עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום וחנוכה שמח יש לי P4P800 ועלין HD כונן CD וצורב CDR אנימוסיף צורב DVD אמרו לי בחנות לא לחבר אותו במקביל ל HD כדי שלא יאיט את התעבורה אליו 1) האם זה נכון? 2) האפ CDR מאיט גם כן? 3) האם כונן CD מאיט גם כן? נכון, אם זה הכל מאיט אני אוריד את כונן CD, זה ברור. בברכה ובתודה, יהודה

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  2. יש דבר שאני לא בטוח לגביו אז אני מעדיף לשאול לפני שאני מתעסק בזה ההתקנה של המערכת ההפעלה WINDOWS על כונן קשיח SATA היא שונה מי ההתקנה הרגיל על כול כונן קשיח רגיל? או שצריך בהתקנה לעשות משהו מיוחד כי אני זוכר שראיתי איפשהו שצריך ללחוץ F6 במקרה של SATA ורציתי לדעת עם זה קשור לזה. תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום, אני צריך להזמין מהאתר www.newgg.com דיסק קשיח חיצוני, 1 טרה. לצורך מוזיקה, כלומר שיהיה מחובר למחשב ואשמע מוזיקה ממנו. תקציב - 120 או 150 דולר . אני גם צריך לשלם על משלוח, פשוט אדם בחול צריך להעתיק לי לדיסק מוזיקה שאני צריך. איזה דיסק כדאי לקנות? אני רואה שיש באתר הזה מבחר ענקי.....והוא המליץ על הדיסק הבא : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822204079&cm_re=fantom-_-22-204-079-_-Product כל מי שיכול לומר לי מה כדאי, אז תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום, יש לי הארד-דיסק 2.5" שלא הייתי צריך אז קניתי לו תושבת בשביל שיעבוד בתור הארד-דיסק חיצוני, הוא עבד בסדר גמור ולא השתמשתי בו תקופה, עכשיו שאני מנסה לחבר אותו למחשב הנייד הוא עובד כרגיל עם אחד מחיבורי הUSB אם אני עובר לחיבור אחר אז הוא &

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. שלום לכולם, אני לא ידעתי איך בדיוק לקרוא לזה אז: מה ההבדל בין השיטות האלה: DISC-AY-ONCE TRACK-AT-ONCE DISC-AY-ONCE/96 ומה עדיף לבחור לכל צריבה? {אודיו CD COPY דאטא וכן...} בתודה מראש , יאיר

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by drbrain,

אהלן אני מחפש צורב דיוידי אמין וטוב לא חשובה לי מהירות אלא רק אמינות הצריבה ומינימום תקלות בצריבה על פי האתר שלכם "צורבי DVD מומלצים, מעודכן לחודש ינואר 2008" ראיתי שמתאים לי LiteON LH-20A1S וגם Samsung SH-S203B ציטוט מתוך לייטון : "לייטאון ידועים כסורקי שגיאות האמינים ביותר." כמו כן אני ממש אבל ממש לא מבין מה ההבדל בין DVD-R ו DVD+R מה זה bitsetting ודבר אחרון מחירי דיסקים מה נחשב לזול ומה נחשב ליקר בימינו נ.ב. אני לא מעוניין לחכות לבלוריי וHD-DVD

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  7. רציתי לשאול... אם למשל יש לי שני דיסקים במחשב. אחד מהם אני משתמש בו, והשני לבאקאפ. יש מצב שאם למשל הספק מקצר או משהו כזה או בעיה רצינית אחרת, שניהם נפגעיםבבת אחת?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  8. יש לי כמו ירידת מתח בדיסק כאילו הוא מפסיק לפעול אבל הוא ממשיך לפעול אני רואה שהמעבד מגיע ל 50 אחוז עבודה הוינדוס ניתקע לשנייה ואחרי זה הכל ממשיך כרגיל כאילו לא הייתה בכללל בעיה מישהוא יודע אולי אם זאת בעיה פיזית בכונן או שזה אולי בעיה אחרת אני משתממש בוינדוס ויסטה ויש לי רייד 0 עם שלושה כוננים של 320 גיגה WD

