עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by yoav_sh,

אני רוצה לקנות דיסק חיצוני בנפח 500-1000G אני צריך המלצה לדיסק שמתאים ל usb 1.1 איזה פרמטרים חשובים בדיסק חיצוני?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  2. Started by A1eX,

אתחיל מזה שבצריבת CD רגיל הכל עובד מצויין, הבעיה מתחילה כשאני רוצה לצרוב DVD... אני בוחר בDATA DVD ומתחיל לצרוב, רק שהתוכנה ניתקעת על 2% ולא זזה.. מדובר בתוכנת NERO 10 וצורב בן שנתיים לפחות.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  3. אז חשבתי על הארדיסק של מחשב נייד למשל: WD1600BEKT http://review.zdnet.com/product/hard-drives/wd-scorpio-black-wd1600bekt-hard-drive-160-gb-sata-300/33171887 מישהו מכיר? בעיקרון אני מעדיף: 7200 rpm - (בגלל שהמחשב צריך לעשות 'בוט' הכי מהר שאפשר..) sata - (יותר קל יהיה לחבר, ויותר מהיר?) שטח איכסון לא הכי רלוונטי 80 גיגה ומעלה יספיק לי..(אפילו 60) מחיר - זול כמה שאפשר... יש לכם המלצות? תודה, אנשים

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  4. שלום, קניתי לפני שבועיים בערך מחשב חדש, ולקחתי את הדיסק קשיח מהישן (אפשר לראות את הדגם במפרט המחשב בצד ימין), והוספתי למפרט גם SSD. שאני משחק במשחק שמותקן על ה-SSD הרבה זמן ואז יוצא ממנו ורוצה להיכנס לדיסק הקשיח הרגיל המחשב נתקע כזה ובו זמנית אני שומע מהמארז פעולת הדלקה של הדיסק קשיח שבסופה נשמע מין טיק קטן כזה ואז אני יכול להשתמש בדיסק הקשיח. אני לא מכיר את התופעה אבל מהיגיון אני חושב שכשאני לא משתמש בו הוא נכבה אוטומתית, או שזה בעיה אין לי מושג, אבל בכל מקרה יש לי 2 שאלות על זה: 1. האם זה בסדר שזה ככה ? 2. שהכונן לא נמצא בשימוש, כלומר אני גולש באינטרנט או משחק משחק שלא מותקן עליו אלא על ה-SSD הוא נכבה, ואז שאני רוצה לכבות את המחשב אני לוחץ על Shut Down והוא שוב מבצ…

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by Shbd,

ובכן, ברשותי 2 הארדיסקים של 250 ו-200 ואני די לחוץ מבחינת מקום ואני מרגיש שאני חייב מקום אכסון חדש. חשבתי על כונן חיצוני נייד של 1 טרה בו אני יאכסן את כל ההתקנות, קבצים גדולים ותכני HD שנורא חשובים לי ושוקלים המון. השאלה, אם זה כדאי או שמא לקנות הארד דיסק רגיל ואולי אפילו לפרמט ולבצע RAID עם 2 ההארד דיסקים הנוכחים?

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  6. Started by chenc,

שלום! ברשותי צורב של LITEON - LTR 32123S, שצרב מאוד נחמד עד לפני מספר חודשים במהירות של 32 (במקסימלית שלו) - משהו כמו 3 דקות. סביל... אך לאחרונה, צריבה של 32 אורכת כ-7 דקות ואף יותר. כל מידע שהוא, כל סוג דיסק שהוא, וכל יצרן דיסק שהוא. מה מוזר - לעומת זאת , כשכיביתי את אופציית הSmartBurn (ואז מתאפשר לצרוב רק במהירות 16), נצרבה המדיה תוך 4 דקות לערך. מה הבעיה כאן? בלאי המכשיר (הוא בן שנתיים) אולי? Firmware? אופציית הSmartBurn? אשמח מאוד לשמוע אם למישהו יש פתרון / עצה כל שהיא... תודה, חן.

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  7. Started by hachling,

יש לי דיסק 2T של WD מהסידרה הירוקה. מספר חודשים לאחר הרכישה נתקלתי בבעיות בהן קבצים מסויימים פשוט מקבלים גודל אפס ואי אפשר לקרוא אותם. הפעלתי על הדיסק את תוכנת הדיגנוסטיקה מהאתר של WD והיא עצרה באמצע בגלל שלטענתה יש יותר מדי BAD SECTORS בדיסק. יש משהו שאפשר לעשות או שהדיסק תקול וחייבים להחליף?

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  8. Started by bd,

יש תרד על צורב DVD למעלה אבל יש שם יותר מדיי המלצות אני צריך המלצה על צורב טוב אני לא מבין בזה כל כך

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  9. Started by FatalZero,

אני רוצה לעשות Disable לכל התקני ה-IDE על המחשב (יש לי כונן SATA ככה שזה אפשרי) ובלחיצת כפתור (ואולי גם reboot אם זה ממש נחוץ) להפוך אותם ל-Enable יש איזושהיא דרך? רב תודות!

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  10. Started by ron38n,

קניתי ליפני חודש מארז לדיסק SATA 3.5 USB 2 בסטרימר פשוט ולינוקס הוא מזוהה בווינדוס פרופשונל 7 לא בדקתי בשני מחשבים וחפרתי בגוגל לא מוצא דרייבר או פיתרון מישהוא מכיר תודה רונן

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  11. Started by Satlan,

בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  12. הי, למחשב חדש אני מחפש קורא כרטיסים טוב פנימי בעד 100 ש"ח. אם בנוסף יש לו עוד כל מיני חיבורים, יכול גם לעניין, אבל שקודם כל יתמוך במגוון כרטיסי זכרון ושיהיה מהיר ואמין. אני עוד לא יודע איזה צבע יהיה המארז כך שאם אפשר להמליץ על מספר בצבעים שונים זה יעזור. תודה

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  13. שלום, לפעמים כאשר אני מעתיק קבצים ל- DOK תהליך ההעתקה נפסק באמצע, מופיעה ההודעה: cannot copy _______: cannot find the specified file Make sure you specify the correct path and file name והאייקון של ה- DOK נעלם מה- My Computer. בכל פעם שתקלה זו מתרחשת אני שולף את ה- DOK מה- USB ומכניס אותו בחזרה על מנת שיופיע האייקון שלו. תקלה זו מתרחשת עם DOK זה במספר מחשבים שונים לכן התקלה נוסעת בוודאות כתוצאה מה- DOK עצמו. מכיוון שהתקלה לא מתרחשת בכל פעם שמתבצעת העתקת קבצים ל- DOK המסקנה היא שישנם תאי זיכרון פגומים. האם ישנה תוכנה אשר מבצעת סריקה של כל תאי הזיכרון ?

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  14. תהליך הDV אחרי הצריבה (בASUS DRW-1608P3S או Pioneer 111) נמשך יותר זמן אפילו מהצריבה עצמה, למרות שזה אמור להיות רק קריאה? האם זה נורמלי? תודה.

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  15. Started by yotam.m,

אוקיי אז ככה הבעיה היא כפולה ומתייחסת לשני HD אחרים. קודם כל נתחיל בראשון בזמן האחרון אני לא מבין למה שמוכרים מחשב חדש עם HD SATA לא מספקים דיסקט או משהו דומה להתקנה שלו? הבנאדם צריך להיתקע ולחפש מחשב תקין כדי להוציא דרייבר בשביל שהוא יוכל להתקין מערכת הפעלה? נשמע לי הזוי. בכל מקרה הלוח המדובר הוא P5RD1-VM של ASUS כמובן. באתר של החברה תחת הנתונים של הלוח עליו לא מצאתי דרייבר להתקנה של ה-HD בכל מקרה מאותו מקום שקנו את המחשב אמרו שיש בדיסק ההתקנה של הלוח קובץ שקוראים לו MAKEDISK הוא אמור להיפתח לתוך דיסקט וליצור קובץ התקנה שיפתור את הבעיה עכשיו השאלה שלי היא האם יש דרך להשיג את הדרייבר הזה ללא הדיסק שמסופק עם הלוח כי כרגע הדיסק לא אצלי. ולבעיה השניה היא נוגעת למחשב שלי …

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  16. Started by Spider1,

לילה טוב לכולם! ברצוני לרכוש דיסק קשיח נוסף למחשב שלי (p4 1.6GHZ 865PE SATA RAID0/1 ) כיוון שמדובר במחשב מיושן יחסית אבקש המלצה להארדיסק משני בקיבולת של 160GB , נכון לעכשיו קיים WD 8 מגה באפר ו80GB קיבולת. אני מתלבט אם אני אקנה דיסק חדש SATA (תמיכת SATA 2 לא זמינה אצלי כנראה) ואחבר אותו כראשי זה ישנה משהו, ובמידה וזה לא משמעותי ההבדל אעדיף להפוך הדיסק למשני ובו כל גיבויי קבצי המסמכים והמוסיקה החשובים. אני צריך דיסק מהיר ושקט ובעל אמינות גבוהה אשמח להכוונה בהתאם. כמו כן יהיו כבר 2 דיסקים במארז ורק 3 מאווררים , האם כדאי להוסיף עוד אחד , מה מומלץ להוסיף אם בכלל? ***עריכה: האם ניתן לחבר דיסק התומך בSATA 2 לללוח אם התומך אך ורק בSATA רגיל? תודה רבה מראש והמשך לילה טוב , SPID…

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  17. Started by MetalFan,

קניתי צורב של LG דגם gh20 עם חיבור sata לוח האם שלי ישן יחסית (sokcet 478) אבל יש בו חיבור לsata כשהמחשב עולה יש הודעה שהצורב מזוהה ורשום none raid אבל בוינדוס אין כונן של צורב הבנתי שצריך להתקין controller מסויים או משו כזה,מישהו יודע מה לעשות? תודה לעונים ;D

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  18. מדובר בהארד דיסק של ווסטרן דיגיטל 80 ג'יגה בייט עם 8 מגה בייט קאש, לאחרונה עשה בעיות בזיהוי, אך כשהוא מזוהה הוא תקין לחלוטין והכל עובד מצויין, הרצתי בדיקות ואת הכלי של ווסטרן והוא נמצא תקין בכל הבדיקות אך זה כשהוא מזוהה, אך עכשיו הוא לא מצליח להזדהות ע"י לוח אם. הקינפוג מצויין ועדיין לא מצליח להזדהות, מה לעשות? יש שם המון מידע חשוב...[br]פורסם בתאריך: 12.07.2007 בשעה 19:15:02 יש לציין שמדובר בוודאות בהארד דיסק, ניסיתי כבר להחליף כבל IDE וניסיתי גם הארד דיסק אחרוהוא כן מצליח לזהות. מקווה שתצליחו לעזור לי, דרך אגב אין לו באד סקטורים!

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  19. Started by the kooks,

שלום רב. למכיר שלי נשרף הלוח אם והוא רוצה להעביר את כל המידע מהHHD הישן למחשב החדש שלו הבעיה שהיה לו מחשב ממש ישן פנטיום 3 אני חושב 800MHZ ועכשיו יש לו AMD אתלון 3000+ האם אומר להיות בעיה אם אני אחבר את הHHD הישן למחשב החדש (אחרי ג'מפור לסליב כמובן) תודה מראש לעוזרים

20. מה עדיף ראפטור של 36GB 10000RPM SATA או 120GB SATA2 X2 RAID -0 השאלה שלי מתייחסת אך ורק למהירות של הדיסקים ולא למקום האיחסון וגם לא מבחינת כסף!!!

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  21. לדוגמה, הדיסק הבא: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7731876&came=758&utm_medium=knyotvenofesh&utm_source=knyotvenofesh&utm_content=Toshiba

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  22. קניתי 25 מדיות CD-R של חברה בשם XEO שעליהם כתוב 800MB/90Min, כלומר דיסק של 800 מגה בייט. בכל מקרה, אני מכניס דיסק אחד לצורב, בוחר תיקיה ששוקלת 799 מגה בייט לצריבה, לוחץ התחל צריבה, ואני מקבל הודעה מה-Nero שלי שאין בדיסק מספיק מקום ויש להכניס דיסק...שיש בו מספיק מקום. הורדתי כמה דברים מהתיקיה כך שהיא שקלה 762 מגה, וניסיתי שוב. אותה שגיאה. למה זה קורה? האם עלי לפקפק באמינות החנות שבה קניתי את הדיסקים או באותה חברה גרמנית בשם XEO? האם יש איזושהי דרך לצרוב על הדיסק יותר מ-700 מגה בייט, או שזה באמת לא דיסק של 800 מגה? http://www.xeo.de/90_100.html - הדיסקים שקניתי.

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  23. Started by toni765,

מקווה שהגעתי לפורום המתאים יש לי דיסק 320 GB ודיסק 500 GB אני רוצה שיעבדו ב- RAID 0 על שטח של 100 GB שהם 50 GB בדיסק איך אני מכוון נפח של שטח בכל דיסק הדיסקים מאותו יצרן ואותו נתונים של כתיבה וקריאה זאת הסדרה של הדיסקים http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=299

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  24. Started by parker,

היי, לאחרונה התחדשתי ב samsung galaxy s3 ואני מעוניין להוסיף לו כרטיס זכרון. מבדיקה שטחית שעשיתי ראיתי מיליון יצרנים, סוגים ומהירויות גישה והאמת שאני לא יודע מה כדאי. האם תוכלו להמליץ על כרטיס micro sd בגודל 32GB? תודה :]

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  25. Started by Electric Boom,

יש ברשותי 4 כוננים שמתחברים בכלב IDE - דיסק קשיח ראשי ATA133,דיסק קשיח משני ATA100(או פחות,אני לא בטוח) ושני כוננים אופטיים. כרגע שני הדיסקים הקשיחים על אותו ערוץ ויש לי תחושה שזה גורע קצת מהביצועים,מהי התצורה האידאלית?

• 8 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים