מכל הדיסקים והבלאגן שהצטבר על המדפים אז אני חושב במקום לצרוב את כל המידע על דיסקים DVD פשוט לאכסן אותו על ד.קשיח. מידע כגון סרטים, משחקים, מוסיקה (במיוחד שיש לי עכשיו משחקים שאני לא יכול לגבות כי דיסקים DL עולים 100 שקל ולא שווה לדעתי). בדקתי מחירים בכל מיני חנויות ברשת ומצאתי ש250GB עולה 500ש"ח בקירוב ו500GB עולה 700ש"ח - דיסקים קשיחים חיצוניים של WD. אני שוקל לקנות את ה500GB כי אתה מקבל יותר תמורה עבור הכסף. האם אלה ד.קשיחים חיצוניים טובים? אתם ממליצים על אחרים? אפשר למצוא יותר זול? אה ושכחתי לציין שאלה המחירים לגרסאות הUSB2. האם קצב ההעברה בUSB2 הוא ממש איטי או שהוא נסבל? עד כמה עדיף FIREWIRE? תשוו לקצב ה…

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  11. Started by arnon,

לדיסק של הIBM R30 כניראה נימאס מהחיים , יש עליו שגיאות המחשב לא זז והוא מתחמם לכן אני רוצה אחד חדש :,5400,60GB,IDE קריטריונים לפי הסדר: -אמינות -צריכת חשמל נמוכה -מהירות -מחיר היום יש לי היתאצי אשמח לישמוע המלצות תודה רבה

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  12. Started by דניאל99,

היתה לי בדיסק הקשיח מחיצת FAT או NTFS (לא זוכר), שמחקתי בטעות באמצעות FDISK. רק מחקתי את המחיצה ומאז לא נגעתי בה. האם יש דרך לשחזר את המידע?

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  13. Started by dg_142,

למען שמו באהבה יש לי כונן SATA שמשמש לגיבוי. אני מחפש כבל ESATA או USB 3.0 על מנת שיאפשר לי את החיבור של הדיסק, ואת העברת הגיבויים אליו. מישהו יודע איפה אפשר לקנות, או להמליץ על מוצר מEBAY? שתהיה לנו שנה טובה! דודי.

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  14. Started by RockStarT,

תיאור הבעיה:יש לי DOK של kingstone 16gb , שאני מנסה להעביר קבצים אליו הוא נתקע שנה ב"מגלה פרטים" ואני לא מבין למה פעם זה לא היה עושה את זה מערכת הפעלה:Windows 7 דרכים לפתרון שכבר ניסיתי:Restart למחשב , ניסיתי לחבר את הDok מאחורה תוכנה / מוצר הקשורים לבעיה: הערות נוספות: צירוף תמונה:

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  15. Started by chenc,

שלום! ברשותי צורב של LITEON - LTR 32123S, שצרב מאוד נחמד עד לפני מספר חודשים במהירות של 32 (במקסימלית שלו) - משהו כמו 3 דקות. סביל... אך לאחרונה, צריבה של 32 אורכת כ-7 דקות ואף יותר. כל מידע שהוא, כל סוג דיסק שהוא, וכל יצרן דיסק שהוא. מה מוזר - לעומת זאת , כשכיביתי את אופציית הSmartBurn (ואז מתאפשר לצרוב רק במהירות 16), נצרבה המדיה תוך 4 דקות לערך. מה הבעיה כאן? בלאי המכשיר (הוא בן שנתיים) אולי? Firmware? אופציית הSmartBurn? אשמח מאוד לשמוע אם למישהו יש פתרון / עצה כל שהיא... תודה, חן.

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  16. Started by Aner,

איזה סוג מדיות מומלץ לקנות עם הצורב החדש? מינוס או פלוס? מה זה משנה בעצם? (מלבד המחיר) כמו כן, האם הכוננים של NEC אכן דורשים מדיות "איכותיות" יותר?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  17. Started by shaykosss,

הי ... ברשותי הארדיסק שחשוב לי המידע בו ... לאחר ניתוקו וחיבורו לפתע הוא לא זוהה יותר ולאחר זמן מה שהיה מחובר נשרף בו הג'וק(מצורפת תמונה עם סימון) לאחר שהתחמם יותר מדי... סברתי שהבעייה הייתה בבקר שנשרף בו ג'וק ולכן הזמנתי בדיוק אותו בקר ...החלפתי והפתעה !! לאחר שתי דקות שהיה מחובר למחשב נשרף שוב בדיוק אותו ג'וק ובדיוק באותו במקום !!! כלומר הדיסק עצמו גורם משום מה לשריפה של הג'וק ... מה לעשות ?? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  18. Started by bla7,

