אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
היי, ניתקלתי בצורב הזה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=258 ויש לי כמה שאלות לגביו: איך יכול להיות שזה אחד מהצורבים המהירים ביותר בעולם והוא כזה זול? למישהוא יש ניסיון איתו או סקירות שלו? איך החברה הספציפית הזו? (אני מאמין שזה PCH בשם אחר). OVERALL , האים זו קניה שווה? תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע הארדיסק של מקסטור - 40GB, ואני רוצה לקנות הארד דיסק נוסף של 80 או 120 GB ... רציתי לדעת כמה דברים - - האם יש הגבלה מסוימת על כמות הזיכרון שהמחשב שלי יכול להחזיק? אם כן איך אני בודק כמה היא ? - מה אתם אומרים על הארדיסקים של מקסטור? אם אני קונה אני כנראה קונה של מקסטור שוב, כי הקודם לא עושה בעיות .. תודה.
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי לצרוב דיסק DVD עם NERO 8 וקיבלתי את הודעת השגיאה לעיל, מה שמוזר זה שחמש דקות לפני צרבתי בהצלחה דיסק DVD אחר. מהלוג: 3:36:16 PM #25 CDR -1064 File Writer.cpp, Line 306 Invalid block address D: PIONEER DVD-RW DVR-215D אם צריך אעלה את כולו לכאן. אציין שניסיתי שני דיסקים שונים ושניהם נהרסו עם אותה השגיאה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לדעת למה בתמונות באתרים השונים חלק מהדיסקים 3.5 מופיעים "על הצד" וחלק במאונך ? האם ניתן לרכוש הרדיסק "על הצד" ולאכסן אותו במאונך ? תודה
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדיות לצורב שמוזכר בכותרת. עשיתי חיפוש והבנתי שכל צורב מתמודד בצורה אחרת עם מדיות צרובות! אז רציתי לדעת איך הצורב שמוזכר בכותרת מתמודד עם המדיות שיש ב-KSP? Teac DVD-R 4.7Gb x4 25 Memorex DVD-R 4.7Gb x4 25 Fortis DVD+RW 4.7Gb x2 10 צריבה של סרטים, משחקים וכו'.
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
יש לי הארד דיסק של 80GB ואני רוצה להפוך אותו ל-2 'הארד דיסקים' של 40GB כל אחד.(C- windows ו-D) אני לא מבין כל כך את ההוראות של התוכנה ואתם תוכלו להסביר לי את זה יותר טוב, אני מקווה
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום. לי במחשב יש הארד דיסק 80 ג'יגה סאטא של ווסטרן דיג'יטל. אבא שלי החליט באופן ספונטני לגמרי שהוא מביא עוד הארד דיסק 200 ג'יגה סאטא. אני אשמח לקבל קצת מידע על טכנולוגיית הראיד, האופציות השונות, החסרונות והייתרונות וכמו כן אם אני אוכל לחבר את ההארדיסיקים ולהגדיר אותם באופן מסויים בעזרת טכנולוגיית הראיד ולשפר את הביצועים? זה ממש דחוף לי כי אבא שלי רוצה להזמין עוד השבוע. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
ברשותי כונן 80GB ישן SATA I. ברצוני לשדרג את המחשב ובין היתר להוסיף עוד כונן קשיח 160GB בתצורת SATA II, השאלה שלי היא, האם אני צריך לפחד מכך שביצועי המחשב שלי ירדו? האם מותר לשלב בין השניים? והאם אני צריך לוח אם שיתאים לשניהם? או שכל לוח אם מתאים לשניהם? ראיתי בKSP שיש לוחות מסוימים בלבד שתומכים בSATA II. ועוד שאלה כללית ממש, SATA II משמעותית מהיר יותר מ-I? כי אם תהיה לי בעיה עם הלוחות אם אני יעדיף לקנות נגיד עוד 160GB של SATA I.... תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה נתקלתי בכמה בעיות של מקום איחסון מוגבל על המחשב שלי, אז החלטתי להתפנק בטרה בייט... בשביל זה אני מחפש שני הארדיסקים של 500GB כל אחד כדי לחבר אותם יחד ב RAID 0... מה שאני צריך ממכם, אם תעשו מצווה ותקדישו לי דקה מזמנכם, זו המלצה על ההארד דיסק הכי טוב שאני אוכל לשים את הידיים שלי עליו במחיר סביר (עד 700 שקל ליחידה) בעיקרון התלבטתי בין http://tms.co.il/product/3843 לבין http://tms.co.il/product/4982 מה יתן לי ביצועים יותר טובים בעיקרון? זה שמיועד לרייד, או זה עם ה 32MB? ומה ההבדל בעצם בין ההוא שמיועד לרייד לבין http://tms.co.il/product/3400 שב 150 שקל יותר זול ממנו? זה באמת משמעותי? אלה כוננים שבחרתי ממש בשניה משליפה מהשרוול בלי הרבה מחשבה, אני לא מקובע עלי…
