עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by hagay21,

קיבלתי היום את ה ראפטור 78 גיגה של wd והלוח לא מזהה לי אותו ניסיתי דרך כל גימפור אפשרי הוא קרא אותו וזיהה אבל שניסיתי לפרמט ולהתקין וינדוס פתאום הוא הפסיק לזהות חשבתי שזה הכבלים אבל הם נישארו מחוברים ניסיתי על כבלים אחרים אך לשווא... יש למישהוא פיתרון אולי?

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  2. כאשר אני מתקין Win XP SP2 על RAID 0 בלוח ABIT IP35 Pro ההתקנה מצליחה והמחשב עובד היטב. אבל כאשר הוספתי את הדיסק השלישי והמרתי את RAID 0 ל RAID 5 מופיעה לי ההודעה הבאה: STOP: c0000221 unknown hard error \systemroot\system32\ntdll.dll מה הפיתרון? עזרה בבקשה...

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  3. Started by puGs,

באחרונה רכשתי הארדיסק שסוג החיבור למקור חשמל שלו הא SATA, הבעיה היא שיש לי רק כבל אחד כזה והכונן האופטי כבר תופס אותו. לאחר קריאה בנושא מסתמן כי ניתן להשיג מתאם molex ל-sata שאמור לעבוד. האם תהיה פגיעה בביצועים, וכדאי לנסות פתרון אחר? כמו כן, האם למישהו כאן כבר יש אחד כזה מיותר? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  4. ראיתי Seagate 120GB SATA במחיר נמוך בצורה מחשידה כאן: http://www.pcmarket.co.il/product.asp?id=51 ב 400 ש"ח. מה לא בסדר? (ד.א. בתמונה כתוב BARACUDA ATA100 אבל נראה לי שהם סתם זרקו תמונה של סיגייט) לא כתוב גם כמה זמן אחריות... צריך להתקשר לשאול.... מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  5. רקע: קניתי דיסק 500GB, 16MB SATA2 7200RPM קיבלתי 5400RPM, Samsung HD503HI בחנות אמרו שאני יכול לבוא ולהחליף ל-7200 אבל יש להם רק HITACHI. אין לי רכב אז ללכת ולהחליף פירושו נסיעה באוטובוס ובזבוז זמן יקר. השאלה: עד כמה משמעותי ההבדל ובאיזה נסיבות\שימושים יבוא לידי ביטוי? וגם האם הדיסקים של HITACHI מומלצים? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  6. Started by apelzig,

האם קיים כזה או מתוכנן לצאת?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  7. Started by kapland,

שלום לכולם קניתי את המוצר ואני מגבה איתו את המחשב שלי באמצעות הקישור שיש בתיקייה. " WDSync.exe" השאלה שלי היא אם אני מחבר אותו למחשב אחר ורוצה למשל לגשת למידע (נגיד לראות תמונה או קובץ מסויים) איך אני ניגש לנתונים בעצם לפי מה שבדקתי נוצרות המון תיקייות מ-1 ועד Z ובתוך כל תיקייה יש המון קבצים שהסיומת שלהם היא DML האם הקבצים האלו זה בעצם הקבצים שעל המחשב שלי אותו גיביתי? איך קוראים את אותם קבצים ממחשב אחר? יש אפשרות להשיג חוברת הדרכה בעברית ? תודה רבה רבה על העזרה ניר

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  8. שלום אני עומד לרכוש מחשב. במקור חשבתי לרכוש דיסק קשיח יחיד (עוד לא החלטתי אם סיגייט 320GB או 500GB). מישהו אמר לי שעדיף לרכוש שניים קטנים יותר (למשל 250GBX2 או 320GB + 160GB), וזאת מאחר שהם נותנים יותר ביטחון למקרה שאחד מהם יתפגר. הבעיה היא שיש הפרשי המחירים משמעותיים בין רכישה של כונן גדול יחיד לבין רכישה של שניים קטנים. אם אפשר להשיג היום 500GB באיזור 400 ש"ח, הרי ששניים של 250GB יעלו כ- 550 ש"ח. וההפרשים דומים גם אם יורדים בנפח. רציתי לשאול לדעת חברי הפורום עד כמה לדעתכם העניין הזה קריטי?

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  9. Started by MadGhost,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות את הגומי הזה שמבודד רעשים וויברציות מהדיסק קשיח ? כל הגומיות שהגיעו עם המארז שלי(6A19) התקשו, ומתפוררות במגע עם הבורג... ובלי גומיות כאלה אני לא יכול לחבר את הכונן...

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  10. הבנתי של Optiarc 3570 וה 3571 יש את אותה החומרה, אז אם אני יצרוב Firmware של ה 3571 על ה 3570 אני יקבל תמיכה ב Lightscribe או שאיך שהם קוראים לזה LabelFlash..?

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  11. שלום, אני רוצה לקנות כונן קשיח נייד בגודל של טרה-בייט, והסתכלתי על דגמים שונים אבל אני לא ממש מבין אז יש לי מספר שאלות. 1. ESATA וFIREWIRE - הבנתי שאלו חיבורים שהמהירות העברת קבצים בהם תהיה מהירה יותר. איך אני יכול לדעת איך יש לי במחשב את החיבור התואם לזה? 2. יש המלצות בנוגע לכונן טרה בייט טוב? בינתיים הסתכלתי על הדגמים של WESTERN DIGITAL, אבל העדפתי לשאול פה. אה יש לציין שנכון לעכשיו אני לא מחפש כוננים קשיחים ניידים עם חיבורים של ESATA וFIREWIRE. אני יכול להסתדר אם יהיה רק USB 2.

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  12. Started by ivry,

שלום צורב הLG שלי מיומו הראשון היה רועש במיוחד ולאחר חצי שנה החליט לצאת לגמלאות מוקדמות מאחר שמימוש האחריות עליו מסובכת החלטתי לקנות צורב זמני בחנות השכונתית הצורב היחיד שהיה להם היה של סוני חיברתי אותו והצבעים שקיבלתי בצפייה היו מזעזעים צבעים פלסטיים לא חדים ומרוחים החזרתי אותו לחנות והם אמרו לי שזה מוזר אבל יש להם במקרה צורב של טושיבה לקחתי זה נראה בערך אותו דבר ידידי טוענים שזה לא הגיוני שלצורב אין שום השפעה על צבעים שזה אחד ואפס בלבד בכל אופן איך זה שסרטים שצולמו במייטב הטכנולוגיה נראים כמו שצולמו ממצלמת פוקט הייכן הבעיה שלי אני על 3770K ללא כרטיס מסך שאר המדיה כמו תמונות נראים סביר והכל מעודכן תודה למשיבים

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  13. (פתחתי את הנושא גם בפורום אנדרואיד, אם זה עובר על חוקי הפורום אני מתנצל) היי, יש ליכונן קשיח חיצוני עם מוזיקה, ואני רוצה לחבר אותו לסמסונג גלקסי 2 שלי ולהשתמש בטלפון כנגן - זה אפשרי? כלומר, אם אני מחבר את השניים הטלפון יוכל לגשת לקבצי המוזיקה שעל הכונן כאילו מדובר בכרטיס Sd? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  14. כונן קשיח ממש איטי - זה הכונן Maxtor 6L200P0 200GB IDE חוץ מהבדיקה עצמה המחשב עצמו עובד בסדר גמור. המערכת AXP 2500 NOFRCE 2 1.5 GB DDR WIN XP SP3 דרייברים ללוח לא מותקנים, אבל הדרייברים של הבקר IDE מותקנים. ע"פ האתר, אלה הביצועים שאמורים להיות לו. http://www.hdtune.com/results/Maxtor_6L200P0.gif [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  15. האם משהו יודע אם אפשר לקנות אותו כבר בארץ ? תודה

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  16. Started by Wizard Of Oz,

אתם בטוח מכירים את התוכנות שכותבות אפסים על הכונן... במה הן שונות מפרמוט רגיל? מה היתרונות/חסרונות? האם ייתכן בעיות לאחר הפירמוט?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  17. Started by vitali02,

אני צריך המלצות לדיסק און קי שיהיה ממש טוב לסרטים כלומר שמחברים אותו דרך דוידי והסרט ירוץ חלק בלי תקיעות.. אני צריך כמה אפשרויות לא יקרות מידי.. נגיד SANDISK שיש לי עכשיו לא מריץ טוב סרטים תודה

18. ברשותי מחשב די ישן עם לוח אם KN8 Ultra (כן, אני יודע שזה די ישן ) החיבור sata של ההארד דיסק הישן שלי נשבר (התושבת לא הפינים) מה שגורם לחיבור להיות רופף ובכל פעם שאני מזיז את המחשב ה hd מתנתק, רציתי לקנות hd חדש רציתי לדעת איך ולאיפה אני מחבר אותו כדי שהוא יהיה slave כדי שאני יוכל להעתיק את כל הקבצים לhd החדש ולזרוק את הישן קצת נתונים של הלוח אם שלי: SATA 3Gb/s RAID * Supports 4 ports SATA 3Gb/s data transfer rate * Supports SATA AHCI, providing native command queuing and native hot plug * NV SATA RAID 0/1/0+1

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  19. Started by atila3,

שלום רב המחשב הראה לי את הבעיה הזאת לפני כיומיים אז החלפתי מערכת הפעלה התקנתי ללא שום בעיות ובנוסף העברתי 160 ג'יגה של סרטים לכונן, אם הכונן היה דפוק אז זה היה עושה לי בעיות גם בהתקנה וגם בהעברת הנתונים . והיום שוב חזרה הבעיה שוב , פעם עולה ופעם רושם את הבעיה אודה על עזרתכם המהירה גיא

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  20. Started by desheh,

שלום כיום, אני בעלים של כונן קשיח מתוצרת Maxtor, בנפח של 40GB, ואני עובד עם מחיצה אחת בלבד (הכי נוח לי). לדאבוני, נגמר המקום על כונני הנפלא, ואני חושב על קניית כונן חדש (80G/120G) שאלתי היא: האם יש דרך, לאחר שאקנה את הכונן החדש, לחבר את 2 הכוננים למחיצה אחת? האם זה גורם לנזק כלשהו?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  21. Started by ea666,

איזה צרוב DVD כדאי לי לקנות ומה המחיר בערך?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  22. כיצד ניתן לשמור סרטים על ארד דיסק חיצוני שלא ניתן יהיה לראות אותם ללא ססמה... הכוונן שלא יראו שיש בכלל סרטים ורק בהכנסת סיסמה הקבצים יופיעו ואפשר יהיה לנגן בהם... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  23. Started by bariko,

שלום רב, ברשותי דיסק חיצוני של WD, שמשום מה נפגע, ולא הייתה שום אפשרות לגשת למידע שעליו. בסופו של דבר הצלחתי לחלץ ממנו בהצלחה את מרבית המידע החיוני, אולם כעת נשאלת השאלה- מה עושים עם הדיסק הזה. כמובן שעכשיו אני יכול לאתחל את הדיסק, פעולה שממנה השתדלתי להימנע קודם, עד אשר המידע שעליו חולץ בבטחה. אבל כיצד ניתן לדעת שהדיסק הזה בטוח לשימוש, וכי מה שקרה קודם, לא יחזור על עצמו שנית? האם יש כלי מסוים, שיכול לבדוק את התקינות הפיסית של הדיסק, ובהתאם לתוצאות הבדיקה, אוכל לדעת האם ניתן להשתמש בו שוב לגיבוי מידע חיוני, או שהדבר אינו מומלץ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  24. היי רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה ניתן לרכוש מתאם PCI-SATA (כרטיס PCI עם יציאות SATA עליו) מדגם VT6421 של VIA ? המקום היחיד שמצאתי בו היה פנדה והזמנתי מהם , אבל כמובן שקיבלתי מוצר אחר מזה שהוזמן. תודה וחג שמח.

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  25. Started by SP,

לפני כמה ימים קניתי WD 640 חדש. התקנתי אותו לבד הכל עבד טוב והוא היה מהיר יותר מהWD הישן שלי שהיה 250 ג'יגה. עכשיו פתאום יש איטיות מורגשת בכונן החדש כשפתיחת סרט מווינראר לוקחת כ 7 דקות במקום דקה כמו שהיה לי בהתחלה שקניתי אותו. בהארד דיסק של ה250 המהירות נשארה אותו הדבר. מה יכולה להיות הבעיה בהתחשב שבהתחלה הכל עבד יפה מאוד :s05:

• 3 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.