אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני כעת מנסה לעשות שיכפול בעזרת GHOST בין שני דיסקים המקור WD500gb כבן שנה היעד WD640 חדש שניהם מחוברים ב SATA 2 בלוח 975X של MSI כמות החומר המועבר היא כ 480 גיג קצב העברה לפי תוכנת GHOST 11.5 הוא כ 1230MB/Sec שהם כ 20מג לשנייה ולפי חישוב זה התוכנה אומרת שיקח כ 5 וחצי שעות השאלה שלי האם הקצב תקין? לי הוא ניראה איטי מידי ניסיתי במקום GHOST 11.5 את ACRONIS (שניהם מגיעות עם HIREN BOOTCD 9.7) ואותו קצב התקבל אשמח לשמוע חוות דעת תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
מצאתי את הכונן הקשיח הבא: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2217&scat=193&tcat= ורציתי לשמוע תגובות אולי לאנשים יש אתו או ששעו ביקורות עליו כמו כמה הוא רועש לאיזה טמפרטורה הוא מגיע? או אם לאחרים יש משהו אחר שהם היו מעדיפים להמליץ לי עליו אבל הגבול הכספי הוא 600 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נק 3500 ושמעתי שיש כל מיניצריבות ביוס לצורב שעושות אותו יותר טוב שיצליח לקרוא יותר סוגים של דיסקים וכו אם תוכלו להפנות אותו לאחד טוב ככה כמו שצריך!תודה
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
1. אפשר בבקשה המלצה לצורב dvd שצורב וגם קורא דיסקים dvd ... ראיתי בזאפ צורבים וצורבים משולבים, מה הכוונה משולבים? הכוונה לצורבים שגם קוראים dvd ? מה אתם אומרים על זה? כונן אופטי: צורב PIONEER DVR-215DBK X20 SATA http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=691 ומה ההבדל בינו לבין זה : Pioneer DVR-215BK 2. וכן המלצה להארדיסק 500gb בחרתי את זה, הוא טוב? http://tms.co.il/product/4982
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות את הגומי הזה שמבודד רעשים וויברציות מהדיסק קשיח ? כל הגומיות שהגיעו עם המארז שלי(6A19) התקשו, ומתפוררות במגע עם הבורג... ובלי גומיות כאלה אני לא יכול לחבר את הכונן...
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
האם מישהו יודע האם ניתן לחבר שני מחשבים באמצעות כבל USB, ובצורה זו להעביר קבצים מהאחד לשני ? המהירות של USB2 מהירה בהרבה מאשר מהירות של LAN. במידה וזה אפשרי, האם צריך תוכנה מיוחדת, או לחלופין כל מחשב יופיע בצורה אוטומטית כהתקן גיבוי על המחשב השני ? (מחשב אחד אצלי הוא Vista והשני XP).
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני עיגלתי את כבלי ה-IDE של הצורב והכונן קשיח שיש לי. לקח לי רק 10 דקות לעגל את כבל ה-IDE של הצורב, והכל הלך טוב. אבל משום מה היה לי קשה יותר לעגל את כבל ה-IDE של הכונן קשיח, ואני בטעות חשפתי סליל (אם כך קורים לו) של כבל ה-IDE, בעצם חשפתי שתיים. סליל= החוטים הדקים האלה (בצבע זהב) שנמצאים בתוך הצינורות הרבים של כבל ה-IDE. אני עטפתי את הצינור, שמתוכו נחשף הסליל, ב"סלוטייפ" שמיועד לחשמל (לא סלוטייפ, אבל לא יודע איך קוראים לו), הפעלתי את המחשב והכל פועל כרגיל. אך אני דואג שעלול להיגרם נזק לכונן עצמו בגלל מה שקרה, אז בבקשה תגידו לי יש לי סיבה לדאוג?
