עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by y_a_n_i_k,

זה אפשרי? ומה האמצעים לכך? תודה!

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  2. הי, מתכוון לרכוש כונן חיצוני שרוב הזמן יהיה מחובר למחשב ופה ושם יהיה נייד. האם חיבור eSATA (שיהיה בנוסף ל- USB 2) עדיף באופן משמעותי על פני USB 2 או שהדיסק מוגבל במהירות מסיבות אחרות וזה בעצם לא משנה ? תודה, shenig

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  3. Started by GuGuSH,

שלום חבר'ה. יש לי HTPC עם HDD של 500GB, סאטה 2, 7200RPM. דיי סטנדרטי אני מניח. בנוסף יש לי HDD דיי ישן (אבל עובד בלי בעיות...) של 40GB בחיבור IDE. גם הוא, דיי סטנדרטי.. 7200RPM ו.. לא יודע יותר מזה. עכשיו, השאלה שלי דיי פשוטה, מה עדיף, להישאר במצב הנוכחי? שזה אומר HDD אחד (500GB) עם מחיצה למערכת ההפעלה? (ויסטה ד"א...) או.. להוסיף את ה-IDE ולהעביר אליו את המערכת הפעלה? אני שואל מה עדיף בעיקר מבחינת הביצועים. פחות מזיז לי שיהיה עוד 40GB לסרטים ושטויות. אז, מבחינת המהירות של המחשב וכל זה, מה עדיף? תודה רבה, גיא.

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  4. Started by UncleRico,

תוך כמה זמן אני אמור להעתיק דיסק של DVD שלם להרד דיסק ? משום מה, כשאני מעתיק DVD להרד-דיסק, הוא לא "מתניע" לי, הוא עובד ממש שקט וניראה לי שהמהירות איטית ממה שצריך להיות.... (לא מדובר בסרט ככה שזה לא אמור להיות הRIP LOCK, ממה שאני מבין.) זה נורמאלי השקט הזה ? (אני רוצה לשמוע את החיה שבמכונה, ואיננה.)

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  5. Started by Access Denied,

אני רוצה לשדרג מערכת כך שתכיל מערך raid5 של 4 קשיחים. התקנת כרטיס raid איכותי הוא תמיד האופציה הטובה ביותר - אבל לצערי אין לי חריץ pci-e פנוי (לוח microATX) משהו מכיר דרך לעשות raid ולחבר את המערך בחיבור sata3 בודד בלוח האם?

6. Started by astralon,

היי יש לי דיסק קשיח חיצוני בחיבור USB אותו אני רוצה לחבר לראוטר הבא בחיבור רשת: http://orange.co.il/he-il/Catalog/Accessories/Modem3/pages/Novatel/Edimax_EW7416/ האם יש אפשרות כזו? יש מתקן כזה? או שאולי אפילו כבל יספיק? העדיפות כמובן לאיזשהו מפצל, במטרה לחבר מוצרים נוספים במידת הצורך בעתיד. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  7. כתבתי את הבעיה בפורום תמיכה טכנית, אבל אולי ניתן לומר שהיא שייכת יותר לפורום הזה שמדברים בו בצורה יותר ספציפית על כוננים קשיחים ועל ההגדרות שלהם. ההודעה שם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=156239.0

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  8. Started by HitmanW,

היי, שמעו יש לי במחשב רק 160GB וזה מתמלא די מהר. וגם נמאס לי מכל הדיסקים והבלאגן שהצטבר על המדפים אז אני חושב במקום לצרוב את כל המידע על דיסקים DVD פשוט לאכסן אותו על ד.קשיח. מידע כגון סרטים, משחקים, מוסיקה (במיוחד שיש לי עכשיו משחקים שאני לא יכול לגבות כי דיסקים DL עולים 100 שקל ולא שווה לדעתי). בדקתי מחירים בכל מיני חנויות ברשת ומצאתי ש250GB עולה 500ש"ח בקירוב ו500GB עולה 700ש"ח - דיסקים קשיחים חיצוניים של WD. אני שוקל לקנות את ה500GB כי אתה מקבל יותר תמורה עבור הכסף. האם אלה ד.קשיחים חיצוניים טובים? אתם ממליצים על אחרים? אפשר למצוא יותר זול? אה ושכחתי לציין שאלה המחירים לגרסאות הUSB2. האם קצב ההעברה בUSB2 הוא ממש איטי או שהוא נסבל? עד כמה עדיף FIREWIRE? תשוו לקצב ה…

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  9. תוכלו לעזור לי לבחור למשל מכאן?: http://web.zap.co.il/models.asp?sog=C-DiskOnKey אני לא יודע כ"כ אם הנפח משנה לי. אבל שיהיה לפחות GB אחד. ככה אם אני אצטרך להעביר קבצים גדולים אז אוכל איתו. אני יודע שהמחירים גם ככה לא יקרים במיוחד אבל בכל זאת חשבתי שזה טוב שממליצים על דברים שנחשבים יותר טובים מאחרים.

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  10. Started by beniloew,

קניתי מחשב לפני שנתיםם ואני רוצה לשדרג את ההארד דיסק. האם הארד דיסק sata דורש חיבור מיוחד, או שאפשר לחבר אותו לכבל הרגיל(ide) אני לא יודע מה הלוח אם שלי. יש לי פנטיום 4 . השאלה היא רק לגבי החיבור עצמו.

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  11. Started by dvirf1,

קניתי מחשב עם הארד דיסק של 160 ג'יגה לא מזמן וחילקתי את ההארד דיסק למחיצות. יש לי מחיצה ראשית C: שמכילה 5 ג'יגה ועליה אני התקנתי רק windows , partition magic ודרייברים לחומרה שלי. את כל שאר הדברים אני אתקין במחיצות (לא ראשיות, אגב) D - G או D - H (לא זוכר כרגע.. אני לא כותב מהמחשב המדובר). בכל מקרה נכנסתי לC: וסימנתי את כל הקבצים (ולפני כן עשיתי "הראה קבצים מוסתרים") ובדקתי את הנפח שלהם. הנפח שלהם הוא 1.4 והנפח על פני הדיסק (size on disk) הוא 1.51. בחישוב פשוט 5 ג'יגה פחות 1.51 או 5 ג'יגה פחות 1.4 שווה ל 3.49 או ל 3.6. אבל הווינדווס מראה שיש לי רק 1.09 גי'גה פנויים. אין לי על המחשב temporary files או משהו כזה. ולא שכחתי לעשות איחוי להארד דיסק. איך אני מחזיר את המקום שנעלם…

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  12. 1. אפשר בבקשה המלצה לצורב dvd שצורב וגם קורא דיסקים dvd ... ראיתי בזאפ צורבים וצורבים משולבים, מה הכוונה משולבים? הכוונה לצורבים שגם קוראים dvd ? מה אתם אומרים על זה? כונן אופטי: צורב PIONEER DVR-215DBK X20 SATA http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=691 ומה ההבדל בינו לבין זה : Pioneer DVR-215BK 2. וכן המלצה להארדיסק 500gb בחרתי את זה, הוא טוב? http://tms.co.il/product/4982

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  13. Started by free fraek,

הכרטיס משמש אותי בתור הרחבה לIriver e100 וכשאני רוצה לחבר אותו למחשב עם מתאם רגיל המחשב לא מזהה אתו בכלל. כשהוא נמצא בתוך הE100 הוא עובד סבבה.. איך זה?

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  14. Started by Gosha,

עד היום בבוקר היו לי שתי כונני DVD במחשב, אחד קורא והשני צורב והחלטתי להוציא את הכונן DVD הקורא מהמחשב בגלל שכבר אין בו כמעט שימוש. עשיתי את מה שעשיתי, רק הצורב נשאר - אבל כשאני פותח את 'המחשב שלי', הצורב מזוהה כאות "E:", מה שהוא היה קודם, ולא התחלף ל-"D:", מה שהיה ה-DVD הקורא. מה עלי לעשות כדי לשנות את ה-Drive Letter שלו ל- D?

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  15. Started by freerider,

קניתי השבוע צורב DVD Nec 3540A ובכל הצריבות מתרוקן הבאפר (תמונה מצורפת) כרגע אני עוד מנסה לצרוב במהירות X8 וכבר המחשב לא סוחב, מה ייקרה במהירות X16 ? הצורב (סלייב) וה-HD (מאסטר) מחוברים על אותו כבל IDE CD מחובר על כבל IDE לבד ככה בדיוק היה מחובר קודם הצורב ה"רגיל" ולא הייתה בעיה עם הבאפר אגב, מה המשמעות של התוצאה הזאת (תמונה שניה) ? זה טוב ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  16. Started by integral,

TDK טוענים שעלות הייצור של מדיה לבלו ריי תהיה רק כ 10% יותר יקרה מעלות ייצור המדיות הרגילות. סבבה http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=11031

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  17. Started by shaigot,

שלום, מרכיב מחשב למטרת משחקים ועריכה ( Premiere\Photoshop), המערכת הפעלה והתוכנות יהיו על הכונן הזה, יש בנוסף כונן samsung 970 evo plus 2TB, חשבתי על samsung 980 pro nvme m.2 1TB, ראיתי באמזון שיש את אותו דגם עם צלעות קירור, ההפרש במחיר לא גדול (הקנייה תעשה דרך אמאזון) האם יש סיבה לקנות את הדגם עם הגוף קירור ? (ראיתי הרבה שירשורים שהוא מיועד יותר ל PS) דבר שני האם הוא מתאים ללוחות אם, ההאם בהרכבה שלו צריך להוריד את הגוף קירור ?

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  18. שמתי לב שבקטגוריה של כונן קשיח IDE 80G 7200 8MB הכונן של MAXTOR יקר בערך ב-100 ש"ח משל שאר היצרנים. האם קיימת לדעתכם הצדקה להבדל במחיר ובאמת הכונן של MAXTOR נותן יותר תמורה? תודה

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  19. Started by mrraz,

http://www.liteonit.com.tw/ODD/webfw/LTR-52327S/R52QS0C.zip

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  20. Started by ea666,

איזה צרוב DVD כדאי לי לקנות ומה המחיר בערך?

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  21. שלום חברים, אשמח לדעת למה בתמונות באתרים השונים חלק מהדיסקים 3.5 מופיעים "על הצד" וחלק במאונך ? האם ניתן לרכוש הרדיסק "על הצד" ולאכסן אותו במאונך ? תודה

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  22. מה עדיף ראפטור של 36GB 10000RPM SATA או 120GB SATA2 X2 RAID -0 השאלה שלי מתייחסת אך ורק למהירות של הדיסקים ולא למקום האיחסון וגם לא מבחינת כסף!!!

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  23. Started by SmurFin,

קניתי ארדיסק חדש לא מזמן, אחרי הרבה זמן הבנתי שהוא הסיבה לשריקה במחשב מאיזה סיבה זה קורה ומה יש לעשות לפני שאני זורק אותו בחנות כי לא בא לי לפרמט שוב ולהתקין

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  24. שלום, עומד להיגמר לי המקום ב-HDD של הלאפטופ שברשותי. דגם HP Pavilion Entertainment PC dv6. כמו כן, גם בדיסק החיצוני שברשותי עומד להיגמר המקום. שניהם בנפח של 300 GB כרגע... אני מעוניין להחליף את שניהם בהארד דיסקים בעלי נפח באזור ה-500GB... פה אתם נכנסים לתמונה. הצעות?

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  25. Started by Ashand,

שלום ברשותי הרדיסק של היטאצי במהירות של 15K דגם: HUS151414VL3800 אני רוצה לחבר אותו לפי סי ככונן OS ראשי אבל חסר לי ADAPTER כזה: http://www.mcpb.com/html/sca.f80hp.68f.html מאיפה אני מוצא כזה בארץ? יש לי כרטעס סקאזי של ADAPTEC 39160 האם הוא מתאים להרדיסק?

• 1 תגובה
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים