אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קניתי היום את הצורב LG4160B ויש לי כמה שאלות בנוגע אליו: 1. מה המהירות צריבה CDL שלו??? האם היא 2.4 או 4???? 2. האלה השנייה והעיקרית של הנושא היא עדכון קושחה לצורב. יש ברשותי את הקושחה A300 והקושחה הכי חדשה היא A302 והיא רשמית מאתר LG עכשי וברידמי של הקושחה רשום 1. Connect the drive as ?°master?± by it self, on the secondary IDE controller with no other device on the same IDE cable, making note to set the jumper on the back of the drive to the ?°master?± position. עכשיו זה באמת משנה שהצורב יהיה על MASTER ועל כבל IDE נפרד בעת העדכון? כרגע הוא SLAVE ויש על הכבל שלו CDROM של LG והוא על MASTER. האם בשביל העדכון עליי לנתק את ה CDROM, להחליף את החיבורים ש…
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה בעקרון ברגע שאתה מוחק קובץ מסל מחזור אתה לא יכול לגשת אליו יותר כלומר הוא נמחק FOREVER אבל אז הבנתי ממקום כלשהו שהמידע לא באמת נמחק FOREVER אלא הוא נשאר ב SECTIONS של הכונן ונמחק באמת רק כאשר עושים OVERWRITE ב SECTION של הכונן שבו הקובץ היה קיים כלומר עד שאני לא משתמש כביכול במקום הקובץ עדיין קיים וניתן לשחזור האם הדבר נכון? ואם כן הוא בר ביצוע? איך? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מחקתי בטעות סרט ואני לא יודע איך להחזיר אותו והוא לא בסל מחזור מישהו יכול להגיד לי איך אני משחזר את הסרט הזה? ואל תגידו לי ללכת לחברה שמשחזרת כי אני במילא אלך לשם בתודה GABIG12
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי הרדיסקים של שׁsas 15k תוך פחות מחצי שעה כמעט כולם הגיעו ל 55 מעלות!! האם זה נורמאלי?? ברור לי שאני צריך למצוא פתרונות קירור אבל מהי הטמפרטורה המקסימלית בה הרדיסק יכול לעבוד?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
הזכרתם אותו בסטיקי ואף הבאתם מחיר מומלץ אבל לא מצאתי אותו בשום חנות בארץ אם מישהו יכול לייעץ אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח Gigabyte GA-P35-DS3L ודיסק 320 של סמסונג HD321KJ רציתי לדעת האם הלוח שלי תומך ברייד בכלל, והאם אני יצטרך לקנות דיסק כזה בדיוק, או שאפשר לקנות דיסק של 500 GB? תודה רבה, דוד.
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי קניתי היום הארדיסק חדש samsung HD103sj . לא ממש הבנתי מה שכתוב במדריך ורציתי לדעת אם אני צריך לשים ג'אמפרים או רק לחבר את כבל SATA והחשמל וזהו אני רוצה להחליף את הארדיסקים הישנים שלי בוא ולהתקין עליו מערכת הפעלה והכל ולדעת איך לשנות מחיצות אשמח מאוד אם תעזרו לי ,תודה .
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי יש לי הרד דיסק טרה וחצי שמלא חומר וסרטים , שאני מחבר אותו עכשיו המחשב לא מזהה אותו .......!!! זה לא משמיע רעש וגם לא נפל , אבל אני חושב שאני הוצאתי את הכבלים שלו בזמן שהמחשב היה עובד ....?!! מה עושים עכשיו , איך מסדרים ? איך מוודאים שזה מת ..? לפחות לדקה שאני יעשה סרין שוט לחומר שנמצא !!??
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
Samsung 1TB SpinPoint F1 HD103UJ SATA II 7200rpm 32MB או Western Digital 1TB 32MB SATA II WD1001FALS הWD עולה 90 שקל יותר
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היום הייתי באופיס דיפו ומצאתי שהם הורידו את מחיר עוגת 25 הדיסקים של VERBATIM ל138ש"ח מה שאומר שיחידה עולה עכשיו 5.5 ש"ח . שווה למי שרוצה דיסקים לגם יחזיקו מעמד לאורך זמן.
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש פיונר 111,והוא צורב טוב. זה מה שחשבתי עד שגיליתי שיש כמה סוגים של הדגם הנ"ל,שתומכים בDVD עם RAM,בלי RAM,ושאר ירקות רציתי לדעת סופסוף 1. מיהו פיונר 111 הטוב ביותר? 2. והאם יש בכלל צורב שבאותו מחיר שלו אבל טוב יותר? 3. ואם כבר מדברים,באילו מדיות כדאי להשתמש?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום חבר'ה .. אני מחפש צורב DVD בחיבור של SATA בתקציב של 140-150 ש"ח .. אני פשוט די מבולבל מכל הדגמים שיש אשמח לכמה המלצות טובות .. תודה רבה והמשך יום נעים ..!
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היי, איך עושים זאת? אני יודע שצריך דיסקט והאם זה מסוכן?
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש באפשרותי לבחור בין הארבע כאשר רובם באותו המחיר או קרוב מאד. סמסונג S183L פיוניר 212BK לייט און 20A1H כאשר הוא PATA אבל עם לייטסקרייב. לייטאון 20A1S. מה לדעתכם הכי מומלץ וכדאי? יש טעם לחכות מעט לדברים חדשים וטובים יותר?
