אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
היי, לאחרונה קניתי HDD נוסף (120gb sata) וזהה לדגם שכבר היה לי.. רציתי שיהיו לי 240gb במחשב, האם כדאי פשוט לחבר אותם בצורה רגילה (ואז יהיה לי כונן C וכונן D) או לחבר אותם ביחד ב RAID 0 , כך שיהיה לי כונן אחד של 240gb וצורת עבודה מהירה יותר ? מה אתם אומרים ? האם יהיו לי יתרונות משמעותיים אם אחבר ב RAID 0 ? אולי כדאי פשוט ללכת ולקנות דיסק אחד של 250gb וזהו ? קראתי כאן ת'ראד אחד בנושא הזה ממש והבנתי שאני לוקח סיכון שאם אחד נופל, הכל הלך... השאלה היא אם אני מחליט עוד שנה ללכת ולקנות HDD אחד ורוצה להעביר את כל החומר משני הכוננים ... איך אני עושה את זה ? האם זה יהיה אפשרי ב GHOST ? אני קצת מבולבל ואשמח אם תוכלו לעזור.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אח שלי טס לארה"ב בזמן הקרוב, מישהו יכול להמלית לי על SSD טוב עד 500 שקל בערך? (עדיף 120GB או 250 אם נכנס ) תודה
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
חברים, נגנב לי המחשב הנייד ויש לי נעילה עם סיסמא. האם ניתן לחבר את ההארד דיסק ולהוציא חומר? הנעילה היא במסך הווינדוס, בחירת משתמש וסיסמא
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
התחדשתי בספר אלקטרוני אך הוא דורש שימוש ב SD-Card להתקנות וכדומה. הנושא לא מוכר לי ואשמח לדעת מספר דברים. -האם SD ו microSD זהים חוץ מהגודל הפיזי שלהם? כלומר עם שימוש במתאם הפלסטיק לא אראה שום הבדל? -האם ישנם איזו שהם סטנדרטים ל SD-Card? -האם ישנו הבדל בין הסוגים השונים (אורך חיים, אמינות וכדומה)? -איזה SD של 16G מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום שלום בהמשך לבעיה של מסכים כחולים כאשר אני נכנס ליוזר שלי ב-Windows, כאשר מוגדר RAID, ועקב כך שחטפתי את אותו מסך בדיוק ב"הזדמנות" אחרת (נסיון OC) אחד התרחישים שאני חוקר הוא שהתקנת הWindows הנוכחית שלי היא קצת מקולקלת ולכן רציתי לנתק זמנית את דיסק הIDE הישן שלי ולהתקין מערכת הפעלה מחדש על מערך RAID שאבנה משני הדיסקים החדשים שלי (הפרטים במפרט שלי) אך אבוי - פתאום נפלה עלי הבנה מעיקה בזמן שישבתי באיזה פאב עם חברים - אין לי כונן פלופי! לא היה לי שום צורך בו... עד היום. (כידוע על מנת להתקין חלונות על RAID צריך להכניס בשלב מוקדם מאוד פלופי עם דריברים של RAID) הבעיה היותר גדולה, (הרי את הכונן אני יכול לפרק זמנית מאחד המחשבים הישנים בבית) היא שעקב מבנה הלוח והמארז אין מצ…
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הנה השאלות: מה המידות שלו בס"מ? כמה בערך יעלה לי הארד דיסק של 40 ג'יגה או 60 ואיפה אני יכול לקנות בארץ? הוא מתחבר גם ללוח אם של מחשב רגיל או רק למחשב נייד וצריך לבד להכין מתאם או משהו? תודה רבה רבה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אהלן אני לאדעתי לאיפה זה מתאים כי זה שילוב של כמה פורמים אז שמתי פה ולאיפה שזה יגרר שהמנהל יעביר.. סליחה ותודה האם אני יכול להתקין לינוקס או ווינדוס על הH340 שלי? הוא FAT32..... מישהו מהפורום פה (לא זוכר את הניק ניים כי הוא מהאיי סי קיו שלי) חושב שכדאי לנסות הלתקין לינוקס על האיריבר ואז אולי הדרייברים של המצלמה הדיגיטלית יפעלו עליו ויהיה אפשר לחבר את המצלמה אני טוען שאפשר להתקין לינוקס... אבל הוא יפעל רק אם מחברים למחשב כי יש לH340 חומרה חרא..... ולא מספיק טובה בשביל להציג משהו בכלל וגם אם הדרייברים יותקנו (מה שלא נראה לי כי אין דרייברים ללינוקס) הם לא יפעלו מעצמם.... מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
ה DMA נעלם לי לפני כמה חודשים מהכונן סידירום (MSI X56) ולא חזר.... מה אני עושה? יש לי WIN XP PRO, הכונן מוגדר על DMA IF AVAILABLE, והוא מסומן כ PIO ONLY. בהפעלה של המחשב מצויין לי שיש DMA, אבל אין בצורב. הצורב משום מה מזוהה כ DMA... מה הולך פה??