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  9. המלצה להארד דיסק 500 גיגה עד 300 שקלים חושב שיהיה שקט ומהיר זה קצת דחוף כי הארד שלי גוסס .תודה רבה לכם מראש

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  10. שלום לכולם, ניסיתי להכניס את הדיסק הרב פעמי שיש לי 4 פעמים במחשב שלי ופעם אחת אצל אח שלי, ניסיתי להיכנס אליו דרך המחשב שלי,וגם לנסות לפרמט אותו דרך הנרו, אבל ברגע שאני מכניס אותו המחשב שלי לא מזהה את הדיסק והוא גם לא מפסיק לחשוב - וכשאני מנסה להיכנס או לפרמט את הדיסק המחשב נתקע וחוזר לעצמו אך ורק מתי שאני מוציא אותו. -יש להזכיר:המחשב נתקע רק עם הדיסק הזה- מה עושים? בתודה מראש, ושבת שלום.

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  11. Started by or_cool,

מה יותר מהיר מישהו יכול לתת לי תמונה של הגרף הזה של המיהריות בבקשה ונמה ההבדל בין FIREWIRE 400 ל FIREWIRE800

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  12. Started by PrefaceAlumni,

אהלן, ראיתי את המתאם הזה באייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=538&CatCode=66 האם לא צריך חיבור של מתח לכונן כדי שהוא יעבוד? אני רואה שיש שם רק חיבור אחד ואין יציאת מתח. מישהו גם התנסה בקצבי ההעברה של כבל מהסוג הזה? תודה!!

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  13. Started by ברק,

האם חיבור של המתאם להארד דיסק שלי ולאחר מכן חיבורו לסאטא ישפר ביצועים? לדעתי האישית לא אבל יש לי וויכוח בנושא עם חבר שלי. התועלת המשמעותית היא כמובן בזרימת האויר. מישהוא חושב כמו החבר שלי?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  14. Started by yamamoto,

הכוונה לRAID 0 פי כמה זה ישפר את ביצועי המערכת? ובאיזה תחום זה בולט יותר? משחקים סרטים וכו....

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  15. שמאז שחיברתי את ה SSD רוב הפעולות שלי זה מה ssd ואין שום בעיה אם זאת אם לדוגמא אני פותח איזה תוכנה שמותקנת על ה ssd אבל התוכנה צריכה באופן עקיף לפתוח קובץ שיושב על ה HDD הישן אז נהיי דילי רציני של כמה שניות עד שההכונן הישן "מתניע" ,"וההתנעה מלווה ברעש בסגנון של רעש כשמדליקים מחשב ..., הרעש הזה פחות מפריע כי הוא נעלם בסיום "ההתעוררות/התנעה" של הכונן מה שמפריע זה כמובן הדיליי /ההאטה , הכונן הישן שלי זה sansung HD 103SJ יש דרך למנוע את המצב השינה?

16. שלום קניתי מארז מסוג Cooling Master cm690. יציאת הeSata הקדמית שלו מחוברת לכניסת הeSata בלוח הASUS P5Q-PRO. אני מעוניין להשתמש בדיסקים SATA סטנדרטיים שברשותי ככונני גיבוי. יש לי חיבור מתח חיצוני ורק חסר לי כנראה כבל שמתאם בין הSATA לeSata. האם אני באמת צריך כבל כזה? כששאלתי בחנות נאמר לי שכבל הSATA יכול להתחבר גם ליציאת הeSata אבל אני לא רואה שהוא מתאים. האם זה הכבל המתאים? אין ענייני זכר נקבה בכבלים האלו? http://www.papyrus.co.il/hebrew/100cm_sata2(esata)_-to-_sata_external_cable_(hebrew).htm מוזר שאין אותו בחנויות רגילות (TMS/איבורי/KSP/נועה). תודה. עדכון: האם הכבל הנ"ל גם מתאים? (שליש מחיר מהקודם בהתחשב במשלוח) http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=25359#d…