-
(פתחתי את הנושא גם בפורום אנדרואיד, אם זה עובר על חוקי הפורום אני מתנצל) היי, יש ליכונן קשיח חיצוני עם מוזיקה, ואני רוצה לחבר אותו לסמסונג גלקסי 2 שלי ולהשתמש בטלפון כנגן - זה אפשרי? כלומר, אם אני מחבר את השניים הטלפון יוכל לגשת לקבצי המוזיקה שעל הכונן כאילו מדובר בכרטיס Sd? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
יש לי כרגע את הWD160IDE של ואני מרוצה ממנו אבל המקום מתחיל לאזול (אני מוריד בטרוף ) אני מעביר מידע לDVD אבל זה לא מספיק אני שוקל לקנות איזה 80G בשביל שיעזור לי עם המקום ויאכלס את המערכת הפעלה והמשחקים שלי ולשאיר את ה160 רק להורדות יש המלצות
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
ברשותי מחשב די ישן עם לוח אם KN8 Ultra (כן, אני יודע שזה די ישן ) החיבור sata של ההארד דיסק הישן שלי נשבר (התושבת לא הפינים) מה שגורם לחיבור להיות רופף ובכל פעם שאני מזיז את המחשב ה hd מתנתק, רציתי לקנות hd חדש רציתי לדעת איך ולאיפה אני מחבר אותו כדי שהוא יהיה slave כדי שאני יוכל להעתיק את כל הקבצים לhd החדש ולזרוק את הישן קצת נתונים של הלוח אם שלי: SATA 3Gb/s RAID * Supports 4 ports SATA 3Gb/s data transfer rate * Supports SATA AHCI, providing native command queuing and native hot plug * NV SATA RAID 0/1/0+1
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אהלן. התקנתי בXBOX רכיב XKEY שמדמה את כונן הדיסקים עם דיסק נייד. אני מחפש דיסק נייד זול ולא מהיר (כי הרכיב במילא ישתמש באותה מהירות של הכונן) עם דגש על: * USB2 * שהחשמל יתחבר מהקיר ולא דרך USB * אין צורך בנפח גדול (גג 1000 GB) תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הבנתי שיש דיסקים מיוחדים לraid.. אני מתכוון לרייד 5 עם 3 דיסקים. דרישות: גודל -אין לי צורך ביותר מ250GB גם לא בסה"כ. ממשק- שיתאים לממשק החדש סטה 2 עדיין חדש ? . מישהו מכיר מקום שעושה הנחה בקניית 3 דיסקים? אולי לארגן קנייה קבוצתית?מישהו? תודה http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=7231 איך זה? רק עוד שאלה, מה עוד צריך בשביל raid? בקר או שזה בא בלוח אם יעודי לרייד?
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שימו לב למחיר הזול מאוד זה קצת מחשיד לא?!? http://www.dstore.co.il/yp/product.asp?pc=61790
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
קניתי SVCD ואני רוצה לקחת אותו לטיול אבל אני לא רוצה לפגום בו אז איך אני יכול לעשות עותק שלו בNERO או בכל תוכנה אחרת? תודה לכל העונים! נ.ב ניסיתי בNERO לעשות CD-COPY והדיסק לא עבד לי אחרי זה
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון יש לי בעיות רבות עם אחד ה-HD במחשב שלי. באילו תוכנות אני יכול לבדוק את תקינותו של ה-HD ולדעת האם הוא בדרכו למות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש מקבילה לMemtest רק עבור דיסקים קשיחים?
