עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by galh_5,

האם זה עוד מעט יוצא? או שאני טועה ועדיין לא מתכננים כזה דבר

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  2. היי רכשתי התקן זכרון נייד שהוא בעקרון ג'נרי, לפחות מבחוץ, בנפח 30 גיגה (ולא 32) בתחילה הוא כתב במהירות של בין 9 ל-10 מגה בשניה, אך לאחר מספר "ניסויים" שכללו מחיקת מחיצות, יצירת חדשות, ופרמוט, הוא החל לכתוב במהירות קבועה של 1.5 מגה. בתחילה חשבתי שהוא עבר לעבוד בתקן USB 1 אבל אז ראיתי שהוא קורא במהירות של מעל 20 מגה לשניה. אז הבעיה היא מבינת כתיבה בלבד. למישהו יש איזה רעיון, לפני שאני הולך לממש אחריות? אגב יש לי כאן DOK Sandisk 16GB שכותב במהירות 4 מגה לשניה, וקורא ב20, לשם השוואה. עוד פרטים על ההתקן: על האריזה רשום שרכיב הזכרון הוא של סמסונג. מערכת ההפעלה מזהה אותו כדיסק שהוא לא מסוג removable storage (מופיע יחד עם הדיסקים הקשיחים ולא יחד עם דיסק-און-קיי ו-DVD) מבחינת חומר…

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  3. Started by ItachiSan,

שלום, אני מתכנן לקנות למחשב שלי שני כוננים. הראשון בנפח 1 TB לאחסון מידע, והשני בנפח 250 GB למערכת הפעלה והתקנות. בהתחלה התכוונתי לקחת את הכוננים האלו: כונן קשיח Samsung HD252HJ 3.5" 250GB SATA2 16MB ¤203 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-250SATA16M כונן קשיח Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤482 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-1TSATA32M אבל אחרי שקראתי את הפוסטים האלה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=422181.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=421880.0 החלטתי להחליף את הכונן של ה TB בזה: כונן קשיח Westren Digital WD1001FALS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤505 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp…

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  4. מה יותר טוב צורב דיוידי H20L או H22N של חברת LG?

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  5. Started by boludo,

מה עדיף 2 כוננים של 80ג' ב ראיד 0 או אחד של 160ג' אני מבין את יתרון המהירות של 2 כוננים בראיד 0 ואת החסרון - 1 הלך הכל הלך מנסיון שלכם - יש הבדל משמעותי?, שווה את המחיר (כ 300 שח יותר כאשר קונים 2 כוננים) לא מיועד למערכת הפעלה תודה boludo

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  6. 1. קראתי כאן באתר שיש מעט מאוד חברות שממש מייצרות דיסקים/DVD לצריבה, אבל יש הרבה מאוד מותגים. האם זה אומר שכשאני רוכש מדיה לצריבה, לא אמור לעניין אותי שם המותג, אלא צריך לבדוק ממש מי ייצר את הדיסק ? 2. אם כן, כיצד אני בודק ? מה בדיוק אני בודק ? שם ייצרן ? קוד יצרן ? 3. האם יתכן שקוד ייצרן לא מספיק, מכיוון שאותו ייצרן יכול הרי לייצר חלק באיכות טובה, וחלק באיכות פחות טובה (יותר זול) ? 4. אם כך, איך בכלל אני אמור לקנות מדיות ? אני לא יכול לבדוק את קוד הייצרן לפני שאני קונה, וגם אם קניתי והייתי מרוצה, מי מבטיח לי שבחבילה הבאה שאקנה, היא תהיה באותה איכות ? אולי זה אותו יצרן, אבל איכות פחות טובה ?

