אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום אני עדיין משתמש בתקן הישן ATA 100 היה לי דיסק קשיח של WD של 40 גיגה 8 באפר ו 7200 היום התקנתי בנוסף אליו עוד אחד של 160 גיגה עם אותם נתונים אני לא רואה אותו כשאני לוחץ על המחשב שלי , אך ב HARDWARE MANEGER אני כן רואה ששניהם מזוהים? מה יכולה להיות הבעיה? אגב גם בביוס שניהם מזוהים אחד מאסטר ואחד סלייב באותו צאנל
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי אנשיםםם יש לי דיסק קשיח ישן מהמחשב הקודם.. 40GB..EIDE.. אממ ואני רוצה להשתמש בו בתור כונן לגיבוי.. אז חשבתי לקנות מין התקן נשלף כזה.. שאני לא יצטרך כל הזמן לפרק את המארז ולחבר את הדיסק.. מישהו יכול להמליץ לי על מגירות כאלה? לדיסק קשיח נשלף.. אתם יודעים כמו שיש לשרתים.. שמעתי שצריך לזה כרטיס SCSI? זה נכון? תודה..
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מישהו מכיר את החברה הזאת? הם נמכרים ב20$ עכשיו באמאזון בשעה הקרובה...
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום. קראתי קצת שיש כל מיני גדלי mm בכונני SSD 7mm 9mm הייתי קצת שמח לדעת על מה מדובר, וכמובן מה כדאי ?
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הדי וי די שלי פתאום הפסיק לעבוד לא צורב ולא קורא דיסקים DVD אם הם מלאים ואם הם ריקים ...וכאשר אני רוצה לצרוב לא מאפשר לי אומר לי שהדיסק מלא אבל הדיסק ריק ...קיתי דיסקים חדשים ואין אותה בעיה ....אבל הןא קורא CD אבל לא DVD ...אוליי הצורב שלי הלך לעולמו ? החברה היא LITE-ON ... תודה ..
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להוסיף דיסק קשיח למחשב שלי, אבל אין לי חיבורי חשמל פנויים. ניסיתי להפריד את אחד החיבורים הקיימים ולשים כבל מפצל מתח במקום, אבל הם פשוט לא נרדים. הנה תמונה: כל המחשב מלא בכאלה חיבורים, אבל אי אפשר להפריד אותם. יש משהו שאפשר לעשות בקשר לזה??
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש חברת אחסון אתרים טובה ומומלצת שתיתן לי נפח עד 50 מגה ותעבורה גבוהה מעל 10GB או בלתי מוגבלת. אשמח לקבל המלצות תודה
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי הארד דיסק 60 ג'יגה שמחולק לשתי מחיצות: 1. 35 ג'יגה - עליו קיים כל המידע 2. 25 ג'יגה - עליו מותקן וינדוס + תוכנות היום הוספתי הארד דיסק נוסף של 40 ג'יגה. אשמח מאוד אם תעייצו לי מה כדאי לעשות? חלק אומרים לי לפרמט את הדיסק של ה- 60 ג'יגה ולהפוך אותו להארדיסק של הורדות בלבד ומשחקים ואת ה- 40 ג'יגה לחלק לשתי מחיצות שבאחת מהן תהייה מערכת הפעלה ובשניה כל התוכנות! אשמח מאוד לשמוע רעיונות, הצעות וכדומה! בתודה רבה, אדי
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי חבר'ה הגעתי לישורת האחרונה לפני קניית מארז חיצוני בשביל HD SATA,צריך את עזרתכם. קוולמסטר http://www.slg.co.il/shop/product_info.php?cPath=73_76&products_id=352 או את אותו הדגם רק שבמקום ESATA יש FIREWIRE http://www.slg.co.il/shop/product_info.php?cPath=73_76&products_id=360 או את הדגם הזה של ת'רמלייק הMAX4,לשים לב שזה הדגם ללא מאוורר,לא מצאתי עם המאוורר בארץ,מי שמצא מוזמן להסב את תשומת ליבי. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324_436_2547&products_id=18219 או את הדגם הזה של VANTEC http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324_436_1689&products_id=12166 כמובן גם מי שמכיר את הדגמים הללו יותר בזול יוכל לתרום למאמץ. תודה …
