עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Arkadon,

שלום לכל משתתפי פורום . מחוסר שטח איחסון הייתי רוצה להוסיף למחשב שלי קצת שטח מכיוון ואני עוסק במוזיקה וכמו כן בצילום שני הדברים זוללים מקום כרגע מותקנים אצלי שני הכוננים הבאים WD2500KS-00MJB0 WD5000AAKS-00A7B0 שניהם ב SATA ישנו עוד כונן DVD/RW שמחובר גם כן ב SATA בנוסף יש כונן נייד WD2500KS-00MJB0 שמסתובב עלי. הלוח אם הוא GA 965P -DS3 אני חשבתי לוותר על ה 250 שמותקן במחשב ולרכוש את ה T1 אשמח לכל יעוץ והכוונה בשדרוג והמלצות לבחירת כונן . תודה .

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  2. Started by amit16114,

זה המחיר הכי זול שראיתי להארדיסק הזה. לפי מה שהבנתי הוא מורכב משתי פלטות של 320 ג'יגה כל אחת. מישהו כאן ראה את זה?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  3. Started by alon4256,

המחשב שלי כל הזמן עושה לי גיבוי וזה תופס לי מלא מלא מקום ואני לא רוצה ולא רציתי לעשות גיבוי, עכשיו כל פעם שאני מוחק את הגיבוי הזה זה חוזר על עצמו ועושה לי שוב ושוב.. וזה מטריף אותי ! איך אני אמור לבטל את זה ושהמחשב לא יעשה לי יותר גיבוי ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  4. Started by jj516,

כבר יומיים שה HD שלי משחק משחקים מסוכנים, אני שומע באמצע העבודה את כיבוי ה HD שלי (יש לי שניים ואני מדבר בוודאות על HD 40 GB של WESTERN שהוא גם C אצלי) אני שומע אותו פשוט באמצע העבודה מתכבה, עכשיו, יש לי פנל קידמי למארז שמחובר יחד עם ה HD והוא גם מתכבה, אז אני חושב שהבעיה היא לא ב HD אלה באחד החיבורים במולקס או בספק, האם אני צודק? או שזה ה HD?

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  5. Started by bla7,

יש לי דיוידי בו יש סרטון ערוך מאירוע משפחתי, ניסיתי לצרוב אותו ולא הצלחתי. יכול להיות שהוא נצרב עם הגנה כלשהי? אם כן, איך אני בכל זאת צורב אותו? כמובן, בלי "לפרק אותו לגורמים" (אודיו ווידאו בנפרד, וכו'). התוכנה שהשתמשתי בה היא נרו, והוא כותב לי פשוט "לא יכול לצרוב את הדיוידי" באנגלית, בלי מידע מעבר לזה... האופציה שניסיתי להשתמש בה היא Copy DVD. תודה

6. Started by SEangel,

האם לעוד מישהו יש בעיות קריאה עם ה2500? למרות שמבחינת צריבה אין איתו בעיות (צרב כ60 מדיות פורטיס ורק 2 נדפקו (חלקם נצרבו X6)), הוא כל הזמן נתקע בקריאה עד עכשיו לא היתה לי בעיה כי היה לי כונן DVD נוסף (PIONEER 114) (זצ"ל) שהצליח לקרוא כל מה שהנק לא יכל (שריטות קלות ואפילו טביעות אצבעות) אך מאחר והוא החזיר את נשמתו לבוראו, הNEC הפך לכונן יחיד האם הבעיה היא בכונן הספציפי שלי או בעיה כללית בכונני נק? האם למישהו יש פתרון?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  7. שלום חברים, תמליצו לי בבקשה על דיסק חיצוני 2.5" USB2 320GB אמין ומהיר בתודה ויום טוב לכם

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  8. מדובר בהארד דיסק של ווסטרן דיגיטל 80 ג'יגה בייט עם 8 מגה בייט קאש, לאחרונה עשה בעיות בזיהוי, אך כשהוא מזוהה הוא תקין לחלוטין והכל עובד מצויין, הרצתי בדיקות ואת הכלי של ווסטרן והוא נמצא תקין בכל הבדיקות אך זה כשהוא מזוהה, אך עכשיו הוא לא מצליח להזדהות ע"י לוח אם. הקינפוג מצויין ועדיין לא מצליח להזדהות, מה לעשות? יש שם המון מידע חשוב...[br]פורסם בתאריך: 12.07.2007 בשעה 19:15:02 יש לציין שמדובר בוודאות בהארד דיסק, ניסיתי כבר להחליף כבל IDE וניסיתי גם הארד דיסק אחרוהוא כן מצליח לזהות. מקווה שתצליחו לעזור לי, דרך אגב אין לו באד סקטורים!

