אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
ה HD501LJ קיבל ביקורות יותר טובות מבחינת שקט וחום, הHD753LJ בעל יותר נפח ועם 32 BUFFER (לא יודע כמה הבדל באמת יש), אם יש לכם הצעות או משהו לציין לגבי כוננים של SAMSUNG אני אשמח לשמוע. דרך אגב באתי לקנות את הכונן הבא SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS אבל ראיתי הרבה ביקורות שאומרות שהוא קורס מאוד מהר http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16822148288 וקראתי בעוד מקומות שהסמסונג יותר אמין, אם מישהו מוכן להעמיד אותי על טעותי (אם יש טעות) לפני שאני קונה זה גם יהיה לטובה, תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
פירקתי הארדיסק SATA מהמחשב שלי (יש בו מידע) חיברתי אותו לקופסא חיצונית של COOLER MASTER אחרי שחיברתי קיבלתי בועה למטה שרשום שהחומרה מותקנת כמו שצריך והיא מוכנה לשימוש הבעיה כשאני מכנס ל"מחשב שלי" אני לא רואה את ההארדיסק,במנהל התקנים אני דווקא רואה אותו בצורה תקינה ניסתי לשים את ה USB במקומות שונים גם של המארז וגם של הלוח ניסתי לעשות ריסטים למחשב,אבל בנתיים ללא הצלחה מישהו מכיר את הבעיה? תודה רבה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 10.07.2008 בשעה 21:58:08 תודה הסתדרתי אחרי שעשיתי את זה:
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
קניתי דיסקים של 8.5 ג'יגה dvd+r יש לי משחק של 5 ג'יגה לפליסטיישן 2 תמיד אני צורב עם dvd -r , האם ה + גם טוב למשחקים?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
קניתי אתמול דיסק קשיח חיצוני של WD והוא עובד מעולה ואני מרוצה מאוד. יש לי רשת מחשבים בבית ואחד מהם הוא מחשב מדיה סנטר שעליו נמצאים כל המשחקים והסרטים. ניסיתי להעביר למשל משחק מהרשת לדיסק והיה כתוב לי שהקובץ גדול מדי לדיסק. מה הבעיה? יש לי 420GB פנויים בדיסק.
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף עוד דיסק קשיח למחשב, יש לי כבלים והכל. צריך התקנה מיוחדת בDOS או ווינדוס בשביל שהמחשב יזהה את הדיסק קשיח הנוסף?
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
צרבתי איזה סרט ומשום מה כשאני רואה אותו ב-DVD אני לא רואה אותו עם תרגום ,אבל שאני רואה אותו המחשב אני רואה אם תרגום. יש למישהו פה איזה רעיון שיכול להסביר לי מה קרה?
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי רכשתי ממש לפני חצי שעה דיסק קשיח 120 גיגהבייט של WD שאמור להיות עם 8 מגהבייט באפר (ככה נאמר לי בחנות לפחות) חילקתי אותו למחיצות והכל ודווקא הלך חלק.אבל שנכנסתי למשל לתוכנה SISOFT SANDRA לא ראיתי שום זיהוי שאכן זה עם 8 מגהבייט באפר וגם על ההרד דיסק עצמו לא רשום אז נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שם שאם רשום בצורה הזאת על הדיסק: WD1200JB זה הדגם עם 8 מגהבייט באפר וזה מה שרשום אצלי האם באמת יש לי את החוצץ? בתודה גל