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
ניסיתי כבר את 2 הגרסאות - גם SATA וגם ATA ... בשתיהן אותה בעיה - הכל עובד מעולה - אבל אף תוכנה לא מזהה לי את התכונה של הLIGHTSCRIBE לא הNERO ולא הLABEL SIMPLE בדקתי את הBLT עם DVDINFO והוא מזהה LIGHTSCRIBE אבל זה לא עוזר .. אניי לא מצליח לצרוב את זה (את הכתוביות,מידע כן) מישהו מכיר? :s05:
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס זיכרון 256mb מסוג CF של חברת SanDisk, מחובר למצלמה Canon A70. אתמול הסתכלתי באפשרויות, ולהפתעתי גיליתי, כי נפח הכרטיס הוא כ - 244 mb. פירמטתי את הכרטיס דרך המצלמה, אך ללא הואיל. נפח הכרטיס נשאר זהה. חבר שלי אמר שזה סביר שזה יקרה (לדוגמא: דיסקים קשיחים), אך ברצוני לדעת אם אם זה נכון, או שעליי לממש את האחריות של הכרטיס זיכרון ? תודה
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום. אני בונה מחשב HTPC, עם ספק NSK2400 בצבע כסוף. קראתי את ההשוואות לגבי צורבי DVD בפורום, אך לא מצאתי צורב מומלץ בצבע כסוף שמתאים לצבע המארז שלי. היכן ניתן להשיג צורב כסוף? מצאתי רק צורב כסוף של SONY ואני לא רוצה אותו. אשמח לעזרה בנושא. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים 320*2 שמוגדרים במערך RAID0 (ראו מפרט) לפני מספר ימים במהלך ה-BOOT הבקר התחיל לדווח על תקלה באחד הדיסקים. הבעיה היא שהוא לא טורח לספק לי יותר מידי מידע על התקלה אלא מסתפק בהודעה לקונית בסגנון Error Occurred, אבל בגלל שהדיסקים ב-RAID אין גישה ל-SMART כך שאין לי שמץ של מושג מה באמת קורה. דבר ראשון הרצתי גיבוי לכל החומר (טפו טפו טפו- חוץ מקובץ אחד הכל גובה), עכשיו השאלה איך מאתרים מה בדיוק התקלה? מ"ה מותקנת על המערך כך שלפרק אותו זו אופציה אחרונה מבחינתי... חשוב לציין שאין במארז בעיות טמפרטורה / רעידות וכו'. עזרה תתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג דיסקים של TY חוץ מLIRA וCOMP-IL? כבר נמאס לי מהמדיות של LG המעפן שיש לי עכשיו אני רוצה לצרוב רק על דיסקים איכותיים מעכשיו. אם אין בשום מקום אחר חוץ מלירה וCOMP-IL אז הVERBATIM יהיה גם בחירה טובה? תודה
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי DOK 8GB שכשאני מחבר אותו הוא מופיע בשני חלקים: האחד, ככונן CD בנפח של 3GB, שאת הקבצים שם אינני יכול למחוק. והשני, כDOK רגיל בנפח של 5 GB לשימושי האישי. שאלתי היא האם ואיך אני יכול לבטל את הקטע הזה של החלק שהוא כמו CD ושכל הDOK יהיה כמו DOK רגיל. ניסיתי להיכנס ל Administrative Tools->computer management->Storage->Disk management ולפרמט שם את החלק שמופיע כCD, אבל אין את האפשרות הזו. אשמח לקבל עזרה, תודה צירפתי תמונה שמסומן בה באדום שני החלקים שהם למעשה הDOK שלי. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני רוצה את מערכת ההפעלה ושאר התוכנותב-C המסמכים שלי וכל הדטא ב-D כמה לתת לכל מחיצה? תודה
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני בנפח של 1TB שישמש אותי לאיחסון מוזיקה,סרטים,משחקים, וכדומה. המחיר המקסימלי שהייתי מוכן להוציא על דבר כזה הוא בין 200-350 ש"ח. על מה אתם ממליצים? נתקלתי בכמה מוצרים של Western Digital בטווח המחירים הזה, אבל אני לא בקי בחומרה שכזו ולכן אשמח לקבל המלצות מאנשים שמבינים.
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי יש לי צורב dvd(לא יודע איזה חברה) ושאני מנסה להעלות עליו דיסיקים צרובים שאני צרבתי או חברים שלי הוא מראה לי בעיה "הדיסק לא מאותחל" ניסיתי להעלות עליו דיסקים צרובים מסוג אחר וזה כן האלה לי אותם אני לא יודע מה לעשות וזה מאד מתכסל בבקשה מישהו יכול לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אהלן! אני צריך המלצה לכונן קשיח חיצוני לגיבוי(תמונות, מסמכים, סרטים) וגם כזה שישמש כדיסק נוסף להורדות.(חיבור USB) האם אפשרי אם אני מוריד לדוג' ב1.5מגה לשניה, הוא יכול לשמש כעוד הארד דיסק, בלי מגבלות הכתיבה של USB? אני לא יודע מחירים ודגמים. שיהיה 500GB בגלל שלדעתי היום 320GB זה קטן מידי ואין הבדל משמעותי במחיר(אם יש אני מוכן לקחת גם 320GB) תקציב 350 ש"ח http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=ST305004FDD2E1-RK&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=54&aff=Zap〈=HE איך זה? גם 500GB גם 5 שנים אחריות וגם ב350 שקל. האם הוא אמין? איך הוא מול הדגמים של WD? תודה, אריאל
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
כן, יש עדין כאלה עם מחשבים ישנים ) אני צריך הארדיסק IDE למחשב ישן של אבא שלי. ראיתי בזאפ את זה:http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=574284 אבל אולי יש כאן מישהו שיוכל לעזור לי להגיע לבחירה טובה יותר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-