עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by hh66,

שלום אני מחפש כונן קורא סרטי בלו ריי והגעתי למוצר הזה ולא מבין מה זה בכלל ? http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=VPDS-7T-LS http://www.vinpowerdigital.com/Products/Controllers/ManualTowerController/ManualTowerController.asp מה זה עושה ?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by dlogan,

לפני חצי שנה היו שטפונות בתאילנד שפגעו במפעלי של WD ו Seagate בגלל אותם פגיעות מחירי ההרד דיסקים עלו, כל זה היה לפני חצי שנה מתי נראה לכם הם יתחילו לרדת שוב?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  3. שלום לכולם יש לי שאלה שצצה לי לאחר שראיתי תגובות לגבי SATA וההתקנה שלו, במיוחד בפורום של ה - FAQ. לי יש SATA 120GB לוח אם ASUS-P4P800 deluxe כמובן עם חיבור ל SATA הכל הותקן וחובר ועובד פיקס כמו שצריך (טפו טפו טפו ;D ) לאחר שראיתי את התגובות, איך רואים אם באמת יש SATA? בהתקנה של מע' ההפעלה זוהה לי מיד שיש HD והגודל שלו. כשנכנס ל Device Manager יש זיהוי של HD אבל אין אינדיקציה של SATA אז ייתכן שלא מותקן אצלי טוב???? או שיש מקום אחר שניתן לראות אשמח לשמוע את תגובתכם תודה!

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  4. יש לי ארדיסק של 300 גיגה שמפוצל למספר מחיצות... פצלתי עכשיו איזה מחיצה דרך ה COMPUTER MANAGEMENT של וינדוס ואני רואה שנישארה מן מחיצה של כמה מגה בייטים ואני לא יכול להיפתר ממנה... ניסתי לבטל את המחיצות... לקבץ אותם ביחד אבל כלום... אני פשוט רואה מן "חור" של כמה מגה בייטים בין המחיצות שלא מוכנים להתחבר לכלום... מישהו יודע אם יש איזה תוכנה שתפתור את זה?

5. Started by bennash,

קרעתי הודעה של משהוא בנושא אבל לא הצלחתי להוריד את התוכנה יש לי WD שנקנה בתחילת 2012 כשהמחירים עלו בגלל השיטפונות עכשיו התקנתי את מערכת ההפעלה מחדש (היא לא מותקנת בWD) ואני לא מצליח להכניס לWD כלום (כולל הורדות). במחשב שלי רשום שהוא 10.0gb ופנוי 352MB למרות שבמנהל האמצעי אכסון כתוב שהוא כמעת 1TB יש לי בוא 454GB לפי מעפנים על כל הקבצים והתיקיות בתוך הכונן. כמו שכתוב בכותרת עשיתי איחוי והוא לא עזר והצ'ק דיסק נתקע. מה עלי לעשות?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by tal t,

אהלן חבר'ה כפי שהכותרת אומרת, זקוק להמלצה על DOK 32GB בחיבור USB2. הדבר הכי חשוב הוא שתהיה מהירות כתיבה טובה. לא חשוב אם זה מחנות בארץ או מאיביי, טווח מחירים עד 120 ש"ח בערך. תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  7. יש לי הארדיסק של 500 ג'יגה אני רוצה להוסיף 2 הרדיסקים של 160 במערך רייד האם אפשר שה-2 כוננים של ה160 יעבדו ברייד 0 ו ה500 לא, פשוט ככונן נוסף. והאם זה בכלל ישפר את המהירות אם המערכת הפעלה תהיה על הרייד יש לי לוח אם P5K עם בקר רייד מובנה.

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  8. Started by eranza,

אני רוצה לקנות איזה אמצעי אחסון חיצוני עם יציאת רשת הבעי שאני לא רוצה כל פעם לקנות אחד חדש שהאחסון יתמלא סופית אלא רק להחליף את ההרד-דסיק עצמו. האם אתם מכירים איזה case לאחסון עם יציאת רשת? מה שאני מצאתי זה רק כאלה שתומכים בFAT32 וזה ממה אל טוב כי כל סרט זה כבר יוצא ה-4 גיגה . בתודה ערן.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  9. Started by mescalin,

האם אפשר לחלק את הכונן החיצוני ולהשתמש בחלקו כמקום איחסון ובחלקו לגיבוי עם התוכנות המצורפות?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  10. יש לציין שהמפרט בו בוא יושם ישמש למשחקים כבדים רק שתדעו אם יש לזה השפעה על ההחלטה........

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  11. מה אפשר לעשות??

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  12. יש לחבר את הלוח הנ"ל הוא מנסה לחבר את ה-HD בעזרת כבל IDE המחשב מזהה את הדיסק וכאשר הווינדוס מתחיל להיטען הוא מראה מסך כחול לשניה ועושה ריסט, יש לציין שזה הדיסק היחיד שמחובר ללוח ועליו מותקן הווידוס, כאשר חיברנו את הדיסק למחשב הישן (P-4) לא הייתה בעיה והווינדוס עלה חלק. מה יכולה להיות הבעיה??