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
זה? http://www.tms.co.il/product/14365 או זה? http://www.tms.co.il/product/14507 מצד אחד אומרים שסדרת MX100 מאוד מומלצת ומצד שני כל הפורום ממליץ על האולטרה..למה אם אין הרבה הבדל במחיר?..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש כונן 500MB הכי מהיר שיש בבדיקות , חייב להיות USB 3
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כונן משולב של טושיבה דיויד וצורב (הצורב הוא לא צורב דיוידי הוא רגיל) דגם SD-R1002 דגם ישן ממחשב ישן עכישו שמתי אותו במחשב החדש ועוד שהוא היה בישן הוא עשה בעיות הוא לא צורב דיסקים רגילים של מוסיקה או כול דבר אחר או שהוא צורב ובסוף הוא נתקע ונרו אומרת שהצריבה נכשלה הוא בקושי קורא סתם דיסקים רגילים שאני מכניס אילו הוא כאילו קורא ומפסיק קורא ומפסיק ככה עכשיו דרייברים לא מצאתי כי הוא יש אולי מה לעשות? אני רוצה לשלוח אותו לתיקון לא יודע איפה אבל? תיקון שלא עולה על 100 שקל מישהו רעיון מה בעיה?
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
חברה החליפה את הדיסק הקשיח בנייד, מחשב לנובו 3000. הדיסק החדש הגיע ארוז מאחת הרשתות הגדולות. פירמטה הכל היה תקין. אחרי יום יומיים חלונות הודיעה על שגיאות בכונן. הרצתי תוכנת SMART והיא אמרה שלכונן יש המון שגיאות בכל מיני סעיפים. האם זה אומר שהדיסק תקול בוודאות? זה דורש החלפה? הדיסק בן לא יותר משבועיים.
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
הDVD הוא של Pioneer דגם 120 ATAPI. עידכנתי את הFirmware שלו והתוכנה הודיעה לי שהעידכון עבר בהצלחה. איתחלתי את המחשב והטעינה של XP פשוט נתקעה באמצע. אפילו Safe Mode לא עובד. הגעתי למסקנה שדפקתי את הDVD שלי אחרי שניתקתי אותו - אז הXP עלה. מה אני יכול לעשות עכשיו? יש דרך להחזיר לו את הFirmware הקודם? *צריך לציין שהDVD מזוהה בזמן הפעלת המחשב והוא קורא דיסקים לפני הכניסה לווינדוס (הכנסתי לו דיסק של XP).
