אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
היי, למחשב הראשי שלי יש מגבלת נפח עצבנית של 256 ג'יגה (מחשב נייד) שמקשה עלי לאחסן את התמונות מהמצלמה (כל תמונה 12 מגה, זה מצטבר די מהר). בנוסף, המשפחה הנודניקית שלי רוצה גישה לתמונות. מכיוון שאין לי רצון לשלום לדרופבוקס ודומיו לנצח חשבתי לקנות איזה דיסק קשיח עם גישה לאינטרנט. קצת חיטוט פה בחנויות בבריטניה ובאינטרנט העלה אופציה בשם my cloud של western digital. האם יש אופציה אלטרנטיבית טובה יותר? כמה גרועה אבטחת המידע בדבר כזה מבחינת הגישה מהאינטרנט ותמותת הדיסק? התקציב מוגבל ל"כמה שפחות", אבל לא מוגבל במיוחד, נניח מקסימום 150 פאונד. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. ברשותי לוח אם MSI Z87 MPOWER-MAX עם בקר מובנה של Intel, אני מאוד לא מרוצה מהביצועים שלו. המערך של הכוננים שלי הוא 4 מערכי raid 0 שונים: sandisk 240GB extreme II *2 vertex 3 60GB *2 toshiba 2TB *2 wd black + seagate enterprise אני מאוד מאוכזב מהביצועים של הבקר של אינטל, שכן raid 0 עם המערכת הפעלה (ווינדוס 7 כרגע) נותi ביצועים טובים יותר, שזה מגוחך. מה בעצם אני רוצה? אני רוצה לקבל את המקסימום מהכוננים שלי, בין אם אני משדרג כוננים או בין אם אני מוסיף עוד כוננים למערך שלי. כרגע כל הפורטים שעל הלוח אצלי תפוסים ואני זקוק לעוד כמה פורטים נוספים, אז בקר רייד גם יתרום לזה. אני חשבתי על בקר מבוסס Flash baked write cache עם 2GB, זה הבקר: https://h30094.www3.hp.com/product/sku/…
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
בעיקרון אין לי מסגרת תקציב כי אני לא מבין ממש בחברות היצרניות של הבקרים האלו. אני הייתי מעוניין בבקר עם מעבד וזיכרון עצמאי אבל המחירים מרקיעי שחקים וזה ממש מקשה בבחירה. אני אשמח לתגובות ואתן כל מידע שידרש על מנת להגיע לבחירה טובה.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי בעיית תאימות בין הדיסק לבקר של הלוח, ועוד בקר SATA שלא מאפשר בוט של VIA VT6421A אז אני מחפש בקרש שכן מאפשר בוט יש המלצות?
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש כונן קשיח חיצוני בנפח שבין 500 ג'יגהבייט - 1 טרהבייט. אשר יחובר לכניסת USB2 של ראוטר DLINK 2760u וישמש ככונן "רשת" למחשבים בבית . הדרישה היא לכונן שעובד ללא צורך בחיבור חשמל חיצוני (למעט הUSB) , שקט ואמין. בנוסף בעל אפשרות לגיבוי המחשבים בבית . לגודל אין חשיבות. ומשום שהכונן ישמש בעיקר לגישה לסרטים \ מוזיקה \ תמונות יש חשיבות יותר למהירות קריאה מאשר כתיבה. מחפש המלצה לכונן שתואם את כל הדרישות השפורטו .
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
אהלן, //NOTE// בלי קשר להמשך ההודעה, אני מעוניין להמלצה על דיסק CD-RW טוב לצורך צריבת שירים ושיעמוד בהרבה מולטיסשיונס, תודה. //ENDNOTE// יש לי דיסק RW שעד לא מזמן נתן לי לכתוב עליו עוד ועוד ועוד SESSIONS [כל פעם פשוט לפתוח את הSESSION האחרון וכך הלאה] עד לפני שבוע שבו ניסיתי לעשות זאת שוב [החלפתי צורב] וגיליתי שהצורב לא נותן לי להוסיף עוד קבצים לדיסק, סבבה -- זרמתי עם הצורב ועשיתי PHYSICALLY ERASE DISC במשך חצי שעה, כשזה סיים צרבתי את השירים שרציתי לצרוב + הישנים וסימנתי V על הMULTISESSION DISC, סבבה, הכל עבד. היום ניסיתי שוב לצרוב על הדיסק [להוסיף כמה שירים] וגיליתי ששוב הצורב לא מזהה את הדיסק כMSESSION, עידכנתי קושחה לצורב [מהאתר של היצרן], החלפתי תוכנת צריבה, מה לא עשי…
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני מחפש דיסק און קי חדש של 16GB שיהיה מהיר ,חושב לקחת USB 3 עם תמיכה לאחור . תקציב בערך 150 Patriot Supersonic Boost XT 16GB USB 3.0 זה על מה שחשבתי. האם באמת כדי לקחת את המוצר ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה לדיסק און קי להתקנת מערכות הפעלה. אני לא כל כך בקיא בתחום, האם יש דיסק און קי מהיר מהרגיל? כמובן אני הולך על גירסאת ה-8GB.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש המלצה לדיסק און קיי, למטרת שמירת מסמכים, סיסמאות - Keepass, העברת סרטים\מוזיקה. חשוב שהוא יהיה אמין, ודיי מהיר אין לי כוח להעביר סרט שנה. בנוסף לזה שיהיה חזק ואמין מבחינת המבנה שלו. הגודל המינימלי הוא 8 גיגה אך רצוי 16גיגה. התקציב שלי בערך 200 שקל.
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לא ממש משנה המחיר, הכי חשוב איכות בגדלים של 500GB - 1TB
-
- 10 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אחרי שהבנתי את ההבדל בין דיסק 2.5" ל3.5" אני מחפש המלצה לדיסק קשיח חיצוני שלא דורש חיבור לספק כוח חיצוני, הדיסק צריך להיות בנפח 320Giga, ובמחיר זול יחסית, אך עם זאת הוא צריך להיות מחברה מוכרת בשוק ולא איזה חברה לא ידועה. אהבתי את ה Western Digital My Passport Essential ושמעתי עליו תגובות יפות, אך הוא נראה לי קצת יקר יחסית, מה אתם אומרים? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה לקשיח לאחסון 320/500 usb2 או usb3 עם תמיכה usb2 לאחסון -תקציב בסביבות 300-500ש"ח אם אפשרי תודה
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני בגודל 1TB. * המטרה של הדיסק הוא שמירת מידע כמו תמונות סרטים ומוזיקה. * אני לא כל כך יודע איך דיסקים כאלה עובדים? ז"א באיזה מהירות? אם נגיד אני מריץ סרט באיכות HD שנמצא על הכונן הקשיח הנייד, האם לא יהיו קפיצות או תקיעות בגלל שהמידע לא עובד מספיק מהר? *חשוב לציין שאני עובד הרבה עם מוזיקה, בתוכנות מסויימות שצריך זמן תגובה מהיר שהשיר ירוץ (תוכנות דיג'יי בסגנון TRAKTOR,SERATO למי שמכיר). ולכן אני רוצה לדעת אם כונן חיצוני יכול להריץ במהירות הזאת?. *יש לי מארז דיי ישן (בן כ4 שנים) (GYGABYTE TRITON) ואין לי חיבור של SATA במקום חיצוני (יש רק פנימי) אז אני כנראה צריך כונן קשיח שעובד על USB. אני מקווה שנתתי את כל הפרטים. אני רוצה המלצה לאי…
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש בזמן הקרוב דיסק קשיח חיצוני בנפח של 1TB לפחות עם תקן USB 3 , ראיתי מס' דגמים ב KSP ואני לא יודע מה להחליט, האם לקחת את ה western digital שמוצע שם, או transcend או iomega שהתכונות שלהם דומות אחד לשני. אשמח לשמוע חוות דעת ממי שכבר רכש כונן כזה, חשוב לי הניידות שלו כך שחיבור לחשמל לא בא בחשבון.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם המפרט שלי יכול להחזיק דיסק חיצוני בלי חיבור חיצוני לחשמל (של ההארד דיסק)?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לדיסק קשיח חיצוני. אני מחפש דיסק קשיח בעל קיבולת של 1TB. שיהיה קטן (2.5 אינץ') ועדיפות לחיבור USB3.0 (עדיפות לחיבור בודד ולא פתרונות Y split כמו שהיה פעם בחלק מכונני ה- USB2.0) אם אפשר שיהיה לכונן 3 שנות אחריות זה יהיה עדיף. אני חושב לקנות ב- KSP פשוט כי נראה לי שבאזור שלי יש להם את המלאי הכי גדול (לפוחת על הנייר, בפועל רוב הכוניים לא במלאי לצערי) האם יש כונן שהוא יותר מומלץ מהאחרים באזור? היה כונן שהמליצו עליו כאן באתר וקניתי אותו הרבה אבל לצערי נראה שהוא כבר לא במלאי. בתודה מראש. בברכה, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה לדיסק קשיח חיצוני. קיבולת 2 טרה בגודל 2.5 אינץ'. עדיפות לחיבור USB 3.0. האם יש דגם ספציפי מומלץ? בתודה מראש. בברכה, ליאור.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
^ כותרת תקציב עד 600 ש"ח ומעדיף חנות מאזור ראשל"צ\תל-אביב\בת-ים\חולון בדגש על החנות skypc
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש דיסק שיהיה בביצועים טובים ומהירים, וגם שקט מאד ללא זמזום מעיק כלשהו. השימוש הוא ביתי, הרבה גלישה ומוזיקה בעיקר. אשמח מאד להמלצות של כולם נאמר לי שסיגייט שקט מאד- אך לא מכיר אותו ולא את ביצועיו. לכן מעדיף לשאול פה בכלל על כל המותגים הטובים שידועים שעונים על דרישות אלה ,מנסיונכם.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם לא חשובה המהירות . אם בתוספת עד 10 אחוז רעש המהירות עולה משמעותית אז גם זה יתקבל. תודה מראש אגב הדיסק הראשון יהיה SSD כנראה revodrive
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מוריד מוזיקה באיכות גבוהה בפורמט wav,אני רוצה לצרוב אותה על דיסקים איכותיים בשביל שזה ישמע 100% כמו המקור ללא שגיאות ושיחזיק הרבה מאוד זמן,איזה דיסקים טובים יש?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש הארד דיסק SATA פנימי של 500 גיגה. על מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצה להארד דיסק טוב ואיכותי של 3TB מעדיף כזה שולחני ולא נייד. אני מעדיף את המהיר ביותר שיש. תודה רבה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות איזה דיסק בנפח של בין 320 ל 500 גיגה שיהיה אמין (רגיל+, אחרי הכל לא נעים לאבד כלכך הרבה מידע). חיבור SATA2 עם עדיפות לשקט יחסי ואם אפשר גם יחסית מהיר (תעדוף הוא שקט, אמינות ולבסוף מהירות). המחיר שיהיה סביר ולא יקר מדי (לא איזה raptor ב3000 שקל), משהו באזור ה 600 שקל. תודה מראש. נ.ב. אני יודע שהרבה יגידו אין הבדל מהותי בין הדגמים, אבל בכל מקרה, אשמח לשמוע על המצלות (מידע אישי או התעניינות) שיעמדו בדרישות שרמשתי.
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום רב. אני שוקל בזמן האחרון לקנות הרד חיצוני שיהווה תחליף ל DOK 16GB שיש לי עכשיו. עקרונית מחפש הרד דיסק קטן מימדים עם חיבור USB 2 ללא צורך בספק כוח חיצוני אחר. אשמח אם יהיו תוספות כמו נוריות חיווי על הפעלה וכו. מעוניין בקיבולת של לפחות 160GB ומעלה. לגבי האחריות אשמח על דגם שיהיה לו כמה שיותר אחריות (בכל זאת הרד דיסק מכני ויכול להתקלקל). התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח. שאלה אולי קצת לא קשורה: האם אפשר כמו DOK להתקין תוכנות PORTABLE שיעלו אוטמטית כמו שהייתי משתמש עד כו עם ה DOK ? השתמשתי עד כו בתוכנה PortableApps אם מישהו, האם הדבר אפשרי ? או צריך הרד דיסק מיוחד בשביל זה ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-