עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום. ברצוני לרכוש הארדיסק חדש למחשב ולכן אני רוצה לשמוע חוות דעת והמלצות על: 1. ה-הארדיסק עצמו, איזה אחד כדאי לקנות. אני רוצה אחד של 500-640GB. אבל גם המלצות לגבי 1T יתקבלו בברכה. אני חושב על ה - Western Digital 640Gb 16MB AAKS - 7200RPM S-ATA שראיתי במפרטים המומלצים באתר, הוא נשמע לי טוב אבל כמובן אם למישהו יש משהו להוסיף אני אשמח לשמוע. 2. אני אשמח אם יוכלו להמליץ לי על חנות מסויימת, אני חשבתי על אייבורי אבל היות שיש כמה וכמה שמועות לגביהם אז אני רוצה לבדוק חנויות אחרות. אני גר באיזור באר-שבע ולכן חנויות באיזור יהיו אחלה, מה שכן חנויות בירושלים גם כן יהיו בסדר כי אני מגיע לשם הרבה. ההעדפה שלי היא חנות שבה אני יכול לאסוף את המוצר בעצמי מכמה סיבות אבל ב…

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  2. תוכלו לעזור לי לבחור למשל מכאן?: http://web.zap.co.il/models.asp?sog=C-DiskOnKey אני לא יודע כ"כ אם הנפח משנה לי. אבל שיהיה לפחות GB אחד. ככה אם אני אצטרך להעביר קבצים גדולים אז אוכל איתו. אני יודע שהמחירים גם ככה לא יקרים במיוחד אבל בכל זאת חשבתי שזה טוב שממליצים על דברים שנחשבים יותר טובים מאחרים.

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  3. ואם הוא לא טוב או אפשר להחליף לדגם טוב יותר בעלות מינימלית אני אשמח לדעת...

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  4. אז ככה, חיפשתי בכל האתר, וגם בפורומים פה (וגם באתרים אחרים), ואפילו קראתי את רוב הת'רד הראשון פה שמשווה בין 3 צורבי DVD אבל בכל זאת אני לא בדיוק הבנתי את ההבדל בין הפלוס למינוס ואם סוני הוא טוב יותר מLG או לא. אז אני בא ושואל אחת ולתמיד: על אילו צורבי DVD אתם ממליצים ומאילו אתם ממליצים להתרחק? איזה חברות נחשבות יותר טובות בשוק? אני אשמח לקבל תגובות של כמה אנשים שהתנסו עם כמה צורבים. בתודה רבה, דורון

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  5. Started by Check_Point,

שלום. יש לי כרטיס זיכרון 256mb מסוג CF של חברת SanDisk, מחובר למצלמה Canon A70. אתמול הסתכלתי באפשרויות, ולהפתעתי גיליתי, כי נפח הכרטיס הוא כ - 244 mb. פירמטתי את הכרטיס דרך המצלמה, אך ללא הואיל. נפח הכרטיס נשאר זהה. חבר שלי אמר שזה סביר שזה יקרה (לדוגמא: דיסקים קשיחים), אך ברצוני לדעת אם אם זה נכון, או שעליי לממש את האחריות של הכרטיס זיכרון ? תודה

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  6. Started by 123kobi,

שלום, יש לי בעיה עם הכונן DVD שלי שהוא גם צורב DVD: אני לא מצליח לא לצרוב ולא לקרוא דיסקים של DVD. האם יש לבעיה פתרון שאני יכול לסדר או, יש לי אחריות על המחשב, ללכת לחנות שיסדרו לי את זה? תודה.

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  7. יש לי מחיצה בנפח 10 ג'יגה שמאכסנת 5.2 ג'יגה של קבצים ווינדוס מדווחת על 8.4 ג'יגה תפוסים :s05: ביצעתי ניקוי/איחוי דיסק, סריקת וירוסים, רוגלות ושום דבר לא השתנה מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  8. אורח i21i21
    Started by אורח i21i21,

הגעתי למצב שאני צריך יותר מקום וחשבתי לקנות כונן קשיח 3TB בין 500-600 ש"ח, עכשיו אין לי ממש מושג בזה ,מעולם לא קניתי כונן קשיח מאז שקניתי את המחשב אני לא יודע עם אני יכול להוסיף או שצריך להחליף כונן קשיח קיים ,אני צריך שתעזרו לי המפרט שלי: Thermaltake V3 Black Edition GeForce GTX 1070 G1 Gaming 16 RAM GB Asus P8Z77-V LX Intel Core i5-3470 3.20ghz Seasonic ss-500et samsung hd502hj Seagate ST3500418AS hitachi hds721050cla362

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  9. Started by shimon956,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מארז להרדיסק חדש שקניתי שהוא IDE עכשיו אני רוצה שהמגירה תתמוך ב SATA גם !!.. ראיתי שיש בזאפ אבל אני לא יודע מה הכי ממולץ?? מה אתם ממליצים ?

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  10. Started by sgsg,

יש (היה?) לי צורב Liteon בן פחות משנה שקניתי בפלונטר. הסיפור הוא שהצורב היה בחוץ ובאותו הזמן הייתה גם רגל בדיוק באותו המקום, אני לא בטוח שהוא נשבר, יכול להיות שהוא רק יצא מהמסילה. פלונטר, כידוע, פשטה רגל ובכלל האחריות תכסה נזק כזה? אם כן, איך אני אמור לנסות לנצל אותה?

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  11. Started by manticore,

יש לי את הצורב הזה sh-s223f בחיבור SATA וכשאני מנסה לצרוב בOVERBURN דרך נרו אני מקבל את ההודעה הבאה: could not perform start of Disc-at-once הפעלתי את האפשרות לOB בתוכנה מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  12. Started by Tik-Tak,

טוב, צריך המלצה למשו טוב ושלא יהיה יקר מידי. ראיתי את ה NEC ND-4550 ואת ה4570 עכשיו: מה ההבדל בינהם? מה ההבדל בינהם לבין 4551 האם יש צורבים אחרים יותר מומלצים? האם יש לו מתחרים מחברות כגון LG או סמסונג שגם נחשבים טובים תודה

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  13. Started by nore0,

http://www.pcdoctor.co.il/index.php?osCsid=62af1229daacfdd3a8bdd3e00d69796c&cPath=28

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  14. שמתי לב שבקטגוריה של כונן קשיח IDE 80G 7200 8MB הכונן של MAXTOR יקר בערך ב-100 ש"ח משל שאר היצרנים. האם קיימת לדעתכם הצדקה להבדל במחיר ובאמת הכונן של MAXTOR נותן יותר תמורה? תודה

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  15. http://www.2send.us/uploads/8622691c38.JPG בהתחלה הפכתי את זה לNTFS ואז ניסיתי לעשות MARGE אבל זה לא הציג לי כונן אחד (L)... מה עושים?

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  16. Started by iem,

ברצוני להוסיף כונן HD למחשב שלי. מצ"ב בקובץ תמונה המפרט של הלוח והזיכרונות. האם ניתן להוסיף בנוסף! עוד HD, ואם כן מהו הנפח המקסימלי בו יכיר הלוח בכל הנפח ומאיזה סוג ? וגם עד איזה זיכרון חוצץ? תודה אנשים !

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  17. Started by STi,

יש לי בלוח,בחיבורים האחוריים חיבור של SATA חיצוני. עכשיו השאלה היא איך מחברים לו חשמל,הרי אם עשו חיבור כזה בטח יש איזושהיא דרך לחבר לו חשמל בקלות,אולי מישהו פה יודע איך? בטוח יש איזה פיתרון חוץ מלקחת כבל ישירות מהספק,כי אחרת זה סתם לא יעיל... תודה מראש. הלוח רשום למטה...

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  18. Started by MetalFan,

קניתי צורב של LG דגם gh20 עם חיבור sata לוח האם שלי ישן יחסית (sokcet 478) אבל יש בו חיבור לsata כשהמחשב עולה יש הודעה שהצורב מזוהה ורשום none raid אבל בוינדוס אין כונן של צורב הבנתי שצריך להתקין controller מסויים או משו כזה,מישהו יודע מה לעשות? תודה לעונים ;D

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  19. Started by alexrta,

שלום לכולם, בשבוע הקרוב אני קונה צורב DVD שכנראה יגיע בלי כבלים. השאלה שלי היא האם אפשר להישתמש בכבלים שהסי די רום שלי מחובר איתם (אני מחבר את הצורב DVD במקום ה-CD ROM) או שאני אצתרך לקנות כבלים חדשים? והאם אפשר להשתמש בג'מפרים שיש על ה-CD על הצורב DVD? והשאלה השלישית היא: יש לי במחשב עוד צורב (צורב CD רגיל) הוא כרגע נמצא כ- MASTER האם אני אצתרך לשנות ולשים את הצורב DVD כMASTER או שזה לא משנה והוא יכול להישאר כ-SLAVE? תודה מראש לכל העונים

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  20. Started by zakalka,

חייב למצוא. אם יש למשהו seagate st3500320as. תודיעו לי, בבקשה. אני חייב למצוא חלק ממנו בשביל להוציא חומר.

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  21. Started by Oded-M,

שלום רב=יש לי בעיה עם דיסק קשיח שמני במחשב .כאשר 2 הדיסקים מוצתקנים המחשב אינו עולה בכלל ברגע שאני מנתק את הדיסק השני המחשב עולה רגיל . הוא רושם לי DISK DRIVE ERR. BOOT FROM CD האם למישהו יש מושג איך פותרים בעיה זו.ניסתי לבדוק הגדרות ביוס והכל עובד טוב. תודה מקרב לב עודד

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  22. Started by MATOK,

אני מעוניין לקנות הארד דיסק נייד כמה שיותר קטן מבחינת הגודל החיצוני. תכולה : 20-40 GB הצעות....?

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  23. אני לא ממש יודע אם זה קשור לפורום הזה, אבל זה הפורום הכי קרוב..... אני מחפש נגן MP3 אשר יכול לשמש גם כזיכרון FLASH(בסיגנון DISK ON A KEY) במקביל ונפח של 256 מגה לפחות. מישהוא מכיר???

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  24. Started by The Rock,

שלום, יש לי כונן של 120 ג'יגה וכונן של 40 ג'יגה, השאלה שלי היא איך כדאי לי לארגן את המחיצות (מבחינת מערכת הפעלה) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים