אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
הי חבריה לאחרונה קרה לי שהמחשב איבד את מקור הזיהוי של כונן מערכת ההפעלה והייתי צריך דרך הBIOS לקבוע מחדש בבדיקה של הHD התברר שיש לי כ52 סקטורים פגומים יתכן בגלל זה התקלות שגורמות לאיבוד הזיהוי של הHD ובכן אשמח לקבל המלצה לHD חדש נפח של 640 לפחות עבור מחשב שהוא כל הזמן עובד אני חייב כונן אמין וחזק ואחריות מרבית האם יש HD לשרת האם יש חשיבות למספר הפלטות אודה לקבל במיידי המלצות ??? בברכה
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
היי, מעוניין לרכוש עוד HD של 250 בנוסף ל2 ה160 הנוכחים שיש לי על מנת לחברם בRAID 0. חיבור 2 HD בעלי אותו נפח אבל מיצרנים שונים יעבוד? ביצועי המערכת ישתפרו? תודה!
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
קראתי את הסטיקי בראש הפורום - מאד מועיל ומושקע. נותרו לי כמה שאלות, כי על הרבה דברים נאמר שהם רק גימיק: 1) עד כמה משנה מהירות הסל"ד של הכונן? 7200 סל"ד מול 10000 סל"ד מול 15000 סלד מול IntelliPower- משמעותי? 2) האם החוצץ (באפר) באמת לא משנה אם הוא 32 או 64 MB? 3) האם SATA3 באמת לא מוסיף מול SATA2? 4) כשאני מנסה להשוות ביצועים, אני מקבל מושגים שונים שאינני בטוח אם הם קשורים: Buffer-to-host-speed, Buffer-to-Desk-Speed. איך להעריך מהירות העברת מידע? 5) האם חיבור כונן חיצוני ב eSATA או USB3 הופכת או מקרבת אותו למהירויות כונן פנימי? האם ניתו להשתמש בכונן חיצוני כפנימי, ולהפעיל ממנו תוכנות? 6) עד כמה כדאי ליחס חשיבות לאחריות? 5 שנים אחריות - כדאי כדרישת מינימום? 7) אילו מגבלות …
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
באחרונה רכשתי הארדיסק שסוג החיבור למקור חשמל שלו הא SATA, הבעיה היא שיש לי רק כבל אחד כזה והכונן האופטי כבר תופס אותו. לאחר קריאה בנושא מסתמן כי ניתן להשיג מתאם molex ל-sata שאמור לעבוד. האם תהיה פגיעה בביצועים, וכדאי לנסות פתרון אחר? כמו כן, האם למישהו כאן כבר יש אחד כזה מיותר? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT BD7II http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=BD7II&fMTYPE=Socket%20478&pPRODINFO=Specifications&fSEARCHTEXT=BD7II מעבד P4-2.4GB א. איזה נפח של HD אני יכול לשים בו (מהארדיסקים החדשים) ב. ברור לי שהלוח תומך רק ב ATA100 אבל הבנתי שזה לא כזה הבדל, לא תהיה בעית תמיכה בהארדיסק חדש, נכון? ג. כדאי להשקיע בבקר SATA (כלומר כרטיס PCI)? תודה לעוזרים, טל
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה: Asus P4S800-MX SE אני רוצה לקנות דיסק קשיח. אם אני יקנה דיסק SATA II זה יעבוד?
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן חיצוני 2.5 wd my passport 2tr לפני מספר שבועות הוא פתאום הפסיק להופיע לי במקבוק, ניסיתי לעלות אותו דרך הדיסק יוטיליטי, הוא הצליח לעלות אבל לא העלה את הקבצים, ונכשל לעשות ריפייר. יש לי אופצייה לשלוח אותו לארצות הברית כי האחריות שלי עדיין בתוקף אבל מדובר על זמן וגם על כסף של משלוחים. יש מעבדה אמינה שמישהו יכול להמליץ?
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי יש לי דיסק קשיח חיצוני בחיבור USB אותו אני רוצה לחבר לראוטר הבא בחיבור רשת: http://orange.co.il/he-il/Catalog/Accessories/Modem3/pages/Novatel/Edimax_EW7416/ האם יש אפשרות כזו? יש מתקן כזה? או שאולי אפילו כבל יספיק? העדיפות כמובן לאיזשהו מפצל, במטרה לחבר מוצרים נוספים במידת הצורך בעתיד. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
האם יש הבדל משמעותי במחיר בניהם ?