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
רציתי לצרוב דיסק מוזיקה שכל הטראקים יבואו אחד אחרי השני ללא הפרש זמן ביניהם. כמו בחלק מהדיסקים המקוריים שסוף של שיר אחד זה כבר ההתחלה של הבא... איך אני יכול לעשות דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
באחרונה רכשתי הארדיסק שסוג החיבור למקור חשמל שלו הא SATA, הבעיה היא שיש לי רק כבל אחד כזה והכונן האופטי כבר תופס אותו. לאחר קריאה בנושא מסתמן כי ניתן להשיג מתאם molex ל-sata שאמור לעבוד. האם תהיה פגיעה בביצועים, וכדאי לנסות פתרון אחר? כמו כן, האם למישהו כאן כבר יש אחד כזה מיותר? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי! לפני שכולם קופצים עלי - כבר חיפשתי בפורום ולא מצאתי פתרון לבעיה שלי. אז ככה: קניתי כונן קשיח של MAXTOR 120GB SATA. את הכונן הישן (MAXTOR 80GB ATA133) ניתקתי, חיברתי את החדש לSATA, פירמטתי, והתקנתי את הווינדוס. הבעיה היא, שעכשיו אני רוצה לחבר שוב את הכונן הישן, וכשאני עושה זאת הוא מזהה אותו ככונן הראשי, מחפש את הווינדוס, ומכיוון שהוא לא מוצא ווינדוס המחשב נתקע. מישהו יודע מה הפתרון?
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום רב קניתי HD חדש והתקנתי אותו כHD ראשי ועליו התקנתי את WIN הבעיה נוצרה כאשר נסיתי להתקין את ה-HD הישן , בביוס המחשב מזהה אותו אבל כאשר אני מנסה להגדיר אותו ב"מחשב שלי" הוא רושם כי לא ניתן בגלל שHD דינמי ו"זר" ודורש לפרמט על מנת להפוך לבסיסי. הבעיה שיש לי חומר עלוי שאני צריך, מה אפשר לעשות על מנת להתקין אותו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
בבקשה תמליצו לי על דיסק קשיח איכותי שיחזיק לאורך כמה שנים שהנפח שלו הוא 250 או 320 GB עד מחיר של 400 שקלים
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן חיצוני 2.5 wd my passport 2tr לפני מספר שבועות הוא פתאום הפסיק להופיע לי במקבוק, ניסיתי לעלות אותו דרך הדיסק יוטיליטי, הוא הצליח לעלות אבל לא העלה את הקבצים, ונכשל לעשות ריפייר. יש לי אופצייה לשלוח אותו לארצות הברית כי האחריות שלי עדיין בתוקף אבל מדובר על זמן וגם על כסף של משלוחים. יש מעבדה אמינה שמישהו יכול להמליץ?
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מידע על הארד דיסקים מסוג פייבר (fiber hard drive), הכוונה למידע כללי כאילו יתרונות חסרונות וכאלה..אם תוכלו להפנות אותי באתרים באנגלית גם יהיה טוב.. תודה
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שנתיםם ואני רוצה לשדרג את ההארד דיסק. האם הארד דיסק sata דורש חיבור מיוחד, או שאפשר לחבר אותו לכבל הרגיל(ide) אני לא יודע מה הלוח אם שלי. יש לי פנטיום 4 . השאלה היא רק לגבי החיבור עצמו.
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
אז ככה, חיפשתי בכל האתר, וגם בפורומים פה (וגם באתרים אחרים), ואפילו קראתי את רוב הת'רד הראשון פה שמשווה בין 3 צורבי DVD אבל בכל זאת אני לא בדיוק הבנתי את ההבדל בין הפלוס למינוס ואם סוני הוא טוב יותר מLG או לא. אז אני בא ושואל אחת ולתמיד: על אילו צורבי DVD אתם ממליצים ומאילו אתם ממליצים להתרחק? איזה חברות נחשבות יותר טובות בשוק? אני אשמח לקבל תגובות של כמה אנשים שהתנסו עם כמה צורבים. בתודה רבה, דורון
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום קניתי והתקנתי בהצלחה WD 500 GB AAKS בנוסף אליו מערכת ההפעלה יושבת על דיסק נפרד. מטרות (לפי סדר חשיבות): -תמונות בעיקר, הרבה עבודה גרפית על בסיס יומי. -מוזיקה, שמיעה בלבד -סרטים, צפיה בלבד שאלות (לפי סדר חשיבות): אני עובד עם SATA1, לדברי המוכר אין צורך בשום מתאם מיוחד - פשוט לחבר ולהפעיל. נכון או לא? לאחר ההתקנה, האם כדאי לחכות פרק זמן מסויים לפני תחילת העברת מידע ועבודה? האם כדאי לחלק למחיצות, או שזה לא קריטי למטרות שציינתי? ביצועים זה משני, יותר לגבי עמידות ובלאי. תודה, ויום אביך לכולנו קוב
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף עוד דיסק קשיח למחשב, יש לי כבלים והכל. צריך התקנה מיוחדת בDOS או ווינדוס בשביל שהמחשב יזהה את הדיסק קשיח הנוסף?
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי רכשתי ממש לפני חצי שעה דיסק קשיח 120 גיגהבייט של WD שאמור להיות עם 8 מגהבייט באפר (ככה נאמר לי בחנות לפחות) חילקתי אותו למחיצות והכל ודווקא הלך חלק.אבל שנכנסתי למשל לתוכנה SISOFT SANDRA לא ראיתי שום זיהוי שאכן זה עם 8 מגהבייט באפר וגם על ההרד דיסק עצמו לא רשום אז נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שם שאם רשום בצורה הזאת על הדיסק: WD1200JB זה הדגם עם 8 מגהבייט באפר וזה מה שרשום אצלי האם באמת יש לי את החוצץ? בתודה גל
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי דיסק DVD של אירוע משפחתי זה העותק של דוד שלי . עכשיו אני קניתי צורב DVD ואני רוצה לשכפל אותו. קניתי נרו דיגיטל ושם כאשר באתי לעשות אימייג למחשב הוא אמר לי שהדי וי די מוגן? מה עושים? חוץ ממלכת לחנות כי זה לא די וי די רגיל שהשכרתי ואני רוצה לשכפל אותו. האם משיהו מכיר תוכנה שמתגברת על הנושא הזה?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צרוב די וי די.... כמה אמור לעלות לי? איזה לקנות? מה היכולות שלו....זאת אומרת אפשר לצרוב עליו רק סוג מסויים של קבצים.... האם אני יכול לצרוב עליו סרטים מסוג AVI/MPEG....... האם אפשר לצרוב קבצים מסוג NRG....... וכו' וכו'.... תודה מראש... אלון
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אומנם יש לו מחשב ישן, אך לדעתי הוא עובד לעט בצורה קיצונית לכן אמרתי לו לעשות בדיקה בHD TUNE... לדעתי הוא עומד למות בקרוב מאד. מה אתם חושבים? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
היי חברה, יש למחשב הנייד של אמא שלי צורב שמתאים בשבילי לצרוב משחקי 360, אבל ממה שאני יודע בשביל לצרוב משחקים לאקסבוקס 360 צריך לעדכן את הכונן לfirmware החדש ביותר, קוראים לכונן: HL-DT-ST DVD+-RW GSA-U20N אבל אין מושג של איזה יצרן זה ואני לא מצליח למצוא לו עדכון לפירמוור חדשני... תעזרו בבקשה? (: תודה.
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-