אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
תוכלו לעזור לי לבחור למשל מכאן?: http://web.zap.co.il/models.asp?sog=C-DiskOnKey אני לא יודע כ"כ אם הנפח משנה לי. אבל שיהיה לפחות GB אחד. ככה אם אני אצטרך להעביר קבצים גדולים אז אוכל איתו. אני יודע שהמחירים גם ככה לא יקרים במיוחד אבל בכל זאת חשבתי שזה טוב שממליצים על דברים שנחשבים יותר טובים מאחרים.
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה את המפרט הזה Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) Enermax Tomahawk 405W Active PFC 12cm אני סובל מרעשים מחזורים של 20-30 שניות כל פעם של חשיבת הכונן הקשיח מה עלי לעשות ? זה מציק לי אני לא יודע אם הסיבה היא המחשב הכונן או המארז תודה לעוזרים!!
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי לא מזמן עם Hitachi 2TB DeskStar ובדקתי אותו לגבי בעיות אבל נמצא שהרוב תקין רק הופיעה עד כה בעייה (כנראה צפויות להופיע עוד הרבה בעיות בהמשך הקשורות לזה) שאני משמיע פלייליסט עם נגן מוזיקה, לפעמים המוזיקה נעצרת ושומעים את ההארדיסק "חושב" (הראש משמיע את הרעש ניקור שלו) ורק לאחר כמה שניות המוזיקה חוזרת להישמע גם לפעמים כשאני מכניס חיבורי USB או דיסקים למחשב, פתאום הווליום עולה בפתאומיות של הנגן (הנגן עצמו מותקן בכונן אחר אבל המוזיקה נמצאת בכונן 2TB) בכונן ההארדיסק הנוסף שלי לא הופיעה הבעייה הזאת בכלל, רק ב2TB מה עושים? זה אמור להיות ככה או שיש תקלה כלשהי? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
צרבתי איזה סרט ומשום מה כשאני רואה אותו ב-DVD אני לא רואה אותו עם תרגום ,אבל שאני רואה אותו המחשב אני רואה אם תרגום. יש למישהו פה איזה רעיון שיכול להסביר לי מה קרה?
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי הביא לי מחשב שאני יתקן לו, הלוח שלו שהיה כולל חיבורי סאטה נשרף, נתתי לו לוח אחר שלא כולל חיבורי סאטה, אני צריך בקר IDE TO SATA לא יקר והכי חשוב שיכלול בוט... ראיתי כמה אבל לא כתוב אם הם כוללים בוט או לא... אשמח ללינק לכרטיס כזה מחנות רשת, ( KSP,IVORY וכו" ) תודה
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
חברים שלום יש לי HD נייד 80G שפרמטתי אותו והוא נהפך ל: NTSF כיצד אני יכול להמיר אותו ל: FAT לעזרתכם אודה.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אומנם יש לו מחשב ישן, אך לדעתי הוא עובד לעט בצורה קיצונית לכן אמרתי לו לעשות בדיקה בHD TUNE... לדעתי הוא עומד למות בקרוב מאד. מה אתם חושבים? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
צורב שעושה copy disk חיצוני שלא קשור למחשב ושיכול לעבוד בכמויות גדולות ושכפול מהיר 500 מדיות ליום ככה..ושכפול מהיר אם אין דבר כזה אז USB גם יתקבל בברכה אבל אני צריך משהו מקצועי 500 מדיות ליום ואם אין דבר כזה אז תביאו משהו שהכי קרוב למה שאני צריך
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות H.D של 2TB עבור אחסון מידע וקבצים. מצאתי שיש גירסאות שונות של WD : ירוק, אדם, שחור. בדקתי ברשת ולא מצאתי עליהם הבדלים יותר מידי משמעותיים ממה שאני מבין... אז באתי להתייעץ איתכם כאן. 1. האם יש הבדל משמעותי בין הגירסאות של WD \ סיגייט\היטאצ'י ? 2. על איזה פרטים לשים לב יותר בקניית H.D ?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
לכל אלה שטענו שהWD עדיף כי הוא יותר שקט, אני יושב עכשיו ליש שני מחשבים אחד עם הWD אחד עם הSEAGATE. ההשוואה לא מדויקת לחלוטין כי הSEAGATE נמצא במארז הרבה יותר שקט (הסונטה 3 לעומת COMPUCASE 6A19) אבל שניהם שקטים מאוד. את הסיגייט אני לא שומע מעל הרעש של הסונטה, ולמי שמכיר את הסונטה מבין שזה אומר שהסיגייט שקט מאוד. יכול להיות שהיו יחידות פגומות שעשו יותר רעשים, אבל אני יכול להעיד שרעש לא צריך להיות שיקול בחלטה איזה מבין השתיים עדיף.
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני עיגלתי את כבלי ה-IDE של הצורב והכונן קשיח שיש לי. לקח לי רק 10 דקות לעגל את כבל ה-IDE של הצורב, והכל הלך טוב. אבל משום מה היה לי קשה יותר לעגל את כבל ה-IDE של הכונן קשיח, ואני בטעות חשפתי סליל (אם כך קורים לו) של כבל ה-IDE, בעצם חשפתי שתיים. סליל= החוטים הדקים האלה (בצבע זהב) שנמצאים בתוך הצינורות הרבים של כבל ה-IDE. אני עטפתי את הצינור, שמתוכו נחשף הסליל, ב"סלוטייפ" שמיועד לחשמל (לא סלוטייפ, אבל לא יודע איך קוראים לו), הפעלתי את המחשב והכל פועל כרגיל. אך אני דואג שעלול להיגרם נזק לכונן עצמו בגלל מה שקרה, אז בבקשה תגידו לי יש לי סיבה לדאוג?
-
שלום לכולם , רציתי לבקש את עזרתכם בקשר לאיזה בעיה שצצה לי בהרדיסק שלי מה שיש לי זה amd 1800 512 ram .. ההארדיסק הוא של אי בי אמ דסקסטאר, 60 ג'יגה שעבד בשבילי כבר שנתיים ללא בעיות. הכל התחיל ממסך כחול שראיתי כשחזרתי הביתה ומאז יש למחשב בעיה לזהות את ההארד בהפעלה או שהוא רושם את השם שלו בג'בריש במסך הפתיחה או שהוא פשוט אומר שהוא לא מצא מאסטר בביוס אותה בעיה, או ג'בריש או כלום. מידי פעם אחרי מנוחה של מה שעות הוא עוד עולה לכמה זמן עד שהוא מתחיל לעבוד קצת לאט ואז נופל ושוב לא מזדהה. ההארדיסק השני שיש לי עובד בסדר גמור, כל ההגדרות שלי היו תקינות לפני הבעיה וכל החיבורים נבדקו. בבדיקת הכונן הבעיתי במחשב אחר הוא מראה שאין בעיה אך לפי דעתי לקח לו יותר זמן מהדרוש בשביל לבצע את הבדיק…
-
- 11 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום כמה פורטים יש ללוח שלי? האם זה חיבור רגיל או מיוחד מהתוכנה אני לא חושש אך חומרה ללוח מתקדם זה קצת חשש לתשובתכם אודה וחג שמח, יהודה
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
ברצוני להוסיף כונן HD למחשב שלי. מצ"ב בקובץ תמונה המפרט של הלוח והזיכרונות. האם ניתן להוסיף בנוסף! עוד HD, ואם כן מהו הנפח המקסימלי בו יכיר הלוח בכל הנפח ומאיזה סוג ? וגם עד איזה זיכרון חוצץ? תודה אנשים !
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הרעש הזה לפעמים בא בלי קשר, לפעמים שומעים אותו כמה פעמים ולפעמים פעם אחת. יכול להיות שזה הספק שגורם לHD לרעשים האלו? שמירת יעד בשם. http://members.lycos.co.uk/idanhidan/sound.wav תגבירו כדי לשמוע. למי שלא עובד ההורדה בפיירפוקס שיוריד בIE, גודל הקובץ 1.3MB, תודה.
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
צורב במהירות 52, משכתב במהירות 24, קורא במהירות 52בעל יכולת עבודה גבוהה. קצב העברת מידע 7200 kb/s, זיכרון 2MB , ממשק IDE,תומך במערכות windows 95,98, 2000,ME,NT,XPמתאים למדיות צריבה בתכולה :75 דק' מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
יש מקבילה לMemtest רק עבור דיסקים קשיחים?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש אתמול: לוח אם Gigabyte EP43 DS3L מעבד E8400 BOX כרטיס מסך מהמחשב הקודם יש לי HD3850 וזיכרון 4Gigabyte Mushkin 800Mhz אז יש לי דיסק קשיח IDE 250GB הוא מהמחשב הישן שלי ויש עליו כבר מערכת הפעלה והרבה קבצים אני לא קניתי למחשב החדש דיסק קשיח כי אני רוצה לחבר אותו במקום אבל אני לא הבנתי כלכך איך מחברים דיסק קשיח IDE קראתי משהו עם ג'אמפרים אבל אני לא כלכך יודע מה זה אני יודע שיש חיבור IDE בלוח אם ככה שזה אמור לעבוד עם הדיסק הקשיח עם מישהו יכול להסביר לי איך לחבר דיסק קשיח IDE אז תודה ועם כבר יש מערכת הפעלה אז שאני יחבר אותו ללוח אם וידליק את המחשב הוא יעבוד רגיל? או שאני אצטרך לפרמט
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום. לי במחשב יש הארד דיסק 80 ג'יגה סאטא של ווסטרן דיג'יטל. אבא שלי החליט באופן ספונטני לגמרי שהוא מביא עוד הארד דיסק 200 ג'יגה סאטא. אני אשמח לקבל קצת מידע על טכנולוגיית הראיד, האופציות השונות, החסרונות והייתרונות וכמו כן אם אני אוכל לחבר את ההארדיסיקים ולהגדיר אותם באופן מסויים בעזרת טכנולוגיית הראיד ולשפר את הביצועים? זה ממש דחוף לי כי אבא שלי רוצה להזמין עוד השבוע. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
נא המלצתכם בין האפשרויות הבאות: (1) כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Blue 500GB WD5000AAKS (2) SEAGATE 500GB SATA2 7200 RPM 16MB . תודה
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
כאילו אם אני חבר SATA למחשב שלי ה SATA2 יעבוד במהירות של ה SATA?(בלי רייד)
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, אבקש המלצתכם לגבי כונן קשיח חיצוני. דרישות: נפח: 1T-2T (לא קריטי הגודל המדוייק. אעדיף גדול יותר מותנה במחיר) ממשקים: usb2.0, 3.0, esata לא משנה 2.5/3.5" פחות משמעותי עבורי רעש, נוחות ניידות וכו' רצוי מהירות 7200 (להבנתי משמעותי כבר בממשקים המהירים). אבקש גם המלצה לחנות ספציפית, כולל קבלת אחריות אמינה (מבדיקה שביצעתי בכמה חנויות לא מצאתי דגם שעונה על דרישות הממשקים) אפשרי מבחינתי גם כונן חיצוני שלם וגם לקנות בנפרד כונן ומארז (מוכן לספוג תוספת מחיר מסויימת) בתודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
איך אני סם תמונה בדיסק? שמעתי שצריך לקנות איזה מדבקה אבל איך אני סם תמונה במדבקה צריך איזה מכונה? ואיזה מדבקה בידיוק צריך לקנות?
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איך הצורב DVD הזה AW - G170A - B2 ומהם החסרונות העיקריים שלו. תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
קיבלתי hd חדש לאחר שהקודם שלי התקלקל(wd 80 gb), וכשהרצתי fdisk כדי ליצור בו מחיצות , ה Fdisk הראה שגודל הכונן רק 10 מגה ולא איפשר לי ליצור כלום חוץ ממחיצה ראשית בגודל 10 מגה. לאחר שפירמטתי את הכונן, בפירמוט הוצג הגודל האמיתי, אך שהרצתי fdisk שנית הוא שוב הציג גודל של 10 מגה, מישהו יודע כיצה בכל זאת אוכל דרך fdisk ליצור מחיצות? האם כשאני יוצר מחיצות ב Partition magic הם יהיו קיימות גם בדוס(למשל לאחר פירמוט/האם יש אופציה כזאת?)
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-