עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by BedB0y,

היי, מחפש כבל מקורי עבור Transcend StoreJet 1TB. רציתי להזמין מחו"ל אבל לא מצאתי משהו מקורי. היכן ניתן להזמין בארץ/בחו"ל כבל מקורי? תודה

2. Started by riki10,

קבלתי דיסק מוזיקה אירובי כאשר אני מכניס אותו לcd יש עליו סימן + ירוק ולא ניתן לראות את השירים מישהו יכול להסביר לי כיצד לפתוח את הדיסק אני חושב שאין צורך בפלג תודה מראש לשלוח אלי הודעה באימל ***המייל צונזר***

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. האם שחזור תמונות מתוך המכשיר הנייד בטוח או יכול להרוס את המכשיר? אני מתכנן להשתמש בתוכנה R-Studio Network Edition לשחזר את הקבצים. השתמשתי בתוכנה הרבה פעמים להציל חומר הארד דיסקים, מבלי שהייתה שום בעיה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by GTxZ,

תודה

5. Started by mazam,

יש לי דיסק קשיח 160 GB עכישו הוא מחולק למחיצה אחת בלבד C עליו מותקן ווינדוס והכול איך אני פותח מחיצה נוספת

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  6. שלום לכולם מחר אני הולך לקנות את הצורב DVD-RW LG GSA-H12A רציתי לשאול איך הצורב הזה האם יש אותו למישהו ? ראיתי פה בהודעה הראשונה שפירסמו השוואת על צרובים וראיתי אותו אחד רק DVD-RW LG GSA-H10A המוכר אמר לי שזה אותו דבר רק ה-H12 מהירות יותר גבוהה מישהו מכיר? חברה מצטער זה טיפה לחוץ לי אם אפשר בבקשה תשובה מהירה לפני מחר!! כי לא ראיתי אותו נמכר בזפ!!

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  7. Started by shlompis,

שלום לחברים, אני מעוניין לרכוש כרטיס Firewire למחשב חדש שנרכש בחודש האחרון. ללוח האם יש חיבורי USB2 ו- PCI אך אין Firewire. אני זקוק לכרטיס לצורך לכידת תמונה מהמצלמה. זקוק לסיוע, לא יודע איזה נתונים לבדוק ומה הפרמטרים שיש לבדוק. מבחינת תקציב ראיתי שהמחירים נעים בין 100 ל- 300 ש"ח פלוס מינוס, לא נראה לי שישנה בעית תקציב, אך לא רוצה לזרוק סתם כסף על משהו שלא נחוץ. המלצות ליצרנים / מוצרים יתקבלו בברכה תודה

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  8. לפני כמה זמן עברתי למחשב החדש שלי, והכל טוב ויפה, חוץ מדבר אחד: אני רוצה להעביר את כל המידע הישן שלי מההארד-דיסק הישן (10 ג'יגה בערך), לחדש. כשאני מחבר אותו בתור SLAVE להארד-דיסק הראשי (תראו במפרט) המחשב עושה פוסט מאד איטי (הוא גם לא מזהה את הכונן), עובר למסך הבא ונתקע בשורה Verifyng DMI Pool Data... מה אפשר לעשות? ועוד דבר, נגיד שאני יצליח להפעיל את המחשב איתו, והמחשב יזהה אותו, האם אני יוכל להעביר קבצים בינהם? משום שההארד-דיסק השני הוא FAT32, וזה יש לי עכשיו הוא NTFS.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש משהו מומלץ ? ראיתי על זיכרון של סאנדיסק 4 ג'יגה ב157 שקל יש משהו עם נפח גדול יותר במחיר של עד 250 שקל ואיכות טובה ?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  10. Started by omerha,

היי, יש לי HITACHI תקול שעדיין באחריות, מי היבואן הרישמי של HITACHI ? תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  11. Started by amisu,

היום קניתי WD blue 500gb. לאחר הפעלה של המחשב אין את הכונן החדש ב"מחשב שלי", למרות שהוא מזוהה בלוח בקרה, וב speedfan. נכנסתי לביוס, שם הגדרתי שהכונן הראשי יהיה הישן, והחדש יהיה שני. מה עשיתי לא נכון?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  12. Started by IanCurtis,

שלום לכולם אוקיי ..יש לי את הקשיח הנ"ל ( 1T ) ומחולק לשלוש מחיצות האם סביר שההעתקה בין שלושת המחיצות לא עולה על 24 מיגה/שנייה אלה נתוני היצרן : Average Latency 4.17ms Average Seek time(typical) 8.9ms Media Transfer Rate(Max.) 175MB/s Interface Transfer Rate(Max.) 300MB/s Drive Reday Time(typical) 12s אשמח לקבל חוות דעת

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  13. אז ככה, יש לי דיסק 40 ג'יגה ATA שאותו אני מחליף בדיסק קשיח חדש 120GB SATA II עכשיו, הייתי רוצה להעביר את כל תוכנו(כולל הWindows) של הדיסק של ה40ג'יגה לדיסק ה120 החדש כולל הוינדוס(זאת אומרת להעביר את מחיצה C שהיא 10ג'יגה בשלמותה כולל הוינדוס ושה120 יעבוד איתה גם עם הוינדוס בידיוק איך שעבד עם ה40..) האם זה אפשרי? אם כן? האם הפרוצדורה קשה ומצריכה תוכנות מסויימות? ובכלל - איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by BURTON,

חיפשתי אבל אין לנירו את האפשרות הזאת בכלל אני מכניס דיסק DVD לצורב DVD והוא משום מה חושב שמדובר בכלל בסידי כשאני אומר לו שמדובר בDVD אז אין לו בכלל את האופציה של תמונות

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  15. Started by asaf556,

אני צריך המלצה לצורב dvd בחיבור sata ושיתמוך בכל הפורמטים ודבר חשוב שהיה אפשר להשיג אותו בלבן

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  16. חיפשתי קצת בפורום ויש המון שאלות על הרדיסקים של טרה, אבל שום דבר לא מתאים בדיוק למה שאני מחפש.. אני ירושלמי, ככה שהרבה יותר עדיף לי לקנות מחנות שקרובה לבית, חיצוני לא בא בחשבון מפני שהכוונה היא להריץ ממנו משחקים ולא רק בתור אחסון. התקציב:500 שקל +-, אפשר לחרוג קצת כלפי מעלה אבל אני מעדיף בפחות. הנטייה הטבעית היא לאייבורי וKSP, אפילו שאני לא אוהב את השירות שלהם. יש ממה לחשוש? יש איזושהי בעיה ספציפית עם אחד הדגמים שהם מוכרים? הSEAGATE 1TB זול לאללה אבל אני כבר לא עוקב אחרי כל הבעיות שהיו עם הכוננים שלהם בזמן האחרון.. ובלי לחפור יותר מדי, WD? SEAGATE? אין אצלם ממש שום דבר אחר.. ו.. אפשר לסמוך על ההרדיסק שיעבוד? אין לי חשק לגשת להתווכח על האחריות כל יומיים... ו-כמה בעייתית אר…

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  17. שלום לכולם! אני צרך בבקשה המלצה לכונן קשיח נייד, 3.5. הוא יהיה לגיבוי של חומר בעיקר, בקושי לעבודה שוטפת. מספיק חיבור USB 2.0. צריך לפחות 1TB עם עדיפות ליותר. מבחינת תקציב אין ממש תקציב מוגדר.. ז"א הבנתי שרוב ההארדיסקים הם בטווח של 400-700, אז זה פחות או יותר התקציב אני מניח.. בגדול עדיפות לזול מן הסתם, אבל מוכן לשלם יותר על איכות (עד גבול מסויים, לא מוכן לשלם מעל 600 לטרה נגיד, נראה לי מוגזם).. בכלליות אני כנראה אצטרך יותר מטרה, אבל ראיתי שהמחירים של 2 טרה מאוד גבוהים ועדיף כבר לקנות 2 כוננים של טרה.. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  18. Started by ophir555,

יש לי שני צורבי DVD שניהם 3550A ו4551A . תמיד שאני מנסה לצרוב הצורב נפתח ולכאורה לא מקבל את הדיסק. רק אחרי כמה נסיונות מתחיל לעבוד. מה הסיבה. תוכנת הצריבה נרו 7