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב dvd של סוני בן כשלוש לאחר ניסיון לאחר מלחמה להסיר את נרו 9 ולחזור ל8 (נרו 9 סירב להימחק) הצלחתי לחזור ל8 וכעת דיסקי dvd של verbatim שעבדו לפני כמה שבעות וכמעט אף אחד לא נכשל פתאום נכשלים אחד אחרי השני, גם דיסקים רב פעמים הוא פתאום צורב אבל בסוף שהוא אמור להוציא את הדיסק הוא נתקע... דיסקים של 700 מאותו חברה גם עושים בעיות בצריבה ניסתי לצרוב דיסק הרגע הצליח אבל אחרי כחמש דקות ניסתי לצרוב עוד דיסק ולא הלך וכעת הכנסתי עוד דיסק ושיניתי את המהירות הצריבה ליותר גבוה וכעת זה צרוב. האם הבעיה בדיסקים או שמשהו בצורב הולך? תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק פנימי ישן ואני מעוניין לקנות לו כונן חיצוני (IDE - 3.5) ולהשתמש בו באופן שוטף - ע"י חיבורו למחשב נייד. כלומר לא לצורך גיבוי - המטרה היא למעשה שישמש כ-הארד דיסק ראשי. אמנם הוא לא יכיל את מערכת ההפעלה ה-window אבל כן יהיו עליו קבצי pst של outlook, ומסמכים שאני יוצר ישמרו עליו, כמו גם קבצי שאני מוריד מתוכנות שיתוף למיניהם. האם זה "בריא" להשתמש בכונון לצורך הזה? גם מהבחינה הזו שהשנאי יהיה תקוע בשקע באופן רציף כל הזמן. וגם מהבחינה הזו שה"כתיבה" בו תהיה די מאסיבית - קבצי outlook, קבצים הורדה ומסמכים ישמרו עליו תול כדי עבודה. מה דעתכם? תודה! ארז
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הבנתי שצריך או לוח שמאפשר את זה או לקנות בקר בנפרד hgigabyte_ma_790gp-ds4h זה הלוח אם שלי ... הוא תומך ? ו מה ההבדל בין בקרי RAID למינהם ...הבנתי שיש כמה סוגים 1 0 ? עוד ? באיזה RAID הלוח שלי תומך במידה וכן ואיך בדיוק אני עושה את זה ? פשוט שם עוד הארד דיסק?
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
מה דעתכם על דיסק חיצוני 250GB של WD גודל 2.5?
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
טוב קניתי את הצורב הזה: LG gwa-4161b DVD WR עכשיו השאלות שלי זה ככה: 1. האם הוא טוב? מיכיוון שחיפשתי אותו באינטרנט ומצאתי רק דגמים אחרים כאילו לא מצאתי את הדגם הזה ואם הוא לא כול כך טוב אז איזה דגם אני צריך לקחת או איזה חברה קניתי את הצורב הזה ב400 ש"ח זה לא ניראה לי כול כך הרבה כסף 2. הוא תומך בדואל לייר מה שהבנתי מזה שהו תומך בצריבה דו שיחבטית שזה אומר 8.5 אם אני לא טואה איך אני מישתמש בזה אני צריך דיסקים מיוחדים בישביל זה או שלא יודע מה?(אם אני טועה במשהו אז תגדו) תודה רבה לכל עזרים!!
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הרעש הזה לפעמים בא בלי קשר, לפעמים שומעים אותו כמה פעמים ולפעמים פעם אחת. יכול להיות שזה הספק שגורם לHD לרעשים האלו? שמירת יעד בשם. http://members.lycos.co.uk/idanhidan/sound.wav תגבירו כדי לשמוע. למי שלא עובד ההורדה בפיירפוקס שיוריד בIE, גודל הקובץ 1.3MB, תודה.
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אלה לגבי כונן slot load.השאלה שלי היא האם אני יכול להתקין את הכונן אנכית? למי שלא יודע זה כונן ללא מגירה.
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
כמו למשל H20L וכו' שזה אומר לקרוא דיסק dvd מקורי/ודיסק dvd data או שרק כונני dvd
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות דיסק קשיח של 320 ג'יגה. לאחרונה התעניינתי קצת וקראתי על חיבור בraid0. הבנתי שאם אני מחבר בraid0 אז הנפח שלי או סכום שני הכוננים בהם אני משתמש, נכון? אם כן אז שווה לקנות בקר ו2 דיסקים של 160 ג'יגה ולשלם את ההפרש של ה 200 שקל+ ?
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
טוב אני צריך כונן קשיח חיצוני, שאחרי פירמוט אני יוכל להעביר חזרה כמה משחקים וזה.. יספיק לי אפילו 320GB אבל שלא יהיה יקר מידי אין מצב שאני משלם 500 שקל. עוד משהו, אני טס עוד שבוע ויכול להיות שבדיוטי יהיה זול יותר? אם כן תגידו... ושיהיה חברה טובה, ואיכותי כמובן. תודה =]
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
WD Caviar SE 80 GB SATA vs. EIDE. דיסק קשיח עובד ב-7200RPM מגיע עם ממשק SATA2 או ממשק EIDE. האם זה מעשי להגיע לצוואר בקבוק בגלל EIDE? (בהנחת שני התקנים על כבל) במלים אחרות: האם אני צפוי להוריד ביצועים בהתקנת דיסק EIDE במחשב בו מתאפשרת התקנת חלופתו ה-SATA? אודה להתייחסותכם, ilil
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש.. למחשב מצורף SSD. הווינדוס מותקן בכונן הSSD (כונן C). רציתי לדעת אם רצוי להתקין שם את תוכנות בסיס כגון וינראר או כל תוכנה אחרת או שלהתקין בכונן אחר? תודה מראש לעוזרים ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום מחפש כונן SSD מהיר ללוח http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3005&ProductName=GA-MA790FXT-UD5P או האם ניתן לחבר 3 דיסקים 250 GB ב- RAID 0 בחיבורים הלבנים http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3005&ProductName=GA-MA790FXT-UD5P 1-4
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי Dok של סאנדיסק בנפח של 16 GB . ועכשיו נשבר לי החיבור של ה USB ונשאר לי רק הצ'יפ .. ובכל זאת אני לא רוצה לקנות חדש תהייתי אם אני יוכל להלחים את החיבור USB לצ'יפ בלי לגרום נזק ? ואם כן ,אז תוכלו להמליץ לי על חנות תיקונים בצפון ?(זולה כמובן :-\)
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
מהו הצורב האמין ביותר לאורך זמן שמבצע צריבה איכותית על מדיה מסוג DL- 8.5 GB? אני דווקא מעדיף דגם ישן ו-"איטי " שהוכיח כבר את אמינותו מאשר דגם חדיש ו-"מהיר " עם גימיקים כמו lighscribbe ,labelfish וכל שאר השטויות שהיצרנים דוחפים לשוק על מנת לבדל את מוצריהם לעומת המתחרים . אני מוכן גם לשלם יותר עבור מוצר שעובר בקרת איכות מחמירה ונהנה מזמן אחריות מורחב ככול האפשר.
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
לאחרונה חבר קנה מחשב חדש I7 2600 עם 16GB זיכרון GTX560 , קיצר מחשב פצצה. הדבר היחיד שהוא לא שדרג זה הכונן HDD , הגעתי לעזור לו בהתקנות כמה תוכנות ונדהמתי לגלות כמה המחשב לא זז... נכנסתי ללוח הבקרה וראיתי שהמעבד בכלל עובד על 10% והזיכרון רק ב 1.4GB , בתוך המארז שמעתי את הHDD מנסה להדביק את כוחו האדיר של המחשב... לא נראה לי הגיוני שאנשים קונים מחשב טיל ולא משקיעים בHDD, כל תוכנה שהוא מעלה פשוט זוחלת... אני חושב שאנשים לא מעריכים מספיק את חשיבות הכוננים היום - לפי דעתי שדרוג לכונן SSD ישפר את ביצועי המחשב יותר מלעבור ממעבד QUAD ל I5 או I7 ... פשוט אנשים לא מעריכים נכון...
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
היי לכולם 2 צורבים של WD .מה ההבדלים ביניהם ואת מה לקחת?<שניהם אותו מחיר,308 ש"ח SATA 2> 1-Westren Digital WD1600JS 160GB 2-Westren Digital 1600AAJS 160GB בתודה מראש שי
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-