עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אז ככה, חיפשתי בכל האתר, וגם בפורומים פה (וגם באתרים אחרים), ואפילו קראתי את רוב הת'רד הראשון פה שמשווה בין 3 צורבי DVD אבל בכל זאת אני לא בדיוק הבנתי את ההבדל בין הפלוס למינוס ואם סוני הוא טוב יותר מLG או לא. אז אני בא ושואל אחת ולתמיד: על אילו צורבי DVD אתם ממליצים ומאילו אתם ממליצים להתרחק? איזה חברות נחשבות יותר טובות בשוק? אני אשמח לקבל תגובות של כמה אנשים שהתנסו עם כמה צורבים. בתודה רבה, דורון

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  2. שלום, התחדשתי לא מזמן עם Hitachi 2TB DeskStar ובדקתי אותו לגבי בעיות אבל נמצא שהרוב תקין רק הופיעה עד כה בעייה (כנראה צפויות להופיע עוד הרבה בעיות בהמשך הקשורות לזה) שאני משמיע פלייליסט עם נגן מוזיקה, לפעמים המוזיקה נעצרת ושומעים את ההארדיסק "חושב" (הראש משמיע את הרעש ניקור שלו) ורק לאחר כמה שניות המוזיקה חוזרת להישמע גם לפעמים כשאני מכניס חיבורי USB או דיסקים למחשב, פתאום הווליום עולה בפתאומיות של הנגן (הנגן עצמו מותקן בכונן אחר אבל המוזיקה נמצאת בכונן 2TB) בכונן ההארדיסק הנוסף שלי לא הופיעה הבעייה הזאת בכלל, רק ב2TB מה עושים? זה אמור להיות ככה או שיש תקלה כלשהי? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  3. יש לי מחיצה בנפח 10 ג'יגה שמאכסנת 5.2 ג'יגה של קבצים ווינדוס מדווחת על 8.4 ג'יגה תפוסים :s05: ביצעתי ניקוי/איחוי דיסק, סריקת וירוסים, רוגלות ושום דבר לא השתנה מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by ^alon^,

אני מעוניין לקנות צרוב די וי די.... כמה אמור לעלות לי? איזה לקנות? מה היכולות שלו....זאת אומרת אפשר לצרוב עליו רק סוג מסויים של קבצים.... האם אני יכול לצרוב עליו סרטים מסוג AVI/MPEG....... האם אפשר לצרוב קבצים מסוג NRG....... וכו' וכו'.... תודה מראש... אלון

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  5. שלום, הבנתי שמדובר פחות או יותר באותו היצרן. אם ככה, מה ההבדל בין ה- C400 של מיקרון ל-M4 של Crucial שמצדיק את המחיר הגבוה יותר של המיקרון ? את ה-Crucial אפשר להשיג גם יותר בזול (למשל כאן). ההפרש באחוזים די משמעותי מול החנות הראשונה. האם יכול להיות שבמחיר הזול אני מקבל גרסה ישנה יותר? משלוח מספק מפוקפק? משהו אחר לשים לב אליו או שאפשר להזמין מכל חנות ללא חשש? תודה ושיהיה לכולם יום מצויין.

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  6. Started by jackhammer,

האם אפשר להפוך כונן USB U3 לרגיל ע"י פירמוט?

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  7. Started by moryo,

שלום, החלטתי לשדרג את ההארד דיסק שלי והבאתי כונן של 500 ג'יגה (במחשב שלי יש שני כוננים של 80 והכונן של ה-500 יבוא במקום אחד מהם, זה שעליו לא מותקנת מערכת הפעלה) השאלה שלי היא איך אני יכול להעביר מידע מהכונן הישן אל הכונן הזה?

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  8. קניתי הארד דיסק של western digital , 80gb , 8 mb buffer ואני לא יודע איך להתקין אותו , אם מישהו מוכן לשלוח לי הוראות התקנה לאי מייל eitanazran@walla.com אני אודה לו אלפיי תודות.

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  9. Started by Ash Binary,

יש מצב מועדף להתקנה של הרד דיסק 3.5 '' רגיל ? מצב שבו הדיסק יהיה אם אורך חיים ארוך יותר ויישאר שקט יותר לאורך זמן ? הכוונה היא למצב שבו הוא מותקן בתוך המארז כמו אופקי כמו ברוב המחשבים אנכי על הצד הארוך אנכי על הצד הקצר (כך שהוא עומד לגובה)

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  10. Started by aeea,

אני עכשי לפי שדרוג לויסטה ורציתי באותה הזמנותלארגן מחדש את הארד דיסק שלי. יש לי 200 ג'יגה, לכמה מחיצות מומלץ לחלק וכמה ג'יגה צריכה המחיצה של ויסטה. דבר אחרון, בהתקנה של ויסטה יש אפשרת לחלק את הכוננים מחדש כמו באקס פי?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  11. Started by AzurA,

מה עדיף ? כמה ההבדל בביצועים ביניהם בלי להתחשב במחירים ? גם לא הבנתי כל כך מה זה TRIM וכמה זה חשוב אם אפשר הסבר יעזור לי מאוד תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  12. כונני ה-HyperX Savage החדשים מתפארים ביכולתם להגיע לקצבים של עד 350 מגה-בייט לשניה לכתבה: http://hwzone.co.il/כמעט-ssd-קינגסטון-משיקה-כונני-usb-חדשים-ומהי/

13. היי, אני רוצה לקנות כונן קשיח חדש וחשבתי על הWestern Digital WD2500KS. יש לי בלוח חיבור SATA הבעיה שאני לא יודע אם הוא תומך בSATA 2. אני יודע שSATA אחד ושתיים זה אותו חיבור, אני לא יודע אם לוח אם שתומך באחד תומך גם בשתיים. הלוח אם שלי זה Gigabyte GA-K8NSC-939 האם אני יכול לקנות את הארד דיסק או לקנות אחר. חוץ מזה יש כונן קשיח שיותר כדאי לי לקנות בתקציב. תודה

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  14. Started by Idan-h,

הרעש הזה לפעמים בא בלי קשר, לפעמים שומעים אותו כמה פעמים ולפעמים פעם אחת. יכול להיות שזה הספק שגורם לHD לרעשים האלו? שמירת יעד בשם. http://members.lycos.co.uk/idanhidan/sound.wav תגבירו כדי לשמוע. למי שלא עובד ההורדה בפיירפוקס שיוריד בIE, גודל הקובץ 1.3MB, תודה.

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  15. שלום. אני מחפש DOK מהיר עד כמה שאפשר בתקציב הנ"ל. המטרה היא הצגת סרטים ב-DVD ובמכשירי מדיה אחרים כאשר הסרט נמצא על הדוק. חשוב לי שכאשר אני מריץ אצ הסרט על הדוק לא יהיו תקיעות או משהו ולכן אני מעדיף משהו מהיר (אם זה בכלל קשור..) תודה חשבתי על ה-SanDisk Cruzer 4GB איך הוא?

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  16. שלום אני עדיין משתמש בתקן הישן ATA 100 היה לי דיסק קשיח של WD של 40 גיגה 8 באפר ו 7200 היום התקנתי בנוסף אליו עוד אחד של 160 גיגה עם אותם נתונים אני לא רואה אותו כשאני לוחץ על המחשב שלי , אך ב HARDWARE MANEGER אני כן רואה ששניהם מזוהים? מה יכולה להיות הבעיה? אגב גם בביוס שניהם מזוהים אחד מאסטר ואחד סלייב באותו צאנל

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  17. Started by xcalibur,

בדיוק סיימתי להרכיב מפרט חדש, וברשותי זוג HDD 250 של WD ב-RAID. עד כמה שיצא לי להבין לא בדיוק ניתן לקבל אינדיקציה לטמפ' שלהם, אני צודק? תודה

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  18. Started by shimon23,

קיבלתי hd חדש לאחר שהקודם שלי התקלקל(wd 80 gb), וכשהרצתי fdisk כדי ליצור בו מחיצות , ה Fdisk הראה שגודל הכונן רק 10 מגה ולא איפשר לי ליצור כלום חוץ ממחיצה ראשית בגודל 10 מגה. לאחר שפירמטתי את הכונן, בפירמוט הוצג הגודל האמיתי, אך שהרצתי fdisk שנית הוא שוב הציג גודל של 10 מגה, מישהו יודע כיצה בכל זאת אוכל דרך fdisk ליצור מחיצות? האם כשאני יוצר מחיצות ב Partition magic הם יהיו קיימות גם בדוס(למשל לאחר פירמוט/האם יש אופציה כזאת?)

