עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by sazoulai,

היי מתלבטת בין שני דיסקים קשיחים פנימיים בעלי אותו מחיר 1. Hitachi HDS721050CLA360 500GB, 7200, 16MB SATA II 2. Seagate ST500DM002 500GB SATA3 7200rpm 16MB כמו כן, איך יכול להיות שדיסק אחד SATA 2 והשני SATA 3 והם באותה רמת מחיר? בתודה,

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  2. Started by Vaz,

צרבתי עכשיו 2 דיסקים עם צורב של nec nd4550 ויש לי בעיה כזאת - אחרי שאני מסיים לצרוב את הדיסק - קבצי וידאו עם נרו - הצריבה מסתיימת בצורה מוצלחת לפי נרו ואז כשאני לוחץ סיים זה מוציא את הדיסק..ועכשיו אני לא מצליח לקרוא את הדיסקים אחרי שהם גמורים בהתחלה חשבתי שאולי זה דיסק דפוק של teac ועכשיו גם צרבתי על דיסק של xerox וגם הצריבה הסתיימה באופן מוצלח והדיסק לא עולה אחרי הצריבה ..מה זה אומר שהצורב שלי התחיל להרוס דיסקים ? או שזו רק בעיה במחשב שלי ובמחשב אחר הדיסקים יעלו ?

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  3. Started by MadGhost,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות את הגומי הזה שמבודד רעשים וויברציות מהדיסק קשיח ? כל הגומיות שהגיעו עם המארז שלי(6A19) התקשו, ומתפוררות במגע עם הבורג... ובלי גומיות כאלה אני לא יכול לחבר את הכונן...

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  4. Started by jackal,

חברים שלום יש לי HD נייד 80G שפרמטתי אותו והוא נהפך ל: NTSF כיצד אני יכול להמיר אותו ל: FAT לעזרתכם אודה.

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  5. Started by ilstockman,

אני מעוניין לבצע גיבוי של סרטים/תמונות משפחתיות (כ 30 דיסקים של DVD)... בנוסף גם סרטים/תמונות/תוכנות אחרות. השאלה היא מה כדי דיסק חיצוני או פנימי?? מה יותר אמין?? אני מתלבט בין: פנימי 550 ש"ח - SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 חיצוני 400 ש"ח - WD My Book Essential Edition 2.0 320GB WDH1U3200 ובכלל למה יש מיליון סוגים שונים של דיסקים חיצונים של WD? ומה כדי מבין כולם? מה שנחמד בחיצוני זה שאפשר לנוע איתו בין מחשבים, לעומת הפנימי שדי תקוע במחשב... אז מה כדי? :jump:

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  6. ראיתי בחנות בת"א 100DVDR Memory 8X 180 שקל וראיתי מגדל צורבים יצרן:Memory Computers מגדל צורבים DVDRW Tower 7 + HDD- יצרן:Memory Computers מחיר מבצע ¤5,490.00 שווה? אני רוצה לפתוח עסק של שכפול דיסקים..

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  7. Started by vitali02,

אני צריך המלצות לדיסק און קי שיהיה ממש טוב לסרטים כלומר שמחברים אותו דרך דוידי והסרט ירוץ חלק בלי תקיעות.. אני צריך כמה אפשרויות לא יקרות מידי.. נגיד SANDISK שיש לי עכשיו לא מריץ טוב סרטים תודה

8. Started by guy_intel,

האם קיים קשר בין נפח הדיסק לבין מהירותו ? דיסק של 80GB יותר מהיר מדיסק של 250GB (כאשר שנייהם ב-7200rpm) ? נניח שרשום מידע על הדיסק בצורה מפוזרת (חלק רשום בתחילת הדיסק וחלק בסופו). הראש צריך לנוע מרחק גדול ואם יש יותר נפח, הזמן שידרש לראש הדיסק לנוע מתחילתו ועד סופו יהיה גדול יותר בדיסק של 250GB מאשר בדיסק של 80GB. האם זה שטויות או שיש בזה משהו ? בהמשך לכך, האם פיצול דיסק של 250GB ל-3 פרטישנים של 83GB כל אחד ישפר את מהירות הקריאה מהדיסק ?

