אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
-
שמתי לב שבכוננים קשיחים (של כל החברות) יש כמו 2 סדרות שונות של הגודל של הכוננים סדרה 1 80 G 160 G 320 G סדרה 2 250 G 500 G 1 T יש בין 2 הקבוצות האלה הבדלים במבנה ? איזה ?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
חנויות כבר מוכרות את צורב ה-DVD של לייטאון, ה-?401, במחיר כזה. הצורב הזה תומך רק בפלוס, אבל עם הפירמוור הנכון ניתן לשינוי לדגם 411 שתומך גם במינוס. לפי דיווחים באינטרנט, השדרוג הזה ממש עובד. אני מתלבט אם לקנות במקום זה פיוניר 106 ב-?850 ש"ח או לייטאון 411 retail (ולא פרוץ...) ב-?800 ש"ח. מה דעתכם? שווה להוסיף יותר מ-?200 ש"ח בשביל זה?
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי דיסק קשיח חדש 500 GB של WD במחשב שלי כרגע מחובר ב SATA 250 WD כניסיתי לחבר את החדש שמתי לב שאין לו כניסה לקבל מתח כמו לישן IDE השאלה שלי היא מאיפה הוא מקבל מתח(חשמל) האם אני צריך לקנות מתאם ממתח של IDE למתח של SATA? ובכלל מה עם הג'מפרים הם לא קיימים אצלי בכלל תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 כוננים (מחיצות) 1 C 5 ג'יגה 2 גיגה פנויים כונן 2 D 26 ג'יגה 14 פנוי האם כדאי לי להגדיל את C כי נראה לי שהוא קטן מדי למשהוא כמו 8-10 ג'יגה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
משו הזוי לFAT32 עובד רגיל בלי בעיות אם יש תוכנה טובה ההארדיסק של סיגייט
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש אפשרות בביוס לאפשר את ההגדרות האלה. אני מבין שלאחר התקנת ווינדוס אקס פי יש עדיין אפשרות להשתמש בהן, באמצעות פאטש מיוחד. השאלה שלי אם יש בכך תועלת כלשהי, נגיד - המחשב יעבוד מהר יותר או שזה סתם יסבך ת'עניינים. ההארד דיסק שלי הוא 7200.11 500 ג'יגה סי-=גייט (המושמצים). תודה.
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מותר להדביק מדבקה על דיסק? אם לא-איך אפשר לכתוב עליו רשימת שירים? (אין מקום לכתוב 20 שירים על דיסק אחד)
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב ישן עם חיבור SATA 2 ולוח שאינו תומך ב TRIM. לוח Gigabyte P55-UD3, זיכרון 8 גיגה. אני מעוניין לרכוש כונן SSD על מנת לשפר את ביצועי המחשב. גודל רצוי: 120-250 גיגה. הבנתי שישנם כוננים עם יכולת לבצע TRIM מתוזמן למקרים בהם המערכת מסביב לא תומכת. כמובן שאני מעדיף כונן עם תמיכה ותוכנה רלוונטית. המחשב מותקן ולכן אני מעדיף כונן שניתן לבצע אליו מיגרציה לתוכן ללא התקנה מחדש. האם השיפור בביצועי המחשב יהיה דרמטי גם בחיבור SATA 2? אשמח להמלצות, המון תודה
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מארז חיצוני וכונן 1-2TB. כמובן שהכונן יהיה SATA. איזה מארז צריך? מזה ESATA? אשמח להמלצה על מארז ספציפי? והאם צריך ספק חשמלי בנוסף לחיבור USB? אני כמובן רוצה לחבר את הכונן הקשיח דרך USB למחשב. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://ace.uci.edu/index.php/wiki/mediainfo/All_DVDs_are_not_created_equal/ אחלה כתבה.
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש ואני מתקשה להחליט לבד איזה צורב לשים. חשוב לי שיהיה lightscribe ושיהיה אמין באזור ה200 ש"ח המלצות בבקשה תודה
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום , לוח האם שלי תומך בממשק SATA , האם ניתן לרכוש HD עם ממשק SATA2 ?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, מעוניין להרכיב מחשב גיימינג חדש עם מפרט גבוה. בחלק מלוחות האם עם צ'יפ Z79 יש חיבור sata express חדש שיכול להעביר עד GB\S 10. השאלה היא האם קיימים כבר SSD שבאמת יכולים לנצל את החיבור הזה, כלומר לקבל עדיפות משמעותית על חיבור SATA III. אני מעוניין ב- SSD בנפחים 120 - 256 GB.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום קיבלתי את המחשב החדש.. אני תמיד שומע רעש שנשמע כמו ההארדיסק שמסתובב ומפסיק ושוב מתחיל להסתובב גם כשאני סתם גולש..מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם הנק 3500A שלי עבר עדכון קושחה מ 2.16 ל 2.18 מה ההבדלים?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
תראו יש לי מחשב AMD64 מפרט בצד ימין... יש לי עליו הארדיסק 60 ג'גה של ווסטרן דיגיטל ואני רוצה עכשיו לקנות עוד 80 ג'יגה... הסתכלתי וראיתי שיש כל מיני דברים SATA \ IDE בלה בלה בלה.. השאלה מה מתאים לי ומה הכי עדיף? אני רוצה לעבוד עם 2 הארדיסקים אני מקווה שזה לא מפחית מהביצועים כאשר הווינדוס יהיה מותקן על הארדיסק הישן ומשחק שיפעל מהארדיסק החדש יפחית לי בביצועים? ועוד שאלה ... יש אפשרות להעשות העברה כללית מהארדיסק הישן לחדש ולתפקד כרגיל עם החדש ?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש הביתה כונן קשיח חיצוני. אמין ביותר. ככול הנראה ברייד. המטרה גיבוי של המחשבים שלי ושל אחי ובקרוב גם של אחותי. כאשר הדגש העיקרי הוא הגנה על המידע בגודל של טרה או שתיים וגישה נוחה מכל מחשבי הבית.משהו בסגנון שרת קבצים נראה לי זה נקרא? התקציב הוא רף עליון +++ אני רוצה לצאת מהעסק בפחות מ 1000. מה מומלץ? תודה קבה מראש. נחום.
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכשיו כונן סידירום שיקרא לי את הדיסקים טוב שיקרא אותם חלק (הצורב שלי בקושי קורא כבר) ושיעשה את הכל מהר בלי תקיעות עכשיו רציתי לדעת אם DVD גם טוב ויקרא בלי בעיה ומהר או שעדיף לקנות CD? אם כן של איזה חברה?
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק חיצוני מדגם WD ELEMENTS 1TB חיברתי אותו למחשב ובמקום לחבר אותו לכבל המקורי שלו (12V) חיברתי אותו בטעות לאחד של הנייד 20V.. היה רשרוש של חשמל, באותה שניה ניתקתי את זה מיד, היה מאוחר מדי וכבר יצא ריח של שרוף מההארד דיסק.. קניתי אותו לפני כחודש באייבורי, לא בעיה להגיד להם שהוא נשרף מעצמו ולקבל חדש - העניין הוא שיש עליו חצי מהחיים שלי ומאוד חשוב לי המידע הזה, הם יחליפו אותו שם בחדש ולא נראה לי שיהיה אכפת להם מהמידע.. אני כמעט בטוח שלא כל ההארד דיסק נשרף אלא רק איזה פיוז או אחד החלקים בשרשרת שמספקת חשמל וניתן לתקן את זה, מצד שני אם אני אפתח אותו (אין איזה בורג או משהו, זה לפתוח בכח) אני לא מאמין שהאחריות תהיה שווה משהו.. שחזור הארד דיסק נייד יכול להגיע למעל 100…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כל פעם שאני ניגש לאחד מהכוננים במחשב (שלא משמשים למערכת ההפעלה), במידה ולא ניגשתי אליו הרבה זמן לוקח להם כמה שניות בשביל להידלק ואז יש רעש של כמה סיבובים מהירים בכונן לפני שהוא מתחיל לפעול. מישהו יודע אם מדובר באיזשהו אופציה שניתנת לביטול בווינדוס או שזה אולי קשור למנגנון הבטחה ב intel rapid storage?
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום. יש לי דיסק ניקוי "Compact Disc Digital Audio". ניקיתי איתו בעבר כונני סידירום של מחשב וגם צורבי סידירום והוא ניקה אותם. אפר להשתמש בו גם על דיוידירום (שקורא גם סידי)? או שצריך דיסק מיוחד לדיוידי (אם יש דבר כזה בכלל?)
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
המחשב עובד לאט מאד עשיתי error checking כולל תיקון של bad sectors של ווינדוס 7 בקושי זז CPU נמוך מאד נראה לי שהבעיה כאן Re-alocated sector count Id 5 Value 200 Threshold 140 Worst 200 Warranty 1 יכול להיות שהבעיה היא בattributes העליונים יותר שבתמונה בכל אופן אשמח לעזרה מהמבינים!
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-