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את מערך RAID 0 שלי המורכב מ2 ראפטורים אני לא בקיא בתחום הSSD, לכן אשמח לקבל פרטים נוספים עבור כוננים מומלצים - אני מחפש נטו ביצועים מכיוון שצמד הכוננים ישבו בRAID 0 , אני אסתדר מסתפק בנפח מינימלי של 64GB לכונן, כך שבסוף יהיה לי 128. אני יודע שיש לנו כאן פונקציה של תקציב, ולכן אשמח לקבל 2 -3 המלצות עבור כל קבוצת מחיר 1. מחיר מינימלי למערך 2. הצעה של עלות\תמורה 3. הביצועים הטובים ביותר תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
לפני כשנה+- היה לי וירוס מסוים במחשב [לא זכור לי איזה היות ואחיין של חברה הרס לי דאז את המחשב] גיבוי של תמונות ושירים היה לי על דיסק און קי, אממה כל קטעי הפרוזה שכתבתי - הלכו , יש לציין שזה דבר שמאוד קרוב לליבי ולצערי עד היום חיפשתי בכל מקום איחסון אחר אם יש סיכוי לחלקיק גיבוי מסוים - ואין שום דבר. האם יש סיכוי להחזיר את הקבצים? מדובר בכמעט 100 קבצי word תודה
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי הארד של 40 ג'יגה, של WD, לפני זמן מה הוא התחיל לעשות לי בעיות, כמו סירוב העתקה על הכונן, הייתה שגיאה שמערכת אומרת שלא ניתן לכתוב עליו, פירמטתי אותו - וגם זה בדרכים קשות ואיטיות, ועכשיו כשאני מנסה להעתיק אליו מהארד אחר הוא מעתיק בלי בעיה, וכשאני מנסה להעתיק ממנו להארד האחר, זמן ההעתקה מתחיל לעלות ולרדת, והעתקה נמשכת הרבה זמן ממש הרבה יחסית להעתקות עם הארדים אחרים, ניסיתי לעשות לו פרמוט מלא אך ללא הצלחה.. הצלחתי פרמוט מהיר..ניסיתי לאחות אותו והצלחתי, בדקתי עם בודק שגיאות והוא לא מצא כלום, אך כאשר אני מנסה לעשות פרמוט מלא, לוקח לו ממש הרבה זמן, יום אחד השארתי אותו ללילה לפרמט, ובבוקר הוא הגיע ל99 אחוז ושם נקתע - הניסיון הזה היה תחת וינדוס אקס פי. ניסיתי להעביר למחשב אח…
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש מדריך לשימוש בתוכנה הנ"ל - אני צריך ליצור קובץ אימאג' יש שני דיסקים: המקורי עם מערכת הפעלה WIN 2000 ואני צריך לעשות ממנו אימאג' כדי שאוכל להעביר אותו לכמה דיסקים אחרים שיושבים במחשבים עם אותה קונפיגורציית חומרה וגם כגיבוי שאם נדפק הווינדוס אז יש גיבוי ואין צורך להתקין הכל מחדש. אשמח אם תעזרו לי בהקדם.
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
האם משהוא הצליח לצרוב דיסקים גדולים מ 700 מגה ב nec 3500 ? הצורב מזהה דיסקים של smart disk בנפח 800 מגה כאילו זה 700 מגה . ושיניתי את ההגדרות שצריך בנרו ל overburn ב expert mode אבל הוא כותב שהקובץ (750 מגה ) גדול מידי לדיסק ..... אם יש דיסקים כאלה מה הם?
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
בעיקרון יש לי 2 הארד דיסקים במחשב... 1 של 40 ג'יגה 1 של 30 ג'יגה לפני כמה זמן, לא יודע איך, אחרי שהפעלתי את המחשב (אחרי כיבויי) ההארד דיסק של 30 גי'גה הפסיק לפעול והמחשב לא זיהה אותו יותר... פתחתי, בדקתי, פירקתי, חיברתי ואפילו פרמטתי ולא יצא כלום פשוט כאילו הוא לא קיים כל מקום בווינדוס לא מזהה אותו, גם דרך Partition Magic, Fdisk, דיסק התקנה של ווינדוס, תוכנות לגילויי חומרה - כלוםםםםםם!!! (חשוב לציין שיש לי שם מידע יחסית חשוב) בגלל זה קרה איזה משהו במחשב וכל פעם שאני מדליק אותו (לרוב אחרי כיבויי ולא הפעלה מחדש) הוא עולה חצי וכותב שאין לי Boot Device ושאין לו לאן לעלות ולכן הוא נתקע ולא עושה כלום. אחרי שאני לוחץ ריסטארט הוא עולה כרגיל על ההארד דיסק של ה-40 ג'גה ועד…
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
???????????
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
קניתי את הצורב הנ"ל... ויש לי בעיה ממש מוזרה... התקנתי אותו והכל נראה טוב ויפה אבל... הוא לא נותן לי לצרוב על המקסימום... יש דיסקים שהוא נותן ולחלק לא.. למשל דיסק CD-R רגיל של TEAC הוא נותן מקסימום X40 במקום X48 ודיסק DVD+RW של ממורקס הוא נותן מקסימום X2 במקום X4 הדיסקים עובדים מצויין בצורבים אחרים.. כמו כן עדכנתי גירסא... למישהו יש מושג מה יכולה להיות פשר התקלה? תודה
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום היקרים, אני מחפש כונן קשיח חיצוני ואיכותי בגודל 2.5 אינטש? (גודל קטן וסקסי) במהירות 7200RPM ולפחות 8MB Buffer ואם אפשר שיהיה לו גם חיבור E-SATA בנוסף ל- USB רצוי שגדול הכונן יהיה 160GB ומעלה התקציב שלי עד 700 ש''ח האם קיים בשוק כונן עם נתונים כאלה פחות או יותר? :s05: תודה
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
סיגייט 1000/750 גיגהבייט. או ה640 גיגהבייט של WD. עיקר ההתלבטות היא מצד הביצועים, ולא מחיר לג"ב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
היום רכשתי את הצורב אבל בספק כוח שיש לי [ ENERMAX NOISETAKER ] יש רק שני יציאות חשמל של SATA והם צמודים על אותו הכבל ולכן אין אפשרות לחבר גם לדיסק קשיח וגם לצורב אז החלטתי להניח את הדיסק הקשיח על הצורב[ כאילו הוא לא יציב בכלל ] השאלה היא האם זה בסדר ולא פוגע בהם ? ועוד שאלה: צרבתי את הדיסק הראשון וNERO SPEED מדווח על איכות צריבה של 84 ... האם זה תקין ? http://img128.imageshack.us/my.php?image=nerotesthu8.jpg תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אז ככה אני עומד בפני החלטה של לקנות הרד דיסק... הדרישות הם SATA II ו200GB וכמה שיותר שקט... איזה חברה נותן ביצועים טובים וגם שקט?? Samsung Western Digital SEAGATE MAXTOR HITACHI או חברה אחרת??
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני מחפש צורב DVD שצורב את כל סוגי המדיות: DVD-R/W DVD+R/W Double Layer לא חובה שיתמוך ב- DVD-RAM מחברה טובה כמו LG. רצוי מהירות 16x, אפשר גם 8x. תודה
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים SATA WDC WD2000JS-00MHB0 (WD-WMANL1047648 WDC WD5000AACS-00G8B1 (WD-WCAUK0066782 ואחד שמחובר דרך USB כונן חיצוני ST3500320AS (5QM27SZT) ועוד כונן רשת של MAXTOR-1TB המס סיראלי שלו הוא 5E1F-0959 הכל עבד יפה וטוב עד שקניתי את הכונן רשת...הכל היה מהיר ולא היו תלונות מאז שחיברתי אותו הכונן של WDC WD5000AACS-00G8B1 מונע מהמערכת לעלות ונתקע במסך של הטעינת זיכרון אם אני מוציא תחיבור SATA של הכונן ועושה ריסט אז המחשב עובד כרגייל...ואחרי שהוינדוס עלה אני מחבר תחיבור SATA אליו בחזרה והכונן עובד והכל טוב ויפה מה הבעיה ?! ניסתי לעשות תיקון שגיאות דרך הוינדוס והוא נתקע ולא מגיב וגם דרך ההפעהל מחדש של המסך הכחול הזה..וגם זה נתקע חיקתי איזה שעתיים כלום לא זז מה צריך לעשות?…
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הגיע אלי הכונן החיצוני של Seagate , הבעייה היא שכבל ה USB שמגיע איתו קצר מידי, אני לא יכול להניח את הכונן על השולחן. ברשותי כבל USB באורך של מטר (מהמצלמה הדיגיטלית). האם זה הייה בטוח להשתמש בו עם הכונן הקשיח? תודה
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-