אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, מעוניין בהתייעצות לגבי דיסק קשיח שאמור לעבוד יחסית הרבה. החלטתי על נפח של 3TB. אני רואה שני דגמים שנראו לי http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=797378 http://www.gamepoint.co.il/product.aspx?p_id=8152 לא מצליח להבין כל כך את ההבדל ביניהם. אולי רק SATA3. האם יש לזה משמעות חזקה לגבי השימושים שאני אמור לעשות עם הדיסק. האם באופן כללי הייתם ממליצים על דיסק שונה משום שהוא אמור להחזיק הרבה חומר ויחסית לקרוא ממנו הרבה דרך רשת של מחשבים. תודה ויום טוב לכולם
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אוקי ..אז ככה ...אני רוצה לגבות כמה וכמה דברים מהמחשב שלי על גבי דיסק דוד ( DVD ) עכשיו כשעשיתי זאת צרבתי דרך DATA DVD הכנסתי כל מה שיכלתי וצרבתי , 3.8 מתוך ה- 4.7 עכשיו כשהכנסתי את הדיסק שוב לצורב ורציתי להכניס עוד קבצים ( כלומר שהדיסק אמור להיות פתוח ) אז הצורב לא זיהה לי אותו ...ז"א שנדפקתי עם זה אז מה שאני רוצה לעשות פה אם אפשר בכלל , שאחרי הצריבה הדיסק יהיה פתוח ככה שאני יוכל לגבות עוד קצבים ..האם יש מישו שיודע מזה משו אני אודה לו מאוד תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי, אני עובד עם נרו אקספרס. שמעתי שניתן לצרוב על דיסק ולהשאיר אותו פתוח לצריבות נוספות (לא לנעול אותו). איך אני עושה את זה? תודה רבה!! שלומי
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום! נראה שיש לי בעיה מוזרה מאוד ולא ידעתי אם לשים את זה פה או המחלקת OC כי זה מעורב כזה... כפי שהכותרת אומרת, כאשר תדר הבאס של המעבד שלי גדול ב-50 מהמקורי (OC של 25%), כשאני מנסה לצרוב או לעשות סימולציה בנרו הוא אומר לי "Communication Failure" וזהו, אם אני מוריד את תדר הבאס חזרה לתדר הנורמאלי שלו הצורב עובד כמו שצריך. מה קורה?! תודה.
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
עוד מעט אקנה מחשב חדש עם דיסק קשיח 250GB AAKS של WD . וברשותי כונן של 80GB . איך לפי דעתכם כדאי לי לחלק (אם בכלל) את הדיסק קשיח החדש???
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי דיסק חיצוני MY PASSPORT WD 320GB חדש יחסית, כל פעם שאני מחבר אותו ל-USB הקדמי אחרי זמן מסויים הוא מתחיל להשמיע רעש פיזי (מעיין קליקים כאלה מתוכו) ואז המחשב לא מזהה אותו יותר. עכשיו חיברתי אותו לאחורי המחשב לא מזהה אותו ביכלל?? מה הסיפור של החתיכת זבל הזה?? נעם
