עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ea666,

איזה צרוב DVD כדאי לי לקנות ומה המחיר בערך?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  2. Started by schumih,

אהלן יש לי דיסק קשיח של מאקסטור, 80GB בחיבור ATA. הוא היה מחובר למחשב ישן שהיה שייך לי, ופתאום ראיתי אותו שוכב במגירה... אין שום כבלים איתו, רק הדיסק קשיח עצמו. רציתי לדעת - במידה ואני אקנה מחשב חדש, האם יש אפשרות לבקש במעבדה שיוסיפו לי אותו לתוך המחשב? תודה.

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  3. חבר שלי רצה לקנות כונן קשיח. היו לו 2 אופציות. או WD 160GB עם שנתיים(או3 לא זוכר) אחריות או 200GB של SEAGATE ב10 שח יותר. כמובן שלאחר בדיקות באינטרנט הגעתי למסקנה שה SEAGATE לא נופל במהירות מהWD ושווה לקבל עוד 40GB במחיר של 10 שקלים ומקבלים 5 שנות אחריות. החבר הלך לחנות ואמרו לו שהסיבה שמוכרים את ה SEAGATE (בחנות אחרת) בזול היא בגלל שאת הכונן הקשיח SEAGATE הספציפי הזה, תוכנן לעבוד במקומות אחרים בעולם(קרים יותר) והוא לא יעבוד טוב בארץ. אני חושב שזה שטויות! יש 5 שנות אחריות, לא יעבוד, אז יחליפו לו כל שנה(מצב שלא יקרה לדעתי). מה אתם חושבים? האם החנות סתם אמרה את זה כדי שהוא יקנה את הכונן WD שלהם? ועוד דבר, הוא בסוף שילם ב30 שח יותר מהSEAGATE על הWD.

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  4. הזכרתם אותו בסטיקי ואף הבאתם מחיר מומלץ אבל לא מצאתי אותו בשום חנות בארץ אם מישהו יכול לייעץ אני אשמח

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  5. שלום. לי במחשב יש הארד דיסק 80 ג'יגה סאטא של ווסטרן דיג'יטל. אבא שלי החליט באופן ספונטני לגמרי שהוא מביא עוד הארד דיסק 200 ג'יגה סאטא. אני אשמח לקבל קצת מידע על טכנולוגיית הראיד, האופציות השונות, החסרונות והייתרונות וכמו כן אם אני אוכל לחבר את ההארדיסיקים ולהגדיר אותם באופן מסויים בעזרת טכנולוגיית הראיד ולשפר את הביצועים? זה ממש דחוף לי כי אבא שלי רוצה להזמין עוד השבוע. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  6. Started by maverick,

ראיתי באתר נטאקשן צורב DVD מסוג GSA-4136B ושמתי לב למשפט הזה: "המוצר כולל את הכבלים, הספרות, וחבילת התוכנות המקורית של LG. בלעדיהם לא ניתן להשתמש בפורמט הצריבה." למה הכוונה? האם יש למישהו את הדגם הספציפי הזה? תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  7. בבקשה המלצו לי על צורב DVD שצריך להיות : :D1. טוב לצריכים ביתיים (צריבת סרטיים משפחתיים, גיבויים , אוליח גם התעקת סרטים DVD...) ;)2. הצריבה שתיהיה מקובלת על כל DVD PLAYERS שנמצאים בשוק (שמעתי שאתה צורב אבל לא תמיד הדיסק מתקבל בכל מכשיר) ;D3. לקבל לצריבה גם דיסקים זולים (שמעתי שיש צורבים שמוכנים לעבוד רק עם דיסקים מסויימים יקרים) :-X4. להית במחיר סביר (ראיתי שמחירים מתחילים מ-400 ש"ח ואולי הוא מספיק טוב ? בעיקרון אין לי הגבלת כסף אבל לא בא לי לזרוק כסף אם לא צריך) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  8. אם הוא עולה טיפה יותר אז זה בסדר כי אינ מכיר יבואן ואולי הוא יציע לי מחיר יותר זול

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  9. שלום לכולם ושבת שלום! בפני עומדת שאלה מאוד מעניינת שחשבתי עליה בזמן האחרון, האם ישנה אפשרות כלשהי לחבר HD SAS כדוגמת ההארדיסקים הקיימים בשרתי system X של IBM למחשב רגיל? אולי קיימים מתאמים כלשהם או משהו אחר? אם קיים מתאם כזה האם הוא גם תומך במערך רייד בין מספר כוננים? ושאלה נוספת, האם כבל כזה יתאים?

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  10. Started by aviran_n,

הייתי רוצה לדעת איך הצורב DVD הזה AW - G170A - B2 ומהם החסרונות העיקריים שלו. תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  11. Started by kobi1984,

שלום. קראתי קצת שיש כל מיני גדלי mm בכונני SSD 7mm 9mm הייתי קצת שמח לדעת על מה מדובר, וכמובן מה כדאי ?

