עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. חבר שלי רצה לקנות כונן קשיח. היו לו 2 אופציות. או WD 160GB עם שנתיים(או3 לא זוכר) אחריות או 200GB של SEAGATE ב10 שח יותר. כמובן שלאחר בדיקות באינטרנט הגעתי למסקנה שה SEAGATE לא נופל במהירות מהWD ושווה לקבל עוד 40GB במחיר של 10 שקלים ומקבלים 5 שנות אחריות. החבר הלך לחנות ואמרו לו שהסיבה שמוכרים את ה SEAGATE (בחנות אחרת) בזול היא בגלל שאת הכונן הקשיח SEAGATE הספציפי הזה, תוכנן לעבוד במקומות אחרים בעולם(קרים יותר) והוא לא יעבוד טוב בארץ. אני חושב שזה שטויות! יש 5 שנות אחריות, לא יעבוד, אז יחליפו לו כל שנה(מצב שלא יקרה לדעתי). מה אתם חושבים? האם החנות סתם אמרה את זה כדי שהוא יקנה את הכונן WD שלהם? ועוד דבר, הוא בסוף שילם ב30 שח יותר מהSEAGATE על הWD.

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  2. איזה מהם יותר מהיר מבחינת זמני כתיבה , זמני קריאה כאשר זכרון FLASH או DOK מחורבים ב USB2. תודה

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  3. בבקשה המלצו לי על צורב DVD שצריך להיות : :D1. טוב לצריכים ביתיים (צריבת סרטיים משפחתיים, גיבויים , אוליח גם התעקת סרטים DVD...) ;)2. הצריבה שתיהיה מקובלת על כל DVD PLAYERS שנמצאים בשוק (שמעתי שאתה צורב אבל לא תמיד הדיסק מתקבל בכל מכשיר) ;D3. לקבל לצריבה גם דיסקים זולים (שמעתי שיש צורבים שמוכנים לעבוד רק עם דיסקים מסויימים יקרים) :-X4. להית במחיר סביר (ראיתי שמחירים מתחילים מ-400 ש"ח ואולי הוא מספיק טוב ? בעיקרון אין לי הגבלת כסף אבל לא בא לי לזרוק כסף אם לא צריך) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  4. אם הוא עולה טיפה יותר אז זה בסדר כי אינ מכיר יבואן ואולי הוא יציע לי מחיר יותר זול

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  5. Started by amisha,

אני מתכנון במוד שלי הקרוב לשים כונן אופטי בזוית מסויימת ( באיוזר ה 15-25 מעלות עם ציר האיקס אם נקרא לזה ככה ) אך הכונן יהיה מקובע ומחוזק למקומו האם ניתן להפעיל את הכונן בצורה בטוה שלא תפגום בו ? הכונן האופטי הוא צורב DVD ועוד כונן אחד שהוא CD ROM רגיל ........ שאלה נוספת : האם ניתן להציב דיסק קשיח על צידו ולהפעילו כשהוא מקובע למקומו ?

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  6. איך אני סם תמונה בדיסק? שמעתי שצריך לקנות איזה מדבקה אבל איך אני סם תמונה במדבקה צריך איזה מכונה? ואיזה מדבקה בידיוק צריך לקנות?

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  7. Started by bg1987,

אני נוסע לארהב באוגוסט, ואני רוצה לקנות שם SSD. השאלה הראשונה היא מבחינת נפח. מה הנפח המומלץ לכונן כזה, הוא ישמש ככנון מערכת, אולי גם משחק או שניים שישבו בשביל שיפור ביצועים. עשיתי קצת קיראה, וראיתי שכרגע הVERTEX 3 של OCZ מאוד מומלץ, בחיבור של 6GB, (שכרגע אין, אבל אני מתכנן לשדרג את המחשב בקרוב). מצד שני הם מגיעים רק ב120 ומעלה, אני חושב ש 80 יספיק לי בקלות(יש לי כרגע 35 מתוך 40 בכונן מערכת). האם יש אותו ב80?. אני רוצה לשמוע על כוננים אחרים ברמה של הV3, בשביל להשוות ביצועים ואולי גם לחסוך טיפה.

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  8. היי למומחים, המטרה: רכישת דיסק קשיח חיצוני בנפח 2T. חשוב לי: שיהיה שליף במקרה חירום, USB 3.0. תקציב: 800 ש"ח. אפשר להגיע מקסימום ל- 1,000 ש"ח עבור משהו טוב. צורך: גיבוי. קראתי קצת חומר באתר בנושא, והבנתי שישנה חלופה של קניית דיסק חיצוני רגיל (פנימי) + מארז חיצוני, והרכבה לבד. הייתי מעוניין לקבל הצעות גם בכיוון הזה. כמו כן, ניגשתי היום ל- KSP, והם המליצו לי לא ללכת על החלופה של מארז + דיסק, ובנוסף אמרו לי שבכלל לא כדאי לי לקנות דיסק של 2T, כי הם קורסים הרבה. האם יש משהו בדבריהם? אני צריך דיסק של 2T, ולמען הסדר הטוב לא בא לי לקנות שניים נפרדים. משיטוט באינטרנט הבנתי גם כי דיסקים חיצוניים של WD קורסים די הרבה, ואני מחפש משהו יציב וטוב שישמור על המידע שלי כמה שיותר טוב…

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  9. Started by y_a_n_i_k,

זה אפשרי? ומה האמצעים לכך? תודה!

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  10. Started by 00Amir,

לאחרונה חבר קנה מחשב חדש I7 2600 עם 16GB זיכרון GTX560 , קיצר מחשב פצצה. הדבר היחיד שהוא לא שדרג זה הכונן HDD , הגעתי לעזור לו בהתקנות כמה תוכנות ונדהמתי לגלות כמה המחשב לא זז... נכנסתי ללוח הבקרה וראיתי שהמעבד בכלל עובד על 10% והזיכרון רק ב 1.4GB , בתוך המארז שמעתי את הHDD מנסה להדביק את כוחו האדיר של המחשב... לא נראה לי הגיוני שאנשים קונים מחשב טיל ולא משקיעים בHDD, כל תוכנה שהוא מעלה פשוט זוחלת... אני חושב שאנשים לא מעריכים מספיק את חשיבות הכוננים היום - לפי דעתי שדרוג לכונן SSD ישפר את ביצועי המחשב יותר מלעבור ממעבד QUAD ל I5 או I7 ... פשוט אנשים לא מעריכים נכון...

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  11. הדיסקים שלי התחילו להרעיש יותר מהרגיל כנראה משימוש מסיבי שלי (כותב וקורא בכמויות גדולות) האם זה סופם, או שזה מצב נתון WD2500 SP120

12. http://us.lge.com/AboutUs.do?myAction=detail&boardType=press&forwardPage=pressdetail&categoryId=0000000002&seq=255

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  13. Started by boogie,

אני מעוניין לקנות הרדיסק חדש ורציתי לקבל כמה המלצות בנוגע לאיזה חברה כדאי לקנות? הדרישות הם: Sata 160-250GB 7500RPM ראיתי שהרבה דיסקים מגיעים עם חוצץ של 8-16M רציתי לדעת מה החוצץ הזה עושה ועד כמה כריטי הגודל שלו (זאת אומרת האם כדאי להשקיע בדיסק עם חוצץ גדול יותר או שההבדלים לא כל כך משמעותיים?)

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  14. Started by coorva,

שלום יש לי MAXTOR 40G 7200RPM IDE מזה 4 שנים. האם יש איזו תוכנה שיכולה לתת לי אינדיקציה אם הדיסק נמצא בתהליכי גסיסה מתקדמים? תודה

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  15. הבעיה היא כזאת : יש לי כונן נייד (WD 80G) שיש בו 50G פנויים. כל פעם שאני רוצה להעביר אליו מהמחשב איזה קובץ של יותר מג'יגה או שניים או אומר לי שאין מספיק מקום בכונן.... ( אם למשל אני מנסה להעביר קובץ ISO של 5ג'יגה אז אי אפשר - אבל אני יכול להעביר את הקבצים שלו אחד אחד בלי בעיה .. ) הכונן הנייד על FAT32 - ובמחשב על NTFS - יש מצב שיש איזה בעיה אם העברת קבצים גדולים בין השניים ?

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  16. Started by SOLIDUS SNAKE,

האם הוא השקעה טובה במהירויות של 48\16. פן נוסף הוא הרעש שלו האם מישהו שמע או יודע

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  17. שלום לחברי הפורום היקרים, אני מחפש כונן קשיח חיצוני ואיכותי בגודל 2.5 אינטש? (גודל קטן וסקסי) במהירות 7200RPM ולפחות 8MB Buffer ואם אפשר שיהיה לו גם חיבור E-SATA בנוסף ל- USB רצוי שגדול הכונן יהיה 160GB ומעלה התקציב שלי עד 700 ש''ח האם קיים בשוק כונן עם נתונים כאלה פחות או יותר? :s05: תודה

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  18. אהלן, נניח ויש לי SSD אחד שעליו מותקנת המערכת הפעלה וכל התכנות. בנוסף יש לי HDD שעליו יש לי את כל ההורדות\התקנות וכ"ו.. אני עובד לרוב עם תכנות כדוגמת 3DMAX\אפטר אפקטס. בזמן העבודה התכנה עצמה תותקן על הSSD אך הקבצי פרויקטים נמצאים על הHDD. האם תוספת של SSD נוסף ישפיע בצורה ניכרת על העבודה? זאת אומרת, אם נניח בתוכנת 3DMAX הקבצים שאני עובד עליהם יהיו על כונן SSD נוסף האם תהיה השפעה על העבודה מאשר שהקבצים שאני עובד עליהם יהיו על הHDD (אני מאמין שינויי יהיה קיים אך השאלה אם שינוי משמעותי ששווה את המחיר). תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  19. Started by ravid,

אני קונה ארד דיסק של 80 גיגה השבוע הזה אז מה עדיף ווסטרן דיגיטל או מקסטור? תודה לכל מי שיענה. עריכה:ATA100 בלבד.

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  20. יש על המחיצה הקיימת ווינדוס ותכנים. אני רוצה ליצור מחיצה נוספת כדי להעתיק עליה את כל מה שאני כגיבוי, לפרמט את המחיצה עם הווינדוס ולהתקין ווינדוס חדש. האם זה ניתן לעשייה? כלומר, אם אני אחצה ע"י FDISK את המחיצה הקיימת, התוכן שבה יהרס, או לא? תודה רבה, שי.

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  21. אורח i21i21
    Started by אורח i21i21,

הגעתי למצב שאני צריך יותר מקום וחשבתי לקנות כונן קשיח 3TB בין 500-600 ש"ח, עכשיו אין לי ממש מושג בזה ,מעולם לא קניתי כונן קשיח מאז שקניתי את המחשב אני לא יודע עם אני יכול להוסיף או שצריך להחליף כונן קשיח קיים ,אני צריך שתעזרו לי המפרט שלי: Thermaltake V3 Black Edition GeForce GTX 1070 G1 Gaming 16 RAM GB Asus P8Z77-V LX Intel Core i5-3470 3.20ghz Seasonic ss-500et samsung hd502hj Seagate ST3500418AS hitachi hds721050cla362

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  22. Started by jambo222,

שלום ביום שישי המחשב קרס ואתחל את עצמו מחדש , בדקתי את הטמפרטורות של ssd והם עמדו על 76 ת כיבתי את המחשב . אתמול בלילה הפעלתי שוב את המחשב וקיבלתי תוצאות של 60 מעלות ( תמונה ) האם יש בעיה ב ssd ?

23. Started by DMAN,

אוקיי יש תצורב של הליטון (אני חשבתי על זה) : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_277_289&products_id=2783 אממ תגידו לי רק אם המחיר בסדר הצורב עצמו מצוין! ויש את הצורב של האסוס (נראה אחלה אבל משהו לא מסתדר לי עם המחיר זה לא יותר מידיי זול?) : http://zap.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=VEASUS_52 תודה לכל העוזרים חבר המליץ על הפורום לטובה!

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  24. אני מעוניין לקנות כונן חיצוני, הוא ישמש בעיקר לסטרימינג והשימוש המשני שלו יהיה לגיבויים. הוא יתחבר ל- סטרימר (Popcorn C200) באמצעות USB2. מחיר 400 - 550 ש"ח. על מה אתם ממליצים? תודה.

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  25. קניתי הארד דיסק של western digital , 80gb , 8 mb buffer ואני לא יודע איך להתקין אותו , אם מישהו מוכן לשלוח לי הוראות התקנה לאי מייל eitanazran@walla.com אני אודה לו אלפיי תודות.

• 1 תגובה
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים