אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי דיסק קשיח של 2 טרה ועל אף שנשאר המון מקום הוא מראה לי את הדיסק בצבע אדום (שכן הוא מחשב את המקום באחוזים). האם זה לא יזיק אם אני אוסיף לשם קבצים? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
היי לאחרונה אני חושב על דיסק קשיח חיצוני. הבנתי שדיסקים חיצוניים "רגילים" נוטים לבעיות, התחממות, קריסות וכו' מעיון בגוגל, ההתרשמות שלי היא שעדיף לקחת דיסק פנימי, "לשדך" לו קופסא ולעבוד ככה, ובצורה זו גם בוחרים בדיוק את הדיסק ואת המארז. רציתי המלצה למארז, בקשר לדיסק עצמו אני די נעול על הסיגייט ST31000340AS שהנתונים שלו זה 1TB 32MB Buffer ו5 שנות אחריות. אני מודע לעובדה ששניים של 500 עולים פחות, אבל לקנות לכל אחד מהם מארז משל עצמו די מבטל את היתרון הזה וגם פחות נוח. אז קודם כל, אם יש לכם משהו רע להגיד על דגם הדיסק שבחרתי, אשמח לשמוע. והבקשה שלי היא כאמור לקבל המלצה למארז. מה שחשוב לי (בסדר הזה) אמינות (למשל אוורור טוב, אשמח לגוף אלומיניום לדוגמא) שרידות אסטטיקה שקט מהירות …
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מי שראה את ההודעה שלי לפני שבוע, אז עכשיו זה סופי ואני לא אחכה לבחור שחשבתי לקנות ממנו... צריך ייעוץ אחרון לפני קנייה, על איזה צורב אתם ממליצים מהבאים: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=4770 http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=519209 http://www1.zap.co.il/models.asp?sog=C-DvdWriter&keyword=H62N http://www1.zap.co.il/models.asp?sog=C-DvdWriter&keyword=20A1S http://www1.zap.co.il/models.asp?sog=C-DvdWriter&keyword=S183A תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי! לפני שכולם קופצים עלי - כבר חיפשתי בפורום ולא מצאתי פתרון לבעיה שלי. אז ככה: קניתי כונן קשיח של MAXTOR 120GB SATA. את הכונן הישן (MAXTOR 80GB ATA133) ניתקתי, חיברתי את החדש לSATA, פירמטתי, והתקנתי את הווינדוס. הבעיה היא, שעכשיו אני רוצה לחבר שוב את הכונן הישן, וכשאני עושה זאת הוא מזהה אותו ככונן הראשי, מחפש את הווינדוס, ומכיוון שהוא לא מוצא ווינדוס המחשב נתקע. מישהו יודע מה הפתרון?
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב dvd של סוני בן כשלוש לאחר ניסיון לאחר מלחמה להסיר את נרו 9 ולחזור ל8 (נרו 9 סירב להימחק) הצלחתי לחזור ל8 וכעת דיסקי dvd של verbatim שעבדו לפני כמה שבעות וכמעט אף אחד לא נכשל פתאום נכשלים אחד אחרי השני, גם דיסקים רב פעמים הוא פתאום צורב אבל בסוף שהוא אמור להוציא את הדיסק הוא נתקע... דיסקים של 700 מאותו חברה גם עושים בעיות בצריבה ניסתי לצרוב דיסק הרגע הצליח אבל אחרי כחמש דקות ניסתי לצרוב עוד דיסק ולא הלך וכעת הכנסתי עוד דיסק ושיניתי את המהירות הצריבה ליותר גבוה וכעת זה צרוב. האם הבעיה בדיסקים או שמשהו בצורב הולך? תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
הנ"ל ישמש לשמירת פרוייקטים מוזיקליים. זקוק להמלצה גם למארז חיצוני מתאים, עדיף אחד בממשק Firewire (גם 800)
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
הגדרתי בPartitionMagic ארבע Primary Partitions, וכשניסיתי להגדיר עוד מחיצה אחת כExtended Partition (רציתי להגדיר בתוכה כמה Logical Partitions) הוא אמר לי שאני לא יכול להגדיר מחיצה נוספת מכיוון שכבר יש לי 4 Primary Partitions. אז זה לא אפשרי? אני רוצה להגדיר מספר כזה של מחיצות לצורך התקנת מספר מערכות הפעלה במקביל בMulti Boot.
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי צורב כבר שנה וחצי של חברת LG הוא די מהיר ,לא כ"כ זוכר את הדגם. (אודיו הוא צורב במהירות 48) בשבוע האחרון אני מוריד קבצים מהקיו-בייס לשולחן העבודה בפורמט MP3 ואח"כ צורב אותם בפורמט אחר בעיה היא קפיצות בדיסקים במקומות קבועים. בדקתי במספר נגני DVD והקפיצה היא בכולם. יש מצב שהצורב DVD דפוק? עריכה: זה הצורב שיש לי - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7938 אני לא צורב סדרתי.
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אז יש לי משחק מחשב על דיסק של 8.5 ג'יגה אבל הכונן לא יכול לקרוא אותו.. למה זה?
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
בביוס שלי הכוננים הקשיחים מוגדרים כ AUTO אבל אני רוצה לדעת באיזה מוד המערכת בחרה mode 4? 5 ? המערכת שלי WIN XP תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי לבקש את עזרתכם בקשר לאיזה בעיה שצצה לי בהרדיסק שלי מה שיש לי זה amd 1800 512 ram .. ההארדיסק הוא של אי בי אמ דסקסטאר, 60 ג'יגה שעבד בשבילי כבר שנתיים ללא בעיות. הכל התחיל ממסך כחול שראיתי כשחזרתי הביתה ומאז יש למחשב בעיה לזהות את ההארד בהפעלה או שהוא רושם את השם שלו בג'בריש במסך הפתיחה או שהוא פשוט אומר שהוא לא מצא מאסטר בביוס אותה בעיה, או ג'בריש או כלום. מידי פעם אחרי מנוחה של מה שעות הוא עוד עולה לכמה זמן עד שהוא מתחיל לעבוד קצת לאט ואז נופל ושוב לא מזדהה. ההארדיסק השני שיש לי עובד בסדר גמור, כל ההגדרות שלי היו תקינות לפני הבעיה וכל החיבורים נבדקו. בבדיקת הכונן הבעיתי במחשב אחר הוא מראה שאין בעיה אך לפי דעתי לקח לו יותר זמן מהדרוש בשביל לבצע את הבדיק…
-
- 11 תגובות
- 816 צפיות
-
-
האם יש חנויות באינטרנט ששם אני יוכל למצוא ועוד שאלה האם כל צורב מתחבר למחשב נייד או שיש למשל הבדל בין מחשבים של HP ל COMPAC
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לפני שלושה חודשים קניתי דיסק קשיח של Seagate st3500320as, הדיסק קשיח משמיעה "קליקים" כשהוא עובד וגם יש ירידה בביצועים (למשל לוקח יותר מדקה להעתיק קובץ של 100mb מדיסק קשיח אחר), בדקתי אם HD TUNE (צירפתי תמונה). האם זה אומר שצריך להחליף את הדיסק קשיח או מצביעה על בעיה אחרת? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכם! מחר אני מקבל את ההארד החדש WD 80GB 8Mb Buffer ההארד שיש לי עכשיו הוא Maxtor 40 GB 2Mb Buffer אני רוצה להתקין את הווינדוס מחדש על ההארד החדש מכיוון שאמרו לי שיהיה שיפור דיי משמעותי בגלל שהבאפר יותר גדול! אני מתלבט כמה מחיצו לעשות...כמה להקדיש לווינדוס...כמה לכל דבר אחר! והכי חשוב איך...! Fdisk או PartitionMagic Pro 7.0 מה יותר כדאי?! איפה יהיו פחות בעיות? וחוץ מזה תזכירו לי בבקשה איך עושים Fdisk כי כבר המון זמן לא עשיתי! נ.ב המערכת מבוססת XP! בתודה Anas-Nanas
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
בWindows 7 אפשר ליצור תוכנית מותאמת לצריכה בחשמל אחת אפשרויות היא כיבוי הדיסק הקשיח לאחר מס' דק' שהמערכת לא בשימוש זה יכול להזיק לו אם הוא יכבה וילק בצורה כזו כמה פעמים ביום?
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
בבקשה המלצו לי על צורב DVD שצריך להיות : :D1. טוב לצריכים ביתיים (צריבת סרטיים משפחתיים, גיבויים , אוליח גם התעקת סרטים DVD...) ;)2. הצריבה שתיהיה מקובלת על כל DVD PLAYERS שנמצאים בשוק (שמעתי שאתה צורב אבל לא תמיד הדיסק מתקבל בכל מכשיר) ;D3. לקבל לצריבה גם דיסקים זולים (שמעתי שיש צורבים שמוכנים לעבוד רק עם דיסקים מסויימים יקרים) :-X4. להית במחיר סביר (ראיתי שמחירים מתחילים מ-400 ש"ח ואולי הוא מספיק טוב ? בעיקרון אין לי הגבלת כסף אבל לא בא לי לזרוק כסף אם לא צריך) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני מחפש צורב שיצרוב גם DL וגם DVDRAM, ושיהיה כמובן איכותי! יש הצעות ?אני קונה היום !!
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
אני אגש ישר לעניין: הצורב שלי לאחר עידכון קושחה ודריברים לא מוכן בשום פנים ואופן לצרוב דרך NERO 7 במהירות שעולה על X8. אני מדבר על צריבה של MP3/DATA או כל דבר אחר.. בבקשה תושיעו אותי מהצורב הסורר
-
- 10 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום מחפש כונן SSD מהיר ללוח http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3005&ProductName=GA-MA790FXT-UD5P או האם ניתן לחבר 3 דיסקים 250 GB ב- RAID 0 בחיבורים הלבנים http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3005&ProductName=GA-MA790FXT-UD5P 1-4
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק של120 גיגה ושתי מחיצות אחת של ווינדוס 30 גיגה והשניה 90 גיגה השאלה זה כמה באמת אני יכול להשאיר לווינדוס בשביל שיעבוד בסדר ואולי טיפה יותר מבסדר כולל תוכנות כאילו חשבתי על 20 גיגה ככה אולי פחות לדעתכם 30 זה מיותר?
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי , כשאני צורב דיסקים (גם DVD וגם CD) וצורב במהירות המקסימלית של הדיסק, אז הצורב אף פעם לא מגיע למהירות שהגדרתי , למשל הוא מתחיל לצרוב בx6 ומקסימום עולה לx12 (למשל בDVD). מה הבעיה שהמחשב לא מסוגל לצרוב יותר מהר ? אני משתמש בדיסקים של maxell וגם ניסיתי של verbatim. תודה
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
קניתי את צורב די.וי.די.של סמסונג לפני שנה וחצי ומלפני חודש בערך כל פעם שאני בא לפתוח אותו הוא רק עושה קולות של נפתח אבל רק בנסיון העשירי בערך הוא עושה לי טובה ונפתח.די אין לי כח עוד פעם לקנות צורב .מה עושים????
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום. בחנות אמרו לי שאני יכול לבחור בין seagate לsamsung כאשר הפרמטרים זהים: שניהם SATA עם 8 MB ושניהם בלי NCQ. תודה
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם מקווה שזה הפורום המתאים כי פשוט לא ידעתי לאיפה זה מתאים : אז ככה החלטתי שאני קונה צורב חדש אבל אני צריך תעזרה שלכם ... אז ככה איזה צורב אתם ממליצים לי לקנות כי אין לי ממש מושג בזה האמת שרציתי לקנות של sony בקיצור חברים תנו הצעות לצרוב סוס ללא בעיות וכו' אשמח לקבל הצעות תודה רבה .
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-