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום ברשותי דיסק קשיח WD 80 ג'יגה, חדש לגמרי. התקנתי אותו בשבוע שעבר, ומדי פעם אני שומע מן רעשים שהוא מוציא... כמו רעשים של כתיבה שהיו מקובלים עוד בהרדיסקים המאוד ישנים...כמו חריקות כאלה. זה קורה כל כמה שעות, הדיסק כאילו כותב או מבצע משהו. ואז מפסיק. זה יכול להמשך שניה-שתיים...או לעיתים עד חמש שניות רצופות. חוץ מזה, המחשב עובד בצורה טובה, אין באגים או מסכים כחולים. הכל נראה תקין למעט אותו רעש. האם זה משהו טבעי, או משהו שצריך להדליק נורה אדומה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, אבקש המלצתכם לגבי כונן קשיח חיצוני. דרישות: נפח: 1T-2T (לא קריטי הגודל המדוייק. אעדיף גדול יותר מותנה במחיר) ממשקים: usb2.0, 3.0, esata לא משנה 2.5/3.5" פחות משמעותי עבורי רעש, נוחות ניידות וכו' רצוי מהירות 7200 (להבנתי משמעותי כבר בממשקים המהירים). אבקש גם המלצה לחנות ספציפית, כולל קבלת אחריות אמינה (מבדיקה שביצעתי בכמה חנויות לא מצאתי דגם שעונה על דרישות הממשקים) אפשרי מבחינתי גם כונן חיצוני שלם וגם לקנות בנפרד כונן ומארז (מוכן לספוג תוספת מחיר מסויימת) בתודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
(לא בטוחה שאני בפורום הנכון...) יש לי בעיה עם התקנות מה-CD ROM אני מתחילה להתקין את משחק מסויים, וברגע שהוא מגיע לחלק בו הוא מעתיק את הקבצים ההעתקה מאוד איטית וזה לוקח המון זמן. זה לא היה ככה, פירמטתי היום את המחשב ומאז זה התחיל. מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן קשיח שימש אותי ב nas ברשת האלחוטית. אני מסתכל על כונני 2tb כוננים "ירוקים" למינהם הרבה יותר זולים, אני שמתי לב להבדל מרכזי שהוא ה rpm וגודל ה cache. באוף טופיק ומתוך סקרנות, מה ההבדלים הנוספים? השאלה העיקרית שלי היא מה יהיו הבדלי הביצועים בין כונן חזק עם 7200rpm ומהירות העברה של 6GBpS ו 64mb cache לעומת כונן "ירוק" טוב. כשהשאלה העיקרית זה האם אני ארגיש בהבדל בכלל או שצוואר הבקבוק שלי יהיה הרשת. ה nas שלי הוא ה dlink DNS-325 והראוטר האלחוטי שלי הוא linksys E2500 מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
היו לי 2 הארדיסקים על המחשב, כשכל אחד מהם מחולק ל-2 מחיצות, ויש לי מחשב נוסף. פירמטתי את הראשוני, עליו מותקת מערכת ההפעלה, ובזמן הזה חיברתי את המשני למחשב השני כי הייתי צריך לעבוד איתו. הכל טוב ויפה, היה לי קצת בלאגן עם הראשון אבל בסוף הסתדרתי, הצלחתי להתקין עליו מערכת הפעלה. אני מחבר את ההארדיסק המשני ו....בעיה הוא קורא את המחיצה הראשונה אבל למחיצה השנייה הוא לא מצליח להיכנס. הוא רושם שהיא לא מאותחלת ושואל האם ברצוני לאתחל... ואין זה רצוני כלל וכלל. ניסיתי להעביר שוב למחשב השני, למחשב נוסף (של חבר) אבל כלום לא עוזר. מה גם שכשאני נכנס לכלי ניהול בלוח הבקרה או לpartition magic הוא כל פעם רושם לי בעיה אחרת. פעם אחת כשניסיתי למזג את המחיצות הוא רשם לי שהגרסאות שלהם לא מתאימו…
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
שלום רב ! אני מעוניין לקנות DOK מתוצרת חברת A-DATA מדגם PD9 בנפח 4GB http://www.adata.com.tw/adata_en/product_detail.php?ProductNo=AP09ZZZBU בתמונה אני רואה שאין מכסה/פקק לכיסוי הממשק. אשמח לשמוע מאנשים שיש להם מכשיר כזה או מכירים אותו באם התמונה באתר היא "רק להמחשה" או שהוא באמת מסופק ללא מכסה. תודה, אלכס.
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי אנשים. קניתי כרטיס זיכרון לפלאפון של SANDISK של 2GB הכרטסי הוא MICRO-SD TRANS FLASH והוא עושה לי בעיות... למשל ביום הראשון עבד טוב מאוד היה מזהה 2GB ואחרי זה באותו יום חשבתי לנסות לעשות לא פורמט מאז הוא רק משתגע לי אני בא עושה פורמט אז הוא מתחיל לעשות איתחולים חוזרים לפלאפון.... ניסיתי לבדוק במחשב נייד מה ניסגר והמחשב הנייד אומר שזה כרטיס של 1GB ... ניסיתי לבדוק בפלאפון אחר גם שם הוא מזהה רק 1GB ובעוד פלאפון הוא רושם שיש 2GB אבל אחרי שאתה עושה פורמט הוא רושם שפנוי רק 1GB ובשימוש 1GB ...
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-