• 10 תגובות
    • 758 צפיות
  13. הי קניתי כונן חיצוני 500G של WD, שמחובר ב USB. משום מה הוא לא נותן לי להעתיק קבצים גדולים (נדמה לי שב 2G עובר הקו), קטנים יותר - כן. זה לא טוב לי כי אני עובד עם קבצים גדולים, 10-25G (סרטי HD). הוא מופיע כ NTFS. מישהו יודע מה הבעיה? תודה איתי

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  14. Started by dorman2,

אני מכניס CD ומקבל את התוכן בסייר. מוציא ומכניס CD אחר - התוכן נשאר מה CD הקודם. פעולת רענון F5 - לא עוזרת. פעם המחשב היה ב חלונות 98 ולא היו לי בעיות כאלו. מאז שהתקנתי את XP - יש לי "תופעות" בכוננים. יש עיצה ???

15. אני רוצה להתקין ווינדוס על אחד מהם איזה יותר מהיר ?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  16. שלום, אני מתכנן לקנות 2 הארדיסקים 2 טרה בייט בשביל מטרות אחסון לטווח הארוך (כל הארדיסק משמש יעד ספציפי) אז חשבתי אולי עדיף לי לחסוך כסף ולקנות הארדיסקים פנימיים 2 טרה כי גם ככה אני צריך שיעבדו באופן כמעט שוטף...אבל אני חושב שיש גם חסרונות לפנימי כמו לדו' חשיפה גדולה יותר לוירוסים? אני אובד עצות, אשמח מאוד אם מישהו יאיר קצת על העניין

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  17. Started by refaels2006,

צורב הDVD שלי מסוג Optriac A7200s לא קורא DVD . CD הוא מזהה ללא בעיה ולפעמים DVD צרובים אך מקוריים לא .זה אבסורד . אפילו לאחר התקנה מחדש של Windows XP/Vista לא עובד. מה עושים ? באתר של היצרן יש firmware חדש שיצא ב28.1.09 שווה לעדכן ?..

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  18. Seagate ST3000DM001-1CH1 Seagate ST3000DM001-1CH166 Seagate ST3000DM001-9YN166 לפי PASSMARK הם מקבלים ציונים שונים משמעותית.. מה ההבדל ביניהם? תודה.

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  19. Started by bd,

קניתי היום תכונן WD500AACS 500GB 16MB 290 שקל... כונן טוב ?! שווה?! או שהיה אפשר למצוא משו טוב יותר? כי אני רוצה לקנות עוד אחד עד 350 שקל

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  20. Started by tsipshtein,

כשניסיתי לעשות דבל קליק על מחיצה D: קיבלתי הודעה : DATA ERROR CYCLIC REDUNDENCEY CHECK כמובן שאין לי גישה למחיצה. עשיתי בדיקת וירוסים ואין לי וירוס. כמו כן ב PROPERTEIS הוא כותב שאין לי שום דבר כתוב על הדיסק כאילו הוא לא מזהה מחיצה. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  21. Started by elni,

לא מזמן קנית מחשב חדש עם לוח אם Gigabyte EP35C-DS3R ויש לי הארדיסק SATA עכשיו יש לי גם הארדיסק של המחשב הקודם שהוא IDE יש אפשרות לחבר אותו למחשב החדש ולהעביר חלק מהקבצים שבו למחשב החדש? ואם כן איך עושים זאת? תודה!

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  22. אני רוצה לקנות קופסא של הרד דיסק חיצוני ולהפוך את ההרד דיסק שלי לנייד מצאתי אצלי שתי הרד דיסקים עם חיבורים טיפה ישנים אבל אולי יש להם קופסא מתאימה תמנות שלהם איכות פלאפון ) 1.http://jok.co.il/pics/e46433ab13599a42b3a88b2049693727.jpg 2.http://jok.co.il/pics/0118a0c878e418c5835e0afc5e9d5d75.jpg

23. Started by hachling,

יש לי דיסק 2T של WD מהסידרה הירוקה. מספר חודשים לאחר הרכישה נתקלתי בבעיות בהן קבצים מסויימים פשוט מקבלים גודל אפס ואי אפשר לקרוא אותם. הפעלתי על הדיסק את תוכנת הדיגנוסטיקה מהאתר של WD והיא עצרה באמצע בגלל שלטענתה יש יותר מדי BAD SECTORS בדיסק. יש משהו שאפשר לעשות או שהדיסק תקול וחייבים להחליף?

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  24. Started by danvis,

היי לכולם, ההורים שלי ביקשו שאני אקנה להם דיסק קשיח חיצוני ומכיוון שהידע שלי בתחום הוא מוגבל, באתי לפה. עשיתי קצת קריאה וראיתי דעות על 2.5 ו-3.5, והבנתי ש-3.5 ישרת את הצרכים שלי נאמנה (אני לא מתכוון להזיז אותו הרבה, וגם ככה הוא חזק יותר) ובגודל של 250GB. אני לא צריך חיבור ESATA (גם ככה אין להם חיבור כזה במחשב) אבל כן צריך שיהיה USB. בקשר למחיר, אני לא רוצה משהו שיעלה על ה-350-400. איזה כוננים הכי מומלצים? תודה!

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  25. אני מנסה להתקין XP הוא לא מזהה את כונן הSATA, אני צריך את הדיסקט, אני מחפש אותו בכל מקום, גם באתר של MSI וגם של SIS זה הלוח: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=661FM2-LSR מישהו יודע אולי איך מכינים את הדיסקט, כי מה שהורדתי משני האתרים לגבי SATA/RAID אין בו אופצייה להכין דיסקט ניסיתי גם להעתיק קבצים זה לא הלך אולי למישהו יש את הדיסקט/יודע מאיפה?! תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.