אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים ביומיים האחרונים המחשב החל להיתקע על כל פעולה פשוטה למשך כמה שניות, חשדתי שהבעיה בכונן וכנראה צדקתי, כי הרצתי CHKDSK, הוא תיקן כמה סקטורים וכעת הכל עובד מהר כרגיל. הרצתי Acronis drive monitor וקיבלתי את הדוח המצ"ב. האם הנתון הבעייתי בדוח (מסומן כ-"Degregation") אומר שהכונן שלי גוסס או שאוכל להמשיך לעבוד בבטחה למשך זמן מה??? תודה!
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
מה עדיף 2 כוננים של 80ג' ב ראיד 0 או אחד של 160ג' אני מבין את יתרון המהירות של 2 כוננים בראיד 0 ואת החסרון - 1 הלך הכל הלך מנסיון שלכם - יש הבדל משמעותי?, שווה את המחיר (כ 300 שח יותר כאשר קונים 2 כוננים) לא מיועד למערכת הפעלה תודה boludo
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, עומד להיגמר לי המקום ב-HDD של הלאפטופ שברשותי. דגם HP Pavilion Entertainment PC dv6. כמו כן, גם בדיסק החיצוני שברשותי עומד להיגמר המקום. שניהם בנפח של 300 GB כרגע... אני מעוניין להחליף את שניהם בהארד דיסקים בעלי נפח באזור ה-500GB... פה אתם נכנסים לתמונה. הצעות?
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני להחליף מחשב. המחשב החדש כמובן מגיע עם הארדיסק משלו. יש לי דברים על ההארדיסקים הקיימים שברצוני לשמור. אם אני יחבר אותם כמו שהם למחשב החדש (כמובן אחרי שהתקנתי על המחשב החדש ווינדוס והכל) האם זה יעבוד בלי שאצטרך לפרמט אותם? בתודה מראש, טל.
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
1.silverline-ritekg04 2.memory-cmc mag e01 3.silverline-infomediar20 4.sky-aml oo1 בעיקר לגיבויים של תוכנות וסרטים
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, מנסיונכם עם דיסקים קשיחים חיצונים. מה לדעתכם האמינות של המוצרים האלו? הרי בסופו של דבר, אנשים קונים דיסקים בנפחים עצומים ושומרים עליהם כמויות גדולות מאוד של מידע חשוב להם. השאלה, היא מה הסיכוי של דיסק כזה להידפק כך שכל המידע שעליו יאבד (ללא אפשרות שיחזור)?
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן קשיח שימש אותי ב nas ברשת האלחוטית. אני מסתכל על כונני 2tb כוננים "ירוקים" למינהם הרבה יותר זולים, אני שמתי לב להבדל מרכזי שהוא ה rpm וגודל ה cache. באוף טופיק ומתוך סקרנות, מה ההבדלים הנוספים? השאלה העיקרית שלי היא מה יהיו הבדלי הביצועים בין כונן חזק עם 7200rpm ומהירות העברה של 6GBpS ו 64mb cache לעומת כונן "ירוק" טוב. כשהשאלה העיקרית זה האם אני ארגיש בהבדל בכלל או שצוואר הבקבוק שלי יהיה הרשת. ה nas שלי הוא ה dlink DNS-325 והראוטר האלחוטי שלי הוא linksys E2500 מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב DVD-R של VERBATIM באמצעות NERO 7 PREMIUM אחרי ה- CACHING הוא נעצר ונותן הודעת שגיאה "BUFFER TOO LARGE" כשאני מנסה דרך מנהל ההתקנים להפוך מצב DMA ל-ON גיליתי שיש התנגשות משאבים בין Primary IDE Channel לבין SCSI/RAID Host Controller (קוד שגיאה 12) הסרת התקנים והפעלה מחדש לא עזרה מה ניתן לעשות? מבנה המחשב: PIII 1.0GHz לוח אם:ASUS CUV4X-V זכרון: 896MB להלן ה-LOG של NERO : Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Nero\Nero 7\Core\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 02/11/2004 12:54:32 NT-SPTI used Nero Version: 7.0.0.0 Recorder: <SONY DVD RW AW-G170A> Version: 1.71 - HA 1 TA 0 - 7.0.0.0 Adapter driv…
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי יש לי דיסק קשיח חיצוני בחיבור USB אותו אני רוצה לחבר לראוטר הבא בחיבור רשת: http://orange.co.il/he-il/Catalog/Accessories/Modem3/pages/Novatel/Edimax_EW7416/ האם יש אפשרות כזו? יש מתקן כזה? או שאולי אפילו כבל יספיק? העדיפות כמובן לאיזשהו מפצל, במטרה לחבר מוצרים נוספים במידת הצורך בעתיד. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3548 תודה
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מה הדרך הטובה ביותר לצרוב משחק למשל , הבנוי מכמה דיסקים של 700 מגה בערך בקובץ ISO/BIN וכדומה על דיסק DVD אחד ?