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  19. שלום לכולם. יש לי לוח Gigabyte GA-P35-DS3L ודיסק 320 של סמסונג HD321KJ רציתי לדעת האם הלוח שלי תומך ברייד בכלל, והאם אני יצטרך לקנות דיסק כזה בדיוק, או שאפשר לקנות דיסק של 500 GB? תודה רבה, דוד.

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  20. Started by jeyjey,

מה יקרה אם אני יחבר הארד דיסק מלא שיש בו כבר מחיצת C עם WINDOWS למחשב עם הארד דיסק שגם בו יש מחיצת C עם WINDOWS? הם יצליחו לעבוד ביחד?

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  21. יש פיונר 111,והוא צורב טוב. זה מה שחשבתי עד שגיליתי שיש כמה סוגים של הדגם הנ"ל,שתומכים בDVD עם RAM,בלי RAM,ושאר ירקות רציתי לדעת סופסוף 1. מיהו פיונר 111 הטוב ביותר? 2. והאם יש בכלל צורב שבאותו מחיר שלו אבל טוב יותר? 3. ואם כבר מדברים,באילו מדיות כדאי להשתמש?

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  22. Started by amit.w1986,

לקרוא ולהתפעל :-) http://www.fusionio.com/products/iodrive-octal/

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  23. Started by alfus73,

שלום. מתלבט בין רכישת HD: 1. W.D WD5000AAKS 500GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER : נפח : 500 גיגה 7200RPM : מהירות 16MB : זיכרון מטמון SATA II : ממשק 2. SEAGATE BARRACUDA 7200.11 ST3500320AS 500GB SATA II 32MB SATA II נפח : 500 גיגה 7200RPM : מהירות 32MB : זיכרון מטמון SATA II : ממשק המחיר כמעט זהה. בשני נותנים אחריות ל- 5 שנים.

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  24. Started by swetsaar,

שלום יש לי כונן חיצוני 2.5 wd my passport 2tr לפני מספר שבועות הוא פתאום הפסיק להופיע לי במקבוק, ניסיתי לעלות אותו דרך הדיסק יוטיליטי, הוא הצליח לעלות אבל לא העלה את הקבצים, ונכשל לעשות ריפייר. יש לי אופצייה לשלוח אותו לארצות הברית כי האחריות שלי עדיין בתוקף אבל מדובר על זמן וגם על כסף של משלוחים. יש מעבדה אמינה שמישהו יכול להמליץ?

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  25. יש לי הארדדיסק 80 ג'יגה (Maxtor DiamondMax Plus 9) שמחובר בIDE. ואני צריך עוד זיכרון (הגיוני). חשבתי על הMaxLine III אחרי כמה המלצות שקראתי בפורום, יש עוד מתחרים ברמה שלו? הדיסק החדש הולך לשמש ככונן משני, שעליו יהיו סרטים בעיקר. אני לא חושב שאני צריך 250 ג'יגה אבל בהפרש מחירים בין דיסק 160 ל250 אני מעדיף להשאיר מקום לשידרוג עתידי. יש לי לוח אם Intel D865GBF (לצערי), שבו יש תמיכה לשני IDE ושני SATA. יושבים אצלי כבר צורב וDVD (על אותו כבל IDE לדעתי). אני לא בדיוק סגור מה מערך RAID עושה, ולא מצאתי בחיפוש, ולכן אני לא יודע אם: הוא מתאים לי? איך עושים אותו? האם הMaxLine III יתאים לי?

• 3 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.