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by ZeppeliN,

אז ככה, יש לי דיסקים DVD+RW של ורבטים מתוצרת טאיוואן. אבל אין לי מושג איך מפרמטים את הדיסקים האלה. יש לי ויסטה וNERO החדש (נדמה לי 8) . איך לעזאזל עושים את זה?!

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  10. Started by bennash,

קרעתי הודעה של משהוא בנושא אבל לא הצלחתי להוריד את התוכנה יש לי WD שנקנה בתחילת 2012 כשהמחירים עלו בגלל השיטפונות עכשיו התקנתי את מערכת ההפעלה מחדש (היא לא מותקנת בWD) ואני לא מצליח להכניס לWD כלום (כולל הורדות). במחשב שלי רשום שהוא 10.0gb ופנוי 352MB למרות שבמנהל האמצעי אכסון כתוב שהוא כמעת 1TB יש לי בוא 454GB לפי מעפנים על כל הקבצים והתיקיות בתוך הכונן. כמו שכתוב בכותרת עשיתי איחוי והוא לא עזר והצ'ק דיסק נתקע. מה עלי לעשות?

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  11. Started by ofer40,

היי קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק SATA 2 ושמעתי שישנה בעיה להתקין XP על דיסקים כאלה? האם זה נכון? אם כן איך מתקינים? תודה

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  12. Started by tal t,

אהלן חבר'ה כפי שהכותרת אומרת, זקוק להמלצה על DOK 32GB בחיבור USB2. הדבר הכי חשוב הוא שתהיה מהירות כתיבה טובה. לא חשוב אם זה מחנות בארץ או מאיביי, טווח מחירים עד 120 ש"ח בערך. תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  13. אני רוצה להזמין מהאינטרנט עכשיו הארד דיסק של 640 ג'יגה.. אין לי כל כך תקציב.. 400 שקל גג.. אני רוצה את המקסימום שאני יכול לקנות בוא.. מצאתי באייבורי את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2137 מה אתם אומרים? כי המחיר שם פגז ולפי zap הם הכי זולים.. ובכלל זה הblue? יכול להיות שיש הארד דיסק יותר טוב ממנו במחיר דומה? אשמח לעזרה תודה מראש לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  14. Started by Jesper,

יש לי HD מדגם SAMSUNG 501LJ, בן 4 בערך, שהתחיל להשמיע רעשים ולעשות בעיות. בדקתי אותו עם HD Sentinel, היה כתוב שיש לו 6% HEALTH ושנשארו לו 6 ימים לחיות. כמו כן היה כתוב: here are 429 bad sectors on the disk surface. The contents of these sectors were moved to the spare area. Based on the number of remapping operations, the health of the disk was decreased in different steps. There are 103 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk. 987 errors occured during data transfer. This may indicate problem of the device or with data/power cables. It is recommended to examine and replace the cables if possible. At this point, …

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by eranza,

אני רוצה לקנות איזה אמצעי אחסון חיצוני עם יציאת רשת הבעי שאני לא רוצה כל פעם לקנות אחד חדש שהאחסון יתמלא סופית אלא רק להחליף את ההרד-דסיק עצמו. האם אתם מכירים איזה case לאחסון עם יציאת רשת? מה שאני מצאתי זה רק כאלה שתומכים בFAT32 וזה ממה אל טוב כי כל סרט זה כבר יוצא ה-4 גיגה . בתודה ערן.

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  16. Started by lshamir,

שלום, קניתי דיסק קשיח לסטרימר (EcoGreen Samsung), אבל עקב בעיות התחממות של הסטרימר (מאוד מאוד חם) אני רוצה להוציא אותו למארז חיצוני. יש לי מספר שאלות בקשר למארז חיצוני לכונן קשיח: האם יש למישהו נסיון עם מארז לכונן קשיח של Dynamode? ראיתי בKSP דגם עם USB 3 האם כדי לי לקנות למרות שכרגע אין לי חיבור כזה במחשב? האם כדי לקנות דגם הכולל מאורר למניעת התחממות הדיסק? האם יש דגם ממולץ אחר? תודה רבה, ליאור

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  17. Started by quantoM,

אני מדבר על דיסקים.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  18. Started by avvvi,

השתמשתי בDOK שלי במחשב הנייד בויסטה וכשהעברתי אותו ל PC הוא לא הסכים לפתוח אותו והוא מבקש פרמוט ניסיתי להחזיר אותו לויסטה וגם שם הוא מבקש לפרמט אותו מחיקה של כל המידה לא ככ"ך באה בחשבון מה ניתן לעשות ? בעזרת איזו תוכנה ניתן לחלץ את הקבצים ?

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  19. Started by a.li,

שלום לכולם. רכשתי לאחרונה את ה-samsung 850 evo 250gb. לפני הקנייה ביררתי האם הדיסק יהיה תואם ללוח האם שלי. וגיליתי שעל לוח האם צריכה להיות האופציה של AHCI. ללוח האם שלי (GA-N650SLI-DS4L) אין את האופציה הנ"ל, אך קיימת אופציית הRAID. ולפי מה שהבנתי מהרשת, זאת אופציה מקבילה לAHCI. הבעיה היא שכל פעם שאני מנסה להפעיל את האופציה דרך הביוס, הוא מפסיק לראות את הכונן לחלוטין. וכמו כן גם את הכונן הישן שמחובר למחשב (HITACHI 320GB). אשמח מאוד לעזרה בכיוון הביוס על מנת שאוכל להוציא את המקסימום מהSSD החדש. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  20. הבקשה מופיעה "בנושא" א. מה ההצע וביקוש ב. מה עדיף וטוב

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  21. לפני כחודש קניתי HARDDISK 250GB של WD - SATA. יצרתי עליו 2 מחיצות - C ו-D. שמתי לב שכשאני עושה ל-D את ה- FULL FORMAT ולא את ה-QUICK - הוא מוחק גם את המחיצה אז עשיתי QUICK. הבעיה הגדולה שהתחלתי להשתמש בכונן ואחרי מספר ימים של שימוש פתאום כונן D נמחק לי. הוא מופיע ברשימה אבל דורש לעשות לו FORMAT וכמובן כל המידע שהיה עליו לא נגיש. כונן C שעליו מותקן ה- WINDOWS מתפקד (ביינתים) כמו שצריך תודה לאל. השאלה מה יכול לגרום לזה ? הכונן לא תקין ? הגדרות בביוס ? חיבור לא נכון ? מצורפת תמונה :

• 12 תגובות
    • 742 צפיות
  22. Started by bagetrek,

אוקי ..אז ככה ...אני רוצה לגבות כמה וכמה דברים מהמחשב שלי על גבי דיסק דוד ( DVD ) עכשיו כשעשיתי זאת צרבתי דרך DATA DVD הכנסתי כל מה שיכלתי וצרבתי , 3.8 מתוך ה- 4.7 עכשיו כשהכנסתי את הדיסק שוב לצורב ורציתי להכניס עוד קבצים ( כלומר שהדיסק אמור להיות פתוח ) אז הצורב לא זיהה לי אותו ...ז"א שנדפקתי עם זה אז מה שאני רוצה לעשות פה אם אפשר בכלל , שאחרי הצריבה הדיסק יהיה פתוח ככה שאני יוכל לגבות עוד קצבים ..האם יש מישו שיודע מזה משו אני אודה לו מאוד תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  23. Started by HitmanW,

היי, שמעו יש לי במחשב רק 160GB וזה מתמלא די מהר. וגם נמאס לי מכל הדיסקים והבלאגן שהצטבר על המדפים אז אני חושב במקום לצרוב את כל המידע על דיסקים DVD פשוט לאכסן אותו על ד.קשיח. מידע כגון סרטים, משחקים, מוסיקה (במיוחד שיש לי עכשיו משחקים שאני לא יכול לגבות כי דיסקים DL עולים 100 שקל ולא שווה לדעתי). בדקתי מחירים בכל מיני חנויות ברשת ומצאתי ש250GB עולה 500ש"ח בקירוב ו500GB עולה 700ש"ח - דיסקים קשיחים חיצוניים של WD. אני שוקל לקנות את ה500GB כי אתה מקבל יותר תמורה עבור הכסף. האם אלה ד.קשיחים חיצוניים טובים? אתם ממליצים על אחרים? אפשר למצוא יותר זול? אה ושכחתי לציין שאלה המחירים לגרסאות הUSB2. האם קצב ההעברה בUSB2 הוא ממש איטי או שהוא נסבל? עד כמה עדיף FIREWIRE? תשוו לקצב ה…

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  24. Started by Shbd,

ובכן, ברשותי 2 הארדיסקים של 250 ו-200 ואני די לחוץ מבחינת מקום ואני מרגיש שאני חייב מקום אכסון חדש. חשבתי על כונן חיצוני נייד של 1 טרה בו אני יאכסן את כל ההתקנות, קבצים גדולים ותכני HD שנורא חשובים לי ושוקלים המון. השאלה, אם זה כדאי או שמא לקנות הארד דיסק רגיל ואולי אפילו לפרמט ולבצע RAID עם 2 ההארד דיסקים הנוכחים?

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  25. Started by tsipshtein,

כשניסיתי לעשות דבל קליק על מחיצה D: קיבלתי הודעה : DATA ERROR CYCLIC REDUNDENCEY CHECK כמובן שאין לי גישה למחיצה. עשיתי בדיקת וירוסים ואין לי וירוס. כמו כן ב PROPERTEIS הוא כותב שאין לי שום דבר כתוב על הדיסק כאילו הוא לא מזהה מחיצה. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.