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
הגרסא הנוכחית שלי הנה 1.00 ראיתי שהגרסא האחרונה הנתנת להורדה היא 1.02 . האם יש טעם וצורך ממשי לעדכן? מה ההבדלים והשיפורים ששונו ?
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים 320*2 שמוגדרים במערך RAID0 (ראו מפרט) לפני מספר ימים במהלך ה-BOOT הבקר התחיל לדווח על תקלה באחד הדיסקים. הבעיה היא שהוא לא טורח לספק לי יותר מידי מידע על התקלה אלא מסתפק בהודעה לקונית בסגנון Error Occurred, אבל בגלל שהדיסקים ב-RAID אין גישה ל-SMART כך שאין לי שמץ של מושג מה באמת קורה. דבר ראשון הרצתי גיבוי לכל החומר (טפו טפו טפו- חוץ מקובץ אחד הכל גובה), עכשיו השאלה איך מאתרים מה בדיוק התקלה? מ"ה מותקנת על המערך כך שלפרק אותו זו אופציה אחרונה מבחינתי... חשוב לציין שאין במארז בעיות טמפרטורה / רעידות וכו'. עזרה תתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
לכל אלה שטענו שהWD עדיף כי הוא יותר שקט, אני יושב עכשיו ליש שני מחשבים אחד עם הWD אחד עם הSEAGATE. ההשוואה לא מדויקת לחלוטין כי הSEAGATE נמצא במארז הרבה יותר שקט (הסונטה 3 לעומת COMPUCASE 6A19) אבל שניהם שקטים מאוד. את הסיגייט אני לא שומע מעל הרעש של הסונטה, ולמי שמכיר את הסונטה מבין שזה אומר שהסיגייט שקט מאוד. יכול להיות שהיו יחידות פגומות שעשו יותר רעשים, אבל אני יכול להעיד שרעש לא צריך להיות שיקול בחלטה איזה מבין השתיים עדיף.
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
האם לעוד מישהו יש בעיות קריאה עם ה2500? למרות שמבחינת צריבה אין איתו בעיות (צרב כ60 מדיות פורטיס ורק 2 נדפקו (חלקם נצרבו X6)), הוא כל הזמן נתקע בקריאה עד עכשיו לא היתה לי בעיה כי היה לי כונן DVD נוסף (PIONEER 114) (זצ"ל) שהצליח לקרוא כל מה שהנק לא יכל (שריטות קלות ואפילו טביעות אצבעות) אך מאחר והוא החזיר את נשמתו לבוראו, הNEC הפך לכונן יחיד האם הבעיה היא בכונן הספציפי שלי או בעיה כללית בכונני נק? האם למישהו יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מחפש עזרה בפתרון בעיה עם דיסק און קיי של sony 600GB כשאני מכניס את הדיסק לשקע ה USB לא ניתן לפרמט אותו או לשמור עליו מידע. לא ניתן לבצע עליו בדיקת דיסק. הדיסק חדש לגמרי. כל עזרה תתקבל בברכה הראל
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
מה עדיף ? כמה ההבדל בביצועים ביניהם בלי להתחשב במחירים ? גם לא הבנתי כל כך מה זה TRIM וכמה זה חשוב אם אפשר הסבר יעזור לי מאוד תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
לאחר שהמערכת נפלה לי (הדיסק הקשיח מת לי) ניסיתי להתקין את ה-WinXP על דיסק חדש, לאחר שהוצאתי את הישן כמובן. אלא מה, בזמן התקנת WinXP למערכת שבה הדיסקים מוגדרים כ AHCI יש להכניס דיסקט דריוור בזמן ההתקנה וגיליתי כי כונן הדיסקטים שלי כנראה תקול או שכבל המתח דפוק. האם ניתן להשתמש בכונן דיסקטים חיצוני (USB) בזמן התקנת WinXP? האם תוכנת ההתקנה תזהה אותו כ A וכונן דיסקטים תקין?
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי במוצר הנל: http://pkparis.surinternet.com/epages/box23967.sf/fr_FR/?ObjectPath=/Shops/box23967/Products/100304 כאחסון נוסף למקבוק שברשותי, שכרגע עם כונן 128גיגה שמלא כמעט עד תום. מה דעתכם על שימוש בהתקן הנל כאחסון קבוע, מאחר ואני גם ככה מרבית הפעמים עם USB אחד פנוי. מה ניתן לצפות מבחינת ביצועים בפועל ממנו, והאם יהיה אפשר לעבוד איתו בנוחות מול VM של פרללס או מול ספריית תמונות של אפרצ'ור לדוגמה?
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום יש לי שני כוננים כשיחים : 1 - RAPTOR 74 GB והשני SAMSUNG 80GB SATA עכשיו שאני מדליק את המחשב זה רושם לי S.M.A.R.T מכובה (באנגלית) עכשיו רציתי לדעת האם כדאי להפעיל את זה ואם כן אז איך ? תודה מראש לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי HD של 250GB שאין לי מקום במארז בשבילו... רציתי להשתמש בו לשים את כל הקבצים שאני מוריד ופחות משתמש כמו קבצי התקנה של משחקים וכאלה, סדרות סרטים וכו' על איזה מארז חיצוני אתם יכולים להמליץ לי בשבי שהוא יעבוד בצורה הטובה ביותר? התקציב.. בואו נגיד לא מוגבל, כי אין לי מושג מה הטווח מחירים.. בואו נגיד עד 250 שקל תודה מראש חבר'ה :]
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה ההבדל בין הסדרה S2 לבין G2 של סמסונג? ואם ניתן לומר איזה מהסדרות יותר מוצלחת. למיטב הבנתי G2 זה USB 2 ו- S2 זה USB3 תודה
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
בדיוק סיימתי להרכיב מפרט חדש, וברשותי זוג HDD 250 של WD ב-RAID. עד כמה שיצא לי להבין לא בדיוק ניתן לקבל אינדיקציה לטמפ' שלהם, אני צודק? תודה
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש אתמול: לוח אם Gigabyte EP43 DS3L מעבד E8400 BOX כרטיס מסך מהמחשב הקודם יש לי HD3850 וזיכרון 4Gigabyte Mushkin 800Mhz אז יש לי דיסק קשיח IDE 250GB הוא מהמחשב הישן שלי ויש עליו כבר מערכת הפעלה והרבה קבצים אני לא קניתי למחשב החדש דיסק קשיח כי אני רוצה לחבר אותו במקום אבל אני לא הבנתי כלכך איך מחברים דיסק קשיח IDE קראתי משהו עם ג'אמפרים אבל אני לא כלכך יודע מה זה אני יודע שיש חיבור IDE בלוח אם ככה שזה אמור לעבוד עם הדיסק הקשיח עם מישהו יכול להסביר לי איך לחבר דיסק קשיח IDE אז תודה ועם כבר יש מערכת הפעלה אז שאני יחבר אותו ללוח אם וידליק את המחשב הוא יעבוד רגיל? או שאני אצטרך לפרמט
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
הגיע הזמן באמת,לפי דעתי אין שום דבר חדש...גם ה3500 מספיק (אלא אם אנשים מספיק חרמנים בשביל DL)....בסה"כ מהירויות צריבה קצת יותר גבוהות. http://www.cdfreaks.com/article/206
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
ברצוני לעשות RAID 0 למערכת הפעלה ואיני יודע איזה דיסקים לקנות ובאיזה גודל. חשוב לי מאוד השקט וכמובן המהירות. הבנתי שיש דיסקים שמתאימים יותר לRAID 0 ויש פחות. התקציב שלי הוא בסביבות ה700 ש"ח לשני הדיסקים. תוכלו בבקשה להמליץ לי איזה 2 דיסקים לקנות שיתאימו לי לדרישות...
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש.. למחשב מצורף SSD. הווינדוס מותקן בכונן הSSD (כונן C). רציתי לדעת אם רצוי להתקין שם את תוכנות בסיס כגון וינראר או כל תוכנה אחרת או שלהתקין בכונן אחר? תודה מראש לעוזרים ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-