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אחרי שאני צורב משהו בצורב(NEC 3550),הוא לא מסוגל לקרוא אותו. יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום. ברצוני לרכוש הארדיסק חדש למחשב ולכן אני רוצה לשמוע חוות דעת והמלצות על: 1. ה-הארדיסק עצמו, איזה אחד כדאי לקנות. אני רוצה אחד של 500-640GB. אבל גם המלצות לגבי 1T יתקבלו בברכה. אני חושב על ה - Western Digital 640Gb 16MB AAKS - 7200RPM S-ATA שראיתי במפרטים המומלצים באתר, הוא נשמע לי טוב אבל כמובן אם למישהו יש משהו להוסיף אני אשמח לשמוע. 2. אני אשמח אם יוכלו להמליץ לי על חנות מסויימת, אני חשבתי על אייבורי אבל היות שיש כמה וכמה שמועות לגביהם אז אני רוצה לבדוק חנויות אחרות. אני גר באיזור באר-שבע ולכן חנויות באיזור יהיו אחלה, מה שכן חנויות בירושלים גם כן יהיו בסדר כי אני מגיע לשם הרבה. ההעדפה שלי היא חנות שבה אני יכול לאסוף את המוצר בעצמי מכמה סיבות אבל ב…
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר, כבר כמה שעות וללא הצלחה דיסק SATA של ווסטרן, 120 ג'יגה. יש לי גם דיסק קשיח ATA133 של מקסטור. החיבור הולך ככה: צורב על ATA, סלייב. דיסק קשיח על הRAID (רק בגלל שזה ATA133), מזוהה כמאסטר ועובד נהדר. דיסק קשיח על SATA, מזוהה כמאסטר אבל לא מצליח להתקין עליו. ניסיתי להתקין חלונות 2000 על הכונן (אחרי שחילקתי אותו למחיצות, בעזרת דיסק הפעלה של חלונות 98), אבל ברגע שהוא נכנס להתקנה עצמה אני מקבל הודעת שגיאה שהדיסק לא זמין (מסך כחול), בהתקנה דרך הדיסק עצמו אני מקבל הודעה שאין לי דיסקים קשיחים (למרות שהATA גם מחובר) חשוב לי שהמערכת הפעלה תהיה על ה SATA כי הדיסק השני הופך להיות גיבוי לחומר חשוב. תודה לכל העוזרים.
-
היי, אני לא יודע אם זה המקום המתאים, אבל מישהו יודע איפה אני יכול לקנות מדיות לצריבה של DVD בגודל 8.5 (Dual Layer)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
קניתי דיסקאוןקיי של קינגסטו 16 גיגה בשביל שאני יוכל להאתיק סרטים בגודל של 6 ומ8 גיגה ממחשב למחשב -הבעיה שכשאני מנסה לעתיק הוא רושם שהוא מלא למרות שבמאפיינים מראה שיש 14 גיגה שמתי לב שהוא מפורמט בFAT32 ועד כמה שזכור לי זה לא תומך ביותר מ2 גיגה- האם יש פיטרון או אפשרות לפרמט את זה שונה כך שאני יעתיק את הקבצים?
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, הציעו לי לקנות SSD של חברת toshiba מסדרה: [h=1]Toshiba Q-Series 128GB[/h]יש למישהו ניסיון איתם? או יצא לו לעבוד איתם או שמע אלייהם אשמח לקבל תשובה תודה
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
2 כונני Optiarc שונים לא מצליחים לקרוא את המדיה, למרות שהיא נצרבה ע"י אחד מהם. לעומת זאת כונן Matshita כן מצליח לקרוא את המדיה. אני מעוניין לקנות צורב של Matshita ל- PC, אבל לא מצליח למצוא. מישהו יכול להמליץ על צורב DVD שיכבה כפולה מתוצרת אמינה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
אני מעוניין להבין מה זה והבנתי שיש באתר מאמר כזה אבל לא מצאתי אותו. מישהו יכול להסביר או לתת לינק למאמר? רק לא מאמר באנגלית כי זה לא יעזור לי בכלום. תודה מראש למסייעים.