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  19. קניתי את הדיסק החיצוני שהמליצו עליו פה בפורום (2.5" עם חיבור eSATA). הדיסק מחובר דרך eSATA Bracket. המפרט של המחשב כתוב בצד. אני מקבלת מהירויות כתיבה נמוכות מאוד יחסית ל-eSATA (במקרה הטוב כ-60 מ"ב לשנייה, במקרה הגרוע כ-40). העתקת הקבצים מתבצעת בתוכנת Total Commander. האם יש משהו שאפשר לעשות כדי לשפר את מהירות הכתיבה? אודה לכל רעיון.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Wizard Of Oz,

היי לעוזרים (וגם לא לעוזרים...בעצם לכולם).. יש לי קבצי nrg. ואני מנסה לצרוב אותם ונרו נותן לי הודעת שגיאה שיש שוני במספר הבייתים..ואז הוא פותח לי חלון (כדי שאני אוכל לתקן) ואני לא כל כך יודע מה לעשות...אנא עזרו לי..איבדתי את העצות שלי..הם הלכו רחוק רחוק והן לא מתקשרות..בקיצור..תודה לכם

21. Started by dell,

בוקר טוב לכולם. יש לי הרדיסק חדש של Seagate 25 G , הוא משמיע רעשים שדומים לסוג של סריטוט או משהוא כזה.. בנוסף עשיתי לו בדיקה ב HD Tach העם היא תקינה.? תודה רבה .. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  22. בסטיקי ראיתי המלצה לPioneer DVR-115D & DVR-116D, אבל לא ממש הבנתי את היתרונות\ חסרונות שלו... אני צריך משהו שלא יעשה לי בעיות עם דרייברים ונירו 6, ושיצרוב טוב עד CD וDVD (במיוחד סרטים...) רעש ומהירויות גבוהות במיוחד לא כל כך חשוב לי... ב4 השנים האחרונות היו לי 2 צורבים של LG שהיו סבבה, אבל אם יש משהו טוב יותר- למה לא לבדוק? רצוי משהו שאפשר קנות מנועה או זיגזג (עם עדיפות לנועה)... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  23. Started by אלוןטל,

אני מחפש מחשב נייד לעבודה עם תוכנות אדריכלות וגרפיקה מצאתי מפרט מסויים בחלק של דיסק קשיח רשום : 128GB SSD + 1000GB 5400RPM מה זה אומר ? למה יש 2 חלקים לדיסק ?

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by tamir245,

שלום רב. יש לי HD של WD3200AAKS שיושב במארז חיצוני ומחובר בUSB למחשב,עכשיו אני מעוניין לפרמט אותו ולקבוע לו מחיצה היות שהוא חדש. עכשיו אני עושה זאת דרך ניהול ->ניהול דיסקים>יצירת מחיצה חדשה - והוא שואל אותי האם אני מעוניין שתהיה מחיצה ראשית או מורחבת על הHD,עכשיו לא כ"כ הבנתי מה לבחור,אם אני מעוניין בעצם שכל שטח הדיסק יהיה זמין לרשותי ומדובר על HD חיצוני שאינני מעוניין לעשות בו מחיצות - אז באיזה אפשרות עליי לבחור?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  25. Started by ha,

למערכת החדשה שלי העברתי את מגירת הדיסקים הנשלפים מהמחשב הקודם ואני נתקל במספר בעיות. הדיסק (אחד מהם) הוא Sansung SP8004H של 80GB. הדיסק מוגדר כ ATA-100 לפי Everest בזמן שבביוס הוא מוגדר כ IDE. כאשר אני מחבר את הדיסק הנשלף הזה או דיסק נשלף אחר (לפני הפעלת המחשב כמובן) ומפעיל את המחשב, קורת תופעה מוזרה. הדיסק תמיד מזוהה בביוס אבל לפעמים ה- WinXP+SP2 לא מזהה אותו. בנוסף, גיליתי שלפעמים מהירות הדיסק נופלת ל 0.3MB וזמן הגישה ל 80MS לפי HD Tune. מישהו נתקל כבר בתופעה כזאת? איך פותרים אותה?

• 2 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.