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי, שמעו יש לי במחשב רק 160GB וזה מתמלא די מהר. וגם נמאס לי מכל הדיסקים והבלאגן שהצטבר על המדפים אז אני חושב במקום לצרוב את כל המידע על דיסקים DVD פשוט לאכסן אותו על ד.קשיח. מידע כגון סרטים, משחקים, מוסיקה (במיוחד שיש לי עכשיו משחקים שאני לא יכול לגבות כי דיסקים DL עולים 100 שקל ולא שווה לדעתי). בדקתי מחירים בכל מיני חנויות ברשת ומצאתי ש250GB עולה 500ש"ח בקירוב ו500GB עולה 700ש"ח - דיסקים קשיחים חיצוניים של WD. אני שוקל לקנות את ה500GB כי אתה מקבל יותר תמורה עבור הכסף. האם אלה ד.קשיחים חיצוניים טובים? אתם ממליצים על אחרים? אפשר למצוא יותר זול? אה ושכחתי לציין שאלה המחירים לגרסאות הUSB2. האם קצב ההעברה בUSB2 הוא ממש איטי או שהוא נסבל? עד כמה עדיף FIREWIRE? תשוו לקצב ה…
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
אני חושב אולי לקנות מתאם לSATA כי כרגע יש לי את WD800JB עם IDE ואני די מסוקרן לדעת איך מתאם פועל ? והאם זה משתלם? בגדול זה בשביל הכבל המאוד נחמד של הSATA. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שנתיםם ואני רוצה לשדרג את ההארד דיסק. האם הארד דיסק sata דורש חיבור מיוחד, או שאפשר לחבר אותו לכבל הרגיל(ide) אני לא יודע מה הלוח אם שלי. יש לי פנטיום 4 . השאלה היא רק לגבי החיבור עצמו.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
מצאתי את הכונן הקשיח הבא: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2217&scat=193&tcat= ורציתי לשמוע תגובות אולי לאנשים יש אתו או ששעו ביקורות עליו כמו כמה הוא רועש לאיזה טמפרטורה הוא מגיע? או אם לאחרים יש משהו אחר שהם היו מעדיפים להמליץ לי עליו אבל הגבול הכספי הוא 600 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נק 3500 ושמעתי שיש כל מיניצריבות ביוס לצורב שעושות אותו יותר טוב שיצליח לקרוא יותר סוגים של דיסקים וכו אם תוכלו להפנות אותו לאחד טוב ככה כמו שצריך!תודה
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אוקיי יש תצורב של הליטון (אני חשבתי על זה) : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_277_289&products_id=2783 אממ תגידו לי רק אם המחיר בסדר הצורב עצמו מצוין! ויש את הצורב של האסוס (נראה אחלה אבל משהו לא מסתדר לי עם המחיר זה לא יותר מידיי זול?) : http://zap.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=VEASUS_52 תודה לכל העוזרים חבר המליץ על הפורום לטובה!
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי DOK 8GB שכשאני מחבר אותו הוא מופיע בשני חלקים: האחד, ככונן CD בנפח של 3GB, שאת הקבצים שם אינני יכול למחוק. והשני, כDOK רגיל בנפח של 5 GB לשימושי האישי. שאלתי היא האם ואיך אני יכול לבטל את הקטע הזה של החלק שהוא כמו CD ושכל הDOK יהיה כמו DOK רגיל. ניסיתי להיכנס ל Administrative Tools->computer management->Storage->Disk management ולפרמט שם את החלק שמופיע כCD, אבל אין את האפשרות הזו. אשמח לקבל עזרה, תודה צירפתי תמונה שמסומן בה באדום שני החלקים שהם למעשה הDOK שלי. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי כרגע את הWD160IDE של ואני מרוצה ממנו אבל המקום מתחיל לאזול (אני מוריד בטרוף ) אני מעביר מידע לDVD אבל זה לא מספיק אני שוקל לקנות איזה 80G בשביל שיעזור לי עם המקום ויאכלס את המערכת הפעלה והמשחקים שלי ולשאיר את ה160 רק להורדות יש המלצות
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
צורב LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B לאחר צריבה הסרט יצא תקין אבל אי אפשר להעתיק אותו למחשב מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי בנייד 40 ג'יגה.. עכשיו נמאס לי שאין לי מקום ואני צריך למחוק על הזמן דברים בשביל דברים אחרים.. אני מעוניין לקנות הארד דיסק.. ואני מתלבט אין חיצוני או הארד דיסק רגיל לנייד 2.5 אינץ' .. מה אתם ממליצים.. ויש לי שאלה בקשר לחיצוני, הוא מתץחבר דרך USB? הוא מהיר כמו הארדיסק פנימי רגיל? אפשר המלצה על אחד המוצרים מאתר כלשהו? תודה מראש לעוזרים( לא ידעתי איפה לרשום אז מצטער אם לא רשמתי במקום הנכון מקווה שלא תנעלו ישר כמו רובוטים )
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום קיבלתי דיסק און קי של קיגסטון 256mb במתנה לאחר שקניתי אל פסק עכשיו השאלה שלי היא כזאת . למה הדיסק הוא בגודל של 243mb או משהו כזה ? נתקלתי בזה בעוד כמה מקומות.. למה זה? שאלה שניה מערכת הקבצים של הדיסק היא FAT האם אני יכול לאתחל אותו כל שיהיה FAT32 ? ואם כן אז האם בכלל כדאי לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אהלן יש לי דיסק קשיח של מאקסטור, 80GB בחיבור ATA. הוא היה מחובר למחשב ישן שהיה שייך לי, ופתאום ראיתי אותו שוכב במגירה... אין שום כבלים איתו, רק הדיסק קשיח עצמו. רציתי לדעת - במידה ואני אקנה מחשב חדש, האם יש אפשרות לבקש במעבדה שיוסיפו לי אותו לתוך המחשב? תודה.
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מהאינטרנט עכשיו הארד דיסק של 640 ג'יגה.. אין לי כל כך תקציב.. 400 שקל גג.. אני רוצה את המקסימום שאני יכול לקנות בוא.. מצאתי באייבורי את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2137 מה אתם אומרים? כי המחיר שם פגז ולפי zap הם הכי זולים.. ובכלל זה הblue? יכול להיות שיש הארד דיסק יותר טוב ממנו במחיר דומה? אשמח לעזרה תודה מראש לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אם יש לי שתי צורבים במחשב אני יכול לצרוב שתי דיסקים בו זמנית?
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-