אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
תגידו מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הצורב Pioneer DVR-A12J בארץ? http://www.engadget.com/2006/12/12/pioneer-unveils-dvr-a12j-10x-dual-layer-dvd-burner תודה.
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
פירמוט מלא של כונן 2TB עורך יותר מ8 שעות דרך מערכת הפעלה WIN? להבא כדי לפתוח CMD ולפרמט דרכו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אהלן , יש ברשותי מחשב סמסונג דגם Q330 , הגרסה של ה I5 , רציתי לדעת אם אני יכול להחליף את הדיסק הקשיח הרגיל לדיסק SSD , גם של סמסונג דגם 830, את את כל העניין הזה של SATA2 \3 שאני לא כזה מבין , מישהו יכול לעזור?
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב שקניתי בערך לפני שנה ועד לפני כמה חודשים לא היו לי בעיות איתו בנושא הצריבה. עכשיו כמעט כל פעם שאני צורב cd יש לי שגיאות שמתגלות בשלב ה-verify ב-nero. בזמן הצריבה אין בעיות (לא משנה אם מופעלות תוכנות אחרות ברקע או לא). ניסיתי לצרוב עם תוכנות אחרות וגגם איתן היו שגיאות בצריבה. הצורב מחובר לבד על כבל בתור הsec master. לפעמים כאשר ה windows היה ב-safe mode הצלחתי לצרוב בלי שגיאות אך גם זה לא תמיד אפילו כאשר צרבתי במהירות הנמוכה ביותר האפשרית. אני מדגיש שבהתחלה לא היו בעיות ופתאום זה התחיל. ניסיתי להחליף כבל ide, חיברתי צורב אחר (חדש- שצורב טוב במחשב אחר)) בדיוק באותה צורה ועדיין קיימות אותן בעיות. איפה יכולה להיות הבעייה? - אני כבר מיואש. זה מפרט המחשב: Computer: …
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם המהירויות שמתקבלות אצלי תקינות: Hitachi 500GB SATA2 בדיקת קובץ בנפח 500MB: בדיקת קובץ בנפח 5000MB: האם זה תקין שהמהירות אינה יציבה? Sandisk Cruzer Fit 32GB USB2.0 האם פרמוט למערכת NTFS יתן שיפור במהירות? Sandisk Cruzer 8GB USB2.0 (ישן, עבר פרמוט מלא לברירת מחדל) איך זה שמהירות הקריאה כאן גבוהה יותר איך הכתיבה נמוכה בהרבה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. רכשתי היום את הכונן 180GB intel 330 ואני מנסה לפעול ע"פ המדריך הזה חיפשתי intel Firmware והגעתי לכאן ופי מה שרשום שם הגירסא העדכנית היא 1.93 עד כאן הכל טוב ויפה אבל אני לא מצליח למצוא את הגירסא שיש כרגע לכונן שלי... אם זה אמור להיות רשום על הכונן עצמו לא הצלחתי למצוא מספרים באותו סדר גודל שיהיה הגיוני שהם מספר הגרסא. נכנסתי למנהל ההתקנים (win 7 pro) מצאתי את הכונן-->לחצתי פרטים--> ושם התחלתי לחפש משהו עם המילה Firmwareאבל אין, אני מניח שקוראים לזה שם בשם אחר אבל שוב - אני לא רואה שום מספר שמזכיר סיפרה נקודה סיפרה סיפרה. הכי קרוב זה driver version 6.1.7600.16385 זה זה במקרה?...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי ההארד דיסק IBM ULTRA 160 10000RPM 36GB עם הבקר ADAPTED 29160 עשיתי לו BANCHMARK וההארד דיסק הגיע לתוצאה עלובה של 20MB/S ! למה הוא כל כך איטי ? מה צריך לעשות ? אולי צריך להגדיר משהו בבקר ? אגב הבקר כותב שמהירות החיבור של ההארד דיסק אליו היא 160MB/S ניסיתי הכל אך לשווא... מישהו יודע מה צריך לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לקבל קצת מידע על פעולתו של כונן קשיח, האם הכתיבה על הפלטה מתבצעת כפי שצריבת דיסק מתבצעת כלומר מהעיגולים הפנימים כלפי חוץ? איפה על הדיסק הקשיח מאוכסן הMBR? האם זו הטבעת החיצונית בפלטה או הפנימית? תודה מראש, לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לוח אם MSI x99a gaming pro carbon. ללוח זה יש סלוט m.2 יחיד. רציתי לשאול את דעתכם לגבי אפשרות להקמת RAID 0 כאשר כונן אחד בסלוט m.2 הקיים ואילו השני בסלוט pcie על גבי כרטיס מתאם m.2 ל pcie. האם הדבר אפשרי ? אשמח לשמוע את דעתכם,
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש כונן קשיח חיצוני esata : http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7732863 ניתן לחבר אותו בUSB במחשב שאין לו חיבור esata?
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את ההארד דיסק החדש עם המחשב החדש. החום שלו מגיע בפעולה לסביבות 45 מעלות, ואז התוכנה של HDD אומרת לי שזה לא בריא. אלו טמ"פ בסדר או שעדיף לפתוח את המארז? אפילו המאוורר שמכניס אוויר מול ההארד דיסק לא נראה לי שעוזר הרבה. תודה.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של סאמסונג F1 1T ושמתי לב שהוא מרעיש, הוא עושה רעש כזה של כאילו הוא חושב אני לא יכול להסביא בדיוק איזה רעש אבל כאלה תיקתוקים כשהוא חושב. האם זה נורמאלי?
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום קניתי מדית DVD-RW 4X של פיליפס במחיר של 8 שקל ליחידה (בקופסה) , רציתי לקבל דעות עליה עם מישהו מכיר , היצרן הוא CMC והקוד הוא CMCW03. כבר הרבה זמן לא עקבתי אחרי הנושא ובעבר אני זוכר את CMC כאחת החברות הגרועות. משום מה נראה לי שראיתי שבתחום מדיות הDVD יש לCMC הרבה יותר כבוד , אך אני זוכר במעורפל ויכול להיות מאוד שאני טועה. המחיר די מפחיד למרות שאפשר להשיג רייטק בכזה מחיר. באותה החנות היו גם ורבטים + כפול 4 אך במחיר 15 ליחידה זה פי 2 אולי אקנה אחת לגיבויים חשובים אך עדיין רציתי לדעת איך הפיליפס המדוברים (או יותר נכון המדיה קוד) כי המחיר זול והקנייה זמינה לי.
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי קניתי hd של wd 500g עם חיבור sata. אני מנסה לחבר , אני רואה את הhd בניהול כוננים (קליק ימני על מחשב שלי, manage, devise manager,disk drives) הבעיה היא, שאני רוצה להכנס לתוכן של הhd אני לא מצליח, , הכונן לא מופיע לי בmy computer ליד כונן c. ניסיתי לחבר את הhd לחיבור sata שונה בלוח אם. ניסיתי לעדכן את הגרסה של הhd, אך לשווא. ביצעתי uninstall ואז install -גם לא עזר. מה אתם ממליצים לי לעשות? יש למישהו רעיונות?? שבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם ההרדיסק והצורב מחוברים כמו שצריך ההרדיסק שלי מחובר דרך כבל דק שעליו כתוב ATA והצורב דרך כבל IDE האם זה בסדר ? ובביוס מה אני אמור לשים ? IDE, AHCI, RAID (קיבלתי צורב אחר של חברת NEC אבל עדין הוא לא מתקין לי שום דבר חוץ מהדיסק של הדריוורים של המחשב) וגם מתי שאני ניכנס לבדוק את החומרה במחשב שלי במנהל התקנים ואז ל IDE ATA Controlles אז אם מה שבדקתי נכון זה מראה לי את ההרדסיק והצורב ב Primary IDE CHannel תודה על העזרה הכבלים של ההרדיסק אחד הוא בצבע אדום ולשני יש שלושה צבהים והוא החשמל, האם אני אמור לשנות משהוא בביוס להרדיסק שלא יהיה של AUTO ? כי שם הכל כמעט על AUTO ?יש לוח אם של asrock
-
- 7 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי, מחפש כבל מקורי עבור Transcend StoreJet 1TB. רציתי להזמין מחו"ל אבל לא מצאתי משהו מקורי. היכן ניתן להזמין בארץ/בחו"ל כבל מקורי? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
קבלתי דיסק מוזיקה אירובי כאשר אני מכניס אותו לcd יש עליו סימן + ירוק ולא ניתן לראות את השירים מישהו יכול להסביר לי כיצד לפתוח את הדיסק אני חושב שאין צורך בפלג תודה מראש לשלוח אלי הודעה באימל ***המייל צונזר***
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קודם כל אני מתנצל אם אני חוזר על שאלה אבל לא מצאתי בחיפושים ולא בסטיקים, אולי שווה להוסיף נתונים כללים לסטיקי כמו שיש בפורום של קירור ואברקלוקינג (גם שם אין טמפרטורות מומלצות לדיסקים) יש לי דיסק של ווסטרן דיגיטל 250 ג'יגה מסוג WD2500KS-00MJB0 , הוא תמיד היה מתחמם מאוד אבל לאחרונה התקנתי אותו במקום אחר במארז והוא מגיע ל 60 מעלות (צלזיוס). עד כמה זה צריך להדאיג אותי ? יש לי גם סיגייטים (500 ו 120) שמגיעים לטמפרטורת הרבה יותר נמוכות... בכלל, מה הטמפרטורות המומלצות לדיסקים של חברות שונות/גדלים שונים ? [אם אפשר לשער לגבי איזה טווח תקין) אגב, הטמפורטורות עלו אצלי כי התקנתי שני דיסקים בצורה דומה לזאת http://www.silentpcreview.com/article8-page2.html מאוד עזר לי מבחינ…
-
- 5 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי צורב של nec 3540 ואני מעוניין לעשות לי עותק של סרט שקניתי. מכיוון שלסרט די.וי.די יש נפח כפול משל מדיה בנפח של 4.7, איך אני צורב אותו? והאם "נעלם" משהו מאיכות הסרט שאני צורב? (בכל זאת חצי מהנפח). תודה.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום אני מנסה ליצרוב דיסק וזה רושם לי תבעיה הזאת.1! החלפנו את הסידי וזה לא הבעיה מהסידי מה יכול ליהות הבעיה? כמבון שהדיסק גם טוב תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
דור חדש של דגמי 2.5 אינץ' וזוג דגמי NVMe לפלחים שונים של השוק: זה מה שמצפה לנו בתחילת השנה הבאה מהיצרנית הגדולה ביותר בשוק האחסון המהיר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. קניתי כונן קשיח חיצוני, ושמתי לב שאני מפעיל את המחשב, והכונן מחובר, המחשב לא עולה. התהליך: אני מפעיל את המחשב, עולה הסמל של INTEL, אני שומע רעש כזה מהדיסק קשיח חיצוני ואז המחשב עושה ריסטרט. נראה לי שהמחשב מנסה לעשות BOOT דרך הכונן החיצוני. שהוא היה מחובר ניסיתי להגיע לתפריט הBOOT בעזרת F12 אבל זה לא נתן לי ועשה שוב פעם ריסטרט. מישהו יודע איך לסדר את הבעיה? כי כל פעם שאני רוצה להפעיל את המחשב אני צריך לנתק את הכונן, לחכות שיעבור המסך של האינטל ואז לחבר. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
עם חיבור FIREWARE משהו טוב ואמין
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בטלוויזיה חיבור USB האם יש אפשרות לחבר את הפלאפון (NOKIA 6288) דרך הכבל USB?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-