עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by 10GaZ,

קניתי הארד דיסק חדש WD 250. מעבר לעובדה שהוא חם בכמה מעלות ממקבילו שנמצא במחשב אצלי (הארד דיסק מאותו הדגם), אני חושד שהוא גם איטי יותר. איך ניתן לבדוק את ביצועי ההארד דיסק?

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  2. מי שראה את ההודעה שלי לפני שבוע, אז עכשיו זה סופי ואני לא אחכה לבחור שחשבתי לקנות ממנו... צריך ייעוץ אחרון לפני קנייה, על איזה צורב אתם ממליצים מהבאים: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=4770 http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=519209 http://www1.zap.co.il/models.asp?sog=C-DvdWriter&keyword=H62N http://www1.zap.co.il/models.asp?sog=C-DvdWriter&keyword=20A1S http://www1.zap.co.il/models.asp?sog=C-DvdWriter&keyword=S183A תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  3. היייתי קצת על המחשב והוא עבד די מוזר... פתאום כול המחשב נתקע והתחיל את עצמו מחדש. מה שמוזר שלא הכרטיס מסך היתחמם, לא שיחקתי אוו משהוא ובנוסף לכך שמעתי את ההרדיסק כאילו שמדליקים תמחשב והוא מתחיל לעבוד. יענו, הוא התעייף נכבה ונדלק מחדש מעצמו... זאת בעיה נפוצה? אוו שזה קורה מדי פעם?

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  4. Started by puGs,

באחרונה רכשתי הארדיסק שסוג החיבור למקור חשמל שלו הא SATA, הבעיה היא שיש לי רק כבל אחד כזה והכונן האופטי כבר תופס אותו. לאחר קריאה בנושא מסתמן כי ניתן להשיג מתאם molex ל-sata שאמור לעבוד. האם תהיה פגיעה בביצועים, וכדאי לנסות פתרון אחר? כמו כן, האם למישהו כאן כבר יש אחד כזה מיותר? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  5. Started by dj shay 30010,

אני צריך תוכנה לשיחזור HDD (הHDD ריק ולא מחולק ) יש למישהו שם לינק של תוכנה לשיחזור (עם תוכנה תרוץ מ DOSאו WINDOWS ממש לא חשוב לי )

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  6. Started by amit.w1986,

לקרוא ולהתפעל :-) http://www.fusionio.com/products/iodrive-octal/

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  7. אפשר להגיד שלום ולא להתראות?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  8. נמאס לי מהאיטיות שיש לי בעליה ובתוכנות שנפתחות, ואם כבר להתחדש במשהו בנייד זה כנראה הארדיסק... אני עובד 99% מהזמן באובונטו, אבל אני רוצה מחיצה קטנה לווינדוס וסטארקראפט 2. 30 ג'יגה בערך, עם אפשרות לאקספי [עד כמה זה נורא לשלב אקספי עם SSD?] בעיקרון יספיק לי 120 בלי שום ספק. יש איזה הסתייגויות בכל מה שכתבתי? לינוקס + SSD? דואל בוט + SSD? [ואל תתחילו דיון נגד לינוקס] יש כבר די הרבה דיונים על ההארדיסק הכי משתלם בקטגוריה הזאת, אני מניח שאני אלך על הNeutron הרגיל אלא אם יגיע הGTX הזול עד סופ"ש... תודה!

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  9. Started by Posford,

רציתי לדעת אם פירמטתי את ה-DOK והסרתי את השירות U3. איך אני מתקין אותו בחזרה? תודה

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  10. אני מעוניין לקנות צורב דיוידי לפי מה אני רואה שהוא טוב בלי קשר למהירות כאילו איך אני יודע שהוא יעיל ולא יהרס לי אחרי שבוע ויהרוס את כול הדיסקים? תודה.

11. Started by NOEL1282,

קניתי דיסקים של 8.5 ג'יגה dvd+r יש לי משחק של 5 ג'יגה לפליסטיישן 2 תמיד אני צורב עם dvd -r , האם ה + גם טוב למשחקים?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  12. Started by psu,

התקנתי היום HD חדש מסוג samsung 1 tera 103 sj - ווינדוס 7 רשם לי שהוא זיהה את ההתקן והתקין בהצלחה. הוא גם מופיע במנהל ההתקנים ללא שום בעיות. אך ב"מחשב שלי" הוא לא מופיע כלל. מה הבעיה? מה צריך לעשות? נכנסתי גם ל BIOS וגם שם ראיתי שהוא מחובר ושהכל תקין. כמובן שעשיתי ריסטרט וכול'י

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  13. קניתי אתמול דיסק קשיח חיצוני של WD והוא עובד מעולה ואני מרוצה מאוד. יש לי רשת מחשבים בבית ואחד מהם הוא מחשב מדיה סנטר שעליו נמצאים כל המשחקים והסרטים. ניסיתי להעביר למשל משחק מהרשת לדיסק והיה כתוב לי שהקובץ גדול מדי לדיסק. מה הבעיה? יש לי 420GB פנויים בדיסק.

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  14. Started by ishayw,

אז ככה הצורב המדובר הינו בן חודשיים שלושה לא משנה עם איזו תוכנה אני צורב אודיו ב90% מהצריבות יש קפיצות בשירים(וזה חשוב לי מאוד כי אני DJ) התוכנה BURRRRN שהייתי מאוד מרוצה ממנה החליטה שהיא נכשלת כמעט בכל צריבה (דיסק לפח) והNERO פשוט צורבת עם קפיצות גם במהירויות איטיות פעם זה לא היה ככה...(הצורב הנ"ל מחליף דגם ישן יותר של סמסונג אני לא זוכר איזה בדיוק אבל הוא נפטר בשיבה טובה...) מה אתם אומרים איפה במחשב הבעיה? מותר לציין שבזמן צריבות לא עובדות תוכנות במקביל למרות שכשהמחשב היה חדש(3שנים...) לא הייתה בעיה לצרוב על מהירות מירבית ולהפעיל תוכנות במקביל המחשב הוא P4 2.8 (1024mb(256*4 אם יש דרישה לעוד נתונים אנא ציינו בתודה מראש ישי

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  15. יש לי בבית 2 מחשבים, אחד עם צורב DVD של NEC ואחד עם צורב DVD של SONY (אם זה משנה לכם מה הדגם המדוייק תשאלו ואני אבדוק) בכל מקרה, בתקופה האחרונה כל הדיסקים שצרבתי לאוטו יצאו מקוטעים (בכל מערכת שבה השמעתי את זה), צרבתי תמיד על מהירות 8X הייתי בטוח שהבעיה היא בדיסקים שלי (TEAC), אתמול הייתי חייב לצרוב סרט מאוד וכשניגנתי אותו בDVD בסלון הסאונד היה מקוטע, קניתי חבילה של דיסקים מחברה אחרת MULLER, וגם אז יצא הסרט עם סאונד מקוטע. לקחתי דיסק של TEAC וניסיתי לצרוב במחשב אחר=צורב אחר, ושוב הסרט יצא מקוטע, לקחתי מחבר דיסק של חברת GOLD GPT וצרבתי עליו במחשב הראשון וגם זה יצא מקוטע. רוב הצריבות היום במהירות 8X, אחת או שתיים היו במהירות 16X, בכל מקרה אני לא ממש מבין מה קורה פה ואיפה בד…

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  16. אורח i21i21
    Started by אורח i21i21,

הגעתי למצב שאני צריך יותר מקום וחשבתי לקנות כונן קשיח 3TB בין 500-600 ש"ח, עכשיו אין לי ממש מושג בזה ,מעולם לא קניתי כונן קשיח מאז שקניתי את המחשב אני לא יודע עם אני יכול להוסיף או שצריך להחליף כונן קשיח קיים ,אני צריך שתעזרו לי המפרט שלי: Thermaltake V3 Black Edition GeForce GTX 1070 G1 Gaming 16 RAM GB Asus P8Z77-V LX Intel Core i5-3470 3.20ghz Seasonic ss-500et samsung hd502hj Seagate ST3500418AS hitachi hds721050cla362

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  17. Started by yonatanph,

לכל אלה שטענו שהWD עדיף כי הוא יותר שקט, אני יושב עכשיו ליש שני מחשבים אחד עם הWD אחד עם הSEAGATE. ההשוואה לא מדויקת לחלוטין כי הSEAGATE נמצא במארז הרבה יותר שקט (הסונטה 3 לעומת COMPUCASE 6A19) אבל שניהם שקטים מאוד. את הסיגייט אני לא שומע מעל הרעש של הסונטה, ולמי שמכיר את הסונטה מבין שזה אומר שהסיגייט שקט מאוד. יכול להיות שהיו יחידות פגומות שעשו יותר רעשים, אבל אני יכול להעיד שרעש לא צריך להיות שיקול בחלטה איזה מבין השתיים עדיף.

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  18. Started by nore0,

http://www.pcdoctor.co.il/index.php?osCsid=62af1229daacfdd3a8bdd3e00d69796c&cPath=28

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  19. Started by AzurA,

מה עדיף ? כמה ההבדל בביצועים ביניהם בלי להתחשב במחירים ? גם לא הבנתי כל כך מה זה TRIM וכמה זה חשוב אם אפשר הסבר יעזור לי מאוד תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  20. Started by roni prince,

שלום. אני רוצה לקנות דיסק קשיח של 320 ג'יגה. לאחרונה התעניינתי קצת וקראתי על חיבור בraid0. הבנתי שאם אני מחבר בraid0 אז הנפח שלי או סכום שני הכוננים בהם אני משתמש, נכון? אם כן אז שווה לקנות בקר ו2 דיסקים של 160 ג'יגה ולשלם את ההפרש של ה 200 שקל+ ?

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  21. שלום. אני מחפש DOK מהיר עד כמה שאפשר בתקציב הנ"ל. המטרה היא הצגת סרטים ב-DVD ובמכשירי מדיה אחרים כאשר הסרט נמצא על הדוק. חשוב לי שכאשר אני מריץ אצ הסרט על הדוק לא יהיו תקיעות או משהו ולכן אני מעדיף משהו מהיר (אם זה בכלל קשור..) תודה חשבתי על ה-SanDisk Cruzer 4GB איך הוא?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  22. Started by zool3,

אני יודע שזו שאלה שנשאלה הרבה בפורום הזה, אבל בכל זאת אני אשמח לקבל תשובה ברורה. אני מחפש צורב DVD שיעלה עד 400 ש"ח, בנתיים מצאתי כמה אפשרויות מבין המגוון הרחב של הצורבים: 1. Samsung TS-H552B , דבר ראשון אני בעלים של כמה מוצרי samsung ואף אחד מהם לא איכזב אותי, בדקתי את הצורב הזה בביקורת ובtom's hardware והוא התבלט במקומות הראשונים ולכן הוא שיקול ראשון. 2. LG GSA-4163B, דבר ראשון אני די מאוכזב מLG בזמן האחרון ( במיוחד שהסיבה שבגללה אני קונה צורב, היא שנשרף לי כונן של LG), אבל קראתי ביקורות של המוצר וראיתי שהרבה אנשים מרוצים ממנו, ובנוסף יש לו את אפשרות הDVD-Ram שלשאר הצורבים אין, למרות שאני לא בטוח כמה אני ישתמש באפשרות הזאת ומה היא בדיוק... 3. NEC ND-3520AB, אף פעם לא הי…

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  23. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

צרבתי 4 דיסקים אני מכניס את ה-5 שם קבצים ולוחץ BURN וזה נותן לי הודעת שגיאה:[ניסיתי כול מיני דיסקים וניסיתי קבצים אחרים...] [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 797 צפיות
  24. טוב אני צריך כונן קשיח חיצוני, שאחרי פירמוט אני יוכל להעביר חזרה כמה משחקים וזה.. יספיק לי אפילו 320GB אבל שלא יהיה יקר מידי אין מצב שאני משלם 500 שקל. עוד משהו, אני טס עוד שבוע ויכול להיות שבדיוטי יהיה זול יותר? אם כן תגידו... ושיהיה חברה טובה, ואיכותי כמובן. תודה =]

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  25. Started by ilil,

WD Caviar SE 80 GB SATA vs. EIDE. דיסק קשיח עובד ב-7200RPM מגיע עם ממשק SATA2 או ממשק EIDE. האם זה מעשי להגיע לצוואר בקבוק בגלל EIDE? (בהנחת שני התקנים על כבל) במלים אחרות: האם אני צפוי להוריד ביצועים בהתקנת דיסק EIDE במחשב בו מתאפשרת התקנת חלופתו ה-SATA? אודה להתייחסותכם, ilil

דיונים חדשים בפורומים