7. Started by kola,

שלום לכולם, קניתי הארד דיסק נוסף (מפורמט כבר מראש)... וחיברתי אותו למחשב כמו שצריך... אבל מסיבה לא ברורה הוא לא מופיע לי, לאחר שחיברתי אותה בהפעלה הראשונית של הווינדוס המחשב זיהה לי אותו ואמר שהוא מזהה רכיב חומרה חדש, אבל לאחר סיום זיהוי רכיב החומרה הוא לא מופיע לי במחשב שלי (הוא לא אמר שהרכיב הותקן ומוכן לשימוש), מדובר בשני הארדיסקים מאותו דגם, אני מעוניין שהארד דיסק שאני מחבר כרגע יהיה SLAVE הבנתי שכאשר אני מחבר הארד דיסק מפורמט לSATA אז יש בעיות עם זה... במידה ויש צורך זה הלוח אם שיש ברשותי asus m2n אשמח להכוונה תודה

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  8. טוב אז נכנסה המשכורת לכיס והארד דיסק הקודם הלך אז אני צריך לקנות אחד חדש(אני עכשיו עם מאקסטור 120 GB של חבר -זמני...)יש לי אפשרות ללכת או על מאקסטור או על WD ......הלכתי לברר מחירים והגעתי להחלטה שאני קונה 160 GB החלטתי להביא את הדגם WD1600JD ....הוא הגיע אליי שהוא פגום אז החנות בנתיים מזמינה חדשים אז יש לי התלבטות כי אני יכול להחליף למקסטור וע"פ הכתבה שX-BIT LABS עשו הווסטרן לא יוצא טוב מהכתבה אז מה אתם ממליצים......אני רוצה הארד דיסק הכי מהיר שיש לחברות הנ"ל בדגם של 160 GB כמובן עם SATA שקט הוא גם אפשרות אבל לא מוכרח......תודה ! ד"א הכתבה של אקסביט לאבס: http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/21hdd-160_2.html

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  9. Started by mb74ever,

יש לי הארד של 40 ג'יגה, של WD, לפני זמן מה הוא התחיל לעשות לי בעיות, כמו סירוב העתקה על הכונן, הייתה שגיאה שמערכת אומרת שלא ניתן לכתוב עליו, פירמטתי אותו - וגם זה בדרכים קשות ואיטיות, ועכשיו כשאני מנסה להעתיק אליו מהארד אחר הוא מעתיק בלי בעיה, וכשאני מנסה להעתיק ממנו להארד האחר, זמן ההעתקה מתחיל לעלות ולרדת, והעתקה נמשכת הרבה זמן ממש הרבה יחסית להעתקות עם הארדים אחרים, ניסיתי לעשות לו פרמוט מלא אך ללא הצלחה.. הצלחתי פרמוט מהיר..ניסיתי לאחות אותו והצלחתי, בדקתי עם בודק שגיאות והוא לא מצא כלום, אך כאשר אני מנסה לעשות פרמוט מלא, לוקח לו ממש הרבה זמן, יום אחד השארתי אותו ללילה לפרמט, ובבוקר הוא הגיע ל99 אחוז ושם נקתע - הניסיון הזה היה תחת וינדוס אקס פי. ניסיתי להעביר למחשב אח…

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  10. אז ככה, יש לי דיסק שנותן לי BOOT. ויש לי דיסק עם כל מיני מידע חיוני. האם אני יכול לצרוב דיסק חדש, שייתן לי את ה BOOT של הדיסק הראשון ויכיל גם את הכל המידע שיש בדיסק השני? אם כן איך? אני צריך תוכנה מיוחדת? או שאפשר עם נרו? אני יודע שאפשר ליצור בנרו דיסק BOOTABLE כבר עשיתי את זה בעבר, אבל פה הבוט הוא התקנה של תוכנה, אז אני לא יודע אם זה יעבוד.

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  11. יש לי דיסק קשיח של WD 80 ג'יגה. הוא עד היום היום היה מחובר ללוח אם P4S800D-X. היום קיבלתי סופסוף את המחשב החדש עם הלוח P5W DH Deluxe. אני רוצה לחבר אותו למחשב החדש, אחרי שחיברתי אותו והכל טוב ויפה אני מפעיל את המחשב ואחרי שתי שניות שהוא מציג את החלון של ההרצה של הוינדוס הוא עושה מסך כחול ונופל. מה אני יכול לעשות חוץ מלהתקין הכל מחדש ?! וחוץ מלהשתמש בהארד דיסק אחר ?! אני מאוד מודה לעוזרים, ירון !

