עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. לדוגמה זה: Western Digital 80 Gb 7200 ATA 100 8 Mb Buffer

2. Started by RonCohen,

DoK של Sandisk לפעמים עובד ולפעמים לא כשאני מכניס אותו והוא עובד אז הכל טוב המחשב מתריע שנכנס התקן חדש וכשהוא לא עובד מופיע USB Device Not Recognize מה הבעיה אני ממש צריך אותו לא את החומר שעליו יש דרך לתקן אותו

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  3. Started by yair71,

במשך זמן רב אמרתי לכם שהמדיות שלי טיאק והיה לי ויכוח עם כמה, על האיכות. היום ניסיתי לגבות עם תוכנת ארקוניס ונאמר לי שהמדיה מסוג נחות כאשר הכנסתי את המדיה של LG התוכנה החלה לגבות. מהיום אני מפסיק לקנות טיאק, רק חבל שיש לי 100 DVD ו-100 CDR של טיאק אי לכך ובהתאם לזאת אני מתנצל בפני כולם שהתווכחנו לריק.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Cereal Killer,

שאלה... אני חושב על לפנק את הנייד שלי ב SSD למערכת ההפעלה + תוכנות (נראה לי ש 40GB יספיקו שכן נכון להיום זה גודל מחיצת C אצלי ויש לי עוד 7.5 פנוי) אבל מצד שני, אני לא רוצה לוותר על נפח האכסון של הדיסק המכני. יש לי 2 אפשרויות: 1. לנתק את הכונן האופטי, להכניס את הדיסק המכני לתוך מנשא שיכנס במקום האופטי ולקנות SSD 2.5 רגיל שיכנס במקום הדיסק המכני (אופציה פחות רצויה מבחינתי היות ואני כן משתמש בכונן האופטי אחת לכמה ימים) 2. להכניס SSD לסלוט MINI PCIE פנוי שיש לי (בעקרון יש שם מודם סלולרי, אני לא משתמש בו, הוא מנותק בביוס כדי לחסוך בחשמל ואין לי שום בעיה להעיף אותו החוצה - הכונן האופטי יותר שימושי לי פי כמה וכמה), השאלה שלי, האם יש SSDים בממשק זה ובנפח הרצוי במחירים משתלמי…

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  5. היי... ערכתי בנצ'מארק ב-HD Tune לדיסק הקשיח שלי, ואני לא כל כך מבין את התוצאות של התוכנה. העלתי תמונה. מה שאני רוצה לדעת בעיקרון זה אם הוא לא תקול, איך הביצועים ומה רמת החיים. תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  6. סליחה על הבורות,אני אפרט את זה הכי פשוט. קניתי לוח אם חדש וחיברתי אליו את 2 הכוננים הקשיחים שלי-אחד 60 גיגה והשני 40.הWINDOWS מותקן על ה40. עכשיו,בלוח אם יש רק חיבור אחד של IDE אז זה אומר שכדי להכניס את הסידירום אני צריך להוציא את אחד מהם.לא קריטי בשבילי,אני לא צורב כלום בעיקרון אבל צריך להתקין דרייברים. חיברתי את הצורב בכל אופציה אפשרת ביחיד עם אחד ההארדיסקים וזה לא עובד. כשחיברתי ל40 הוא הביוס שם את ה40 כסלייב ולא הראה שהוא מזהה את הצורב,והמחשב לא טען את המערכת הפעלה. כשחיברתיל60 הוא הפעיל את ה60 כסלייב ואת הצורב במסטר ודרש לעשות פורמט-לא בא בחשבון(צריך קבצים). אני פשוט רוצה לחבר את הכונן להארד דיסק של ה40 גיגה,להתקין דרייברים וזהו.למה זה לא עובד?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  7. Started by Starsky,

שלום לכולם, בשנתיים וחצי האחרונות המחשב שלי עבד חלק, בלי שום תקלה או רעש, ואפילו בלי אנטיוירוס... עד שנכנסתי לאיזה אתר וכנראה נכנס לי וירוס והייתי צריך לפרמט. מאז שפירמטתי המחשב ממש מקרטע.. הוא הרבה יותר איטי ממה שהוא היה לפני ואין עליו כמעט כלום, חוץ מהתוכנות הבסיסיות כל האופיס למיניהם פוטושופ ודברים כאלה שגם היה קודם ואפילו יותר. לא רק שהוא מקרטע הוא גם נורא מרעיש, דבר שלא היה לי אף פעם... גם שאני לא מאמץ אוטו אפשר לשמוע רעש, ושאני פותח אקספלורר ונכנס לאתרים מסויימים או מפעיל שני דברים במקביל יש רעש מטורף של כמו רוח חזקה ואני לא בטוח אם הוא מגיע מהארד דיסק. יש לי מחשב פנטיום 4 2.0GHZ 512ddr והארד דיסק 80 GB 7200 RPM לא יודע של איזה חברה. בכל מקרה בגלל שזה לא היה עד לפנ…

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  8. מה האופציה הכי טובה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. לאחרונה עברתי לחלונות ויסטה ויש לי בעיה עם הצורב DVD lg gsa-h44n בחלונות XP הצורב קורא וכותב בצורה תקינה לחלוטין. בחלונות ויסטה יש את הבעיה הבאה: * מערכת החלונות ויסטה מזהה את הצורב בצורה תקינה * צורב קורא דיסקים שהוא צרב ב x4 * כאשר מכניסים דיסקים אחרים הצורב לא קורא אותם ולא רואה קבצים על הדיסק * למרות שהוא לא קורא את הדיסק - אני יכול לראות בפרמטרים כמה מקום נשאר בדיסק וכמה תפוס * לכל דיסק שהוא לא קורא הוא מתייחס כדיסק ריק ומקפיץ את אופצית הפירמוט של ה DVD בויסטה מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  10. Started by ksn1981,

שלום לכולם, איפה ניתן לקנות vertex 3 בארץ? מישהו קנה בפועל? היו חנויות שפירסמו באתר והורידו.. ויש שעדיין מפרסמים אך אין להם.. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by tomz,

חג שמח ושנה טובה אז ככה, קניתי הארד דיסק חדש, 500 גיגה של סיגייט, SATA חוץ ממנו יש לי במחשב הארד דיסק 250 גיגה גם כן SATA שכבר עובד, הוספתי את ההארד דיסק החדש, גם בבוט המחשב מזהה אותו, וגם הווינדואס עצמו ב DEVICE MANAGER מזהה אותו אבל במחשב שלי הוא לא מופיע. אשמח לעזרה תום

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  12. היה לי במחשב הקודם בקר ATA-133 של Promise, כרגע אני עם שני הדיסקים הקשיחים שבמפרט, ויש הבדל גדול מאוד, הדיסקים הקודמים (מקסטור IDE) שישבו לי במחשב הקודם על הבקר עבדו יותר מהר (במיוחד בהעתקת קבצים מדיסק אחד לשני), כרגע בלי בקר, על SATA שאני מעביר קובץ גדול מסוים, ונגיד אני שומע שיר ברקע, או רואה סרט, התוכנות נתקעות עד שהקובץ מסיים להעביר. האם זה דבר סטנדרטי שבזמן העתקת קבצים מדיסק אחד לשני הכל יקפא ככה? (אפילו אם זה לשניות בודדות). האם יש כבר בקר SATA II? אם למישהו יש בקר SATA ויכול להעלות כמה בנצ'מרקים? (נא לציין איזה בקר בדיוק). תודה.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  13. Started by gal426,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות DOK שיהיה מהיר וסבבה ושיוכל לעבוד עם הXBOX360 עכשיו אני לדעת איזה DOK יעשה לי את העבודה היה לי פעם את הDOK SANDISK CRUZER MICRO 16GB והוא סבבה מאוד לצרכים שלי אז אם תמצאו לי משהו שדומה לזה ואפילו יותר טוב אני אשמח תודה ושכחתי המחיר המקסימלי הוא 100 שקל

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  14. Started by M1SH,

אהלן יש לוח MSI 865PE Neo2-PS M ואני רוצה להביא H.D חדש כי הישן נדפק לי היה לי 120GB ואני מחפס משהו קצת יותר גדול במסגרת התקציב שיהיה אמין ולא ירעיש בתודה מראש M1SH

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  15. Started by ziv_r,

מחפש מארז NAS עד 300 ש"ח. בארץ המארזים משום מה מתחילים ב 1000 ש"ח ומעלה. חיפוש פשוט בזאפ לא הניב תוצאות ריאליות. מישהו מכיר, יודע?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by gamer-8,

יש לי מחשב חדש, ויש רעש מוזר כשאני מעתיק קבצים ופותח קובץ ראר גדול (נראה לי רעשים מההרד דיסק). maxtor 120gb sata זה נשמע קצת כמו שמדליקים את הטלויזיה ויש את האפור הזה שעושה רעש כזה, רק שלא ברצף.. יש לי את המחשב כבר כמה ימים, ורק עכשיו, פעם ראשונה שאני שומע את זה... גם הדי וי די החדש (רק אתמול קניתי), עשה רעש כשהעתקתי כמה תכנים של דיסקים לכונן הקשיח... מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  17. אני חייב את העזרה שלכם דחוף!!! מישהו יודע אם אני יכול להשים את הTravelstar 7K100 או Travelstar 7K80 אבל את הדגם עם הSATA, 1.5 Gb/s, 7200 RPM בmacbook 2.0 וזה באמת יעביר לי במהירות כזאות כי לפי אפל מה שיש לי עכשיו מעביר ב150 mbs או שלא הבנתי נכון ושאלה אחרונה יש למישהו מוסג אם מרגישים הבדל???

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  18. ההארד דיסק הראשון של ה8 מגה באפר יפעל גם ב2 מגה באפר? או שכל אחד יעבוד במהיריות שלו? כי מישהו אמר לי שאם מחברים שתי הארדיסקים אחד יותר איטי מהשני אז שתי ההארדיסקים יפעלו לפי המהירות איטית יותר,עכשיו אני לא יודע אם זה נכון לגבי הmb buffer או שזה רק בנוגע לrpm?

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  19. יש לי צורב LITE-ON 52X32X52. עומד להגיע אליי בשבוע הזה או הבא צורב DVD NEC 3520A BULK. רציתי לדעת אם כבל ה-IDE של הצורב הישן יתאים לחדש, או שאצטרך לקנות גם חדש? כי אם לא יתאים- שאני אתקשר לחנות להוסיף כבל IDE לקנייה.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  20. שלום, לוח האם שלי - Asus p5vd2-mx. כתוב על האריזה שיש לו חיבור SATA 3GB/S. כרגע אין לי צורב (בגלל זה אני רוצה לקנות ) אבל אני לא יודע אם החיבור הזה פנוי או לא. איך אני בודק את זה? עוד משהו, היתרונות והחסרונות של הצורבים לא אומרים לי הרבה... איזה צורב מומלץ לקנות? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by asher_pa,

אני תלבט בין שני סוגי צורבי DVD LG 4163B או NEC 3520A מה עדיף מבינהם?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  22. Started by krusty,

הי יש לי צורב חדש יחסית, של סוני 52x24x52. אני עובד עם תוכנת nero.צרבתי דיסק של 900 מגה אבל לא יצא טוב. אני יודע שיש צורבים שלא מסוגלים. איך צורבים כך שיעבוד? האם צריך לקנפג משהו? תודה A

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  23. Started by Maiasony,

שלום יש לי במחשב שני כוננים אחד של 40 ואחד של 160 ATA 100 ה 160 משמש לאיחסון וה 40 מחולק לשתי מחיצות של 20 אחד לוינדוס ואחת למוסיקה על מחיצת המוסיקה של התקנת וינדוס ישנה ואני מעוניין לפרמט את כל המחיצה איך אני עושה את זה דרך הוינדוס ? כי כשאני עושה FORMAT הוא כאילו עושה את התהליך ובסוף אומר שלא הצליח להשלים את הפורמט ואכן כלום לא נימחק

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  24. כמה שבועות לאחר ההשקה הראשונית, הדגמים התקציביים החדשים שהפכו לזריזים יותר זמינים גם בשוק המקומי שלנו לכתבה

25. Started by DakloN,

שלום.. איזה צורב היום הכי כדאי לקנות..? מהצורבי דיוידי של היום.. NEC,LG,PIONEER,BENQ?? או אולי משהו אחר...

• 2 תגובות
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.