17. שלום. רציתי למה ההבדל במחירים כל כך משמעותי בין שני הכוננים הנ"ל והאם ההבדלים הם משמעותיים. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6013 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7442 תודה רבה למגיבים. אני רוצה לקנות 2 כוננים בשביל RAID 1

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. הדיסק הוא 1T של סמסונג HD103UJ. בחיפוש בגוגל אני מגיע לתוכנה של סיגייט (seatools) האם זה יתאים לדיסק של סמסונג ?

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  19. האם לכמה מחיצות? לכמה? האם משאירים את כל ה80-200 ג'יגה בכונן אחד? ובכלל, מהי התצורה המומלצת לסידור מחיצות בדיסק גדול נפח? סתם סיקרן אותי...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. טוב, מכיוון ש320GB בהחלט לא מספיק למחשב HTPC הגיע הזמן לקנות עוד כונן. עכשיו אני מתלבט בין 320GB לבין 500GB. אם אפשר לקבל המלצה להארד דיסק מומלץ גם אחד של 320 וגם אחד של 500. חשוב שיהיה דגש על אמינות ועל שקט... בקיצור צריך סוס עבודה מבחינת התקציב אני לא יודע ממש.. מכיוון של500 יש מחיר שונה מ320... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  21. Pentuim 4 786 RAM 9600 Pro HDD - 5400RPM 2MB Buffer TV Card לסיכום: עתיק. שימושי המחשב:כללים, גלישה, אחסון, צפיה בסרטים, TV והקלטה. האם שדרוג ה-HDD לאחד עדכני יתרום לשיפור בביצועים (מלבד הנפח כמובן)? והאם יש מקום להוסיף זכרון RAM? האם זה יתן שיפור?

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  22. Started by Vatos-Locos,

היי... דיסקים איכותיים לצריבה נותנים היום בערך אותו יחס מחיר של שקל לגיגה כמו הרדיסקים. הם תופסים יותר מקום פיזי. החיפוש של הדיסק הספציפי שצריך באותו הרגע, לוקח הרבה הרבה זמן. האמינות של המדיה היא סבירה ולא מעבר לזה. אז בעצם חוץ מניידות של דטא (שלזה יש DOK) והתקנות של מערכת הפעלה\תוכנות בוטאבל (שלזה אפשר לקנות 5-10 דיסקים), מה הסיבה בעצם שאתם ממשיכים (ושאני ממשיך) להשתמש במדיות DVD? תודה.

• 73 תגובות
    • 8.8k צפיות
  23. Started by tomerbd,

שלום אני צורב דיסקים של DVD ובברירת המחדל של התוכנה מערכת הקבצים היא UDF. הבנתי שדיסקים כאלה לא יכולים להיקרא בכל מחשב. אני צריך לתת את הדיסקים האלה לכל מיני אנשים כך שאני לא יודע איזה מערכת הפעלה יש להם (אני עובד על Win7). באיזה סוג מערכת קבצים כדאי לעבוד? UDF / ISO ? ד"א הקבצים הם תמונות וסרטון ששוקל 300MB.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by iSolt,

אז קניתי, העברתי אליו את הווינדוס 8.1 מSSD אחר. זמן עליית המערכת ממצב כבוי לדקסטופ הוא 51 שניות. ללא קובץ שינה, ללא קובץ זיכרון וירטואלי, התוכנה היחידה שנדלקת עם המחשב היא ESET 32 אנטי וירוס וכל הדרייברים של לוח האם מותקנים למה?! ומה אפשר לעשות?

• 32 תגובות
    • 7.1k צפיות
  25. Started by dsane,

מה ההבדל בין החברות השונות המיצרות את הכרטיס?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.