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
כאשר אני צורב DVD המחשב נהיה ממש איטי ואיפלו אי אפשר להשתמש בו למשהו כמו 10 דקות מרוב שהוא איטי. וכמו שציינתי DMA פועל! מה ניתן לעשות ? צורב : LITEON 20A1P עריכה : שאני מנסה לבטל את ה DMA המחשב חצי קופא: אפשר להזיז את העכבר אבל שום דבר לא עובד :\
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום יצרתי מחיצה חדשה ולא שמתי לב שההארד דיסק הנייד מחובר עדיין בUSB ובטעות ביטלתי את הparatition שלו. לא מחקתי בנוסף שומדבר. ולא כתבתי מידע חדש. יש אפשרות לשחזר?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי חיבורי USB3 בצד האחורי ששל המחשב וברצוני לחבר כבל מאריך פשוט כדי שאוכל לגשת בצורה נוחה לחיבור. האם ניתןן להשתמש בכבל USB2 ישן שברשותי או שצריך לקנות כבל מיוחד כדי שהמהירות לא תיפגע?
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
עשיתי את זה לכונן של 8 ג'יגה (מחיצה בWD 8MB ) וזה לקח 7 שעות ועדיין לא סיים (ישנתי קמתי ועדיין לא סיים) מה זה וכמה זמן הדבר הזה אמור לקחת? מה הDEFRAG הכי טוב לעשות שאחריו המחשב יהיה הכי מהיר?
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי כולם ברשותי כרגע דיסק קשיח אחד, של WD 320GB Blue שעליו מותקנת WinXP. בזמנו חילקתי אותו כך: C - מערכת הפעלה ותוכנות 20GB D- משחקים וכל השאר 300GB עכשיו אני מבין ש-20GB בקושי יספיקו למערכת ההפעלה החדשה, לכן חשבתי לגבות את כל מה שיש לי בכונן, לאחד אותו ולפרמט אותו ככונן אחד, ולקנות דיסק קשיח נוסף , השאלה שלי היא איזה גודל יהיה אופטימלי? בעיקרון המטרה שלי היא - C - מערכת הפעלה ותוכנות - חשבתי אולי להשאיר את הדיסק הנוכחי בשביל המטרה הזו - 320GB D - משחקים, גיבויים/הורדות וכל השאר. - משתלם לקנות היום 640GB? אני גם מעוניין בכמה שפחות פלטות בדיסק החדש. או לקנות דיסק קשיח אחד חדש גדול ולשים בו הכל בלי לחלק, למרות שאני מעוניין שאם ילך הדיסק הישן יותר אז לפחות יהיו לי גיבויים בח…
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
-
מה בדיוק הצורב עושה שונה ומה בכלל ההבדל בין שניי השיטות הנ"ל? והאם זה יתכן שהצורב יצרוב ב DAO יותר מהיר ב 10-15 שניות מאשר TAO? תודה.
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי שתי צורבים NEC 3500 יש סוג מסוים של דיסקים ( זבל ) שהנק צורב ממש טיפה ורושם EROR BURN עם הצורב השני שזה בדיוק אותו צורב זה לא קורה הוא צורב עם הדיסקים מעולה ללא שום בעיה ובשאר הדיסקים אין בעיה בכלל האם יכולים להחליף לי את הצורב הוא נקנה ב לוגיק
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
סתם לצורכי ידע , גלשתי קצת באתרי קניות בחו"ל ונתקלתי בHd חיצוניים , המחיר הוא די זהה , אך רציתי לדעת מה יותר טוב , מהם המהיריות , כי לא ממש הבנתי מהמפרטים שלהם באתר . מישהו יודע ומוכן להסביר?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
איך מבדילים ביניהם בשטח ??????
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אם אני מבין נכון מי שנותן אחריות על הצורבים של LG זה ח.י. (היבואן הרשמי) הופתעתי לגלות באחת החנויות שלא מקבלים תעודת אחריות עם אם קונים צורב של LG. מה אתם יודעים על זה? זה מקובל ככה? (בצורב CD שלי של LG לפני 4 שנים יש תעודה של ח.י) משהו רכש צורב של LG לאחרונה יכול הגיד אם הוא קיבל תעודה? (אגב מדובר בגירסה שכוללת אריזה ולא גירסאות של OEM שאז אולי לא מקבלים תעודה) תודה לעוזרים, טל
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-