יש לי דיוידי בו יש סרטון ערוך מאירוע משפחתי, ניסיתי לצרוב אותו ולא הצלחתי. יכול להיות שהוא נצרב עם הגנה כלשהי? אם כן, איך אני בכל זאת צורב אותו? כמובן, בלי "לפרק אותו לגורמים" (אודיו ווידאו בנפרד, וכו'). התוכנה שהשתמשתי בה היא נרו, והוא כותב לי פשוט "לא יכול לצרוב את הדיוידי" באנגלית, בלי מידע מעבר לזה... האופציה שניסיתי להשתמש בה היא Copy DVD. תודה

19. Started by ron38n,

קניתי ליפני חודש מארז לדיסק SATA 3.5 USB 2 בסטרימר פשוט ולינוקס הוא מזוהה בווינדוס פרופשונל 7 לא בדקתי בשני מחשבים וחפרתי בגוגל לא מוצא דרייבר או פיתרון מישהוא מכיר תודה רונן

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  20. אני משתמש בו בD2 שלי ושם סרטים ושירים ותמיד נעלמים הקבצים מהתיקיות שבכרטיס אני חושב שהוא דפוק כי תמיד שאני מכניס שוב את הקבצים החסרים הם נמחקים או שקבצים אחרים ואני גם לא מצליח להמיר אותו לNTFS משהו יודע מה אפשר לעשות? יכול להיות שהכרטיס הזה כבר לא טוב? ד"א קניתי אותו באיביי ב 35 שקל

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by solo53,

שלום לכולם יש לי כמה דיסיקים קשיחים של מקסטור כולם זההים DIAMONDMAX PLUS 9 120GB ATA 133 הבעיה היא בהעתקה אליו המהירות איטית מגיע עד 1 מגה לשניה לעומת זאת העתקה ממנו המהירות היא בערך 20 מגה בצעתי פורמט מלא )לא מהיר( ניסיתי גם לחברו דרך מתאם USB התופעה זהה אין עליו אחריות יותר יש למישהו רעיון

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  22. אהלן.. החלטתי שאני קונה צורב DVD ... ואני מאוד מתלבט... בעיקר עקב העובדה שאני באמת לא מבין שום דבר בזה! קראתי את ההמלצות פה בפורום.. ובמקומות אחרים, והחלטתי ללכת על אחד מאלה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=40570 או זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=371539 האם למישהו יש הצעה אחרת או משהו להגיד על המוצרים הנ"ל (בעיקר מה ההבדל ומה עדיף!) ? אני אשמח לשמוע הצעות .. בתודה!

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  23. במחשב די חדש שקיבלתי . ווינדוס XP HOME בעברית עם SP2 במחשב יש לי צורב די וי די שעד עכשיו לא עשיתי בו שימוש רב רק כמה פעמים אחדות צרבתי בו דיסקים רגילים ולפעמים השתמשתי בו כצורב רגיל. אתמול רציתי לצרוב דיסק מוזיקה, כשהכנסתי את הדיסק הכונן לא זיהה אותו ועשה קולות של טיקטוקים כל כמה שניות ניסתי עם דיסק לצריבה אחר וגם עם סתם דיסק מוזיקה ואצל כולם אותה בעייה. אבל כשהכנתי דיסק צריבה לדי וי די תוך שנייה הוא מזהה אותו ומעלה את החלון הקטן של ווינדוס שאפשר לבחור אם לפתוח את הדיסק לצרוב עליו או או לא לעשות כלום. מישהו יודע למה הצורב די וי די הפסיק לזהות דיסקים רגילים וסתם תוקע את המחשב כשאני מכניס אותם אבל כשאני מכניס DVD הוא רגוע ? תודה רבה ניר

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by rosesr,

קניתי SVCD ואני רוצה לקחת אותו לטיול אבל אני לא רוצה לפגום בו אז איך אני יכול לעשות עותק שלו בNERO או בכל תוכנה אחרת? תודה לכל העונים! נ.ב ניסיתי בNERO לעשות CD-COPY והדיסק לא עבד לי אחרי זה

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  25. מדובר בהארד דיסק של ווסטרן דיגיטל 80 ג'יגה בייט עם 8 מגה בייט קאש, לאחרונה עשה בעיות בזיהוי, אך כשהוא מזוהה הוא תקין לחלוטין והכל עובד מצויין, הרצתי בדיקות ואת הכלי של ווסטרן והוא נמצא תקין בכל הבדיקות אך זה כשהוא מזוהה, אך עכשיו הוא לא מצליח להזדהות ע"י לוח אם. הקינפוג מצויין ועדיין לא מצליח להזדהות, מה לעשות? יש שם המון מידע חשוב...[br]פורסם בתאריך: 12.07.2007 בשעה 19:15:02 יש לציין שמדובר בוודאות בהארד דיסק, ניסיתי כבר להחליף כבל IDE וניסיתי גם הארד דיסק אחרוהוא כן מצליח לזהות. מקווה שתצליחו לעזור לי, דרך אגב אין לו באד סקטורים!

• 0 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.