עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני רוצה לקנות עכשיו זכרון מהיר אמרו לי שכדי לקנות את OCZ SSD RevoDrive 120GB 540/480 IOPS 75000 כמה שאלות בקשר לזה : * הכרטיס מתחבר לPCI-E ? איך זה אפשרי בכלל ? * העובדה שזה מתחבר לPCI-E תעשה בעיות ? * יכול להיוצר צוור בקבוק עם יש לי מעבד E6600 ? * והאם הוא עובד טוב ביחד עם דיסקים קשיחים אחרים ? תודה

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  2. Started by aquas,

כמו למשל H20L וכו' שזה אומר לקרוא דיסק dvd מקורי/ודיסק dvd data או שרק כונני dvd

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  3. מה ההבדל בין הצריבה במינוס לפלוס כלומר איך אני יודע איזה מכשיר כן יכול לקרוא את הדיסקים וגם תגידו אני יכול לצרוב על דיסק dvd קבצים בפורמט של vcd אבל בקיבולת של 4.7 גיגה

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  4. Started by bariko,

שלום רב, ברשותי דיסק חיצוני של WD, שמשום מה נפגע, ולא הייתה שום אפשרות לגשת למידע שעליו. בסופו של דבר הצלחתי לחלץ ממנו בהצלחה את מרבית המידע החיוני, אולם כעת נשאלת השאלה- מה עושים עם הדיסק הזה. כמובן שעכשיו אני יכול לאתחל את הדיסק, פעולה שממנה השתדלתי להימנע קודם, עד אשר המידע שעליו חולץ בבטחה. אבל כיצד ניתן לדעת שהדיסק הזה בטוח לשימוש, וכי מה שקרה קודם, לא יחזור על עצמו שנית? האם יש כלי מסוים, שיכול לבדוק את התקינות הפיסית של הדיסק, ובהתאם לתוצאות הבדיקה, אוכל לדעת האם ניתן להשתמש בו שוב לגיבוי מידע חיוני, או שהדבר אינו מומלץ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  5. יש לי KingSton USB 2.0 Flash ווינדוס 98 לא מזהה אותו , אני צריך את הדרייבר שלו והדרכה אין בדיוק אני מתקין ומוסיף ידנית אותו כי עבר הרבה זמן מאז שעבדתי עם 98

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  6. Started by nir.nir,

שלום ברשותי דיסק קשיח WD 80 ג'יגה, חדש לגמרי. התקנתי אותו בשבוע שעבר, ומדי פעם אני שומע מן רעשים שהוא מוציא... כמו רעשים של כתיבה שהיו מקובלים עוד בהרדיסקים המאוד ישנים...כמו חריקות כאלה. זה קורה כל כמה שעות, הדיסק כאילו כותב או מבצע משהו. ואז מפסיק. זה יכול להמשך שניה-שתיים...או לעיתים עד חמש שניות רצופות. חוץ מזה, המחשב עובד בצורה טובה, אין באגים או מסכים כחולים. הכל נראה תקין למעט אותו רעש. האם זה משהו טבעי, או משהו שצריך להדליק נורה אדומה? תודה.

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  7. שלום, אבקש המלצתכם לגבי כונן קשיח חיצוני. דרישות: נפח: 1T-2T (לא קריטי הגודל המדוייק. אעדיף גדול יותר מותנה במחיר) ממשקים: usb2.0, 3.0, esata לא משנה 2.5/3.5" פחות משמעותי עבורי רעש, נוחות ניידות וכו' רצוי מהירות 7200 (להבנתי משמעותי כבר בממשקים המהירים). אבקש גם המלצה לחנות ספציפית, כולל קבלת אחריות אמינה (מבדיקה שביצעתי בכמה חנויות לא מצאתי דגם שעונה על דרישות הממשקים) אפשרי מבחינתי גם כונן חיצוני שלם וגם לקנות בנפרד כונן ומארז (מוכן לספוג תוספת מחיר מסויימת) בתודה מראש,

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  8. Started by evy,

קניתי עכשיו צורב בחיבור SATA ,וחיברתי את הכבל מהצורב ללוח אם,אבל הצורב לא עובד,הוא לא מקבל חשמל אפילו. צריך לחבר גם כבל חשמל? כי אני רואה בצורב עוד כניסה,שהיא לא כניסה רגילה של חשמל מהספק. או שיש צורך להגדיר משהו בביוס כדי להפעיל את האפשרות של ה SATA בכלל.?

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  9. http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16822152102 המווווווווווון תגובות רעות ...

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  10. Started by Ashand,

שלום ברשותי הרדיסק של היטאצי במהירות של 15K דגם: HUS151414VL3800 אני רוצה לחבר אותו לפי סי ככונן OS ראשי אבל חסר לי ADAPTER כזה: http://www.mcpb.com/html/sca.f80hp.68f.html מאיפה אני מוצא כזה בארץ? יש לי כרטעס סקאזי של ADAPTEC 39160 האם הוא מתאים להרדיסק?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  11. Started by Radeon38,

שלום במצב הנוכחי יש לי מערך רייד של 2X36 רפטורים ראיתי בטרייד זון כונן של 15K סלד של סיגייט ואני רוצה לדעת האם יהיה שיפור בביצועים אם אני אחליף את הרפטורים כמערך רייד בכונן בודד במהירות גבוהה יותר או שבכלל עדיף להמתין לכונני SSD.חשוב לציין שהכונן לא הכי זול.

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  12. Started by clown,

קראתי כל-כך הרבה דברים טובים על הצורב הזה. הנה לינק: http://www.cdfreaks.com/article/242/1 מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  13. היי, איך עושים זאת? אני יודע שצריך דיסקט והאם זה מסוכן?

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  14. Started by n-o-a-m,

הצורב DVD לי פשוט הפסיק לצרוב דיסקים DVD הוא צורב רק דיסקים של 700. אם מישהו יודע מה אפשר לעשות או מה הבעיה אני אשמח לעזרה או לפחות להסבר למה זה קרה. טנקס =]

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  15. שלום. ברצוני לרכוש הארדיסק חדש למחשב ולכן אני רוצה לשמוע חוות דעת והמלצות על: 1. ה-הארדיסק עצמו, איזה אחד כדאי לקנות. אני רוצה אחד של 500-640GB. אבל גם המלצות לגבי 1T יתקבלו בברכה. אני חושב על ה - Western Digital 640Gb 16MB AAKS - 7200RPM S-ATA שראיתי במפרטים המומלצים באתר, הוא נשמע לי טוב אבל כמובן אם למישהו יש משהו להוסיף אני אשמח לשמוע. 2. אני אשמח אם יוכלו להמליץ לי על חנות מסויימת, אני חשבתי על אייבורי אבל היות שיש כמה וכמה שמועות לגביהם אז אני רוצה לבדוק חנויות אחרות. אני גר באיזור באר-שבע ולכן חנויות באיזור יהיו אחלה, מה שכן חנויות בירושלים גם כן יהיו בסדר כי אני מגיע לשם הרבה. ההעדפה שלי היא חנות שבה אני יכול לאסוף את המוצר בעצמי מכמה סיבות אבל ב…

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  16. שלום, אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני, אשמח אם מישהו ימליץ לי על אחד טוב ואמין. הדרישות הן: גודל של 3.5', usb 3, מחיר בסביבות 700-800 ש"ח.. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  17. Started by netanel1,

מצאתי את הכונן הקשיח הבא: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2217&scat=193&tcat= ורציתי לשמוע תגובות אולי לאנשים יש אתו או ששעו ביקורות עליו כמו כמה הוא רועש לאיזה טמפרטורה הוא מגיע? או אם לאחרים יש משהו אחר שהם היו מעדיפים להמליץ לי עליו אבל הגבול הכספי הוא 600 ש"ח

• 10 תגובות
    • 765 צפיות
  18. Started by DAVIDD,

שלום.. הייתי אתמול במגה וראיתי יש להם אחלה מבצע למדיות DVD של SKY 25 יח' ב20 שקל אני יודע שהחברה על הפנים אבל שווה בכל זאת לקנות את הדיסקים? דרך אגב גם CD רגילים של TEAC 25 יח' ב10 שקל את זה אני קניתי .. את הDVD שווה לקנות?

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  19. יש לי 2 כוננים SATA WDC WD2000JS-00MHB0 (WD-WMANL1047648 WDC WD5000AACS-00G8B1 (WD-WCAUK0066782 ואחד שמחובר דרך USB כונן חיצוני ST3500320AS (5QM27SZT) ועוד כונן רשת של MAXTOR-1TB המס סיראלי שלו הוא 5E1F-0959 הכל עבד יפה וטוב עד שקניתי את הכונן רשת...הכל היה מהיר ולא היו תלונות מאז שחיברתי אותו הכונן של WDC WD5000AACS-00G8B1 מונע מהמערכת לעלות ונתקע במסך של הטעינת זיכרון אם אני מוציא תחיבור SATA של הכונן ועושה ריסט אז המחשב עובד כרגייל...ואחרי שהוינדוס עלה אני מחבר תחיבור SATA אליו בחזרה והכונן עובד והכל טוב ויפה מה הבעיה ?! ניסתי לעשות תיקון שגיאות דרך הוינדוס והוא נתקע ולא מגיב וגם דרך ההפעהל מחדש של המסך הכחול הזה..וגם זה נתקע חיקתי איזה שעתיים כלום לא זז מה צריך לעשות?…

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  20. Started by Vaz,

צרבתי עכשיו 2 דיסקים עם צורב של nec nd4550 ויש לי בעיה כזאת - אחרי שאני מסיים לצרוב את הדיסק - קבצי וידאו עם נרו - הצריבה מסתיימת בצורה מוצלחת לפי נרו ואז כשאני לוחץ סיים זה מוציא את הדיסק..ועכשיו אני לא מצליח לקרוא את הדיסקים אחרי שהם גמורים בהתחלה חשבתי שאולי זה דיסק דפוק של teac ועכשיו גם צרבתי על דיסק של xerox וגם הצריבה הסתיימה באופן מוצלח והדיסק לא עולה אחרי הצריבה ..מה זה אומר שהצורב שלי התחיל להרוס דיסקים ? או שזו רק בעיה במחשב שלי ובמחשב אחר הדיסקים יעלו ?

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  21. Started by jackal,

חברים שלום יש לי HD נייד 80G שפרמטתי אותו והוא נהפך ל: NTSF כיצד אני יכול להמיר אותו ל: FAT לעזרתכם אודה.

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  22. Started by lspmaster,

איך אני מחבר שני CDROM על כבל IDE אחד? יש לי צורב וDVD והוא קורא רק את הDVD.

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  23. Started by iem,

ברצוני להוסיף כונן HD למחשב שלי. מצ"ב בקובץ תמונה המפרט של הלוח והזיכרונות. האם ניתן להוסיף בנוסף! עוד HD, ואם כן מהו הנפח המקסימלי בו יכיר הלוח בכל הנפח ומאיזה סוג ? וגם עד איזה זיכרון חוצץ? תודה אנשים !

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  24. שלום לכם! מחר אני מקבל את ההארד החדש WD 80GB 8Mb Buffer ההארד שיש לי עכשיו הוא Maxtor 40 GB 2Mb Buffer אני רוצה להתקין את הווינדוס מחדש על ההארד החדש מכיוון שאמרו לי שיהיה שיפור דיי משמעותי בגלל שהבאפר יותר גדול! אני מתלבט כמה מחיצו לעשות...כמה להקדיש לווינדוס...כמה לכל דבר אחר! והכי חשוב איך...! Fdisk או PartitionMagic Pro 7.0 מה יותר כדאי?! איפה יהיו פחות בעיות? וחוץ מזה תזכירו לי בבקשה איך עושים Fdisk כי כבר המון זמן לא עשיתי! נ.ב המערכת מבוססת XP! בתודה Anas-Nanas

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  25. צורב במהירות 52, משכתב במהירות 24, קורא במהירות 52בעל יכולת עבודה גבוהה. קצב העברת מידע­ 7200 kb/s, זיכרון 2MB , ממשק­ IDE,תומך במערכות windows 95,98, 2000,ME,NT,XPמתאים למדיות צריבה בתכולה :75 דק' מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.