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש תרד על צורב DVD למעלה אבל יש שם יותר מדיי המלצות אני צריך המלצה על צורב טוב אני לא מבין בזה כל כך
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
המחשב שלי כל הזמן עושה לי גיבוי וזה תופס לי מלא מלא מקום ואני לא רוצה ולא רציתי לעשות גיבוי, עכשיו כל פעם שאני מוחק את הגיבוי הזה זה חוזר על עצמו ועושה לי שוב ושוב.. וזה מטריף אותי ! איך אני אמור לבטל את זה ושהמחשב לא יעשה לי יותר גיבוי ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
איזה סוג מדיות מומלץ לקנות עם הצורב החדש? מינוס או פלוס? מה זה משנה בעצם? (מלבד המחיר) כמו כן, האם הכוננים של NEC אכן דורשים מדיות "איכותיות" יותר?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
במחשב הישן היה צריך לילחוץ על F-6 ולהוסיף דריבר של SATA אבל במחשב החדש לא היה צריך, פשוט התקנתי את ה WIN-XP-SP2 כרגיל, והוא זיהה את הכונן הקשיח. את כל הדרייברים הורדתי מהאתר של ASUS והתקנתי אותם בלי שום בעיה... למעט הדריבר של ה SATA2 ! אני לא בטוח אם הכונן הקשיח באמת עובד עם אופציות של SATA2 ומהירות 300 , או שהוא מזוהה כ-ATA בילבד. במנהל התקנים רשום שהכונן עובד עם דרייבר של WINDOWS ואני הרי התקנתי SiI3114... אז ניסתי שוב לעדכן את הדריבר דרך מנהל ההתקנים אבל הוא לא קיבל את זה ואני גם לא בטוח עם איזה דריבר עלי לעבוד, בקיצור קצת ערפילי ולא ברור, האם אפשר להסביר קצת על העינין? האם יש דרך לוודא האם אני מריץ את הכונן שלי על SATA2 ? תודה רבה. -------------------- המחשב החדש:ASUS…
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום . יש לי דיסק מקורי דוידי שתכולת בו בנפח 4.86GB ואני לא יודע אם הם הכניסו בדיסק רגיל 4.7GB או 9GB אני חושב ברגיל השאלה איך עושים את זה ? איך אני יכול לצרוב על דיסק דוידי רגיל תכולה של 4.86GB ? תודה רבה .
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי דיוידי בו יש סרטון ערוך מאירוע משפחתי, ניסיתי לצרוב אותו ולא הצלחתי. יכול להיות שהוא נצרב עם הגנה כלשהי? אם כן, איך אני בכל זאת צורב אותו? כמובן, בלי "לפרק אותו לגורמים" (אודיו ווידאו בנפרד, וכו'). התוכנה שהשתמשתי בה היא נרו, והוא כותב לי פשוט "לא יכול לצרוב את הדיוידי" באנגלית, בלי מידע מעבר לזה... האופציה שניסיתי להשתמש בה היא Copy DVD. תודה
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
אני מחפש את הדיסקים הספציפיים האלו כי הם עובדים הכי טוב עם מערכת הסטריאו שלי, מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותם באזור תל אביב או באזור אשדוד ? הם באים בקופסאות קרטון של 10 ובפנים כל דיסק נמצא ב Slim Case.
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
ההרדיסק מיועד לגיאים של מוסיקה וסרים, אז רצוי שיהיה אמין ולא ישרף לי כשיש עליו 100 ג'יגה מוסיקה... תודה
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום כמה פורטים יש ללוח שלי? האם זה חיבור רגיל או מיוחד מהתוכנה אני לא חושש אך חומרה ללוח מתקדם זה קצת חשש לתשובתכם אודה וחג שמח, יהודה
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת דיסק קשיח פנימי 500 ג'יגה מינימום עד 500/600 שקל גג עוד שאלה קטנה דיסק חיצוני עם אני שם אותו בתור דיסק קשיח שיתחבר נגיד בUSB והקצב העברה שלו יהיה מהיר יעבוד והמחשב יקח ממנו את הנתונים זה יהיה יותר איטי בהרבה? עם לא אז אפשר המלצה לאחד טוב בסיבבות ה1000 (אני צריך דגם (תשם)) ואני יזמין מחו'ל ראיתי כבר כמה של WD אבל לא יודע מה טוב מה פחות טוב כאילו כתוב פרימיום וכל זה לא יודע בקיצור אני צריך או כונן פנימי / חיצוני מה שעדיף מבחינת נפח/ מהירות עם אין הבדל גדול אז עדיף חיצוני מהיר ואני כבר יחפש בEBAY או משהו תדגם ויזמין אני רק צריך לדעת מה טוב תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-