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  12. Started by mzlbat,

היי יש לי הרד דיסק טרה וחצי שמלא חומר וסרטים , שאני מחבר אותו עכשיו המחשב לא מזהה אותו .......!!! זה לא משמיע רעש וגם לא נפל , אבל אני חושב שאני הוצאתי את הכבלים שלו בזמן שהמחשב היה עובד ....?!! מה עושים עכשיו , איך מסדרים ? איך מוודאים שזה מת ..? לפחות לדקה שאני יעשה סרין שוט לחומר שנמצא !!??

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  13. Started by 00Amir,

לאחרונה חבר קנה מחשב חדש I7 2600 עם 16GB זיכרון GTX560 , קיצר מחשב פצצה. הדבר היחיד שהוא לא שדרג זה הכונן HDD , הגעתי לעזור לו בהתקנות כמה תוכנות ונדהמתי לגלות כמה המחשב לא זז... נכנסתי ללוח הבקרה וראיתי שהמעבד בכלל עובד על 10% והזיכרון רק ב 1.4GB , בתוך המארז שמעתי את הHDD מנסה להדביק את כוחו האדיר של המחשב... לא נראה לי הגיוני שאנשים קונים מחשב טיל ולא משקיעים בHDD, כל תוכנה שהוא מעלה פשוט זוחלת... אני חושב שאנשים לא מעריכים מספיק את חשיבות הכוננים היום - לפי דעתי שדרוג לכונן SSD ישפר את ביצועי המחשב יותר מלעבור ממעבד QUAD ל I5 או I7 ... פשוט אנשים לא מעריכים נכון...

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  14. ואיך אני יודע שמה שאני קונה זה לא מזוייף כי שמעתי שיש הרבה זיופים בתחום הזה. http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=136&cat=1 ואיך המחיר?

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  15. http://us.lge.com/AboutUs.do?myAction=detail&boardType=press&forwardPage=pressdetail&categoryId=0000000002&seq=255

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  16. קראתי את הסטיקי בראש הפורום - מאד מועיל ומושקע. נותרו לי כמה שאלות, כי על הרבה דברים נאמר שהם רק גימיק: 1) עד כמה משנה מהירות הסל"ד של הכונן? 7200 סל"ד מול 10000 סל"ד מול 15000 סלד מול IntelliPower- משמעותי? 2) האם החוצץ (באפר) באמת לא משנה אם הוא 32 או 64 MB? 3) האם SATA3 באמת לא מוסיף מול SATA2? 4) כשאני מנסה להשוות ביצועים, אני מקבל מושגים שונים שאינני בטוח אם הם קשורים: Buffer-to-host-speed, Buffer-to-Desk-Speed. איך להעריך מהירות העברת מידע? 5) האם חיבור כונן חיצוני ב eSATA או USB3 הופכת או מקרבת אותו למהירויות כונן פנימי? האם ניתו להשתמש בכונן חיצוני כפנימי, ולהפעיל ממנו תוכנות? 6) עד כמה כדאי ליחס חשיבות לאחריות? 5 שנים אחריות - כדאי כדרישת מינימום? 7) אילו מגבלות …

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  17. אני מעוניין בכונן פנימי למחשב, בגודל של 500GB. קראתי את הסטיקי וראיתי שהכוננים המומלצים בגודל זה הינם הST3500418AS והST3500410AS, כשה410 אמור להיות שקט יותר. חיפשתי בחניות מחשבים, ה418 כמובן נפוץ יותר ומצאתי אותו במחיר זול מאוד של 240 שקל בKSP. את ה410 מצאתי ב295 שקל בפנדס. 1. ההמלצה עדיין בתוקף? כי היא ניתנה לפני חצי שנה. 2. ההבדל במחיר הוא 55 שקלים, שווה להשקיע בשביל ה410? 3. לא כדאי לקנות היום כונן עם 32MB באפר? למשל זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8278 4.בנוסף הלוח שלי תומך בSATA1, ממה שאני יודע לא תהיה לו בעיה להפעיל את הכוננים הנ"ל, נכון? תודה.

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  18. יש על המחיצה הקיימת ווינדוס ותכנים. אני רוצה ליצור מחיצה נוספת כדי להעתיק עליה את כל מה שאני כגיבוי, לפרמט את המחיצה עם הווינדוס ולהתקין ווינדוס חדש. האם זה ניתן לעשייה? כלומר, אם אני אחצה ע"י FDISK את המחיצה הקיימת, התוכן שבה יהרס, או לא? תודה רבה, שי.

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  19. Started by MDK,

היי ראשית אני מנסה להפעיל את הדיסק דרך הצורב DVD (OPTIARC( משהו מוזר : הEXPLORER מזהה אותם כקבצים ששוקלים 1K (בסיומת CDA) ניסיתי מספר תוכנות : WMP, WINAMP וNEROSHOW TIME MEDIA PLAYER CLASSIC מפעיל אותם אבל הם קופצים ולא מתנגנים כמו שצריך. החבילת CODES שברשותי היא COMBINED COMMUNITY. כשאני מכניס את הדיסק לכונן השני ASUS DVD הקבצים עדיין מוצגים בEXPLORER כך, אך הדיסק כן מתנגן בMP ובWINAMP. דבר נוסף - ניסיתי להריץ מספר AUDIO CD צרובים במחשב ולא עבדו לא בצורב ולא בDVD ובאוטו עבדו מעולה. כיצד לדעתכם ניתן להסביר את התופעה!?

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  20. Started by SEangel,

האם לעוד מישהו יש בעיות קריאה עם ה2500? למרות שמבחינת צריבה אין איתו בעיות (צרב כ60 מדיות פורטיס ורק 2 נדפקו (חלקם נצרבו X6)), הוא כל הזמן נתקע בקריאה עד עכשיו לא היתה לי בעיה כי היה לי כונן DVD נוסף (PIONEER 114) (זצ"ל) שהצליח לקרוא כל מה שהנק לא יכל (שריטות קלות ואפילו טביעות אצבעות) אך מאחר והוא החזיר את נשמתו לבוראו, הNEC הפך לכונן יחיד האם הבעיה היא בכונן הספציפי שלי או בעיה כללית בכונני נק? האם למישהו יש פתרון?

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  21. אני מעוניין לקנות כונן חיצוני, הוא ישמש בעיקר לסטרימינג והשימוש המשני שלו יהיה לגיבויים. הוא יתחבר ל- סטרימר (Popcorn C200) באמצעות USB2. מחיר 400 - 550 ש"ח. על מה אתם ממליצים? תודה.

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  22. אני צריך כונן ATA\IDE. מה עלי לדעת בקניה? ומה דעתכם על הכונן הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=996&CatCode=399 ? אגב, יש חשיבות לכך שזה OEM? חיפשתי תשובות בנעוצים אבל לא מצאתי, אני חושב שאתם צריכים להוסיף כל מיני מדריכי קניה. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  23. Started by mystikal,

שלום לכולם , רציתי לבקש את עזרתכם בקשר לאיזה בעיה שצצה לי בהרדיסק שלי מה שיש לי זה amd 1800 512 ram .. ההארדיסק הוא של אי בי אמ דסקסטאר, 60 ג'יגה שעבד בשבילי כבר שנתיים ללא בעיות. הכל התחיל ממסך כחול שראיתי כשחזרתי הביתה ומאז יש למחשב בעיה לזהות את ההארד בהפעלה או שהוא רושם את השם שלו בג'בריש במסך הפתיחה או שהוא פשוט אומר שהוא לא מצא מאסטר בביוס אותה בעיה, או ג'בריש או כלום. מידי פעם אחרי מנוחה של מה שעות הוא עוד עולה לכמה זמן עד שהוא מתחיל לעבוד קצת לאט ואז נופל ושוב לא מזדהה. ההארדיסק השני שיש לי עובד בסדר גמור, כל ההגדרות שלי היו תקינות לפני הבעיה וכל החיבורים נבדקו. בבדיקת הכונן הבעיתי במחשב אחר הוא מראה שאין בעיה אך לפי דעתי לקח לו יותר זמן מהדרוש בשביל לבצע את הבדיק…

• 11 תגובות
    • 768 צפיות
  24. טוב קניתי את הצורב הזה: LG gwa-4161b DVD WR עכשיו השאלות שלי זה ככה: 1. האם הוא טוב? מיכיוון שחיפשתי אותו באינטרנט ומצאתי רק דגמים אחרים כאילו לא מצאתי את הדגם הזה ואם הוא לא כול כך טוב אז איזה דגם אני צריך לקחת או איזה חברה קניתי את הצורב הזה ב400 ש"ח זה לא ניראה לי כול כך הרבה כסף 2. הוא תומך בדואל לייר מה שהבנתי מזה שהו תומך בצריבה דו שיחבטית שזה אומר 8.5 אם אני לא טואה איך אני מישתמש בזה אני צריך דיסקים מיוחדים בישביל זה או שלא יודע מה?(אם אני טועה במשהו אז תגדו) תודה רבה לכל עזרים!!

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  25. Started by leornadav,

אלה לגבי כונן slot load.השאלה שלי היא האם אני יכול להתקין את הכונן אנכית? למי שלא יודע זה כונן ללא מגירה.

• 3 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.