אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אומנם יש לו מחשב ישן, אך לדעתי הוא עובד לעט בצורה קיצונית לכן אמרתי לו לעשות בדיקה בHD TUNE... לדעתי הוא עומד למות בקרוב מאד. מה אתם חושבים? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
ראיתי שמישהו פתח לפני פוסט.רציתי בכל זאת להתייעץ. האם הכונן הקשיח הזה מומלץ יותר מהדגם הישן יותר HD203WI? ראיתי ב- newegg כ-30 ביקורות טובות והוא די חדש. לפי המפרט נתונים שלו, עד כמה הוא שונה מהדגם הישן יותר? חדשו בו משהו? לדעתכם העתיד שהוא צופן הוא איכותי?תודה.
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי בפעם ראשונה RAID 0 לשני HD של 250GB כל אחד והשארתי אותם ככונן אחד ©. א. כשהתקנתי WINDOWS 7, אז בתחילת ההתקנה (כשבוחרים על איזה כונן להתקין) נאמר לי ש-WINDOWS לוקחת 100GB לקיבצי מערכת ועושה מזה כונן. לא הבנתי למה ואיפה הוא, כשב-WINDOWS אני לא רואה אותו? ב. דבר המוזר עוד יותר, שאותו הכונן עם RAID 0 ב-WINDOWS אני רואה בעל קיבולת של 500GB ולא של 250GB כפי שציפיתי. למה? תודה
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2325&CatCode=405 בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום. שאלה קצת מוזרה אולי, אבל כאשר אני מתקין את כונן ההארדיסק, ומבריג את הברגים המתאימים, הם פשוט ממשיכים להסתובב על ריק. אמנם הם שוקעים אל תוך הכונן כמו שצריך, אבל לא ננעלים. אני ממשיך לסובב ולסובב..... יש לכך הסבר? תודה
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
האם לעוד מישהו יש בעיות קריאה עם ה2500? למרות שמבחינת צריבה אין איתו בעיות (צרב כ60 מדיות פורטיס ורק 2 נדפקו (חלקם נצרבו X6)), הוא כל הזמן נתקע בקריאה עד עכשיו לא היתה לי בעיה כי היה לי כונן DVD נוסף (PIONEER 114) (זצ"ל) שהצליח לקרוא כל מה שהנק לא יכל (שריטות קלות ואפילו טביעות אצבעות) אך מאחר והוא החזיר את נשמתו לבוראו, הNEC הפך לכונן יחיד האם הבעיה היא בכונן הספציפי שלי או בעיה כללית בכונני נק? האם למישהו יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אז ככה יש לי C,D,E. _________________ (E=NTFS (186 GB (C=NTFS (49 GB (D=FAT32 (184 GB _________________ יפה?! עכשיו, יש לי שתי כוננים קשיחים בפועל, אחד של 200 GB ואחד של 250 GB. אפשר להסיק ממה שכתוב ש E ו C (ה-250 GB) הם כונן אחד ו D הוא כונן אחר (200 GB)? תודה מראש. .swg
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש זוג כונני SAMSUNG בנפחים של 160 ו 320, האם נתקלתם בבעיות שהם בקשיחים של החברה?
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בשבוע הקרוב אני קונה צורב DVD שכנראה יגיע בלי כבלים. השאלה שלי היא האם אפשר להישתמש בכבלים שהסי די רום שלי מחובר איתם (אני מחבר את הצורב DVD במקום ה-CD ROM) או שאני אצתרך לקנות כבלים חדשים? והאם אפשר להשתמש בג'מפרים שיש על ה-CD על הצורב DVD? והשאלה השלישית היא: יש לי במחשב עוד צורב (צורב CD רגיל) הוא כרגע נמצא כ- MASTER האם אני אצתרך לשנות ולשים את הצורב DVD כMASTER או שזה לא משנה והוא יכול להישאר כ-SLAVE? תודה מראש לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום אני עדיין משתמש בתקן הישן ATA 100 היה לי דיסק קשיח של WD של 40 גיגה 8 באפר ו 7200 היום התקנתי בנוסף אליו עוד אחד של 160 גיגה עם אותם נתונים אני לא רואה אותו כשאני לוחץ על המחשב שלי , אך ב HARDWARE MANEGER אני כן רואה ששניהם מזוהים? מה יכולה להיות הבעיה? אגב גם בביוס שניהם מזוהים אחד מאסטר ואחד סלייב באותו צאנל
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי דיסק חיצוני של WD, שמשום מה נפגע, ולא הייתה שום אפשרות לגשת למידע שעליו. בסופו של דבר הצלחתי לחלץ ממנו בהצלחה את מרבית המידע החיוני, אולם כעת נשאלת השאלה- מה עושים עם הדיסק הזה. כמובן שעכשיו אני יכול לאתחל את הדיסק, פעולה שממנה השתדלתי להימנע קודם, עד אשר המידע שעליו חולץ בבטחה. אבל כיצד ניתן לדעת שהדיסק הזה בטוח לשימוש, וכי מה שקרה קודם, לא יחזור על עצמו שנית? האם יש כלי מסוים, שיכול לבדוק את התקינות הפיסית של הדיסק, ובהתאם לתוצאות הבדיקה, אוכל לדעת האם ניתן להשתמש בו שוב לגיבוי מידע חיוני, או שהדבר אינו מומלץ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מחקתי בטעות סרט ואני לא יודע איך להחזיר אותו והוא לא בסל מחזור מישהו יכול להגיד לי איך אני משחזר את הסרט הזה? ואל תגידו לי ללכת לחברה שמשחזרת כי אני במילא אלך לשם בתודה GABIG12
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני זקוק לעוד נפח לאיחסון במחשב ולשם כך אני נזקק להארד דיסק חדש(פנימי). התקציב שלי הוא 320 ש"ח גג,אבל הייתי מעדיף למצוא הארד דיסק בכ250 ש"ח (גם על חשבון נפח). הסתכלתי קצת על המחירים,ותקנו אותי אם אני טועה אבל הארד דיסק של 500 ג'יגה נראה כאופצייה הטובה ביותר מבחינת תקציב (משום שהמחירים של 200-300 ג'יגה ל-500 הם כמעט זהים,אם כי לא הבנתי איך זה יכול להיות...). הסתכלתי באשכול הנעוץ וראיתי את שני הדגמים ב-ZAP. שמתי לב לכך שה410AS הוא מסוג SATA 1 והוא יקר יותר מה418AS שהוא מסוג SATA 2 כך שלא הבנתי אם יש בכלל איזשהו יתרון ל410AS - ממה שאני רואה הוא גם יותר יקר וגם בעל ממשק ישן... קישור לזאפ לכונני 500GB : http://www2.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-HardDrive&DB141821=141823&…
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה מחשב חדש עם צורב DVD של LG ועוד כונן DVD רגיל של סוני. הכונן של ה LG עובד מעולה, שקט מאוד וקורא מהר את הדיסקים (אני חושב שזה H10K משהו) ואילו הכונן של SONY זוועתי. עושה רעש פי 2 יותר מכל המחשב כאשר אני פותח את WINDOWS, מרעיד את המארז, ויש מדי פעם שהוא לא קורא קבצי RW. *למדו והשכילו.
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-
-
קניתי כונן חיצוני בנפח 500 גי'גה של MAXTOR ורציתי לדעת אם מכשירי DVD אמורים לזהות אותו ולהציג את התכנים ברגע שמחברים בינהם בUSB? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני נוסע לארהב באוגוסט, ואני רוצה לקנות שם SSD. השאלה הראשונה היא מבחינת נפח. מה הנפח המומלץ לכונן כזה, הוא ישמש ככנון מערכת, אולי גם משחק או שניים שישבו בשביל שיפור ביצועים. עשיתי קצת קיראה, וראיתי שכרגע הVERTEX 3 של OCZ מאוד מומלץ, בחיבור של 6GB, (שכרגע אין, אבל אני מתכנן לשדרג את המחשב בקרוב). מצד שני הם מגיעים רק ב120 ומעלה, אני חושב ש 80 יספיק לי בקלות(יש לי כרגע 35 מתוך 40 בכונן מערכת). האם יש אותו ב80?. אני רוצה לשמוע על כוננים אחרים ברמה של הV3, בשביל להשוות ביצועים ואולי גם לחסוך טיפה.
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
(לא DVD) יש לי כמה דיסקים אצלי הוא לא קורה אותם, במחשב אחר כן לא מפריע לי להשקיע קצת ולקנות CDrom שגם ככה הם זולים, כדיי לקרא כל מניי דיסקים בעייתים שיש לי זה בעיקר מוזיקה
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
קניתי דיסק און קין 32GB חדש, באריזה כתוב 5 שנים אחריות בשפה אנגלית.שאלתי את המוכר כמה שנים אחריות הוא אמר לי 3 שנים אחריות בישראל.באריזה שכתוב באנגלית 5 שנים אחריות זה רק בחוץ לארץ. האם בעל חנות מחשבים אמר נכון והוא צודק וזאת אמת? למה הוא לא נותן לי אחריות 5 שנים לפי שכתוב באריזה בשפה אנגלית? מיכאל
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם לוח אם בן 3 שנים של MSI (לא מצליח לזהות איזה דגם) עם צ'יפסט 865PE אליו מחובר הארד דיסק ישן של 80 GB בחיבור SATA 1 אני מעוניין לקנות הארד דיסק חדש של WD בנפח 250 GB בחיבור SATA2. האם זה יתאים או שיהיה עלי לקנפג איכשהו את הביוס???
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
קיבלתי היום את ה ראפטור 78 גיגה של wd והלוח לא מזהה לי אותו ניסיתי דרך כל גימפור אפשרי הוא קרא אותו וזיהה אבל שניסיתי לפרמט ולהתקין וינדוס פתאום הוא הפסיק לזהות חשבתי שזה הכבלים אבל הם נישארו מחוברים ניסיתי על כבלים אחרים אך לשווא... יש למישהוא פיתרון אולי?
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
כאשר אני מתקין Win XP SP2 על RAID 0 בלוח ABIT IP35 Pro ההתקנה מצליחה והמחשב עובד היטב. אבל כאשר הוספתי את הדיסק השלישי והמרתי את RAID 0 ל RAID 5 מופיעה לי ההודעה הבאה: STOP: c0000221 unknown hard error \systemroot\system32\ntdll.dll מה הפיתרון? עזרה בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
רציתי לצרוב דיסק מוזיקה שכל הטראקים יבואו אחד אחרי השני ללא הפרש זמן ביניהם. כמו בחלק מהדיסקים המקוריים שסוף של שיר אחד זה כבר ההתחלה של הבא... איך אני יכול לעשות דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מאיזה אתר אני יכול להוריד עידכוני קושחה רשמיים ולא רשמיים של הצורב הזה? ואיך הצורב הזה טוב? יש לי אותו יותר מחצי שנה ורק עכשיו אני מתחיל להשתמש בו
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אפשר להגיד שלום ולא להתראות?
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-