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  9. היי הזמנתי דיסקים לצריבת DVD של חברת MASTER בכתובת הבאה: http://mediashop.shopy.co.il/products/16205 אשמח לקבל חוות דעת לבעלי נסיון תודה מראש משה

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  10. אני צריך איחסון נייד, וה USB FLASH מתאים, מתאים לי ה 128MB אבל הבעייה שיש הרבה חברות, איזו מהם לקנות : Pockidrive M-Systems Easy Disk UrTrend Leadtek תנו לי אתרים עם REVIEW או שתיתנו את דעתכם וכמה פרטים עליו תודה :

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  11. Started by davis5,

קניתי היום הר דיסק של 160 ג'יגה sata של חברת מקסטור אחרי שהתקנתי אותו יש לו מין רעשים של תקתוקים כשהוא עובד האם זה אמור להיות כך או שזה רק אצלי ואם כן צריך להיות האם יש חברות שקטות יותר? תודה

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  12. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי (או יותר נכון היה לי) צורב דיוידי של NEC דגם 3520A רק שנה והוא התפגר - מתחיל לדפוק דיסקים, בזמן המרה מDVD לDIVX אני פיתאום מקבל הודעת שגיאה, צריך לחכות המון זמן עד שיקלט דיסק אצלו או שצריך להוציא ולהכניס את הדיסק כמה פעמים ואז הוא לא תמיד נקלט יש לכם המלצה לכונן אחר? ולא של NEC בבקשה... אין לי הגבלה תקציבית אבל לא להתפרע במחיר דרך אגב, אני רואה כרגע שהוא עדיין באחריות, יכול להיות דבר כזה שאני יוכל לשלם קצת יותר מהערך שלו ולקבל צורב אחר? קניתי אותו מלוג'יק ברמת גן, הם יעשו בעיות על דבר כזה? תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  13. z'up? יום ראשון אני מקבל(הידעת?ksp is a big !@#!@#$@#$$(ת'הארד דיסק החדש,הוא עובד על ATA133 לעומת הקודם שעבד על 66... על מנת לא לאבד ביצועים,החלטתי לחבר ת'קודם למתג בכונן פלופי(פלסטיק מיותר בגודל של הפלופי כן...)כשהכבל חשמל ומידע תמיד מחוברים אבל למעשה הוא יעבוד רק כשארצה... ככה אוכל להתקין עליו המון מערכות הפעלה ;D(לינוקס לרוב)גיבויים קבצים אישיים סדרות וכו' מבלי לאבד ביצועים... כמובן שלא אדליק ואכבה אותו מבלי שהמחשב כבוי........... טוב לשאלות: 1.האם בכל זאת אאבד ביצועים גם כשהאיטי כבוי?(אבל עדיין מחובר לכבל מידע (80 גידים ATA133)) 2.נגיד שלא, האם אצטרך להגדיר כל פעם מחדש על כמה אני רוצה שהוא יעבוד? 3.האם כיבוי והדלקה(שוב רק כשהמחשב כבוי)יגרום נזק לבקר בלוח אם?לאחד הכוננ…

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  14. Started by chook_rl,

אני מתכוון כמובן לH.D חיצוני... אשמח לשמוע הערות והארות

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  15. ההארד דיסק שלי (WD 250 AAKS) מאוד איטי, ובעת העתקת קבצים ממנו הוא מעמיס על המעבד בצורה קשה (100% ניצול של ליבה אחת מתוך 2). הורדתי תוכנה של WD ואכן גיליתי שההארד דיסק לא עובר SMART (מצורפת תמונה). מה יש לעשות עם הארד דיסק כזה לפני שאני מממש אחריות? פרמוט יעזור לו? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  16. Started by berner,

חבריה שלום אני עומד לרכוש HD חדש של 250 G וכאשר חפשתי ברשת ראיתי שיש לנפח הדיסק הזהה מספר HD לאותו יצרן WD רק תוספת של אותיות מה המשמעות האותיות בסוגי הHD לדוגמא 250 KS או YS או YD אשמח לקבל מה המשמעות לצורך בחירה המיטבית בברכה :s05:

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  17. Started by verynoti,

חברה היי שבת שלום איזה כרטיס זיכרון יותר עדיף? יותר טוב מבין השנים http://www.ebay.com/itm/Samsung-Micro-SD-Memory-Card-32GB-Class-10-SDHC-TF-Flash-Galaxy-S2-Tab-HTC-DVR-/160883069187?pt=PDA_Accessories&hash=item257560d103 או http://www.ebay.com/itm/32GB-SANDISK-MOBILE-ULTRA-UHS-I-MICRO-SDHC-MEMORY-CARD-WITH-SD-ADAPTER-/280947817312?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item4169cb7b60

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  18. היי רכשתי התקן זכרון נייד שהוא בעקרון ג'נרי, לפחות מבחוץ, בנפח 30 גיגה (ולא 32) בתחילה הוא כתב במהירות של בין 9 ל-10 מגה בשניה, אך לאחר מספר "ניסויים" שכללו מחיקת מחיצות, יצירת חדשות, ופרמוט, הוא החל לכתוב במהירות קבועה של 1.5 מגה. בתחילה חשבתי שהוא עבר לעבוד בתקן USB 1 אבל אז ראיתי שהוא קורא במהירות של מעל 20 מגה לשניה. אז הבעיה היא מבינת כתיבה בלבד. למישהו יש איזה רעיון, לפני שאני הולך לממש אחריות? אגב יש לי כאן DOK Sandisk 16GB שכותב במהירות 4 מגה לשניה, וקורא ב20, לשם השוואה. עוד פרטים על ההתקן: על האריזה רשום שרכיב הזכרון הוא של סמסונג. מערכת ההפעלה מזהה אותו כדיסק שהוא לא מסוג removable storage (מופיע יחד עם הדיסקים הקשיחים ולא יחד עם דיסק-און-קיי ו-DVD) מבחינת חומר…

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  19. תודה רבה לכל מי שעזר לי (בעיקר נייק) לקבל את ההחלטה אם לקנות חיצוני או פנימי, ובסופו של דבר איזה פנימי לקנות. הוא כרגע מותקן במחשב שלי. בBIOS שני ההארדיסקים שיש לי (WD 250 שעליו נמצא למעשה כל מה שהיה במחשב עד עכשיו), והחדש, מופיעים כmaster, שניהם מחוברים בחיבור SATA2 ישר ללוח אם. הWD מופיע כmaster 0 והברקודה כmaster 2 יש גם master 1 שהוא ריק, ויש 3 4 5 ריקים, 6 שהוא הדיוידי, ויש לו slave שהוא הצורב. זה בסדר, או שאני אמור לחבר אותם אחד לשני ולהגדיר slave? עוד שאלה קטנה, שמעתי איפשהו שלהארדיסק חדש עדיף לתת שירוץ עם המחשב איזה יומיים שלושה ורק אז לפרמט אותו ולהתחיל להעביר אליו דברים. זה נכון או זה שטויות? תודה.

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  20. יש לציין שהמפרט בו בוא יושם ישמש למשחקים כבדים רק שתדעו אם יש לזה השפעה על ההחלטה........

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  21. Started by HumanFly,

שלום לכולם.. אני בעל הרדיסק של W.D 200GB sata כאשר הרכבתי את המחשב אני בחרתי באפשרות בוט שהתקנתי את הוינדואז שזה יהיה בוט מרייד... של הרדיסק 1 כמובן.. שאלתי האם זה האפשרות היחידה לבוט עם SATA ? או שיש אפשרות אחרת ואני נמצא בבוט שהוא לא תקין במיוחד בוא נגיד.. אומנם הכל עובד אבל רציתי לדעת אולי יש אפשרות אחרת ולא דרך RAID..

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  22. 36 מעלות? thnx

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  23. Started by MaoR_KilleR,

בדיון של משתמש שקראו לו berserk הוא שאל על סוגי צורבים בייחוד על Benq DW1620. הוא שאל מה הגרסא הכי מתקדמת ו Integral אמר ש DW1620Pro. אז מן הסתם צריך להיות גם NonPro. עכשיו אינטגרל - איפה ראית גרסת פרו? או שזו הייתה סתם טעות? או שכל דגם נקרא pro ז''א אין non-pro? אם יש פרו, מה ההבדלים בין פרו ללא פרו ואיפה אני משיג את הפרו.. יש לך איזה ביקורת\לינק?? המון תודה מראש...... מאור

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  24. Started by mystikal,

חיברתי הרדיסק יו אס בי למחשב ויש תיקיה שהוא לא נותן לי לראות/לפתוח/להעתיק ניסיתי הכל אך כלום לא עוזר יש למישהו רעיונות ?

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  25. Started by menihen16,

שלום לכם... הורדתי סרט ובהגדרות המחשב מראה לי שהסרט הוא 702MB.. שמתי את הסרט בתוכנת הצריבה (Nero) וכשאני מגיע למצב של צריבה התוכנה מוסרת מידע שהסרט גדול מדי(703MB) והדיסק יכול להכיל רק 702MB! מה אני יכול לעשות בכדי לצרוב את הסרט?. ד"א, אני צורב במצב DATA..זה בסדר נכון? תודה לעוזרים, מאד חשוב לי. מני חן.!

• 2 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים