אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
קניתי אתמול דיסק קשיח חיצוני של WD והוא עובד מעולה ואני מרוצה מאוד. יש לי רשת מחשבים בבית ואחד מהם הוא מחשב מדיה סנטר שעליו נמצאים כל המשחקים והסרטים. ניסיתי להעביר למשל משחק מהרשת לדיסק והיה כתוב לי שהקובץ גדול מדי לדיסק. מה הבעיה? יש לי 420GB פנויים בדיסק.
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף עוד דיסק קשיח למחשב, יש לי כבלים והכל. צריך התקנה מיוחדת בDOS או ווינדוס בשביל שהמחשב יזהה את הדיסק קשיח הנוסף?
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
הארדיסק שלי קרס כתוצאה מבלאי ואף התחיל לנקוש לעיתים וכתוצאה מכך כל המידע שבתוכו נמחק. הצלחתי לשחזר את המידע בעזרת תוכנת שיחזור מקצועית, אך הבעיה היא שלמרות שהקבצים קיימים במלואם והגודל שלהם קיים כמו שהיה במקור, אני לא מצליח להציג את המידע. אני לוחץ על קובץ, אך המערכת (ווינדוס) לא מסוגלת להציג אותו (בוורד מתקבל סוג של ג'יבריש ובתמונות - "אין תצוגה זמינה" וכיו"ב). אני זקוק למידע הזה בכל מחיר, החשיבות שלו עבורי עצומה! אבקש את עזרתכם כיצד אוכל לגשת לקבצים הללו. תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
צרבתי איזה סרט ומשום מה כשאני רואה אותו ב-DVD אני לא רואה אותו עם תרגום ,אבל שאני רואה אותו המחשב אני רואה אם תרגום. יש למישהו פה איזה רעיון שיכול להסביר לי מה קרה?
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד מדגם HP DV5203EA הארדיסק פשוט תקוע ואינו עובד כלל. אני רוצה להזכיר שישנה מחיצה בהרדיסק שחברת HP עשתה לצורך שיחזור המחשב. ואני מעוניין לרכוש הרדיסק חדש ולהתקינו במחשב האם זה משנה איזה סוג הרדיסק אני קונה חוץ מזה שהארדיסק צריך להיות למחשב נייד? האם זה אפשרי? תודה קובי.
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
יש לי מתאם IDE 2 CF ואני מצליח לעלות מערכת הפעלה, השאלה האם זה עובד גם עם SD? נאמר לי שיש סוגים מסויימים של כרטיסים (רק ב CF) שמסוגלים לעשות את זה. כאילו אם אני אנסה עם כרטיס פשוט של CF או לחילופין עם כרטיס SD אני לא אצליח להתקין עליו מערכת הפעלה. מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים יש לי כרגע הארד דיסק 300 ג'יגה, מותקן על מחשב גיימרים, הוא אצלי כבר 3 שנים ואני חושש מקריסה ואיבוד כל החומר שעליו, לכן החלטתי לקנות הארד דיסק חדש. קיבלתי המלצה מאיש מחשבים על ה 1 טרה של טושיבה 64 ביט 7,200 RPM ומחר אני אמור לקבלו. אני רוצה להעתיק את כל הקבצים מהישן לחדש, אפשר לכלול 1. בפנים גם את הווינדוס? 2. האם אפשר אח"כ להשתמש בישן כגיבוי קבוע לחדש בלי שזה יאט את המהירות? 3. האם אני צריך לתת תשומת לב לחיבורים קיימים (נראה לי SATA 2) כמו בכרטיסי זיכרון? 4. האם זה משנה שהמהירויות והכל שונה בין ההארד דיסקים בכדי שיעברו באותו המחשב? תודה לכולם!!!!
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
הי, יש לי מספר כוננים (פנימיים) ממחשבי עבר שהייתי רוצה לבדוק מה יש בהם ולפרמט או לזרוק. האם אני יכולה לחבר אותם למחשב הנוכחי שלי והמחשב יזהה אותם כמו דיסק רגיל נוסף או שזה מסובך יותר ודורש הגדרות וביוס וכל מני כאלה? תודה
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הבנתי שמדובר פחות או יותר באותו היצרן. אם ככה, מה ההבדל בין ה- C400 של מיקרון ל-M4 של Crucial שמצדיק את המחיר הגבוה יותר של המיקרון ? את ה-Crucial אפשר להשיג גם יותר בזול (למשל כאן). ההפרש באחוזים די משמעותי מול החנות הראשונה. האם יכול להיות שבמחיר הזול אני מקבל גרסה ישנה יותר? משלוח מספק מפוקפק? משהו אחר לשים לב אליו או שאפשר להזמין מכל חנות ללא חשש? תודה ושיהיה לכולם יום מצויין.
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
עד היום היה לי במחשב הארד דיסק אחד של 250 גיגה, היום הוספתי עוד דיסק של 1TB והחלטתי לעשות פורמט. במסך הכחול לפני עליית וינדוס, כשהמחשב עושה פורמט לכרטיסים לפני התקנה, ארכה כשעתיים וחצי ועכשיו הוא עושה פורמט לדיסק של ה250 והיא עכשיו באמצע אחרי כחצי שעה, אני רוצה לציין שאת הדיסק ששוקל 250 גיגה הגדרתי את כולו לוינדוס. מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
כאשר שניהם בנפח 1TB. שניהם מיועדים להיות בסופו של דבר HDD חיצוני נייד. השאלה שלי היא: מבחינת הביצועים, איזה מהם יותר טוב? לא הצלחתי למצוא מבחני ביצועים והשוואות של ה My Book Home Edition (המחיר של הWD הוא 700 שקל, יש לי אפשרות להשיג את הSAMSUNG ב750 שקל יחד עם מארז ויציאת ESATA) מה דעתכם/המלצתכם?
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם הדגם של הלוח הוא GA-7N400VPRO רציתי לדעת אם אפשר לחבר שני הארדיסקים שלא שווים בגודלם במצב RAID ??? ואני רוצה שיופיע לי כונן אחד אם הנפח של שניהם... עשיתי חיפוש ולא ממש מצאתי מה שחיפשתי... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
בהמשך להודעה קודמת בנדון http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=351810.0 טכנאי סידר לי את הרייד לרייד 1 (מראה ) לאור ניסיון העבר הלא טוב אני מנסה לוודא שאכן המחשב שלי כרגע ברייד 1 (למיטב הבנתי גם ברייד 0 וגם ב-1 אראה רק דיסק 1 במחשב שלי או בניהול הדיסקים ) נכנסתי לבקר הרייד בשלב הפוסט וגם מקריאת האמור שם לא ברור לי באיזה רייד אני נמצא, אני מצזף צילום של מסך זה בקובץ המצורף, אשמח אם מישהו יעזור שאדע בוודאות [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
אלה לגבי כונן slot load.השאלה שלי היא האם אני יכול להתקין את הכונן אנכית? למי שלא יודע זה כונן ללא מגירה.
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
בזמן שאני מנסה להרכיב מחשב חדש נתקלתי בכונן הזה http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1454&osCsid=662ce5a690e152292402b45c0af1e194 הכונן הוא SATA 2 ורציתי לדעת כמה הבדל בביצועים יש ביינו לבין הSATA הרגיל... תודה
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
בקיצור, במחשב שלי יש כונן ראשי © שמחובר באמצעות כבל SATA2, ועליו מותקן ויסטה הום פרימיום. עכשיו חיברתי כונן פיזי נוסף (E) שמחובר באמצעות כבל IDE, ועליו מותקן XP הום SP2 (יש לציין שפעם הכונן שימש ככונן ראשי במחשב אחר, וכך גם מערכת ההפעלה). אני מנסה ליצור dual boot של מערכות ההפעלה, אך ללא הצלחה. השתמשתי בתכנה EasyBCD כדי לקנפג את ה-boot loader של ויסטה כדי להכיר בהתקנה של XP. כל פעם שאני מפעיל את המחשב ואני מנסה להריץ את XP, אני מקבל הודעה ש-NTLDR לא נמצא או הושחת. חיפשתי בגוגל, וניסיתי לשחק עם הקובץ boot.ini שבכונן E (זה שמותקן עליו XP) כדי שהעסק יעבוד, אך זה לא פתר את הבעיה. איך פותרים את הבעיה? אגב, הבנתי ש-XP לא תומך ב-SATA באופן מובנה, ולכן צריך לבטל את אופציית AHCI…
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני יודע שזו שאלה שנשאלה הרבה בפורום הזה, אבל בכל זאת אני אשמח לקבל תשובה ברורה. אני מחפש צורב DVD שיעלה עד 400 ש"ח, בנתיים מצאתי כמה אפשרויות מבין המגוון הרחב של הצורבים: 1. Samsung TS-H552B , דבר ראשון אני בעלים של כמה מוצרי samsung ואף אחד מהם לא איכזב אותי, בדקתי את הצורב הזה בביקורת ובtom's hardware והוא התבלט במקומות הראשונים ולכן הוא שיקול ראשון. 2. LG GSA-4163B, דבר ראשון אני די מאוכזב מLG בזמן האחרון ( במיוחד שהסיבה שבגללה אני קונה צורב, היא שנשרף לי כונן של LG), אבל קראתי ביקורות של המוצר וראיתי שהרבה אנשים מרוצים ממנו, ובנוסף יש לו את אפשרות הDVD-Ram שלשאר הצורבים אין, למרות שאני לא בטוח כמה אני ישתמש באפשרות הזאת ומה היא בדיוק... 3. NEC ND-3520AB, אף פעם לא הי…
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, יש לי איזשהי בעייה שאני לא מוצא את הפיתרון: אני רוצה לצרוב וידאו על דיסק DVD-RW במערכת ווינדוס 7, עכשיו כשאני עושה העתק הדבק של הקובץ לדיסק הוא פשוט מעתיק את הקובץ לדיסק (כנראה שגם צורב) אבל כשאני מכניס את הדיסק לDVD הוא לא יכול לקרוא אותו, יכול להיות שזה בגלל שלא צרבתי על הדיסק? (גם רשום משהו לגבי UDF אולי זה קשור?) מה עושים במקרה כזה? תודה לכל התשובות
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי צרב עבורי שני סרטים על DVD. רואים שהדיסק צרוב מזה שיש שינוי בגוון מהאחורה של הדיסק. הוא צרב בעזרת NERO. כשהכנסתי את המדיסק למחשב שלי הוא לא הצליח לקרוא אותו, כלומר מראה דיסק ריק. מה עושים? הסרטים עבור חברה שלי ואנחנו מתכננים לראות אותם במוצאי שבת, אם לא נצליח לקרוא את הקבצים עד אז אני בצרות... בברכה SPC
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מערך RAID 0 לכונני הפעלה שלי כל הזמן מדברים על זה שאם כונן אחד נופל אז הלך כל המידע. במשך כל התקופה שיש לי מחשב שזה בערך מתקופת ה 286 בחיים לא נפל לי הHDD. למה בכלל שיקרה לו משהו ? בגלל בעיות מתח? קצרים? מה זה בכלל "כונן שנפל" ? האם הכונן נהרס לגמרי או שרק הקבצים שעליו? אפשר לפרמט ולהתחיל מחדש? או לזרוק לפח? יש לי עדיין כוננים עתיקים - אני מדבר על כונני 6gb שעדיין עובדים. מה הסיכוי שיפלו לי הכונני SSD?
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
חבר שלי רצה לקנות כונן קשיח. היו לו 2 אופציות. או WD 160GB עם שנתיים(או3 לא זוכר) אחריות או 200GB של SEAGATE ב10 שח יותר. כמובן שלאחר בדיקות באינטרנט הגעתי למסקנה שה SEAGATE לא נופל במהירות מהWD ושווה לקבל עוד 40GB במחיר של 10 שקלים ומקבלים 5 שנות אחריות. החבר הלך לחנות ואמרו לו שהסיבה שמוכרים את ה SEAGATE (בחנות אחרת) בזול היא בגלל שאת הכונן הקשיח SEAGATE הספציפי הזה, תוכנן לעבוד במקומות אחרים בעולם(קרים יותר) והוא לא יעבוד טוב בארץ. אני חושב שזה שטויות! יש 5 שנות אחריות, לא יעבוד, אז יחליפו לו כל שנה(מצב שלא יקרה לדעתי). מה אתם חושבים? האם החנות סתם אמרה את זה כדי שהוא יקנה את הכונן WD שלהם? ועוד דבר, הוא בסוף שילם ב30 שח יותר מהSEAGATE על הWD.
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
איזה מהם יותר מהיר מבחינת זמני כתיבה , זמני קריאה כאשר זכרון FLASH או DOK מחורבים ב USB2. תודה
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכם קניתי דיסק קשיח 80 גיגה של חברת MAXTOR עם 8 מגה ו7200 RPM ב480 שקל... מה אתם אומרים זה בסדר? קניתי לפני 4 חודשים
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-