12. Started by crazydiamond,

שלום לכולם האם יש מדריך לשימוש בתוכנה הנ"ל - אני צריך ליצור קובץ אימאג' יש שני דיסקים: המקורי עם מערכת הפעלה WIN 2000 ואני צריך לעשות ממנו אימאג' כדי שאוכל להעביר אותו לכמה דיסקים אחרים שיושבים במחשבים עם אותה קונפיגורציית חומרה וגם כגיבוי שאם נדפק הווינדוס אז יש גיבוי ואין צורך להתקין הכל מחדש. אשמח אם תעזרו לי בהקדם.

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  13. שלום, יש ברשותי הארד דיסק WD3200AAKS (נפח 320GB, זיכרון נדיף 16MB), וכן הארד דיסק WD1002FAEX (נפח 1TB, זיכרון נדיף 64MB). השאלה שלי היא האם כדאי להשתמש בשני הכוננים, הגדול עבור המסמכים והקטן עבור מערכת ההפעלה, התוכנות והמשחקים, או שעדיף להשתמש רק בכונן הגדול כיוןן שהוא מהיר יותר (כמובן בשתי מחיצות נפרדות - אחת למערכת ההפעלה והתוכנות, ואחת עבור המסמכים)? השאלה היא בעצם, האם בכך שמערכת ההפעלה נמצאת על כונן נפרד זה מחפה על המהירות הנמוכה של הדיסק? (מדובר במערכת הפעלה ויסטה, אם זה משנה)

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  14. Started by wow,

אני מתכוון לדגם הזה ואגב באיזה תוכנת צריבה הכי טוב\הכי נוח או שהיא הכי טובה לצריבה?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  15. שלום, אני מתכנן לקנות 2 הארדיסקים 2 טרה בייט בשביל מטרות אחסון לטווח הארוך (כל הארדיסק משמש יעד ספציפי) אז חשבתי אולי עדיף לי לחסוך כסף ולקנות הארדיסקים פנימיים 2 טרה כי גם ככה אני צריך שיעבדו באופן כמעט שוטף...אבל אני חושב שיש גם חסרונות לפנימי כמו לדו' חשיפה גדולה יותר לוירוסים? אני אובד עצות, אשמח מאוד אם מישהו יאיר קצת על העניין

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  16. Started by okarmi,

שלום לכולם, אני מנסה לעזור למחשב של האבא של החברה. המחשב המדובר מריץ Win XP Pro עם הארד דיסק סביר אבל חלוקה דפוקה. הכונן הלוגי C מכיל את מערכת ההפעלה והוא רק 10 ג'יגה. הגודל ממש מגביל אותו ובמהלך העבודה הוא מקבל הרבה התרעות על מקום פנוי בדיסק והמחשב מאט מאוד. ישנן שתי אפשרויות שאני מכיר (ואם יש אפשרויות נוספות אשמח לשמוע עליהן). 1. פירמוט והגדרה מחדש של הכוננים הלוגיים (בנוסף לעשות סוף סוף גוסט למחשב לצורך שיחזור מהיר בעתיד). 2. Repartition ללא איבוד מידע. בחיפוש בפורום ראיתי הודעה על Partition Magic אבל התוכנה מ2003 ועולה כסף אז רציתי לדעת אם יש אפשרויות חדשות יותר / זולות יותר כיום. כמו כן, יש הפניה לParagon Partition Manager (שגם עולה כסף) ומהאתר לא ברור אם האופציה לRe…

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  17. אני מעוניין לקנות צורב DVD וראיתי באולסייל שני דגמי 4163B עכשיו שהסתכלתי על המפרט של שניהם לא מצאתי הבדלים... מישהו יכוללהסביר מה ההבדל ומה עדיף? אולי בכלל צורב אחר?... בין http://www.olsale.co.il/olsale/Product.aspx?auction_id=7626180&type=2&= לזהhttp://www.olsale.co.il/olsale/Product.aspx?auction_id=7637492&type=2&=

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  18. Started by asinnn,

נכון בצורב SATA יש 2 חיבורים ??? עכשוי אני מנסה לחבר תצורב אז יש לי תקבל SATA האדום איזה עוד כבל צריך ? עם אפשר תמונה ולאיפה מחברים תכבל בלוח זה יעזור תודההה

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  19. בעקבות חוסר המבחר של מארזיים לקשיחים בארץ, חשבתי ללכת על הנ"ל: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12636 איך הוא? חברה טובה? יציב\עמיד?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  20. Started by TheReaper,

יש לי כרגע כונן של 80גיגה ישן ואני רוצה להחליף אותו ל80גיגה ו20גיגה עכשיו אני מחפש דרך להעביר את כל מה שיש ב80 גיגה הישן לחדש (רג'יסטרי קבצים הכל...) אולי תוכנה נוחה?

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  21. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

אני מנסה לחבר, כבר כמה שעות וללא הצלחה דיסק SATA של ווסטרן, 120 ג'יגה. יש לי גם דיסק קשיח ATA133 של מקסטור. החיבור הולך ככה: צורב על ATA, סלייב. דיסק קשיח על הRAID (רק בגלל שזה ATA133), מזוהה כמאסטר ועובד נהדר. דיסק קשיח על SATA, מזוהה כמאסטר אבל לא מצליח להתקין עליו. ניסיתי להתקין חלונות 2000 על הכונן (אחרי שחילקתי אותו למחיצות, בעזרת דיסק הפעלה של חלונות 98), אבל ברגע שהוא נכנס להתקנה עצמה אני מקבל הודעת שגיאה שהדיסק לא זמין (מסך כחול), בהתקנה דרך הדיסק עצמו אני מקבל הודעה שאין לי דיסקים קשיחים (למרות שהATA גם מחובר) חשוב לי שהמערכת הפעלה תהיה על ה SATA כי הדיסק השני הופך להיות גיבוי לחומר חשוב. תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  22. Started by netanel1,

מצאתי את הכונן הקשיח הבא: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2217&scat=193&tcat= ורציתי לשמוע תגובות אולי לאנשים יש אתו או ששעו ביקורות עליו כמו כמה הוא רועש לאיזה טמפרטורה הוא מגיע? או אם לאחרים יש משהו אחר שהם היו מעדיפים להמליץ לי עליו אבל הגבול הכספי הוא 600 ש"ח

• 10 תגובות
    • 745 צפיות
  23. הנ"ל ישמש לשמירת פרוייקטים מוזיקליים. זקוק להמלצה גם למארז חיצוני מתאים, עדיף אחד בממשק Firewire (גם 800)

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  24. הגדרתי בPartitionMagic ארבע Primary Partitions, וכשניסיתי להגדיר עוד מחיצה אחת כExtended Partition (רציתי להגדיר בתוכה כמה Logical Partitions) הוא אמר לי שאני לא יכול להגדיר מחיצה נוספת מכיוון שכבר יש לי 4 Primary Partitions. אז זה לא אפשרי? אני רוצה להגדיר מספר כזה של מחיצות לצורך התקנת מספר מערכות הפעלה במקביל בMulti Boot.

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  25. Started by pasha314,

הי, אני מחפש כונן חיצוני מהיר וקטן. אני חושב על PXPH250USוPlextor או על WDXMS2500וWestern Digital נראה שלפלקסטור יש גם כניסת esata הבעיה היא שאני לא מכיר בכלל את החברה הזאת מישהו יכול להגיד יל זה משהו חכם? תודה!

• 1 תגובה
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.